Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
Hiller István hazudott
  2008-09-23 22:33:41, kedd
 
 

Nem újdonság: Hiller István hazudott

Hiller a parlamentben hazudott Gyurcsány Bálintka volt iskolájával kapcsolatban.
Édua, k, 2008/09/23 - 22:06


Hiller István oktatási miniszter nem mondott igazat akkor, amikor az Országgyűlés előtt Hoffmann Rózsa interpellációjára azt válaszolta, hogy a Montessori-iskolában tartott vizsgálat során nem találtak olyan törvénysértést, ami a vizsgák megismétlését vagy megsemmisítését indokolta volna - olvasható a Montessori-érettségibotrány miatt a hatóságokhoz forduló szülők közleményében.

Az Oktatási Hivatal által feltárt hiányosságok alapján egyértelmű, hogy az iskola 2008-as érettségi vizsgái nem érvényesek, azokat a hivatalnak, illetve Hiller Istvánnak a Magyar Köztársaság törvényei alapján érvénytelenítenie kell - állítják a szülők. A 100/1997. (VI. 13.) számú kormányrendelet az érettségi vizsgabizottságról és a szóbeli érettségi menetéről a következőket írja:

13. § (3) ,,Vizsgáztató tanár az lehet, aki a közoktatásról szóló törvény 17. §-ának (1)-(3) bekezdésében meghatározottak alapján a vizsgatárgyat a középiskolában taníthatja."
33. § (3) ,,A szóbeli vizsgán a vizsgabizottság tagjai közül egyidejűleg legalább háromnak - az elnöknek és a vizsgabizottság két tagjának - jelen kell lennie. (...) Fel kell függeszteni a szóbeli vizsgát addig, ameddig a megfelelő számú bizottsági tag jelenléte nem biztosítható."

Az Oktatási Hivatal megvizsgálta az érettségiztető oktatók - a vizsgabizottság tagjainak - végzettségét. A hivatal határozata hat vizsgáztatóról számol be. Három főről a hivatal megállapította, hogy bizonyosan nem rendelkeznek a középiskolai tanításhoz megfelelő szakképzettséggel, illetve az azt igazoló hiteles dokumentumokkal - írják a szülők. További három oktatóról semmilyen szakképesítést igazoló hivatalos irat vagy diplomamásolat sem került elő.

A vizsgabizottság hét tagjából hatot a Magyar Köztársaság törvényei szerint nem lehet jogszerűen a testület tagjainak számítani, mivel nem rendelkeztek a törvény által előírt szakképzettséggel. Ezt az Oktatási Hivatal határozata egyértelműen kimondta. Mivel a 100/1997. (VI. 13.) számú kormányrendelet szerint a vizsgabizottságban legalább 3 olyan tagnak jelen kell lennie az érettségi teljes ideje alatt, akik rendelkeznek a törvényben előírt felsőfokú végzettséggel, a Montessori gimnázium és szakközépiskola 2008-as érettségi vizsgái nem lehettek érvényesek, a vizsgaeredmények visszavonásáról az Oktatási Hivatalnak vagy az oktatási miniszternek kötelessége gondoskodni - szögezték le a Montessori-érettségibotrány miatt a hatóságokhoz forduló szülők.

Az előbbiekben bemutatott tény ugyanakkor csak egy a Montessori-iskolában feltárt elképesztő hiányosságok közül - mutatnak rá a szülők. Úgy vélik, hogy a középiskola, amelyben bizonyítottan nem tanít egyetlen középiskolai tanár sem, az Oktatási Hivatal és Hiller István mulasztása miatt 2008 szeptemberétől csak tovább butítja a gyerekeket, mérhetetlen kárt és későbbi problémát okozva ezzel sok gyerek és szülő számára. Mindezen okok miatt a szülők arra kérik Hiller Istvánt, hogy ne Gyurcsány Ferenc beosztottjaként, hanem a Magyar Köztársaság oktatási minisztereként járjon el a Montessori gimnázium és szakközépiskolában feltárt hiányosságokkal kapcsolatban. Azt is kérésként fogalmazták meg, hogy oktatási miniszterként tartsa be és tartassa be országunk törvényeit, és a jogszabályok súlyos, példátlan megszegése miatt érvénytelenítse az érvénytelen érettségi vizsgákat.

Végezetül a szülők azt is szeretnék elérni, hogy Hiller segítsen az iskolában rekedt, tanárok nélkül butításra ítélt gyerekek normális iskolákba menekítésén, ha már a tanárok nélküli iskolát politikai okok miatt nem zárták be időben.

A szülők arra kérik az oktatási minisztert, hogy kijelentéséért - miszerint méltatlan dolog a miniszterelnököt a gyermekén keresztül támadni - kérjen elnézést azoktól a szülőktől, akik az egész eljárást elindították, akiknek a gyermekei a mai napig is szenvedő alanyai a történteknek, illetve kérjen elnézést Hoffmann Rózsa képviselőtársától.

