Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
Grúzia elnöke: Izrael ural ben
  2008-08-14 22:48:09, csütörtök
 
  Grúzia elnöke: Izrael ural bennünket
2008. augusztus 14. 22:27Hering József - HunHír.Hu

Timur_Jakobsvili.jpgMihail Szaakasvili grúz elnök csütörtökön ország-világ előtt kimondta azt, amiért Moszkva neheztel Nyugat-Jeruzsálemre és Tbiliszire: A aostani háborúra és annak befejezésére Grúzia számára a cionisták hozzák meg a döntéseket. A tbiliszi kormányban két kulcsfontosságú tárcát is zsidók irányítanak. (A képen Timur Jákobsvili, az egyik zsidó miniszter a grúz kormányban.)

Mihail Szaakasvili Amerika- és Izrael-barát grúz elnök csütörtökön kijelentette, hogy Grúziát tulajdonképpen az izraeliek uralják, s ő maga az Elbit és az Izraeli Légi Ipari Vállalat képviselője hazájában."Nálunk izraeliek hozzák meg a döntéseket a háború és a béke ügyében" - idézi Szaakasvili szavait a héber nyelvű Máhláká Risoná nevű izraeli világhálós hírportál.

Szaakasvilit az újságírók megkérdezték, hogy az orosz rosszallás miatt Izrael beszünteti-e a fegyverszállítmányokat Grúziának. A grúz elnök azt válaszolta, hogy erről ő nem tud, mármint a beszüntetésről.

A grúz elnök véleményét megkérdezték azokról a zsidókról is, akik a háború kitörése után elmenekültek Grúziából. ,,Nézze, két kettős állampolgárságú zsidó miniszterem is van a grúz kormányban, s így nálunk izraeliek hozzák meg a fontos döntéseket a háború és a béke ügyében", jelentette ki Szaakasvili.

David Kazarsvili grúz védelmi miniszter zsidó (Nos, mi ismerünk egy másik európai országot is, ahol zsidó a védelmi miniszter - H. J.), aki mindössze 30 éves. Kazarsvili 14 éves korában a nagyanyjával együtt kivándorolt Izraelbe, de másfél éves szentföldi tartózkodás után rájött, hogy számára sem ott van a Kánaán. Kazarsvili már 26 éves korában pénzügy- majd később hadügyminiszter lett Grúziában, habár katonaként egyetlen napot sem szolgált a grúz és az izraeli hadseregben.

A grúz kormány másik zsidó minisztere Timur Jákobsvili.

http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=12653
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesznek nem kell a "magyar
  2008-08-14 22:35:06, csütörtök
 
  A Fidesznek nem kell a "magyarkodás", inkább cigány napokat tartanak

2008-08-13 21:10 barikád.hu



EsztergomEsztergomA Fideszes városvezetés az augusztus 30-ai, Esztergom-kertvárosi I. Hagyományőrző és drogellenes Magyar napot betiltotta. Indoklásként a Romantikus Erőszak, Magozott Cseresznye és a Nemzeti Front zenekarokat hozták fel és a III. MÖM Tábort. A szervezőknek semmi közük a Magyar Önvédelmi Mozgalomhoz és felháborítónak tartják, hogy MSZP-s nyomás miatt a Fidesz szolgalelkűen próbál sorozatosan megfelelni. Információink szerint Esztergomban ugyanezen a helyen minden évben cigány napokat tartanak.

Az eset bizonyítja, Esztergom városában nagyon nincs rendben valami. A főszervező a rendezvényen résztvevőknek kiküldött levele lentebb
olvasható:

Honfitársaim, magyarok!

Lelkünkben a csalódottság, a döbbenet és keserűség okozta viharral, arcunkon a szégyen pírjával ,,kell" elétek állnunk és megkövetni titeket. Augusztus 30-áról, az első hagyományőrző és drogellenes magyar napról van szó, Esztergom város Fideszes polgármestere és önkormányzata, a sorozatos egyeztetés és teljes körű támogatás ígérgetése után az egész évi munkánkat sárba tiporva, bennünket, rendezőket arcul köpve, adott szavunkat hiteltelenné aljasítva, 2008. augusztus 07-én este, egy önkormányzati képviselő útján közvetítve, politikai okok miatt leállította a rendezvény megtartását. A teljes körű támogatási ígéretükkel ellentétben nem, hogy nem támogatnak, hanem a területfoglalásunkat is megtiltották. Hétfőn még be próbálunk jutni a polgármester fényességes tekintete elé, és próbát teszünk rendezvényünk - úgy néz ki mára már csak álmunk -, megmentésére! Sajnos nem tudjuk, nem tudhatjuk, milyen sikerrel. Szánkban megkeseredik a nyál, szívünk összeszorul, hol a határ? Ebben az országban bármit megtehet velünk a hatalmi elit? Szégyellnünk kell, hogy magyarok vagyunk? Sorstársaink! Kérlek, ne haragudjatok reánk, nem adtuk fel! Keressük a lehetséges megoldást, a fejleményekről azonnal tájékoztatunk mindenkit! Szebb jövőt!

Király József /Zsiráf/

Barikád.hu kommentár: A Fidesznek Erdélyben Tusnádfürdőn jó volt a Himnuszt megtechnosító, ultraliberális Anima Sound System, de a Romantikus Erőszak, amely viszont népzenei alapokkal dolgozta fel a hun-magyar mondákat, már büdös. Mivel a Fidesz alapszabálya lehetővé teszi a kettős tagságot, javasoljuk a polgármesternek, hogy adja be a tagfelvételi kérelmét az SZDSZ-be is. Bár lehet, hogy már régen megtette...

szentkoronaradio.com - barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lesz itt magyar honvédelem! -
  2008-08-14 22:33:49, csütörtök
 
  Lesz itt magyar honvédelem! - Bochkor az új csodafegyver?

2008-08-14 00:24 barikád.hu



Top Gun: forrás: honvedelem.hu

Már csak néhány órát kell aludni és Bocsi elindul. Kedves olvasóink nem értik, miről van szó? Segítünk.

