Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
Hátborzongató
  2008-11-25 22:30:13, kedd
 
  Sarkosan fogalmazva



A Herceg összehívta a birtokán élő jobbágyokat, akik kalapjukat levéve, harsány vivátozással üdvözölték jóságos urukat és a mögötte álló, idegen uzsorást. A Herceg körül zord tekintetű poroszlók figyelték a sokaságot, kezükben alabárddal, a vár falain pedig íjászok álltak készenlétben, hogy szükség esetén azonnal leterítsék a hangoskodókat. A Herceg szomorú arccal magyarázta, hogy szűk esztendőkre kell számítani, s bár vérzik a szíve a népért, az eddigi kilenced és tized helyett nyolcadot és hetedet is be kell vezetnie, valamint növelnie kell a robotban eltöltendő napok számát. Kitért arra is, hogy fokozni kell a birtok versenyképességét, mert az uzsorástól felvett összeg csak ideig-óráig nyújt segítséget, viszont a jóságos uzsorás hajlandó jelzálogba venni a jobbágyok viskóit. A Herceg összefogásra és áldozatvállalásra buzdította a jelenlevőket, és nagylelkűségéről ismét tanúbizonyságot adva a főporoszlót kinevezte jobbágyjogi biztosnak, a pallosjogról pedig lemond az uzsorás javára, aki sokkal kíméletesebb, damaszkuszi pengét ígért a kivégzések lebonyolítására. A beszéd közben megjelent a Hercegné is, akit a főporoszló intésére ugyancsak nagy éljenzés fogadott. A Hercegné rövid beszédében arra biztatta az asszonyokat, szülés helyett vegyenek részt a közös munkában. A Herceg még hosszan éltette a feudális demokráciát, majd a lovas bandérium gyöngéd kardcsapásokkal munkára serkentette a hálás jobbágyokat, az uzsorás pedig átadta a Hercegnek az aranypénzekkel teli ládikát, a kölcsön első részletét.



Szentmihályi Szabó Péte
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Viktoros vekkerezés helyett le
  2008-11-25 22:06:23, kedd
 
  Viktoros vekkerezés helyett lezárták a repteret a bangkoki tüntetők (képekkel)
2008-11-25. 20:01


A tüntetők lezárták a bangkoki repülőteret, hogy így akadályozzák meg a miniszterelnök hazaérkezését Peruból. A repülőteret kénytelenek voltak bezárni, az összes járatot törölték. Thaiföldön május óta zajlanak a folyamatos tüntetések a korrupcióval vádolt kormány ellen.




A tüntetők Suvarnabhumi repülőtérre kedden törtek be, azért, hogy a Peruban tartózkodó thai miniszterelnök gépe ne tudjon leszállni. A tiltakozók korábban összecsaptak a repülőtéren lévő taxisofőrökkel. A repülőtéren elmondták, hogy azokat a gépeket, amelyeket nem tudnak máshova irányítani, le tudnak majd szállni Bangkokban. A délkelet-ázsiai térségben a bangkoki repülőtéren fordul meg a legtöbb turista.




A nap folyamán a kormány melletti és elleni tüntetők között lövöldözés is zajlott, amelyben nyolc ember megsérült, halálos áldozatról nincs jelentés.




(CNN - Reuters - MNO)

Kapcsolódó: Utcai blokád, bekerített parlament - Bangkokban nem a Fidesz szervezi a kormánykergetést

http://kuruc.info/r/1/31215/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gordos nem olvasta Gyurcsány b
  2008-11-25 21:47:58, kedd
 
  Gordos nem olvasta Gyurcsány bejelentését

Januártól 3 és fél százalékkal lesz magasabb a villanyszámla, miközben maga az áram nem kerül többe. A gáz árának emelkedése ezúttal megáll a határon. A miniszterelnök a bulvársajtóban üzente meg a piac szereplőinek, hogy indokolatlannak tartja az újabb drágulást.






