Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
Ibolya, Ibolya!
  2008-09-12 22:56:47, péntek
 
  Ibolya, Ibolya!
2008. szeptember 12. 16:15
HunHír.Hu

Közvetítő útján megzsarolták a "vele szemben állók" - állítja Almássy Kornél, az MDF alelnöke. A politikus közölte: azért, hogy ne ártson az MDF-nek, péntekig nem beszélt arról, milyen eszközökkel nehezítik elnöki kampányát Dávid Ibolyához közel álló körök.

A párt elnöki posztjáért induló politikus pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta: arra kívánták rávenni, hogy lépjen vissza, lépjen ki a pártból és mondjon le parlamenti mandátumáról, ellenkező esetben nyilvánosságra hoznak olyan terhelő adatokat, amelyek őt is belekeverik a most gyűrűző titkosszolgálati botrányba - tette hozzá.

"A részletekről nem tudok semmit, de az biztos, hogy semmi olyat nem tettem, amit ne vállalhatnék" - hangsúlyozta Almássy Kornél.

A politikus közölte: azért, hogy ne ártson az MDF-nek, péntekig nem beszélt arról, milyen eszközökkel nehezítik elnöki kampányát a párt jelenlegi elnökéhez közel álló körök. Almássy Kornél elmondta: miután bejelentette, hogy indul az MDF elnöki posztjáért, legközelebbi munkatársai hirtelen elvesztették fővárosi bizottsági tagságaikat, sőt volt, aki az állását is. Az egyik vidéki város MDF-elnökét, aki őt támogatja, alapszabály-ellenesen, távollétében kizárták. Emellett letiltották a párt belső nyilvánosságának elérését biztosító hírlevélről és az internetes honlap használatáról.

A politikus közölte azt is: az MDF parlamenti frakciójának néhány, a jelenlegi elnökhöz hű tagja azzal fenyegetőzik, hogy kilép, és ezzel felszámolják a képviselőcsoportot, ha ő kap többséget az országos gyűlésen.

Almássy Kornél megerősítette: nem lép vissza az elnökjelöltségtől. Kiemelte: sajnálja, hogy idáig fajult a dolog. Egyúttal elnézést kért a párt tagságától, hogy a nyilvánosság előtt kellett mindezt elmondania, de nem tehetett mást, a felelősség ezért nem őt terheli - jelentette ki.

FH

http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=13140
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik Tv első adása
  2008-09-12 22:34:55, péntek
 
  Jobbik Tv első adása


http://barikad.hu/node/18046
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Demeter: Koncepciós per Gyurcs
  2008-09-12 20:42:44, péntek
 
  Demeter: Koncepciós per Gyurcsány túlélésére
2008. szeptember 12. 13:50

HunHír.Hu
Szilvásy Györgynek távoznia kell a közéletből, hiszen rendszeresen törvénytelen, demokráciában megengedhetetlen eszközöket használ fel Gyurcsány Ferenc túlélésének segítésében - jelentette ki Demeter Ervin pénteki rendkívüli sajtótájékoztatóján.


A fideszes politikus tájékoztatott arról, hogy Szilvásy György a Nemzetbiztonsági Bizottság rendkívüli ülését hívta össze mára. Mint elmondta, ez a bizottság a legtöbbször titkos üléseket tart, és legföljebb csak a döntés meghozatala után tájékoztatja a sajtót arról, hogy miről tárgyaltak. Most azonban - húzta alá a fideszes politikus - kormánykörökben mozgó újságírók már tegnapelőtt este értesültek a megrendezendő rendkívüli ülésről, s annak témájáról is.

A Nemzeti Nyomozó Iroda házkutatást tartott szerdán egy ismert biztonsági vállalkozásnál, Horváth Józsefnél és a cég vezetőinek otthonában. A kormánynál azt tartják róla, hogy túl szoros kapcsolatot tart fenn a Fidesszel - írja a Magyar Hírlap. Ebben az ügyben hívták össze a Nemzetbiztonsági Bizottságot is.

Demeter kiemelte: a Fidesz ellen történt a bizottság összehívása, az ítélet pedig már előre kész volt. 'Gyurcsány Ferenc és bandája megvádol azzal egy vállalkozót, hogy politikusok felszólítására titkos adatokat gyűjtött' - világított rá a politikus, majd hozzáfűzte: egyértelműen látszik, hogy előre felépített koncepciós perről van szó, és az is világos, hogy Szilvásy Györgyék a Nemzetbiztonsági Bizottságot Gyurcsány Ferenc politikai túlélésére akarják felhasználni.

Ezt egyébként számos korábbi ügy is igazolja. Ott volt például a 2006-os választások előtt kirobbant szlovák-terroristás ügy, mikor a kormány kitalálta, hogy terrorista-veszély állt elő, s biztos, hogy a Fidesz nagygyűlésén fog katasztrófa bekövetkezni - emlékeztetett a fideszes képviselő. Vagy amikor 2006. október 23-a előtt lehallgattak fideszes politikusokat, illetve emlékezhetünk arra is, amikor lehallgattak több fideszes polgármestert - mondta Demeter Ervin. De meg kell említeni azt az esetet is, mikor ismeretlen tettesek rálőttek a rendőrpalotára.

A fideszes képviselő leszögezte: számos ilyen és ehhez hasonló üggyel találkoztunk már, azonban ami közös bennük, az az, hogy a hatóságok egyetlen elkövetőt sem találtak meg eddig. Ez pedig vagy az illetékesek alkalmatlanságát bizonyítja, vagy azt, hogy szándékossággal állunk szemben - fogalmazott Demeter Ervin. Azt is megfigyelhettük, hogy amikor a Gyurcsány-kormány bajban van, akkor rendszerint előkerül a terrorista-kártya. Ez a mostani eseti is pont ilyen. Ugyanis a kormány bajban van - mondta a fideszes honatya -, ugyanis rég nem látott egységes állásponton van a magyar ellenzék, s ezért a kormány előre felépítette balhéval próbálja meg lejáratni az ellenzék képviselőit. Ez is mutatja - világított rá -, hogy a Gyurcsány, Szilvásy, Draskovics hármas minden demokráciában meg nem engedett eszközt felhasznál azért, hogy elérje céljait.

OrientPress
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szakértői charta
  2008-09-12 20:35:00, péntek
 
  Szakértői charta
2008-09-08 06:13:01

Van-e még ember e hazában, aki emlékszik a SZEM nevezetű mozgalomra, a Horn Gyula által életre hívott, igazi, pártpolitikától mentes civil szerveződésre, amely hivatott lett volna országunkat a fejlett európai demokratikus jogállamok közé vezényelni? A mozgalom 2000 őszén bontotta kis zászlaját, a legesleghaladóbb értelmiség reprezentánsai csatlakoztak hozzá, mintegy négyszázan, oly intellektuális és politikai kiválóságok, mint Juszt László vagy Ábel Anita.

Szövetség az Európai Magyarországért - ez volt a derék tömörülés neve, de a megalakulásán kívül semmilyen néven nevezhető tevékenységet soha nem folytatott, hiába volt oly sokra hivatott pénzember és szervező géniusz az egylet titkára, mint Schmuck Andor maga, még arról sincs hír, hogy gittet rágtak volna. Azért némi állami támogatást nyilván felvettek, miként az egy tisztességes, baloldali civil szerveződéshez illik.

A Magyar Demokratikus Charta zászlaja is kibontódott szombaton, úgy dél körül, bár a harangszó nem ezt az eseményt üdvözölte. Mégis, felhőtlen örömre ad okot az a tény, hogy az MDC mindenképpen hosszabb életű társadalmi tüneménynek ígérkezik, mint aminő a SZEM volt, hiszen a chartások szeptember 20-ra utcai demonstrációt szerveznek, ami kétségkívül arra utal, bizakodnak, hogy lesznek még két hét múlva is. A charta létrehozása Gyurcsány Ferenc pártelnök-miniszterelnök termékeny elméjének leleménye, aki a melegfelvonuláson történt atrocitások láttán döbbent rá, meg kell védenie a demokráciát. Nem lenne politikailag korrekt, ha most közvetlen összefüggéseket keresnénk a melegek közérzete és a demokrácia állapota között, csak annyit jegyeznénk meg, hogy 2006-ig mindenféle atrocitások nélkül zajlottak a melegfelvonulások, a demokráciával mégis kardinális bajok voltak, amelyek felismeréséhez tojásdobálásra sem volt szükség. Ám Gyurcsány és a charta hivatásos toleránsai szerint aki lila tangabugyiban vonul végig az Andrássy úton, az építi, aki Árpád-sávos zászlóval, az rombolja a demokráciát. Az így felfogott demokrácia valóban védelemre szorul. A charta váltig állítja, fenyeget más veszély is, nem csak az Árpád-sáv, a turul meg a gárda. Rettentő veszedelmet jelent egy másik, ,,civil szervezet", a Magyarok Nyilai nevű társaság, amelyik a napokban követett el merényletet Szilvássy György titkosszolgálati miniszter nyaralója ellen. Bár, aki látta az építményt, az joggal feltételezi, valami ízléskommandó robbantgathatott, az objektum oly gusztustalanul hivalkodó és ízléstelen. Kolompár Orbán szerint a cigányoknak is az utcára kell vonulniuk, hogy tiltakozzanak a szélsőségek ellen, hiszen békésen alvó cigány emberekre támadtak csütörtök éjjel is, egy nyíradony-tamásipusztai házban. Nagyon helyes, hogy Kolompár Orbán fellép az uzsorások (feltételezhetően ők hajtották végre a támadást) ellen, ha a lincselők meg a megrögzött tolvajok ellen is szervezne békemenetet, egész sokan menetelnének vele. Békésen.

