Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 39 
Párttitkár elvtárs levele a Fe
  2009-01-29 22:25:31, csütörtök
 
  Párttitkár elvtárs levele a Ferink határozott intézkedéseiről

2009-01-29 22:12 barikád.hu


Elvtársak!

A fityesznácik és az Orbán aljas aknamunkája az a híresztelés, hogy idegroncs I.H.Feri vezér és kancellár főlenincsapásunknak fogalma sincs, hogy mi történik az országban, és arról sincs, hogy mit jelent egy gazdasági világválság, és arról meg főképpen nincs, hogy mit kéne tenni a kormányak a válság enyhítésére.

Mert az igaz elvtársak, hogy a szemünkfénye főhátramozdító Ferink tegnap azt mondta, hogy nem szabad adót csökkenteni, mer nem az a megoldás, ma délelőtt azt mondta, hogy jelentős adócsökkentésről gondolkodnak, délután azt mondta, hogy nincs lehetőség jelentős adócsökkentésre, és este meg arról beszélt, hogy nemzetstratégiai vonatkozásaiban tárgyalja a kormány és az mszp frakció a válsággal kapcsolatos kormányzati intézkedéseket, de semmi konkrét döntésük nincs, lehet, hogy az ÁFÁ-t emelik, és a munkabérek terheit csökkentik, de lehet hogy a családi pótlékot csökkentik és az ÁFÁ-t vagy emelik vagy nem, de ők csak nemzetstratégiai síkon hoznak döntéseket konkrét intézkedésekről, ami azt jelenti, hogy nem hoznak semmilyen intézkedést, mert abból még nem volt baj. Ha hoztak valamilyet, abból viszont má annál több!

És elvtársak akkor még nem is teszünk említést a különböző egyéb témákban (katari cseppfolyós gáz, Nabucco gázvezeték, stb.) tett sokoldalú nyilatkozatairól, mert minek is tennénk!

A lényeg az elvtársak, hogy a Ferink nem határozatlan, és nem fogalma sincs arról, hogy mit kéne csinálni, hanem elvtársak a Ferink olyan rugalmasan igazodik a mai gyorsan változó körülményekhez, hogy ilyen sűrűn kell változtatnia azokon a véleményein, hogy mit (nem) kéne csinálni a kormánynak!

Elvtársak! Minden jó szociÁLdemokrata most áhitattal néz fel az idegroncs fővezérünkre (a Ferinkre) és a legelkötelezettebb munkásmozgalmi lelkesedéssel tapsol és örül annak, hogy ebben a bajban, amiben vagyunk, egy ilyen korlátolt, önhitt, beszűkült tudatú, kényszerzubbonyba való ember áll pártunk és kormányunk élén, akivel biztos, hogy nem fogunk tudni hatalmas veszteségek nélkül kilábolni ebből a válságból!

De elvtársak mink akik a munkásmozgalomban nőttünk fel tuggyuk, hogy nem az a fontos elvtársak amit a vezetőink csinálnak, hanem amit mondanak! És azért azt ismerjük el elvtársak, hogy idegroncs I.H.Feri főhazudozónk - habár csinálni nem csinál semmit - viszont beszélni azt megállás nélkül beszél, és amiket mond abban igaz, hogy semmi logika, semmi ész, semmi előremutató gondolat az nincs, de viszont tele van olyan gyurcsányista beszédpanelekkel, amiket ha sokáig hallgat az a böszme nép, akkor egy idő után észre sem veszi, hogy hülyének nézi őket a Ferink, és nem mondani akar neki valamit, hanem csak el akarja tertelni a figyelmét a bajokról, és a saját hangját akarja hallani, mert bele van szerelmesedve a saját egójába, és teljesen el van telve magától, hogy milyen hatalmas felelősség egy országot vezetni.

Elvtársak! És azér azt is ismerjétek el, hogy nincs mégeggy ilyen szociÁLdemokrata szemszögből karizmatikusnak tekinthető vezető Európában, aki ilyen gyorsan tud reagálni a változó körülményekre, mint a Ferink! Mert a Ferink hatalmas és fejetlen kapkodása és tökéletlen össze-visszabeszélése az csak a felszínen látszik határozatlanságnak, akik egy kicsit is a felszín alá tekintenek, és megnézik a Ferink egyészségügyi kartonjait, ahol az idegorvosok diagnózisai szerepelnek, azok rögtön láthassák, hogy itten klinikai esetről van szó, és a kényszerzubbony jobban illenék a Ferinkre, mint a Pierre-Cardin öltöny!