Se igent, se nemet nem mondott a januári gázáremelésre az energetikai minisztérium szakállamtitkára a Népszabadság energetikai konferenciáján. Gordos Péter úgy fogalmazott, egyelőre a tárgyalások folyamatban vannak, a jogszabályi előírások alapján a közüzemi gázárakat vagy a fogyasztói gázárat, illetve a viszonteladói gázárat január 1-jei gázáremeléssel számolva, gázárváltozással számolva december 1-jén kell kihirdetni, egyelőre december 1-je még nincs itt.

Gordos Péter a kormány álláspontjáról a Blikkből értesülhetett volna. Miniszterelnöke ugyanis a bulvárlapban üzente meg a Magyar Energia Hivatalnak és a gázpiac szereplőinek, hogy nem kell árat emelni januárban. Gyurcsány Ferenc a világpiaci folyamatokra hivatkozott. Szavaiból az következik, a kormányzati szakértők számításai szerint az olaj árának zuhanása ellensúlyozza a forint gyengülését a dollárral szemben.

Gordos Péter arra a felvetésre, hogy a kormányfő a bulvársajtó hasábjain bejelentette, nem lesz gázáremelés január 1-jétől, azt mondta: ,,Ne haragudjon mivel nem olvastam a Blikket, ezért nem tudom mi van benne, tehát nem tudok válaszolni."

A szakállamtitkár - teendőire hivatkozva - több kérdésre nem válaszolt. A lakosság ellátásáért felelős gáznagykereskedő vezetői - a hivatalos bejelentésig - nem kommentálják a miniszterelnök nyilatkozatát. Az előző tulajdonos, a Mol illetékese viszont jó döntésnek nevezte, hogy eladták a lakossági gázüzletágat a német energetikai óriásnak, az E.ON-nak.

Ha a gázóra nem is, a villanyóra drágábban forog újévtől, pedig magáért az áramért nem kell többet fizetni.

Horváth J. Ferenc, a Magyar Energia Hivatal elnöke közölte: január 1-jével termékárváltozást nem javasolnak, feltehetően nem is lesz termékárváltozás, összességében 3,5 százalékos áremelkedés várható, a rendszerhasználati díjakból eredően.

A rendszerhasználati díj az áram szállítási költségeit foglalja magában: távvezetékrendszer üzemeltetését, karbantartását, a hálózati veszteséget és az érintett cégek méltányos nyereségét. A januári emelést valószínűleg újabbak követik majd, az energiahivatal elnöke 2009-re összességében 10 százalékos drágulással számol.

(hírTV)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Osztrák kézbe került a MÁV Car
  2008-11-25 21:21:08, kedd
 
  2008-11-25 20:52
Osztrák kézbe került a MÁV Cargo

Az Európai Bizottság kedden engedélyezte, hogy az osztrák vasutak megvegye a MÁV Cargót bizonyos feltételekkel. A Rail Cargo Austria a magyar GYSEV-vel közös konzorciuma 404 millió eurót fizet a magyar teherfuvarozóért, de a brüsszeli feltétel szerint a GYSEV nem vehet részt az üzletben.






A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt.-nek azért kell kiszállnia, mert a cégben az osztrák állam is tulajdonos, és az EB szerint túlzott piaci fölény alakulna ki.

A MÁV Cargóval bővülő osztrák cég Európa harmadik legnagyobb tehervasút-vállalata lesz, a német DB és a francia SNCF után, és Svájctól az ukrán határig terjed a működési területe. Osztrák tervek szerint 2010-re Dél-Európa legjelentősebb vasúti fuvarcégévé kell válnia.

(FH)



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fél óráig is üthették a tanárt
  2008-11-25 21:15:27, kedd
 
  Fél óráig is üthették a tanárt
2008. November 25. 20:14:03


Orvos- és műszaki szakértő meghallgatásával folytatódott tegnap az olaszliszkai lincselés miatt indult büntetőper a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróságon. Az áldozat, Szögi Lajos fején 40-45, nyakán nyolc-tíz sérülésnyomot rögzítettek, egy részüket valamilyen eszközzel okozták.







