Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Tessék kérem dolgozni! Szélese
  2008-07-23 19:54:46, szerda
 
  Tessék kérem dolgozni! Szélesedő társadalmi összefogás

2008. július 23. 15:42
HunHír.Hu-információ
Újabb településcsoport támogatja a Szerencsi Kistérség kezdeményezését.

Az Ózdi Kistérség 23 polgármestere is csatlakozott az "Önkormányzati kezdeményezés társadalmunk jobbá tétele érdekében" felhíváshoz, amit ez év májusában kezdeményezett a Szerencsi Kistérség 18 polgármestere.
Tette ezt azért, hogy további pressziót gyakoroljon a döntéshozók irányába, hogy a kezdeményezés ne az iratszekrények tartalmát gyarapítsa csak.
Tette ezt azért, hogy folyamatosan felszínen tartsa az egyelőre lokális, de trendszerűen szélesedő problémahalmazt.
Tette ezt azért, hogy felerősítse azokat a hangokat, segélykiáltásokat, amit igyekeznek hermetikusan a közvélemény elől elszigetelni.
Tette ezt azért, mert érdemi változások nem történtek a kezdeményezés óta, csak színpadi megoldások, pótcselekvések, népámító találkozók.
Tette ezt abban a reményben, hogy újabb polgármesterek sorakoznak fel a szerencsiek mögé, megtestesítve az egyre duzzadó népakaratot.
Tette azzal a vezetői felelőséggel, amellyel tartoznak a településeken élőkért, az ő jövőjükért.

Zsigray Árpád
Arló polgármestere

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Három milláért vette Tasnádi a
  2008-07-23 19:52:13, szerda
 
  Három milláért vette Tasnádi a diliflepnit

2008. július 23. 19:29
HunHír.Hu

Hárommillió forintért adott korábban hamis szakértői véleményt Tasnádi Péter elmeállapotáról az igazságügyi orvos-szakértő. A zsidó bandafőnök ellen most sikkasztás miatt folyik eljárás, házi őrizetben van.

Ezt a Fővárosi Főügyészség közölte, miután vesztegetés miatt gyanúsítottként hallgatta ki a vállalkozót, ügyvédjét, valamint az érintett szakértőt. Korábban az agysorvadásról szóló, hamis szakértői vélemény alapján csökkentették két évvel Tasnádi büntetését. A vállalkozó ellen most sikkasztás miatt folyik eljárás, házi őrizetben van.

(MR)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Devlának képzeli magát Kolom
  2008-07-23 19:47:55, szerda
 
  A Devlának képzeli magát Kolompár
2008. július 23. 18:25
HunHír.Hu

A Magyar Gárdával és a Jobbikkal szimpatizáló önkormányzati képviselők, politikusok pártból történő kizárását kéri a Fidesz elnökétől Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke.

A Magyar Gárdával és a Jobbikkal szimpatizáló önkormányzati képviselők, politikusok pártból történő kizárását kéri a Fidesz elnökétől Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke.

A roma vezető a legnagyobb ellenzéki párt elnökének címzett, szerdán az MTI-nek is eljuttatott nyílt levelében azt kéri Orbán Viktortól: tegye egyértelművé, hogy a szélsőséges eszmékkel rokonszenvező politikusoknak nincsen helye a Fideszben.

HunHír.Hu kommentár:

Köztörvényes hivatásos gyűlöletkeltőknek meg nincs helye a közéletben. Takarodó a putriba, pofázni!

http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=12184
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az új nagykövet szerint felejt
  2008-07-23 19:44:32, szerda
 
  Az új nagykövet szerint felejtsük el Trianont

Füzes Oszkár szerint nem létezik magyar irredentizmus, Trianonon mindenkinek túl kell lépnie.

ERA, k, 2008/07/22 - 15:05

Füzes Oszkár Interjút adott a Népszabadság volt újságírója, aki a közelmúltban a bukaresti nagykövetség élére került.
Füzes Oszkár a kormányközeli körökben megszokott "romániai magyarok" emlegetése közepette a szerinte nemlétező magyar irredentizmusról beszélt és a Trianonra emlékezés feleslegességét hangsúlyozta.

