Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Kohut Katalin:Az igazi gazdags
  2009-01-12 18:18:48, hétfő
 
  1994-ben írtam ezt a verset, melyet nem fogadtak el vers-formában egyik irodalmi portálon. Talán az egyik TAROT kártya ihlette az írást, mert minden kártyából a Divináció szerint, majd minden ezoterikus könyvből írtam egy-egy verset, vagy novellát, vagy mesét, daljátékot, dalt.
A mértékletesség kártya egykori történelmének felel meg ez az írás egykori rózsakeresztes istenséggel, nekik volt 10 osztályuk, vagyis jelenkori Vörös Oroszlán misztikus karmikus csűrhéjének is elméletét képezi az egykor volt történelem.
1991-ben jöttek nekem mondani, hogy Szombathelyt is berendezték úgy, mint Miskolcot és környékét apokrífen, pusztai népeknek megfelelően valamennyien Katalin néven találhatóak meg, mint a mexikói Katalin puszta a szlovák, váci Katalin pusztával, mint a Bertalan utcai okkultista név felsorolás szereplői. Rengeteg cigány emelkedett fel Katalin néven Zirkuli Péter mohazöld régi pusztai történelmének híres Katalinjainak könyve szerint, mint egykori történelme szerint a protestánsoknak, mely Sienai Katalin Bertalan éjszakai okkultista vérfürdő nevéhez kötődött.

Szombathelyen található a magyar áldozat, Ízisz szentélye, melynek őrzői gazdag zsidók, de ott található a zsidó népe az Igazi gazdagságból most meggazdagodtaknak is kitört borsod megyei Rákóczi tériekkel együtt: azok a zsidók, akik a Fejezetek a szexualitás története című könyv szerint menseseléskor BETEGEK.
Valóban túrót, halat, igazi viamindús gyümölcsöket, szörpöket fogyasztanak, hiszen meg tudják fizetni, bár ember áldozásból vették, mint nőstények. Sokan közülük úgy élnek, hogy hétvégente Olaszországba ruccannak ki, járják Európát, vagy egyszerűen tőzsdéznek.

Most lássuk gazdagságuk titkának írását:


*

Az igazi gazdagság


Csak beleálmodok kicsit a gazdagságba:
Képzelek kék fürdőszobát oválisan ívelő káddal,
Tálalószekrényes konyhát faragott lábú márványasztallal,
S hozzá székeket, puhákat, tizet,
Karjaik átölelnek engemet,
S a tizedik szék üresen állana,
Mert az az örök egyetlenemé.

És képzelek képeket,
Faerezett lambériát, hozzá, ahogy
Illik, fényezett parkettát,
S üvegtetős irodát ágaskodó polcokkal,
Csalogató öreg munkaasztallal,
Meditáló hintaszékkel.

És képzelek áhitatos, fényes nappalit
Üvegfalakkal, titokzatos bársonyzuhataggal,
Bronzkeretes bútorokkal,
Símogató szőnyegekkel
És hálókat mindenkinek terpeszkedő ággyal,
Pipereasztallal, tussal, égi ablakkal,

Hadd pillantsák meg a gyémánt-csillagok
Valós álmainkat és szárnyaljon
A gondolat közvetítőnk, éji asszony felé.
És képzelek jégkamrát, hatalmasat
Újratöltődő polcain fegyelmezetten
Sorakozó gyömölcsöket, zöldségeket,
Tejet, mézet, sajtot, túrót, s mindent, mi embernek tökéletes.
A mértéktelenség a múlt, már soha nem kísért,
A jelen harmóniája: egészség.

S képzelem, hogy tágas udvarom örökzöld erdő
És virágeső kevercse, középütt kristály medence,
S fehér csipkés padon üldögélek,
Kezeimben legújabb művem:
Hogyan legyünk gazdagok?

Hogyan? Elmerengek.
Hogyan is lettem gazdag?
Nem készültem, észre sem vettem, csak hittem, szerettem
És mindenáron szolgálni akartam
És megtanultam: elsőbb a lelki javak gyűjtése
És ha már ismerős a szegény,
Csak aztán tárja ajtaját jómód,
Mely külsőleg kirakat, de belül jótétemény.





