Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Mindenkihez!
  2008-10-10 23:59:13, péntek
 
  Mindenkihez, aki nem milliárdos, aki nem haszonélvezője a kapitalizmusnak! Mindenkihez, aki nem rokona, nem barátja, nem üzletfele a mostani kormánynak! Mindenkihez, akinek elege van mindenből, ami körbevesz bennünket! Mindenkihez általában és konkrétan Hozzád.

Október 11-én, szombaton 14.30 órakor várunk a Parlament mellett, József Attila szobránál. Gyere el, ha cselekedni akarsz! Gyere el, mert cselekedni kell!

Húsz éve élünk a kapitalizmusban. Húsz éve tűrjük, hogy elvegyék tőlünk a gyárat, a földet, Húsz éve tűrjük, hogy elvegyék tőlünk a munkahelyünket, a hivatásunkat, az életünket. Húsz éve tűrjük, hogy újabb és újabb adókat vessenek ki ránk, újabb és újabb bőrt húzzanak le rólunk.

Elég volt! Elég volt, hogy néhány százezer ember jól él, mi meg meggondoljuk, hogy vegyünk-e húst vasárnapra! Elég volt, hogy a gazdagok velünk fizettetik meg az ország minden terhét! Elég volt, hogy a fizetésünk még tizede az európainak, de mi is annyit, sőt többet fizetünk a fűtésért, az ennivalóért. Elég volt, hogy a gyerekeinknek nincs más jövőjük, csak az, hogy külföldre menjenek dolgozni, élni, talán örökre! Elég volt, hogy milliárdokat büntetlenül lehet lopni, a kisembert pedig minden apróságért egreciroztatja az állam. Elég volt, hogy a parlamenti urak a mi pénzünkből jól élnek, botrányokkal szórakoztatják magukat, ahelyett, hogy az ország dolgaival törődnének. Elég volt maffiaországból! Elég volt, hogy ebben az ország minden a külföldieké, s lassan azért büntetnek bennünket, mert magyarok vagyunk. Elég volt!

Október 11-én, szombaton 14.30 órakor várunk a Parlament mellett, József Attila szobránál. Gyere el, mert Rólad van szó! Hozd el a feleségedet, a gyerekeidet, unokáidat, mert Róluk, a családodról van szó! Hívd el a szomszédjaidat, a barátaidat, mert Róluk van szó.

Hívjuk minden barátunkat, akikkel együtt gyűjtöttünk aláírásokat az egészségügy eladása ellen. Hívjuk a magyar munkásokat, dolgozókat, a szakszervezetek tagjait, akikkel tavaly együtt tiltakoztunk a Kossuth téren. Hívjuk az egri kórház hősies védelmezőit, akikkel együtt küzdhetünk ma is! Hívunk mindenkit, aki nap, mint nap velünk együtt szidja a rendszert, a kormányt. Hívunk mindenkit, akinek elege van!

Hívjuk a Munkáspárt minden tagját, minden szimpatizánsát! Időseket és fiatal tagjainkat! Mindenkit, aki él és mozog. Most mutassuk meg, hogy nem csak szidni tudjuk a tőkét, de harcolni is tudunk ellene, önmagunkért, gyerekeinkért, unokáinkért!

Találkozunk október 11-én, szombaton 14.30 órakor a Parlament mellett, József Attila szobránál. Gyere el, ha cselekedni akarsz! Gyere el, mert cselekedni kell! Neked is, nekünk is, mindannyiunknak!


Thürmer Gyula
Munkáspárt elnöke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elég volt!
  2008-10-10 23:58:10, péntek
 
  Utcára vonul a Munkástanácsok
2008-10-06 18:21 barikád.hu


Palkovics Imre: A
Munkástanácsok elnöke
"Elérkezett az ősz, és elindult a hazai közéleti és politikai szezon is. Aggasztó jelei mutatkoznak annak, hogy a munkavállalókra még mindig nem a jólét köszönt, hanem a reálkeresetek további csökkenése, a megélhetési költségek durva emelkedése, a munkanélküliség növekedése. A Munkástanácsok követelésstratégiájának gerincét ezen súlyos gondok megoldásának kérdései alkotják.

A méltányos munka, illetve a tisztes munka az ILO és a világ szakszervezetei által kidolgozott programja mentén fogalmaztuk meg mi is programunkat. Annak érdekében, hogy ezek a jogos igények és célok ne csupán írott malaszt maradjanak, az ITUC és ETUC (világ és európai szakszervezeti szövetségek) a tisztes és méltó munka megteremtésének érdekében október 7-ét a Méltányos Munka Napjává jelölték, és a nemzeti szakszervezeti mozgalmak világszerte különböző módon hangot adnak követeléseiknek.