'Orrnyílása, ajkai és fülnyílásai beszáradt vérrel voltak teli, de vérrel erősen szennyezett volt az arc teljes felülete, egészen a nyakig. Amikor ezeket a sérüléseket elszenvedte az áldozat, még élt' - mondta az igazságügyi orvosszakértő a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróságon tegnap folytatódó, az olaszliszkai lincselés miatt H. Dezső és hét társa ellen indult büntetőperen. A szakember szerint az áldozat, Szögi Lajos tiszavasvári tanár holttestén olyan sérüléseket nem észlelt, amelyek a halál bekövetkezte után érték volna. A fej- és nyaksérülések együttese, valamint a belélegzett vér idézhette elő az életveszélyes állapotot. A fejtájékon 40-45, nyaktájékon nyolc-tíz sérülésnyom volt látható, és intenzív erőbehatás érte a törzset s a végtagokat is. A bíró azon kérdésére, hogy okozható-e ilyen sérülés puszta kézzel, illetve lábbal, a szakértő úgy válaszolt, hogy a testen levő részben vonalas, részben sávszerű, V, W alakú sérüléseket eszközökkel követték el. Szögi Lajos a bántalmazáskor olyan súlyos agysérülést, illetve agykárosodást szenvedett, hogy feltehetőleg az azonnali orvosi beavatkozás sem tudta volna az életét megmenteni. A bántalmazás időtartamára vonatkozóan a szakértő kiemelte: ilyen fokú sérülések legalább néhány, öt-tíz perc időtartam alatt idézhetők elő, és nem zárja ki azt sem, hogy az áldozatot akár fél óráig is ütlegelték.

A tárgyaláson az igazságügyi műszaki szakértő azt mondta, hogy a balesetet elszenvedő gyermeknek és testvérének a nyilatkozata nem helytálló, ugyanakkor ellentmondásos és változó. Szerinte nem együtt és nem azonos sebességgel futottak át az úttesten. Mindezt szimulációs programmal modellezte is a műszaki szakértő. Mint mondta, 'műszakilag nem bizonyítható, hogy a jármű és a gyermek egyáltalán érintkezett volna egymással'. A fiatalkorú, negyedrendű vádlottat, Sz. Gergő Rolandot a bíróság tegnap házi őrizetbe helyezte, mert letelt a - fiatalkorúakra vonatkozó - kétéves letartóztatás ideje.

A per folytatását a bíróság január 19-re napolta el, az eljárásban további tanúk meghallgatása, illetve szembesítés következik.

Miként arról lapunk korábban beszámolt, Szögi Lajos tiszavasvári tanárt 5 és 14 éves lánya szeme láttára verték agyon 2006. október 15-én. Autójával szabályosan közlekedve az út menti árokba sodort egy kislányt, de a gyermek nem sérült meg. A felbőszült család kiszaladt a házakból, majd az autóból kirángatták a lányai életéért könyörgő férfit. A védekezésre képtelen embert földre kényszerítették, majd szétrúgták a fejét, és gyerekeit megfenyegették: 'Titeket előbb megerőszakolunk, aztán úgy jártok, mint az apátok!' A tiszavasvári tanárt olyan súlyosan bántalmazták, hogy belehalt sérüléseibe.

Kégl Ildikó


http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4157&rovat=
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
választási lehetőségeink
  2008-11-25 20:56:40, kedd
 
 
A megtörtént hazai eseteket vizsgáló esett-tanulmányok szerint, nem is olyan régen megesett, hogy a nemzet két menüpont között dönthetett a jövőről:

A./ menü: zöldségkrémleves, burgonyás metélt

B./ menü: zöldségleves, krumplistészta
Wéber Tünde tökéletesen fején találta a szöget. Ennél jobb meghatározását "választási lehetőségeinknek" még nem olvastam.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MSZP-s belháború: kínos ügy
  2008-11-25 20:55:24, kedd
 
  HVG 2008. november 25. 16:00

MSZP-s belháború: kínos ügy derült nyilvánosságra



Lejárt, de még nem évült el az a hat hónapos, egy év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés, amelyet 61 rendbeli csalás miatt szabtak ki Tarjáni Istvánra, az MSZP Vallásos Tagozat elnökségi tagjára és titkárára. Tarjáni István azt állította, hogy felmentették.

