Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 53 
Vigadva sír a magyar
  2009-03-29 22:04:00, vasárnap
 
  Vigadva sír a magyar


http://mkdsz.hu/images/stories/n91/jobpilot.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minden idők legszarabb ünnepe
  2009-03-29 21:36:13, vasárnap
 
  Minden idők legszarabb ünnepe


2009.03.15. 16:44

Mese nincs: Petőfi meghalt, a magyar nemzet kurva lett. Eladtuk a szabadságunk a mobiltelefonért, ami palacsintát tud sütni. Azok kedvéért akik hasznosan töltötték a vasárnapot, nézzük, miféle rendezvényekkel kedveskedtek nekünk emberszabású politikusaink március tizenötödikén!




Zászlófelvonás:



Semmi extra nem volt, csak a szokásos. Mondjuk azt nem értem, hogy miért a Kossuth téren kell felvonni a zászlót, ha egyszer nem engednek oda senkit? Nem lenne egyszerűbb valami zárt, katonai komplexum területén megszervezni a dolgot? Táborfalván, egy jól szigetelt hangárban mondjuk. Akkor legalább nem kéne lezárni a Kossuth teret. Sőt, a tévében adhatnák a négy évvel ezelőtti zászlófelvonást, akkor még emberek is voltak.




Demszky papper:



Hát, gyerekek, én mindig mondom, hogy a Gábornak már nincsen lejjebb, de megint meglepett ez a lófogú fasz. Nem átallotta ugyanis azt mondani Petőfi szobra alatt, március tizenötödikén, hogy ide "nem forradalom, hanem kiegyezés kell." Én vártam, hogy Petőfi leszáll a talapzatról és megdobálja bronztojással, de sajnos nem történt semmi. Közönsége persze nem volt, főleg, ha azokat nem számítjuk, akik helyben meg akarták lincselni. Így lényegében egy szobából is sugározhatták volna a beszédet, mindenki jobban járt volna. Ami engem illet, legjobban még mindig annak örülnék, ha Krisztus alászállna a mennyekből és egy fagyiskanállal kicsontozná ezt a rohadékot, de én türelmes hívő vagyok, belátom, hogy Jézusnak más dolga is van.




A nemzet tagoltan beszélő atyja:



Nem értem én az Orbánt. Azt mondja március 15-én, hogy :"Magyarország azé, aki küzd érte, aki dolgozik érte, aki szereti akkor is, amikor nehéz." Hát, micsoda őrültség már ez??? Ha van bármi tanulsága a történelmünknek, akkor az, hogy az övék biztosan nem. Szóval, ha Kálmán Olga megereszt egy ilyet ezen a napon, az még belefér, de a nemzet szent atyjától tényleg valami jobbat vártam. Őszintén szólva, nekem hiányoznak azok az idők, amikor a Wermer András írta a beszédeit és fésülte a haját, akkor sokkal jobb volt minden.




Balegyenes Ferenc:



Sajnos nem tudom az ő beszédeit ki írja. Tudja valaki? Szerintem Alice csodaországából valamelyik betintázott nyúl. Ünnepi beszédéből megtudhattuk, hogy a Nemzeti Színház ronda (ezért adták az Alföldinek), és Magyarország jó hely, ahol évente százezer autót adnak el (biztos a matchboxokat is beleszámolta). Azt is mondta, hogy amennyiben mégsem olyan jó hely, mi most inkább ne foglalkozzunk ezzel, majd ő hétfőn az irodában utánanéz a dolgoknak. Tett valami zavaros utalást arra is, hogy az Orbán Magyarország ütődött unokatestvére, vagy mi. A Rákosi érán edződött közönség elégedetten tapsolt, és csattogtatta a műfogsorait. Nem tudom, mi a Feri titka, hogy ilyen hatással van a nyuggerekre. Talán csirkelábat hord a zakójában?




