Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Thürmer Gyula és a kommunisták
  2008-11-27 20:08:28, csütörtök
 
  Link









A fekete városnak van ideje, már szétmentek a világ minden részébe,még Laodeciába is küldtek népeket, akik nem ott születtek meg szegények, ahol kellett volna, segítség nélkül - ezt tanulták - nem tudtak kiemelkedni alárendelt Rákóczi téri helyzetükből. A szlovák Rákóczi tér és new yorki, chigagói, mexikói, román, olasz, barzil, sivatagi, orosz, török, japán, kínai, tatár, vogul, örmény, cseremisz, jeruzsálemi, líbiai, izraeili és angol áthelyezés is itt történt meg ablak nyitással a láthatatlan világnak.

Kun József Hozzátok szólok magyarok 1990-ben kiadott könyvét Jasszer Arafat idején ismételte a kormány, melynek két Törökvész utcai nagykövetsége is volt már 2001-ben pléhkrisztusos feszülettel bíró Rákóczi terével. E könyvben a németeket, mint a Müllereket, magyarokat név szerint szólítja meg Kun József, akinek a felesége két évvel idősebb volt nála. A könyv név szerint említi a Bertalan éjszakai okkultista vérfürdős utcán lakó Lóczit és a Lehoczky nevet.

Mentem a temetőbe két esztendővel ezelőtt, drága nagyapa sírján a születési dátum át lett javítva úgy, hogy nagyapa, aki az ezernyolcszázas évek végén született 1904-ben született, vagyis két évvel fiatalabb volt jóságos nagymamámnál.
Kun kiadott könyvében a móriczi új-barbárokat szólítja meg, akik a Parlamentben viitatkoztak, egyiküket Berecznek nevezte. A könyv fedőlapján az 1991. óta használt magyarnak mondott címer mellett rajzolt csecsemő-ábra, egy holt tengeri tekercs látható egy rajzolt fekete kalapos, szakállas zsidóval, ahogyan kezdődött is egykori bevonulásuk, s honfoglalásuk a régi focizónak átalakított zsidó temetőbe történelem létrehozása végett, kápolnát építettek maguknak. Jöttek fekete Mercedessel már a hatvanas évek elején, míg fehér Mercedest azok kaptak,akik kivándoroltak időben Amerikában, s a repülőtéren ilyet bérelhettek maguknak. Nem véletlen, hogy a cigányság is ezt a közlekedési eszközt választotta magának ismétlésül.

Könyvében megemlíti az Afrikába költözött kommunista párt tagjait, köztük Szűrös Mátyást, akinek saját birtokai és repülői vannak kiszolgáló személyzettel, illetve voltak a nyolcanas években már, vagyis nemcsak megszedték magukat, Afrikában is érintettek.

Thürmer Gyula egy cipész műhelybe várta szavazóit pár évvel ezelőtt. Csúfot űzött mindenből, ami egykor emberinek volt mondható.

1991-ben kerestem egyszer a gyerekeimet, s megtaláltam őket a kommunista párt telephelyén, ahol játékgépekkel csábították magukhoz az utcagyerekekkel együtt az én gyerekeimet. A magam finom módján beolvastam a nagy darab vörös vezetőjüknek, akinek gátlástalan ülése is vallott arról, mindenre képesek ezek a személyek.

Nagyon hálásak neki a régi romániai puszta népei, a Talmudosok főleg, mivel kitermelte az analfabétának hagyott egykori református parasztokat, különféle zsidó nép maradványaival együtt, a gyári munkások leszármazottjaival, elsivárosította a városi népeket, kiéheztette őket, mint polgárokat, nem engedte, hogy tanuljanak, mert éppen hellenista időszakot játszhattak, elemi és polgári iskola volt csak kötelező, egyetemre, főiskolára csak az alulról általuk termeltek mehettek. Később ismételte a kommunista párt az újabb falvak kitermelésével a káder politikáját, káder utánpótlásokat taníttattak a jövőnek, meggátolva ismét a városiak fejlődését.

Nem dolgozunk parasztként Sztálinnak! - volt a jelszava az új-parasztságnak, akik megtagadták a földtúrást, változtatni akartak karmikus sorsukon. Az Irígy hónaljmirigy elfeledte elmesélni, hogy az embergyikosoknak hagymaszagú izzadtságszaguk van, s ilyen a parasztok legtöbbje, sőt városi ovónők között is fellelhetőek, egészségügyi asszisztensnők között ilyen személyek, melyet magam is éreztem. A szag a vérből sugárzik ki, ezt érzékeltem egyszer, amikor Polibét vettem be, s a bőrömön keresztül lehetett érezni a vér megváltozott illatát. Ilyen hagymaszaga volt a volt férjemnek is.

Most a fekete városnak még itt vannak a román Talmudos Zorobabel néven megírott csapásai, ezeket fogja hazaszállíttatni. Szövetségese a megtalált könyvek szerint Benin központtal a fogkiszedő barbár indián törzs is, melynek nyakában a könyvek szerint fogsornyaklánc látható. A foglyuggatók apró kicsiny lyukakat szúrnak a fogakba, mely mentén befecskendezik a gócpontokként kimutatható hullaszagú csapásokat. Még ezen lyuggató csapások eredetét nem ismerem, megjelenésükkor még a fák leveleit is apró lyukakra szaggatták 1995-ben a Bolhahegyen.

Olvassák el a pusztai magyar nép összes könyvét, beleértve az ezoterikus és spiritiszta könyveket, mert ezek mind Magyarországot jelentik szövetségeseivel! Ezért nevezték el őket Európa dzsungelének. Különösen fontos az 1981-es Rock-Lexikon kelet és nyugat könyveivel.
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Lakatos Zs.: Ha hiszed, ha nem
  2008-11-27 12:32:37, csütörtök
 
 


Ha hiszed, ha nem, valakinek Te is kellesz.

Talán már ismered, de lehet, hogy még nem.

Ha felveszed a lapot, s játszani kezdesz,

Talán ismét Te leszel - ki biztosan nyer.

Emlékfoszlány kacsint a régi időkből,

Mosolyogsz, próbálsz nevetni, de az, hamis,

Tétova mozdulat, szaggatottságot sző,

Majd minden marad - úgy - ahogy már tavaly is.

Pedig kell valaki, ki ölel, ha fázol,

Valaki, ki mellett könnyű a nevetés,

Aki nyugtat, amikor az élet gázol,

S ki megmutatja mi az igaz szeretés.

Kell, aki súgja szerelmesen nevedet,

Ki neked többet ér majd mindenki másnál,

Valaki, aki félt és aggódik érted,

Ki, ha későn mész haza, remegve vár rád.

Kell valaki, aki megfogja a kezed,

És segít menni, ha néha rögös az út,

Ki arra bátorít, hogy dobd messze, s feledd

El a szomorúságot, bánatot s a bút.

Ám magányod hálóját szorgosan szövöd,

Ahelyett, hogy most egy hatalmasat lépnél,

Vedd már észre, ez még mindig a te köröd,

Nyisd ki hát ajtód - és még egy kicsit - éljél!



 
 
2 komment , kategória:  Versek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2008.10 2008. November 2008.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 142 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 133
  • e Hét: 2455
  • e Hónap: 8696
  • e Év: 60962
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.