Tarjáni István büntetőügye 12 évre nyúlik vissza. A politikust a cégjegyzékből már törölt Holland Travel Utazási Iroda kapcsán ítélték el. Az általa vezetett utazási irodának 1993. júniusában likviditási nehézségei támadtak, több cégnek tartozott. Annak ellenére, hogy a vállalkozás munkatársai tudták, hogy az utazásokat nem tudják majd lebonyolítani, felvették az előlegeket az utasoktól - állapiította meg a nyomozás.

A bíróság súlyosító körülménynek tudta be, hogy utazási iroda hibájából félezer embertől szedtek be pénzt. Betudták azonban, hogy a csalás elkövetése után tizenkét évvel született meg a jogerős bírósági ítélet. A Fővárosi Bíróság - a HVG birtokában lévő - döntése szerint Tarjáni István elsőrendű vádlott a 61 rendbeli csalásért hat hónap börtönbüntetést kapott, amelyet egy év próbaidőre felfüggesztettek.

A HVG meg akarta kérdezni az MSZP választmányának elnökét, Simon Gábort arról, hogy lehet-e választmányi tag büntetett előéletű ember, illetve betölthet-e pozíciót, illetve elmarasztaló ítéletet be kell-e jelenteniük a tagoknak? A választmányi elnök asszisztense az Országos Etikai és Egyeztető Bizottságának (OEEB) elnökéhez, dr. Simon Gáborhoz (aki nem azonos a választmányi elnökkel) irányította a HVG-t, mondván nincs tudomásuk az ügyről.

Az OEEB elnöke a hvg.hu-nak elmondta, az alapszabály 2007. februárig kizárta azt, hogy valaki, aki bűncselekményt követett el, a párt tagja legyen. A 2007-es módosítás ezt már automatikusan nem zárja ki, de kimondja, hogy aki bűncselekményt követ el, az fegyelmi vétséget követ el, ami a pártból történő kizárással járhat.

A hvg.hu megkereste Tarjáni Istvánt, aki úgy véli, az ügyet politikai okokból ráncigálták elő. Tarjáni István azt állította, az ellene csalás miatt folytatott eljárásban harmadfokon felmentették, és jelezte: az erről szóló dokumentumot be fogja mutatni.

Tarjáni ezt a kért időpontig nem tette meg. Felmutatta ugyanakkor 2005 januárjában keltezett erkölcsi bizonyítványát. (Ez még nem jelenti azt, hogy semmis lenne a bíróság ítélete, ugyanis a hvg.hu megtudta, ha az elitélt "előzetes mentességet" kér, elérheti, hogy ne szerepeljen a bűntettesek nyilvántartásában). Tarjáni még annyit mondott: mindez a párt belügye, ezért ennél többet nem kíván nyilatkozni.


http://www.gondola.hu/cikkek/62353

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vigyázó szemetek Ecuadorra ves
  2008-11-25 20:10:49, kedd
 
  Vigyázó szemetek Ecuadorra vessétek!
2008-11-25 15:26 barikád.hu

Egy öntudatos nép
Hogy miért pont erre a dél-amerikai, Egyenlítő menti államra? Ugyan a távolság szignifikáns hazánk és az említett ország között, azonban gazdasági helyzetünket tekintve meglehetős közelség fedezhető fel...

A gazdaság romokban, óriási államadóság, külföldi hitelek végeláthatlan tengerének szorításában vergődünk...
Azonban, amíg nálunk egyelőre várat magára az illetékesek felelősségre vonása, Ecuadorban mintegy 30 évre visszamenőleg 200 politikust és pénzügyi "szakembert" állítanak bíróság elé, akik tevékenyen részt vettek az országuk eladósításában és gazdaságának tönkretételében. Ráadásul azt a számunkra eddig szigorúan tabunak számító lépést is megengedték maguknak, hogy megtagadták azon hitelek visszafizetését, amelyeket az említett kártékony, országrontó elemek vettek fel önkényesen, a nép felhatalmazása nélkül. Lehet ezt így is csinálni kedves barátaim, csupán a kellő elszántság, akarat megléte szükséges hozzá.