Elvtársak! De mink nem tágítunk a gyurcsányi útról, mert mink egyetértünk Fidel elvtársunk örökérvényű mondásával, hogy tudniilik: szocializmo et omerta! (aki nem tuggya, hogy ez mit jelent, az nem igaz szociÁLdemokrata, és annak utánajár a Szilvássy elvtárs!)

Éljen a Ferink, aki a fény a szociÁLdemokrácia üstökösén! Éljen a párt!

Párttitkár elvtárs,
aki látta a Ferink kartonjait
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ön mit gondol
  2009-01-29 22:14:11, csütörtök
 
  Kedves Olvasó!

Talán eddig nem tudott róla, de ha legközelebb tojást vásárol, bizony lecsukhatják KÉT évre. Lehet, hogy ez vicces elsőre, de ha Ön ne adj' Isten, valakit megdob tojással, papírgalacsinnal, tortával (nem viccelek, ez most komoly) akkor az új jogszabályok szerint börtönbe kerül.

Az új jogszabályt itt elemzik: http://barikad.hu/node/23256

Figyelemre méltó, hogy a bűncselekményre utaló előkészületi magatartás is büntethető, tehát az például, ha Ön összegyűri a papírzsebkendőjét, az már papírgalacsin, tehát alkalmas a dobálásra.

Külön kiemelést érdemel, hogy ha nyilvános rendezvényen dob el Ön egy papírgalacsint, esetleg tojást, például célba veszi a legközelebbi rendezvényen Gyurcsány Ferencet vagy a főpolgármestert, akkor (nem viccelek) 5, azaz ÖT évet kaphat. ( Itt jegyzem meg, hogy gyilkosokat sem szoktak öt évre ítélni, csak ha különösen kegyetlennek minősül a gyilkosság, vagy ha az elkövető visszaeső.)

Fontos tudnia azt is, hogy a rendőr még mindig hatósági tanú. Tehát ha a rendőr mondja Önre, hogy el akart dobni egy összegyűrt papírzsebkendőt, akkor máris megvalósult az előkészületi magatartás, ha csinált Ön valamit, ha nem. Ha a rendőr azt mondja, hogy Ön galacsindobálásra készült, sehogy sem fogja tudni bizonyítani az ártatlanságát. A rendőrök persze feddhetetlenek, ugye? Kivéve mikor ártatlanok szemét lövik ki, öregek karját törik el, meg hasonló finomságok. Bővebben: http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=66722 feltétlenül nézze meg a cikk elején szereplő képeket, ha van ideje, a videókat is. Na, szóval ők fogják eldönteni, hogy Ön akart-e tojást dobni. Két év börtön.

Ennek az egésznek a célja, hogy Ön féljen elmenni a Fidesz, pláne a Jobbik gyűléseire, ne merjen tüntetni, ne merjen tiltakozni, üljön otthon, és (bocsánat a szóért) fogja be a pofáját.

Ön mit gondol, Magyarország demokrácia? Érvényesül a szólás, a gyülekezés és a véleménynyilvánítás szabadsága? Választ nem kell elküldenie, csak gondolkodjon el rajta.

Köszönöm.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kérés
  2009-01-29 21:54:53, csütörtök
 
 
A Magyar Bankszövetség kéri a lakosságot, hogy a torlódások elkerülése végett páros napokon a páros,
míg páratlanokon a páratlan személyi számmal rendelkezők menjenek bankot rabolni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hannibál, Napóleon és Vilmos c
  2009-01-29 21:54:06, csütörtök
 
  Hannibál, Napóleon és Vilmos császár együtt ebédelnek. Azt mondja Vilmos császár : Tudjátok ha nekem akkor olyan helikoptereim lettek volna mind amilyen most az amerikaiaknak van, három hónap alatt befejeztem volna az első vilálgáháborut.
mire Hannibál : Hát igen , ha nekem olyan tankjaim lettek volna, mind amilyen az oroszoknak van ,két nap alatt eltöröltem volna Rómát a föld színéről .
Napóleon nagyot sóhajt ,majd kiböki : Hát tudjátok ,ha nekem olyan médiám lett volna mind amilyen a magyar szocialista pártnak van : Waterloo-ról ma se tudna senki ...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pozitív gondolkodás 2009-ben i
  2009-01-29 21:40:59, csütörtök
 
 

Pozitív gondolkodás 2009-ben is...

