Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
15,6 km 1956 és napjaink hősei
  2008-10-16 20:35:51, csütörtök
 
  15,6 km 1956. és napjaink hőseiért

Október 23-án 16.00-tól a Corvin közből indul megemlékező és tiltakozó vonulásunk, amely a Széna térre, majd az Alkotmány utcába tart. A felvonulásra meghívunk minden szervezetet, magánszemélyt, aki tiltakozni kíván az elnyomás ellen, az 1956-os nyílt egy párti, és a jelenlegi nem mindig nyílt nemzetellenes, idegen érdekeket szolgáló diktatúra ellen.
Aki tud, hozzon magával gázálarcot, vagy pormaszkot, amelyeket a vonulás során érintett, a budai vár alatti alagútban felveszünk, így tiltakozva a rendőrség által még továbbra is rendszerben tartott, és bevethető CR gáz ellen.
A Széna téren virágokat helyezünk el az 1956-os hősök emlékművénél, majd kb.: 20 órakor az Alkotmány u-ban csatlakozunk az MNB 2006. demonstrációjához.
Kérjük a 15,6 km megtételére olyanok vállalkozzanak, akik egy közepes gyalogló tempót fizikailag nem tartanak számukra megterhelőnek. A menetbe bárhol be és ki lehet csatlakozni!

Útvonal: Corvin köz > József krt. > Üllői út > Szabó Ervin tér > Kálvin tér > Kecskeméti utca > Petőfi Sándor utca > Bécsi utca > József Attila utca > Roosevelt tér > Lánchíd > Alagút > Attila út > Vérmező > Széna tér > Margit körút > Margit híd > Szent István körút > Bajcsy Zsilinszky út > Alkotmány utca.

MINDENKIT VÁRUNK!
REFOR


--
Rendszerváltó Fórum
Web: refor.extra.hu
E-mail: refor@mailbox.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Isten bocsásson meg nekem!
  2008-10-16 16:17:36, csütörtök
 
  Idegeneket hív / Magyarok ellen segítségül
Bombagyár Blog - Tomcat 2008 október 15. 11:34:00


Dvaskovicsvól jut eszembe! Mit nem olvasok! Ez valami őrület!!! Régebben ezt hazaárulásnak hívták. Kit érdekel a rendészeti és kormány körök diaréja 23-ával kapcsolatban? Senkit! Idegen zsernyákok? Ráfér az arcukra?
Ezt érdemes megcsócsálni kissé.
Kezembe került a HírTV Célpont című 2006-os őszi adásainak felvétele. Természetesen az ünnep és szégyenünk évfordulóján mi mást néztem meg az összeállításból, mint a 2006. október 23-áról szóló részt.

Ma is forog a gyomrom. Gyűlölet fészkelt belém. Másokról nem beszélek, hiszen mindenki másképpen élte meg azt a napot.
Egy biztos, azok, akik azt a támadást vezényeltették, vezényelték, és végrehajtották a számomra nem emberek többé. Ha arcuk nem látszott is, de tetteik indokolhatatlan és védhetetlen embertelensége, kegyetlensége minden képzeletet felülmúlt.
Az igazságszolgáltatás működése abban az időben a zéróval volt értékelhető. A paragrafus-bábuk a politikai csőcseléknek kiszolgálóivá váltak. Nem bízom bennük soha többé!

Rémálmaim ma is vannak. Nem rólunk, róluk. Minden perc egy-egy gyorsított bosszú. És a rémálom nem ereszt. Nem, mert nem érdemelnek kegyelmet - egyik sem.

Ha itt bármi okból elszakad a cérna, azt kívánom, azt kapják, amit ők okoztak. Mind, kivétel nélkül! Ne maradjon bőr az arcukon, mikor a lábnál fogva végighúzzák a kövön. Szemük, ha kifolyt, senki ne segítsen nekik. Szakadjon meg a tüdejük a harci gáztól, hogy vért köpjenek. Recsegjen a koponyájuk a vipera becsapódásakor. A jeges zúzmara kéküljön arcukon, amikor a hajnal meglepi őket búvóhelyükön.

Ne legyen kegyelem egynek sem, mert nem érdemlik.
Nem kellenek hazugok az országnak!
Nem kellenek vadállati kegyetlenséggel védtelen ártatlanokra vadászó vérebek kék ruhában. Mert azok voltak, Gyurcsány pitbulljai. Nem több.
Nem emberek ezek, hanem veszett hiénák.

Képtelen vagyok indulat nélkül gondolni is arra a napra.
Minden nap eszembe jut legalább egy pillanatra. Bármiről eszembe jut bármikor, de egy pillanat erejéig biztosan megrohannak az emlékek.

2006. október 23-át követő hetekben megesett velem az utcán, hogy ha megláttam egy rendőrt, a kanális rácsa fölé kellett hajolnom, mert az undor miatti következményen nem voltam képes úrrá lenni. Ezt kívánom nekik is! Mindnek, egytől egyig! Ne legyen egyetlen nyugalmas pihenőjük, rettegjenek a nép bosszújától! Minduntalan törjön elő emlékükbe mindaz a borzalom, amit okoztak a magyaroknak. Életük hátralévő részében minduntalan érezzék át, mintegy készülve fogadására, mit tettek mások testével, lelkével.
Azután éljék meg, hogy törnek a bordáik, hasad az orruk, leszakad a veséjük a rúgások özönétől, fésüljék őket viperával, szakadjon le a fülük a tapadós kesztyűk szorításában, járja át testüket a gumigolyó, patkó szántson testükön, és kardlap táncoljon rajtuk, piszkítsanak maguk alá, akárha volnának rettegő állatok!
És ez csak a bevezető legyen a lelküknek. Mert a veszett kutyákra történő vadászat csak eztán kezdődjön. Egyenként, külön-külön.

