Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 35 
A Rozmár őszinte vallomása: ci
  2009-02-27 22:26:22, péntek
 
  2009-02-27. 17:28

A Rozmár őszinte vallomása: ciántablettával mérgezne meg minket - mp3 (itt a száma!)

Ha egy politikus a gyilkos Sztojkának és a többi mocsokfajzat cigánybűnözőnek javasolta volna ezt a megoldást, már rég meghurcolták volna. De ezt természetesen csak a tisztességes magyar hazafiaknak tartogatja a hazánk cionista gyarmatosításában jelentős szerepet játszó tolvajpárt volt vezére. (Kuncze amúgy sváb, fajtája szégyene, a cionizmus egyik hazai díszgója.)
A zsidópárt díszgój képviselője, volt elnöke - akinek mostanában műsora van az übercionista, vicsorgóan antimagyar Klubrádióban - ezúttal nem Gyurcsány Ferenccel, hanem a köztörvényes miniszterelnök egyik tanácsadójával beszélgetett élő adásban. Az adófizetőktől ellopott pénzen élősködő Démosz alapítványt vezető Dessewffy Tiborral többek között arra keresték a választ, hogyan lehetne javítani a társadalmi közhangulaton, és arra a következtetésre jutottak, hogy a középosztály depressziója tulajdonképpen megalapozatlan, annak gyökere inkább a magyarok nemzeti sajátosságaiban keresendő (Miközben a zsidók szerint az ő sajátosságaikról beszélni már rasszizmus).
Kuncze Gábor egyenesen azt mondta(hazudta): nem érti, mit panaszkodunk, jobban élünk mint 15 éve (ő biztosan: csupán az előző ciklusban 10 millió körül vette fel csak benzinre, számla nélkül az adófizetők pénzéből. A mezei polgárt pedig 100 ezres tartozásért kikészíti az APEH). Akinek pedig baja van az országgal, az elmehet, megmondta Fletó is. Aki nem megy, annak pedig ott a ciántabletta. A szélsőséges miniszterelnök szélsőséges tanácsadója nem utasította el a felvetést.

Darth Vader mobilszáma: +36-30-948-5101
Továbbá ezeken is el lehet érni: +36-24-379-154, +36-1-266-5472
Lakcíme: 2316 Tököl, Aradi u 57.

Információink szerint Kuncze Gábor lakásán az éjszaka közepén is lehet igényelni ciántablettát, csak csengetni kell!
(Kuncze Gábor egyszer-kétszer való felhívása semmilyen törvénybe nem ütközik, ugyanis bármely telefonszámot felhívhatunk egy kis kellemes beszélgetésre, pláne ha az érintett közszereplő, amennyiben nem fenyegetünk és nem utalunk semmilyen erőszakra. A törpepárt ex-elnöke bizonyára örömmel cseverészik el olvasóinkkal a ciántabletta hatásairól, Izrael gyönyörűségeiről vagy épp szegény cigányaink kirekesztettségéről, de más témát is fel lehet vetni. A félősebbek persze telefonálhatnak azonosíthatatlanul az internetről is (pl. Skype-ról, ha az egyenlegüket feltöltik, vagy hasonló programok a voipszolgaltato.lap.hu-n. Érdemes az utóbbira regisztrálni, hisz számtalan antimagyar elérhetőségeit közzétettük már, legyen az épp Dobrev Klára, Demszky Gábor, Molnár Lajos, Horváth Ágnes, Gergényi Péter vagy épp Vágó István. A jövőben sem vesszük el a lehetőséget olvasóinktól. Hisz épp a liberálisok szokták mondani, hogy fontos a párbeszéd...)



MP3 Hosting Service Provided by mp3Upload.ca



(HírTV nyomán Kuruc.info)

http://kuruc.info/r/39/36093/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elcsípett beszélgetésfoszlányo
  2009-02-27 21:23:25, péntek
 
  Elcsípett beszélgetésfoszlányok


(Egy képzelt fekete doboz titkai)

Tárgyaláson:

- Uraim, garanciát kérünk!
- Semmi más nincs, mint az állami vagyontárgyak.
- Uraim, nekünk megfelel.