Elbocsátások: Legalább hétköznap is tudunk találkozni a haverokkal. Több idő lesz a családra is.
Éhezés: Legalább ledobunk egy pár felesleges kilót.
Nem lesz új autód: Legalább járhatunk veterán autó találkozókra.
Nem lesz lakásod: Megint összejön a nagy család nagyszülők, szülök, gyerekek.
Nem lesz új ruha: Retro a divat.
Nem telik gyógyszerre: A legtöbb gyógyszernek úgyis több a káros mellékhatása, mint amennyi a gyógyhatása.
Nem tudod kifizetni a fűtést: Nem baj, mert a gázfűtés úgyis csak szennyezné a környezetet.
Nem tudod kifizetni a villanyszámlát: Nem baj, mert úgyis kevés gyerek született az utóbbi években. A sötétség talán segít egy kicsit.
Nem tudod kifizetni a vízszámlát: Nem baj, mert úgyis túl sok szennyvíz keletkezik.
Tönkremennek a vidéki földművelők és állattenyésztők: Nem baj, mert így több külföldi génkezelt húst, melaminnal mérgezett tejterméket, és egyéb silány minőségű élelmiszert ehetünk.
Bezárják az iskolákat: Legalább a diákok nem verik meg a tanárokat.
Nem szavazta meg az MSZP és az SZDSZ a miniszterek, államtitkárok és az állami cégek vezetőinek több milliós fizetésének felére csökkentését, cserébe viszont növelik az adókat (de csak a kis és középvállalkozóknak, a multiknak NEM), és csökkentik a rászorulók támogatását: Nem baj, mert ebben a koldus országban legalább ők jól élnek...

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az össznemzeti tüntetés januá
  2009-01-29 21:27:52, csütörtök
 
  Sátán, el a Szent Koronától! - Felhívás össznemzeti tüntetésre

Az össznemzeti tüntetés szónokai

A rendőrséggel történt többfordulós egyeztetés után véglegessé vált, hogy a Sátán, el a Szent Koronától! című össznemzeti tüntetésen a szervezői és biztosítási feladatokat a Magyar Gárda végzi Kiss Róbert országos főkapitány irányításával.
A rendezvényen felszólalnak a kezdeményező és csatlakozott szervezetek képviseletében a következő szónokok:
· Lengyel Károly közíró
· Rácz Sándor, az MVSZ tiszteletbeli elnöke
· Dr. Bogár László közgazdász professzor
· Kiss Róbert, a Magyar Gárda országos főkapitánya
· Dr. Morvai Krisztina, a Jobbik Magyarországért Mozgalom európai parlamenti képviselőjelöltjeinek listavezetője
· Kis László, a Nemzeti Őrsereg főkapitánya
· Kiss Dénes, költő, a Trianon Társaság elnöke
· Zagyva Gyula, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke
· Schuszter Lóránt, a Magyar Nemzeti Front elnöke
· Dr. Hegedűs Loránt református püspök
· Dr. Papp Lajos orvosprofesszor, a Kárpát-Haza Nemzetőrség elnöke
· Dr. Tóth Zoltán József jogász
A műsort Hompoth Zoltán, az MVSZ népszavazási kampányigazgatója és Gyetvay György Gergely, az MVSZ Fővárosi Szervezetének elnöke vezeti.


Az össznemzeti tüntetés január 30-án 16:00 órakor kezdődik az Alkotmánybíróság előtt. Gyülekezés 15:00 órától a Batthyány téren.



Budapest, 2009. január 28.
MVSZ Sajtószolgálat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két választás Magyarországon
  2009-01-29 21:22:02, csütörtök
 
  Két választás Magyarországon
Szerető Szabolcs
2009. január 29. 00:01


Magyar Nemzet
Érzékelve hatalmas szimpatizánsi tábora türelmetlenségét, a Fidesz végre - úgymond - csinált valamit: a ferencvárosi időközi választás fölényes megnyerése után kezdeményezte az Országgyűlés feloszlatását. A legnagyobb ellenzéki párt szerint az szolgálná a legjobban az ország érdekét, ha a júniusi európai parlamenti voksolással egy időben előre hozott parlamenti választásokat is rendeznének.

Az önfeloszlatás ötletével akkor érdemes előállni, ha van esély a kezdeményezéshez megnyerni a képviselők többségét, vagy ha a kezdeményező a maga számára kedvezően tudja alakítani a politikai napirendet. Az MSZP és az úgynevezett SZDSZ - utóbbi elnöke egy nap alatt változtatta meg véleményét - állásfoglalása az eleve legvalószínűbb forgatókönyv megvalósulását vetíti előre: a Ház elutasítja a fideszes indítványt. A polgári ellenzék számára kedvező friss felmérések és időközi választási eredmények inkább csökkentik az országgyűlési mandátum lerövidítésének esélyét. Hiszen a szocialistáknak, a szabad demokratáknak és az MDF-eseknek ezeket látva egyaránt van okuk rettegni egy közeli megméretés lehetőségétől. De vajon miből gondolják, hogy jövő tavaszig meglelik az elveszett varázspálcájukat? A két kis párt számára idén nyáron így is, úgy is eljön az igazság pillanata, s különösen az ,,SZDSZ" kalkulálhat azzal, a választók honorálnák, ha az ő merész fellépésük segítene feloldani a kormányt hatalmon tartó, de az érdemi cselekvést bénító patthelyzetet.

