Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 49 
pártszimpátiáról függetlenül t
  2008-11-24 22:46:06, hétfő
 
 

- pártszimpátiáról függetlenül tudjuk, látjuk, hogy a cégekből kivont osztalékadó emelése egyik pártnak sem jut eszébe, de a nyugdíjak , meg a szociális járadékok , bérek befagyasztása igen (Gyurcsány F. a tavalyi évben 98millió forint osztalékot vett vett fel cégeitől, Orbán V.-nak 12 millió Ft bevétele volt könyveinek kiadásából)

- pártszimpátiáról függetlenül tudjuk, hogy nem normális dolog, hogy a képviselők havonta max. 400.000Ft-nyi költségtérítésnek nevezett összeget vesznek fel az adómentesen az államkasszából. (Sok dolgozó embernek ez félévi fizetése.)

-pártszimpátiáról függetlenül tudjuk, hogy nem normális dolog, hogy külföldről idejövő multik 5 évre mentességet kapnak az adófizetés alól, s utána nevet változtatva, ugyanazon tevékenységet folytatják, de úgy mintha egy új cég lennének . S újabb 5 év. S a magyar munkaerő 3 műszakban havi 100.000Ft-ért teszi tönkre magát..

- pártszimpátiától függetlenül már inkább a piacon vesszük meg a nénikétől a tojást és petrezselymet

- pártszimpátiától függetlenül ha bekódorgunk egy hipermarketbe, akkor valahogy mégis a magyar árut tesszük a kosárba, ha az ára ,,engedi".

- pártszimpátiától függetlenül neheztelve nézzük ahogyan holmi ,,négy mancs alapítvány" családokat lehetetlenít el, gazdasági érdekeket szolgáló lejárató kampányával

- pártszimpátiától függetlenül tudjuk, és látjuk, hogy hagyja a ,,felelős" magyar országgyűlés, hogy legális uzsorakölcsön legyen jelen a magyar hitelpiacon.(Provident)

- pártszimpátiáról függetlenül tudjuk, hogy nem normális dolog, hogy pl. a Hankook 15milliárdos támogatásért cserébe, a munkaügyi szabályok folyamatos be nem tartása mellett, a létrehozott munkahelyeken fekete illetve koreai vendégmunkásokat is alkalmaz . S a gyár mi adóforintjainkból épült! Nekünk!!

/pages/forum/topic.jsp?topicID=3861582
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
EU - a tejjel-mézzel folyó Ká
  2008-11-24 22:41:30, hétfő
 
  G. Dudás Atilla: EU - a tejjel-mézzel folyó Kánaán?



G. Dudás Atilla

2008 november 24

Válság van, agrárpiaci is! Ezt érezzük, akik közel állunk az agráriumhoz vagy csak itt élünk az ország éléskamrájának nevezett Békésben. Abban a megyében, amelyet jellemez a kiváló minőségű termőföld, a komoly világszínvonalú termelési tapasztalat, valamint a kiváló ízű és minőségű élelmiszerek.

Elég csak a búzára gondolni, amely minősége, és annak legfőbb ismérve a sikértartalom lényegesen jobb, mint a nyugat-európai. De aki ismeri a csabai kolbász és dán vagy német szalámi, vagy egy holland és egy magyar paradicsom, paprika közötti különbséget, az tudja, miről beszélek. És itt a tej! Hazánkban a boltokban árusított tej és tejtermékek csak extra minőségű tejből készülnek, ugyanis másfajta tejet a feldolgozók nem vesznek meg. Ezzel szemben a magyar boltokban még is terjed a rossz minőségű tartós külföldi tej, a részaránya a teljes tejfogyasztás 30-40 %-a, miközben Magyarország az unió által számára előírt kvótát nem képes kihasználni, sőt csökken az előállított tej mennyisége.