Csütörtökön, a Kecskeméti Repülőparádé nulladik napján a Sláger Rádió egyik mókamikije, Bochkor Gábor gépen száll Magyarország fölébe, s két nap alatt körberepüli kis hazánkat.

Hogy a táj ne csak térkép legyen a "magyar Superman" számára, kellően birka rajongói gondoskodnak. A lakáj hallgatók olyan képes üzenetekkel versenghetnek kedvencük kegyeiért (és piszlicsáré nyereményekért), amelyeket Bochkor a levegőből is jól láthat.

Bükkzsérctől Sárvárig beindult hát az ötlethenger. A jászdózsai Kiss házaspár például a "Hajrá Bocsi!" buzdítást nyírta fűkaszával a mezőre. A gyöngyösi Kitti traktorral fog feliratot tárcsázni a földbe. Tibor Kecskemétről 7000 db A/4-es lapot használ fel egy Bumerángot népszerűsítő rajzhoz.
A balatonfenyvesi szörfösök ugyancsak Bumeráng feliratot formáznak majd szörfjeikkel.
Az óbányai Hókuszpók és a tai chi tábor résztvevői alufóliával fedik le a helyi focipályát.

Mint látható, kreativitásból nincs hiány, ha totális ökörségről van szó. Ha ezek az emberek fölös energiáiknak csak a tizedét fordítanák értelmes dolgokra, hegyek mozdulnának meg a Kárpát-medencében.

Bochkor egy Albatros L-39-es vadászgépen repked majd. A holnapi premiert kéthetes kiképzés előzte meg a kecskeméti bázison. A kemény edzésmunkáról a Honvédelmi Minisztérium hivatalos honlapján tekintélyes mennyiségű anyag található. Szekeres Imre is benne van a buliban.

Bochkor tehát kormányzati csodafegyver.

Akár oszlatásra is használhatnák. Könnygáz helyett elég lenne csak a Bumeráng adásaival riogatni. Azok is erősen csípik a szemünket (fülünket)...

slagerradio.hu - szoljon.hu - barikád.hu

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
HITTEMEGY” ÉS „HIS
  2008-08-14 22:31:36, csütörtök
 
  ,,HITTEMEGY" ÉS ,,HISZEKEGY"

EGY BOLSEVIK NAPLÓJÁBÓL

(HITTEM EGY...)

Hittem egy Engelsben, Marxban és Leninben;

Hittem egy Sztalinban, Kunban, Rákosiban;

Hittem egy Gerőben, Péterben, Apróban;

Hittem egy Hruscsovban, Farkasban, Kádárban;

Hittem egy Kovácsban, Hillerben és Hornban.

(HITTEM...)

Hittem a proletár diktatúrában;

Hittem a téeszben, a kulák listában;

Hittem a padlások ,,tisztogatóiban";

Hittem a fejlődő szocializmusban;

Hittem a tőkések kipusztulásában;

Hittem az ÁVO-ban majd az ÁVH-ban;

Hittem a pufajkás s munkásőr csapatban;

Hittem a tervgazdaság döntő fölényében;

Hittem Sztahanov roppant sikerében;

Hittem Micsurin hibrid zöldségében;

Hittem a NATO tönkreverésében.

(MOST PEDIG: HISZEK...)

Hiszek a NATO-ban, a magán szektorban;

Hiszek tőkéseink gyarapodásában;

Hiszek a rendőrség ,,vízi" ágyúiban;

Hiszek a bíróság téblábolásában.

(HISZEK EGY...)

Hiszek egy Putyinban, Gyurcsányban, Juhászban;

Hiszek egy Kókában, Petőben, Gusztosban;

Hiszek egy Demszkyben, Lamperthben, Fodorban;

Hiszek egy hazudós MSZP-s bandában;

Hiszek egy dübörgő magyar gazdaságban;

Hiszek egy permanens ígéret halmazban.

(VÉGÜL...)

Hiszek Horváth Ágnes számos döntésében;

Kórház állományunk leépítésében;

A ,,Lipótra " is sort kerítettek,

Engem pedig az utcára tettek...

Lejegyezte:

(Prof. Dr. Bokor Imre)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A rendreutasított nemzet
  2008-08-14 22:27:03, csütörtök
 
  A rendreutasított nemzet

2008. augusztus 14.

A Kairosz Kiadó igazi könyves műhelyként folyamatosan olyan kiadványokkal gazdagítja a kínálatot, amelyeket túlzások nélkül nevezhetünk kuriózumoknak. Az alapító-igazgató, Bedő György 1996-ban hozta létre az angyalföldi Apály utcai alagsori helyiségben könyvkiadói vállalkozását, s azóta is sikeresen működteti. Mint mondja, már a kezdet kezdetén elhatározta, hogy csak olyan könyveket ad ki, amelyek szellemiségével egyetért, s a remélt üzleti haszon érdekében sem jelentet meg olyan köteteket, amelyek ellenkeznek nézeteivel.

- Hogyan boldogulhat manapság egy kis könyvkiadó Magyarországon?

- Összetett dolog a könyvkiadásról általánosságban beszélni, mert amíg korábban a túlzott centralizálás nehezítette a munkát - összesen huszonhárom kiadó létezett, és volt három nagy terjesztő -, addig ma az ezret is meghaladja a kiadók száma, és több száz, különböző nagyságrendű terjesztő működik. Teljesen megváltoztak a viszonyok. Amióta a rendszerváltozásnak nevezett átalakulás megtörtént, a könyvszakmában is ugyanolyan folyamatok játszódtak le, mint például a mezőgazdaságban. A termelő, tehát ebben az esetben a kiadó, és a kereskedő közül mindig az utóbbi van a jobb helyzetben. A könyvszakmában ez azt jelenti, hogy a kereskedők csak bizományba veszik át a kiadványainkat, és csak azt fizetik ki, amit eladtak. A terjesztők tehát semmilyen kockázatot nem vállalnak, mégis, ma már nagyjából ötvenszázalékos árrést kérnek.

- Milyen helyzetbe hozzák ezek a feltételek a kiadókat?