Gyurcsány Ferencnek a saját táborából egyre többen javasolják, hogy az esélytelenek nyugalmával készüljön a 2010-es voksolásra, s igyekezzék szépen veszíteni, azaz a pillanatnyi népszerűség szempontjait félretéve váltsa valóra a legmerészebb bokrosi álmokat is. Megszorítás, kiadáscsökkentés, radikális és fájdalmas ,,reformok". Csakhogy a baloldal vezére nem így gondolkodik, ő jövő tavasszal is nyerni akar, azt pedig, hogy ezért mi mindenre képes, már megtapasztalhatta az ország. (Az MSZP klientúrája is az utolsó pillanatig habzsolni szeretné a kormányzati lét élvezeteit.) A gyurcsányi kampánygépezet hatásosságát sem illik lebecsülni, ám a vesztésre álló mérkőzés megfordításához szükséges osztogatásnak furcsa módon mintha éppen az ősszel felvett hatalmas hitel szabna határt. A valutaalap vezére azonnal itt termett, mihelyst azt látta, hogy a kormány kompenzáció címén visszaadta a közalkalmazottaknak a 13. havi juttatás nagyobbik részét.

A kabinet hiteltelensége miatt a költségvetés nem pumpálhat pénzt a vegetáló gazdaságba, mert drámai következmények nélkül nem növelhető nagyobb mértékben a hiány. És ha ez még nem lenne elég, a válságmenedzser szerepében tetszelgő miniszterelnök bármit mond, azonnal elővehető tőle egy olyan idézet, ami agyoncsapja aktuális álláspontját. Korántsem tartom tehát pusztán a vágyakat kivetítő, életszerűtlen okoskodásnak, ha valaki azt állítja, hogy talán az MSZP-nek is érdekében állhat a korábbi megméretés. Bármi lesz is, a Fidesz-KDNP szövetségnek érdemes kitartania az előre hozott választások követelése mellett, de a kezdeményező szerep megtartásához újabb, akár váratlan ötletekre is szükség lesz. Az e kérdésben bizonytalan választóknak például el kellene magyaráznia, hogy a kampányidőszak rövidesen úgyis elkezdődik, s ha nem lesz előre hozott választás, egészen a jövő tavaszig eltart. Az ország hasznára lenne az intenzív, de lerövidített korteshadjárat, a két választás összevonása, hogy a következő, biztos felhatalmazással bíró, legitim kormány még az IMF-hitellel ésszerűen gazdálkodva láthasson hozzá embert próbáló feladatához.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kő, papír, olló
  2009-01-29 21:21:35, csütörtök
 
  Kő, papír, olló
Udvardy Zoltán jegyzete
2009. január 29. 16:05


Udvardy Zoltán
Rákosi ámuldozva ütögetné össze puha tenyereit. Vasárnaptól két év letöltendő börtönbüntetés jár annak, aki papírgalacsin-hajítással követ el megvalósított gondolatbűnt. Ha valakikről pedig azt sütik ki, hogy egy nyilvános rendezvényt csoportosan megzavartak, öt évre börtönbe dughatják őket. Toldi még ,,nehéz kővel" turbózta magát; ma már, ahogy a törvény fogalmaz, egy tojás elhajítása is elég lenne ahhoz, hogy lesújtson rá a csendben életbe lépő jogszabály.

Az ország teljes káoszba és csődbe sodrása miatti kitapintható elégedetlenség, a tömegével koldusbotra juttatott családok várható reakciói valószínűleg az égvilágon semmiféle összefüggésben nem állnak azzal, hogy a bolygón példátlan módon szűkíti le a büntető törvénykönyv módosítása a véleménynyilvánítás szabadságát. ,,Két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető az, aki a garázdaságot tojás- vagy papírgalacsin-dobálással követi el", ,,nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság akár ötévi szabadságvesztéssel is büntethető lesz" - egyelőre csak foszlányokat ismerhettünk meg alapjogaink várható, február 1-jétől életbe lépő korlátozásából.

Ne áltassuk magunkat: nem vagyunk egy nyugati nagyhatalom egykori gyarmata, nincs könnyen kiaknázható, komoly ásványkincs a földjeink mélyén - esélyünk sincs arra, hogy jogaink akár totális korlátozásával egy jottányit is foglalkozzon a nemzetközi közvélemény.