Mi ennek az oka? Természetesen, mint mindennek, ennek az anomáliának is több oka van. Elsősorban a termelők és feldolgozók versenyképességében kereshetjük. A külföldi tej úgy verheti meg a magyart, hogy az agrárpiacon az EU-ban nincs igazi szabad verseny! Csak elméletileg! Ez furcsán hangzik, de sajnos igaz. Az EU tizenötök és Lengyelország agrártámogatása nem azonos Magyarországéval és a többi új tagországéval, tej tekintetében sem. A saját belső piacokon eladott termékmennyiség finanszírozza a termelési költségeket, sőt jelentős profitot is eredményez. A felesleget pedig akár önköltségi ár alatt értékesítik a -ma már láthatóan - csak piacnak kellő gyenge érdekérvényesítéssel rendelkező új tagoknál.

Persze ehhez szükség van a felettébb árérzékeny hazai vásárlóra és a kollaboráns multinacionális áruházláncokra, a gyenge hatósági ellenőrzésre, a szinte megszüntetett állategészségügyre és fogyasztóvédelemre, az egész szándékosan létrehozott magyar termék- és gazdaságellenes gazdasági-elosztási rendszerre. És még itt nem is beszéltünk arról, hogy hányféle módon próbálnak még több bőrt lehúzni a magyar beszállítóikról ezek az áruházláncok (polcpénz, reklámdíj stb.).

Nem elég, hogy adókedvezményben részesülnek, és évről-évre jelentős pénzt szivattyúznak ki az országból, az adófizetők zsebéből, visszaélve a házigazda bizalmával, de hathatósan hozzájárulnak a magyar élelmiszer-ágazat leépüléséhez!

Mi a megoldás? A szabályozás. Elő kell írni, hogy az általuk forgalmazott élelmiszerek minimum 80 %-a magyar eredetű legyen. Szigorú hatósági ellenőrzések. Példás, akár 100 milliós büntetésekkel, egyenlő közteherviseléssel, adófizetési kötelezettséggel. Amelyik multinak ez nem tetszik - egy klasszikussal szólva - ,,el lehet innen menni!". Konkrét hasznot úgysem hajtanak ezek a cégek, úgy mint a ,,termelő multik" a hazának. A termelőknek pedig azonos mértékű agrártámogatás kell, szabályozott piaccal, a közvetlen értékesítés fejlesztésével, a multikkal szembeni hatékony érdekképviselettel, értékesítő és termelő szövetkezetekkel, fogyasztói tudatossággal, egységes marketinggel és elsősorban az ehhez szükséges politikai akarattal.

Addig csak az ismétlődő válságokra és a folyamatos piacvesztésre számíthatunk Magyarországon és erre a ,,versenynek" nevezett kiszolgáltatott, kizsákmányoló gazdasági-piaci környezetre.

G. Dudás Atilla


http://bszo.hu/node/113
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormány beültetné embereit a
  2008-11-24 22:11:30, hétfő
 
  2008-11-24 21:45
,,A kormány beültetné embereit a bankok vezetésébe"

A kormány a válsághelyzetet akarja felhasználni arra, hogy a saját embereit helyezze a három legnagyobb magyarországi bank vezetésébe - jelentette ki a Fidesz a bankmentő csomag általános vitájában. A pénzügyminiszter szerint ez csak a tervezet korábbi változatára volt igaz, a jelenlegi verzió már nem csak három pénzintézetre van kihegyezve. A jogszabály tárgyalását hétfőn kezdte meg az Országgyűlés.



Videók:
,,A válságot használná fel a kormány, hogy beültesse embereit a bankok vezetésébe"

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=246546

Vétójogot, sőt átmeneti tulajdonosi irányítást is lehetővé tenne a kormány számára az úgynevezett bankmentőcsomag jelenlegi változata. Ez alapján az állam akkor is beavatkozhatna egy bank életébe, ha az nem kér a segítségből.

Az ellenzék szerint nem szabad elfelejteni, hogy az elmúlt évek kormányzati gazdaságpolitikája volt az, ami államcsődközeli helyzetet okozott Magyarországon. Varga Mihály szerint nem lehet komolyan venni, hogy egy bank irányítójaként most jó döntést hozna az a kormány, aki ennek az ellenkezőjéről, tett tanúbizonyságot az elmúlt hat évben. A Fidesz szerint nem véletlen, hogy a hazai bankok nem kérnek a kilátásba helyezett segítségből. Az ugyanis nem oda juttat forrást ahova kellene, és nem úgy avatkozik be, hogy ezen keresztül munkahelyek 10 ezreit mentsék meg a reálgazdaságban.