- Mindez nagyon nehéz helyzetet teremt, mert túlkínálat van a piacon. A korábbi túlzott centralizálás után teljesen összehangolatlan ez a terület. Minden kiadó titkolja, hogy milyen kiadványokat készít, nehogy egy másik ellopja tőle a jó ötletet. Ennek következtében pedig teljes zűrzavar van a piacon. Ez legalább annyira rossz, ha nem rosszabb, mint a korábbi helyzet volt.

- Érdeke egy nagykereskedőnek, hogy egy kisebb példányszámú, nem is túl drága könyvet kint tartson a polcokon?

- A mi esetünkben tisztességesen vesznek át könyveket a nagykereskedők. Néhány helyen azonban azt tapasztaljuk, hogy a vallásos könyvek iránt nem mutatnak affinitást. A Kairosz Kiadó könyveinek csaknem ötven százaléka vallásos és teológiai témájú. Többször előfordul, hogy a vásárló hiába keresi a könyveinket a polcokon, s amikor megkérdezi az eladót, hogy hol találja, akkor azt a választ kapja, hogy nincs. Mi ugyanakkor tudjuk, hogy több száz példány van a keresett kötetből az érintett nagykereskedőnél. Azért kell megértőnek lennünk a terjesztőkkel, mert hihetetlen túlkínálat van, a könyvek kifolynak a boltokból. A merkantilista szemlélet szerint nem az 1500 forintos könyvet propagálják kiemelten, hanem, mondjuk, az öt-hatezer forintos kiadványokat.

- Behatárolható, hogy melyek a jól menő, népszerű, keresett könyvek?

- A népszerűség rettenetesen kacér dolog, sohasem lehet előre tudni, melyik kiadvány lesz kelendő. A könyvkiadásban úgy működnek a dolgok, mint a kormánypolitikában: a kommunikációra nagyon nagy hangsúlyt helyeznek. Aminek reklámja van, az lesz a jó könyv, aminek pedig nincs, elvész a többi között. Kollégáimnak mindig azt mondom: figyelmeztessetek, hogy amelyik könyv nekem tetszik, azt ne adjuk ki, mert biztos, hogy meg fog bukni a piacon. Egyértelműen ki lehet mondani, hogy nem sok összefüggés van a könyv tényleges értéke és piaci sikere között. Olyan kiadványok maradnak olykor raktáron, amelyek szükségesek és hasznosak, mégsem tapasztalható irántuk érdeklődés.

- Milyen tényezők befolyásolják a keresletet?

- Változik a közönség ízlése is. A rendszerváltozás után öt-hat évig nagyon kelendők voltak a politikai jellegű publicisztikai írások, ma már alig lehet ezeket eladni. Kiadtuk a Civil Jogász Bizottság jelentését, amely a 2006-os október 23-i eseményekről szól. Azt hittem, hogy harmincezer példány sem lesz elég a magyar közönségnek. Kiderült, hogy háromezer példányt sem tudunk eladni belőle. Pedig ha érte gyalázat és szégyen ezt a nemzetet, e napok eseményei ide sorolhatók. Vagy nincs önbecsülése ennek a népnek, vagy belefáradt mindenbe, egyszerűen már a megaláztatás sem érdekli. Pedig az alapos tényfeltáró munka megvilágítja az események hátterét: azt, hogy előre eltervezett akcióval hogyan utasították rendre a nemzetet.

- Milyen szempontok alapján állítják össze a Kairosz kiadói terveit?

- Félreértés ne essék, igenis szeretem a pénzt, de nem az az elsődleges szempont. Szerintem minden bajok eredete az, ha az emberek értékrendjükben a legelső helyre teszik a pénzt. Szüksége van minden kiadónak egy olyan elvi alapállásra, amely meghatározza a munkáját. Amikor elkezdtem könyvkiadással foglalkozni, úgy döntöttem, csak olyan műveket adok ki, amelyek a lelkiismeretemmel, a meggyőződésemmel megegyeznek. Ezzel ellentétes művek kiadását akkor sem vállalom, ha azokból esetleg jelentős hasznot lehetne húzni. Két dolog motiválja munkánkat a kezdetektől fogva: a hit és a magyarság. Azok az értékek, amelyek manapság leginkább hiányoznak ennek az országnak a lakóiból.

- Milyen kiadványokra számíthatunk önöktől a közeljövőben?

- Kiadjuk Szent Bonaventura egy olyan írását, amely magyarul mindeddig még nem jelent meg. A mű latin címe Breviloquium, magyarul egyelőre csak munkacíme van. Dér Katalin egyetemi tanár dolgozik a mű fordításán, akinek szerzőként nemrég jelent meg kiadónknál A Biblia olvasása című nagy lélegzetű műve. Előkészületben van Bajcsy-Zsilinszky Endre Helyünk és sorsunk Európában című munkája, amelyhez Czettler Antal ír utószót. Molnár-C. Pálnak, a két háború közötti kiváló festőművésznek a vallásos képeiből készítünk egy szép albumot karácsonyra. A művészt mostanában kezdik újra felfedezni, nemcsak azt mondhatjuk róla: vallásos képeket festett, hanem ez volt a fő területe. Fehérvári Géza, a neves orientalista, művészettörténész és egykori nagykövet önéletírását Három nemzet szolgálatában címmel szándékozunk kiadni. II. János Pál pápa Az emberi testről, a feltámadásról és a szüzességről című kötete is előkészületben van. A könyv értékeit jelzi, hogy Erdő Péter bíboros, prímás ajánlásával jelenik meg. Gárdonyi Géza fia, Gárdonyi József Dankó Pistáról szóló műve reményeink szerint a népszerű kiadványok közé tartozik majd.

- A Magyarnak lenni és a Miért hiszek? a Kairosz két sikeres sorozata. Készülnek-e újabb kötetek?

- Igen, Kozma Imre, a Máltai Szeretetszolgálat vezetője Fények és gyökerek címen vall magyarságáról. Hámori József agykutató a Magyarország szíve vidéken van kötetben foglalta össze gondolatait. Tokody Ilona operaénekes a hitéről vall.