A miniszter kijelentése nélkülöz minden valóságot - szögezik le. Állításuk szerint többször is kiemelten hangsúlyozták, hogy a Montessori nevét viselő iskola és annak vezetősége, illetve tanári kara vétett súlyos hibákat, követett el többszörösen jogszabálysértéseket. Egyetlenegy esetben sem támadták a miniszterelnököt vagy gyermekét - jelentették ki.

(csepel.info, hírTV)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik-Gárda
  2008-09-23 21:45:11, kedd
 
  http://www.sbd.hu/magyargardalap.html
http://holloszakasz.5mp.eu/web.php?a=holloszakasz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
David Duke: Cionista zsidó maf
  2008-09-23 21:27:51, kedd
 
  David Duke: Cionista zsidó maffia az orosz-grúz konfliktus mögött

2008-09-23. 16:53

,,Oroszország betört egy szomszédos szuverén államba és a népe által megválasztott demokratikus kormányt fenyegeti. Az ilyen akció elfogadhatatlan a XXI. században." Bush elnök elítéli Oroszországot — AP, 2008. augusztus 10.

A szokásos gyanús személyek, akik ellenőrzésük alatt tartják az USA médiáját és politikáját, újra hazudnak az amerikai népnek és a világnak. Itt vannak a tények, amelyek könnyen ellenőrizhetők a fő sodrú médián belül, de el lettek temetve az oroszellenes retorika mögé.

Lássuk a rideg tényeket:

1) Oszétia területileg 90 százalékban Oroszországhoz tartozik. Grúzia ismételt erőfeszítéseket tett a régió etnikai tisztogatására. Orosz békefenntartó csapatok évek óta Oszétiában vannak, amit nemzetközi egyezmények jóváhagytak. Ennek célja, hogy a régió polgárait megvédjék a grúz katonaság támadásától.

2) Grúzia kezdte ezt a háborút, nem Oroszország. Grúzia betört Oszétiába, megkísérelte ellenőrzése alá vonni a régiót és etnikailag megtisztítani az orosz népességtől.

3) Az izraeli állampolgárságú grúz védelmi miniszter parancsnoksága alatt álló grúz hadsereg meglepetésszerű betörést és támadást indított, ami az első 24 órában legalább 1000 ember halálát okozta. Ezt a támadást az alatt követték el, amíg a világ figyelme az Olimpia felé fordult.

4) A grúz katonaság betörése és tömeggyilkos akciói nyomán Oroszország a harcot választotta: olyan erővel szállt szembe a grúz katonasággal, hogy az nem tudta folytatni betörését és támadását. Mindenesetre a grúz támadás következtében oszétiai polgárok ezrei menekültek el otthonukból.

5) A zsidó befolyás alatt álló média — ahelyett, hogy beszámolt volna a világnak ezekről a rideg tényekről — hazug módon azt állította, hogy a cionistákkal szövetséges grúz állam ,,orosz agresszió" és ,,orosz betörés" áldozatává vált. Pedig Grúzia tört be Oszétiába, Grúzia bombázta és gyilkolta tömegesen Oszétia népét és ez indította el a szóban forgó konfliktust. Miután Grúzia megindította a betörést és megkezdte a tömeggyilkosságokat Oszétiában, a távirati hírhálózatok órákon át minden amerikai számára Grúzia elnökét és az USA Külügyminisztériumának zsidó tisztviselőit mutatták, akik azt kiabálták, hogy Oroszország betört Grúziába!

6) Az olyan neokon irányítás alatt álló politikusok, mint George Bush, ahelyett, hogy az első pillanattól kezdve elítélték volna Grúziát a betörésért és a tömeggyilkosságokért, Oroszországot ítélik el, és megkísérlik Amerikát és Európát belevinni egy teljesen igazolatlan konfliktusba Oroszországgal.

Legalább hat oka van annak, hogy Amerika zsidó befolyás alatt álló médiája és politikai vezetősége miért foglal állást Grúzia mellett:

1) Amint az izraeli újságok spontán beszámolóiból ismeretes, Izrael régóta szövetséges Grúziával. Kiképezte csapatait, ellátta fegyverekkel Grúziát. A grúz kormányban a kulcsfigurák izraeli állampolgárok és Izrael mellett elkötelezett személyek, közöttük az a ,,grúz", aki közvetlenül elindította a háborút: Davit Kezerasvili védelmi miniszter. ,,Grúzia" fő szóvivője Temur Jakobasvili, aki egyben Grúzia újraegyesülési minisztere, szintén izraeli állampolgár.

2) Izraelnek olaj-távvezetéke és gazdasági érdekeltségei vannak Grúziában, ezeket ellenőrzése alatt akarja tartani.

3) Izrael és a zsidó hatalom ügynökei világszerte azért haragudnak Oroszországra, mivel Oroszország megakadályozza a zsidó neokon uralom alatt álló USA-t abban, hogy az ENSZ politikáját egyöntetűen Palesztina, Szíria, Libanon ellen és egy majdani Irán ellen folytatott háború felé terelje.

