Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Egymillió moldáv kért román ál
  2009-04-15 23:44:09, szerda
 
  manna.ro/Agerpres/EVZ 2009. április 15. 14:41


Egymillió moldáv kért román állampolgárságot


Traian Băsescu román államfő tegnapi nyilatkozata, amely szerint a moldáviai románok gyorsított eljárással kapnak román állampolgárságot, "Moldova lakosai felé nyújtott kéz, abban a Moldovában, ahol Vladimir Voronin bitorolja a hatalmat".

Így értékelte Băsescu gesztusát Oazu Nantoi politikai elemző Chişinăuban. Ez a lépés ismét azt mutatja meg, hogy a Voronin-rezsim képtelen volt a sztálini elvek alapján konszolidálni Moldova Köztársaság államiságát, idézi a politikai elemzőt a Jurnal de Chişinău című napilap.

Traian Băsescu kedden arra kérte a kormányt, sürgősen módosítsa az állampolgársági törvényt, hogy a moldovai románok gyorsított eljárásban kaphassanak román állampolgárságot, és az európai család tagjaivá válhassanak. Parlamenti nyilatkozata után a közszolgálati tévében az államfő felfedte, hogy 650 ezer olyan boríték található Románia chişinăui nagykövetségén, amelyekben becslése szerint 800 ezer - egymillió személy kér román állampolgárságot. Nagy Románia a cél - videó

A 650 ezer borítékról szóló információt megerősítette Cătălin Predoiu igazságügyi miniszter is. Amennyiben az államfő becslése helytálló, Moldova lakosságának mintegy negyede kíván román állampolgár lenni, egy 2004-es népszámlálás ugyanis 4 millió főben határozta meg a Pruton túli lakosság létszámát.

A román államfő nyilvánosságra hozott még egy meglepő információt: Románia birtokában vannak azoknak a személyeknek az adatai, akik 1940-ben a Molotov-Ribbentrop paktum nyomán veszítették el román állampolgárságukat. Ezek a személyek, illetve első, másod- és harmadfokú rokonaik könnyebben és gyorsabban kaphatnak román állampolgárságot, írja az Evenimentul Zilei román napilap.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Függöny fel! – A követke
  2009-04-15 23:42:24, szerda
 
  Függöny fel! - A következő felvonás elé....
2009. április 15. 05:32:42 | in English


A forgatókönyv szerint immár a Magyar Köztársaság Zrt-nek új igazgatótanácsa van. Új? Nem. A régi, csak - ahogy a verebek a dróton, miután felriasztották őket, változatlanul ott ülnek, igaz más helyen. Az előző felvonás végeztével, vonjunk most mérleget. Mi is történt tulajdonképpen?

Mielőtt ezt megvonnánk, kedves olvasó, aki esetleg még hiszel a baloldal haladó voltában, elhiszed a mesét, kérlek, kapcsold ki a TV-det. Legalább egy hétig ne nézz bele. Semmit. Természeti filmet se. A folytatásos ‘játékokat' még kevésbé. Hidd el, semmit sem veszítesz vele, viszont sokat nyerhetsz.

Hogy mi legyen a napi programod ez alatt? Beszélgess. Pl. a családoddal. Pl. a feleségeddel/férjeddel. Pl. a szüleiddel, vagy a gyermekeiddel. Pl. a barátaiddal. Pl. a szomszédoddal. Pl. esetleg menj le a térre és a padon ülő idős-, vagy fiatalemberrel, asszonnyal. Mindegy miről. Időjárásról? Arról is. A tavasz illatáról? Arról is. Mindegy, csak beszélgess. Hallgasd meg a másik szavát és gondolkozz el rajta. Hallgasd meg a szavaidra adott válaszokat és jegyezd meg.

Aztán esténként pl. elalvás előtt gondold át, ami aznap történt veled. Gondolkozz el azon, amiről beszélgettetek. Próbálj visszaemlékezni minden részletre. Aztán rá fogsz döbbenni, hogy bizony van mire emlékezned. Olyanra, amit a TV-ben korábban nem láttál, nem hallottál. Aztán gondolkozz tovább - és rá fogsz döbbenni, hogy gondolkozni valójában nem is nehéz. Sőt, igazán ez az emberi. Másokkal gondolatot cserélni, másokkal együtt gondolkozni - aztán majd eljutsz oda, hogy másokkal együtt cselekvés örömét is megismered.

Mert öröm ez. Ez az igazi öröm, nem pedig a doromboló képernyő bambulása.