Telefon csörgés:

- Jóska, Jóska b.zd meg, óriási a baj! Elő kell állnotok a Katival, sírni-ríni, sajnálni a szegényeket! Terelni kell! Érted?
- Nyugi Feri, én nem csak búzát, hidakat is tudok égetni. Nagy bambán előadom a kizsákmányolás szörnyűségeit, hülyék ezek megesznek mindent: Tudod, ahogy elterveztük,
ezt a kézből kézbe játékot, az uzsorakamatra kenjük a balhét.
- Csak finoman, nehogy megsejtsék, hogy mi is ezt csináljuk!
- Hát ilyet! Ilyet emberekkel, hogy lehet, én erről most hallok először!
- Józsikám, túlzásba ne vidd!

Kocsma pultnál:

- Bár csak élne a Kádár!
- Miért?
- Munkakerülés miatt, felépíttetné az országot. .
- Hogyan?
- Mindenkit közmunkára ítéltetne! Tudod!?
- Hogy tudnám!
- Hogy lehetsz ekkora f.sz? Akinek nem volt munkahelye 30 napig, azt elvihették közmunkára.
- Ja! Akkor itt mindenki dolgozna?
- Dehogy, csak munkahelye kellett, hogy legyen.
- Akkor ki dolgozott?
- Te olyan hülye vagy! Nem lehet veled beszélgetni. Mi a f.szt kérdezgetel itt? Mi vagy te, politikus? Mi? Fidesz bérenc! Akarsz egy pofont? Mi?... Kussoljál b.zd meg, kussoljál!

Zárt ülésen:

- Gyerekek! Jobban meg kell fizetni médiát! Ezek nem akarnak háborúzni a cigányokkal, hát meddig kell ezeket provokálni? Mi az Isten van a ,,magyarok nyilai" projekttel? Nincs több trükk?
(Trükk, trükk, trükk, barbatrükk, hukk)
- Csak azt tudom mondani...
(Hát ilyet! Ilyet emberekkel, kizsákmányolni bárkit!)
- Csak azt tudom mondani...
- Na, gyerünk, húzzunk bele! Nosztalgiázzunk egy kicsit: Itt ott emlegetni kell a 3,60-as kenyeret és tejet! Hiába telefonálok, - hát nem értitek?- süllyednek a zászlóshajók! Most végképp össze kell zárnunk! Ne szarozzatok itt nekem: Aki fizet, annak muzsikálnak! Hallani szeretném, hogy énekeltek!

Folyosón:

- Mennyi kell?
- Össz-vissz 80 milka.
- Mikorra?
- A tegnap az megfelelt volna.
- Lesz egy szavazás, kéne egy pár mellényúlás!
- Ennyi?
- Ha kell a pénz!
- Rendben.

Fogadáson:

- Kinek a biztonsági szolgálata van kirendelve?
- A Krav-Maga. Kétutcányira minden kocsmában ők isznak.
- Egyenruha kiosztva?
- Mindenre készen állunk, kezdődhet az előadás.

Irodában:

- Itt a csőd! Kész. Ennyi.
- Nyugi, nyugi...Mi van?
- Csőd! Érted, csőd!
- Na végre. Készíts egy selejtezési jegyzőkönyvet mindenről!
- Meghülyültél?
- Most mit izgulsz? Nem volt egy fityinged sem, a vissza nem térítendő támogatás veszett csak el és neked már van múltad, pénzed, neved! Az előnyöket lásd! A többit sz.rd le! Majd adok egy árajánlatot.


Zuhanyzóban:

- Milyen márkát használsz?
- Nálunk a nejem a beszerző. Itt van ni!
- Muti, de édi!
- Mi bajod?
- Nem hajolnál le?
- Mi van?
- Hé! Fogjátok le!