Mielőtt valaki tényleg félreértené a kormány szándékait és az intézkedés időzítését, szögezzük le azt, amit Juhász Gábor rendészeti államtitkár mondott a törvény egyik kitétele kapcsán, mármint hogy a lakosság egyes csoportjait, így a bélyeggyűjtőket is védik. Kérem: lehet, hogy egyeseknek kellemetlen, hogy a világtörténelemben először éppen ebben az országban szankcionálják egy papírgalacsin elhajítását, de őket bizonyára megnyugtatja az a tudat, hogy a bélyeggyűjtők - a társadalom eme súlyosan proliferált csoportja - vasárnaptól biztonságban érezhetik magukat.

A jogvédők részéről ostoba naivitás lenne azon csodálkozni, hogy csorbulnak elemi jogaink, hiszen az uralmon lévő politikai csoport 2002 óta következetesen küzd a gyülekezési jog korlátozásáért, maga mögött tudva egyébként a nemzetközi szereplők teljes támogatását. (Ugye: se nyersanyag, se gyarmati érdekeltség.)

A rendőrségnek ezután rendezvényeken - melyeket kizárólag a kormányzó pártnak ésszerű megszerveznie, mert csak ők tudnak kiigazodni ebben a jogszabályban - ezek szerint jogukban áll átkutatni a tömegesen őgyelgést megvalósító személyek zsebeit, van-e ott papírgalacsin. Sőt a táskájukat is kiforgathatják, tartalmaz-e papírt? Mert nagyon veszélyes fegyver egy ív papír, kérem.

Tudta ezt már a baráti szomszédos ország még barátibb terrorszervezete is. Evett is a frász, amikor a vonaton a kezei közé akadtam az egyik pribéknek 1988 őszén. Az ingzsebembe volt gyűrve, a papír zsebkendők közé egy csomó, a baráti országban élő magyar ismerős itthon elintézendő, többnyire a tervezett áttelepüléssel kapcsolatos ügye. Persze a nevük máshol volt felírva, meg a címük is. A papírt hamar megtalálták nálam. A zsebembe nyúltak, a papír zsebkendők közé. Egyébként pesti egyetemistákkal utaztam a vonaton, ezt a mozdulatot, ahogy gyorsan odagyűröm a cetlit, csak ők látták. Biztos volt közöttük, aki szeretett papírt írni. Másokról. Szóval ott volt a magyarul vészesen egyre jobban beszélő pribék kezében egy darab gyűrött papír. Senkinek nem kívánom azt a fél órát, amíg a vonat elérte a határt.

Tudta ezt már Piros László belügyminiszter is. Emlékeznek, ez a derék szocialista elvtárs ,,1956. október 23-án háromnegyed egykor betiltotta a revizionista, jobboldali, fasiszta tüntetést". Mert ,,Repül a nehéz kő: ki tudja, hol áll meg?/ Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg?" Először egy szabadon leírt vers, aztán egy felolvasott vers. Egy magasba emelt ököl. A végén még elrepül egy... papírgalacsin. (Huh, leírtam. Vasárnaptól talán ezt is büntetik.) Vagy az utcakő, mint a forradalom idején. Mert elrepült, Piros papírügyi elvtárs tiltásai pedig hiábavalónak bizonyultak. (Meg is mondta a derék szocialista, hogy lőni kell a munkások közé. Melyik is az a szó, amelyiket aztán a papírokat gondosan eltüntető elvtársai kihagytak a pártjuk nevéből 1989-ben? Csak nem a munkás? Biztos sok volt ezzel a szóval a papírmunka. Rövidebb pártnév, takarékosabb papírfelhasználás. Csak úgy huppogatná a tenyerét a takarékosságért a lelkét kitevő, bölcs Rákosi elvtárs.)

Tanultak valamit azóta a szocialisták.

Toldi elhajította azt a követ, aztán futhatott, mert mint a Btk. ma fogalmaz, megvalósította az ,,erős felindulásban elkövetett emberölés (167. §)" bűntettét. A helyzet egyértelmű volt. Éppolyan egyértelmű, mint amikor, regnálása kezdetén, a szocialista-liberális kormány 2003 januárjában olyan törvénymódosítást terjesztett be, amely mérsékelni kívánta a 14 éven aluliak sérelmére elkövetett emberölés büntetési tételét.

Változik, melyik korban mi számít bűnnek. Toldi korában ha valaki agyonvert bárki mást egy kővel, bizony futhatott a törvény elől, ,,pallos alatt fejed". Ki is végezhették érte. Természetesen effajta bűn volt a gyerekek agyonverése is. Változnak a korok: napjaink létező szocializmusában a gyermek afféle osztályszempontból megbízhatatlan, nemkívánatos, lehetőleg csecsemőkorában szigorú bölcsődei felügyelet alá helyezendő lény. Az ellene elkövetett gyilkosság, mely nem is olyan ritka a börtönt gyakran látogató, ám egy zsák krumplival szabadlábon könnyen szavazatra bírható személyek körében nem ritka eset. A gyilkosság újabban egyébként is ,,árnyaltan" megítélendő cselekedet, hiszen ha az elkövetőnek mondjuk nehéz gyerekkora volt, vagy jó ügyvédei vannak... Vagy mondjuk halálra gázol egy rendőrt, de népszerű. Haladtunk Toldi óta. Bár Arany azt mondja: nem az idő halad, mi változunk.