A miniszterelnök kezdeményezését aláírók listájában - mint mindig - ezúttal is hiányoznak az igazán érdekesek. (Nem egyértelmű, hogy Pomogáts Béla aláírta-é, avagy sem, mindenesetre azt leszögezte, hogy menetelni nem hajlandó.) Hiányoznak a kormány tagjai, a párt és a frakció vezető személyiségei, de még Klára asszony sem szerepel az aláírók között. Talán arra ügyeltek, hogy megőrizzék a pártpolitikától független, civil mozgalom látszatát. Minek?

Ugró Miklós
mno.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ököljogállam, tömeges hungaroc
  2008-09-12 20:29:27, péntek
 
  Ököljogállam, tömeges hungarocídium
2008-09-11 06:25:45


Miközben charta alakul a rasszizmus ellen, sorra követik el a rasszista gyilkosságokat hazákban. Az áldozatok a magyar etnikumhoz tartoznak, így sokan hungarocídiumról beszélnek. A hálón egy szomorú lista fut körbe.

Boldogkőváralja: négy bűnöző kirabolta és megölte a helyi lelkészt. Kecskemét: három bűnöző vert agyon egy 16 éves magyar fiút. Tiszacsege: tucatnyi bűnöző vert agyon botokkal egy magyar fiatalembert. Olaszliszka: magyar tanárt agyonvertek helyi bűnözők. Makó: 18 éves magyar lányt megerőszakolt, kirabolt és felgyújtott egy bűnöző. Tiszacsege: két bűnöző vert agyon egy 98 éves öregembert. Piricse: három bűnöző kirabolta és megölte a helyi kocsmárost. Tápióbicske: három bűnöző halálra kínzott egy 54 éves magyar nőt. Hangony: három bűnöző vert agyon egy 86 éves férfit. Kunbaja: két bűnöző megfojtott egy idős embert. Öcsöd: bűnözők vertek agyon egy 78 éves férfit. Miskolc: három bűnöző vert agyon egy 58 éves férfit. Bácsalmás: két bűnöző rugdosott halálra egy 44 éves férfit. Baks: 99 éves nénit ölt meg egy bűnöző. Ózd: 90 éves öregembert ölt meg egy bűnöző. Mezőzombor: két bűnöző nyomorékká vert egy magyart. Szekszárd: három bűnöző vert agyon egy 80 éves magyart. Békés: 58 éves magyar nőt ölt meg egy bűnöző. Nagydorog: idős embert vert agyon egy bűnöző. Kömlő: bűnözők vertek agyon egy 59 éves magyart. Jászfényszaru: bűnözők késeltek meg és löktek ki vonatból egy magyart. Hajdúdorog: idős magyart ölt meg egy bűnöző. Vásárosnamény: 58 éves magyart vertek halálra a bűnözők. Szeged: biztonsági őrt késelt meg életveszélyesen egy bűnöző. Kisvárda: 17 éves lányt késelt meg 4 bűnöző. Budapest, IV. kerület: idős magyar asszonyt szurkált halálra egy bűnöző. Budapest, VII. kerület - magyar biztonsági őrt késeltek a bűnözők. Budapest, VIII. kerület: magyar diáktársát verte halálra egy bűnöző. Budapest, VIII. kerület: József körút: 37 éves magyar nőt késelt meg egy bűnöző. Budapest, VIII. kerület: Szentkirály utca: 26 éves magyart késelt meg egy bűnöző. Blaha: bűnöző késelt meg egy 15 éves magyar fiút. Hetény: a kórház magyar biztonsági őrét késelte meg három bűnöző. Szombathely: két bűnöző késelt meg egy magyar főiskolás fiút. Karcag - magyar kocsmárost késelt meg három bűnöző. Marcal: templomban próbált megerőszakolni 76 éves magyar nénit egy bűnöző. Tiszavasvári: bűnöző késelt meg egy 18 éves magyar fiút. Nyíregyháza: 4 bűnöző kirabolt egy 14 éves magyar fiút. Győr: 5 bűnöző vert meg életveszélyesen egy 20 éves fiút. Miskolc: három bűnöző bántalmazott egy idős magyar nőt. Ungvár: két bűnöző bántalmazott súlyosan egy nyugdíjas magyar nénit. Kőbánya-Kispest: három bűnöző bántalmazott egy 21 éves magyart. Szolnok: bűnözők bántalmaztak egy 17 éves magyar lányt. Karácsond: fegyveres bűnözők tömegverekedése. Ercsi: fegyveres bűnözők tömegverekedése. Heves: fegyveres bűnözők tömegverekedése. Törökszentmiklós: három bűnöző dúlt fel egy temetőt. Tiszavasvári - magyar sírokat rongáltak a bűnözők. Hegyszentmárton: 35 magyar sírt rongáltak meg a bűnözők. Nyírbátor: három bűnöző bántalmazott egy magyar orvost. Gyöngyösoroszi: fegyveres bűnözők tömegverekedése. Gyöngyöspata: fegyveres bűnözők tömegverekedése. Nyírderzs: 82 éves magyar nénit vert meg és rabolt ki 4 bűnöző. Budaörs - magyar orvost vert meg egy bűnöző. Békés: munkájukat végző magyar tűzoltókra támadtak a bűnözők. Székesfehérvár: három bűnöző kirabolt egy magyar újságírót. Mezőtúr: lopott autóval loptak színesfémet a bűnözők. Jászapáti: fegyveres bűnözők tömegverekedése. Hernádnémeti: túlkoros bűnözők megverték kisebb magyar osztálytársaikat. Hernádnémeti: bűnözők bántalmaztak magyar tanárnőt. Arló: fegyveres bűnözők tömegverekedése. Gyöngyös: fegyveres bűnözők támadtak rendőrökre. Gyöngyössolymos: fegyveres bűnözők támadtak rendőrökre. Ózd: fegyveres bűnözők molotovkoktélokkal randalíroztak. Átány: bűnözők megverték egy autóbusz magyar sofőrjét. Edelény: fegyveres bűnözők tömegverekedése. Törökszentmiklós: két magyar pedagógust bántalmazott egy bűnöző. Kállósemjén: húsvágó bárddal támadt magyar mentősökre egy bűnöző. Mike: három bűnöző rabolt ki egy idős magyart. Kunmadaras: két bűnöző rabolt ki egy magyar járókelőt. Angyalföld: két bűnözőbanda fegyveres tömegverekedése. Ilk: fegyveres bűnözők tömegverekedése. Nyíregyháza - magyar mentősökre támadt egy bűnöző. Nyírbogdány: bűnöző bántalmazott egy magyar tanárnőt. Buják: bűnöző verte meg a magyar iskolaigazgatót. Kiskunhalas: fegyveres bűnözők tömegverekedése.

Fontos tisztázni: az elemi önvédelemre a magyar etnikumnak is joga van. Ha a jogállam csődöt mond, akkor a természetjog képez alapot ehhez. A szakirodalom szerint: ,,A természetjog a jog és a társadalom helyes rendjére vonatkozó elképzelés. A jog attól helyes és követendő, hogy megfelel az emberi természetben rejlő követelményeknek... Erkölcsi minimum nélkül nincs jogrend és az erkölcsi rendet sértő előírásokat nem kell betartani, illetve a jog nélküli rendszerrel szemben ellenállásnak van helye."
Szeretett hazánk a jogállam vergődését éli át. Hogy ne csak átélje, hanem túl is élje, felül kell emelkednie az erkölcsi minimum nélküli ,,jogrenden", és ellen kell állnia a jog nélküli rendszernek.

Kondorosi-Brown Róbert
gondola.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar világnézet és felkészül
  2008-09-12 20:00:46, péntek
 
  Ágoston Balázs: Magyar világnézet és felkészülés
2008-09-12 17:36:54


Vitát, együtt gondolkodást kezdeményezett a barikád.hu a magyar jövőről. Úgy tűnik, a portál szerkesztői is érzik, hogy fordul a szél, meg is állapítják, hogy a kormánynak nevezett társaság megrendült, haldoklik.





Ennek oka, hogy Gyurcsány Ferenc teljes mértékben önjáróvá vált, s már csak saját túlélése érdekli. Ilyen állapotában pedig nem alkalmas a Magyarország meghódítására szőtt tervek megvalósítására. Már nem tudják kézben tartani. Ezért most már mindenki őt üti-vágja. Kétségtelenül kedélyes látvány, ám mielőtt túlzott tapsviharban törnénk ki, érdemes megfontolni, hogy e manőver célja, hogy minden felelősséget Gyurcsányra hárítsanak. Holott ő nem oka, hanem következménye, terméke annak a rendszernek, ami hazánkban 1990-ben kialakult. Gyurcsány az 1990-es díszlet-átépítés logikus kései végterméke.


A kalimpáló kormányfő most már valóban egyértelműen megbukott. Elfogyott körülötte a levegő, már senki nem veszi komolyan, saját pártjában sem. De ne feledjük, a magyar élet rákfenéje nem Gyurcsány egyszemélyben, hanem az a rendszer, melyet megtestesít. A magyar alávetettség, megalázottság rendszere, az idegenség rendszere, a szálláscsinálás rendszere.