Whisky, virsli mellett:

- A teljes 13. havi nyugdíjat el kell vennünk?
- Kevés lesz.
- Ha a családi pótlékot is elvesszük és az ÁFA-T jól megemeljük!
- Négy Whisky, két virsli jöhet még?
( A multikat kell megadóztatni! - hallik távolról)
- Mi van itt? B.zd meg még egy sz.ros utcát sem tudtok kiüríteni! Mit képzelnek ezek!
Nyolc whisky, két virsli! Jaj, csak Apró fülekbe ne jusson!
- Nyugi, ezt nem írják meg az újságok. Látod, hiába van válság, a multikról hallgatnak, mint sz.r a fűben. A hatalom meg a mi kezünkben, a törvény a hatalom erőszakszervezete elfelejted?
- B.zd meg én elhányom kezem-lábam, ezek meg itt a jótevőinket ránk akarják uszítani! Hát honnan lenne villa, páncélautó, magánhadsereg? Voltál már az alpesi nyaralónkban?

Gavallér János

http://magyarsors.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3439:el csipett-beszelgetesfoszlanyok-&catid=68:gavaller&Itemid=241
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyílt levél Dr. Lévai Katalinn
  2009-02-27 21:09:16, péntek
 
  Nyílt levél Dr. Lévai Katalinnak az Operabállal kapcsolatban
péntek, 2009. február 27.

Lévai Katalin az operabáli fellépésével mindenki előtt fényesen bizonyította, hogy egyáltalán nem a szegények és az elesettek (röviden a munka) oldalán áll, hanem a gazdagok, a gazdasági, politikai és kulturális elit (vagyis a tőke) oldalán érzi jól magát. Szerepelése minden tisztességes baloldali rosszallását kiváltotta, mert a mostani súlyos gazdasági, pénzügyi és társadalmi válság közepette Önnek sem illett volna az Operaházban az elittel és a celebekkel együtt a rongyot rázni és önfeledten mulatni.

NYÍLT LEVÉL
a 2009. évi Operabállal kapcsolatban

Dr. Lévai Katalin Európai Parlamenti képviselő részére

Tisztelt Képviselő Asszony!

Ön, mint a legutóbbi Budapesti Operabál fővédnöke, szociológus, köszöntőjében felmagasztalta ,,ezt a szép hagyományt", ,,az elsők az egyenlők között" bálját, mint az ,,év legrangosabb eseményét", amely ,,a Napkirály uralkodása alatt jött divatba", amelyre mindenki odafigyel, amelyet ,,a kulturális, a gazdasági és a politikai élet kiválóságai nem csupán megtisztelnek jelenlétükkel, hanem támogatják is a hozzá kapcsolódó jótékonysági akciókat".

Meglehetősen disszonáns és irritáló, hogy Ön láthatóan gyorsan elfelejtette korábbi civil mivoltát és azt is, hogy esélyegyenlőségi miniszter volt. Ön mára celebbé lépett elő és így is viselkedik. Megfeledkezik arról is, hogy jelenleg Ön az Európai Parlament baloldali képviselője, továbbá az EU Emberjogi Bizottságának tagja.

Ön az operabáli fellépésével mindenki előtt fényesen bizonyította, hogy egyáltalán nem a szegények és az elesettek (röviden a munka) oldalán áll, hanem a gazdagok, a gazdasági, politikai és kulturális elit (vagyis a tőke) oldalán érzi jól magát. Annak az elitnek a társaságában, mely vagyonának egyik forrása az akkor még állami tulajdonban lévő bankrendszertől felvett és soha nem törlesztett hitelek voltak. A vagyon másik forrása a privatizációból származott, melynek során kb. 2.600 milliárd forintnyi állami vagyont adtak magánkézbe. Az ország teljes (változatlan árakon számított) GDP-jének értéke 1995-ben kb. ugyanennyi volt.

Valószínűleg Ön is tudja, hogy a leggazdagabb 150 magyar összvagyona 2008-ban 2.441 milliárd forintot tett ki, ami felér a magyar GDP 8-10 %-ával, a nettó magyar adósságállomány egyötödével, és a teljes költségvetési hiány két és félszeresével. A listára első alkalommal felkerülő 29 fő vagyona egy év alatt 290 milliárd forinttal nőtt, ami közel 50 ezer munkavállaló által előállított GDP-vel, valamint a teljes azévi GDP-növekedéssel egyenlő. A leggazdagabb Demján Sándor vagyona 300 milliárd forint, ami a teljes magyar költségvetési hiány egyharmada, és ez a vagyon egyedül 2008-ban 40 milliárd forinttal nőtt.