 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Mosolyogni való. Nagyon jó!
  2009-01-12 17:31:40, hétfő
 
 


Klarisz vicce:

Egy rendkívül csinos fiatal hölgy repülőgépen tér haza Svájcból. Egy pap mellé szól a jegye, akit megszólít.
- Bocsánat Atya, megtenne nekem egy szívességet?
- Természetesen kisasszony, mit tehetek Önért?
- Van egy dilemmám. Vettem magamnak egy remek elektronikus szőrtelenítő berendezést. Nagyon sokat fizettem érte. Jóval meghaladja a vámmentesen bevihető értékhatárt és attól felek, hogy elkobozzak. De Ön talán titokban át tudná vinni számomra a vámon a reverendája alatt.
- Valóban át tudnám vinni drága, de figyelmeztetnem kell, hogy még sohasem voltam képes hazugságra.
- Önnek olyan becsületes a képe, hogy öntől sohasem fognak kérdezni semmit - monda a hölgy és már át is adja a szőrtelenítőt.
Leszállás után az Atyára kerül a sor a vámvizsgálatnál.
- Atya, van Önnek bármiféle vámköteles áruja? - kérdezi a vámtiszt.
- A fejem búbjától a derekamig semmiféle vámolni valóm sincs fiam.
A választ furcsállotta a vámtiszt és tovább kérdezi:
- És deréktól lefele?
- Van egy csodálatos szerkezetem, ami nők szolgálatára rendeltetett, de használva még sohasem volt.
A vámtiszt fuldokolva a nevetéstől:
- Rendben van, tessék továbbmenni Atya. Kérem a következőt!
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Hatalmas nagy erő
  2009-01-12 10:44:30, hétfő
 
  Amikor a Bolhahegyen vásároltam egy felújítandó családi házat a fürdőszoba berendezésekkel együtt, az eladó előre mondta, vizes lesz a fürdőszoba helyiség.
Fel is jött a talajvíz, elborította a házat, a bútoraim eláztak, a komódban, ágyneműtartókban állt a víz.
A fehérre meszelt falra hatalmas erő szinte odanyomta a hamut, egy év alatt feketévé vált. Az előszoba levált a házról, a szobák fala három felé repedt, óriás hangyák lepték el a házat. Már sikerült eladni, amikor arra ébredtünk fel, hogy törik a cserép a fejünk felett. Reggelre ripityára lettek összetörve, a falak szétlyuggatva a fák leveleivel együtt.
Hordtam a szenet és olyan súlya volt, hogy nem bírtam a kupát megemelni, hatalmas erő nyomta le a földre.
Mentem sétálni, a retikülömet nem bírtam megemelni, olyan volt, mintha mázsás súly ülne rajta, de ugyanolyan hatalmas erőt éreztem a hátamon, körben a testemen jégverem hidegséggel, melytől az azóta prosztatarák miatt elaltatott kutyánk dideregve és vinnyogva a fürdőszoba helyiségbe bújt. Ez a halálhidegség hatalmas erővel 1995-ben szállta meg a tatárdombi házat, akkor voltam 38 éves.
Itt nem szabad hölgynek születni, főleg embernek, mert Amerikának üzengetnek emberek megölésével és áldozásával az országból, kelet örökségeivel, mégpedig a szabadköműveseknek, akik mondták Keletnek, hogy ők embereket nem áldoztak. A szabadköművesek ugyanazt tanulták,a Hagia Sophiás Tarot-nak megfelelő fekete mágiát fekete kereszten hét rózsával, Dávid emberszabású csillaggal Rudolf Steiner mestertől, mint itt Deák Bill Gyula kutya fekete mágusi füves, alkoholista népe. A lábaim remegtek annyira, hogy nem tudtam megállni rajtuk, a hangom vinnyogóvá lett, nem tudtam, mi történik velem, körben olyan volt, mintha valami ölelgetne karmos végű érzettel.
Esténként rúzsos csikkeket találtam a családi ház udvarán, volt, amikor előttem estek le a csikkek a földre. Én a házban remegtem a félelemtől és a hidegségtől, mely körbevett engem.