4) Az orosz kormány vette azt a bátorságot, hogy bizonyos zsidó bűnöző oroszországi oligarchiákat, mint Berezovszkijt, Guszinszkijt, Hodorovszkijt és másokat vád alá helyezett. Közülük sokan a lopott milliókkal Izraelbe és más országokba menekültek.

5) Oroszország demokratikus állam, amelyet nem irányítanak olyan speciális érdekeltségek, mint ahogyan az USA-t irányítja az AIPAC és a zsidó kampánypénz. A zsidó befolyás alatt álló újságok és politikusok Oroszországgal kapcsolatban a ,,demokrácia" hiányára vagy elégtelenségére panaszkodnak, hallgatnak azonban arról, hogy az USA-ban olyan kétpártrendszer működik, amelyet úgy alakítottak ki, hogy lehetetlenné váljék bármilyen harmadik párt országos érvényesülése, egy ilyen párt ellenvéleményét vagy képviseletét elnyomják. Oroszország viszont már nem kommunista, hanem valódi értelemben antikommunista állam. Mialatt Oroszország a nagyobb szabadság és az egészséges nemzeti érzések felé mozdult el, addig az USA-ban az élet minden területén fokozzák az állami ellenőrzést. Jelenleg az amerikai politikát ironikus módon a neokonok irányítják, vagyis egy olyan zsidó szélsőséges csoport, amelyet Trockij (Lev Davidovics Bronstein) követői alapítottak. Trockij a hírhedt zsidó bolsevik volt a Vörös Hadsereg feje az oroszországi kommunista forradalom első éveiben, egy olyan ember, aki a keresztények millióit gyilkoltatta meg.

6) A cionisták megpróbálják Oroszország nagy és túlnyomóan fehér fajú nemzetét Amerika és Európa ellenségévé tenni, mivel a nacionalista Oroszország útjában áll közel-keleti terveiknek és az Új Világrendnek. Az Oroszország és Grúzia közötti konfliktus nem áll érdekében egyik országnak sem, viszont ebben a háborúban Oroszország, a cionisták fő ellensége mind pénzügyileg, mind a világ közvéleményének szemében meggyengülhet, miközben Izrael több fegyvert tud eladni Grúziának.

Amikor az emberek megértik majd a zsidó szupremácisták óriási média- és kormányzati hatalmát, akkor kezdik majd megérteni a világ jelentősebb konfliktusainak természetét Is.

Mindez végül is abban az egyszerű tényben kristályosodik ki, hogy a hatalmas zsidó befolyás az USA politikájában és médiájában oda vezet, hogy az uralkodó látszat szerint Izrael és a zsidó nép érdekében áll a Grúzia melletti kiállás és a károkozás Oroszországnak. Sajnos az USA Izrael-politikája, a katasztrofális amerikai háború Izrael érdekében Irak ellen, a zsidók által irányított tántorgásunk egy Irán elleni katasztrofális háború küszöbéig, csak úgy, mint a kommunistaellenes Oroszországgal való konfliktusnak ez az esztelen fokozása egyaránt azt tükrözi, hogy az USA kormánya nem az amerikai nép érdekében, nem a szabadság, igazságosság érvényesüléséért cselekszik, hanem egyszerűen a zsidó szélsőségesek akaratának veti alá magát.

Fordította: Tudós-Takács János

(Szittyakürt, 2008. szeptember)
********************************

Az orosz-grúz-oszét konfliktus ilyen megközelítése egyáltalán nem utópisztikus, sőt.... (tudva, hogy USrael körül szeretné keríteni harcászatilag az orosz medvét és Iránt nagyon szeretné mielőbb megtámadni; a térképre pillantva említett területek igen kedvező elhelyezkedése ehhez, még az óvodásnak is szembeötlő).
Inkább hihető Duke magyarázata, mint a fősudrú médiákban megjelent demagóg vaker, tudva azt is, hogy Irak az USA által megtámadott 18. állam volt.
Bár ma már oda jutottunk, hogy lassan senkinek nem lehet hinni.....Sokan már kevesebbért is "eltűntek", örökre.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezt is a monoki polgármester m
  2008-09-23 20:46:43, kedd
 
  Ezt is a monoki polgármester mondta... EGYETÉRTEK


,,Már kész a népszavazási beadványom, hogy az otthonát mindenki - akár lőfegyverrel is - megvédhesse, s ha ebbe a behatoló belehal, akkor se lehessen felelősségre vonni" - nyilatkozta Szepessy Zsolt, Monok polgármestere a HVG-ben.