A barikád.hu szerkesztői szerint az ellenzék menekül a kormányzás felelőssége elől. E vélekedésnek ellentmond, hogy Orbán Viktor most már nyíltan a parlament feloszlatását és előrehozott választások tartását javasolja. Érdekes, mondhatni, váratlan fordulat ez ahhoz képest, hogy a márciusi népszavazás után időközi voksolásról szót sem ejtett a legnagyobb ellenzéki párt. Még különösebb, hogy immár az SZDSZ is hajlik e megoldásra. Ez annál meglepőbb, hiszen az ávós szocializációjú magyarellenes belvárosi törpepárt mélyen a parlamenti küszöb alatt tanyázik. Vagyis nem érdeke egy olyan választás, mely során nagy valószínűséggel kimarad egy új országgyűlésből.


Ez, valamint az előrehozott választásra való hirtelen hajlandóság figyelmeztető jel. Azt jelzi, valakik valahol úgy vélik, mielőbb meg kell rendezni ezt a voksolást. Még annak árán is, hogy az SZDSZ mint párt nem jut be a budapesti parlamentbe. Hogy kik lehetnek e döntnökök, arról kicsivel később szólok. Most azonban az az érdekes, hogy vajon miért döntöttek így. Meggyőződésem szerint azért, mert a nemzeti oldal s annak pártkénti képviselője, a Jobbik Magyarországért Mozgalom ugrásszerűen erősödni kezdett. A Jobbik és a Magyar Gárda valós társadalmi bajokról beszél egyenesen, kertelés nélkül, s ez az őszinte beszéd összetalálkozott a magyarellenes államhatalom által megnyomorított magyarok vágyaival, akaratával. Azok, akik a magyarságot igyekeznek javaikból kiforgatni, akik Magyarországot meg akarják szállni, vérszemet kaptak, s túlontúl merészekké váltak. Az elnyomorított, a cigánybűnözés által fizikai létében fenyegetett magyarság pedig hirtelen felriadt, s önnön védelmének megszervezésébe fogott. Ennek eredménye a Magyar Gárda, de ennek eredménye a számtalan helyi civil kezdeményezés, melyek térdre kényszerítik a magyart kizsigerelő multicégeket. Országszerte magyar kezdeményezések szökkennek szárba, melyek eltérő intenzitásúak, más-más területre szakosodottak ugyan, de összességében egyfelé hatnak: egy élhető, emberléptékű, méltányos, magyar Magyarország felé.


Ettől riadt meg a fősodratú politikum, pontosabban az azt irányító, befolyásoló hatalmi központ. Az előrehozott választás iránti hirtelen hajlandóság legalábbis erre enged következtetni. Attól tartanak, az elemi magyar elégedetlenség erős politikai képviselethez jut a Jobbik Magyarországért Mozgalom által. Most, hogy Morvai Krisztina a párt listavezetője lett a jövő évi európai parlamenti választáson, erre minden esély meg is van. Nyilvánvaló, hogy a sikeres EP-választási szereplés hatalmas lendületet ad az országgyűlési választásokra.


Valószínűleg ezért igyekeznek most összehozni az előrehozott választásokat 2009 tavaszára. Azért, hogy a Jobbik még ne álljon teljesen készen a harcra. Hátha sikerül megtörni a lendületet, hátha egy kudarc hatványozottan visszaveti a mostani lendületet. Vélhetően így gondolkodnak, akiknek Magyarországra fáj a foguk.


Elég nehéz anélkül szólni róluk, hogy a gondolkodó ember ne vonná fejére az antiszemitizmus vádját, mely ezidőtájt súlyosabb bűnnek minősül egyesek szemében, mint a köztörvényes bűncselekmények sokasága. Mégis szólni kell a megszállásról, mert világosan kell látnunk, milyen veszély fenyeget minket. Jól tudjuk, hogy Izrael hosszú távú léte kétséges. A térség népesedési folyamatai azt jelzik, hogy belátható időn belül az arabok kerülnek elsöprő többségbe. Akkor pedig keresni kell egy olyan helyet a világban, ahol a veszélybe került zsidókat le lehet telepíteni.


Milyen hely lehet ez? Olyan, ahol van ,,folyó, s földje jó, legelőin fű, kövér", s ahol - bizony - eleget öntözi ezeket ,,a pártos honfivér". Olyan hely kell, mely önellátásra képes. Ez a hely a Kárpát-medence. Hogy nem holmi ködös összeesküvés-elméletről van szó, annak bizonyítására idézek néhány megkérdőjelezhetetlen hitelességű forrást. A kiemelések tőlem valók.


2002 novemberében a Zsidó Világkongresszus öttagú küldöttsége Budapesten járt, és Avraham Becker főtitkár vezetésével az Igazságügy-minisztériumban is tárgyalt. A Népszabadság 2002. november 19-i száma szerint ,,Laurence Weinbaum, a ZSVK jogásza munkatársunknak elmondta: a mai tárgyalások témája az lesz, miként iktatható a magyar jogrendbe a gyűlöletbeszéd, a holokauszt-tagadás és a rasszizmus formáinak elítélése. - A keddi tárgyalási fordulótól - fejtette ki Weinbaum - a törvényalkotási mechanizmus beindítását várjuk. Ezzel kapcsolatban a jogász utalt arra, hogy Medgyessy Péter kormányfő New Yorkban megbeszéléseket folytatott a ZSVK vezetőivel, ahol kilátásba helyezte ilyen törvények megalkotását."


Vagyis mi történt? A budapesti kormány egy nemzetközi zsidó szervezet vezetőivel egyeztetve alkot törvénytervezetet.


Újabb idézet következik. Aliza Bin-Noun, Izrael magyarországi nagykövete kapuvári látogatása alkalmából 2008. április 15-én interjút adott a Kisalföld című lapnak. Többek közt ezt mondta: ,,- Izrael az egyik legnagyobb befektető Magyarországon, a kapcsolatokat fejleszteni szándékozunk. A közeljövőben mezőgazdasági szakemberek érkeznek Magyarországra, hogy a lehetséges befektetésekről tárgyaljanak itteni kollégáikkal. A hangsúlyos témák közül mindenképpen meg kell említeni az alternatív energiahordozók kiaknázását, vagy éppen a Kapuváron is meglévő gyógyvizek hasznosítását. A turizmusról szólva: az idelátogató izraeli turisták száma örvendetes (...) - A legfontosabb feladatom felmérni azokat a lehetőségeket, amelyekben a magyarok partnerei lehetnek az izraeli befektetőknek. (...) Meg kell ismernem azokat a lehetőségeket, ahol hazám tud Magyarországnak segíteni, vagy olyan beruházásokat létrehozni, melyek mindkét fél számára előnyösek. Számítunk a magyar tudásra, amihez országom a gazdasági, technológiai hátteret tudja biztosítani. (...) Ha bármilyen szempontból is aggályosnak tartanánk a magyarországi környezetet, az izraeliek nem jönnének ide." És még egy hír a nagykövet asszonyról.


,,-Kutatás-fejlesztési megállapodást tervez Magyarország és Izrael, a dokumentumot a jövő év elején írhatja alá a két ország - mondta Aliza Bin-Noun nagykövet 2008. augusztus 25-én hétfőn Budapesten az MTI-nek. A megállapodás célja, hogy együttműködésre ösztönözze a két ország vállalkozásait, most éppen az információtechnológia és a telekommunikáció terén. A tervek szerint az izraeli és magyar cégek állami támogatásban is részesülhetnek, ha közösen pályáznak egy-egy projekttel - mondta Aliza Bin-Noun."


Az izraeli befektetések kapcsán érdemes tudni, hogy a statisztikák szerint az izraeli tőke a befektetett pénz tekintetében jelenleg a területileg sokkal nagyobb és földrajzilag jóval közelebb eső Németország után a második helyen áll hazánkban, éspedig főként az ingatlanbefektetéseket és a telekommunikációs befektetéseket kedvelik az izraeli vállalkozók. Vagyis a stratégiai ágazatokat. Csak Budapesten több mint kétszáz izraeli érdekeltségű ingatlan-befektető cég működik. A lakóparkok többségét és a bevásárlóközpontokat ők építik. Ez nyilvánvalóan szálláscsinálás.