Az Egyenlítő országának példája adott számunkra, csupán le kell kopírozni. Végezetül a kíváló nemzeti rapper, Fankadeli sorait küldeném a Magyarország névre keresztelt hajót az adósságcsapda zátonyára kormányzó uraknak: ,,Én a helyedben elkezdenék imádkozni Istenhez Hogy vajon mit tervez Én a helyedben elkezdenék imádkozni Istenhez Hogy itt mi minden lesz".

Hazafias Tisztelettel: Sz. István
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kommunizmustól tart a civil jo
  2008-11-25 19:53:46, kedd
 
  Kommunizmustól tart a civil jogvédő

Nemcsak a polgári ellenzék, a civil jogvédő szervezetek is elfogadhatatlannak tartják a két hete elfogadott büntetőtörvénykönyv-módosítást, amely számos ponton szigorítja a gyülekezési és véleménynyilvánítási jogokat. A szervezetek remélik, hogy a köztársasági elnök vagy az Alkotmánybíróság meggátolja a törvény életbe lépését. Többen úgy látják, hogy a kommunista rezsim büntető rendszerére emlékeztet a jogszabály.



Indokolatlannak és érthetetlennek tartják a civil jogvédő szervezetek a kormány által két hete elfogadott, a gyülekezési és véleménynyilvánítási szabadságot korlátozó közrendvédelmi törvényt. A módosítás alapján akár öt év börtönnel is büntethetnék azt, aki "fizikai ráhatásként" tojást dobál, de az is szankcióra számíthat, aki valamilyen hanghatással rendezvényt zavar meg. A törvény a védendő faji, vallási, nemzeti, etnikai csoportok körét kiterjeszti a "lakosság egyes csoportjaira" is, és számos esetben emeli a büntetési tételeket.

Gaudi Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány (NJA) kuratóriumi ügyvezetője politikai megrendelésre készített jogszabálynak nevezte lapunknak a módosítást, amelynek célja a szabadságjogok önkényes korlátozása. "Elfogadhatatlan, hogy ha valaki megzavar egy tüntetést, többéves börtönbüntetést is kaphat. A módosítás tulajdonképpen azt jelenti, hogy már a fejben lévő gondolat lehetősége is büntetendő. Ez kísértetiesen emlékeztet a kommunista önkényuralmi gyakorlatra" - mondta Gaudi Nagy. Az NJA lépéseket tervez a törvény életbe lépésének megakadályozására.

A többi, a javaslat bizottsági vitájában részt vett szervezet szintén kifogásolja a törvény egyes rendelkezéseit. A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű szervezet, a Magyar Helsinki Bizottság és az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet közösen fordult a szakminisztériumhoz, mert a tárca törvényi kötelezettsége ellenére sem indokolta meg javaslataik elutasítását. A szervezetek több visszásságra is rámutattak. Simon Éva, a TASZ munkatársa a büntetési tételek indokolatlan szigorítására és az alapjogok aránytalan korlátozására hívta fel a figyelmet. Nem tartja értelmezhetőnek a "támadó jellegű fizikai ráhatást", arról nem is beszélve, hogy egy ilyen bizonytalan kifejezés büntetőjogi szankciót von maga után. A TASZ szerint alkotmányellenes, hogy a törvény az egyesülési vagy gyülekezési jog gyakorlásának korlátozása esetén, a javaslat indoklásában, a hangszóró vagy más zajkeltő eszköz használatát is bünteti, így például azt is, ha valaki füttyel fejezi ki nemtetszését.

Tóth Balázs, a Magyar Helsinki Bizottság programkoordinátora elmondta: bár az elmúlt évek eseményeinek fényében valóban szükség van a gyülekezési szabályok módosítására, ezt az erre vonatkozó törvényben kell szabályozni, nem pedig a Btk.-ban, új törvényi tényállások bevezetésével vagy a büntetési tételek emelésével.

Sólyom László köztársasági elnök december 2-ig dönt, hogy aláírja-e a törvényt.