Az Ön operabáli szerepelése minden tisztességes baloldali rosszallását kiváltotta, mert a mostani súlyos gazdasági, pénzügyi és társadalmi válság közepette Önnek sem illett volna az Operaházban az elittel és a celebekkel együtt a rongyot rázni és önfeledten mulatni. Ha Ön valódi baloldali lenne, akkor az Operaházzal szemben lévő oldalon, az ellenbálózók között lett volna a helye.

Az európai és benne a magyar baloldali hagyománnyal nem fér össze, hogy Ön a felső tízezer báljának örömeit habzsolta. Álságosan csengenek figyelmeztető szavai, hogy ,,nem mindenki számára adott a bálozás lehetősége és hogy az ünnep akkor lehet teljes, ha azokra is gondolunk, akik nem élvezhetik a bál örömeit." Az operabálhoz kapcsoló jótékonysági akciók minden évben 1,5-2 millió forint felajánlással járnak, ami a teljes költségeknek (cca. 150 millió Ft) mindössze 1-2 %-a, vagyis 5-6 páholyjegy eladásából fedezhető.

Feltételezhetően Ön is tudja, hogy rendszerváltásig nem voltak milliárdosok, de nem voltak hajléktalanok és nyomorgók sem Magyarországon. Ma a hajléktalanok számát 30 és 100 ezer között becsülik, a mélyszegénységben élőkét 600 ezer és 1 millió közé teszik a különböző statisztikák. A nyomorban élő gyermekek száma legalább 250 ezer. A munkanélküliek hivatalos száma 360 ezer, de a munkát keresőké 450 ezer. Ezzel szemben mindössze 40 ezer munkahelyet kínálnak a vállalkozások.

Mint volt esélyegyenlőségi miniszter talán azt is tudja, hogy a rendszerváltás óta eltelt húsz év alatt a magyar társadalom legszegényebb és leggazdagabb egytizedének a jövedelme közötti különbség négy-ötszörösről nyolc-tízszeresre emelkedett.

Ön baloldali politikusként egyébként morálisan már korábban is lejáratódott, hiszen nemrégiben szerelmi életéről írt könyvet nem pedig azokról a szociális gettóban élő többszázezer főt számláló hontestvéreinkről, akik nyomorban és kirekesztettségben tengetik életüket.

Fentiek alapján felszólítjuk Önt arra, hogy haladéktalanul mondjon le EU parlamenti képviselői mandátumáról és térjen haza, mivel érdemtelenné vált a társadalom nagyobb részének bizalmára.

Budapest, 2009. február 26.

Attac Magyarország Egyesület
Egyeztető Tanácsa


http://www.hungary.indymedia.org/node/11444
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Népszabadságnak elment a ked
  2009-02-27 20:54:54, péntek
 
  A Népszabadságnak elment a kedve a Jobbiktól
2009-02-26 21:26 barikád.hu

Tegnap este óta folyamatosan tudósítottunk arról, hogy a nol.hu, vagyis a Népszabadság című radikális baloldali napilap honlapja szavazást tett fel az olvasói számára. A szavazáson a pártpreferenciákat mérték. A helyzet azonban egyre kellemetlenebbé vált a lap szerkesztői számára, mert a Jobbik utcahosszal nyerte meg a felmérést. Az illetékesek végül ma délután megelégelték a számukra megalázó helyzetet, és levették a szavazás eredményét, de Hannibál nevű olvasónk szemfüles volt, és lementette az utolsó pillanatokban az állást. Azóta egyébként még az archívumban sem találni sehol az eredményt. A lap szerkesztői nyilvánvalóan örökre el akarják felejteni ezt a "rémálmot".

Mit lehet erre mondani: ez legyen a minimum!

barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az EU "ajándéka" az évfordulón
  2009-02-27 20:49:37, péntek
 
  Az EU "ajándéka" az évfordulón: Mindenhol büntetni fogják a holokauszttagadást, de a kommunista bűnökét nem





Hazatért Richard Williamson, a hírhedt holkauszttagadó katolikus püspök, és egyelőre nincs mitől félnie Nagy-Britanniában. Legkésőbb 2010 decemberében viszont elkezdhet aggódni, mert akkor már az Európai Unió valamennyi tagállamában szigorú büntetéssel lesz sújtható a holokauszt tagadása. A hír időzítése azért furcsa, mert számunkra éppen most van a kommunizmus áldozatainak emléknapja, amely bűnök tagadását viszont nem kívánja szankcionálni az EU.