(S mi az a változás? Nem merem leírni, Csehvel és Bereményivel, hogy egyfajta tyúktojás, mert ez vasárnaptól izgatásnak számít. Még meggyanúsítanak: arra uszítok, hogy hajigálják tojással az effajta agyrémek kieszelőit.)

Rendben, viszont ha gyermekeink kő-papír-ollót játszanak, megnézhetik magukat. Kő, papír... Izgatásra, uszításra való, előre megfontolt előkészület tárgyi bizonyítékai. Papír gyerek kezébe nem való. Tanulni úgy sem hagyják belőle, hiszen anélkül, hogy szakszemélyzetet biztosítanának, speciális nevelési igényű társakkal duzzasztják fel az osztályokat; életszerűtlen tehát, hogy a gyerek a papírból tanuljon, meg minek is az ebben az országban. Vasárnaptól ha rendezvények közelében gyerekek ilyet játszanak, elviszi őket a rendőr. Szóbeli agresszió, kérem. Már a ,,papír" szó hangos intonálása is az. Sértheti a bélyeggyűjtőket.

Elmesélnék azért, vasárnapig tán még megtehetem, egy történetet a szabadság határairól. Az ünnepek alatt többszörösen üldözendő cselekményt hajtottam végre: kiállításra vittem gyermekeimet meg egy kis ismerősüket. A kezünkben, miközben a buszon ültünk a három kislánnyal, papírokat szorongattunk - a kiállítás brosúráit, megvalósítva a közrend megzavarására tett kísérlet bűncselekményét. (Papírgalacsin hajtogatására alkalmas eszköz birtoklása, csoportosulás.) A Mátyás tér környékén felszállt egy zsivajgó, lökdösődő, legalább tízfős társaság. A két leghangosabb üvöltözve, az utasokat taszigálva járt fel-alá, valami követhetetlen ügyről gajdolva. Az utasok lökdösését civilizált hangnemben szóvá is tette egy normálisan öltözött, csöndesen utazó, három fiatalemberből álló csoport egyik tagja is. A gajdolók leghangosabbja erre úgy arcba verte, hogy a szegény fiúnak rögtön ömleni kezdett az orra vére. A nagyobbik csoport ezután ordítozva leszállt. Egy megállóval később a háromfős társaság is lemerészkedett a buszról, középen támogatva azt a fiatalembert, akinek az orrából dőlt a vér.

Épp a rendőrséget hívtam, de leeresztettem a készüléket. Ugyan mit mondjak? Se áldozat, se elkövető. A busz utasai diszkréten elfordultak. Beértünk a végállomásra, megkérdeztem a vezetőt, hogy miért nem próbált tenni valamit, például nem nyitja ki az ajtót a dulakodóknak, rendőrt hív. Indulatosan válaszolt: neki az a dolga, hogy buszt vezessen. Egyébként cselekedett volna, ha egy utas szól neki, de ő az utat nézi, mert az a munkája. Elképzeltem a helyzetet, hogy felpattanok a véres dulakodás közepén, félrelökdösöm a ,,nyócker" dühös legényeit (nem, semmi probléma, csak rendőrt akarok hívni önre, odébb állna?), és addig kopogtatok, amíg el nem tudom a zsivajban kiabálni diszkréten, hogy verekedés van, hívjon a sofőr úr rendőrt. Persze ha nézeteltérés támad emiatt, egy egész busznyi helyi lakost meg tudok verni fél kézzel, miközben a másikkal védelmezem a kislányokat.

Ja, mégsem megy? Akkor ücsörögjek szépen a helyemen.

