Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 42 
Orbán "értékel" - Sorost és Ob
  2009-03-06 22:25:52, péntek
 
  Orbán "értékel" - Sorost és Obamát idézve, barátainak nevezi a szocionistákat, a rendszert mentegeti


A Millenáris Parkban megkezdődött Orbán Viktor évértékelő beszéde. A Fidesz elnöke tizenegyedik alkalommal értékeli az ország elmúlt évét a Magyar Polgári Együttműködés szervezésében. Orbán barátjainak nevezte a szocialistákat - írja a Hírszerző. Nekünk is feltűnt, hogy nem nagyon akaródzik neki elkergetni őket. Szemezgetünk a beszédből.
Orbán Viktor a szocialistákat "barátainak" nevezi (sőt, később még jobbulást is kíván a Horn Gyula nevű magyarellenes kommunista pribéknek); megkéri őket, hogy az ellenzék helyett a kormányzással foglalkozzanak (ennyit a kormányváltásról - a szerk.); egyben úgy véli: a jelenlegi világgazdasági válság valami komolyabb, mélyben zajló folyamat felszíne csupán.
A pénzpiac kibújt a nemzetállami keretek közül és önálló pénzteremtésbe kezdett - a nemzetállamok ennek megakadályozásával megakadályozhatták volna a válságot - mondta Orbán Viktor, aki szerint az államszocializmus esztelen túlszabályozása után a piac mindenhatóságának dogmája ült diadalt, majd Barack Obamát és Soros Györgyöt idézve az "ész nélkül szabadjára engedett" piacgazdaság bukásáról beszél.
Orbán világossá teszi: esze ágában sincs visszavonulni, amíg "a munkáját nem végezte el". Párhuzamot vont az 1988-89-es időszakkal, amikor szerinte ő és korosztálya egy szabad, erős, nyugati országban akart élni. "Ezért kerültem a politikába" - mondta a Fidesz elnöke, aki szerint hét év szocialista kormányzás egyre inkább hasonlóvá tette az országot 1988-as önmagához.


,,Mi nem legyőzni akarjuk a kormányt meg a politikáját, hanem túl akarunk rajta lépni. A változást akaró nemzedékeknek össze kell fogni: területi követeléseink vannak - fogalmazta meg Orbán gyakorlatának lényegét két mondatban. Eszerint nagyokat kell mondani, de nemhogy a lényeghez, még a kormányhoz sem szabad nyúlni.
A hazánkat akarjuk visszakapni azoktól, akik magánvállalatként kezelték, és csődbe vitték az országot, eddig csak hasznot húztak belőle, és aztán tönkretették. Az ország nem a kormány tulajdona, hanem az embereké, azoké, akik dolgoznak és küzdenek érte. Mostantól közösen kell követelni a reménytelenség követei által megszállt területeket" - szájkaratézott az évek óta semmittevő Fidesz elnöke.


Orbán kiállt a vadkapitalista liberális világrend mellett is, azt hazudva, hogy nem a rendszerrel van a baj, hanem csak néhány huncut bankár viccelte meg az embereket.
,,Konkrét emberek okozták a válságot, nem a rendszerek. Nem elvont elméletek, hanem valóságos személyek csaltak" - füllentette Viktor. Emberi tényező vezetett el a válsághoz, magyarázta. Új emberek vezetik majd az új világot. A régi rend szétzilálódott, ezért az új világra kell berendezkedni - mondta a volt miniszterelnök, majd hozzátette: akik vágytak a változásra, azok reménykedhetnek.


Sose gondoltuk volna, de most éppen az EP-választás menti meg a nemzetet. Korábban az önkormányzati választások, a vizitdíjas népszavazás,, azelőtt meg a vekkerek töltötték be ezt a szerepet.

Az EP-választás fontos állomás lesz. Kitartó elszánással követelni kell a változást, felmorzsolni a reménytelenség embereinek ellenállását. Az igazság és számonkérés pillanata el fog jönni - mondta Viktor. Talán még elhiszi neki valaki.
A változást akaró nemzedékek új irányba indítják majd az országot - tette hozzá, s ezt mi is valljuk - de ez az új irány már nem általa és nem vele fog bekövetkezni.
(MTI - MNO - Hírszerző - Index nyomán)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Draskovics nem érti, miért let
  2009-03-06 22:12:28, péntek
 
  2009-03-06. 12:22
Draskovics nem érti, miért lett politikai ügy a milliós jutalmakból