Baranya Róbert

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Botrány! John Emese szórólapjá
  2008-11-25 18:49:09, kedd
 
  Botrány! John Emese szórólapján majmoknak és disznóknak ábrázolja a ferencvárosiakat?
2008-11-25 11:19 barikád.hu

Zászlóvivő majom


Szerkesztőségünkbe érkezett egy szórólap. Első ránézésre teljesen hétköznapinak tűnt. Történetesen John Emese, SZDSZ-es ügyvivő választási anyagáról van szó, amelynek segítségével a politikus a IX. kerület lakóit igyekszik meggyőzni, rá adják a szavazataikat a január 11-ei időközi országgyűlési választásokon. A szórólap azonban csak első látásra hétköznapi. Amint kinyitottuk, nem hittünk a szemünknek. Először azt gondoltuk, bizonyára valamelyik vicces kedvű jobboldali ember szórakozik, esetleg provokál. De nem. Ez tényleg John Emese szórólapja.

A négy oldalas szórólap belső oldala egy "kreatív" formában megfestett ferencvárosi térkép, amelyben keveredik a rajz a fényképekkel. A fényképeken rendre John Emese található PR helyzetekben. Emese hatalmas, de annál kevésbé megnyerő mosollyal éppen az utcát söpri. Emese éppen plakátot ragaszt kicsit túlsminkelve. Emese a játszótéri homokban ülve csücsörít. Emese éppen biciklit helyez el egy tárolónál. Emese virágot vásárol egy helyi árustól. Emese a tőle elforduló kutyust simogatja. Végül Emese villamosa most már indul, így "hősünk" idétlen arccal ugrik fel a BKV járműre. Ezzel még nem is volna nagy baj, na, de mit is takar a rajz?...

Az egész térkép tetején egy majomnak látszó állat sétál, karon fogva egy fekete patkányvalamit és kezében tartva egy John Emese táblát. Az üzenet lényege értelmezhetetlen. De ez még csak a kezdet. A Ráday utcához rajzolt társasház bejáratánál egy boszorkány kiabál egy sétáló hajléktalannak és egy majomnak. A ház másik sarkában egy fekete béka és egy nyakláncos tigris morgolódik, miközben egy kanyarodó autó hátuljába az első emberi alak egy jókorát belerúg.

Majmok, ha ebédelnek
Menjünk tovább! A sok agresszió után a kerület közepére festve végre családi idill vár a kedves választópolgárra. Mosolygó arcok ülnek körül egy asztalt, talán beszélgetnek, talán ebédelnek. Egy probléma van csupán, hogy az asztaltársaság három tagja közül kettő majom (valami pszichológus kideríthetné, hogy miért vannak ennyire túlreprezentálva a főemlősök az SZDSZ kampányanyagán). A harmadik jóbarát faji jellegei bizonytalanok, leginkább egy feltűnően szimpatikus, génkezelt emberkrumpli hibridnek tűnik.

Még mielőtt túlságosan megnyugodnánk, kicsit lejjebb érve egy hegyes fogú zombi nevet az esti fényektől megvilágítva, majd a Nemzeti Színház színpadán tűnik fel egy, az antiszemita ábrázolásokból jól ismert zsidónak látszó alak. Aztán a kerület délkeleti részében látható még egy, a sarkon ácsorgó, idegesen tekintgető malac. Társa a házak tetején keres megoldást. Bizonyára megszöktek a vágóhídról. Sorsának baljós jövőt sugall a ház, amelynek tetején a homlokzat egy békamajom, amely a nyelvét nyújtogatja.

A kreatív térkép
Hogy ennyi baromság és betegesség hogyan fér rá egy szórólapra? Nyilvánvalóan csak az SZDSZ tud ilyet. A szerzőt és aki erre a szórólapra rábólintott orvoshoz kellene beutalni. John Emese pedig tartozik egy magyarázattal a ferencvárosi embereknek, hogy őket nézi-e majomnak, disznónak, zombinak vagy ki tudja minek. Mert ha igen, ne lepődjön meg, ha az optika kölcsönös.

barikád.hu

http://barikad.hu/node/20816
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
2008.10 2008. November 2008.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 916 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3364
  • e Hét: 9096
  • e Hónap: 20207
  • e Év: 173703
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.