Szepessy a lapnak elmondta, náluk nem kell Magyar Gárda, van polgárőrség, aminek ő a parancsnoka. "Amikor a templomról rezet loptak, három napig virrasztottam, még tüdőgyulladást is kaptam. Aki egy közösség hitéleti központját meggyalázza, el kell törni kezét-lábát, aki meg gyereknek drogot árul, nyilvánosan fel kell akasztani""



Szerencsések a monokiak, hogy ilyen tökös polgármesterük van!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pár észrevétel a szombati tünt
  2008-09-23 20:41:28, kedd
 
  Pár észrevétel a szombati tüntetéssel kapcsolatban


Meg úgy az egész nappal, és az összes többi tüntetéssel kapcsolatban is.

Ez most egy színvonalon aluli írás, de nem baj, olyan volt a szombat is.

1. Kellene egy listát készítenünk azokról az idiótákról, akiket ezentúl az index munkatársaival együtt, azonnal elzavarunk a rendezvényeinkről. Hogy kik tartoznak ide, azt majd a többi pontban kifejtem.

2. Ha egy politikai rendezvényen kívánunk beszédet tartani, azt ennek tudatában is írjuk meg. Egy komoly dolgot nem illő, és nem is hasznos ostoba szóviccekkel tarkítani. Gyurcsányt is lehet nyugodtan Gyurcsánynak nevezni, nem kell olyan rémesen szellemes álneveket kitalálni, mint a Furcsány Nyerenc, Lopcsány, Gyurcsányina, stb.. Az óvodás gyerekek csúfolódásainak színvonala nem való egy komoly beszédbe. Interneten megfér, bár engem ott is idegesít, de egy nyilvános beszédből feltétlenül hagyjuk ki az ilyet.

3. Ha beszédet mondunk, ne nyújtsuk olyan hosszúra, hogy ásítozzon a tömeg, és ne is olyan hangsúllyal mondjuk, mintha esti mesét olvasnánk. Kérem.

4. Én ezt már rengetegszer felvetettem, de a jövőben tényleg ki fogjuk tiltani az öregasszonyokat a rendezvényeinkről. Hihetetlen, hogy azok hogy tudnak viselkedni. Ordítoznak össze vissza, válogatott baromságokat. Folyamatosan beszélnek a beszédet tartóval párhuzamosan, és nagy bölcsen helyeselnek minden egyes mondatra, néha úgy, hogy az egészet megismétlik. Egymással beszélgetnek, motyognak, mocorognak. De ami a legrémesebb. KEREPLŐZNEK, SÍPOLNAK, DUDÁLNAK! Hát ezt nem hiszem el! Nem szilveszter van! Nem születésnapi zsúr! Nem focimeccs! Mostmár tényleg elég legyen ebből! Jólvan, tudom én, hogy ledolgoztak 50 évet, esetleg harcoltak ötvenhatban, vagy akármit tettek, de egy ilyen rendezvényen mindenki viselkedjen már rendesen. Akár ötvenhatos, akár nemzetvezető.

5. ,,Kossuth tér, vissza tér!" és az egyéb ehhez hasonló teljesen értelmetlen mondatok kántálását kérem a jövőben mindenki mellőzze.

6. Ezt kérném a fociszurkolóktól is. Felőlem ordibálhatnak, meg énekelhetnek is, de akkor legalább valami olyat, aminek van értelme. Példának okáért a ,,Fehér Magyarország" kántálása tapsikolás nélkül egész jó lenne. Ellenben a ,,CIGÁNYOK! CIGÁNYOK!" bármiféle apropó nélküli dallamos üvöltözése nem nevezető éppen értelmes dolognak. Az egyéb focimeccseken gyakran felcsendülő szólamokról nem is beszélve. Tegyünk már különbséget a focimeccs és a politikai rendezvény között.

7. Kedves skinheadek! Vagy tanuljatok meg ti is viselkedni, vagy maradjatok otthon. Kurvára nem oké az, hogy a kilencven százalékotok csak balhézni jön ki. Bevágtok két sört, üvöltöztök, megcsináljátok a balhét, (sokszor teljesen feleslegesen) aztán húztok egyből kocsmába vagy koncertre. Sokszor a teljesen jó rendezvényeket is szétkúrjátok. Igen, sok fasza gyerek van köztetek amikor harcról van szó, rengeteg bátor ember, de értsétek meg, nem mindig van erre szükség. És nem mindig úgy, ahogy csináljátok. Az olyan skinheadek akik pedig azért jönnek ki mert, idézem: ,,Szeretem az ilyen tüntetéseket, ilyenkor lehet balhézni, üvöltözni, betörni a kirakatokat, verekedni." az bizony takarodjon innen, semmi szükség rá a jobboldalon! Sőt, semmi szüksége rá a nemzetnek! Továbbá szedjétek le magatokról a magyar címert, a horogkeresztet, a nyilaskeresztet, az Árpád-sávot, mert csak lejáratjátok ezeket a jelképeket azzal, hogy felveszitek őket.

8. Ha két nemzetiszocialista egymásnak esik, mert más focicsapatnak drukkolnak, akkor azok nem nemzetiszocialisták. Egyszerű huligánok.

