Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Mór mehet, mert megtette ...
  2008-07-07 10:49:04, hétfő
 
  Ön most a Magyar Nemzetért Mozgalom hírlevelét olvassa. Ránk mindig számíthat!


A MÓR MEHET, MERT MEGTETTE KÖTELESSÉGÉT.


Csak tájékoztatásul azoknak, akik számára szükségtelenné és hiteltelenné váltam.
45 szervezés tőlem.
2007-ben egy tüntetésen (Szabadság tér) Bene Gáborral való beszélgetésem után a lízinges autómat összerugdosták. Tüntetők voltak.
Kikapcsolják a vizemet, nem tudtam fizetni. Majd a gázt is. Egy évig voltam víz nélkül.
Elviszi a bank a lízinges autómat.
Eladom a házamat. Kb. 600.000 ment ilyen olyan tüntetésre.
Letétbe teszem a 2 milliós autómat 600.000 forintért. Ebből fedeztem az Országos Konferenciát és mást is.
Kb. 200.000 szórólapon vagyok túl.
Egy másik sorozatosan meglopott, akit szintén beengedtem az otthonomba. Beismerte.
Szekszárdon a földbe taposnak, mert megvédek egy idős férfit a provokátortól.
A hídblokádnál letartóztatnak.
Érden az Árpád-vérei rendezvény előtt letartóztatnak mert tiltakozni mertem.
2007-ben kétszer visznek be, mert egy cikket a politikusok nevével feltettem lapunkra. Más hírportáltól vettem át. Lefoglalnak két számítógépemet, 3 winchesteremet. A gépeket 2 hónap után visszaadják, a winchestereket egy év után. Megszüntetik az eljárást mondván, nem is történt bűncselekmény.
Kifizettem egy 20.000 forintos büntetést, de kaptam még 40.000 forintosat és egy másik 40.000 forintosat. Ezeket ezután fizetem.
2007. március 14-én rendőrök jöttek a lakásomra a 15-i tüntetések miatt. Több más szervezőhöz is mentek.
Egy Kossuth térit, aki nem tudott hol aludni haza vittem. Később Flóris Eszterrel ellenem fordult.
Szintén egy Kossuth térit haza vittem, aki meglopott. Egy barátom kameráját vitte el. 50.000 forintot fizettem ki. Őt feljelentettem, beismerte.
2006-ban feltörték az autómat valaki/valakik közülünk, ugyan is csak a Forradalmi Nemzeti Bizottmány nálam őrzött iratait vitték el más, kb. 30. 000 forintos értékeimmel egy táskából.