Az általános vitát lezáró felszólalásában Veres János pénzügyminiszter azzal érvelt: csak a javaslat korábbi változatára volt igaz, hogy az OTP-re, az MKB-re és a CiB-re hegyezték ki, a jelenlegi szöveg szerint erről szó sincs.

hírTV
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
tiszteletreméltó ész
  2008-11-24 22:00:20, hétfő
 
  A cseh államfő csak az ír támogatás után fogadja el a lisszaboni szerződést
2008. november 24. 15:34 MTI

Václav Klaus cseh államfő hétfőn jelezte, hogy a lisszaboni szerződést csak azután írja alá, hogy Írország megváltoztatja elutasító álláspontját ebben a kérdésben és a dokumentumot elfogadja.

"Nincs okom annak a további európainak lenni, aki nyomást gyakorol Írországra, hogy tegyen valamit. Az ír álláspont megváltozása nélkül egyszerűen semmiféle lisszaboni szerződés nem lesz" - jelentette Klaus a Rádio Cesko rádióállomásnak adott interjújában. Klaus szerint kulcsfontosságú, hogyan dönt a cseh alkotmánybíróság, amely várhatóan kedden hozza nyilvánosságra álláspontját.

*************

Klaus nem bábú, képes saját fejével gondolkozni. Vajon a mi köztársasági elnökeink miért képtelenek erre? Hiányzik a szürkeállomány, vagy egyszerűen alázatos rabszolga mind?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Demszky ígéretei!(1990)
  2008-11-24 21:57:18, hétfő
 
  VÁRATLAN SEGÍTSÉG MINDEN

BUDAPESTI SZŰKÖLKÖDŐNEK!



HEURÉKA! HEURÉKA! HEURÉKA!



MÉLYEN TISZTELT BUDAPESTI ELESETTEK!



Felelősségem tudatában és a lehető leghitelesebb információ birtokában,- ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a gazdasági világválság, a beköszöntött tél, az infláció növekedése, az élelmiszer-árak és a gázár emelkedése, a várható vízdíj, a villanyáram, a szemétszállítás, a gyógyszerek és minden más (budapesti lakost érintő) emelkedése Önökre nem vonatkozik(!), ne rettegjenek attól, hogy anyagi (megélhetési), egészségügyi vagy más gondjaik, illetve problémáik lesznek.

Sokan ismernek engem személyesen vagy a médiák közvetítésével, az elmúlt évtizedek alatt egyetlenegy vád sem ért (még ellenfeleim vagy ellenségeim részéről sem), hogy valótlanságot állítottam volna, most is vállalom a nyilvánosság előtti megmérettetésemet és közleményem igazságtartalmát.

Örömmel emlékeztetem Önöket arra a Demszky által közétett fizetett hírdetés tartalmára, amelyet még főpolgármesterré való megválasztása előtt (1990-ben, sajátkezű aláírásával hitelesítve) jelentetett meg az Önök számára . (ELESETTEK)!



ÍME A "JELES" DEMSZKY NYILATKOZAT ÉRDEMI RÉSZÉNEK IDÉZETE:



"Bár a kormány (ez az Antall kormányra vonatkozik, megj.: B. I.) árat emel (Sic!), fokozódik az infláció, folytatódik a gazdasági romlás, BUDAPEST ÉLNI FOG! Nem kérek türelmi időt! Azonnal cselekedni fogok! Nem akarom, hogy a nyugdíjasok és az elesettek megalázó helyzetbe kerüljenek a télen. Gondom lesz a fűtésükre, gyógyszerükre, mindennapi meleg ételükre. Felülvizsgálom a lakbér-és közözemidíj-tartozásukat. A rászoruló, önhibájukon kívül fizetni nem tudó családok tartozását felfüggesztem, vagy indokolt esetben elengedem. Azonnal tehermentesíteni fogom a legszennyezettebb levegőjű útvonalakat. A törvény teljes erejével meg fogom akadályozni a zöldterületek beépítését.....Nem fogok tétovázni, dolgozni fogok." Demszky Gábor, az SZDSZ budapesti főpolgármester-jelöltje.