Ha eddig eljutottál, akkor esetleg már nem érzed úgy, hogy a TV-t végül is egyáltalán be kellene kapcsolnod. Na, akkor folytasd eme írás olvasását. Aki már itt tart, az folytathatja most is.

Mert olyan gondolatokkal foglalkozom a továbbiakban, melyekkel már többször is foglalkoztam. Mégis, úgy érzem, hogy a színjáték következő felvonása előtt érdemes újra elővennem és megfontolásra felvázolnom. Hogy a lényeget kiemeljem, verset idézek. Íme:

“A gazdagoknak kedve-kénye
erőnkből szívja ki a vért,
csaló az államok törvénye,
mert minden bajt szegényre mért.
Kínlódás most a munka bére,
de már ebből elég, elég!
Szerszámot hát az úri kézbe
s ide a jognak a felét!"

Ráismersz-e a jelenedre? Miután már egy hete nem nézted a TV-t, gondolom, hogy rá. Pedig a vers nem ma, nem a mának íródott, évtizedek óta közszájon forog.
Hogy még sem ismerős? Pedig az elmúlt rendszerben szinte minden gyűlés végén elénekeltették velünk. Igaz, nem ezt a versszakát, hanem az elsőt, ami így kezdődik és amit a magát szocialistának nevező párt és miniszterelnök-jelöltje mély érzéssel búgott el legutóbbi kongresszusa végén, íme:

,,Föl, föl, ti rabjai a földnek,
Föl, föl, te éhes proletár!...."

Hogy kerül a csizma az asztalra - avagy a milliomos és a kommunista, köztársaságpárti egy karámba?

Egyszerű. A mai korszellem hármas jelszava, a ‘Szabadság! Egyenlőség! Testvériség!' eredményezte. Gyurcsány elvtárs/testvér is erre hivatkozott legutóbb, még mielőtt pártelnökségéről is lemondott volna, merthogy az ő szellemét ez határozza meg. No, nem a hármas jelszó, hanem a kiagyalók máig elérő keze. Meg a koalíciós partner párt szellemét is - bár más vonatkozásban.

A hármas jelszó ugyanis az 1776-ban alapított Waishaupt féle Illuminátusok propagált harci kiáltása. Aminek eredménye ma már jól ismert: ‘szabadság' - anarchisták, liberálisok, ‘egyenlőség' - kommunisták, leginkább a bolsevikok, ‘testvériség' - nácik, cionisták, szabadkőművesek. Jelszónak kábító, harci kiáltásnak pedig gyilkos.

Mert nincs valódi szabadság, amit ebbe a fogalomba csomagoltak. A liberálisok szabadsága az erő szabadsága, nem az emberé. Teljesen szabad csak a legerősebb lehet - az első - mindenki más szabadságát valaki más felette álló szabadsága súlyosan korlátozza. Szabadok csak a mi korlátainkon belül lehetünk - ha egyáltalán ezt megengedik nekünk. Lásd a druidok, a mai rendőrállam korlátozó szerepét, amikor már a tojásdobálási szándékot is súlyos börtönnel honorálják.

Mert nincs olyan egyenlőség, amit ez sejttet. Azaz van, amikor mindenkit a nulla szintre szorítanak - és nézd meg, hogy ez folyik ma hazánkban. A szegényektől rabolják el azt, amilyük még maradt, kergetnek mindenkit a teljes nincstelenségbe. Mert ugye, ‘minden állat egyenlő, de vannak akik egyenlőbbek a többieknél' - és ezek azok, akikre a testvériség fogalma alkalmazható, akik a dalt a kongresszus végén oly mély érzéssel elénekelték.

Mert nincs az egész földet felölelő - nemzetközi - testvériség. Testvérem nem lehet a föld minden embere, mert akkor éppen a fogalom üresedik ki. Testvériség az alapja a nácizmusnak, mely ma is él - leginkább Izraelben, de ott (ná)cionizmusnak becézik. A testvériség jegyében gyilkolták le eddig a legtöbb embert. Kezdődött a francia forradalom brutális vérengzésével, majd folytatódott a kommunista diktatúrákkal - nálunk pl. Kun-Kohn Béla Lenin fiúinak akasztó mániájával, az ellenzék Dunába lövetésével, aztán Lenin, Sztálin, majd Rákosi-Róth vérengzésével, és még sorolhatnám ide értve komplett népek megsemmisítését is (holokauszt). Aztán volt a nácizmus, ahol a vér úgy szintén patakokban dagadt, a testvériség alá nem vonhatók körében. Hogy ma miként folyik az oktalan vérontás a testvériség jegyében (védelmében, szellemében) csak pl. legutóbb Libanonra és Gázára kell emlékeznünk.