-  Egyéb fontos terveik?

-   Korábbi Órigenész-kötetünk, A princípiumokról sikere arra bátorít bennünket, hogy fő művét - Kelszosz ellen - is kiadjuk Somos Róbert pécsi egyetemi tanár fordításában. Kocsis L. Mihály egy nagyon szép képes albumot állít össze Bara Margitról, a nyolcvanadik életévét nemrég betöltött színésznőről. A Magyar Szentek című sorozatunkban, melynek szerkesztője Magyar Zoltán néprajzkutató, Szent Imre és Szent Márton következik, hiszen a magyar néphagyomány ez utóbbit is a magáénak vallja. Mauriac egy kevéssé ismert írása Cortonai Szent Margit életét idézi a mai ember számára is láttató erővel és finom lélektani árnyalatokkal. A súlyos betegségéből reményeink szerint mielőbb felépülő Gyurkovics Tibor újra dolgozik. Az utóbbi években, a betegség szorításában írt istenes verseit rendezi sajtó alá, ennek a megjelentetése is az őszi terveinkben szerepel.

Szabó Palócz Attila, Magyar Hírlap
Utolsó frissítés ( 2008. augusztus 14. )
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
minden 5. ember cigány!!!
  2008-08-14 22:23:43, csütörtök
 
  Sokkoló a friss statisztika: Magyarországon már minden 5. ember cigány!!!
2008-08-13 19:47 barikád.hu


Kritikus tömeg


Magyarországon a népszámlásáskor ugyan elvileg felmérik az etnikai hovatartozást, de ezek az adatok egyrészt már elavultak a jelenleg robbanásszerű ütemben zajló népességrobbanás miatt, amely a cigány kisebbségen belül zajlik, másrészt pedig a cigányok egy jelentős része ilyen-olyan okokból nem vállalja a származását az ilyen kutatások alkalmával. Most viszont úgy tűnik, hogy sokkoló adatok kerültek nyilvánosságra: Magyarországon ma már minden ötödik ember cigány.

A Magyarországi Kisebbségek Pártja (MKP) - ÉKE Jogvédő Szervezet statisztikai felmérésére alapozva a hazai cigányság létszámát minimálisan másfél millióra becsülték, és úgy fogalmaztak, hogy 90 százalékuk - az iskolázatlanságot és a munkanélküliséget tekintve - szociális gettóban él. Nagy László, az MKP történész kabinetjének vezetője szerint ez a máig ismeretlen nagy szám annak tudható be, hogy a legutóbbi népszámláláskor a cigányok többsége nem vállalta fel származását, és az ÉKE Jogvédő Szervezet több megyében nyitott irodáinak összesített adatai szerint a romák összlétszáma 1,5-2 millió főre tehető.

barikád.hu

http://barikad.hu/node/16770
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Furcsán működik a sajtószabads
  2008-08-14 22:19:28, csütörtök
 
  Furcsán működik a sajtószabadság a Zalai Hírlapnál, ha a Magyar Gárdáról van szó!
2008. augusztus 09.

A Magyar Gárda letette a névjegyét immáron sokadszor országszerte. A kézi vezérelt lakáj médiák azonban elfelejtettek tudósítani a Magyar Gárda olyan ,,kirekesztő", vagy ,,gyűlölet keltő" eseményekről, amelyekről a jobb oldali hírportálok rendszeresen tudósítottak.
A teljesség igénye nélkül, íme néhány:

2007. decemberében több százezer Forint értékben osztottak ajándékcsomagokat a rászoruló nagycsaládoknak országszerte a gárdisták. Ezekből romák is részesültek.
Egy megyei kórház inkubátort kapott a Gárdától.
A győri szakasz segített a szélvihar károsultjain, illetve ideiglenes tetőt ácsoltak a papréti kápolnára. Ugyanitt háromgyermekes anyák adogatták a tetőlécet a tűzoltóknak, három emeletmagasságban!
Még ZALA MEGYEI GÁRDISTÁK IS SEGÍTETTEK a Hernád elleni küzdelemben, BORSOD MEGYÉBEN! Azóta sem keresték meg a Gárda zalai vezetését ez ügyben, de biztosra veszem, ha mondjuk a Zalai ,,fakanál-készítők" mentek volna a Hernád gátjára, azóta már talán ki is tüntette volna őket valaki, a ZH pedig le sem szállna a jó kis sztoriról! Halkan jegyzem meg, hogy a Népszabadság, és a Magyar Nemzet is írt, a nyaralásukat megszakító zalai gárdisták embert próbáló munkájáról. Úgy látszik, hogy aludtak a Zalai Hírlapnál azokban a napokban!
A Magyar Gárda rendszeresen ad vért országos szinten.
A Magyar Gárda gárdistái menekítették ki, a halálos fenyegetettségükből a galgagyörki házaspárt!
Ezt mind-mind saját meggyőződésből, a tett eskünkhöz híven SAJÁT ZSEBBŐL!
Ehhez képest a médiát csak az érdekli, ha Kolompár Orbán, vagy Orsós (Teleki) László, vagy Siklósi Vilmos elrikkantja magát, mondván : ,,Támadnak a nácik!"

A BBC annak idején deklarálta, hogy mindenről elfogulatlanul kell tudósítani a világot. Nos ez Magyarországon még odébb van!

A hét végén tartottuk a Magyar Gárda zalaegerszegi, illetve Lentibe tervezett toborzóit. Erről e-mailen értesítettük is a megyei napilapot. Közleményünket azért juttattuk el a szerkesztőséghez, mert abban arra kértük őket, hogy jelentessék meg azt, a hétvégi megyei rendezvények rovatában. Ez természetesen NEM történt meg, azonban helyet szenteltek viszont egy megyében megrendezendő roma napról. A toborzó értesítője egyenesen a Magyar Gárda megyei kapitányi e-mail címéről érkezett (a címből egyértelműen olvasható), ám nemhogy a megjelentetés maradt el, de még csak válaszra sem méltatták!