Következzék néhány részlet az FH interjúból (a teljesség igénye nélkül):

"...Én úgy gondolom, hogy magyar irredentizmus nincs. Aki erre hivatkozik, az csúsztat, felnagyít, torzít. És ezt nem azért teszi, hogy védekezzen, hiszen nincs mi ellen védekeznie, hanem azért, hogy az országában élő magyar kisebbség helyzetén, lehetőségein rontson. Vagy politikai célokra használja a saját nacionalizmusát, és ebben hivatkozik, az - ismétlem, nem létező - magyar irredentizmusra. Remélem, hogy a román politikai elitben is egyre többen értik meg, hogy Magyarország túllépett Trianonon. Magyarországon mindenki megértette, hogy Románia nagyon fontos szövetséges, nagyon fontos partner. "

"...Egy olyan viszonyra törekszünk, amelyben tudjuk, miben kell versengenünk egymással, de azt is, miben kell összefognunk. Jó lenne, ha ezt nem terhelnék tovább olyan bizalmatlanságok és előítéletek, mint a mi részünkről Trianon, az ő részükről pedig az irredenta veszély. Ezen túl kell lépni..."

A jövőkép siralmas:

"...Hét-nyolc magyar óriáscég - többek között a Mol, az OTP és a TriGránit - már bent van Romániában, remélem, több is jön. Azt is remélem, hogy román multik is jönnek majd Magyarországra. Legalább három területen tud a nagykövetség segíteni. Az egyik ilyen a lehetőségek feltárása, felkutatása és a partnerek összehozása. A másik a bürokrácia leküzdése. A harmadik pedig, hogy segítsünk megtalálni a lehetőséget, hogy a magyar állam az uniós források felhasználásával kezdőlökést adjon ezekhez a beruházásokhoz. A keret óriási."

Füzes Oszkár 1978-ban végzett a moszkvai Állami Nemzetközi Kapcsolatok Egyetemének diplomácia karán, Balkán szakon. Több médiaelméleti és biztonságpolitikai posztgraduális képzést végzett Londonban, Párizsban és az Egyesült Államokban. Végzés után a Külügyminisztériumba került, ahonnan 1980-ban a Népszabadsághoz ment dolgozni.

Fogalmazhatnánk így is: meg vagyunk áldva.

(Szent Korona Rádió)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Párttitkár elvtárs levele a
  2008-07-23 19:29:47, szerda
 
  A Párttitkár elvtárs levele a nácivadászokról
2008-07-23 16:27 barikád.hu

Elvtársak!

A szociÁLdemokrácia ellenség nélkül félkarú óriás, és ugye a történelmi tapasztalatok alapján a nácik a legnagyobb ellenségeink!

(Azt most pártérdekből felejcsük el, hogy annakidején elődpártjaink vezetői, Sztalin és Hitler elvtársaink testvéri, elvtársi és bajtársi szövetséget kötöttek Molotov és Ribentropp elvtársaink által, testvérpártjaink a szovjet kommunista párt és a német nemzetiszocialista párt hosszútávú világuralmi céljait szolgáló együttműködésére.)

Szóval elvtársak, a nácik azok ellenségek, és ezt minden jó szociÁLdemokrata tuggya! Sajnos itthon nácijank nincsenek, mert elköltöztek Izraelbe, ezért évente egyszer kénytelenek vagyunk külföldről importálni őket egy napra, hogy bemutassák magukat a Hősök terén annak a böszme népnek, mer az már el is felejtette volna, hogy nácik vannak a világon, ha évente nem rendeztük volna meg ezt a Hősök terei importnáci cirkuszt.

Namármostan elvtársak ezér támogattyuk eztet a nácivadász társaságot! Mer az minden józan gondolkodású ember számára egyértelmű bel- és külföldön, hogy nácivadász társaság ott alakul, ahol nácik vannak, és le kell vadászni azokat! Ebből következően ha nácivadászok vannak, akkor náciknak is lenniük kell.
Mert az úgyse hinné el senki, hogy ott alakul nácivadász társaság ahol nincsenek nácik! Ennyire hiteltelennek még a gyurcsányi népi demokráciát se tarcsák külföldön. Itthon annak tarcsa annak a böszme népnek a többége, de az meg minket nagy ívben nem érdekel!