Draskovics nem érti, miért lett politikai ügy a milliós jutalmakból, amelyeket minisztereknek fizettek ki. Szerinte a pénzek járnak a minisztereknek, az államtitkároknak. Szűcs Erika közel négymillió forintot kapott. (Vigyázat, a linkre kattintva sokkoló fénykép jelenik meg!)
A válság ellenére jár a jutalom a minisztereknek és az államtitkároknak - Draskovics Tibor nem tartja aggályosnak, hogy a megszorítások közepén tavaly 58 millió forintot osztottak ki a tárcavezetőknek és helyetteseiknek jubileumi juttatás címén. Az igazságügyi miniszter nem érti, miért lett politikai ügy a kifizetésekből, hiszen a prémium a törvény szerint valamennyi köztisztviselőt és közalkalmazottat megilleti.
A Blikk információi szerint tavaly év végén a 13. havi nyugdíj és több szociális támogatás megkurtításán dolgozó Szűcs Erika szociális miniszter 3 millió 880 ezer forintot vett fel, míg Kiss Péter kancelláriaminiszter majdnem 2,6 millió forintot. Draskovics Tibor azt mondta: a jogszabályt a gazdasági válság ellenére sem akarják módosítani. Az is biztos, hogy a baloldali politikusok nagyon szeretik a luxuasutókat is.
A Fidesz felszólította a minisztereket és államtitkárokat, hogy azonnal fizessék vissza felvett jutalmukat.

(HírTV - MNO nyomán)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csányi megmondta: A Fidesz edd
  2009-03-06 22:06:08, péntek
 
  Csányi megmondta: A Fidesz eddig nem mutatott fel programot a válság kezelésére


2009-03-06 21:45 barikád.hu
Előre hozott választásra lehet szükség Magyarországon, a Fidesz azonban eddig nem mutatott fel programot a helyzet kezelésére - mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója az ATV Reggeli Jam című műsorában.

Csányi SándorArra a kérdésre, hogy a miniszterelnök, a Reformszövetség és Bokros Lajos javaslatai közül Csányi Sándor melyiket választaná, közölte: ő a Horn-kormány egykori pénzügyminiszterének a javaslatait támogatja, mivel álláspontja szerint rövid távon nem oldódnak meg az ország pénzügyi problémái, a helyzet pedig nagyon súlyos.

Az OTP elnök-vezérigazgatója szerint az elkövetkezendő hónapokban nem várható, hogy az ország gazdasága kilábal a válságból, ám reméli, hogy év végére vagy a következő év elejére a hangulat már javulni fog. "A legfontosabb, hogy nagyon gyorsan, hitelesen, lehetőleg a teljes parlament támogatásával a költségvetés kiadási oldalát jelentősen csökkentő intézkedéseket kell hozni" - mondta a műsorban Csányi Sándor, aki szerint fontos, hogy a fogyasztást terhelő forgalmi adó, például az áfa növekedjen, de az "adók ide-oda tologatása már kevés".

Az OTP vezetője szerint az intézkedések meghozatala előtt szükséges a többség támogatásának megszerzése is. "Azt gondolom, meg kellene teremteni a többséget, ha pedig nem lehet, akkor nincs más választás, mint az előre hozott választás" - fogalmazott. Hangsúlyozva ugyanakkor, hogy Fidesz eddig nem mutatott fel programot a helyzet kezelésére.

mti - barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szekeres Gyurcsány bukására vá
  2009-03-06 21:57:01, péntek
 
  Szekeres Gyurcsány bukására vár?
2009-03-06

Igaz ugyan, hogy bejelentette, nem indul az MSZP elnöki posztjáért a március végi tisztújító kongresszuson, a Magyar Hírlap információi szerint azonban Szekeres Imre nem tett le arról, hogy a megfelelő pillanatban ,,rohamot indítson" a párt vezetői posztjáért. Ezzel azonban megvárja a júniusi európai parlamenti választás eredményét.

Az elnökhelyettes sokáig reménykedett a NATO főtitkári posztjának elnyerésében, a hírek szerint azonban a lengyel külügyminiszter és a dán kormányfő a két legesélyesebb befutó.

Egy csőd szélén táncoló ország és támogatottsági mélyponthoz közelítő MSZP vezetését azonban senki sem venné át szívesen, vagy csak úgy, ha tiszta lappal indulhat. Ehhez vagy Gyurcsánynak kell lemondania, vagy a párton belüli "népharagnak" kell őt elsöpörnie az elit iránytásával.