De ne rohanjunk annyira előre. Történt ugyanis még februárban, hogy a Keszthelyen nyíló irodánk megnyitóján olyan szavakat adtak a keszthelyi kapitány szájába, amik ott el sem hangoztak. Persze lehet, hogy nem figyelt a kiküldött újságíró (bár akkor nem értem miért ment oda), mindenesetre, voltak szívesek ezt az anyagot tovább adni az MTI-nek, aki az országos médiákban a hazugságot jelentette meg.

Egy másik esetben, nem is olyan régen voltak szívesek megjelentetni egy öles cikket arról, hogy a zalaegerszegi MAZSIHISZ vezetője (Siklósi Vilmos), egy holocaust
megemlékezésen volt szíves egy mélységesen kirekesztő, gyűlöletkeltő, tovább megyek uszító beszédben elítélni a Magyar Gárdát, illetve a város vezetését, amiért teret adott a Magyar Gárda és a Jobbik rendezvényeinek, illetve, hogy felléphetett a Kárpátia együttes a városban. Természetesen szerettünk volna reagálni a cikkben leírtakra, és egy közleményt juttatunk el a keszthelyi szerkesztőségbe, ahonnan azt továbbították Zalaegerszegre, a főszerkesztőséghez. Természetesen ez sem jelent meg! Szinte érthetetlen, ugye?

Mindezek indítottak arra, hogy leírjam e pár sort. Ha Zalai Hírlap tovább folytatja ezt a tendenciát, akkor előbb utóbb a vicc lapok szintjére süllyed. Már ezek után sok előfizetőjétől búcsúzhatnak, hiszen a GÁRDA KÖZELI EMBEREK LE FOGJÁK MONDANI AZ ELŐFIZTÉSÜKET! Ők azonban tovább adják információikat a saját környezetüknek.
Én abban bízom, hogy minél előbb az írásom elején leírtakról is tudósít majd a Zala megyei napilap. A jó sajtó ismérve, a független tájékoztatás, elfogulatlanul! Lásd BBC!

ADJON AZ ISTEN: SZEBB JÖVŐT!

Tisztelettel:

Magyar Zoltán gárdista, Zala megyei kapitány
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elfeledett tisztesség, avagy P
  2008-08-14 22:04:12, csütörtök
 
  Stoffán György: Elfeledett tisztesség, avagy Prof. dr. Papp Lajos igazsága


2008.08.06.

Igen vannak olyan emberi tulajdonságok, amelyek régen, a magyar embernél a legtermészetesebbek voltak, ám az immár hatvanhárom éve tartó kommunista terror és a primitívség térnyerése, a Krisztus-követés, az erkölcs törvényes sárba tiprása kiölt minden effélét. Voltak, akik a hazáért életüket adták gondolkodás és megalkuvás nélkül. Voltak, akik emigrációba vonultak önként, amit abban az időben önkéntes száműzetésnek neveztek. És vannak, akik arról mondanak le, ami a legkedvesebb a számukra, mert nem tehetik úgy, ahogyan azt tenni szeretnék, ahogyan azt tenni kötelező - lenne.

Nos, Papp professzor a lelkiismeret élő példaképe, akit azért divat ma támadni jobbról(!), mert olyan emberi tartásról és szellemi, erkölcsi erőről tett tanúságot, amely az őt támadó alkoholista, félművelt vagy egészen primitív - netán a baloldalról irányított - jobboldaliakban még nyomokban sem fedezhető fel, ezért nem is értik miről beszél és főleg miért - Papp Lajos professzor. Támadják, mert emberi tud lenni, mert hitről és szeretetről beszél, mert világosan kimondja, hogy aki a mai érába, rezsimben hisz, az elpusztul. Kimondja, és ez azoknak a legborzasztóbb, akiket bizony zsarolhatnak a megbízóik, s akiknek eleget kell tenniük - olykor akaratuk ellen is - a parancsnak, amely parancs a félrevezetés és a megosztás parancsa.

Kinek az érdeke, hogy Papp Lajost befeketítse? Nos, van néhány kategória ebben a szánalmas és hazaáruló aljadék-körben.

Akiket nem is említek, azok a fentiek. A beépült és fizetett vagy zsarolható megosztók, akik ott vannak a tüntetők között, akik igyekeznek félrevezetni a jó szándékú, de szellemi erővel alig vagy nem rendelkező, Hazájukért aggódó magyar embereket. A másik kategória a nagyhangú, állandóan félrészeg szónok, aki saját hányadékában fetreng olykor a tüntetéseken, s ha nem segítenék, akár haza sem találna. Ő azt képzeli, hogy az ital mámorában hatalmasat tehet és tesz a Hazáért. És ő meri rendre utasítani "cikkében" a professzort, ő, aki még lábtörlőnek is alkalmatlan Papp Lajos bejárati ajtajánál.

De nem is folytatom. Hiszen ma aligha van olyan szervezet, pártocska, magánszemély, aki nem a mai felfordulásból kíván politikai, anyagi, kétes erkölcsi előnyhöz jutni, aki a politikai szamárlétra aljáról vonít felfelé, semmi mással nem törődve, mint a lehető, várható esetleges előnyökkel. És ők nemzetinek, hazafinak nevezik magukat. Pedig messze nem azok! Bedőltek a divatnak: - mindent a Fidesz ellen, Orbánt épp úgy szidni, mint a kommunista-liberális szennyedékek, és ha kell épp úgy és olyan stílusban ócsárolni a ma egyetlen kivezető utat, mint Lendvai Ildikó...