SZERVEZÉSEIM

A Tv-ostromnál nem voltam jelen, egy nappal később kerültem a tüntetésekre
2006. szeptember 18.-án
Megalakítottuk a Magyar Nemzeti Bizottság 2006-ot. Tagjai: Takács András, Balogh Béla, Toroczkai László, Gonda László, Balogh Barna, Molnár Tamás, Fáber Károly, és még páran. Természetesen csak a nevünk kellett, ugyan is a megalakítás után már nem kellettünk.
2006.szeptember 19.-én
A Tv-ostrom után vitéz Gálfalvy Gallik Béla, Balogh Béla kezdte el a Forradalmi Nemzeti Bizottmányt, aminek aztán igen gyorsan több tagja lett. Prof. Dr., Tamás Károly, Hegedűs Lóránt, Toroczkai László, Dr. Halász József, Engelman József, Darók Sándor, Dr. Nagy László, Dr. Sámsomdi Kiss Károly, Ekrem Kemál György, Dobrovics József, stb. Később jött be Herman István és Dr. Krasznai Zoltán stb.
2006.azeptember - folyamatosan
A Bizottmány elhatározta, hogy vidékjárásba kezd. Dr. Halász Józseffel és prof.dr. Tamás Károllyal az alábbi helyeken alakítottunk személyesen Bizottmányokat: Bonyhád, Szekszárd, Pécs, Balatonfüred, Siófok, Sárospatak - majd később Török Évával Budapesten is több helyen, még a XI. kerületi gimnáziumban is, egy fiatalokból álló csoportot is a tanárukkal együtt.. Ezek után az Internet segítségével még több Bizottmányt szerveztünk meg.
2006.szeptember 28.
Jó pár ember mellett főszervezője voltam Piliscsabán az országos választmányi értekezletnek. Itt beválasztottak a Forradalmi Nemzeti Bizottmány Ideiglenes elnökségébe. Tagok: Krasznai Zoltán, Halász József, Takács András, Toroczkai László (HIVM) , Czipri Tibor, Dr. Feledy István, Vincze István, Zagyva Gyula (HIVM) Balogh Béla. A 10. nevére nem emlékszem.
2006.november?
Jó pár ember mellett szintén főszervezője voltam Pilliscsaba mellett a Magyarvárban a Forradalmi Nemzeti Bizottmányok országos Konferenciának. A kétnapos találkozóra több mint 200 embetr szerveztünk úgy, hogy az utolsó napon megvonták tőlünk a termet.
2006.október 20.
Érden megszerveztem egy kétnapos álló tüntetést a Polgármesteri hivatal elé. 10 láda almát és egy vállalkozótól 15 kilogramm Zsanamannát ( a vállalkozó saját különlegessége, 10 dkg. 1500 Ft. )osztottam szét. Ez mellett teát adtunk. A megmaradt 5 láda almát és 5 kg. Zsannamanát a Kossuth téren osztottam szét.
2006.október 21.
Érden elsőnek szerveztem az országban autókkal vonulást a városban. A Bizottmányi munkám miatt nem folytattam, hanem Később Török Éva szervezte, akit szintén magam hoztam a Bizottmányba majd a Mozgalomba. Az egyik legjobb szervező lett.
Autós blokádokat csatlakozva az országos blokádokhoz folyamatosan , eleinte 2 hetente, majd havonta szerveztünk Érden és egész pestmegyében.
Gyurcsány futam.
Török Évával szervezője, lebonyolítója voltam Érden és a pestmegyei részen. Ennek keretében 400 kilométert mentünk le fél Magyarországon át. Egész a Szolnoki részen vissza Göd felé, ahol Vass István kiállításán részt vettünk.
A Blokádokat sokáig folytattuk, azt hiszem márciusig.
2006.november 12.
A Forradalmi Nemzeti Bizottmányok Országos koordinátora lettem. Feladatom nem csak a hálózatépítés, de a tüntetések szervezése is, valamint találkozók lebonyolítása, kapcsolattartás, tanácskozások szervezése.
2006.november 15-25.
Elviekben megalakítom a Magyar Nemzetért Mozgalmat, aminek a feladata egy operatív csoport kiépítése lett volna, valamint a tüntetések szervezése, a szervezetek összefogása.
2006.november 25.