Gülüné Morvai Krisztina:



Van valami furcsa ebben a nőben, nem? A legtöbb jobbikos mély fájdalommal telve, dörgő, érces hangon szól a nemzet dolgairól (a nők is), és ha rendőrsorfallal találkozik olyan lesz, mint egy vietnami tengerészgyalogos (dermedt arc, parancsok ingerült ordítása...stb). Morvai ezzel szemben mindig olyan könnyed, vidám, már-már euforikus. Látszik rajta, hogy élvezi ezt az egészet. Az is lehet, hogy szexuális izgalmakat él át, nem tudom. Szerintem Gyurival gondok vannak az ágyban.




Toroczkai Maci Laci:



Toroczkai úgy van a nemzetmentéssel, mint Maci Laci a piknikes kosárral: Minden részben megpróbálja megszerezni, de aztán persze nem sikerül neki, a közönség meg jót röhög rajta. Ma sem jött össze a nagy terv, a kék rangerek lecsukták a Budaházyt. Lackó nagy hatású beszédet tartott, és most be kell vallanom, nekem az övé tetszett a legjobban. Rövid volt és lényegre törő, nem olyan terjengős szar, mint a többieké. Tele volt érzelmekkel. Fejből, nem pedig jegyzetből mondta, és a kitűzött cél is megvalósítható: "menjünk a Gyorskocsi utcához!" Egyszerű, de legalább nem a Holdon van, mint a többiek ködös légvárai. Ha esetleg nyitna egy pólóboltot, hosszú távon is nagy jövője lenne az üzletágban, az biztos!

www.terrormedia.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bajnai az MSZP hivatalos jelöl
  2009-03-29 21:29:00, vasárnap
 
 

Jöjjön, aminek jönnie kell - Bajnai az MSZP hivatalos jelöltje

Kiss Péter kancelláriaminiszter, az MSZP alelnöke hivatalosan is bejelentette, hogy Bajnai Gordon, a jelenlegi nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter az MSZP kormányfőjelöltje.

http://www.hirextra.hu/2009/03/29/jojjon-aminek-jonnie-kell-kormanyvalsag-percrol -percre/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
így mulat a Fidesz a válságban
  2009-03-29 21:28:04, vasárnap
 
  így mulat a Fidesz a válságban

2009. március 29. 21:42:18


Figyelem! Világrengető bejelentés következik. Újra és újra kezdeményezi a parlament feloszlatását a Fidesz - közölte Orbán Viktor Fidesz-elnök vasárnap pártja születésnapi ünnepségén. Orbán szerint nekik több megfelelő emberük is van egy Fidesz-kormány minden posztjára. A visszafogottan ünneplő Fidesz tortájába a Kövér László 2001-es bolsevik kutyás kiszólását idéző Szájer József vágott bele először.
A mostani helyzetben a Fidesz egy dolgot tud tenni: újra és újra a parlament feloszlatását kezdeményezi - mondta Orbán Viktor, a párt elnöke vasárnap a párt 21. születésnapi ünnepségének elején Budapesten. Orbán szerint, ha az SZDSZ hajlandó igent mondani a parlament feloszlatására, akkor megszűnik ez a jelenlegi állapot, mivel az Országgyűlés feloszlásához az SZDSZ szavazataira is szükség lenne. Ezzel az erővel azt is mondhatta volna ViktorViktor, hogy a sült galambot várják.
"Nem tárgyalunk az SZDSZ-szel, mert az SZDSZ ezt visszautasítja" - mondta Orbán Viktor az MTI-nek. Orbán nem adott egyértelmű választ a kérdésre, hogy áprilisban sorra kerülhet-e a parlament feloszlatása. Azt mondta, minden lehetséges és mindennek az ellenkezője is. Ó, igen, még egy-két ilyen bölcs mondás, és ha eleget várnak, a végén tényleg megoldódik a helyzet.
Szerinte az országnak hosszabb távon anyagilag is mérhető károkat okoz a jelenlegi helyzet. Azt mondta, bármilyen jelölt neve is merül fel, az gyenge kormányt eredményez, míg egy erős kormány felállításának feltétele az előre hozott választás. Egy Fidesz-kormány felállítása ma nem jelentene gondot, minden posztra párton belül és azon kívül is több megfelelő súlyú szakember is van - mondta. Orbán szerint az MSZP és a vele hol kormányon kívül, hol kormányon belüli szövetséges SZDSZ összeroppant a kormányzás súlya alatt, és ma már nem tudnak kormányozni.
A 21 évvel ezelőtt megalakult Fidesz a Bibó István Szakkollégiumban tartotta születésnapi ünnepségét a Gellérthegy oldalában. A kertben felállított, csendes eső áztatta sátrak alatt már csak páran lézengtek, és a csocsóasztal is szabad volt, amikor az épületben Szájer József európai parlamenti képviselője a születésnapi torta felvágására készülve arról beszélt, hogy "most eljutottunk oda, hogy elértünk 1988. március 30-ig, és innen visszafelé megyünk".