9. Használhatók a focihuligánok és a skinheadek is, de vezető kell nekik. Olyan aki okos, és tudja mi az a taktika. Ezt oldjátok meg házon belül, engem úgy sem fogadnátok el vezetőnek, és nem is akarok az lenni.

10. Gyerekek, a rendőröket fegyverek nélkül nem tudjuk legyőzni. Abszolút semmi értelme rájuk támadni. Egy-kettőt elverünk, aztán szétzavarnak minket. Továbbá ha elkapnak, igen sokat ülhetsz érte. Ami pedig nem kellemes, tekintve, hogy a börtönökben 80% cigány. (Egy látogató becslése és a nevelőnő elmondása alapján).

11. A ,,vörös fasiszta", "liberálnáci" , "nyilaskommunista" és ehhez hasonló kifejezések használata önmagában tarkólövést érdemel. Ezt hangosbemondóba ordibálni, vagy könyvbe írni, pedig már több mint idiótaság.

12. Ha valaki beszól, fenyeget, arcoskodik, azt pofán lehet vágni. Annak viszont nincs semmi értelme, sem értéke, ha egy ezerfős tömeg seggberúg egy magányosan ácsorgó békés zsidót vagy cigányt, amennyiben az ártatlan. Itt hozzátenném, hogy ilyen nem is történt, pedig jópár cigányt megnyúzhattunk volna az úton. Szóval ezt csak a jövőre nézve mondtam el.

13. Indexesek ti mégis mit vártok? Folyton hazudtok rólunk, de mi engedjük, hogy újra kijöjjetek a rendezvényeinkre, hogy manipulatívan összevágott lejárató videókat és cikkeket írjatok rólunk? Majd ha korrektül tájékoztattok, akkor nem lesztek elzavarva és seggberúgva. Ugyanezt üzenem a többi baloldali médiapatkánynak is.

14. Elmondom nektek, hogy az a szovjet emlékművet teljesen felesleges üveggel vagy kavicsokkal dobálni. Így nem tudtok kárt tenni benne. Viszont egy vörös festékkel megtöltött sörösüveg hozzávágásának lenne értelme. Persze én nem kívánok erre ösztönözni senkit, csak gondoltam, ha ezek vörösök, akkor már az emlékművűk is szebb lenne vörösben.

15. Öregasszonyokat kifőzdébe, kereplőket Dunába! Áléáléó!

16. Toroczkai magasan a legjobb beszédet mondta, gratulálok neki. Jól megírt szöveg volt, tökéletesen előadva. Hangosan, tisztán, érthetően, és jól beszélt, nem elaltatta a közönséget, hanem felkorbácsolta (bár minek?). Tessék róla példát venni. Vagy Adolf Hitlerről. Ő is jó beszédeket tudott mondani.

17. Menetelés közben ne lógassuk a zászlót a mögöttünk vonulók arcába, mert lehet, hogy olyan kis nyuszik hogy nem mernek szólni, hogy ez zavarja őket.

18. Ki az a legalja barom, aki részegen jön el egy ilyen rendezvényre, megmozdulásra, tüntetésre?

19. Utcai harcoknál segítsünk a nőknek, öregeknek, gyerekeknek, gyorsan biztonságos helyre jutni. Hasznosabb egy fiatal nőt kimenekíteni a rendőrállatok közül, mint kordont rázni. Pláne ha csinos.

20. Majd ha a már említett huligánok megtanulják mikor van ideje és helye a harcnak, akkor ki lehet majd hozni a rendezvényeinkre kisgyereket is, megmutatni neki kik a magyarok. De addig inkább ne, ugyanis a fejlődésben lévő szervezetre nincs jó hatással sem a könnygáz, sem a gumibot.

21. Nem minden rendőr rohadék, akivel ilyenkor találkozhatunk, de bizony egy jelentős részük az. Ezért vigyázni kell velük, de nem arcbarúgni mindet. Van köztük is igaz magyar ember, nem is kevés. De egyenruhában nehéz megkülönböztetni őket egymástól. Ugyanígy talán mi is elvárhatnánk a rendőröktől, hogy ne legyenek mindannyiunkkal talajbunkók, mert nem mindannyian dobáltuk őket. Ha mind a háromezer ember valóban rendőrt akarna ölni, még fegyvertelenül is legyilkolhatnánk az összeset. Szóval erre jó lenne, ha emlékeznének, amikor nekiállnak erősködni 10 felfegyverzett rendőr vs 1 fegyvertelen magyar felállásban.

22. Hagyjuk már a rendőrökkel való hadakozást. Úgysincs értelme. Nekik direkt úgy van kitalálva a felszerelésük, hogy utcai eszközökkel ne tudj bennük kárt tenni. Harmic odabaszott kő hatása lesz talán annyi, hogy egy rendőrnek megfájdul a lába. Ellenben harminc buzifelvonulás közepébe vágott kő, harminc csordogáló agyvelejű buzeránst jelent. Azonkívül a pávatollas ruci sokkal jobban ég mint az egyenruha.