Rendszerváltó Országos Népgyűlés I. megszervezése a Budapesti Regnum Marianum keresztnél, ugyan akkor egy időben vidéken ugyan ez és közös ima. Budapesten kb.: 3-4000 fő és vidéken kb.: 3000 ezer fő vett részt benne. A vidékiek közül nem mindenki jelzett vissza, ezért információim hiányosak. Erre az alkalomra több száz ezer szórólap és szavazólap készült, melynek egy jókora részének terjesztését oldottam meg. Segítséggel vonatok és buszok vitték vidékre a lapokat.
2006.december 8.
Rendszerváltó Országos Népgyűlés II. Ebben már nem teljes erővel vettem részt, sőt szinte alig. Kb. 500 fő vett részt szintén a Regnum Marianum keresztnél. Erre a napra viszont magam szerveztem egy Bizottmányi értekezletet. Rozgics Mária házában tartottuk meg kb. 25-30 fővel.
2006.december 20.
Hív a Kossuth tér elnevezésű utcai demonstráció. Én vezettem be a belvárosi vonulásokat. Ekkor már a Magyar Nemzetért Mozgalom keretein belül szerveztem Török Évával, Balázs Mártival, Fehér Évával és másokkal közösen. Erre az eseményre megközelítőleg 2000 ember volt kíváncsi. Érdekessége, hogy Szili Katalin egy nappal előtte nyilatkozott, hogy végre elmúltak az utcai tüntetések. Gondolom meglepődött, amikor másnap ennyi ember vonult végig a belvároson. 9 Budapesti helyre szerveztem embereket és csatlakozásokat. A vonulás során, a helyeken összegyűlt emberek becsatlakoztak a menetbe.
További vonulásainkat a nagy sikerre való tekintettel a rendőrség megtiltotta.
2006.December 14.
Létrehoztam egy országos szintű honlapot, amelynek nézettsége 6 hónap alatt majd 400.000 látogatóra emelkedett. Most már majd 600. 000-nél jár. Több ezer hírlevelesünk volt, míg nem tiltották le hírleveleinket többször. Jelenleg 514 regisztrált felhasználón van.
2007.január 14.
A Bizottmányoknak Országos tanácskozást szerveztem meg ismételten. Kb. 150 ember jött el. Ekkor jelentettem be kilépésemet a Bizottmányból. Érdekes módon többen követtek. Még a vidékiek is.
2007.január 20.
Az Elégedetlenség Napja című utcai vonulásos demonstráció. Ezt a hatóság már megtiltotta. Ezt a címszót az összes televízió átvette és már az Országos ostromzárakat is ilyen címmel, említette meg adásaiban. Ugyan ekkor Érden szerveztem Török Évával egy autós ostromzárat és annyian voltunk, hogy más helyszínekre kellett irányítani az embereket. 15 kilométeres sor kígyózott. Ugyan is egész pestmegyében már mi szerveztük a blokádokat. 17 helyen 250 autóval vettünk részt. A hírtelevízió és a Duna tv. az érdi blokádra is kijött és 5-5 percet adtak le. Tehát a hatóság nem engedélyezte a vonulást. Azonban mi a tiltás ellenére vállaltuk, hogy a rendőrség esetleg feloszlat. Kb. 150 ember tartott velünk vállalva az oszlatást. Elkísért a Dunatv és előtte Zámbó Károllyal elmondtunk egy imát, nem mertek hozzánk nyúlni. 100 rendőr kísért végig a belvároson.
Ezt a napot mások a BÁTORSÁG NAPJÁVÁ nevezték át.
2007.február 17.
Tüntetés a Nyugatinál. kb. 500-600 ember volt felváltva, viszont sokan jöttek-mentek. Balázs Mártival szerveztem. Nem volt különösebb szervezés.
2007.04.01.
Kiállás Napja Kidobós. A Kossuth téren meghívtuk a politikai pártokat, hogy lássuk azt a többséget, amelyről Demszky Gábor és Gyurcsány beszélt. Én és Dobrovics szerveztük.
2007.április 14.
Megalakult a Magyar Nemzetért Mozgalom hivatalosan is. Ekkor már 26 városban volt képviseletünk. 26 fővel alakultunk meg.
2007.május 20.-án.
Irány az Európai Parlament. Megszerveztem, de nem jött össze egy ember miatt.