Zsoca is örül...
Szájer szerint húsz évet visszament az ország az időben a független intézmények függetlenségének garantálása terén. A kormányzat támadja a köztársasági elnököt, a Legfelsőbb Bíróságot, az Alkotmánybíróságot, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletét, de korábban a Nemzeti Bankot, a legfőbb ügyészt is durván megtámadták - mondta, majd Kövér László országos választmányi elnök 2001-es szavait idézve - "bolsevik kutyából nem lesz nemzeti szalonna" - belevágott a fehér alapon narancsszínű koronggal díszített marcipántortába. Szavait derültség fogadta az MSZMP-s múlttal véletlenül sem vádolható díszes társaságban, nyilván az önirónia megnyilvánulásaként.

...hisz neki mindig jut a koncból
Egy éve nincs kormányzás - mondta az [origo]-nak Pokorni Zoltán képviselő, XII. kerületi polgármester a bejáratnál, miközben odabent Orbán Viktor folytatta a tortaszeletelést. Pokorni azt mondta, 50 százalék esélye van, hogy az MSZP és az SZDSZ megállapodjon Gyurcsány utódjáról, ám a fő kérdés szerinte az, hogy "meddig lehet folytatni ezt az agóniát". Előre hozott választás kell, minden egyéb csak időhúzás. Jót nevetnénk rajta, ha nem az ország sorsa lenne a tét - mondta. Arról, hogy ezek után vajon csatlakozott-e az önfeledten ünneplőkhöz, vagy hazament az ország sorsán gondolkodni, nem szól a tudósítás.
Gyurcsány Ferenc lemondásának múlt szombati bejelentése óta nem találnak olyan embert a kormányfő utódjául, aki vállalná a megbízást, illetve akit egyaránt elfogadna az MSZP és az SZDSZ is, és így elnyerhetné a parlamenti többség támogatását. Az SZDSZ vasárnap Bajnai Gordon gazdasági miniszterről tárgyal, aki a kiszivárgott információk szerint a legfrissebb szocialista miniszterelnök-jelölt Gyurcsány helyére, akinek szombaton pártelnöki tisztjéről is távoznia kellett. Ha az SZDSZ nemet mond, azzal tovább nő a Fidesz által szorgalmazott előre hozott választás esélye. Azt ugyanakkor nem tudni biztosan, hogy Bajnai egyáltalán vállalná-e a megbízatást.

Forrás: Kuruc.info

http://www.nemenyi.net/default.asp?Direkt=56147

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Portré
  2009-03-29 21:18:42, vasárnap
 
  http://imgfrm.index.hu/imgfrm/1/9/5/7/BIG_0005711957.jpg


http://www.origo.hu/itthon/20060726bajnaiportre.html

http://misc.meh.hu/letoltheto/Bajnai_Gordon.pdf

http://www.meh.hu/misc/letoltheto/BajnaiGordon2009.pdf
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akkor nyugodtan alhatunk továb
  2009-03-29 21:05:57, vasárnap
 
  Forrás: fidesz.hu 2009. március 29. 12:27

A Fidesz felkészült a kormányzásra



A Fidesz nem tehet mást, mint újra és újra indítványozza a parlament feloszlatását - mondta Orbán Viktor pártelnök vasárnap újságíróknak. Amit itt látunk Magyarországon, még egy banánköztársaságban sem fordulhat elő, nemhogy Európa közepén - fogalmazott.

