Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
A határozatlan Medveczky
  2008-12-21 21:57:39, vasárnap
 
 
Medveczky nevét a nagypusztai könyvek között a Mici mackóban leltem meg.
A határozatlan halakat, a műanyagot és mindenféle értéktelen csecsebecsét kedvelő művésznőt bemutatta Friderikusz műsora is.
Minden halak kiválasztott lett, holott az okkultizmus és asztrológia szerint utolsó a halkapu a csillag és állatövi jegyek között, s Medveczky tudomásom szerint alkémiás jóslat alapján mártírnak született.
Sok év telt el azóta és amióta sikeresen kikecmergett alárendeltségéből, születési helyéből! Hercegnő lett.

Most lássuk a Kovácsokkal együtt kiválasztott művésznőről megjelent cikket, mely anyagiasságáról szól:




A Szombat esti láz kirúgott zsűritagjából a Megasztár-döntő díszvendégévé vált egykori revütáncosnő azon aggódik, hogy előző munkáltatója, az RTL Klub nem fizeti ki addigi szerepléseiért érvényes gázsiját; valamint beígérte, ha lejár a csatornával kötött szerződésének 90 napos türelmi ideje, mindent kipakol. Medveczky mindezt a Napi Ásznak mesélte el a szombat esti Megasztár-döntőre autókázva a konkurenciához, bár azt nem említette, van-e a fenti két tény közt összefüggés. A táncfellépései jelentős részét férfitáncosai vállán pihenve töltő aggkorú díva szerint egyébként tűrhetetlen, hogy a magyar szólás- és sajtószabadság ellenére őt az RTL Klub olyan cenzúrával meri sújtani, amivel ő még az átkosban sem találkozott. Ezután kicsit adott a szakmaiságnak és a Tv2-nek, hozzáértését megcsillantva elárulta, a Megasztárban Király Viktornak drukkol.

A gázsis-kipakolós utlimátum mellett Medveczky természetesen nem hagyhatta ki az alkalmat, hogy egykori munkaadója mellett be ne szóljon Náray Tamás divattervezőnek is, akivel a sajtóban megvívott bugyivitába bonyolódott egy a Szombat esti lázban (nem)viselt kosztüm miatt. Medveczky szerint Náray saját darabjaként emlegeti azt a ruhát is, amit ő most, a Megasztárhoz vett fel, holott az "egy igazi kuriózum", ami hosszú évek óta az ő tulajdonában van.


Forrás: index.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Szerencsétlenség kívánása
  2008-12-21 08:54:20, vasárnap
 
  Az alábbi levelet kaptam adventi meglepetésként Bocsi tárggyal az osztálytársamtól:



Soha ne hagyj el valakit,akibe szerelmes vagy,
> > olyanért,aki
> > > tetszik,mert ő majd elhagy valaki olyanért,akibe
> > szerelmes.
> > > Ma este 24-kor az igazi szerelmed észreveszi,hogy
> szeret.
> > > Ha nem szakítod meg a láncot,legyél felkészülve életed
> > > legnagyobb boldogságára!Ha megszakítod,25 éven keresztül
> > > probléma lesz a kapcsolatotokkal.Küldd el ezt az
> üzenetet
> > > 30 embernek(aki küldte annak, már nem lehet),ha nem
> > > küldöd,3 éven belül 13 szerencsétlenség fog érni.
> > >
> > > Bocsi! nem mertem kockáztatni...
> > > És nagyon kíváncsi vagyok bocsi


Úgy gondolom, hogy az ilyen levelek küldőit valamiképpen bűntetni kellene. Én nem hiszek az átokban, a ráolvasásokban, de tudom, hogy a mágia mindenre képes, arra is, hogy sorsokat befolyásoljon, rontson, akár a bumeráng, s már régen nem száll vissza küldőjére a rontás, mert felülemelkedtek démonaik felett a fekete mágusok, parancsolnak ezeknek.

A cigánytelep és boszorkányok alkémiás szerencseszáma a 13-as szerinti rossz kívánság! S az ő átkaik és rontásaik elvégzik romboló munkájukat. TAROT-ban a 13-as a Halál kártyája. Régen a fekete mágusi beavatások szerint a Szefirot fájának megfelelő egy-egy levél egy-egy kártyának felelt meg, melyet Rudolf Steiner hozott ismét napvilágra. A halál kártya beavatások során a kis arkánumnál a fizikai világ megszűntét, a szellemi szint elérését jelentette. Egy koporsóba kellett feküdni, s ezzel együtt frigyet is kötni a halállal eredeti Halálnál, vagyis a kártya igazi jelentése esetében. Ebből írták meg Weöresék a Szörnyeteg koporsóját keleti apokalipszisban A magyar irodalom történetében leírtak szerint.
A Péntek 13-as film beavatottjainak szerencsét hoznak a halállal összefüggő tárgyak is, mint az akasztott ember kötele. Szörnyűség megérteni e tanítást - írták róla a bibliájukban. Frigyet kötöttek a halállal, a sírral meg szövetséget a zsidók. Az ostorozó áradat, ha jó, nem éri el őket.

Rossz jövőt, sok szerencsétlenséget kívánt nekem osztálytársam az ünnepek alkalmából, mintha nem lenne így is elég problémám.

Az ilyen leveleket nem szoktam senkinek elküldeni, nem okozok másnak kellemetlenséget, így rajtam marad az átok.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2008.11 2008. December 2009.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 55 db bejegyzés
e év: 142 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1762
  • e Hét: 4084
  • e Hónap: 10325
  • e Év: 62591
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.