2007. május 27-én
Festmény kiállítást szerveztem Vass Istvánnak a Kossuth téri metrómegállónál.
-Volt két koszorúzásunk: Kossuth tér '56-os emlékműnél és a Hősök terén az ismeretlen katona emlékhelyénél. + Festmény kiállítást szerveztem Vass Istvánnak a Hősök terén
-Rész vettünk az érdiig minden Árpád-vérei találkozón: Pécsett.
Szekszárdon, Békéscsabán, Egerben.
-Búcsú bulit szerveztem Gyurcsány Ferenc ellen. A napra nem emlékszem. KB. 40 ember volt jelen. 100.000 forintba került.
2007. július 07.
Ellentüntetést szerveztünk a melegek felvonulása ellen az Oktogon előtt. A média is közvetítette.
2007. július 12.
Tiltakoztunk az Egészségügy kiárusítása ellen a Nyugati térről indulva a belvároson át a EÜ. Minisztérium elé vonulva. Egy majd egy méteres teljesen üveg koporsót adtunk át, benne az összes leépített korház nevével. Fekete polóban rajta piros kereszttel.

2007.augusztus 18.
Árpád-vérei nemzeti összefogás 5. állomása Érden. Bóna Mária Ilona, én, Wéber Zsolt, Mayer József, Kamarás Gergely és még pár ember szerveztük meg saját költségemen szinte. 35 fellépőm volt. Kiosztottunk 200 adag babgulyást, 200 liter jéghideg ásványvizet, 100 szendvicset, 400 adag kévét. Minden fellépő oklevelet kapott, mellé V.I.P. Kártyát és egy kis cipót benne nemzeti zászlóval. Egész nap kb. 2000 ember fordult meg.
2007. szeptember 15
Sámsomdi Kiss Károlyék gyűlése után vonulás szerveztem a Hősök teréről a Vértanúk terére. Kb. 600 ember vonult. A Mozgalom Tagja fizeti Sámsomdiéknak a 10.000 darab szórólapot.
2007.09.29
Takács András színdarabját, a Gyurcsány Pokolra jut - Népi Játékot szerveztem meg a Kossuth téren.
2007.október 06
Megemlékeztünk az Aradi 13.Vértanúkról. ifj. Hegedűs Lóránt, Sinkovits Vitay András, Pintér Katalin, Bakos Batu, Balogh Béla, Bóna Ilona Mária, Éliás Tibor, mondott beszédet. Az Aradi 13 vértanú A/3-as képét 13 ember hozta be szólításra. Bóna Ilona Mária
2007.október 04.
Huszár ruhában Molnár Pál és Molnár László vonszolja végig a Gyurcsány maszkot viselő Mayer Józsefet. Nagy sikere volt.
2007.december 01
Éhségsztrájk részleges, majd teljes. Éhségsztrájkkal tiltakoztam a tüntetéseink megtiltása ellen. Valamint szolidaritást vállaltam a debreceni orvos, Nagy Attila mellett, aki szintén éhségsztrájkolt. Egyéb okok miatt 2 napig tartott csak.
2007.december 06.
Rigler István a Magyar Nemzetért Mozgalom tagja Szombathelyen átússza a csónakázó tavat tiltakozásul a több-biztosítós rendszer ellen
2007.december 08.
Gyurcsány futam. A vidékiek kértek fel velük egyetemben szervezzem Budapesten ezt az eseményt. Ugyan akkor az Érdi Árpád-vérei Nemzeti Összefogás sikerére való tekintettel megkaptam a Budapesti Árpád-vérei Nemzeti Összefogás szervezését is. A Vértanúk terén kihelyeztünk egy ketrecet és ebbe vetettük bele több politikust: Gyurcsányt Görényt, Lendvait, Hillert, Gyilkos Ágnest stb.
2007.december 23.
Rigler István a Magyar Nemzetért tagja 23-én Budapesten átússza a Dunát tiltakozásul a több-biztosítós rendszer ellen.

2008. december 31.
Szilveszteri bulit szerveztem .
2008. február 11.
Tiltakozás a több biztosítós rendszer megszavazásának napján a Vértanúk terén: vonulás a Blahától és az Oktogontól a Vértanúk terére kb. 5-600 emberrel.
2008. május 03.
Megszerveztem az összefogás reményében egy országos Konferenciát. 24 szervezet és összesen velük több, mint 70 ember jött el. Hidegtálakat, ásványvizet, kévét, üdítőket, szendvicseket, okleveleket adtunk.
2008. június 07.
A Nemzeti Erők névválasztását szerveztem meg. 14 szervezet jött el.
Az említett szervezéseken felül voltak még kisebbek, amiket nem említek. Sőt, olyanok is, amik nem jutnak az eszembe.

Balogh Béla elnök
Magyar Nemzetért Mozgalom
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lengyel Károly: Melegfront
  2008-07-07 02:43:17, hétfő
 
  Lengyel Károly fotói a buzimenetről:


http://furaila.xfree.hu/118718



Melegfront

Egy ütközet margójára
Jelentés a tűzvonal közeléből, de még a mérgesgázból


Budapest lebénult. Ameddig a szem ellátott az utcán, mindenfelé rendőrök. Okupacia, vagyis megszállás. Az elvtársi idők köszönnek vissza. Most már csak az Ifjúgárda hiányzik, hátha teljessé válik a kádári rendszer.

Azzal a különbséggel, hogy most nem üldözik a homokosokat, hanem védik.