23. A nyugdíjasok tök jó táblákat tudnak csinálni.

24. Kolompár vegye le a mocskos kezeit az Árpád-sávosról, mert nem lesz jó neki. Esetleg fejbelövi az Árpád-sávos zászló szellemisége. Vagy a fejére esik egy öntöttvas turul. Félelmet keltve.

25. Az MSZP rendezvényein a résztvevők 90%-a vén kommunista, úgyhogy nagyon kell hajtania a pártnak, mert ezek bizony nemsokára megdöglenek, kifőzdéből a halálba bizony (gy.k.: a kommunista nem meghal, hanem megdöglik) és akkor ki veszi át a helyüket? Az a párszáz csegevara pólós punk, aki a kannásborpusztításon kívül semmihez sem ért.

26. A Magyar Charta minden támogatóját megkérem, hogy költözzenek le egy hétre egy olyan faluba ahol a lakosság több mint 50%-a cigány. Aztán eldönthetik, hogy akarnak-e maradni. Ha nem, akkor pedig fejezzék be a képmutatást. Férgek.

27. Lakatos Cshapó Csabi, Matisz nagypapa, és Gino vajon kint voltak tüntetni?

28. Vajon a kínaiaknak miért nem kell a rasszizmus ellen tüntetniük, és miért nem alakul ellenük gárda? Pedig ők sem magyarok és ők sem fehérek.

29. Talán mert a kínaiak munkát és kenyeret kérnek, nem segélyt és cigit.

30. Miért fog az történni, hogy ezen bejegyzés olvasása közben mindenki hevesen bólogat, de a következő tüntetésre elfelejti az egészet?

Egyébként most speciel én is érzem, hogy ennek semmi értelme nem volt, de legalább ti nem unatkoztatok tíz percig.

Update inkább a 25. pontnál.

http://www.bombagyar.hu/index.php?post=1365
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ellazulta az interpellációkat
  2008-09-23 20:27:53, kedd
 
 
Ellazulta az interpellációkat a Fidesz

Igazolatlan hiányzások miatt nem sikerült leszavazni egy rakás interpellációra adott választ
tegnap az ellenzéki pártok lazulása miatt lehetett eredményes 8 esetben is a kisebbségi kormány. Több ellenzéki honatya is igazolatlanul hiányzott, így hiába voltak egy véleményen számos esetben az ellenzéki pártok, nem sikerült lenyomni a kormányt. A Fidesz szigorítani szándékozik az igazolatlan hiányzásokra vonatkozó frakció-szabályozást.

A hétfői ülésnapon 12 interpelláció hangzott el, melyből 11 alkalommal a kisebbségi kormány könyvelhetett el sikert. A 11-ből három alkalommal az SZDSZ segítségével sikerült többséget szerezni, ám 9 alkalommal az ellenzéki pártok együtt szavaztak, ám ennek ellenére csupán egy alkalommal sikerült véleményüket keresztülvinni az országgyűlésen.

A szocialisták nyilván mosolyogtak a helyzeten, hiszen annak ellenére tudtak egy kérdés kivételével többséget biztosítani az országgyűlésben, hogy három hiányzójuk is volt, amiből kettő tartós betegség miatt igazoltnak minősíthető(itt Toller Lászlóról és Horn Gyuláról van szó).

Ha kicsit számolgatunk akkor a szocialisták az eredetileg 386 tagú parlamenten belül pusztán maximálisan 188 szavazattal rendelkezhettek, amihez Gyenesei István független képviselő, miniszter szavazta is szükségeltetett. Elviekben velük szemben állt volna 198 képviselő, persze igazolt távolmaradók az ellenzéki oldalon is akadtak. Almásy Kornélt a nemrégiben kirobbant lehallgatási ügy miatt az MDF tiltotta el képviselői feladatának gyakorlásától. Az MDF részéről még Csapody Miklós hiányzott igazoltan. A szabaddemokraták részéről is volt kettő igazolt hiányzó Eörsi Mátyás illetve Sándor Klára személyében. Gegesy Ferenc szabaddemokrata politikus a múlt héten mondott le mandátumáról, így ő természetesen nem szavazhatott volna a kérdésben.

Ha a fenti számokat nézzük, akkor itt 5 igazolt ellenzéki hiányzásról beszélhetünk, ellenben a mandátumokat figyelembe véve az ellenzéki egyetértés esetén 8 szavazattal lenne több a vélhetően fegyelmezettebb szocialista frakció oldalán, tehát 5 hiányzó esetében még mindig 3 szavazattal le lehetett volna szavazni a kormányt lényegi kérésekben.

Ez azonban azért nem történhetett meg, mert számos ellenzéki honatya igazolatlanul "lógott" a szavazásokról, ki az egész napot kihagyta, ki pedig csak egy-egy szavazásról maradt távol. A Fidesz részéről 3-4 képviselő egy-ey alkalommal maradt távol a szavazástól, míg a KDNP képviselői az esetek többségében nagyjából teljes létszámmal jelen voltak.