Szóval elvtársak, ha az internacionalista békeharc és az antifasizmus szempontjából ilyen kedvezőtlen helyzetben vagyunk, hogy nincsenek nálunk nácik, akkor majd segítünk ezeknek a nácivadászoknak keresni, hogy vadászhassanak rájuk! És ugye elvtársak már Dzserzsinszkíj elvtársunktól megtanulhattuk (hazai képviselője Péter Gábor elvtárs volt) hogy a munkásmozgalomban nincs lehetetlen, aki keres az talál!

Ehhez várjuk, sőt(!) elvárjuk minden jó szociÁLdemokrata elvtársunk segítségét; kérjük névvel, címmel, fényképpel és telefonszámmal ellátva megadni az általuk felkutatott nácikat, és nem baj, ha az illető most nem náci, elég ha felmerül a gyanú arra vonatkozóan, hogy az illetőből majd valamikor esetleg náci lehet, és akkor a nácivadászok megelőző nácivadász akcióként fogják levadászni az illetőt! Jobb a náciveszélyt megelőzni elvtársak, mint megvárni, hogy valós veszély legyen belőle!

Arccal a náciveszély elhárítása felé! Éljenek a nácivadászok! Éljen a párt!

Párttitkár elvtárs,
aki várja az elvtársak bejelentéseit a nácikról
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem baleset volt a két magyar
  2008-07-23 19:19:07, szerda
 
  Nem baleset volt a két magyar katona halála

2008-07-23 18:01 barikád.hu

Az Afganisztánban elhunyt mindkét magyar tűzszerészt, Kovács Gyula posztumusz hadnagyot és Nemes Krisztián posztumusz őrnagyot is tőrbe csalták, és a robbantásos merényleteknek mindkét esetben ők voltak a célpontjai. Ez derül ki abból a jelentésből, amelyet a parlament honvédelmi bizottságának tagjai a testület szerdai rendkívüli ülésén ismertek meg.

Az ülést követően Havril András vezérezredes, vezérkari főnök beszélt újságíróknak a tragédiák körülményeiről.

Szekeres Imre honvédelmi miniszter a sajtótájékoztatón azt mondta, a bizottság ülésén minden párt támogatta, hogy Magyarország továbbra is vegyen részt az afganisztáni újjáépítési misszióban. A parlamenti bizottság rendkívüli ülésére azután került sor, hogy a közelmúltban két magyar tűzszerész is életét vesztette Afganisztánban.

mti - barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horváth Áládár: az országnak k
  2008-07-23 19:16:05, szerda
 
  Horváth Áládár: az országnak kell eltartania a cigányokat

2008. július 23. 18:07
HunHír.Hu
megszólalt megint a cigányság nagy kihasználója, a korábbi SZDSZ-es parlamenti képviselő, Horváth Áládár. Szokásos kirekesztő, gyűlöletkeltő sirámai után megfogalmazta, hogy igenis kötelessége eltartani a társadalomnak dologtalan cigányait.

A szociális kirekesztettség és a fizikai fenyegetettség miatt a cigányság drámai helyzetet él át, és félő, hogy a helyzet még súlyosabbá válik - jelentette ki a Roma Polgárjogi Alapítvány (RPA) elnöke szerdán Budapesten. A kancigány természetesen hallgatott a cigánybűnözés már polgárháborús helyzetet előidéző nagyságáról, egy szóval sem említette a segélyezettek életmódját és életvitelét, illetve az a hihetetlen nagyságú pozitív diszkriminációt, amit a cigányokkal kapcsolatban alkalmaznak.

Horváth Aladár kijelentette: van egy réteg, amely oly mértékben ment tönkre, hogy nem tud visszatérni a munka világába, az emberi méltóság érdekében ezeket az embereket az országnak kell eltartania.