A közpénzek tengerét költötték ma arra néhány aberrált figurára, akik kedvéért minden tömegközlekedés lebénult a menet vonzáskörzetében. A pesti körúton semmi közlekedés, és az Andrássy úton. Az Andrássy úton dupla kordon. Végig az úttest szélén, meg a becsatlakozó utcák sarkain.



Érkezik az erősítés, pedig a ,,műsor" el sem indult


Már délután az Oktogonnál figyelve három órakor cikáztak a rendőrautók a menet két végpontja között. Ki tudja mitől is félhettek? Vagy kit és mitől félthettek? Nagyjából hasonló hasmenésük volt, mint Bush látogatásakor.

Jött egy kemény csoport és erősen éltették Benito Mussolinit. Szabályos menetoszlopban érkeztek. Amikor mind kiértek a körútra, előkerültek az óriási petárdák. Ugyancsak menekültek a rendőrök. A vajas sütemények boltja előtt álldigált egy mikrobusz, tele röndérekkel. Nicsak!, hopp egy óriás petárda az utastérben. Büdösek voltak, amikor izzott alattuk az ülés. Nem volt porral oltó készülék a kocsijukban!



Kristályvízzel a porral oltó helyett


Ekkor azután beindult az Izraeltől vásárolt vízágyú a színes löttyel. Persze futott mindenki. Futottak, mert ezek mindenkit levadásznak, akit ez a folyadék megfest. Sunyi módszer! Ahhoz nincs bátorságuk, hogy egy az egyben megütközzenek az ellentüntetőkkel. Pontosan tudták, akkora felháborodás az ügy miatt, hogy hiába a talpig páncél, csak veszíthetnének.

Volt kiktől védeni a menetet. Már fél négy körül járt az idő, amikor a házasságkötő terem felőli sarkon kisebb tömeg rendesen skandálta, hogy ,,Mocskos buzik!".

Valamiért ez a csoport hamarosan eltűnt, amikor egy csapat rebiszes felsorakozott. A mindenféle kordonok erdejéből a rendőrök határozott udvariassággal kiterelték az embereket az utcasarkoknál felállított rácsok mögé. Nem tudtam lakatot tenni a számra. Nyomtam a jeges szöveget a szemük közé, valahogy így az Eötvös utca sarkánál:

,,Brávó fiúk! Majd ha ti gyerekeiteket környékezi a buzi, akkor kit fogtok terelni, vagy verni? Nem ég le a bőr az arcotokról? Állj vigyázzba a munkáltatód előtt! A mi adónkból érettünk szolgáltok!".

Nem sok kellett az ott álldogálóknak, meg az éppen érkezőknek, menetből folytatták.
Barátommal csak tébláboltunk az Aradi utca Teréz körút sarkán. Vagy száz záptojás várta az értő markokból való röppályára indítást. Maradt néhány, de a többit a rendőrök törölgették magukról. Néhány pillanat alatt történt az egész, de a szaghatás és a kékek arca felejthetetlen.



Veszélyes fegyverek, zápított tojás


Sokakkal megindultunk az Aradi utcán a Hősök tere felé. Valahogy hamar elsiklott a talpak alatt a távolság. Egyszerre csak a Hősök terén voltunk.

Ott várt minket az igazi meglepetés. Buli a köbön. Kemény fiúk néztek farkasszemet a talpig páncélozott buzivédőkkel. Szétszóródva a téren ment a szöveg. Kisvártatva tömörödés alakult ki a kemény magból, és rohamot indítottak a rendőrsorfal ellen. Csak úgy röpködtek a mindenféle flakonok, sörösdobozok, sörösüvegek, de egy rövid ideig keményen petárdáztak a srácok. A rendőrök néha kitámadtak a sorból, de nem túl erős meggyőződéssel tették, mert néhány méter futás már meg is ártott a fizikai képességeiknek.

Mint egy állóháború. Néhány lépés előre, aztán futás hátra. Közben rengeteg szöveg. Ezt a Szépművészeti Múzeum elől néztem. Kisvártatva átsétáltam a Műcsarnok oldalára, onnan figyeltem tovább. Mindeközben körözött a két rendőrkopter.



Rendőrkopter. Ugyan mit láthat eftike?!