WA Fidesz elnöke szerint arra is lehetőség van, hogy a kampányidőszakot lerövidítve június 7-én egy időben rendezzék meg az európai parlamenti és az országgyűlési választásokat. Az erre vonatkozó javaslatok bent vannak a parlamentben - tette hozzá Orbán pártja 21. születésnapi ünnepségén.

Orbán Viktor azt mondta, a jelenlegi helyzet addig tart, amíg az SZDSZ nem hajlandó támogatni a parlament feloszlatását. A Fidesz nem tárgyal az SZDSZ-szel - fűzte hozzá -, mert a szabad demokraták ezt visszautasítják. A tárgyalásoknak akkor van értelme, ha van esély a megegyezésre, egyébként kutyakomédia - emelte ki.

Elmondta: a Fidesz felkészült a kormányzásra, minden posztra párton belül és azon kívül is megfelelő szakemberei vannak: a párt most sokkal erősebb, mint 1998-ban az első polgári kormány megalakításakor.

Orbán szerint Magyarország ma attól szenved, hogy egy baloldali párt és szövetségese összeroppant a kormányzás súlya alatt. "Magyarország bajban van: kivéreztették, legyengítették, tönkretették" - hangsúlyozta a politikus, aki úgy vélte, hogy az ország helyzete 1989-et idézi: "kormányozni nem tudnak, választani nem akarnak."

Amit itt látunk Magyarországon, még egy banánköztársaságban sem fordulhat elő, nemhogy Európa közepén - fogalmazott.

Orbán Viktor értékelése szerint a "levitézlett" SZDSZ-esek és MSZP-sek egyezkedése nyomán csak gyenge kormány jöhet létre.

Egy kormány olyan erős, amilyen mértékben a választópolgárok mögötte állnak, a mostani mögött viszont nem áll a polgárok tekintélyes része - jelentette ki.

Mint kifejtette, Magyarországon ma mindenki változást akar, ezért a következő kormánynak lehetősége lesz arra, hogy ezeket a változtatásokat megtegye.

http://gondola.hu/cikkek/64379
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bajnai ultimátuma a harakiri
  2009-03-29 21:01:01, vasárnap
 
  MTI, Index 2009. március 29. 20:34

Bajnai ultimátuma a harakirire: már csak három és fél órája van az SZDSZ-nek



Támogatták Bajnai Gordon kormányfői jelölését az MSZP-frakció jelenlévő tagjai a képviselőcsoport ülésén. Bajnai Gordon gazdasági miniszter éjfélig adott időt az SZDSZ-nek, ha addig a liberális párt nem dönt személyéről, akkor nem vállalja a miniszterelnök-jelöltséget.

Bajnai Gordon programbeszédet mondott a szocialisták vasárnap esti frakcióülésén, majd támogatták kormányfői jelölését az MSZP-frakció jelenlévő tagjai a képviselőcsoport vasárnap esti budapesti ülésén. A Bajnai Gordon személyéről és programjáról tartott szimpátiaszavazáson egy képviselő nemmel szavazott, négyen tartózkodtak. Azt nem lehet tudni, hányan vettek részt a frakció ülésén.


Előzőleg a gazdasági miniszter éjfélig adott időt az SZDSZ-nek, ha addig a liberális párt nem dönt személyéről, akkor nem vállalja a miniszterelnök-jelöltséget - hangzott el az RTL Klub híradójában. A TV2 Tények című hírműsora úgy tudja, hogy Bajnai Gordon szeretné írásban rögzíteni az MSZP-s és ha úgy alakul az SZDSZ-es képviselők támogatását, vagyis egyfajta szerződést kötne velük, hogy támogatják a programját, hasonlóan ahhoz, ahogyan 1995-ben Bokros Lajos pénzügyminiszter megállapodott Horn Gyulával.

A TV2 és az RTL Klub is beszámolt az SZDSZ ügyvivői testületének délelőtti, ötórás üléséről. Az RTL Klub szerint Demszky Gábor is részt vesz az SZDSZ ügyvivői testülete és parlamenti frakciója vasárnap esti ülésén. A főpolgármester szavazata eldöntheti, hogy Bajnai mellett áll-e ki a párt.