Na, ez másképp lesz vasárnaptól. Soha többé nem fordulhat elő, hogy felszállnak tisztességes, csöndes fiatalok a buszra, és véresre verik őket. Soha nem kell a gyerekeknek sem ilyet többé végignézni, hiszen mi mást szolgál a jogszabály, mint az erőszak elleni fellépést. Ha csak elkurjantom magam: bélyeggyűjtő vagyok, helyreáll a törvényes rend. Örülök neki. Már alig várom.


http://www.mno.hu/portal/612433
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
jobb későn, mint soha
  2009-01-29 21:13:49, csütörtök
 
  A Jobbik a sajtóból értesült Kiszely ügynökmúltjáról, megválnak tőle


A Jobbik vezetői a sajtóból értesültek a napokban Kiszely István múltjáról, és tegnap (szerdán) szembesültek az ezt alátámasztó bizonyítékokkal. Ezek alapján a párt elnökségi ülésén mindenki egyhangúan amellett volt, hogy tarthatatlanná és vállalhatatlanná vált Kiszely főigazgatósága, hiszen az erkölcsi felháborodás mellett az ügy a komoly missziós szerepet betöltő Attila Király Népfőiskolának is károkat okozhat - tudta meg a Kuruc.info jobbikos forrásokból.
A Jobbik ugyanakkor nem hozhat döntést a népfőiskola személyi ügyeiben, így elindult a konzultáció a népfőiskolát irányító csapat tagjaival. Kiszely István a jövő héten jön haza külföldről, így vele a személyes egyeztetés nem sikerült, addig viszont senki nem akart lépni, tekintettel arra, hogy a párt megítélése szerint Kiszely a magyarság múltjával kapcsolatban komoly eredményeket tett le az asztalra.
A volt besúgó és történész magánúton jelezte, hogy ha a bizalom meginog benne, a népfőiskola további zavartalan működése érdekében hajlandó lemondani.
A Jobbiknál ezennel, úgy tűnik, megingott (más kérdés, hogy korábban is utánanézhettek volna, de jobb későn, mint soha).


Kuruc.info


http://kuruc.info/r/6/34276/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rend, Jólét, Ébredés
  2009-01-29 21:09:52, csütörtök
 
  Vona Gábor: Csak erős idegzetűeknek!
2009-01-28 07:56 barikád.hu


Vona Gábor Rend, Jólét, Ébredés.


Ezzel a hármas jelszóval indítok heti rendszerességgel cikksorozatot, de nem a magam szórakoztatására, hanem hogy vitára ingereljek, hogy problémákra világítsak rá, hogy megoldásokat keressek, és hogy kiutat találjak. Hiszem, hogy Magyarországra szebb jövő várhat. Hiszem, hogy többre vagyunk képesek, és többet érdemelünk a jelenleginél. Hiszem, hogy semmi másra nincs szükség, mint hitre, erőre és akaratra. Jóistenbe és nemzetbe vetett hitre, a magunk erejére és tenni akarásra. Most útjára bocsátandó írásaimmal bizonyítani kívánom, hogy a magyarság számára nem vágyálom a rend, a jólét és az ébredés. Sőt, csupán a kezünket kell kinyújtanunk érte. Első lépésként egymás felé.

23. rész: Csak erős idegzetűeknek!

A ferencvárosi választás első fordulójának estéjén odafordultam a pártigazgatóhoz és megkérdeztem, hogyan értékeli a 8,5%-os eredményt. Szabó Gábor a következő választ adta: ,,A mai este nagyon sok embernek szereztünk örömet, magunknak meg körülbelül ugyanennyi ellenséget." Már akkor is éreztem, hogy fején találta a szöget. Egyértelmű, hogy a jó eredmény az ellenoldalt is cselekvésre ösztönzi majd. Alábbi soraimmal a velünk szimpatizálókat szeretném felkészíteni arra, ami ránk vár. Csak az erős idegzetűek fogják bírni. Abban bízom, hogy ha lélekben előre felkészítjük magunkat, talán kevesebbeket sodor majd el a vihar. Szembe kell néznünk ugyanis a ténnyel: az előttünk álló másfél évben - amely permanens kampányidőszak lesz, EP, Országgyűlés, önkormányzatok - olyan háborút indít ellenünk a jelenlegi politikai garnitúra, annak bal- és jobboldala, amilyenre az elmúlt húsz évben még nem volt példa. A korrupció fekélyével teljesen elborított, a 20 éve hazugságban született és ezért ab ovo hiteltelen rendszer tíz körömmel fogja őrizni hatalmát, és eszközökben nem válogatva fogja gyűlöletét ránk okádni. Nézzük hát, mire számíthatunk.

