Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Zarko Sesum apja 300 katonával
  2009-02-09 00:36:32, hétfő
 
  Zarko Sesum apja 300 volt katonával jön a cigányok ellen!
2009-02-08. 13:51 Kuruc.info

A prosport.ro legújabb híre (angol "fordítás" ITT) szerint a félig megvakított (?) Zarko Sesum apja, akinek Szerbiában vezető őrző-védő cége van, 300 volt katonával Magyarországra készül, hogy ellássa a gyilkos cigányok baját.
Mit mondjunk? Finoman szólva, nem tiltakozunk az ötlet ellen. Ha már a feltehetőleg a cigány maffiózók zsebében levő helyi magyar "rendőrség" nem csinál semmit...

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Munkaértekezlet Kunszentmiklós
  2009-02-09 00:34:40, hétfő
 
  Kufárok és az apokalipszis lovasai között
A Magyarok Szövetségének munkaértekezlete Kunszentmiklóson február 7-én

Több mint kétezer ember jelenlétében zajlott le a Magyarok Szövetségének legújabb munkaértekezlete a kunszentmiklósi Sportcsarnokban. A vezetőség ismertette a rohamosan bővülő szervezet működési rendjét és sikerült az ország drámai helyzetének ellenére is hitet és lelkesedést önteni a résztvevőkbe.

Magyarország azért van jelenlegi válságos helyzetében, mert nem vettünk részt saját életünk megformálásában, hanem mások által felfestett álomképeket követtünk, jelentette ki a mozgalom vezéralakja, Vukics Ferenc. Ennek a következménye, hogy nem azt mondjuk, amit gondolunk, hanem hazudunk. Pedig tartós és tartalmas élet csak a valóságban, s az igazságban lehetséges, folytatta Vukics. Ez az életforma csak a teremtett világ rendjéhez kapcsolódhat. Minden más csak látszatsikerekhez vezethet. Őseink ezt nagyon jól tudták. Ezért vagyunk ma is az egyike annak a hét országnak, amelyek már 1100 éve léteznek. Azaz a magyar ember helyesen fogta fel a teremtett világ és az ember viszonyát. Nyelvünk is kiválóan leírja a valóságot, kifejezi a világ sokszínűségét, de ezt úgy képes megtenni, hogy a dolgok lényege felől egyet is tudjunk érteni. Ha azonban az együttműködési készség hiányzott, történelmünk mindig katasztrófákba torkollott.

Az együttműködés példái mindig világosan bizonyítják, hogy a közösség több mint az egyén és az egyén is csak a közösségben tud kibontakozni. A közösség a magtára a tudás felhalmozódásának, amely biztosítani tudja, hogy a következő generáció gazdagabb legyen. A tudásgyűjtés ma is feltételezi, hogy kapcsolatunk a teremtett világgal továbbra is tartós legyen, s ne holmi nevetséges izmusokban higgyünk. Ezért fontos a hagyomány, amely az élet tudománya. Ez a szellemi alapvetés ma megrendült, mert elszakadtunk a valóságtól. Ezért vagyunk bajban. S nemcsak mi, hanem tiszavirág életű kizsákmányolóink is. Mert ez a természetellenes világ óriási válságok sorozata előtt áll. A magyarság feladata tehát óriási, amelynek teljesítése a világot is megmentheti. Első feladatunk, hogy felszámoljuk a megosztottságot. Ha lesz összefogás, nincs az az erő, mely ellent tudna állni, hogy egy egészséges és élhető Magyarországot teremtsünk.

A magyar társadalom mindenről elkésett, mindenről lemaradt. De őseink csodálatos hagyománya ott van mindenütt, mint egy búvópatak. Csak elő kell hívni, meg kell szólítani. Ezért alakult meg a Magyarok Szövetsége, mondta Vukics Ferenc.

Kunszentmiklós polgármestere hazánk jelenét a tékozló fiú történetével hasonlította össze. meg kell hallanunk az atya hívó szavát és meg kell erősödnünk. De együtt kell haladnunk, mert, aki nagyon előre fut, azt elpusztítják a kufárok, aki meg lemarad, azt eltapossák az apokalipszis lovasai.