Az egyik hosszasan lebegett az Andrássy út torkolata felett feltűnően alacsonyan, hogy szinte a pilóta arcát is látni lehetett.



A homályt a petárdák sokasága okozta


A java még csak ezután következett. A meleg-menetet nem tudták felvezetni az eredeti útvonalon. Valahol kerültek hát, és egy mellékutcán nyomult az erőszakos, magamutogató pederaszta gyülevészség a színpadjuk felé. Ez a tákolmány az elvetélt Demszky-féle homokóra mellett volt körbeketrecezve. Érdekes analógia: homokosoknak homokóra. Figyelmes vezére a liberális hordának ez a Gábor gyerek! Hát nem?



A mocsokmenet és a felháborodott pestiek


Összesen egy IFA sikeredett a büdös csőcseléknek, és szépen csendben iszkoltak a rácsok védelme felé. Persze a rendőrsorfal hathatós védelme adta a lehetőséget. Jókora távolságból biztosították a ketrecet, méghozzá dupla sorban. A harmadik sor a ketrecen belül volt kénytelen öklendezni. Mert azért azt látni kellett, ezek az ösztönlények a természetes biológiához vonzódnak, csak éppen agresszívek, brutálisak. Akik két forintért a saját véreiket betonra verik.



A marconák sora mögött lopakodó génhulladékok


Sunnyogtak a rendőrszakaszok a Városliget fái között, de a hírek szerint kemény leckét kaptak a tiltakozóktól.



Az AVH a bitók tövében. Újra a szakmában?


Közben a Fasor sarkánál a volt Építők Szakszervezetének Székháza előtti hatalmas díszláncot megbontották. A nagyjából húsz centis vas idomokkal tették teljesen szellőzővé az arra tévedő rendőrautók ablakait. Kicsit huzatos volt, de tovább tudtak iramodni. Ezt egyre gyorsabban tették, mert erősen körbevette őket a tömeg.

A Fasor sarkánál egy kisebb csoport erősen nekirontott az éppen az úttest túloldalán székelő(!) rajra. Kézitusára is sor került, utána meg visszavonuló futásra. Nem nagyon üldözték őket a rendőrök. S mivel a srácok erős ellentámadásba lendültek, szégyen a futás, de hasznos alapon a rendőrök épphogy a felszerelésüket el nem dobálva nehézkesen lendületbe jöttek, elfele menetben.



A vesztére váró csoport


A következő rendőr csoport már a könnygázt lőtt ki. Futás a Thököly út felé, de csak keveset. A sorfal megtorpant. Emitt a sorok újra rendeződtek, és halkan visszaszivárogtak a Hősök tere felé.

Úgy gondoltam, ebből már csak futkosás lesz ide-oda. A Damjanich utca sarkánál a troli megállóba beállva nézelődtem egy keveset. Sokáig nem jött a járat, így odafordultam egy éppen ott várakozó fiatal lányhoz. Megkérdeztem, mikor ment el az előző troli.

A következő pillanatban jött egy középkorú hölgy, aki kiáltozta, hogy fussatok fiúk. Ledöbbentem. Miért?

Egy pillanat múlva legalább hatvannal bekanyarodott nyolc-tíz civil rendszámú autó, és sorba ugrálta ki a civilruhások. Összesen egy darab rendőrnek lógott a nyakában azonosító. A többiek, mint a vadállatok, amikor kerítik a csordát, vizslattak az arcok között. Talán a szám is tátva maradt ekkora arcátlanság láttán.

Tíz másodperc alatt három fiatal fiút kiválasztottak találomra, akik mentek az arcukon az aszfalton, amikor az embervadász benderlogok földre teperték őket. A saját szememmel láttam, amikor a srácnak utcai piszokkal volt tele a nyelve. A rendőr úgy szorította, hogy már a nyelve jött kifelé a száján. Többen ráüvöltöttek erre a főmajomra, hogy lazítson a fogáson, mert ha megöli a fiút, egy rendőr sem éli meg a naplementét. Kicsit beszart, és lazított a fogáson. Ekkor láttam a fiú lila nyelvén az utca kövének szürke nyomát.