Az előbbi egyelőre elképzelhetetlen, de az utóbbira is kevés az esély a csalódott tagságú szervezetben, amelyben most a haszonleső karrieristák aktivizálják magukat. A tisztújításon ezért valószínűleg (majdnem) minden marad a régiben. Pártelnökké választják Gyurcsányt, elnökhelyettessé Szekerest.

A semmittevéssel vádolt Juhász Ferenc elveszítheti elnökhelyettesi pozícióját, amelyre a Szekeres embereként számon tartott Lamperth Mónika aspirál.

Mivel Szekeres véd- és dacszövetséget kötött az egyre erősödő Hagyó Miklós fővárosi főpolgármester-helyettessel, s ehhez az érdekcsoporthoz húznak a fiatal szocialisták is, valószínűleg az ő akaratuk érvényesül. Így Kiss Péter mellett Mesterházy Attila és Ujhelyi István lennének az alelnökök. Óvatosságra intette a fiatalokat az EP-lista elfogadtatása, amelyen az "öregek" - a szabályokat és szövetségeket gond nélkül felrúgva - nyomták le a feltörekvő harminc-negyvenes korosztályt. Előfordulhat, hogy Hiller István mégis megcsípi az alelnökséget.

Forrás: Magyar Hírlap
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gazdasági érdekcsoport irányít
  2009-03-06 21:55:20, péntek
 
  2009-03-06. 11:51
Gazdasági érdekcsoport irányítja a csabai Fideszt (is)


Tegnap közöltük, hogy a Fidesz békéscsabai elnökségének hét tagjából öten lemondtak tisztségükről, és csak az elnök, Vantara Gyula polgármester, valamint Andó Tamás, a polgármester hű támogatója tartotta meg posztját. Lemondott viszont Váradi Zoltán, Barcs Anikó, Gyebnár András, Kovács László és Józsa Mihály.
A megyei hírportálok szerint Vantara Gyula kapcsolata megromlott a frakció tagjaival, és a párt helyi elnökségével is, akiket egyáltalán nem vontak be a város, valamint a párt irányításába. Állítólag máshol születnek a döntések. Nevük elhallgatását kérő, a békéscsabai Fidesz belső ügyeit jól ismerő informátoraink egybehangzó állításai szerint Vantara Gyulát és Andó Tamást egy gazdasági érdekcsoport tette a helyi Fidesz élére - írja a Békés Megyei Szó.
Andó Tamás, aki 1998-ban még az SZDSZ képviselő-jelöltje volt, átlépett a Fideszbe, és Vantara Gyula megbízható embere lett. Ezeket elégelte meg az öt elnökségi tag, akik korábban már jelezték a párt fontosabb személyeinek, hogy Békéscsabán a Fideszt egy szűk gazdasági érdekcsoport irányítja. A lap egyik forrása egyenesen ,,aljas és cinikus embernek" jellemezte Vantara Gyulát, akit véleménye szerint nem az elvek, hanem csak a húsosfazék hozta az áljobboldali pártba.
A közelmúltban tartott gyűlésen történtek megosztották a Fidesz helyi tagságát. A lemondott vezetőket egyesek árulóknak tartják, mások pedig úgy gondolják, hogy beszélni kell a problémákról. Annyi bizonyosnak tűnik, hogy a történet még nincs lezárva.

(BSZO)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Heherészve balesetnek nevezte
  2009-03-06 21:49:49, péntek
 
  Heherészve balesetnek nevezte Cozma meggyilkolását Mohácsi
2009. március 6. 15:22:50

Nem szégyelli magát Mohácsi Viktória, amiért cigányozással vádolta a Veszprémben cigányok által meggyilkolt Marian Cozmát. Igaz, később bocsánatot kért ezért, anélkül, hogy visszavonta volna felháborító fröcsögését, de az egyik kereskedelmi televízió reggeli műsorában pénteken ismét provokált: most balesetnek ,,állította" a kegyetlen gyilkosságot.