A TV2 Tények című műsorának információi szerint az SZDSZ ügyvivői testülete arról tárgyalt délelőtt, hogy támogassák-e Bajnai Gordon kormányfői jelölését, vagy az előre hozott választások mellett álljanak ki. Annyira megosztottak voltak az SZDSZ-es politikusok ebben a kérdésben, hogy végül szavazás sem volt.

A Tények szerint Kóka János frakcióvezető támogatja Bajnai Gordon jelölését, ugyancsak ezen a véleményen van Eörsi Mátyás és Sándor Klára is.

Fodor Gábor, Léderer András, Gulyás József, Gusztos Péter az előre hozott választásokat támogatja - hangzott el a Tényekben.

A párt ügyvivő testülete és frakciója közös megbeszélést tart, erre a következők kaptak meghívót: Fodor Gábor elnök, a 12 országos ügyvívő (Béki Gabriella, Csőzik László, Demszky Gábor, Eörsi Mátyás, Gulyás József, Gusztos Péter, Horn Gábor, John Emese, Kóka János, Léderer András, Világosi Gábor, Wittinghoff Tamás) és a frakció (akik nem ügyvívők is egyben: Bőhm András, Geberle Erzsébet, Hankó Faragó Miklós, Kovács Kálmán, Kuncze Gábor, Lakos Imre, Magyar Bálint, Molnár Lajos, Pető Iván, Sándor Klára, Velkey Gábor).

Sajtóhírek szerint Demszky Gábor szavazata dönt, miután 50-50 százalékos véleménykülönbség alakult ki. Demszky állítólag este már megjelenik a szavazáson, viszont Eörsi délután elutazott.


Az eredetileg tervezetthez képest egy órával később, este kilenckor áll csak az SZDSZ ügyvivő testülete elé Bajnai Gordon, aki az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Bajnai programját ismertetné - a kiszivárgott hírek szerint a jelölt öt százalékos GDP-csökkenéssel számol, ezért ötszáz milliárdos kiadáscsökkentést tervez.

http://gondola.hu/cikkek/64387
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mecsoda külömbség!!!!!
  2009-03-29 20:52:20, vasárnap
 
  Mecsoda külömbség!!!!!

Neki sikerült az, amit nálunk nem tud és nem akar megoldani a szalonellenzék. Orbán senkivel nem tárgyal....

Amíg Bajnai ultimátumot ad,addig:

Mindezen idő alatt a Fidesz tortával és közös vidámkodással ünnepli a szalonellenzékivé süllyedt és tehetetlenné vált párt megalakulásának 21. évfordulóját. Orbán Viktor kiemelte: az egyetlen dolog, amit tudnak tenni a kormányzati válság rendezése érdekében az az, hogy sorozatosan fogják kezdeményezni az országgyűlés feloszlatását. Azaz a felelősség elkenegetése, "teszünk valamit, de nem is" - gondolkodás folytatódik és továbbra sem várhatunk semmiféle érdemi, hatékony lépést a párttól.

********************************


"Egy a tábor, egy a zászló" az olasz jobboldalon
2009. március 29. 13:16 | Forrás: MTI

Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök beszél, miután elnökké választották az új jobbközép párt, a Szabadság Népe (Popolo della Liberta) alakuló kongresszusának zárónapján.
Fotó: MTI

Silvio Berlusconi miniszterelnököt választotta meg elnökének az olasz jobboldal új nagy pártja, a Szabadság Népe (PdL) hétvégi alapító kongresszusán.

A mintegy hatezer küldött közfelkiáltással, egyhangúlag szavazta meg Berlusconit pártelnöknek.

A PdL a jobboldal három jelentős pártja közül kettőt tömörít, a Berlusconi vezette Forza Italiát és a Nemzeti Szövetséget (AN), amely múlt vasárnap oszlatta fel magát, hogy egyesülhessenek.