A másik gyereket plakátnak használták. A srác egyé vált a vakolattal a szorítás hatására, amikor vagy négyen gondoskodtak a hathatós elfogásról.

A harmadik fiút már kicsit odébb kapták el. Hátratekert karja teljesen lila volt a szorítástól, ahogy meghajlásra kényszerítette a zsoldos.

Mert ezek nem rendőrök! A cion-bolsevik-liberális mocskok zsoldosai ők. Látszik a szemükben, hogy szinte büszkék arra, hogy a liberális kommunista csürhe ráuszíthatta őket az egészséges emberekre.

Vajon ezt a népárulást jól megfizetik? Egy frászt! De hát ennyi iskolázottságért ennyi a harminc ezüst! Ugye Júdás-ivadékok? Nem követitek az áruló apostol példáját? Nem? Pedig nagyon ideje volna!

Ez az egész roham civil rendszámú autókkal volt végrehajtva. Civil rendszámok!

Vígaszként el kell árulnom, akadt egy hölgy, aki végig, minden rendszámot felírt. Lesz ebből még egy kevés keveredés.
Ugye eftikék?
Szégyen rajtatok zsoldosok!

Ma bebizonyította Budapest népe, és a sok vidékről is érkezett fiatal, hogy nincs helye a pesti utcán a magamutogató riherongy pederasztáknak.

Köszönet minden bátor harcosnak, akik kimutatták a foguk fehérjét!

Van még remény, hogy ez az ország egyszer kommunista és szadesz mentes lesz! Legalábbis, ha előtte el nem hordják az irhájukat.


Budapest, (ami mégsem buzipest) 2008. július 5.

A Polgárinfó olvasóit képekkel is tudósította:
Lengyel Károly

 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Ócska trükk, de ...
  2008-07-07 01:25:12, hétfő
 
  Igen kedves Aranka, eddig mi is megvető közönnyel fogadtuk őket.
Csakhogy itt nálunk már olyan divatot csinálnak a buziságból, hogy
lépten-nyomon azt látom a metrón, az utcán, hogy lányok leállnak
csókolózni egymással. Ifjú férfiak kézenfogva járank és időnként
összesímúlva megállnak csókolózni!!!
Már az iskolákban is - pedagógus lányom meséli - az a trendi, ha fiúk
fiúkkal nyalakodnak és lányok lányokkal. Egyáltalán az egymáshoz való
testi közeledés ezen formája ellen fel sem léphet egy tanár, mert
akkor tizen éves diákok a személyiségi szabadságjogaikra hivatkozva
bejelentik a tanárt az illetó szoc.liberál-bolsi igazgatónál. Ezen
igazgató azután lefasisztázza az illető pedagógust és negatív
megkülönböztetlésben részesíti hónapokon keresztül!!!
Bizony, ez nem Svájc, hanem Magyarország. Derékig tocsogunk a fertőben
minden téren és minden szinten!!!

Üdv. Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Buzifelvonulás: ócska trükk
  2008-07-07 01:22:30, hétfő
 
  Homosexuális felvonulás Svájcban



Kedves Testvérek, Magyar Hazafiak!


Már tavaly is írtam nektek, ebben a témában, hogy ez a buzi felvonulás csak ócska trükk a hatalom részéről elterelni a figyelmet a valóságos problémákról (Az ország kiárusítása)
Ne hagyjátok magatokat minden évben újra és újra provokálni, értékes erőiteket fordítsátok fontosabb dolgokra.
Svájcban élő magyar nő vagyok, itt is volt buzi felvonulás, megvető közönnyel fogadták az emberek, egyszerűen ignorálták őket.
Azt tanácsolom, legközelebb hagyjátok őket magukra, szórakozzanak maguknak, és komédiázzanak az őket körülvevő rendőrseregnek.
Adjátok át őket Isten ítéletének!
Csak megvetést érdemelnek nem a ti drága véreteket.
Ha felháborító is, ne vegyétek figyelembe, mert akkor szúrtok ki velük a legjobban!


Sok sok szeretettel üdvözöl benneteket:

Kanyo Aranka.
 
 
10 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2008.06 2008. Július 2008.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 326 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 513
  • e Hét: 7511
  • e Hónap: 8458
  • e Év: 44399
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.