http://imgsrv09.kuruc.org/galeriaN/egyeb/wmohacsivesz2.jpg

Scenic munkája


Mint ismeretes, Mohácsi Viktória, az SZDSZ EP-képviselője a köztelevízió vasárnap esti műsorában cigányozással vádolta a meggyilkolt veszprémi kézilabdázót, Marian Cozmát (mintha valaki származásának a beazonosítása elegendő ok lenne a gyilkosságra), majd később két mondatbanelnézést kért a ,,félreérthető fogalmazásért". Igaz, ehhez az kellett, hogy a veszprémi kézilabdacsapat elnöke nyílt levélben figyelmeztesse a magyarellenes "politikust" tarthatatlan megfogalmazásáért.
A bocsánatkérésen kívül viszont nem érzi úgy, hogy szégyellnie is kellene magát emiatt. Legalábbis az egyik kereskedelmi televízió reggeli műsorában az erre irányuló kérdésre így válaszolt: ,,Nem. Ez a kijelentés nyilvánvaló, így önmagában kiragadva valóban olyan kijelentés, amely zavarhatja mindenkinek az érzését. (...) Én a bűncselekményeket kategorizáltam abban a műsorban, ahol a cigánybűnözés mint fogalom volt a téma. Azt próbáltam elmagyarázni, mi a különbség egy diszkóverekedés és egy etnikai támadás között."
A cigány elmondta, azért kért mégis elnézést, mert még nem tudjuk a motívációt, illetve a halott emlékét sértették szavai. A szabad demokrata képviselő elmondta, utazásai során - amelyet egy félig-meddig luxuskategóriás autóban tesz meg - szinte minden nap megkapja azt a kérdést, hogy ,,honnan lopták ezt az autót". Nem mindenki olyan higgadt, hogy a cigányozás ezen formáját olyan megfelelő módon regálja le, mint ő vagy a férje - tette hozzá. ,,Tapasztalataim mutatják, hogy a diszkóverekedések legtöbb része azért történik, mert a roma fiatalokat nem engedik be ezekre a szórakozóhelyekre" - jelentette ki. (Vajon miért? Kicsit nyugatabbra egyébként bevett szokás, hogy az ismert bajkeverőket kint tartják - retkesék pedig nem a civilizált viselkedésről híresek - a szerk.)
Mohácsi ezt követően ,,balesetnek" nevezte a Cozma-ügyet, majd - miután a műsorvezető fölhívta a figyelmét arra, hogy az nem baleset, hanem gyilkosság volt -, az SZDSZ-es képviselő kicsit heherészve úgy reagált: ,,Jaj, jaj, bocsánatot kérek még egyszer. A szörnyű balesetet én nem szeretném idehozni. (...) Bizonyára megkapják a nagyon súlyos büntetéseiket az elkövetők."
A Sunday Timesban megjelent véleményét, miszerint rasszista indíték vezette a tatárszentgyörgyi elkövetőket, azóta sem változtatta meg az antimagyar cigány: ,,Ezt most is így gondolom. (...) Meg vagyok győzödve arról, hogy egy ötéves gyermek halála nem lehet más okból, csakis a származása miatt."
(Kuruc.info - MNO)

Forrás: Kuruc.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem kérek bocsánatot!
  2009-03-06 21:43:21, péntek
 
  Nem kérek bocsánatot!
2009. március 6. 14:32:05


Ne!

Valami megfoghatatlan történt kedden Tatárszentgyörgyön, a múlt héten meggyilkolt apa és fia temetésén. Számomra már ott torzulnak az értékek, hogy politikushadak is siettek megjelenni. Amivel - nem kicsinylem le a tragédiát! - igazi cigánykérdést kreáltak az emberölésből.
Kijelentem, és vállalom: ezt az együttérzést bizony annak a tükrében is meg kell nézni, hogy milyen is az országban a politikai morál, hogyan megy a helyezkedés, hiszen hamarosan európai parlamenti, jövőre országgyűlési választások lesznek. Márpedig a cigányság, bizony, nagy szavazóbázist jelent, és az utóbbi csaknem húsz évben nem volt olyan kurzus, amelyik ne akarta volna direktben megnyerni őket.
De ezt a fajta gusztustalanságot még úgy-ahogy lenyelem. Azt viszont már képtelen vagyok elfogadni, hogy szégyenkezve kellene állnom, és bocsánatot kellene kérjek a cigányságtól az utóbbi ötszáz évben ellenük elkövetett bűneinkért. Így, többes számban: bűneinkért! Ráadásul nemcsak kellene, de kértem is! Szó szerint azt mondta gyászbeszédében Iványi Gábor metodista lelkész (az SZDSZ volt képviselője, szent jelképeink régi gyalázója - a szerk.), hogy ,,Szégyenkezve állunk, és kérjük a család, a cigányság bocsánatát... ...ugyanis nem tanultunk a bűneinkből, amit a cigányság ellen elkövettünk."
Tisztelt lelkész úr! Kijelentem, hogy semmiféle bűnt nem követtem el a cigányság ellen, és ezzel nem vagyok egyedül Magyarországon. Mi jogon meri akkor akárcsak felvetni is, hogy valamennyien bűnösök vagyunk, mi ez a rossz emlékű ,,kollektív bűnösség"-elmélet? Főleg, hogy azt sem tudjuk még, kik voltak a gyilkosok.