A Magyarok Szövetsége céljainak ismertetése után következett a tagozatok tevékenységének ismertetése. A legfontosabb, hogy ma már kb. ötezer ember járja az országot, hogy ismertesse az emberekkel hazánk helyzetét és terjessze a jó hírt; hogy van kiút! S habár a média fő állomásai elzárkóznak a Szövetség elől, nem úgy a helyi televíziók! Az országban működő kb. 500 kis helyi TV-ből már 180 adott együttműködési nyilatkozatot. Fontosnak tekinti a Szövetség a Magyarok Piacának a terjesztését is, amely nem csak a gazdasági válságot akarja enyhíteni a gyengébbek számára, hanem kulturális rendezvényeket is tartani.

A mosolygó arcok és a nyilvánvaló lelkesedés újból bebizonyította, hogy a Magyarok Szövetsége többre képes, mint az eddigi pártos kezdeményezések. Március 21-én már ország-világ meggyőződhet róla; Budapesten, a Hősök terén zászlóbontás következik.

Vajta Dénes
Nemzeti InternetFigyelő


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ima
  2009-02-09 00:29:10, hétfő
 
  Boldog Özséb imája
2009. February 07. Saturday, 18:45

Jézus int; akarja, hogy kövessük; hogy vegyük fel a keresztünket s kövessük. Az a gondolatom jön: akarja-e, hogy Vele menjünk? Kérdem ezt, mert látom, hogy mennyire szereti a magányos utakat.

Egymaga jött, csendes éjben jött a világba: magányosan járt, lelkének mélyeit senki sem ismerte; magányosan vitte fel keresztjét a Golgotára; magányosan támadt föl, szálla alá poklokra, fölment a mennyekbe. S kellett is e nagy utakat magányosan megjárnia, hiszen a nagy lelkek útjai magányos utak. A mi lelki életünk útjai is magányosak; mások szerethetnek, gyámolíthatnak, buzdíthatnak, de az én öntudatom világában, mélységeiben vagy pusztáin végre is magam járok. Csak az Isten, kit lelkem mélyén látok, kiből én magam vagyok, csak Ő van velem; Ő lelkem lelke; Ő bennem, és benne! Benne kell elmélyednem, hogy előre haladhassak; erejét, kegyelmét fölszívnom magamba, hogy isteni életet éljek; Istenem, Te gazdag világom; Istenem, Te mély, erőteljes, fölséges életem; Istenem, Te mindenem!

Istenem a Te országod erő, élet, öröm a lélekben. A Te országod az igazságosabb, nemesebb, emberibb földi lét, ennek az országnak eljövetelén dolgozott szent Özséb szolgád is: mert a te országod a lelkek közössége, az Anyaszentegyház s végül az örökkévalóság. Kérlek, fejlődjék jobban a lelkem, fejlődjék a világ a Te gondolataid szerint. Legyen kevesebb sötétség, kín, pusztulás körülöttünk, ismerjünk rá művedben a Te végtelen szeretetedre. Istenem a Te országod terjedése reményében dolgozom, ezt sóhajtja minden imám.
Ámen.

-cspb-
Polgár Info


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lapáttal támadtak a rendőrökre
  2009-02-09 00:23:13, hétfő
 
  Lapáttal támadtak a rendőrökre a cigányok Hevesben
2009-02-08 12:09 barikád.hu

Telefonon hívták ki a zsarukat azzal, hogy tömegverekedés van Hevesen a Dankó Pista utcában. Nem volt, viszont a rendőröket felfegyverzett tömeg támadta meg.

Soltész Bálint r. százados tájékoztatása szerint délelőtt tíz óra tájban egy ismeretlen nő telefonált a Hevesi Rendőrkapitányságra, hogy a városban a Dankó Pista utcában tömegverekedés zajlik. A járőrök a helyszínre érkezve semmilyen jogsértő cselekményt nem észleltek. Negyedóra elteltével ugyanaz a nő ismét bejelentette a verekedést. A zsaruk megint kimentek, s ekkor az utca közepén, hirtelen egy 20-30 fős, botokkal, kerti szerszámokkal felfegyverkezett tömeg körbeállta szolgálati gépkocsijukat. A társaság egyik tagja odalépett a jármű vezetőoldali ablakához és megakadályozta a rendőrt az ablak felhúzásában. A férfi kérdőre vonta a bent ültő két rendőrt, egy pár nappal korábbi intézkedést sérelmeztek, amikor is körözött személyeket kerestek az egyenruhások a városban.