Megjelent a Népszabadság, a Magyar Hírlap és a Népszava 1990. szeptember 22-i számaiban, a kiemelések dőlt betűk és aláhúzások a figyelem felkeltését szolgálják.

Önök közül sokan hittek a "SÁNTA KUTYA DÍJAS" hazudozónak. Ötször is újra választották Demszkyt Budapest első polgárává, és nem vették észre, hogy igéreteiből semmit sem valósított meg! Semmit!

Budapest gazdátlanná vált, minden városunk vagy községünk fejlődött az elmúlt (közel) két évized során, csupán a főváros fejlesztésében nem mutatható fel érdemi eredmény, bár a tartozása a csillagokig ér, megközelíti a 200 milliárd forintot!

Demszky alatt 25%-al csökkent Budapest zöldterülete, állandósult útvonalainak kátyútömege, elhanyagolt az ingatlanállománya, illegális plakáttömegek és falfirkák éktelenítik a városképet, romlott a tömegközlekedése, hajléktalanok és koldusok lepik el az utcákat, tereket, aluljárókat és metróállomásokat, a tervszerűtlen építkezések eredményeként Budapest évek óta a közlekedési dugók városa.

Elérkezett az a kritikus időszak, amelyben számon kell kérni Demszky ígéretét. "Összekuporgatott" semmittevő főpolgároskodása idején annyit, hogy "befektetheti" az általa elesetteknek titulált személyek támogatására. Utazgatott, hazudozott, ígérgetett és szerepelgetett eleget, tegyen már valamit az elesettekért, hiszen azok szavazataival "élte világát" itthon, valamint a világ számos fővárosában és számos nagyvárosaiban, még a dél-afrikai haditengerészeti bázist is meglátogatta tapasztalat-szerzés céljából, talán ennek eredményeként számolták fel a dunai flottillánkat...

Arra gondolni sem szabad, hogy alamizsnáért utazgatott külföldre, hiszen erre már főpolgármesterkedése idejében aligha volt szüksége, nem úgy mint anno dacumál, amikor az USA-ban és Kanadában elfogadta és (talán) elvárta a segítőkész emigránsok dollárjait, most - viszont - erkölcsi-etikai kötelessége, hogy teljesítse a szavazatok tömegét érő ígéretét, különben még azt gondolnánk, hogy hazugság és csalás árán huppant a főpolgármesteri székbe.

A bizakodó rászorulókat pedig pedig arra kérem, hogy segítsék főpolgármesterünket, vonuljanak a főpolgármesteri hivatal elé (a városház utcai különleges zárt övezetbe), és nyújtsák be igényüket, hiszen talán nem is tudja, hogy hányan vannak az ELESETTEK és a NYUGDÍJASOK, illetve mi a kérésük. Talán a hajléktalanok lapjában is utalni kellene erre a régen várt igérethalmaz teljesítésére.

A "labda" az ELESETTEK és a NYUGDÍJASOK térfelén pattog!



(Prof. Dr. Bokor Imre.)

a Justítia Bizottság elnöke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minimálbérért robotolni egész
  2008-11-24 21:25:41, hétfő
 
  Boldogulj hajdú-bihariként - gyorséttermi munka

Debrecen - Minimálbérért robotolni egész nap? Lássuk, mi van a pult túlsó oldalán!

László fél éve még egy fővárosi gyorsétteremben dolgozott, mindenesként. - Húst sütöttem, szendvicset készítettem, kasszáztam. Szinte azonnal bedobtak a mélyvízbe, a munkafolyamat javarészét menet közben tanultam meg.

- Sajnos három hónapnál nem bírtam tovább ezt az őrült hajtást, nem tudtam megszokni a rendszertelen időbeosztást - hol korán reggel, hol késő este kezdődött a műszakom...