A huszonhetek igazságügyi miniszterei tavaly novemberben állapodtak meg arról, hogy büntetendővé kell tenni a népirtás vagy az emberiesség elleni bűntett "nyilvános helyeslését, tagadását vagy ártalmatlan cselekményként való beállítását". Ugyanez vonatkozik a rasszista gyűlöletre vagy erőszakra buzdító szándékos és nyilvános kijelentésekre. A büntetés egy és három év közötti szabadságvesztés, de a tagállamok ennél szigorúbb szankciót is előírhatnak.





Az EU-tagok két évet kaptak arra, hogy átültessék a nemzeti jogrendbe az uniós kerethatározat előírásait; a holokauszt tagadásának legkésőbb 2010 decemberéig a brit jogban is büntetőjogi kategóriaként kell megjelennie. A tagállamok ugyanakkor eltekinthetnek az eljárástól, ha a kijelentések nem veszélyeztetik a közrendet, vagy nem fenyegető, vagy sértő, gyalázkodó jellegűek. A jogi értelmezésnek tehát marad tere bőven.





A kivételek és jogi finomságok főként brit nyomásra kerültek az egyhangúlag elfogadott kerethatározatba, a britek ugyanis attól tartottak, hogy az előírások túlságosan korlátozhatják a szólás- és véleményszabadságot. Korábban egyes skandináv államokban is szabadon lehetett terjeszteni a nemzetiszocializmust dicsőítő írásműveket, vagy korabeli náci kötetek reprintjeit. A szigorítást ezekben az országokban is be kell vezetni.





Hét évig tartott, mire a tagállamok megállapodásra jutottak a holokauszttagadás, a rasszizmus és az idegenellenesség egységes büntetéséről. Az Európai Bizottság első javaslata 2001-es keltezésű, ám a jogászi munka évekig szünetelt, mert a felek nem tudtak közös nevezőre jutni.





Elsőként Olaszország futtatta zátonyra a tárgyalásokat, azután pedig közép- és kelet-európai államok támasztottak olyan követeléseket, amelyekről igen nehéz volt megállapodásra jutni; azt követelték, hogy a sztálinizmus bűneinek tagadása is legyen büntetendő. Erre azonban nem került sor.





A kompromisszumos formula a "népirtás, emberiségellenes bűntett és háborús bűn" tagadásának fogalmán alapul, amelyet a II. világháború után felállított nürnbergi nemzetközi katonai törvényszék dolgozott ki. A megegyezést végül 2007 első felében, a német EU-elnökség idején sikerült tető alá hozni. Még ezután is csaknem 20 hónapig tartott, amíg hét tagállam törvényhozásában sikerült meggyőzni az ellenzőket, és a parlamentek elfogadták a kerethatározatot. Ennek gyakorlati hatékonysága azonban csak akkor fog kiderülni, ha majd valamennyi tagállam ehhez igazítja saját nemzeti jogszabályait.





Forrás: stop.hu - barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nap videója: Budapest parádé
  2009-02-27 20:42:20, péntek
 
  A nap videója: Budapest parádéra gyakorol a kis csinos SZDSZ-es

http://kuruc.info/r/22/36153/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Ellenzékben" lesz a Kadima -
  2009-02-27 20:34:37, péntek
 
 

2009-02-27. 17:26

"Ellenzékben" lesz a Kadima - ahogy az SZDSZ


Nincs lehetőség nagykoalíciós kormány megalakítására Izraelben - jelentette ki pénteken Benjámin Netanjahu, az egyik szélsőjobboldali Likud vezetője.