A Munkástanácsok is részt vesz a világméretű akcióban, amelyet október 7-én Budapesten, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium előtti téren tartunk (Budapest V. ker. Alkotmány u.)." - fogalmazz a Munkástanácsok elnöke.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meghosszabbították...
  2008-10-10 23:56:25, péntek
 
  Meghosszabbították a Kossuth tér lezárását
2008-10-02 18:33 hírtv

Zavargásoktól tartva az év végéig meghosszabbította a Kossuth tér lezárását a Köztársasági Őrezred parancsnoka.

Dobozi József nem zárja ki az elmúlt időszak tapasztalatai alapján, hogy a Parlament környékére törvényesen bejelentett tüntetések elveszíthetik békés jellegüket. A területzárás indokoltságát ötnaponta felülvizsgálják. A határozatot Bencze József országos rendőrfőkapitány jóváhagyta. Bár az intézkedés október 1-jétől hatályos, kordon egyelőre nem védi a Parlament környékét.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha ősz, akkor október
  2008-10-10 11:23:01, péntek
 
  Ha október, akkor forradalom.

Magyarország végnapjait éli. Nincs kormányzás, nem is lehet. Az önmagát imádó Gyurcsány Ferenc ismét elmondhatja magáról és a mellette álló linkpártról, hogy nem csináltunk semmit két évig. A Böszödi Böszme miniszterelnök ugyan akkor népszerűségének javulását reméli, míg a Szadesz bomlásnak indult, mint a napra kitett hús. Az ország csak sodródik, kitudja merre felé?
Várhatóan október 7-től a demonstrációk is felerősödnek. Ez nem kedvez a kormánynak, éppen ezért maga is készül a közelgő őszre.

A pénzek, lenyúlása tovább folytatódik persze, már, ha van mit lenyúlni. Azt gondolom, bőven van mit elvenni az emberektől, ha már nem lesz, belökik a kútba az országot.
Amikor már mindent kimentettek külföldre, repülőre ülnek és ,,ennyi volt" sóhajtással ott landolnak, azon a magán szigetecskén, amit előzetesen vásároltak. Természetesen ne gondoljon senki kiadatásra, mivel ezt már jól eltervezték és le is fixálták valamelyik távoli korrupt kormány vezetésével. A magyar vagyon áttelepül idegen országba. Ha vihetőek lennének az épületek azokat is vinnék.

Nincs résen a magyar. Előtte kellene őket nyakon csípni. Nem is értem ilyen nyilvánvaló rablás és kiárusítás közepette miért nem rúgjuk őket hátsófertályon? Miért hagyjuk, hogy a szemünk láttára rabolják ki országunkat?

És eközben a Fidesz mit tesz? Hol van egyáltalán? Van e egyáltalán? A három igenes népszavazás után nagyon eltűnt.
Orbán párhónapja járt a Köztársasági elnöknél, aki akkor megkérdezte, legalább is ez állt a híradásokban: készen állnak e az ország vezetésére. Vajon készen állnak? Csak pofázni tudnak. Orbán szerint az ország gazdasági fellendítéséhez legalább nyolc év kell nekik. Persze ahhoz nem kellett 8 év, hogy kormányzásuk idején elindítsák a magyar föld eladását célzó törvényeket, valamint a több biztosítós rendszert. Ez utóbbitól szerencsére nem lett semmi, taktikusan visszaléptek. Azonban a föld eladást a jelenlegi kormány megszavaztatta, de a Fidesztől indult ki a kezdeményezés.
...
Itt az ősz. A demonstrációk megszaporodnak. Az emberek várják október 23-át. Vajon képesek lesznek nyomorukból kilépni és véghezvinni azt, amit már 2006-ban véghez kellett volna vinni? Meglátjuk. Egy biztos, nincs már sem idő, sem energia, sem pénz tovább várni.

Balogh Béla elnök
Magyar Nemzetért Mozgalom
www.magyarnemzetertmozgalom.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vége a Kossuth téri folyamatos
  2008-10-10 11:10:23, péntek
 
  Vége a Kossuth téri folyamatos tüntetés lehetőségének

Helybenhagyta a bíróság a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak azt a döntését, amely kimondta, hogy nem lehet folyamatosan demonstrációt tartani március 17-ig a Parlament előtt - olvasható a Népszavában.

A lap emlékeztet, korábban két, a Kossuth-tériekhez köthető bejelentés érkezett a rendőrségre. Az egyik szerint október 20-ig, míg a másik alapján március 17-ig tartottak volna szinte egész napos rendezvényeket az Országház épülete előtt. A bejelentők fellebbeztek.

MTV-Népszava
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2008.09 2008. Október 2008.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 125 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1729
  • e Hét: 3439
  • e Hónap: 12043
  • e Év: 47984
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.