De itt egy újabb idézet. Szerzője Vásárhelyi Mária, a magyargyűlölő ,,médiaszociológus", aki a 168 Óra című szélsőséges hetilap 2007. február 6-i számában Kétféle középosztály címmel óvatlanul őszintén írt: ,,A magyar középosztály kialakulása és fejlődéstörténete kacskaringós utat írt le az elmúlt másfél században. (...) Magyarországon ugyanis már a századforduló előtti évtizedekben két egymástól elkülönülő középosztály létezett: az állami bürokrácia állásait betöltő, alapvetően a birtokait veszített közép- és kisnemesi családok sarjaiból verbuválódott, önmagát 'nemzetiként' és/vagy 'keresztény, úriként' megjelelő középosztály, illetve a polgárosodás motorját képező 'polgári' középosztály. Vagyis a mostani társadalmi szembenállás gyökerei valójában a 19. század második feléig nyúlnak vissza, és a középosztály megosztottságából fakadnak. Az önmagát 'a nemzet gerincének' tekintő keresztény-úri középosztály tagjai a kezdetektől görcsösen ragaszkodtak korábbi kiváltságaikhoz. A kibontakozó kapitalista viszonyok számukra nem jelentettek mást, mint az ellenséget, amely megfosztotta őket birtokaiktól, előjogaiktól, életformájuktól. Így aztán egyrészt alkalmatlanok voltak arra, hogy a polgárosodás élére álljanak. Másrészt ellenségként tekintettek azokra, akiket nem öröklött jogaik, hanem - az iparosodás és a kereskedelem felvirágzása során - azok a készségek emeltek a középosztályba, amelyeket az új viszonyok megkívántak. (...) A kétféle identitású középosztály megosztottságát és belső ellentéteit tovább mélyítette a trianoni trauma: az elcsatolt területekről több százezer, önmagát a középosztályhoz tartozónak valló, ám megélhetési forrást nélkülöző magyar települt vissza. Jelentős részük 'keresztény-úri-magyar' mivoltára hivatkozva kívánt egzisztenciához jutni, illetve másokat kiszorítani pozícióiból. (...) A numerus clausus pedig már a húszas évektől törvényesítette a polgári középosztály gerincét adó zsidóság kiszorítását az állami pozíciókból és a szellemi életből. (...) ...teljesen elkülönülten kialakult egy új, alapvetően ideológiamentes, pragmatikus középosztály. (...) E két párhuzamosan létező középosztály között ma is elevenen lüktető feszültségek alapja és ereje kísértetiesen idézi az évszázaddal korábbi viszonyokat. Napjainkban ez éppúgy a progresszió fékezőjévé, a modernizáció akadályává válhat, ahogyan ez rendre megtörtént az elmúlt másfél évszázadban. A két középosztály közt feszülő ellentéteket minden eddiginél láthatóbbá és élesebbé teszi a társadalom modernizációját jelentő reformfolyamat, amelynek sikere vagy sikertelensége a középosztályok között dúló háború végére is pontot tehet. Mert eldőlhet: közülük melyik erősödik, melyik gyengül meg végérvényesen. Ezért és ennyiben nem csalatkozunk, amikor úgy érezzük: a szélsőségesen megosztott társadalomban, a kétféle középosztály tagjai között élet-halál harc folyik. S ez a küzdelem nemcsak a középosztályok, hanem a társadalomfejlődés irányát is hosszú távra meghatározhatja."


És most következzék a legfontosabb forrás. Tavaly október 10-én Simon Peresz izraeli államelnök hazája legfontosabb fórumán, a Kereskedelmi Irodák Szervezete éves tel-avivi közgyűlésén programot adott: ,,A súlyos pangást, a háborút, a gázai övezetből történt kivonulást és egyéb válságot kiheverve manapság Izrael precedens nélküli gazdasági eredményeket ér el. Az izraeli gazdaság virágzik. (...) Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon. Izraelnek precedens nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, fölvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot. (...) Manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmakat alapítani. Nézzék meg, mekkora birodalmat épített ki magának rendőrség és katonaság nélkül Bill Gates, s azt is láthatják, hogy micsoda ereje van neki. A kormányok ezzel szemben nem képesek realizálni az erejüket, van költségvetésük, de nincs pénzük. A kormányok tehát képtelenek az eredményes működésre, de a cégeket nem kötik gúzsba a korlátozások."


Ez aztán egyenes beszéd. Az izraeli elnök nem kertel.
Vagyis tavaly október 10. óta rá hivatkozva zsidó hódításról kell beszélnünk. Melynek fölemlítése természetesen nem antiszemitizmus. Minden általános iskolásnak megtanítják, hogy százötven évig küzdöttünk a török hódítás ellen, mégsem minősült a küzdelem törökellenességnek, hiszen nem a világon élő összes török tört ránk. De az a hódítás jellegében, megteremteni kívánt berendezkedésében török volt minden ízében. Ez a mostani pedig zsidó.


S aki nem hiszi, hogy veszedelem fenyegeti hazánkat, annak itt van még egy tanulságos idézet. ,,A magyar kormány...engedte, hogy a románság (...) gazdasági hatalma erősödjék. A legrégibb magyarországi román pénzintézet az 1872-ben alapított nagyszebeni Albina (...)1906-ban 2.4 millió korona részvénytőkével.., 23,5 millió korona kölcsönt nyujtott. ...Magyarország területén 170 román érdekeltségű pénzintézet működött, (...) összes vagyona 27.5 millió koronára rúgott, ezek évi 110 millió korona kölcsönt nyujtottak... román...célokra. A pénzintézeteken kívül még román kézben volt 51 szövetkezet... A legnagyobb befolyással...a pénzintézetek rendelkeztek, különösen 1907 óta, amikor Solidaritatea néven kartelszerű szövetkezésbe léptek. Működésük elé a magyar állam nem gördített akadályt s így lehetővé vált, hogy a románság bankjai által nyujtott készpénz- és jelzáloghitelek segítségével az eladásra kerülő magyar földeket felvásárolhassa. 1903-13 között összesen 716 olyan (magyar) birtokot szereztek meg a románok, melyek kiterjedése 50 kataszteri holdnál nagyobb, összesen 166394 kataszteri hold terjedelemben. (...) Az 50 katasztrális holdon aluli birtokoknál a magyarság vesztesége 12855 hold. (...) az említett 10 esztendő alatt a magyarság földtulajdonának 5.5 százaléka jutott idegen kézre. 1903-ban a magyarság Erdély földjének 52 százalékát, 1913-ban azonban már csak 45,8 százalékát tartotta kezében."


Az idézet Elekes Lajos A román államélet magyar gyökerei című munkájából való. A benne felsorolt tények következményeit ismerjük. Remélhetőleg tanulunk belőle.


Még egy utolsó citátum, ígérem, több nem lesz.


A Haaretz című izraeli napilap 2004. január 9-én interjút közölt Benny Morris izraeli történésszel. Ebben olvashatjuk az alábbiakat.


,,Haaretz: - Ön sokat írt a palesztinok megpróbáltatásairól. Valóban védelmébe veszi 1948 -as elüldözésüket Izraelből?
Benny Morris: - Az erőszak és a tömeggyilkosságok nem igazolhatók. Ezek háborús bűnök. Van azonban, amikor a kitelepítés nem számít annak. 1948-ra is ez érvényes.
H.: - Akkor is, ha emberek sokasága halt meg, és leromboltak egy egész társadalmat?
B.M.: - Élethalálharcban vagy elpusztulsz, vagy megsemmisíted a támadóidat. Vannak helyzetek, amelyek indokolttá teszik az etnikai tisztogatást. Különben ha választani kell genocídium - saját néped pusztulása - és az ellenséges népcsoport kitelepítése közül, én inkább az utóbit választanám.
H.: - 1948-ban ilyen helyzet volt?
B.M.: - Igen. A hétszázezer palesztin elüldözése nélkül nem jöhetett volna létre Izrael. Nem volt más választás. Meg kellett tisztítani a hátországot, az utakat, a településeket, ahonnan járműveinket és telepeinket támadták.
H.: - Morális szempontból sincs semmi baja a történtekkel?
B.M.: - Nincs. Még az amerikai demokrácia sem jöhetett volna létre az indiánok megsemmisítése nélkül. Ezekben az esetekben a magasabb végső cél igazolja az elérésükhöz szükséges kegyetlen eszközöket.“


Jó, ha ennek tükrében és mindezzel összefüggésben vizsgáljuk azt a népirtást, mely napjainkban folyik Magyarországon. Mint tudjuk, az ENSZ vonatkozó dokumentumai a népirtás egyik ismérvének tekintik egy nép életkörülményeinek tudatos megváltoztatását, mely az adott közösség pusztulását eredményezi. Nézzünk hát körül Magyarországon! 1956 óta több mint hatmillió magyart öltek meg az anyaméhekben. 1990 óta a magyarelleens erők a drogfogyasztást és a homoszexualitást népszerűsítik. A magyarellenes hatalom kedvezményeket ad a multinacionális cégeknek, sőt pénzeli őket, miközben a magyar termelőket elviselhetetlen sarcokkal sújtják. Az adóellenőrök a zsebkendőnyi földeken szüretelő napszámosokra vadásznak. Elnyomorítják a falvakat: bezárják iskoláikat, orvosi rendelőiket, rendőrőrseiket, postáikat, megszüntetik a tömegközlekedést. És arcátlanul ki is jelentik, hogy el lehet menni.


Így állunk.


E folyamat vett az utóbbi időben túlzottan is lendületet. Olyannyira, hogy a magyarság maradék életösztönétől vezéreltetve meghőkölt és felriadt. És szerveződni kezdett. S ha nem vigyáznak, még a végén erős parlamenti párt lesz a Jobbikból. A nemzeti akarat megszervezését, a magyar ébredést igyekeznek tehát megállítani a hirtelen oly fontossá lett előre hozott választással. A nemzeti oldal tehát most - legalábbis a közvetlen politika színterén - versenyt fut az idővel. Ugyanez történt 1988-89-ben, amikor az említett körök szép lassan asszimilálták az MDF-t Antall József által. Amiben ma élünk, az maga az antalli örökség. Se rendszernek felében-harmadában-egészében szerves része a jelenlegi fősodratú politikum. Ki szívből, ki színből, ki kényszerből. Az is igaz viszont, hogy e rendszer pártjaiban vannak olyanok, akik komolyan gondolják a nemzeti ügy szolgálatát. Ám ehhez alkalmatlan eszközöket keresnek, amikor a rendszer keretein belül igyekeznek mozogni. A nemzeti oldal célja márpedig nem lehet más, mint a rendszer megsemmisítése, s egy magyar érdekű rendszerrel való felváltása.