A tömeg életveszélyesen megfenyegette a rendőröket, majd öklükkel verték a kocsit, továbbá egy lapáttal is a jármű szélvédője felé ütöttek. Ekkor a járőrök segítséget kértek.

A kiérkező "megerősített rendőri erők" a bűncselekmény elkövetőit elfogták, 8 embert állítottak elő a rendőrkapitányságra, ellenük - őrizetbe vételük mellett - csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A hivatalos személy elleni erőszak bűncselekmény elkövetése miatt az eljárást a Heves Megyei Nyomozó Ügyészég fogja lefolytatni. Az elkövetők felkutatása során egy kilencedik gyanúsított kilétére is fényt derült, az idős asszonyt egészségi állapota miatt nem állították elő, azonban az eljárást vele szemben is megindította a rendőrség.

Érdekesség, hogy ezúttal elfogták azt a férfit is, akit korábban a "sérelmezett rendőri akció során" kerestek. Ellene letöltendő börtönbüntetés miatt volt érvényben elfogatóparancs.

Heves város közbiztonságának megerősítése érdekében a város rendőrkapitánya - a rendőrségi törvényben biztosított jogkörénél fogva - fokozott rendőri ellenőrzést rendelt el, mely során gépjármű és ruházat átvizsgálásra is lehet számítani.

HEOL - barikád.hu


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szemtanú a veszprémi gyilkossá
  2009-02-09 00:22:04, hétfő
 
  Olvasó: egy szemtanú a veszprémi gyilkosságról
2009. február 08. 14:04 HunHír.Hu

"Fél 2-2 tájékán mikor kimentem az illemhelyre, akkor a beléptetőnél ott állt kb. 15 db nagydarab, kigyúrt, kockafejű, barátságtalan kinézetű cigány. Ekkor meg is jegyeztem magamnak, hogy ha ezen az estén nem lesz verekedés, akkor soha (de eszembe sem jutott az, hogy itt majd a kés kerül elő). Lementek a zsúfolt szórakozóhelyre, aminek az lett a vége, hogy többen inkább elhagyták a helyet".

Egy szemtanú beszámolója (kis javítással): "Szeretném részletesen összefoglalni az egész helyzetet. Több éve járok szórakozni erre a szórakozóhelyre és kijelenthetem, hogy egy teljesen normális, kulturáltan szórakozni tudó réteg kedvelt szórakozóhelye volt ez klub. Az elmúlt 5 évbe, mióta idejárok, soha egy verekedést nem láttam, max. egyszer egy pofon elcsattant, de ennyi.

Tegnap este is egy szokásos bulinak indult, ugyan azok az arcok, ismerősök, barátok. Fél 1 fele megjelentek a veszprémi kézilabdázók is, de ez egy természetes jelenség volt, mivel ez egy általuk is gyakran látogatott hely volt. Mindig jól el tudtak vegyülni discoban, tehát soha nem voltak nagyra magukra, hogy ismert sportolók, soha nem nagyképűsködtek. Sőt nagyon közvetlenek voltak (ha ez ember leállt velük beszélgetni akkor gyakran meghívták 1-1 italra), szóval egy szimpatikus társaság benyomását keltették mindig. Fél 2-2 tájékán mikor kimentem az illemhelyre, akkor a beléptetőnél ott állt kb. 15 db nagydarab, kigyúrt, kockafejű, barátságtalan kinézetű cigány. Ekkor meg is jegyeztem magamnak, hogy ha ezen az estén nem lesz verekedés, akkor soha (de eszembe sem jutott az, hogy itt majd a kés kerül elő). Lementek a zsúfolt szórakozóhelyre, aminek az lett a vége, hogy többen inkább elhagyták a helyet. Ismerőseim megrökönyödve kérdezték tőlem, hogy honnan került elő ez a társaság, mert soha senki sem látott még ilyet Veszprémben (ezt nem mellébeszélés, mivel évek óta a szombat estéim nagy részét Veszprém valamelyik szórakozóhelyén töltöm, és én sem láttam őket sohasem). A cigány társaság látva a szűkös helyet felmentek az emeletre, ahol egy koktélbár van, majd 3 óra magasságában ismét lejöttek a pincében található disco részre, ahol szinte egyből belekötöttek a pult környékén állókba és így a MKB Veszprém kézilabdázóiba is. A filmekbe illő verekedés egyből kialakult: ordibálás, székdobálás. Ütöttek mindenkit aki épp ott volt. Ekkor a villanyt felkapcsolták, zene leállt majd megpróbálták szétszedni őket. Ezek után kimentek az utcára és kint folytatódott a verekedés. Majd jött a barátom és mondta hogy a Kozmát kint az utcán a bejárat előtt a CIGÁNYOK SZÍVEN SZÚRTÁK és ott fekszik az útesten. Mikor kimentünk, már ott voltak a mentők, akik több perce élesztették újból, és a rendőrök kérdezgették ki az embereket.