STOP


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Stoffán György: Bajnai „
  2009-03-29 19:55:24, vasárnap
 
  Stoffán György: Bajnai ,,hatalma

2009. Március 29. 16:29:16

Olvasom a neten: Bajnait segíti hatalomra Kóka... Hatalom? Ki felett? Milyen hatalom az, amelynek ,,vezére" egy olyan ,,ember", aki miatt sokan felakasztották magukat, akinek a pártja az erkölcstelenségben tobzódik, akit az Alföld népe gyűlöl és gyilkosnak tart... Hatalom? Nem hatalom ez már, hanem egy jegyváltás a nép ítéletéhez. És ez az ítélet kemény lesz, mert a nép nem téved el a jog útvesztőiben, nem lehet megvásárolni a védőket és a vádlókat... a nép szava - mint tudjuk - Isten szava.


Egy rablóbanda osztozik vélt tulajdona, a nemzet fölött. A nemzettől még elrabolható konc fölött, s osztozik a rettegésben is, hiszen tudja, hogy minden rabló egyenként is és együtt is, hogy immár a felelősségre vonás nem kérdés, csupán annak az ideje az. Hazudozott az elmúlt napokban a támogatás nélküli liberális söpredék is, amelynek szintén a hatalom a fontos, nem az ország érdeke, s tette ezt úgy, hogy Magyarországot a világpolitika előtt nevetség tárgyává tette. Hogy is mondták régen? Cigánykodnak. Alkudoznak afelett, amihez semmi közük.

Pedig ezek a bitangok csupán szolgák egy normális államban. A választóik szolgái, akiknek a nemzetet, a népet kellene szolgálniuk, ám ehelyett a népet - mint már annyiszor - félrevezették, vagy éppen keresztül néztek rajta.

De vajon érdemel-e jobbat az a nép, amely ezt tűri? Nem! Ezt érdemli az, aki nem vonul ki traktorával a tiltótáblák ellenére is a Kossuth térre, nem indítja be kombájnja asztalát, hanem ehelyett még mindig csak siránkozik. Mert ugyebár a parasztot közvetve meggyilkoló gazember lesz ,,hatalmon', s ezt a paraszt, akire mindig azt mondják, hogy az ország lelke, tűri. És tűri a városi ember is, azon néhány tisztességes véleménynyilvánítón kívül, akik le merik köpni az erkölcsileg gyilkosnak nevezhető, és az uniós pénzeket eddig saját cimboráinak szétosztó új ,,hatalmasság' hazudozó és aljas elődjét. Megérdemli a nép! Akárcsak Ferenc Józsefet annak idején, vagy Khon Bélát, Rákosi Mátyást, Kádárt, és Horn Gyulát. Mert amíg hőbörögnek a kocsmákban, verik az asztalt nagybátran otthon, hogy még a szomszéd se hallja meg, addig a címeres liberális és szocialista gazemberek a nép pénzén - s ezért a juttatásért - eszeveszett harcot folytatnak a ,,hatalomért', a pünkösdi királyságért. Mert ez a ,,hatalom' már csak pünkösdi királyság lesz. Rövid és szégyenteljes véget érő.

,,Hatalomra kerül'... írja a sajtó. Igen, hatalomra kerül Bajnai... olyan ,,hatalomra', amelyet normális és gondolkodó emberek, az erkölcsöt még halvány derengésében ismerők sorra visszautasítottak, mert tudják, hogy közutálattal, gyűlölettel jár, hogy nincs mögötte a nép akarata. És tudták, hogy a nép akarata Szent! (Igaz, volt olyan, aki vállalta volna, de azokat nem minősítjük, hiszen az ország ismeri múltjukat, primitívségüket, aljasságukat.)

Nem irigylem Bajnait, aki most ,,hatalomra' kerül - ha kerül. Mert egyszer megelégeli a nép mindazt, amit hét éve, és az utóbbi napokban művelt vele a ,,hatalom', s akkor Bajnai megkapja majd azt a büntetést is, ami az önmagát felakasztó magyar parasztemberekért is jár neki. Mert a nép azt fogja kiáltani, amit az ártatlan aradiaknak kiáltott a hazaáruló Tichy őrnagy: - Istennél a kegyelem.