Nem, magam sem vagyok elégedett a Fidesz politikai programjával, hiszen ez a párt is sokat hibázik, mellébeszél, és ott van a Mikola-ügy is, de... ha valaki fel akar menni a létrán, annak fokonként kell megmásznia az említett eszközt. Ma a magyarországi magyarság egyetlen létrája politikailag a Fidesz. Hiába a hazudozás a Jobbik 10%-áról, hiszen az összes parlamenti párt együtt is 1%-on van. Hiába a nagyhangú szónokok ígéret-tömege egy-egy rendezvényen, tüntetésen és hiába a vádaskodás ostoba érvek alapján... Nincs más lehetőség, csak a Fidesz győzelme és a számonkérés egy Fidesz által megnyert választás után. Félelmetes persze ez mindazok számára, akik ma maffia-módszerekkel, moszkvai mentalitás szerint akarnak újságírókat tönkre tenni, akik az uniós pénzeket csak a saját pereputtyuknak juttatják, s akik a parasztokat nemes egyszerűséggel "büdös parasztoknak" nevezik. Félelmetes a Fideszes jövő azoknak, akik ma nyilvánosan, ügyészi - hivatalból kötelező - feljelentés nélkül a magyarok lincselésére buzdítja a cigányokat, akik a holocausttal, a fasizmus feléledésével revolvereznek minden nem közéjük tartozót, s fasisztának bélyegzik, aki magyarnak mondja, vallja magát.

Félelmetes jövő egy Fidesz győzelem egy olyan kormány tagjainak, amely kormány titkos információkat juttat el a honvédelmi minisztériumból a börtönbe, a pénzügyminiszter barátjának, aki korábban a Lipótmező utolsó bújtatott, jogerősen elitélt vendége volt. És ezernyi bűn elkövetése okán retteg a felelősségre vonástól mindaz, aki lepaktált a mai kormánnyal, aki bűntársul szegődött egy ország, egy nemzet elsorvasztásához, aki nemzeti jelképeket akar lebontani csupán magyargyűlöletből, s aki intézkedéseivel arra kárhoztat magyar családokat, hogy anyagi helyzetük miatt gyermekeik meggyilkolása után önmagukkal végezzenek. Félelmetes a jövő azoknak, akik embereket pusztítanak el az egészségügyi reform elnevezésű genocídium által... hiszen a munkanélkülinek nem jár az orvosi ellátás, ha nem lopja meg magának a rávalót... Irgalmas Isten! Milyen országgá fajult Mária országa?

Ilyen bűnök mellett hogyne intézkednének bármilyen módszerrel is, bárki ellen,csak hogy ne kelljen nekik a bírói pulpitus elé állniok. De nem ezeknek a mai bíróknak a pulpitusa elé, hanem azoknak a pulpitusa elé, akik átmennek majd egy szűrőn... akiket nem lehetett megvenni, megfizetni, utasítani...

Lehet azt mondani rám, hogy lám, megint a Fideszt védi... Ám aki ezt mondja, az ostobán és alapjaiban nem érti a mai politikai helyzetet. A mai politikai helyzet egyetlen utat ad a nemzet megmentéséhez, és ez pedig a Fidesz hatalomra jutása. Nincs más választás, nincs más felhozatal a politikai palettán. Ezért igyekszik a mai kormány pénzt, paripát és fegyvert sem sajnálva megosztani mindent és mindenkit. Hiszen a Kossuth téren is ahányan vannak, annyi felé akarják megváltani a világot, s nincs egyetlen épkézláb gondolat sem, amely az egység megteremtésére hívna föl. Pedig az egység a legfontosabb, s ezt tudják a "jobboldali" kommunisták is. Ezért alakulhatott ki a mára egyre drámaibbá váló helyzet. Nem vagyok elégedett a Fidesszel, de elégedetlenségből nem lehet építeni! Nem lehet számon kérni a Fidesztől azt, amire nincs lehetősége... és nem lehet előre megmondani, hogy mit tesz majd, ha hatalomra jut a kommunisták és beteges liberálisok rettegett Ivánja, Orbán Viktor. Kire és mire számít a rengeteg nemzeti elkötelezettségű, de egymás torkát élvezettel átharapó magyar? Hovatovább nagyobb kárt okoznak a nagyhangú nemzetmegváltók, mint maga a kormány. Hiszen ők a gátja a nemzeti összefogásnak, az egységnek, az egyetlen esélyes párt győzelmének.

Mert mi is a célja a mai kormánynak? Minél nagyobb káoszt teremteni, hogy spiclikkel teli zavarosban kihalászhassák a 2010-es győzelmet. Elvenni a szavazatokat hamis statisztikákkal a Fidesztől, hogy apró, jelentéktelen pártocskák kapjanak fél-fél százalékot, s így a bűnökben összetartó liberális és vörös gazemberek kormányozhassák saját luxus yachtjukat - az ország helyett - még négy esztendeig, vagy annál tovább.

A fő cél pedig a polgárháború kirobbantása, amely célt a Mazsihisztól az MSZP felső vezetéséig minden szervezet támogat, sőt elősegít. Gárda, cigányok, zsidózás, Turulbontás és annak megvédése mind-mind alapja lehet és lesz a polgárháborúnak, miközben egyetlen egy magyar ember meri és merte kimondani, cselekedetével is igazolva a valóságot, az igazat! Ő Professzor doktor Papp Lajos szívsebész, aki felmutatott egy olyan erkölcsi értékrendet, amelyről már mindenki elfeledkezett, s amelyet utoljára a meggyilkolt dr. Gróf széki Teleki Pál mutatott fel a nemzetnek - igaz, ő is hiába, hiszen máig nem tanultunk belőle egy jottányit sem, csakúgy, mint Arad tragikus hajnalából sem.

Ám az most mindegy, hogy Papp Lajost értjük, értik-e. A lényeg, hogy van egy Papp Lajos ebben az országban, aki olyan "Pétere, azaz kősziklája" a nemzetnek, mint az a Péter, akire Jézus az Egyházat alapította. Ő az, akire föl lehet - és kellene is - nézni, aki hitében, magyarságában és erkölcsi normáit illetően egytől-egyig minden magyar követendő példaképe. Aki nem önigazoló nagyképűséggel, hazudozva futamodik meg érzékeny kérdések elől, hanem szembe tud nézni, őszintén és alázatosan, s akinek szava és közelsége sugározza a jót, a szeretetet.

Nos, őt igyekeznek ma a jobboldalról - balos pénzen, balos zsarolással, Veres és gyurcsányi érdekek és "érték"rend szerint - mocskolni, rágalmazni és elszigetelni. Ám akik ezt teszik azok a nemzet legaljasabb ellenségei. Ha pedig magyarként teszik mindezt, úgy ők a legfélelmetesebbek a nemzet számára, akárcsak a zsidók számára az antiszemita zsidó.