"Mindent elkövettem a nagykoalíció létrehozása érdekében, amely fontos lett volna az Izrael előtt álló biztonsági és gazdasági kihívások tükrében. Legnagyobb sajnálatomra Livni asszony kategorikus elutasításába ütköztem" - mondta a kormányalakítással megbízott Netanjahu újságíróknak.
A politikus tárgyalt Cipi Livnivel, az ugyancsak szélsőséges Kadima vezetőjével Tel-Avivban. A találkozó után Livni közölte: nem hajlandó részt venni egy Netanjahu vezette nagykoalícióban.
"A megbeszélésen nem tudtunk megegyezésre jutni több lényeges kérdésben" - mondta Livni a másfél órás találkozó után, hozzátéve, hogy szükség esetén támogatni fogja az új kormányt.
Netanjahu elmondta, a megegyezés érdekében kész lett volna nagylelkű engedményeket tenni, nevezetesen felajánlotta volna a Kadimának a három kulcsfontosságú minisztérium - a külügyi, a védelmi és a pénzügyi tárca - közül kettőnek az irányítását.
A Kadima annak ellenére elzárkózott a nagykoalíciótól, hogy egy közvélemény-kutatás szerint az izraeliek 52 százaléka a legtöbb mandátummal rendelkező két párt összefogását támogatná.
Netanjahunak április 3-ig van ideje új kormányt alakítani.

(MTI nyomán)



http://kuruc.info/r/4/36141/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán szerint volt demokratiku
  2009-02-27 20:31:53, péntek
 
  2009-02-27. 19:12

Orbán szerint volt demokratikus átalakulás és jó irányba tartunk


,,Magyarországon még jelentős többségben vannak azok, akik hisznek abban, hogy az elmúlt 20 évnek volt értelme, hogy jó irányban indultunk el" - hangsúlyozta Orbán Viktor Berlinben.
A Konrad Adenauer Alapítvány pénteki rendezvényen a Fidesz elnöke hangsúlyozta: mindenkinek Európában és a világnak is szüksége van arra, hogy Európa egységes és erős legyen. ,,Ha ez a hitünk elég erős, akkor a mostani válságot is átvészelhetjük anélkül, hogy lerombolnánk mindazt, amit közösen felépítettünk a határnyitással, a berlini fal lebontásával, a német újraegyesítéssel, a magyar demokratikus átalakulással" - jelentette ki Orbán.

(MTI-hír szóról szóra)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Siófoki szőke vonulás: észreve
  2009-02-27 20:29:45, péntek
 
  2009-02-27. 19:06
http://kuruc.info/r/2/36148/

Siófoki szőke vonulás: észrevették, hogy szakmai mulasztások történtek


Szakmai mulasztásokat állapított meg az enyingi cigányok tavalyi nyári siófoki felvonulásával összefüggésben elrendelt belső rendőrségi vizsgálat. Az ORFK bűnügyi főigazgatója hangsúlyozta: a tavaly nyári esettel összefüggésben az országos rendőrfőkapitány kért vizsgálatot és rövidesen fegyelmi intézkedéseket tesznek.
Házi István szerint a rendőrség azzal követett el szakmai mulasztást, hogy nem pontosította a rendezvény célját, és nem állapította meg, hogy az megfelelt-e a gyülekezési törvény előírásainak.
Hiányosságnak nevezte azt is, hogy a résztvevők közül csak néhányat azonosítottak. A tavalyi nyári siófoki felvonulással összefüggésben Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter kérte Bencze József országos rendőrfőkapitányt a körülmények tisztázására.
Balázs Árpád, Siófok fideszes polgármestere korábban azt mondta: tudomása szerint a "romák" nyári siófoki felvonulása egyfajta reakció volt arra, hogy nem tudták kiterjeszteni befolyásukat a siófoki vendéglátósokra.
Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője akkor azt mondta: a felvonulásról készült felvételek alapján a retkesek "természetesen" sem bűncselekményt, sem szabálysértést nem követtek el.

(MTI korrigálva)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zéró tolerancia
  2009-02-27 20:26:07, péntek
 
 
ZÉRÓ TOLERANCIA

http://1.bp.blogspot.com/_4tltYwvD8Oc/SagF6bdNKPI/AAAAAAAABqY/HhWjdeUm0EA/s400/te +vagy.jpeg

Kép mára
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 35 
2009.02 2009. Február 2009.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1172 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 421
  • e Hét: 2681
  • e Hónap: 19474
  • e Év: 152391
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.