A Fidesz szigorítani szándékozik a frakción belül kiszabható büntetések mértékét, mivel hasonló eset az országgyűlésben már nem először fordul elő. Jelen helyzetben az igazolatlanul lazuló képviselők 50 ezer forintos büntetésre számíthatnak, ám ezt a jövőben elképzelhető, hogy minden egyes elfusizott szavazás után be kell majd csengetniük a kasszába.

http://ctrlma.hu/?q=content/ellazulta-az-interpell%C3%A1ci%C3%B3kat-fidesz


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kihívás a közeljövőből
  2008-09-23 20:14:30, kedd
 
  Kihívás a közeljövőből

Sajátos ember a magyar. A magyar ember a jelenben él. A múlttal foglalkozik. A jövővel nem törődik.



Természetes dolog, hogy a jelenben szeretne mindenki jól élni. Hiszen ez az egy életünk van. Az emberi élet az a bankszámla, amelyről minden megélt nappal 24 órát veszünk le. Sajnos ezt a számlát feltölteni sem lehet. Jól él-e a magyar átlag emberek többsége?
A válasz egyértelmű: NEM! További gond, hogy számos területen világelsők, vagy dobogósok vagyunk, ezen a korántsem előkelő listán. Ilyenek a daganatos megbetegedések, a férfiak átlagéletkora, a rák és még hosszan sorolhatnám.

A múlttal foglalkozik. Igen kell. Amely nép és nemzet nem törődik a történelmével, az soha nem lehet sikeres. A hagyományok tisztelete nélkül nincs törvénytisztelet sem. Sajnos nálunk a történelem volt ,,pártos" tudomány is. Ezért próbáltak elszakítani gyökereket is. Szokták mondani azt, hogy Isten és a történész között egy lényeges különbség van: Isten még nem írta újra a teremtést! Az a nép, amely nem tisztázza a történelmi kataklizmáit, még nagyon ki sem beszélheti, annak a nemzetnek nincs erős talpazata. Előbb utóbb nem tudja, hogy honnét jött, és főleg nem fogja tudni, hogy hová tart.

A jövővel nem foglalkozunk. Nem, mert örülünk, hogy a mát túléljük. Máról hónapra él a magyarok többsége. Remény vesztve, elárulva, cserbenhagyva. Sokan a rendszerváltást nagy veszteségként élték, élik meg. Itt van például a nyugdíj kérdése. Ez bomba már ketyeg. Sőt hangosan ketyeg. Mégsem történik semmi. Sokan az állami gondoskodáson szocializálódott honfitársunk úgy véli, hogy a nyugdíj az jár. Akkor is ha nem fizet járulékokat, adót. Persze, hogy jár. Csak majd nem jut!

Ketyeg a bomba, de nem történik semmi. A közel jövőben a Ratkó-korszakban születettek egyre nagyobb számban mennek nyugdíjba. Ugyanakkor a rendszerváltás óta tömegesen dolgoznak munkavállalók feketén, nem bejelentve. Magyarra lefordítva ez azt jelenti, hogy néhány éven belül közel egy millió embernek nem lesz nyugdíja! Ideszámolom azokat is, akinek most a nyugellátása havi 30 ezer forint!

Mire elég ez? Semmire! Ma Magyarországon ahhoz, hogy valaki koldussá váljon egy élet munkája szükséges. Nem lehet az embereket egy év alatt az öngondoskodásra tanítani. Az öngondoskodás megtanításához hosszú -hosszú időre van szükség. Nem elég az, ha valaki kiáll,- legyen az akár miniszterelnök is- és bejelenti, hogy nincs ingyen ebéd! Most meg nem enged az állami kiadások lefaragásából.

Mintha soha nem tanulnánk a múltból. Az elmúlt évek tapasztalata az, hogy az ígérgetések és hazugságok tragikus következményeiről nem lett volna elegendő! Ma ismét sokak szemében erénynek számít a leszakadást garantáló semmittevés.
Mert ne tévedjünk: a miniszterelnök által meghirdetett ,,mérsékelt reformpolitika", akárcsak a pénzügyminiszter által múlt héten beterjesztett alibi adótörvény, ennek a jövőt felélő magatartásnak a megnyilvánulása.
Foglalkozunk a fasizmussal. Ezzel a súlyosan ketyegő bombával meg nem. Mert több mint kétmillióan szegénységben élnek, ehhez még egy újra egy milliót hozzászámolva tragédia fog történni. Segélyből nem lehet 20-25 évig élni. Nincs az a jóléti állam, amely ezt elbírná. Mit gondolnak jelenünk ,,nagy politikusai" akik nem a jövővel csak a jelen túlélésével törődnek, hogy ez nem probléma? Pártállás nélkül azonnali és sürgős megoldásokra van szükség. Egyébként ez nem csak sajátos magyar probléma.