Mindezek ismeretében elég nehéz arról gondolkodni, hogy milyen viszonyt célszerű kialakítani a Fidesszel. Mert ez elsősorban a Fideszen múlik, vagyis a viszony milyenségét nem a nemzeti oldal befolyásolja. Mostanában, amikor Orbán Viktor gárdistáknak adandó pofonokról álmodozik, s a grúziai konfliktus kapcsán prosztatáig küzdi magát az Egyesült Államok fedőnevű világhatalmi konglomerátum alfelébe, miközben a nemzeti érdekekkel teljesen ellentétesen zsigeri oroszellenes rikoltásokat hallat, meglehetősen reménytelennek tűnik bármiféle úgynevezett viszony kialakítása. S azt is tudjuk, hogy a Fidesz számos nemzetellenes törekvést akaratlagosan, tevőlegesen segített. Ne feledjük, a Fidesz-kormány idején csatlakoztatták Magyarországot a szakbarbárok képzését célul kitűző bolognai folyamathoz, s ők írták alá Koppenhágában azt a dokumentumot, mely szerint a magyar termőföld szabadon adható-vehető áru. Közismert kétkulacsos álláspontjuk az elszakított országrészek magyarjainak visszaadandó magyar állampolgárság ügyében, láttuk, hogy a tusnádfürdői virtuskodást követően miként szavazták meg feltétel nélkül Románia európai uniós csatlakozását, a lisszaboni diktátumot pedig olvasatlanul támogatták. Mihez kezdhet mármost a nemzeti oldal egy ilyen kétszínű párttal?


A helyzet azonban mégiscsak az, hogy a Fidesz ma a legnagyobb ellenzéki erő. S mert így van, a nemzeti oldal minden vágya ellenére is kénytelen számolni vele. Az biztonsággal kimondható, hogy - középtávon legalábbis - a Fidesz nélkül úgymond jobboldali kormány nem képes alakulni Magyarországon. Ebben a helyzetben nyilvánvalóan kontraproduktív mindenáron a Fidesz ellen fenekedni. A Jobbik politikája e téren is példás az utóbbi időszakban. A Fidesz felé irányuló kritikák a párt részéről tárgyszerűek, érdemiek, fajsúlyosak, stílusukban visszafogottak. Vagyis nem öncélúak, nem a vak düh diktálja őket. Ez lehet a járható út. Ha pedig úgy adódik, hogy a Fidesz akár informálisan, nem hivatalosan támogatást kér a nemzeti oldaltól, azt csakis konkrét ügyekben, világosan lefektetett feltételek alapján szabad megtenni. A látszatát is el kell kerülni annak, hogy a Jobbik a Fidesz megsegítését tartja fontosnak. Ehelyett valós nemzeti ügyekről kell beszélni. Ezek mentén lehetséges együttműködni. Örvendetes, hogy a Fidesz szövetségesei, a Kereszténydemokrata Néppárt és a Kisgazda Polgári Egyesület részéről tapasztalható volt a zökkenőmentes együttműködésre való készség. Ezt mindenképpen értékelni kell, nyilvánvalóan kommunikációs szinten is. Összességében azonban bármiféle viszony a Fideszen múlik, miután ez a párt a nagyobb, az erősebb. Ha a Jobbik saját erkölcsisége, értékrendje mentén halad egyenesen, az a legbiztosabb. Akik ezen pártokból komolyan gondolják a magyar ügy szolgálatát, szövetségesek lesznek. Akik pedig nem, azokra kár is időt, energiát pocsékolni.


Természetesen a minél eredményesebb működéshez szövetségesekre van szükség. Őket a közvetlen politikai síkon nemigen lehet megtalálni, hiszen a Jobbik gyakorlatilag egyedül van a nemzeti radikális erőtérben. A valaha jobb sorsra érdemes MIÉP ma már csak mosolyt fakaszt komolynak mondható körökben, s a Harmadik Út mint szerencsétlen kísérlet bebizonyította, hogy az ilyesfajta összeállás merőben eredménytelen.


Annál inkább találhat szövetségeseket a Jobbik a civil társadalomban, kezdve a különböző hagyományőrző egyesületektől a kárpát-medencei mozgalmakon keresztül a különböző területeken működő termelői érdekvédelmi, fogyasztóvédelmi, környezetvédelmi társulásokig. Nemkülönben a történelmi keresztény egyházakig. Mert ezek mind ugyanazon irányba mozognak, s gondolataik együttese gyakorlatilag összeadja azt, amit nemzetpolitikának nevezhetünk.


A legfontosabb feladat épp ezért egy szerves, koherens nemzetpolitika kidolgozása és megfogalmazása. Ebbe beletartozik a cigánybűnözés elleni fellépés, a népesedési folyamatok megváltoztatására való törekvés, az épített és a természetes környezet védelme, a magyar áruk népszerűsítése és vásárlása, a magyar állampolgárság visszaadásának kérdése, vagyis mindösszesen a magyar állam restaurálása. A nemzetpolitika, a magyar érdek az, mely mellé leginkább felsorakoztathatók az emberek. A nemzetpolitikát le kell bontani a mindennapok érthető szintjére. Megítélésem szerint az Atilla Király Népfőiskola egyik feladata éppen ez a fajta népnevelés kellene legyen. El kell magyarázni az embereknek az összefüggéseket, azt, hogy a tét a pőre életünk. Csak néhány gondolat, a teljesség igénye nélkül: meg kell mutatni mindenkivel, hogy a kifosztás ellen csakis a nacionalizmus és a szolidaritás, a keresztény szociális gondolat alapján állva vehetjük fel a harcot. Segíteni kell megszervezni a bátortalanabbak összefogását. Munkálkodni kell a falvak gazdái és az egészséges, mérgektől mentes élelmiszerre vágyó magyarok egymásra találását. Segíteni kell a csonka-magyarországi magyarok és az elszakított országrészek magyarjainak egymásra találását is. Világosan el kell magyarázni, hogy a magyar állampolgárság visszaadása senkit nem rövidít meg, ellenben az egységes magyar politikai artikuláció közjogi alapja. Továbbá népesedési válságunkra is valamelyest gyógyírt jelenthet, amennyiben a magyar állampolgárság visszaaása milliós nagyságrendű asszimiláns tömegben indíthatna el disszimilációs folyamatot.


Ezek apró mozaikok, melyek részletes kidolgozása és koherens magyar világnézetté gyúrása szakemberekre vár. Van belőlük bőven a nemzeti oldalon. Meg kell őket becsülni, s ha valaki a magyar ügy szolgálatában elveszíti megélhetését, meg kell védeni. Az említett szolidaritás jegyében. Magyar világnézetre van tehát szükség, mely tiszteli a múltat, benne gyökerezik, de korszerű, földön járó. Mely a mindennapokban megélhető, megérthető. Mely nem támad senkit, de szeretetből megvédi sajátját. Bárki ellen.


Paradigmaváltás előtt állunk. Az egyhatalmi világrend recseg-ropog, összeomlóban van. A nyugati fehér civilizáció életdjában belátható időn belül bekövetkező drámai változások esélyt teremtenek az emberi élethez való visszatérésre. A fosszilis energiahordozók mennyiségének vészes fogyatkozása teljesen új, azazhogy hagyományos életmódra való visszaállásra fogja kényszeríteni civilizációnkat. A visszazökkenés számos riasztó jelenséggel fog társulni, de végül olyan helyzetbe kerülünk majd, melyben a valós fedezet, értékteremtő munka nélküli pénzkapitalista rendszer helyiértékei, igazodási pontjai értelmüket, létjogosultságukat vesztik. A nemzeti oldalnak erre a pillanatra kell igazán felkészülni. Persze a politika színtere sem hanyagolható el, de világosan kell látni, hogy e történelmi fordulópont lesz az a pillanat, amikor minden helyre zökkenhet. A nemzeti oldal feladata erre készülni, és erre felkészíteni minél több embert.




Ágoston Balázs


barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Máig rejtegetik Rákosi szupert
  2008-09-12 19:59:16, péntek
 
 

Forrás: Index

Máig rejtegetik Rákosi szupertitkos bunkerét

* Haász János - haasz.janos@mail.index..hu,
* Nagy Attila - nak@mail.index..hu

| 2008. szeptember 11.
A parlament historikus-gótikus stílusú épületétől néhány utcányira, a belváros szívében van egy rogyadozó körfolyósós régi bérház. Pontosabban talán több is van, de ez egy nagyon különleges bérház: a hátsó falán álló nagy, rozsdás vaskapu mögött egy újabb udvar nyílik, újabb rogyadozó körfolyosókkal, négy emelet magasságban elhagyott irodákkal. És az udvar közepén tízméteres betonhenger magasodik a belépő fölé: itt van Rákosi Mátyás máig szupertitkos atombunkere.

http://s2.www.tvn.hu/sessyaqwsxcderfvbgtzhnmjuiklop918273645qpwoeir987freemail200 2/download.tvn?absolute_dl=true&passed_id=2279&mailbox=INBOX&passed_e nt_id=2



A negyvenes és ötvenes évek fordulóján, amikor a kommunisták már átvették a hatalmat, ahogy kell, demokratikusnak mondott országgyűlési választások után, a nemzetközi helyzet egyre fokozódott. Annyira, hogy a kort jellemző politikai skizofréniában az atomháború legalábbis reális lehetőséggé vált, és meg is kezdődött a felkészülés - ha nem is a háborúra, hanem a politikai elitnek az azt követő túlélésére. Így 1949-ben nemcsak a kelet-nyugat irányú, piros metró vonalának építése kezdődött meg, hanem annak a khömhömhm utcai, ma F4 jelzésű objektumnak is, amelyet még most is csak egy titoktartási nyilatkozat aláírásával lehet meglátogatni.