Mert a nép nem csak azt érdemli meg, amit ma ostoba tehetetlensége okán kap a ,,hatalomtól', de azt, is, hogy egyszer kemény igazságot szolgáltasson. És fog is! Igen hamar...

(képünkön az MSZP jogelődjének 1919-es magatartása... - a 'népítélet')


http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4305&rovat=
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Éjfélig adott ultimátumot a li
  2009-03-29 19:42:27, vasárnap
 
 
Éjfélig adott ultimátumot a libatolvaj - Bajnai támogatást kért

Legalább tíz ki nem fizetett libatenyésztő lett miatta öngyilkos és sok családot a nyomorba döntött
Piszkosfred, v, 2009/03/29 - 18:51



Meg nem erősített információk szerint Bajnai Gordon ultimátumot küldött a pártokhoz: éjfélig vagy egyértelműen kiállnak az ámokfutással felérő köztörvényes miniszterelnöksége mellett, vagy kiszáll és nem lesz ő sem jelölt.

A jelenlegi köztörvényes gazdasági miniszter egy pénteki nyilatkozatában még úgy fogalmazott, hogy neki nincsenek miniszterelnöki indíttatásai.

Ultimátumot küldött a szabad demokratáknak és a szocialistáknak Bajnai Gordon, az országunk tönkretételéért felelős négy főbűnöző egyike. A köztörvényes korrupt gazdasági miniszter éjfélig adott határidőt a pártoknak és feltételei is vannak. Szeretné, hogy az SZDSZ ügyvivőinek többsége támogassa miniszterelnökségét, valamint ragaszkodik ahhoz, hogy mind az MSZP, mind a szabad demokraták írjanak alá egy Bajnai programjának főbb elemeit tartalmazó nyilatkozatot, hogy a jövőben ne hátrálhassanak ki mögüle, továbbá mindkét feltételnek éjfélig kell teljesülnie ahhoz, hogy Bajnai elfogadja a jelöltséget. Korábbi hírek szerint a kormánybűnözőnek tele lett a nadrágja a hazafiak fenyegetésétől, ezért megjelentek a köztársasági őrezred autói a politikus XII. kerületi háza előtt.

Pénteken még nem akart kormányfő lenni

Egy újság tudósítójával végzett pénteki beszélgetésben Bajnai még úgy fogalmazott: az új miniszterelnök személyéről két vagy több pártnak kell megegyeznie, én sokszor elmondtam, nekem nincsenek ilyen ambícióim.. ,,Én arra vállalkoztam, amit most csinálok, s ezt addig teszem, amíg érdemben tudok az ország helyzetén lendíteni" - tette hozzá. ,,Programban kell gondolkodni, s azt kell mérlegelni: kinek van a legnagyobb esélye arra, hogy a programját megvalósítsa" - hangsúlyozta Bajnai.

Fodor favoritja nem vállalja

Az Index arról is hírt ad, hogy a Fodor Gábor pártelnöki kampányát támogató üzletember, Törő Csaba nem vállalná a gazdasági tárca vezetését. A portál úgy értesült, hogy Fodor Gábor vetette fel Bajnai Gordon miniszterelnöki jelölésének elfogadása esetére.

Mindezen idő alatt a Fidesz tortával és közös vidámkodással ünnepli a szalonellenzékivé süllyedt és tehetetlenné vált párt megalakulásának 21. évfordulóját. Orbán Viktor kiemelte: az egyetlen dolog, amit tudnak tenni a kormányzati válság rendezése érdekében az az, hogy sorozatosan fogják kezdeményezni az országgyűlés feloszlatását. Azaz a felelősség elkenegetése, "teszünk valamit, de nem is" - gondolkodás folytatódik és továbbra sem várhatunk semmiféle érdemi, hatékony lépést a párttól.

(Echo TV, Hír TV myomán Szent Korona Rádió)


http://szentkoronaradio.com/belfold/2009_03_29_ejfelig-adott-ultimatumot-a-libato lvaj
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 53 
2009.02 2009. Március 2009.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1147 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2609
  • e Hét: 8341
  • e Hónap: 19452
  • e Év: 172948
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.