Balogh Zoltán - Bama.hu

Forrás: Kuruc.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ön mitől tart a leginkább?
  2009-03-06 21:35:47, péntek
 
  FÉLJ IRÁNTÓL!
2009. március 6. 19:05:38



Ön mitől tart a leginkább?



Hogy elveszíti állását?



Vagy egy cigány leköpi? Netán besurran lakásába és elviszi halott dédanyja aranygyűrűjét, az egyetlen drága emléket?



Vagy attól, hogy Gyurcsány további egy éves kormányzása még inkább Sierre Leone irányába tolja el hazáját?



A fentiek tesztkérdések voltak.



És ön elbukott rajtuk, mert azokra igennel válaszolt.



Jövőjét így már nem garantáljuk.



Ugyanis azáltal, hogy ön nem Irántól tart a leginkább, bebizonyította, hogy antiszemita, azaz holokauszt-relativizáló, és ezért hamarosan börtönbe kerülhet.





Irántól félni kötelező.



Ha azzal hozakodik elő, hogy miért kellene Irántól félni, hiszen



Iránnak nincsenek atomfegyverei;



1. A nem létező atomtölteteit nem tudja eljuttatni Magyarországra;

2. Iránnak esze ágában sincs Magyarországot megtámadni;

3. Irán félezer éve nem támadott meg senkit;

4. Irán - ellentétben Izraellel, Pakisztánnal és Indiával - aláírta az atomfegyverek terjedését megakadályozó szerződést;

5. Ha Irán a fentiek ellenére mégis atomháborút kezdeményezne és megtámadná Izraelt, Amerika és Izrael gőzzé változtatná Iránt és 70 millió lakosát,



akkor ön az antiszemitizmus súlyosbított bűnében vétkes, amiért nemsokára életfogytiglani szabadságvesztés jár.



Ugye most már érti, hogy félnie kell Irántól?



Most pedig felsorolom azokat a pártokat, amelyek félnek Irántól:



1. Fidesz/SZDSZ

2. MSZP



Végül lejegyzem annak a magyar pártnak a nevét, amelyik nem fél Irántól:



Jobbik.



Amikor most kora nyáron, majd pedig 2010-ben bemegy a fülkébe szavazni, mindezt ne feledje.


http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=5&Cal=&AID=0&Direkt=FELJ__IRAN TOL_55453
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Unió felelőssége
  2009-03-06 21:31:46, péntek
 
  AZ UNIÓ FELELŐSSÉGE MAGYARORSZÁG NYOMORÁBAN KÖTELEZŐ AZ EURÓÖVEZETI CSATLAKOZÁS?
2009. március 5. 14:51:42

Azt szerettük volna tisztázni Brüsszelben, hogy a nem csak Európában, de az egész világon csődtömegként emlegetett Magyarország helyzetéért Gyurcsány Ferenc miniszterelnökön kívül milyen felelősség terheli az Európai Uniót, amelynek pénzügyi biztosa, Joaquín Almunia lapunk olvasói előtt is Gyurcsány-barát politikájáról vált ismertté.



A globális üzleti körök első számú napilapja, a Financial Times a 2006-os választások idején arról cikkezett, hogy a szocialista múltjáról ismert Almunia biztos azt szeretné, ha Gyurcsány Ferenc nyerné meg a választásokat, mert benne látja sikert ígérő programja végrehajtását.



Lapunk korábbi tapasztalatával tökéletesen egybevágóan a biztos irodája az először február 23-án Amelia Torres szóvivő asszonynak elküldött kérdéseinkre a választ hosszan és különböző ürügyekkel késleltette.



Az egyik feltett kérdésünk azt tudakolta, vajon a Financial Times-nak igaza volt-e akkor, amikor arra hívta fel a figyelmet, hogy térségünk országai számára az euróövezeti csatlakozása nem ,,opció", hanem a csatlakozási szerződés révén kötelessége. Feltettük a kérdést, ha ez így van, akkor Almunia biztos miért nem hangoztatta e kötelezettséget az elmúlt években.