A létesítmény ugyanis még ma is stratégiailag szigorúan titkos polgári védelmi objektumnak minősül, látogatását szigorúan szabályozzák. Bár a vízáztatta, csöpögős mennyezetű, romos betontömegben nehezen tudtuk elképzelni Gyurcsány Ferencet, amint válságkormányoz és nejét, amint lovagol, Fodor Gábort, amint jobb és bal között lavírozik, de Orbán Viktor belőtt passzainak sem láttunk elég teret. Pedig megépítői ügy számoltak, hogy lesz itt hely 2200 embernek (rejtély, miért pont annyinak). Persze lehet, viccelődünk a mélyben, hogy a mai politikai vezetők már nem is ide akarnak majd jönni, hanem az épülő 4-es metrónál kapnak hipermodern, természetesen internettel is felszerelt bunkereket, de aztán azt halljuk, hogy a mai politikai elit már Gödöllő környékére menekülne, ha bombáznák Pestet, és belátjuk: vannak, akik nálunk is előrelátóbbak.

Egyébként amilyen az egész bunker állaga, nem lennénk azoknak az atomcsapás-túlélőknek a helyében, akiknek itt kell kihúzniuk néhány évszázadot, amíg a föld újra lakható nem lesz, de még azt a pár évet is nehezen tudnánk elképzelni, ami alatt a felszínen elviselhetővé csökken a gamma sugárzás. Igaz, ehhez bizonyára hozzájárul, hogy a létesítményt most szinte teljesen kopár, se székek, se asztalok, se ágyak, se egy nagy piros telefon itt-ott, a szigetelés egyre több helyen átengedi a talajvizet, a vizesblokkok a hatvan évvel ezelőtti színvonalon maradtak, minden penészes, piszkos, poros, elhanyagolt. Pedig a 30-40 méter mélyen lévő objektumot évtizedeken keresztül töltötték fel friss készletekkel, ápolták a bútorokat, de a munkavégzések helyét is kialakították. De a mostani állapotokhoz képest azért Kusturica Undergroundjában némileg lakályosabb a föld alatti élet.
Ólomajtó mögött

Az annyira-nagyon-titkos-hogy-azt-sem-írhatjuk-meg-pontosan-hol-van objektum az állapotához méltón egy V. kerületi utca négyemeletes, romos körfolyosós házának titkos belső udvarán van. A titkos belső udvarra egy titkos böhöm nagy vaskapuba vágott kis ajtón lehet átjutni, az udvart itt is gangos falak ölelik körbe. Itt emelkedik az égbe egy hatalmas betonhenger, amely lejáratához egy vastag, ám már csaknem hatvanéves, így kicsit kopottas ólomajtó vezet. Az udvar, ahogy egy szupertitkos helytől megkövetelhető, elhagyatott, egyetlen helyiségben sem laknak (bár jobb állapotúnak tűnik, mint az épület első, lakott része). Sőt, lehet, hogy nem is laktak itt mióta megépült a bunker, állítólag pártirodák voltak itt, de azokat is kiürítették, így négy emelet magasságból üres ablakok tekintenek le az udvar közepén tornyosuló objektumra. Más hiedelmek szerint szovjet katonák és tisztek éltek itt és vigyázták az egyes számú magyar atombunker rendjét. A köztudatban amúgy is számos legenda lengi körül Rákosi atombunkerét: egyesek úgy tudják, hogy kényszermunkások építették, mások szerint közvetlen lift vezet ide a Parlament épületéből.

A bejárati ajtón túljutva sokáig szinte semmi fényt nem látunk: bár lift is van, de mivel csak pár főre méretezték, nem várunk rá. Pláne, hogy egy rendhagyó történelemórát szervezett ide gimnazistáknak a Viasat történelmi tematikájú csatornája, a diákokkal és a többi szorgoskodó sajtómunkásokkal együtt több mint ötvenen lehetünk, (eleve nem túl konspiratívan vonultunk a találkozás helyéről a ... utcába), így gyalog indulunk a kezdetben valóban beláthatatlan, homályos mélybe. Minden második lépcsőfordulóban működik egy-egy halvány lámpa. Félúton jövünk rá, hogy nem kezdtük el számolni a lépcsőfokokat (így igazi, a valóság minden szeletére kíváncsi zsurnalisztaként gyalog jövünk vissza is, erős zihálások közepette 283 fokot számolunk meg).

A teljes bunkert nem tudjuk bejárni, a szervezők nem hagyják, hogy elkódorogjunk a csoporttól, "könnyen el lehet itt eltévedni", mondják. Pedig nem: a bunker logikusan van felépítve, minden járat egy másikra merőleges vagy azzal párhuzamos. Magának a túlélőhelynek a tervrajza leginkább egy olyan H betűre hasonlíthat, aminek középen két szára van, ez azonban némileg leegyszerűsíti a dolgot, ugyanis a két oldalsó szárától is indulnak el újabb, helyenként kétszintesre osztott járatok, amelyek - bár csak egy részüket tudtuk bejárni - becsléseink szerint több kilométer hosszúságban kanyarognak a föld alatt.
Metróval a Moszkva térre

A félhomályos folyosók egyike, vészkijáratként egészen a metróhoz vezet - ez a bunkerrel kapcsolatos legendák közül az egyik, amelyik speciel igaz (sajnos ezúttal nem jutunk a metróalagút közelébe, bár egy tavaly nyári bejáráskor szerencsére készíthettünk exkluzív, soha nem látott titkos képeket az elrobogó szerelvényről). A Rákosi-bunker és a metró egyébként más szálon is összekapcsolódott. Nemcsak azzal, hogy egy időben, 59 évvel ezelőtt kezdték el őket építeni, hanem azzal is, hogy az atombunkeren dolgozók nem is tudták, mit építenek: azt hitték, ők is a metróépítésen vesznek részt (a szakértők szerint legalábbis az itt alkalmazott technológiák színvonala egyértelműen arra utal, hogy szakképzett munkások dolgoztak az építkezéseken, nem pedig a városi mítoszokban szereplő kényszermunkások).

A bunker számos építészeti megoldását szemmel láthatóan a metrótól kölcsönözték: ugyanolyan vasbordázatú és ugyanakkora henger alakú üregekben mászkálhatunk, mint amilyenekben tőlünk nem messze a piros metró robog. Ha közel járnánk hozzá, még a levegő mozgását is éreznénk a folyosókon, amikor elhalad egy-egy szerelvény, most csak távoli morajlást hallottunk a ráccsal lezárt folyosó végén.
Friss, finom levegő

Bár a bunker hangulata - talán az állandósult, csak a vakuk és a kamerák reflektorai által megtört félhomály miatt - nyomasztó, a levegő friss. Megtudjuk, hogy ez nem is csoda, egy komplex, 4000 köbméteres kapacitású, háromszoros szűrővel felszerelt levegőszűrő-rendszer gondoskodott arról, hogy Rákosi elvtárs-pajtás - akinek állítólag nem alakítottak ki külön, kényelmesebb helyet a föld alatt, bár mi ezt nem hisszük - és csapata folyamatosan friss, radioaktív port sem tartalmazó levegőt lélegezzen be. A bunkernek emellett saját, 150 köbméteres víztartályból érkező vízellátása és két, összesen 30 kilowattnyi áram megtermelésére elég generátora is van.

Az atombiztos létesítmény 1953-ra készült el. Élesben természetesen soha nem kellett használni, de az utókornak arról sincs tudomása, hogy akár csak tesztelésre is leköltöztettek volna ide tartósabban embereket. Erről az ugyancsak a Rákosi nevéhez fűződő déli védelmi vonal jut az eszünkbe, aminek 1951 és 1955 közötti megépítésére úgy költöttek el 7 milliárd forintot, hogy azt szintén soha nem használták. Na jó, annyit azért megjegyezhetünk: szerencsére.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mostantól megjavulunk, innentő
  2008-09-12 19:29:29, péntek
 
  Mostantól megjavulunk, innentől jó fiúk leszünk!


- avagy A szirénhangok által működtetett politikai vetésforgó! -

2008.09.10.