Békét teremteni csak szeretettel és hittel lehet. Ha azonban ez hiányzik - és úgy tűnik, hogy a jobboldalon igen nagy hiány van belőle -, akkor ez az ország megszűnt (maradék) Magyarország lenni. Csupán egy földrajzi képződmény marad erkölcsök és hit nélkül. Papp Lajos tehát nem csak saját erkölcsi nagyságát igazolta és hozta nyilvánosságra, de segít eligazodni a mai jobboldali pártok és szervezetek között is. Hiszen aki ma Papp professzort bírálja tettéért, leveléért és megnyilvánulásaiért az előttem és bízom benne, hogy még milliók előtt kizárta magát az igazán békét és szabad, független, hitben és erkölcsökben, valamint szeretetben gazdag Magyarországot akarók és azért küzdők sorából. Kezdünk tisztán látni, s ha mást - egyelőre - nem is ért el a Professzor, legalább azt, hogy a kuszaság egyre átláthatóbb lesz... s az összetartozás szükségességének érzése is sokkal mélyebbé válik - bennünk, azaz azokban, akik értik, értjük korunk - alázatosságában is legnagyobb - magyarját...

A magam részéről ezt őszintén köszönöm Professzor Úr!


http://fusz.hu/node/8935
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
10%-on a Jobbik! - Balogh Gyul
  2008-08-14 22:01:49, csütörtök
 
  10%-on a Jobbik! - Balogh Gyula nyílt levele Vona Gábornak

2008. Július 31. 15:52:27





Tisztelt Elnök Úr ! Kedves Gábor !

A Századvég-Forsense legutóbbi közvélemény-kutatásának számai szerint a magyar lakosság 58 százaléka meggyűlölte a politikát, ezen belül is az öt országgyűlési pártot, s ha igazak - a sokak által feltételezetten kozmetikázott - számok, akkor már csak 42 százaléknyi szavazó támogatja a 20 év alatt sok csalódást okozó politikai pártokat. Ahhoz kell majd az igazi választási csalás, hogy a politikai elit ezt az eredményt 50 százalék + 1 szavazat fölé tudja tornázni! Az ügynökhálózat és munkásőrök által kézi irányított csatornamédiának vélhetően ennek mikéntje okozza most a legnagyobb fejtörést.

Minden bizonnyal ezért nem hozták nyilvánosságra azt a tényt, hogy az egyik közvéleménykutató a Jobbikot 10 százalék feletti támogatottsággal mérte. Mivel az MDF és az SZDSZ a tisztázatlan eredetű milliárdok elköltése után is csak 1-1 százalékon áll, joggal lehet büszke a Jobbik egyre növekvő tábora az általatok kivívott népszerűségre. Hiába fasisztáztak a fasiszták, hiába náciztak a nácik, hiába csőcselékezett a csőcselék, hiába ordították a szakmai etikát nap mint nap sárba tipró újságírók , hogy a Magyar Gárda félkatonai szervezet, úgy tűnik, hogy a magyar választópolgárok egyre inkább átlátnak a hazudozók sűrű és sötét szitáján!

Velük ellentétben tisztában vannak a szavak jelentésével, belátták, hogy az öt parlamenti párt valójában egy gyökerű, küldetésük azonos, és tudják már, hogy az Ellenzéki Kerekasztalnál levezényelt titkosszolgálati akcióval csúnyán átverték a magyart. Úgy tűnik, hogy a 10 százalékos eredményetek hatalmas pofon az arcátlan arcukon. Kun Béla unokái legrosszabb álmukban sem gondolták volna, hogy a Titeket minden ok és bizonyíték nélkül gyalázó politikai kampány és médiahadjárat ellenére, nőttön-nő a támogatottságotok és népszerűségetek.

A hitelességetek most tömegével vonzza majd az igazságra, az igazságtételre, a tisztességes politizálásra, a közbiztonságra, a jogegyenlőségre és a jogállamiságra kiéhezett választópolgárokat. Ez a nemzet ugyanis törvényes rendet, és korrupció, rabló és rablóvezér mentes politikai vezetést, nemkülönben gyarapodást, szabad keresztény- keresztyén életet kíván itt, a megcsonkított 93 ezer négyzetkilométeren! Hát tegyetek érte, eljött a Ti időtök!

Az is egyre nyilvánvalóbb - ezt Tóth Gy. László írása a napokban megerősítette -, hogy Gyurcsány Ferencet és kormányát a Fidesz álságos politikája tartja, sőt erősíti meg nap mint nap a hatalomban. Ezért csak így tovább Elnök Úr, hátha Magyarországon az ellopott rendszerváltozás után 20 évvel végre győzedelmeskedik a nemzeti oldal és az alkotmányos demokrácia! A Jobbiknak, a Magyar Gárdának, velük együtt pedig az örvendetesen szaporodó nemzeti hírportáloknak köszönhető, hogy a magyar nemzet ráébredt létbiztonságának, megélhetésének veszélyeztetettségére. Ráébredt arra, hogy becsapták és megnyomorították a vezetői.

A Jobbik és a Magyar Gárda vitathatatlan érdeme az is, hogy rávilágított a nyomorgó romatársadalom mindmáig megoldatlan problémáira. Nem engedi szőnyeg alá söpörni a köztörvényes bűnesetek tömegét és végre van egy olyan párt Magyarországon, amelyik kellő nyomatékkal, a szükséges hangerővel szólalt fel a parlamenti pártok mindennapos korrupciós ügyeinek kivizsgálásért, elítéléséért.
Az is a Ti elévülhetetlen érdemetek, - hiszen elsősorban Ti hívtátok fel a sok tudatlan ember figyelmét arra -, hogy Sólyom Lászlónak mint a Magyar Köztársaság elnökének, réges-régen és több alkalommal cselekednie kellett volna az Alkotmány és a demokrácia védelmében.