Az MSZP történelmi vereség, az SZDSZ a megsemmisülés szélén áll. Politikusaikban sem kellő hitelesség, sem szándék nincs a változásra, csupán saját túlélésükre játszanak majd. Nem kizárt, hogy közös listán. A Jobbik erősödése kapcsán minden korábbinál nagyobb neonáci lufit fújnak majd, amellyel - kihasználva széles médiahátszelüket - riogathatják az állampolgárokat. Mivel ez a lemez egyre kevésbé hallgatott, minden bizonnyal új eszközök is belekerülnek majd a repertoárjukba. A Gárda mellényébe öltöztetett, aztán a rendőrség által soha el nem fogott alakok fognak zsidó sírokat megrongálni, horogkereszteket festenek a pártszékházakra, sőt némelyikük még a szomszéd bácsi kecskéjével is fajtalankodik egyet. És láss csodát, egy kereskedelmi csatorna tudósítója éppen arra jár majd, és már indul is a lejáratás. Talán a rendkívüli híradó miatt egyszer még a Barátok közt műsorát is megszakítják... Lesz majd májusban hatalmas antifasiszta felvonulás, a világ minden részéről jönnek híres politikusok, neves homokosok és egyéb létezők, hogy közösen tiltakozzanak az erősödő előítéletesség ellen. Megoldás pedig elmondásuk szerint majd egy lehet: szavazz a balliberális frontra!

Az úgynevezett polgári oldal kettős taktikával készül. Egy felszínivel és egy bújtatottal. Mindkettő célja ugyanaz lesz: minden eszközzel megakadályozni, hogy a Jobbik révén a valódi nemzeti oldal bejusson a parlamentbe. A nyilvánosság előtt egyrészről Kövér László ölt majd magára jófajta bocskait, hogy abban pompázva hökkentsen meg gyanútlan idős hölgyeket: ,,A Jobbik az MSZP kreatúrája!" Orbán Viktor a felosztott szerepek szerint kedvesebb lesz, derék jobbikosokról beszél majd, akiknek sok mindenben igazuk van: ,,csak hát a rájuk adott szavazat elveszett szavazat". A felszín alatt pedig a szervezeteknek ki lesz adva a felperzseléses taktika, vagyis hogy a jobbikos aktivisták előtt gyűjtsenek be minden kopogtató-cédulát. A leggyilkosabb fegyver pedig a jobboldali médiumok felé kiadott zéró-tolerancia lesz. ,,A Jobbikról vagy rosszat, vagy semmit!" - megy majd az ukáz.

Persze nem csak ellenséges pártokkal kell majd szembenéznünk, hanem civil szervezetekkel is. Jön majd az OCÖ, a Mazsihisz, a Kendermag, meg még ki tudja hány báránybőrbe bújt farkas. Sőt, a saját oldalunkról is lesz néhány nehezen elkerülhető pofon. A sértettség, a féltékenység és a gyűlölet elegye mozgatja majd azokat, akik számára a Jobbik vezetői már most is mind kommunista ügynökök, zsidók, szabadkőművesek vagy éppen korrupt, gerinctelen férgek. Az interneten keringő - persze névtelen - levelek némelyike szerint Marosán György unokája vagyok, és most vettem 20 millióért Solymáron telket. Sőt, ma hallottam, hogy egy magát jobboldalinak valló párt csapatot állított fel, és elkezdett nyomozni valami terhelő bizonyíték után a szülővárosomban, Gyöngyösön. Ha már most itt tartunk, el lehet képzelni, mi lesz a következő hónapok során. Könnyen elképzelhető, hogy maga Gyurcsány Ferenc leszek, aki kétnaponta Vona Gábor maszkot ölt. Végül is, olyan rosszul én is táncolok... És hát azt is egyre rövidebb ideig lehet majd elrejteni, hogy valójában Haynau balról jött fattyától származik az összes jobbikos.

Na, és ne felejtsük el a szolgálatokat. Míg a fenti szervezeteknek általában más dolguk is van, minthogy bennünket próbáljanak tönkretenni, addig a nemzetbiztonságnál sokan ezt főállásban végzik. A telefonok lehallgatása, egy-egy félreérthető beszélgetés nyilvánosságra hozása, a folyamatos beépülés a Gárda és a Jobbik soraiba, a belső ellentétek, feszültségek szítása, majd a szalámizás előre kalkulálható. Nagyítóval keresik a gyenge pontokat, ahová éket verhetnek, majd a szálakat olyan módon kuszálják össze, hogy abba még Nagy Sándor gordiuszi csomózása sem vághat utat.

Szinte biztosan nem teljes a felsorolás, lesz még annyi minden, amit nem is képzelünk. Magyarország túl értékes ahhoz, hogy a megszállói fogják magukat, és egyszerűen visszaadják azt a magyaroknak, nekünk. Kedves olvasó! Jézus szerint gyümölcseiről ismerszik meg a fa. Van, ami látszólag gyümölcs, de belül halálos méreg. Ne harapjunk bele! De a gyümölcsöt meg ne hagyjuk elveszni. Nem ültettünk olyan sok fát az elmúlt 89 évben.

(a szerző a Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnöke)

barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 39 
2008.12 2009. Január 2009.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1115 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 628
  • e Hét: 2550
  • e Hónap: 6295
  • e Év: 159791
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.