Az egykoron a költő által papírra vetett, s manapság egyre többször idézett, már-már a klasszikusok kategóriájába tartozó ,,Fogod ám, a kurva anyádat!" mintájára, azt is mondhatnám, hogy egy nagy szart! Dehogy fogtok ti megjavulni, dehogy lesztek ti innentől kezdve jó fiúk! Ugyan mitől is lennétek azok?! Még ha akarnátok, se tudnátok azok lenni!
Önző, a pénzen és a hatalmon kívül mással semmit sem törődő neoliberális szemléletmódotok és világlátásotok ezt ugyanis nem teszi lehetővé.
Újabban politikai elemzések láttak napvilágot, miszerint a nemzetünkben jelenleg is idegen testként regnáló, legtöbb kárt, pusztítást és szenvedést okozó, hétköznapjait egyfajta politikai parazitaként tengető sajátos politikai és gazdasági érdekközösség még akár jól is kijöhet egy, valamely csoda folytán bekövetkező előrehozott választásból.
Tetszik figyelni, ugye? Mán hozzáláttak a nép megdolgozásához! Masszíroznak bennünket, de piszkosul. Eltérően például a Balin szokásos szóhasználattól, attól tartok, hogy kis hazánkban a ,,Happy end*" helyett inkább az ,,anyám én nem ilyen lovat akartam" kezdetű és végű népi kesergő lesz az, amelyik listavezetőként rukkol majd elő a mindennapi közbeszédben.

(*Happy End Massage - urbánus frazeológia= a helyi szóhasználatban az olyan masszázskezelést jelöli, melynek végén a masszőr hölgy a fürge ujjak mozgalom keretein belül kézimunkázással kezelésbe veszi a tapasztalatszerzés rögös útjára lépett férfiember szerszámát, hogy úgy mondjam, örömszerző tevékenység végzése céljából.)

Kissé elkalandoztunk, térjünk hát vissza a hazai vizekre!
Szóval az újabban hivatalosan is szakértővé előlépett (vagy előléptetett?) szirénhangok szerint még akár jól is kijöhetnek egy előrehozott választásból az ország eltökítésében elévülhetetlen érdemeket szerzett kozmopoliták, ha meg tudják győzni a jó népet, ha el tudják hitetni szerencsétlen adófizető barmok tömegeivel, hogy ez a párt már nem az a párt, hogy mink kérem alássan megújultunk ám, de méghozzá gyökeresen! Bezony! Immáron ismét méltók vagyunk a bizalomra! De még mennyire! Hiszen vettük maguknak a bátorságot és odahagytuk a szegfűmintás utódpártot! Még a végén másodszorra is meghúzzuk azt a zseniális húzást, ami ismét a tökös fenegyerek szerepében tüntet fel bennünket, azaz alkalmatlanság címén másodszor is sikerül kipenderíteni a hatalom bársonyos fotöjéből a hazugságon kapott fő hallja kendet!
Godzillával és a Happy End Massage-on edződött férfiakra kiéhezett konzumhölgyekkel ellentétben tehát ismét elmondhatjuk, hogy NEM a méret a lényeg! Ha nagyon muszáj, ide citálhatnánk a ,,Kicsi a bors, de erős!" kezdetű népi bölcsességet is, ám ha így tennénk, el kéne varrnunk a korrigáló szálat, merthogy kicsinység eltévedtünk a számegyenesen. Ha politikailag - meg úgy általában is - korrekten szeretnénk fogalmazni, a Strabag Demokraták esetében - merthogy róluk van szó, aki eleddig még nem jött volna rá -, szóval ezeknél a dögkeselyűknél valahogy úgy hangzana az ismert mondás, hogy: Kicsi a bors, de rendkívül agyafúrt, mocskosul alávaló, gátlástalanul alattomos és korrupt!
Éppen ezért, ne higgyék el egyetlen szavukat sem!
Ez a párt ugyanaz, vagy talán még rosszabb, mint ami eddig volt! Ugyanolyan pénz- és hataloméhesek!
Az egykori koalíciós társ, a nagy testvér esetében már láttuk, sokszor még az sem elég, ha átfestik a cégért. Ha ugyanazok az öreg, régi és elnyűtt arcok menetelnek az új lobogók és új cégtáblák alatt, akik egyszer már porig égették ezt az országot, sok jóra ne számítsunk! És ha még a cégért sem festik át?
Megteszitek nekünk azt a szívességet, hogy Lári Fári menetet hajtson végre a hatalomból?
Semmi gond, Hölgyeim és Uraim! Rendben van. Köszönjük meg szépen a Strabag Demokratáknak, majd rövid úton küggyük őket a nagyember után! Első nemzeti és állampolgári elragadtatásomban mondanám, hogy rúgjuk ...csán őket úgy, hogy a lábuk sem éri a földet, de nem mondom. Elég lesz annyi is, hogy feltűnés nélkül, szép csendben kiszavazzuk őket a törvényhozás házából. Méghozzá olyan fölényesen, akkora számban, hogy semmiféle informatikai hókusz pókusszal vagy egyéb más, fa testápolókkal felszerelkezett, kocsmaláncban jártas önkéntes szocialista brigádokkal se tudják becsalni magukat a parlamenti patkóba!
Olyan időket élünk, amikor számtalanszor megképződik előttünk a demokrácia totális csődje. Ismét, már nem tudom én hányadszor egy maroknyi kisebbség szava dönt, az egyelőre még csendes, ámbátor egyre morajlóbban zúgolódó többséggel szemben.
Felvetődik persze a kérdés ilyenkor, vajon mennyire életszerű és biztonságos az egy Nemzet, egy állam életben maradása szempontjából, amikor a más kertjébe lopási szándékkal bemászó senkiházi és a Magyar Tudományos Akadémia Elnökének is ugyanannyit ér a szava(zata)?
Pedig ugyanannyit ér!
Ugyanannyit ér annak a szava is, aki megvehető, és ugyanannyit ér annak is, akinek elvei vannak, akinek hite van, s aki kiáll az értékeiért. Egy autót nem vezethetsz el jogosítvány nélkül, de egy országot, úgy tűnik igen! Ha elkövettél valamilyen vétséget, amire a szankció a jogosítványod bevonása, nem ülhetsz többé a volánhoz. Az országra ez úgy tűnik, nem vonatkozik.
És itt van még egy másik érdekesség, szintén a jelzésértékű kategóriából.
Többször is találkozhattunk már ezzel az elmúlt évtizedek során, de most legutóbb az MDF-nél a legszembetűnőbben. Nézzék meg, nincsenek új arcok! Nem engedik, hogy legyenek! Micsoda égbekiáltó botrány, hogy ne mondjam, már-már a skandalum kategóriáját súrolja, hogy egy teljes jogú európai uniós tagállamban, egy magát demokratikus parlamenti pártnak nevező politikai erőben kihívója mer akadni a nagyságos és fényességes tekintetű elnök-asszonynak! Mit képzelnek ezek a taknyos nyikhajok?! Botrány!
Ami pedig a soha eddig nem látott mélyrepülést produkáló posztkommunistákat illeti, valószínűleg még maga Karpov sakknagymester is megirigyelhetné azt a bábutologatást, ami az utóbbi években a Köztársaság tér háza táján végbe ment. Draskovics lassan már Figaro babérjaira tör. Draskovics itt, Draskovics ott, Draskovics mindenütt. A papíron ténylegesen hivatalban lévő pénzügyminiszterbe pedig, akinél állítólag a kassza kulcsa is van, jókorát rúgnak, tovább taszajtva őtet a megaláztatás lejtőjén. Verest a kasszírnő szerepére kárhoztatják, abban a kegyben részesülhet, hogy összeadhatja a tételeket.
Mindeközben a Vidal Sassont is megszégyenítő frizuraváltozatosságot felvonultató Baja Ferenc mosolyog a kamerába a legváratlanabb pillanatokban. Jé! Ez még él? Jól el van a minisztériumok és államtitkárságok zegzugos útvesztőiben.
Mint valamiféle korabeli vetésforgó, úgy működik ez az érdekkapcsolatokkal keresztül-kasul átszőtt jelenlegi ,,magyar" politikai középosztály. Középszerűségük valami egészen megdöbbentő.
Nincsenek új arcok, a régieket rakosgatják ide-oda. A közben felmerülő esetleges fiaskókat pedig csendes közönnyel megpróbálják elsikálni. Mondjuk, azt azért megnézném magamnak, vajon milyen képet vágnak a politikai menedzser szakra beült diplomások, amikor a hazugságiparon edződött középszerűen középfokú Gál Junior tart nekik előadást, teszem azt, a politikai kommunikáció időszerű viselkedés normáiról, a lá ,,köteles beszéd".
Most, hogy a hazánk sorsát meghatározó think-tank-ekben rányomták a pöcsétet a törvényhozói struktúra megváltoztatásának engedélyezésére, most, hogy a Hórihorgas Ripacs rúdja kifelé áll, most kell résen lennünk, de amúgy igazán! Nem elégedhetünk meg fél sikerekkel! Mindent vagy semmit! Párosan szép az élet, küggyük el az egykori koalíciót oda ahova való, a történelem szemétdombjára. Az első ütést már jövőre, az Európai Parlamenti választásokon bevihetjük! És be is kell vinnünk! Még akkor is, ha gyakorlatilag semmi tétje sincs a dolognak! Érezzék, hogy ki az úr a házban! És érezze a Fidesz is! Talán legjobb lesz, ha Morvai Krisztinára szavazunk! Ne érezze úgy ez az eltunyult Gólem sem, hogy nyugodtan ülhet a babérjain!
Vége a bizalomnak! A jó tett helyébe jót várj népmesei fordulat, ami azonban itt fordul, az nem mese gyermek! Hanem az ország sorsa! Tehát ha be is következik, amit oly sokan már meglebegtettek, nevezetesen, hogy ismételten az egykori királycsinálókból kerülnek ki az őt elveszejtők is, rebegjünk hálaimát az Úrnak, mondjunk köszönetet a szemkilövető törpepártnak, de itt egyúttal rögtön érjen is véget a keresztényi könyörületesség, kössük föl a magyar textilt, tartsuk szárazon a puskaport, és húzzuk be a megfelelő helyre azt a nyavalyás x-et!
Addig is, míg erre az országos méretű erőfelmérőre sor kerül, védekezzünk a meggondolatlan szirénhangok ellen! Legjobb lesz, ha beszerzünk egy kis Bilson-vattát! Kiszűri a káros frekvenciákat!
Isten áldja Magyarországot!