Félmillió ember életét örökre tönkretették, akik ott voltak a támadók, vezénylők, vezényeltetők között. Több millió néző életét rettegéssé változtatták a képernyőn át.
Azt kívánom nekik, hogy ugyanazt kapják vissza maradéktalanul, amit akkor kiosztottak az ártatlan, fegyvertelen megemlékezőknek, csak éppen fordított arányban.

Nincs bocsánat!
Ha pedig elszakad a cérna egyszer ebben a szerencsétlen országban, Isten legyen irgalmas a lelküknek, mert a testüknek abból nem jut.
Egyiknek sem, vezetőiknek sem, az őket tébolyában utcára küldetőknek sem.

Mindannyian jól gondolják meg tehát minden mozdulatukat, szemvillanásukat, szavukat az ünnepen!
A kegyes magyar nemzet felé ők csak feltétel nélküli alázattal tiszteleghetnek, aztán szemet lesütve, fejet mélyen meghajtva pofa súlyba. Az összes politikussal együtt!

És még el nem felejtem, idegeneket eszükbe ne jusson többé behívni, vagy beengedni, mert az lesz a végük, azokkal együtt.


Budapest, 2008. október 14.

Lengyel Károly
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
RM kölcsönrendőröket kér ...
  2008-10-16 16:14:55, csütörtök
 
  Egy, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumban dolgozó forrásunk szerint a magyar kormány jelenleg tárgyalásokat folytat Ausztria, Csehország, Szlovákia és Lengyelország rendvédelmi szerveivel egy kölcsönös segítségnyújtási egyezmény megkötéséről. A Draskovics Tibor kezdeményezésére indult tárgyalások célja, hogy bármely résztvevő ország fegyveres rendőri segítséget kérhessen a többitől, ha területén olyan belső zavargások törnek ki, amelyek veszélyeztetik az államrendet, a kormány hatalmát. Értelemszerűen a lengyel vagy az osztrák kormánynak nincs ilyen problémája, a cél az, hogy idegen rendőrök verhessék a magyar tüntetőket Budapest utcáin. (Nem, mintha eddig nem lett volna ilyesmi...)

A tárgyalások ténye is államtitkot képez. Nem tartozik a parasztra, hogy kivel akarják agyonveretni. Valószínűleg az egyezmény maga is titkos lesz. Azaz lenne, ha nem lenne a Bombagyár. A magyarországi kormány a segélyegyezmény ürügyéül azt a hazugságot használta fel, hogy Magyarországon neonáci csoportok veszélyeztetik a közhatalmat, destabilizálják az országot, és fegyveres hatalomátvételre készülnek. Természetesen az öszödi beszédről, és más, a társadalmat felbolydító eseményekről szemérmesen hallgattak. A tárgyalópartnereknek többek között a szeptember 20-i, jól beállított képeket mutogatták (lásd: hülyegyerek horogkereszttel), illetve más békés, kormányellenes tüntetéseket állítottak be neonáci felvonulásként.

Az ugyan nem alkotmányellenes, hogy szükség esetén a magyarországi rendőrség külföldi rendőri erők segítségét kérje bűnügyek felderítésére, vagy akár akciók kivitelezésére, de ez az egyezmény arra szolgál, hogy adott esetben külföldi rohamrendőrök százai álljanak fel Budapest utcáin egy-egy tüntetés elfojtására, akik egy szót sem értenek abból, ami történik, és biztosan nem is állnak át. (Lehetséges, hogy a rendőrség morálja is indokolja ezt az alattomos húzást?)

Az imént az alábbi kérdéseket küldtem az IRM sajtóosztályának. Kíváncsian várjuk a válaszokat.


Tisztelt Sajtóosztály!

A Bombagyár közösségi blog számára írok cikket az IRM által a napokban Ausztriával és a visegrádi országokkal folyó titkos tárgyalásokról. Ezzel kapcsolatban kérem, adjanak választ a következő kérdésekre.

- Igaz-e, hogy az IRM kezdeményezésére folynak olyan tárgyalások a fenti országokkal, amelyeknek célja egy rendőrségi kölcsönös segítségnyújtási egyezmény létrehozása?

- Igaz-e, hogy ezen egyezmény célja az, hogy utcai zavargások esetén bármely ország segítséget hívhat az egyezmény többi tagjától, a rend erőszakos helyreállításának érdekében?

- Igaz-e, hogy az IRM a tárgyalásokat a "szélsőjobboldal" megerősödésére és neonáci veszélyre hivatkozva kezdeményezte, elhallgatva az öszödi beszéd és más politikai események társadalmi hatását? Ha igen, miért folyamodtak ehhez a hazugsághoz?

- Igaz-e, hogy a következő tárgyalás során külön kikötötték, hogy a Cseh Köztársaság viseli a tárgyaló felek italfogyasztásának költségeit?

- Valóban akkora veszélyt jelentenek-e a budapesti tüntetések a Magyar Köztársaság államrendjére, hogy csak külföldi segítséggel, erőszakkal lehet azokat megfékezni?

- Draskovics Tibor többször azt állította, hogy a szélsőséges szervezetek fegyverkeznek, terrorcselekményekre készülnek, fegyvert és robbanóanyagot szereztek be. Milyen fegyvert találtak eddig? Milyen robbanóanyagot foglaltak le? Beleszámolják-e a 2007 május 8-án, egy csepeli razzia során tőlem lefoglalt cukrot és műtrágyát?

Kérem, kérdéseimre lehetőleg ne kitérő válaszokat adjanak.

üdvözlettel
Polgár Tamás
www.bombagyar.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2008.09 2008. Október 2008.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 125 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 352
  • e Hét: 7350
  • e Hónap: 8297
  • e Év: 44238
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.