A hidegség jött velem panel bérházba, ezzel együtt elkezdődtek a kormányzattal közös panel-felújításai szegény kulcsos gyerekeknek, akik már megnőttek azóta. Denevér-csipogások jelezték a megye hovatartozását, melyek a panelek szegleteiben húzták meg magukat.
N-né-nek hörgőgyulladása van és asztmás, természetesen nekem is hörgőgyulladásom lett, már alig kapok levegőt. Beszélni egyáltalán nem tudtam négy éve, énekelni mégúgy sem. Nem tudom beszívni a levegőt, nagyon nagy tüdő-szív fájdalmaim vannak, melyet foltokban ki is mutattak.

A kórházban a katétert belém döfték, annyira, hogy ömlött a vér belőlem. A családban mindenkinek hasmenése lett. A nyáriban éjjelente üvegcsörömpölések hallatszottak.
Miután a panelbe költöztem, a szomszéd éveken át reggelente üvegekkel csörömpölt, elkezdődött az alkoholisták emelése mesterségesen. Azóta másodszor emelkedik, a hetvenes években vásárolt nyaralója mellett luxus autója van, hatalmas nyugdíja melletti munkahellyel rendelkezik. A másik szomszédomnak kiültették a húgyhólyagját 1994-ben, énekelte is a médiában a Heti hetes az Érik a szőlőt Bodor a levele című dalt, mely a szomszéd nevét jelenti.
Jelenleg dr. Vaszily alkoholista betege, melyik Sanaxra is pálinkát fogyaszt, reggelente remeg az italért a házkezelőségi tag, a Sanaxot én szedem helyette, nekem írták fel.
1998-ban hozta nekem dr. Vaszilytól a papírját, melyben azt írta, hogy "intellektuálisan visszafejlődött". Kifaggattam Babit, kiderült, hogy kiskorában is nagyon csúnyán beszélt, káromkodott, nem tudom, miből fejlődött vissza. Azóta az elmebetegek emelkednek - 1995. óta - az egész országban, reformokat hajtanak végre maguknak. Az első emelkedő a Nyírő Gyula elmeosztálya volt, mely saját könyvét sokkolásokkal együtt embereken hajtotta végre Isekutz Béla Módszertani könyve szerint, mely régi történelemről árulkodott szintén, az egészségügyi tanulóknak adták ki a nyolcvanas években e könyvét az egykori teretményeknek régi módszerekkel és szerekkel.

A ruháink tönkrementek, tiszta lyuk lett valamennyi fehérneműinkkel együtt, a fehéreken hatalmas sárga folt vrrított. Volt, hogy megvettem egy cipőt, s reggelre már hatalmas lyuk éktelenkedett rajta itt a panelben.

A fürdőszoba linóleumon csúnya barna folt keletkezett beköltözésem után. Ez is Süveges rezidencia volt.
A kárpitos zsidó, aki kiválasztott szőke feleséggel jött, mentek nyaralni az én előlegként felvett pénzemből közölte, aki áthúzta tökrement bútoraimat, hogy kimosott engem a mocsokból. Becsapott, de hiába mentem a KIOSZ-hoz orvoslásért, hogy milyen munkát végzett, huzatot varrt a bútorra, alatta hagyva a régi kárpitot, drótos fogantyús éjjeli szekrényt készített tisztázatlan fából a gyereknek törött heverővel, senki sem tett semmit. Azóta mossa magát a megye, fürdőszoba berendezéseket cserélgetve.

Süvegesék Kilián telepen laktak, az utcát rettegésben tartó több gyerekes családként.
Egyik alkalommal egyikőjük Szatirként villamosvezetővé emelkedett barátja kergette a nagyobbik gyerekemet, hogy mondja meg, kivel látta Valit, Süvegesék szőke hajú egyik karmikus halak szülöttjét. Ez az okkultista skorpió-halak pár, akik megölik egymást, de a skorpió markából a halak többé nem szabadul.

A gyerek bujkált, amit a többi gyerek jött nekem elmondani. Szatír bárkit összevert, ha részeg volt, ha józan, aki nem volt neki szimpatikus. A nagyobbik süveges lány maffia külsővel bírt, nagyon jó helyre vitték férjhez, mint ahogyan a maffia lányait viszik már születésem óta tisztességet adni nekik.