A szocialista nagyváros öntudatos polgára
www.johafigyelunk.hu


FÚSZ

http://fusz.hu/node/9109
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Népirtás, gyarmatosítás, zsákm
  2008-09-12 19:26:58, péntek
 
  Népirtás, gyarmatosítás, zsákmányszerzés

2008.09.12.

Dr. Nagy Levente levele
(emlékeztetőül)


Állami népirtás formái a XXI. században - a liberális egészségügy és az izraeli érdekek véletlen egybeesése Magyarországon

Az állami szinten működő népirtásról készítek egy írást, csatolom pár videómat is hozzá, pár napon belül remélhetőleg készen lesz. Addig szeretnék néhány dolgot közölni egy rövidebb írásban e témában.

A globális éghajlatváltozás miatt a világon, így Európában is egyre kevesebb az élelmiszer és az ivóvíz. Magyarország geopolitikai szerepe emiatt felértékelődött, bár mi erről nem tudunk idehaza. Csak mi nem tudjuk magunkról, de minden külföldi befektető tisztában van ezzel a ténnyel és ezt titkolják előlünk!

Az ásványvizeink aranyérmesek a világbajnokságokon, a gyógyvízben lubickolunk, mialatt Görögországban és Spanyolországban tankerhajókkal importálják az ivóvizet!

Nem gyógyvizet, közönséges ivóvizet! Tankerokkal, akár az olajat! Érdekes, nem?
Olaj helyett van ezer alternatív energiaforrás, de ivóvíz nélkül nincs se emberi, sem más élet a Föld nevű bolygón...

Trianon után hazánk teljesen agrárországgá vált, ez sajnálatos tény.

Vessük össze a két dolgot! Egy agrárország termékeit egy globális éghajlati változás közepette nem akarják megvásárolni, vagy, ha megveszik, önköltségi ár alatt teszik meg?! Nem logikus, ugye? Dehogynem...
Ebben az évben ez kezdődött a meggyel, folytatódott a gabonákkal, most folyik az almával!

Szép lassan mindenki rájön, hogy az élet minden területén a magyar nemzet megsemmisítése zajlik.

Nem tíz, húsz, vagy száz év múlva, hanem napjainkban.

A folyamat egy előre megírt forgatókönyv alapján zajlik. ...és kik a végrehajtók? A mostani kormány már nem primitív kubikosokból, esztergályosokból áll, hanem főiskolát, egyetemet végzett janicsárokból. Mi egyre többször, egyre többen ellenállunk, mire ők hangosan méltatlankodnak, gyaláznak bennünket!

Ők már nagyon jönnének, de a Kárpát-medence lakott!

Nekik sürgős a kiirtásunk, belaknák már végre az üresen tátongó lakóparkokat, kellene a magyarok élettere!

Miért írok ebben a témában?

Az élet minden terén folyik ez a "nemzetellenes hidegháború! ", illetve állami népirtás.

A gazdák csodálkozva mennek tönkre, azt hiszik, csak velük történik mindez!
Tévednek.

Tehát írnék néhány tényt.

A Magyar Orvosi Kamara néhány éve élesen tiltakozott az újfajta receptek bevezetése ellen.

Azért voltak újak a receptek, mert a BNO-kódot fel kell rajtuk tüntetni.

A BNO- kód nem más, mint a Betegségek Nemzetközi Osztályozásának jelölése, ami az Orvosi Kamara szerint stratégiai fontosságú nemzetbiztonsági adat - mondták ők - !

Így van. Azóta pár év eltelt, gyakorlatilag Magyarország egészségügyi állapota feltérképezésre és feldolgozásra került, valakik pontosan tudják a magyar népességre jellemző betegségeket . Többször emelték a gáz , az élelmiszer és általában a megélhetés feltételeit.

(Borzasztóan elgondolkodtató az is, hogy folyamatosan emelik a gáz árát, és azon töpreng a kormány, melyik vezetéken jöjjön a drága gáz: a Nabuccón, vagy a Kék Áramlaton.
Közben csak a Makói árokban több mint száz évre elég gázt termelnek ki a lábunk alól - a kanadai befektetők!)

De nem csak ezek drágultak. A tipikusan magyar betegségek gyógyszereit több alkalommal 2-3 szorosára emelték! Több alakalommal, 2-3 szorosára!! Ezen gyógyszerek hiánya veszélyezteti az életet, mivel a magyar populáció tipikus betegségeiről van szó, ezért logikusan a magyarok életeit veszélyeztetik...

Csak egy dolog, a magas koleszterinszint, vagyis a csendes halál gyógyszere igen érdekes dráguláson esett át többször, a támogatásuk lecsökkent...

Furcsa? Minden recept közepén rajta van a BNO-kód helye, kötelező kitölteni, és az adat feldolgozásra kerül...Aki nem hiszi, nézze meg!

Szóval most teszik tönkre a gazdákat végleg, de van egy ördögi csel nálunk, az egészségügyben is.

Egyre több munkáért egyre kevesebb pénzt kapunk. Kesztyűs kézzel teszik mindezt! ...és hogyan???
A rendelőben, az alapellátásban teljesítményfinanszírozás van. Több munka, több beavatkozás - egy pontrendszer alapján - több pénzt jelent. Elvileg. Logikus.

Mégis egyre több orvos megy külföldre dolgozni, elegük van. Aki marad, az túlterhelt, fásulttá válik!

De miért? A magyarázat egyszerű!

Meg van határozva, hogy egy adott rendelés alatt hány beteget láthatunk el! Kevés az orvos, sok beteget kell ellátnunk, de a finanszírozó meghatározza, egy emberre mennyi időt KELL fordítanunk! Jó sok időt, természetesen! Tehát hiába lát el az ember 25-30 beteget egy nap alatt, a finanszírozó nem veszi figyelembe csak a töredékét, és természetesen NEM fizeti ki a kezelést... Teljesítményfinanszírozás van, de csak néhány beteg ellátását fizetik ki, ami nem fedezi a rendelő fenntartási költségeit!

Döbbenetes?

A rákbetegek várólistán várnak a szívbetegekkel és a többi halálraítélttel. (Olyan ez, mintha a vízben fuldoklóhoz odaeveznének és rászólnának, hogy majd holnap kimentünk a vízből, addig maradj csendben!) Ez az állami népirtás egyik formája. Csak egy módja a sok alkalmazott közül! A súlyos betegek belepusztulnak a liberális reformba, mi, alapellátók "csak " tönkremegyünk...

De!!! A csőd szélén álló alapellátást végző településeket befektetők járják.

Rendkívül kedvező az ajánlatuk. Egészségügyi központot építenének minden nagyobb településen, a költségeket ők állják! Micsoda tőkeerősek lehetnek ezek a befektetők, ugye? Semmi mást nem kérnek, csak azt, hogy egy patikát is működtethessenek a központ mellett és az orvosi praxisjog ne lehessen az orvosé, hanem a befektetőé.

Az orvosok így egyszerű alkalmazottak.

Mi ebben az érdekes? A "tőkeerős" befektető egy izraeli cég, természetesen. Viszont van egy apróság! Az egészségügyi központok létesítését az állam támogatja. Az állam ad 90% tőkét a MI pénzünkből, a befektetőnek csupán 10% önerőt kell biztosítani...Az egészségügyi központok építéséhez szükséges 90%-os állami támogatást csak egy pályázó nyerheti meg. Olyan, mintha a pályázatot testre szabták volna...

Ugye nem kell elmondanom, kire van szabva az egész... Itt a kirakós játék utolsó mozaikja is összeáll!
Ez a gépezet, ami ellenünk működik, janicsárokat alkalmaz. Ha egy janicsár tudatosan épített hamis varázsa megkopott, teletömik a zsebét a MI pénzünkkel, és az röhögve félreáll. Jön a következő végrehajtó janicsár, az újabb hamis illúziókkal. Nem a janicsárt kell kiütni, mert azok sohasem fogynak el, hanem azt, aki a küldetéstudattal ellátja és ellenünk beveti.

Mivel a másik fél szervezetten működik, mi is csak szervezetten, egymással összefogva vehetjük fel a harcot, nincs más megoldás. A tönkretétel szép lassan mindenkit elér, társadalmi, gazdasági helyzettől függetlenül - kivéve a politikusokat és azokat, akik végrehajtják a népirtást.

Mert egy harchoz két fél kell: a támadó és a védő! A harc kimenetelét valamelyik fél gyengesége dönti el!

A magyar sohasem állt gyenge hírében. Akkor mi a gond?

Dr Nagy Levente
Kunhegyes

http://fusz.hu/node/9117
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nap mondása
  2008-09-12 18:49:36, péntek
 
  Az élet egy olyan szexuálisan terjedő betegség, ami az esetek 100 %-ában halállal végződik  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
2008.08 2008. Szeptember 2008.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 532 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 286
  • e Hét: 6018
  • e Hónap: 17129
  • e Év: 170625
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.