László meggyőződése, hogy kihasználják az alacsonyabb végzettségű, de mégis dolgos és szorgalmas embereket.

- A 8 órás műszak csak papíron volt annyi, valójában 9-10 órát is lehúztunk egy nap. A többlépcsős felvételi rendszer után két lehetőséged van: megszoksz, vagy megszöksz....


Sokan boldogan vállalják a szenvedést még minimálbérért is, főleg, ha lakáshitel is nyomja a vállát, vagy esetleg még egy családot is el kell tartania. Én azok közé tartoztam, akiknek már mindegy, hogy hova, de fejvesztve menekültek innen.

Csak azoknak ajánlom az efféle robotmunkát, akik esélytelen, hogy bármi más állást találjanak. Inkább elvégzek egy tanfolyamot és kipróbálom magam közbeszerzési referensként.

www.haon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hivatalosan is lefújná a kormá
  2008-11-24 21:13:51, hétfő
 
  Hivatalosan is lefújná a kormány-ellenzék színjátékot Schmidt Maca
2008-11-24. 19:09


Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor nélküli "nemzeti" egységkormány létrehozását látja szükségesnek Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója.

Az SZDSZ Fidesz-közeli házi barátja a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában fejtette ki, hogy "olyan nagy bajból, amellyel most számolni kell, csak akkor tudunk kikecmeregni, ha egy irányba húzzuk a szekeret, de előbb kitaláljuk, hogy melyik ez az irány" - írja a Népszabadság.

Schmidt elképzelései szerint a következő választásokig tartana a nemzeti egységkormány megbízatása, és csak bizonyos intézkedések megtételére szólna. A Terror Háza főigazgatója mai kormányt úgy értékelte: ez annyit tud, hogy államcsőd közeli helyzetbe vezette az országot. De az "egység" érdekében azt sem tartaná jónak, ha Orbán Viktor, vagy bármely más párt vezetője szerepet kapna az egségkormányban.

(VG - Népszabadság nyomán)

http://kuruc.info/r/1/31170/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tölgyessy: A Fidesz nincs korm
  2008-11-24 20:51:12, hétfő
 
  Tölgyessy: A Fidesz nincs kormányváltó hangulatban

2008. november 24. 19:39
HunHír.Hu

Tölgyessy Péter szerint a Fidesz nem szedi szét holnap a jövő évi költségvetést a parlamentben, mert nincs kormányváltó hangulatban, az SZDSZ pedig megszavazza, mert nem tehet mást. Az igazi kérdés szerinte már nem is a büdzsé, hanem a gazdaság sorsa.
szolgai_naptar

A jövő évi büdzsé fő számairól voksolnak holnap a képviselők. Tölgyessy Péter az MR1 -Kossuth Rádió reggeli műsorában azt mondta, a költségvetést elvileg szét lehetne úgy szavazni módosító indítványokkal, hogy a kormány is megbukjék, de az alkotmányjogász nem számol ezzel a lehetőséggel. Ha új költségvetés híján a helyettesítő szabálynak megfelelően a mostani büdzsé élne tovább, azt jelentené, hogy megszegnénk az IMF-nek adott ígéretet, ami nagyon kínos helyzetbe hozná a miniszterelnököt, de megrendíthetné a tőzsdét és a forintot is, így a kormánynak mindenképp meg kell teremteni a többséget.

Tölgyessy Péter szerint ez sikerülhet is, mert a magyar költségvetési szavazásokkor a parlament csak szavaz-szavaz, de ez rendre csak ,,demonstráció", és végül mindig minden úgy történik, ahogy a kormány akarja, igazán súlyos tétel soha nem változik. A most a parlament előtt fekvő 400 módosító indítvány is csak apróságokkal foglalkozik, és döntő részük eleve bukásra ítélt, miközben a nagy dolgokról - a 13. havi nyugdíjról, a közalkalmazottakról, az adórendszer átalakításáról - senki nem beszél. A szokatlanul kevés módosító indítványt egyébként Tölgyessy azzal magyarázta, hogy most mintha az ellenzék sem örülne olyan nagyon annak, ha a kormány elszállna.