Az egész Európai Uniónak sürgető probléma. De először mi csak a saját portánkon söpörjünk. Rengeteg időt vesztegettünk. Most már nincs több időnk. Ez a probléma már hangosan dörömböl az ajtón. A jelenlegi politikai erők úgy tesznek, mintha nem akarnák meghallani ezt a dörömbölést. A piti hatalmi harcokkal vannak elfoglalva.
Ha nem tudják kezelni a problémát, akkor csak kell csak igazán félni majd a fasizmustól, a rasszizmustól! Egy problémával addig kell foglalkozni, amíg kicsi! De ez már óriási probléma! Mégsem történik semmi! Lehet egymásra mutogatni, sarat dobálni. De ettől még nagyobb lesz a probléma halmaz.

Például lehetett, volna adót csökkenteni akkor, amikor a gazdasági növekedésünk még 5-6 százalék volt. Nem történt meg. Most nehéz, mert gyakorlatilag nincs gazdasági növekedés.

Hát ezért kell a jövővel foglalkozni. Mert nagy bajban vagyunk. És még nagyobban leszünk. Az 1970-es években még Malaysia előtt jártunk életszínvonalban. Most viszont fordított a helyzet. Igaz ott ötven éves kora után senki sem dolgozhat. Kialakítottak egy jó és normálisan működő rendszert. Megtanították az emberekkel, hogy mi az öngondoskodás! Ez több mint harminc évet vett igénybe!

A kérdés, hogy Magyarországnak van-e harminc éve? Arccal a jövő felé!

Lőrincz Miklós

http://ctrlma.hu/?q=content/kih%C3%ADv%C3%A1s-k%C3%B6zelj%C3%B6v%C5%91b%C5%91l
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ismét fölfakadtak a nemes Magy
  2008-09-23 20:04:50, kedd
 
  Ismét fölfakadtak a nemes Magyar Nemzet sebei

http://www.owl.hu/owl/3gallery/gownpic2008/2008_10_2q2.jpg

A Vezérlő Fejedelem Kossuth téri szobrának talapzatán olvasható latin szöveg (Recrudescunt inclytae gentis Hungarae vulnera) jelentése: Ismét fölfakadtak a nemes Magyar Nemzet sebei
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az SZDSZ megmenti Gyurcsányt
  2008-09-23 19:44:25, kedd
 
  Az SZDSZ megmenti Gyurcsányt

2008. szeptember 22.



Az SZDSZ nem támogatja Gyurcsány Ferenc Megegyezés című cselekvési programját, de nem akarja a parlament elé vinni a Fidesz ehhez kapcsolódó szavazási javaslatát - mondta Horn Gábor, a liberális párt ügyvivője az SZDSZ frakcióülése után.


Arra a kérdésre, hogy múlt hét csütörtöki találkozójukon Fodor Gábor a liberálisok elnöke állítólag - a Fidesz elnökének szavai szerint - ígéretet tett Orbán Viktornak, hogy az SZDSZ a parlament elé akarja vinni a Megegyezést és ott le akarja azt szavazni, Horn Gábor annyit mondott: "én is ott voltam, ez nem így történt".



[ MTI ]
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Posta Imre: Az ávós CR akár ha
  2008-09-23 19:29:24, kedd
 
  Posta Imre: Az ávós CR akár halált is okozhatott volna
2008-09-23. 16:15

Címzett:

OKK - Országos Kémiai Biztonsági Intézet

Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat
Információs Központ


Tisztelt Balázs Andrea osztályvezető!

Bejelentéssel kívánok élni a 2008. szeptember 20-án, Budapesten a Szabadság téren és annak környékén, a Magyar Köztársaság rendőrsége által tömegoszlatás céljából alkalmazott, vegyifegyvernek minősülő gáz alkalmazásával kapcsolatban. A megjelent információk szerint a rendőrség egy CR nevű anyagot alkalmazott olyan közegészségügyileg is aggályos mennyiségben, amely akár halálos következményekhez is vezethetett volna. Az önök honlapján a terroristák által alkalmazott anyagok között is fellelhető vegyi anyag ilyen felelőtlen, szakértelmet nélkülöző felhasználása súlyos fiziológiai következményei mellett arra is alkalmas, hogy pánikot keltsen egy hivatalos rendezvényen megjelent hallgatóság körében, ezzel is fokozva a szer felhasználásának vétkes következményeit. A rendőrség tudatos és célirányos, ilyen irányú szakmailag megkérdőjelezhető fellépése, és a vegyifegyver alkalmazása magas, zárt teret alkotó épületek és statikus meteorológiai viszonyok között, sok egyéb kérdést is felvet.

Kérem Önt, hogy tegye meg a szükséges intézkedését az eset kivizsgálása érdekében!

Várom válaszát!

Köszönettel és üdvözlettel:

2008-09-23


Posta Imre
vegyivédelmi üzemmérnök, pszichológus
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
2008.08 2008. Szeptember 2008.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 532 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 529
  • e Hét: 6261
  • e Hónap: 17372
  • e Év: 170868
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.