Gergely Sándor azóta meghalt festőművész éppen eljött hozzám a kórházból, ahol napjait töltötte az Idegosztályon, mondtam neki, hogy kergeti a gyereket Szatír. Elindultunk az utcán, mondtam, hogy beszélni kellene vele, hagyjon békét a gyereknek. A rendőrség a Süveges családot és az alkoholistákat, bűnözőket védi, amióta itt lakunk, gondolom, előtte is.

Ekkor megláttuk a csoportosan bérház sarkán álló Sövegeséket nagy társasággal. Megláttak minket, kiugrottak a sarokról, Gergelyt lerugdosták a földre, körbevették és közösen rugdalták tovább. Én futni kezdtem, ekkor a nagyobbik Süveges lány kiabálta, hogy üssenek le. Éppen beleszaladtam a rendőr autóba, de Süvegesék barátaikkal nem tartottak tőlük. Odajött a Szatír is és mosolygott rájuk, mint aki jól végezte a dolgát.

Ebben a lakásban Süveges Katalin lánya, Balogh Éva lakott már tanítónőként. Mióta az emberek gondolkozását megbénították, hatalmas emelkedést hajtottak végre a gondolkozásra képtelen bűnözők és teremtményeik. Árat fizetnek a tanulásukért.

Jelenleg az egészségügy dr. Kígyóssy orvos neve alapján a dzsungel megváltásánál jár.




 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Cseh Károly: Ketten a kertben
  2009-01-12 09:55:44, hétfő
 
 


Minden gyümölcs, a kertben, köztük a déli is kelet örökség apokalipszisében végrehajtva a zsidók felemelése érdekében íródott a világ négy égtájának zsidósága megmentése érdekében. A diófa alatt költöttelek fel - a költővé lett halmaji tanítónál Ketten a kertben című kötetében is egy nép motívuma, mint az alma is. A Dél népének emelését Dél éneke kezdetével a zenészeknek a költő megírásában folytatva az apokalipszist 1991-ben szintén tatárdombi homokos hálózat emelése érdekében hajtották végre.


Almafánk derekát
megroppantotta a vihar.

Törzsével együtt
megtört a kísértés is.

Az Első Pár nyomát
s a tiltott gyümölcsöt

levedli magáról a fű
lappadó zöldje.

Szavaink délutáni szélcsendjében
állunk az augusztusi kertben.

Jó lenne hinni:
az égzengés a kígyót is elűzte.


A kígyó jelet Pál apostol sátáni, viperafajzatok közötti missziója közben - melyek tégla maffiával jöttek Bodrogiék, mint viperafajzatok autója alá tett téglakerekekkel hegyközi birtokáért küzdve a Ki Mit Tud-osokkal 1981-es Rock-Lexikon szerint - a sátánisták testébe 10 napig zárt sátánnak átadott tisztuló zsidó megváltott mutatja a bibliájukban. Eszerint valamennyi zsidó a sátán segítségével tisztul.

A kígyó jel dzsungel jele, itt az egészségügyé. Az almások ádámcsutkája megjelölt karmikusan.
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Mai harmoniakártyáim
  2009-01-12 08:49:58, hétfő
 
 


1./ A mai napodat Egyértelműség hatja át

Láb - A kártya a szilárdan állás, a szilárd hit, a valósághoz való kiegyensúlyozott viszony jelképe. Aki azonban megáll, amikor menni kellene, ellenáll a változásnak, a mozgásnak, az hátrányba kerülhet. A kártya jelölhet utazást, helyzet változtatást, de az ösztönök világában jelentkező problémák felszínre kerülésére is figyelmeztethet bennünket.


2./ A mai napodat Lendületesség hatja át

Termőföld - Az élet forrása, őselem. Az eső áztatta földből élet csirázik, ahogy ebben az élethelyzetben bármibe fogsz, sikerülnie kell. Ez a kártya a bőséget, vagyoni és lelki gyarapodást, az újjászületést jelzi. Stabil, felelősségteljes, eredményes és intelligens vagy ebben az alkotó szakaszban. Gyakorlati érzéked magaslatán küzdöd le az akadályokat. A problémákat pontosan látod, de merj álmodni is!
 
 
0 komment , kategória:  Napi harmoniakártyáim  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2008.12 2009. Január 2009.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 75 db bejegyzés
e év: 1940 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 229
  • e Hét: 387
  • e Hónap: 2746
  • e Év: 55012
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.