HuHír.Hu kommentár:

Gyurcsány úr szavaival érve Horváth úr és kivételezett bandája: el lehet menni az országból, a magyar emberek méltósága érdekében. Másutt is agyon lehet ütni a meggyalázott 15 éves unokahúgokat, ugye, Horváth úr

http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=12183
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már nemcsak a sínt, az állomás
  2008-07-23 17:51:27, szerda
 
  Már nemcsak a sínt, az állomást is viszik a "megélhetésiek"

2008-07-23 15:43 barikád.hu


Mindent visznek, ami nem ellenkezik...Mindent visznek, ami nem ellenkezik...Épp ma jelentette be Kondorosi Ferenc, hogy ősztől törvénymódosítással szigorítanák a színesfém-kereskedelmet. Így próbálják elejét venni, hogy a magukat "megélhetési bűnözésből" fenntartó honfitársaink ne vigyék a köztéri szobrokat, vasúti síneket, a szomszéd kerítését és a nagymami aranyfogát a méh-telepekre.
De szeptember még messze van, addig szabad a rablás. S nem is aprózzák el, rögtön ipari mennyiséget visznek haza, ne kelljen többször fordulni.

Másfél tonnányi vashulladékot tulajdonított el két férfi Szegeden a Rókusi vasútállomás gépállomásáról. A telephelyre kerítés kivágás módszerével jutottak be még hétfőn este.

A tolvajok a vashulladék mellett egy használaton kívüli kapcsolószekrényt is magukkal vittek.

A vasúttársaság munkatársai az eltulajdonított színesfémet a rajta lévő festékjelzés miatt felismerték az egyik felvásárló telepen és értesítették a Szegedi Rendőrkapitányságot.

A helyszíni szemle során előkerült a vashulladék egy része, valamint két darab vételi jegy is, amelyek alapján sikerült az elkövető személyét beazonosítani.

A gyanúsított kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte, valamint megnevezte azon fiatalkorú társát is, akivel a közelmúltban Domaszékről egy diesel motoros szivattyút vittek el, amit tovább értékesítettek.

A megtartott házkutatások során a nyomozók találtak egy bevásárló kocsit is, amit néhány hete loptak el az egyik szegedi bevásárlóközpont elől.

A gyanúsítottak ellen a nyomozás a Szegedi Rendőrkapitányságon szabadlábon hagyásuk mellett folyamatban van.

barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akcióba lépett a gondolatrend
  2008-07-23 17:49:23, szerda
 
 
Gyanúsítottként hallgattak ki két férfit a Jud Süss filmvetítés miatt

Akcióba lépett a gondolatrendőrség és zsidó nyomásra nyomozás indult a filmvetítés miatt.
hubatka, sze, 2008/07/23 - 15:52


ns88.com -on 15 euróért megrendelhető a korong

Gyanúsítottként hallgatott ki két férfit a neoÁVÓ szerdán a Jud Süss című filmmel kapcsolatban közösség elleni izgatás miatt indult büntetőügyben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a távirati irodával szerdán.

A neoÁVÓ gyanúsítottként hallgatta ki G. Sándor 54 éves és G. Tibor 49 éves férfiakat, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy július 10-e és július 13-a között, naponta két alkalommal a fővárosban, a Hegedűs Gyula utcában található egyik ház pincéjében nagy nyilvánosság előtt levetítették a Jud Süss című filmet, valamint DVD-, és videoformátumban árusították - tudatta a nyomozó hatóság.
A rendőrség tovább folytatja az 50-es éveket idéző eljárást a gyanúsítottak szabadlábon hagyása mellett.

A BRFK július 18-án indított eljárást zsidó nyomásra közösség elleni izgatás megalapozott gyanúja címszóval a Jud Süss című film vetítésével kapcsolatban. A rendőrség több tanút is meghallgatott, pénteken pedig házkutatást tartottak egy Hollán Ernő utcai lakásban és egy XII. kerületi könyváruházban, ahol DVD-n és videokazettán a Jud Süss több tucat kópiáját találták meg és foglalták le. Az eljárásban a rendőrség azt is vizsgálja, hogy sérültek-e a filmmel kapcsolatban a szerzői joghoz fűződő érdekek - tájékoztatott a BRFK. Ebből is látszik, hogy csak ürügy a "közösség elleni izgatás", mert más a másik lapot is készítik elő, a szerzői jogokkal való visszaélést. Mindegy, csak rájuk lehessen húzni valamit.