Mint ismeretes, amikor Gyurcsány Ferenc katasztrofális gazdaságpolitikája miatt az euróövezeti csatlakozás egyre inkább elérhetetlen távolságba került, a referendumot egyébként nagyon nem kedvelő miniszterelnök már népszavazást is ki akart írni a témában. Kormánya tagjai pedig arról tanakodtak a nyilvánosság előtt, hogy egyáltalán előnyös-e Magyarország euróövezeti csatlakozása.



Mind e közben Almunia hivatala néma maradt, és nem figyelmeztette Magyarországot arra, hogy az euróövezeti csatlakozás nem népi akarat kérdése, hanem szerződésben rögzített kötelesség.



Eredeti kérdéseinkben szerepelt az is, hogy firtattuk: milyen felelősséget érez a biztosi hivatal azért, hogy Magyarországon emberek szegényednek el, sőt gyermekek tízezrei fekszenek le éhesen esténként, míg a biztos alapvetően bíztató kommentárokat írt a folyamatosan Brüsszelnek küldött konvergencia programhoz.



Joaquín Almunia hivatala egyébként dicséretben részesítette a budapesti kormány azon ,,eredményét", hogy leszorítja a költségvetési hiányát akkor, amikor annak felfutása pontosan a Gyurcsány-kormány kudarcpolitikájának köszönhető.



Torres szóvivő tavaly október 13-án például lapunknak írt válaszában úgy fogalmazott: ,,Magyarország jelentősen javította 2006 óta költségvetési helyzetét, amikor a költségvetési hiány majdnem 10 százalék volt és idén az 4 % alá eshet". Almunia hivatala ebből azt a következtetést vonta le, hogy ,,az egészségesebb költségvetési helyzet irányában haladó fejlődés Magyarországot képessé teszi arra, hogy az erős növekedéshez vezető útra is térjen".



Az eredményt ma is látjuk. Az Európai Bizottság irányában nem túlzott szeretettel viselkedő Nicolas Sarkozy francia elnök március 2-án egyébként ki is jelentette, hogy a bizottság ,,túlértékelte a hiányt a fizetési mérleg egyensúlyával szemben".



Visszatérve az eurócsatlakozási kötelezettségünket firtató igen egyszerű nyelven feltett kérdésre, Torres asszony azt március 2-án küldött levelében nyilván ,,véletlenül" félreértette, majd másnap a harmadszor megismételt kérdésre, arra részleges választ adott.



,,Igen, Magyarország olyan ország, amelyet a szerződés kötelez arra, hogy az eurót tegye fizetési eszközévé; Magyarország azt meg szeretné tenni, de a jelenlegi pillanatban nincs abban a helyzetben, hogy azt megtegye, és ezért átmeneti felmentést élvez...".



Vajon meddig?





Lovas István

Brüsszel

,
http://www.nemenyi.org/default.asp?Location=_arc&SID=2&AID=14&Direkt= AZ_UNIO_FELELOSSEGE_MAGYARORSZAG_NYOMORABAN_KOTELEZO_AZ_EUROOVEZETI_CSATLAKOZAS_5 5396&offsetlo=0
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Többszörös a túljelentkezés a
  2009-03-06 21:24:28, péntek
 
  2009-03-06. 12:45
Többszörös a túljelentkezés a Költözz haza Sepsiszentgyörgyre! programra


Ingyentelket kaphatnak azok a Kovászna megyéből elszármazott fiatal értelmiségi párok, akik hajlandóak visszaköltözni szülőföldjükre. Az Antal Árpád polgármester által kezdeményezett Költözz haza Sepsiszentgyörgyre! elnevezésű program keretében kiosztható 50 házhelyre több mint 150-en jelentkeztek.
Antal Árpád az otthonteremtő programot tavaly indította el, azzal a céllal, hogy a háromszéki fiatalok ne maradjanak idegenben, hanem éljenek és dolgozzanak itthon. A hazahozott tudást nagy értéknek tartjuk és megbecsüljük - nyilatkozta a polgármester, aki minden fiatalt arra biztat, hogy Székelyföldön teremtsen otthont. Hogy segítse ebben a hazatérőket, a sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal évente száz fiatalnak ajánl fel közművesített telket, és segít abban, hogy a házépítéskor állami támogatásban részesüljenek.

(Duna TV)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 42 
2009.03 2009. Március 2009.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1147 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 421
  • e Hét: 2681
  • e Hónap: 19474
  • e Év: 152391
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.