A kormánybuktatásnak egyébként nem is látja komoly esélyét, mert bár egyelőre ugyan senki nem jelentette be, hogy együtt megy az MSZP-vel, de mintha történt volna valami előrelépés, úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc az MSZP-n kívül is szerezhetett pártfogókat. Az SZDSZ szerinte nem tesz majd nemet az MSZP karácsonyfája alá, még akkor sem, ha elképzelései közül nagyon sok nem teljesült, a liberális párt ugyanis nem tehet mást, mint hogy az eddigi "színjáték" után most is igennel szavaz majd. Tölgyessy úgy látja, hogy bár az MDF-nek sok gesztust tett már a kormány, sőt, most az örökösödési adó (haláladó) eltörlését is megkaphatja, a Fórum nemmel voksol majd.

mr
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán már csak az imában bízik
  2008-11-24 20:48:31, hétfő
 
  Orbán már csak az imában bízik, perdig inkább harcolnia kellene
2008. november 24. 17:53
HunHír.Hu

Orbán Viktor rendkívül veszélyesnek tartja a jövő évi költségvetést, amely szerinte a szociális katasztrófa kockázatát is magában hordozza. A Fidesz elnöke szerint már csak annyit tudunk tenni, hogy imádkozunk, s ők meg szavaznak a parlamentben minden jó ügy mellett.
szolgai_naptar

A pártelnök Bernhard Worms-szal, az Európai Senior Unió elnökével tartott találkozója után kérdésre válaszolva azt mondta:
ha valóban ebben a formában fogadják el a jövő évi költségvetést, akkor Magyarország nagyon komoly kockázatokat vállal.

Szerinte egy rossz válságkezelési módszer költségvetése lesz a 2009-es büdzsé, amely leginkább azért rejt magában óriási kockázatokat, mert nem az Európában sikeresnek látszó válságkezelést alkalmazza, hanem valami egészen mást. Orbán Viktor kijelentette: rendkívül veszélyes ösvényen halad Magyarország, és van ennél sokkal biztosabb, járhatóbb út is.

Hozzászólás


Lidércfény - 2008.11.24. 19:37

Már csak az ima segít? Hát kikre bízzátok az ország vezetését fideszes idióták? Mit szólnátok, ha a pilóta fellszállás előtt azt mondaná nektek, hogy imádkozzunk, hátha akkor nem zuhanunk le? Nem rugnátok le a repülőről rögtön?

http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=14630
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kriminális állam
  2008-11-24 20:43:59, hétfő
 
  Kulcsár Anna: A kriminális állam
2008. november 24. 09:24


MNO

Kulcsár Anna:

Hogyan hihetnénk el, hogy bizonyos plafontörvény és más hasonló jogszabályok révén most majd útját állják a közpénzek kiáramlásának? Hiszen jól tudjuk, a jövő évben uniós parlamenti választás lesz, utána pedig országgyűlési voksolás következik. Készülni kell tehát a kampányokra. A kampány pedig költséges dolog. Reménykednünk kell mégis abban, hogy az elkövetkező időkben nem egy újabb Zuschlag-ügyet készítenek elő, s nem a legutóbb felvett nemzetközi hitel állami segédlettel történő politikai célzatú felhasználásának leszünk tanúi. A miniszterelnök mindenesetre azt hangoztatja, hasznosítani fogja az ellenzék javaslatait, ha azok jobbak az övéinél. Gyurcsányt ugyanakkor köztudomásúan nehéz felülmúlni. Érdemes ehhez felidézni a történészek által is emlegetett egykori hiedelmet. Joszif Visszarionovics annak idején tanácsot kért a nép egyszerű gyermekétől: vajon mit kellene tennie a jövőben. A legenda szerint a válasz nagyjából így hangzott: Jól van, Sztálin, adok egy tanácsot, fogd meg a sarlót és a kalapácsot.

(Magyar Nemzet, 2008. november 24.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 49 
2008.10 2008. November 2008.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 916 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 988
  • e Hét: 4752
  • e Hónap: 8497
  • e Év: 161993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.