A konkrét esetet nem láttam, amikor leszúrták, de az előzmények alapján egyértelműen kijelenthető hogy a 15 fős CIGÁNY társaság a tettes. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a szórakozóhely meg az utca, ahol leszúrták Kozmát, az is be van kamerázva.

Most már csak remélni tudom, hogy tetteseket elkapják és elég nagy lesz a társadalmi felháborodás és a nyomás ahhoz, hogy a rendőrség, politikusok és mindenki őszintén és határozattan kimondja, hogy itt igenis cigányok voltak, és itt az országban komoly baj van a cigánysággal és ez így nem mehet tovább. Nagyon csalódott lennék akkor, ha minden ***os kisebbségi szervezet nyomására ezt az ügyet elbagatellizálnák és egy átlagos szórakozóhelyi késelésként állítanák be, mert ez nem az volt. Itt konkrétan lejött egy cigány társaság, oda ahol korábban soha nem volt balhé, és egyből verekedést provokáltak, és MEGÖLTEK egy és súlyosan megsebesítettek két köztiszteletnek örvendő élsportolót.

carnivora - HunHír.Hu fórum
Kapcsolódó hírek:
* Fáklyás felvonuláson emlékeznek Veszprémben a cigányok által meggyilkolt sportolóra
* Gyorshír: Harmincfős cigány banda gyilkolta meg a válogatott kézilabdást


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csendőrség és halálbüntetés
  2009-02-09 00:20:28, hétfő
 
  A Jobbik felállítaná a csendőrséget és visszahozná a halálbüntetést

A Jobbik Magyarországért Mozgalom megdöbbenéssel értesült a vasárnap hajnali veszprémi gyilkosságról, amelynek áldozata Marian Cozma válogatott kézilabdázó volt. A világhálón keringő információk szerint a bűnösök cigány származású személyek voltak.

Elvárjuk a rendőrségtől az elkövetők mielőbbi letartóztatását és a nyomozás eredményeinek nyilvánosságra hozását!

Az utóbbi időszakban elszabaduló agresszív bűncselekmények azt bizonyítják, hogy a kormány a közbiztonság területén is teljes csődöt mondott. A rendőrség képtelen az emberek biztonságának garantálására, képtelen a tettesek kézrekerítésére, a nyilvánosság elől elhallgatja a nyomozási eredményeket, és amennyiben nagy ritkán mégis sikerülne az elkövetők elfogása, a magyar igazságszolgáltatás évekig ül az egyértelmű ügyeken, hogy aztán felkavarva a társadalom nyugalmát, megfelelő szankciók nélkül küldje vissza az emberek közé a gyilkosokat. A kialakult helyzet a jelenlegi parlamenti pártok bűne, amelyek húsz éve tehetetlenek.

A Jobbik az Országgyűlésben elsőrendű feladatának tekinti majd a közbiztonság megteremtését. Az országban erős rendőrséget, vidéken csendőrséget kell felállítani. Az igazságszolgáltatásban a büntetési tételek szigorítására és az eljárások gyorsítására van szükség. A Jobbik véget vet a "welness" börtönök világának, ahol a szabadságvesztésüket töltők konditermekben és tévészobákban lógatják a lábukat két bűncselekmény elkövetése között. Amennyiben szükségessé válik, mindent meg fogunk tenni hazánkat a halálbüntetés visszaállításában megakadályozó jogi kötelezettségek eltörléséért.
Elég volt!

Vona Gábor, a Jobbik elnöke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2009.01 2009. Február 2009.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 62 db bejegyzés
e év: 468 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5402
  • e Hét: 6782
  • e Hónap: 7729
  • e Év: 43670
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.