Nem tűrhetné el, hogy a közbeszéd mára a rendőrséget és az ügyészséget a maffiával azonosítsa. Azt sem tűrhetné el, hogy politikai nyomásra, koncepciósnak tűnő perekben Ti ültök a vádlottak padján habár Szabadi Béla meghurcoltatása óta minden magyar tudhatja, hogy ebben az országban még előfordulnak koncepciógyanús, vagy eleve elrendelt, koncepciós eljárások. Szintúgy megkérdőjelezi a jogállami létünket és feladatot ad a Jobbiknak a jövőre nézvést, hogy Legfőbb Ügyész máig nem indított eljárást népellenes bűncselekmény miatt a 2006. október 23-án szolgálatban lévő rendőri vezetők, valamint a rendőri ruhába bújtatott, ismeretlen kegyetlenkedők ellen.

Kérlek Benneteket, hogy az eddiginél nagyobb erőt szánjatok a pártok által körömszakadtáig védett ügynökhálózat leleplezésére, mert az ügynökhálózat korlátlan uralmánál nagyobb veszedelem ugyanis nem érhet egy demokratikus jogállamot, különösen ha ott ülnek a kormányban, az Országgyűlésben, a kormányhivatalokban és nap mint nap kiszolgáltatnak mindnyájunkat az őket irányító idegen érdekeknek.

Tisztelt Elnök Úr!

E brilliáns eredmény után naponta kapjátok majd a fényesen csillogó, mégis álnok ajánlatokat, de a Jobbik csak akkor maradhat a nemzeti felemelkedés ígéretét magában hordozók pártja, amíg Te és elnökséged minden tagja nemet tud mondani a magyar nemzet elárulásából származó lopott pénzen tett ajánlatoknak! Itt az idő, amikor a Jobbik vezetésének és minden tagjának egyértelműen, színre és logora való tekintet nélkül el kell határolódnia a törvényhozást bitorló pártoktól, mert egy nemzeti párt nem engedheti meg magának, hogy bárki bármikor, akár egy gondolat erejéig is összemossa vagy összefüggésbe hozza az elmúlt 20 év hatalom birtoklóival, a szakmányban választási csalókkal, mindazokkal, akik hatalmukkal visszaélve, korrupciót korrupcióra halmozva, választási csalásokat elkövetve, a nemzetet annak felemelése és gyarapítása helyett kifosztották és nyomorba döntötték.

Államférfihoz méltó tett volt részedről, hogy a sikeres fővárosi Turul-védő nagygyűléseteken megszólítottad a jószándékú, nemzetükhöz és Istenükhöz mindmáig hűséges, képviselet nélkül maradt kisgazdákat, akik alig várják már, hogy egy tisztességes, keresztény, nemzeti, emberbarát párt vezére megsuhintsa élesre fent kardját a magyar politikai mezőn.

További sok sikert kívánva :

Balogh Gyula

(A cikk szerzője kisgazda politikus, 1998 és 2006 között országgyűlési képviselő)

barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hazugság elfáradt...Küszöbön
  2008-08-14 21:39:22, csütörtök
 
  Olvasó: A hazugság elfáradt...Küszöbön az erőszak?




2008 augusztus 08 - péntek, 9:21

A rendszer nem javítható. A Rend, melynek lényege a rendetlenség, önmagát zabálja fel. Minden reformja és intézkedése a szolgák kizsákmányolásáról és a "kívülállók" kiszolgálásáról szól! A Hatalom is kiszolgál. Szolgálataiért gazdagon jutalmazzák. Ezáltal válik zsarolhatóvá. A "kívülállók" döntenek mindenről. Ők társadalomellenesek. Nekik nem számít az EMBER. Ők testileg emberek, lelkileg NEM!

Magyarországon azért veszélyes a kialakult helyzet, mert az évtizedekig a "szőnyeg alá" söpört gondok és bajok egyszerre omlanak -egy társadalmi robbanás esetén-, az előidézők nyakába. Tudják ezt az "elit" tagjai is, ezért van elfojtva a legkisebb civil akció is. Mindenütt megtalálhatóak beépített embereik, ha kell egy össznépi elégedetlenség élére állnak. Nekik mindegy, csak Ők irányítsanak. Ha kell kommunisták, ha kell fasiszták vagy szabadelvűk... Keresztények nem szeretnek lenni, de ha szükséges, szenteltvizet "locsoltatnak" magukra... Nekik mindegy.

Nincsenek elveik, csak érdekeik! A rendszer elrothadt és ezt tudják Ők is. A végjáték borzalmas lesz, bár a "bársonyos" átmentés és a "békés többség" néphülyítéses változata nekik jobban tetszene. A "kívülállóknak" ez is mindegy, Ők szeretik a vérgőzös naplementéket... Magyarok! Nem tudjuk az időt, de nagy dolgok készülődnek. Felejtsétek el a parlamenti ellenzéket! Azért felejtsétek el, mert ilyen NINCS!!!

Csak hangzatos szavak vannak, meg narancssárga zászlóerdő, de TETTEK a lelki és fizikai nemzetgyilkolás ellen NINCSENEK! Nincsenek, mert egy velejéig korrupt és aljas rendszernek nem érdeke a Magyarság felemelkedése, megerősödése, büszkesége. Csak befizetők lehettek és vegetálók. Csak hitelekkel sakkban tartott ostoba birkanyáj... Segély... munkanélküliség... eladósodás... alkoholizmus vagy kivándorlás...Bérrabszolgák lelki nyomora... Valami készül, izzik a levegő és az elégedetlenség beszivárgott hétköznapi életünkbe. A földönfekvő nemzet megrázza magát és a lassú agónia helyett a győzelmet vagy a gyors halált választja! E napon rettegni fog minden gazember... határon innen és túl!

A "kívülállók", a globalizáció urai- ekkor kapják az első pofont egy nemzettől, melynek neve: MAGYAR!


http://www.l88.hu/about3164.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
2008.07 2008. Augusztus 2008.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 144 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4535
  • e Hét: 10267
  • e Hónap: 21378
  • e Év: 174874
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.