A film vetítésével kapcsolatban az SZDSZ XIII. kerületi frakciója még múlt héten csütörtökön jelentette be, hogy feljelentést tettek a rendőrségen közösség elleni izgatás miatt, mivel Angyalföldön többször is lejátszották a filmet. Szabadai Viktor, a zsidó pártocska angyalföldi frakciójának vezetője a sajtótájékoztatón közölte: a film csak a jogokat birtokló német alapítvány engedélyével játszható le Európában, márpedig a film vetítéséhez - ha jól tudja - a szervezőknek nem volt engedélyük. Akkor hova a közösség elleni izgatás, és miért nem a szerzői jogokkal való visszaélés címen indítottak eljárást?

A Népszabadság pénteki számában egy név nélkül nyilatkozó ügyvéd (egyesek szerint Magyar E. - a szerk)- aki magánszemélyként nyújtotta be a beadványt - kifejtette: jogilag lehetséges, hogy a hatóságok megszüntessék a Jud Süsst levetítő Gede testvérek által működtetett cégek, alapítványok tevékenységét.

Le kell foglalni a náci propagandafilm kópiáit és el kell járni a vetítést szervezők ellen, mert a párizsi békeszerződés - amelyet 1947-ben Magyarország (pontosabban Magyarországot megszálló idegen hatalom bábjai írták alá - a szerk.) is aláírt - egyik passzusa tiltja a fasiszta szervezetek működését és az ilyen ideológiák propagálását - mondta az ügyvéd a lapnak. A Jud Süss című nagy sikerű propagandafilmet Joseph Goebbels propagandaminiszter felügyelete mellett 1940-ben forgatta Veit Harlan.

A kuruc.info lekapcsolása után vérszemet kaptak a zsidók és minden nekik nem tetsző kezdeményezést próbálnak tönkretenni. Ne hagyjuk magunkat!

(hirszerzo nyomán Szent Korona Rádió)
Kapcsolódó linkek

* Draskovicsék hallgattatták el a kuruc.infót?



Hozzászólások
sze, 2008/07/23 - 17:15Piszkosfred



#1

Mi más uszítana megint és fasisztázna megint, mint a Népzsidóság. Nem tetszik nekik, hogy a zsidókat az örökös, vétlen, áldozatként történő beállításuk helyett olyannak is ábrázolta valaki, mint amilyenek (mint mindehol, itt is 10telet a kivételnek).

A közösséget pedig nagyon felizgatta a vetítés: állva tapsoltak a végén a nézők.

A film egyébként a Google Videon megtekinthető. technikailag eléggé harmatos és rossz, de vegyük hozzá, hogy 1940-es. Támogassuk Gedééket, a nemzeti könyvesboltokban többféle érdekes könyvük megvásárolható. Például Marschalkó Lajos munkái, Talmud, sőt, akit érdekel, a Mein Kampf is.
sze, 2008/07/23 - 17:11pityóka

* Bejelentkezés Regisztrálj!

#2

Hol lehet megrendelni a filmet?
Több honfitársamat is érdekelné.
Aki tudja,kérem üzenjen.
Előre is köszönöm.


http://szentkoronaradio.com/belfold/2008_07_23_gyanusitottkent-hallgattak-ki-ket- ferfit-a-jud-suss-filmvetites-miatt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MSZP-s provokáció: hungarofób
  2008-07-23 17:46:24, szerda
 
  MSZP-s provokáció: hungarofób ellentüntetés a turulvédő erődemonstrációnkon

A baloldal ismét békétlenséget szít, erőszakot provokál, ugyanakkor
több tízmilliós költségű rendőri biztosítást követel provokációjuk
biztosítására. Mivel az MSZP ifjúsági szervezete két nappal korábban
hungarofób ellentüntetést jelentett be ugyanúgy csütörtökön 19 órára,
a rendőrség megtiltotta a turulvédőknek is, hogy a szobor közvetlen
közelében demonstráljanak. A Jobbik és a KDNP XII. kerületi
szervezetének agyonkordonozott rendezvénye így a turulszobor
karhatalommal biztosított bontásának főpróbája lehet, melyet kizárólag
a Déli pályaudvar felől, a Nagyenyed utcai beléptető kapun engednek
megközelíteni.

Bővebben:
http://jobbik.hu/node/4763
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2008.06 2008. Július 2008.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 653 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 450
  • e Hét: 1937
  • e Hónap: 13048
  • e Év: 166544
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.