Mind a testvériség égisze alatt. Ugye, emlékszel már Te is rá?

Ezt nyújtja nekünk a híres hármas jelszó - pontosabban: harci kiáltás.

És most jutunk el a jelenkori magyarországi színház újabb felvonásához, a parlamenti színjátékhoz.

Új kormány - új lehetőség - harsogja a propaganda. Ne hallgass rá, mert hazudik. Nézd meg, a 20. században melyik politikai rendszer mondott igazat? A mostanság még mindig súlyosan elítélt Horthy féle rendszer. A többi mind hazudott. Mélyen, zsigerekből. Ha már legalább egy hete kikapcsoltad a TV-t, és elkezdtél gondolkodni, akkor számodra is azonnal magától értetődő lesz, hogy minden, amit a baloldali és liberális média a szádba rág, egyszerűen nem igaz, jobb esetben félrevezetés, rosszabb esetben szándékos átejtés, azaz hazugság.

Gyurcsány megpengette, hogy kellenek megszorítások. Aztán gyorsan felkerült a híradó listára a Reformszövetség, mely még szigorúbb megszorításokat tartott szükségesnek, amitől Gyurcsánynak - úgymond - borsódzott a háta. Mert, ugye, mit szólna hozzá a szociálisan érzékeny pártja? Mit szólt. A Reformszövetség megszorításaira még rákontrázó Bajnai féle programot lelkesen, ellenkezés nélkül, önként és dalolva megszavazta. Igaz, részleteiben nem ismeri, de hát minek ismerni, az ‘eeetááásak megmonygyák, hogy mit kő tenni'... Megmondják. Az IMF és az EU illetékesei meg is mondták - igaz ez nem nyilvános.

Mire szavaztak? Megszorításokra.

Mert a válságból kivezető lépésekre még csak javaslatot sem tettek. Elvonnak, megszorítanak. Kiket zsebelnek ki? Hogy is szólnak erről az Internacionálé megfelelő verssorai?

,, A gazdagoknak kedve-kénye
erőnkből szívja ki a vért,
csaló az államok törvénye,
mert minden bajt szegényre mért.
Kínlódás most a munka bére,"

Hát ez következik. Ezt hajtják végre.

Azok, akik állítólag - legalább is a nyilvánosságnak hazudott programjuk szerint - a hármas harci jelszó ‘egyenlőség' szakaszát tűzték eredetileg a zászlójukra. Azt hajtják végre most, 60 évvel hatalomba kerülésük után: lenyomni mindenkit a nullára, mert annál lejjebb már nem lehet, illetve lehet, de akkor már nem hajt hasznot - és ekkor valóban mindenki egyenlő. Ott. De nem a gazdagok szintjén! Ott csakis a testvériség és a gyilkolás szabadsága érvényesül. Ideális állapot.

Nekik. De nem nekünk.

Hogy a vérengzésre készek, azt a hatalmas rendőri akció fényesen igazolja. Meg a már beszerzett 300 ezer éles töltény. Az ellenük felvonuló erővel még nagyobb erőt állítanak szembe és a parancsuralom felé teszik az apró, de jelentős lépéseket. Mindezt a pénzdiktálta profitérdekeltség parancsai szerint.

Az állami politika ma pártokra épít. A két összemérhető politika erő a Hegeli filozófia tézis-antitézis-szintézis hamis történelmi tételének a része, programjának a megvalósítása. Ugyanis, ha két látszólagosan ellentétes - valójában a pénzoligarchia érdekiben politizáló - párt váltogatja egymást a hatalomban, akkor valójában mindig a mérleg nyelvét alkotó törpe kisebbség érdeke érvényesül. Ezt most az SZDSZ valósítja meg.

A színjáték előző felvonása végén mind a Hősök terén, mind az Alkotmány utcában bebizonyosodott, hogy a FIDESZ nem a társadalom érdekeit, hanem valójában - kimondatlanul is - a pénzoligarchiáét képviseli, azaz a mérleg másik, valójában az előzőtől nem idegen másik szárát jelenti. Ezt a jövőbeli ‘demokratikus' választásnál nem szabad elfelednünk és szavazatainkat azoknak kell juttatnunk, akik a társadalom érdekeit fölvállalják. Nem csak szavakban - tettekben is.

A természet, a világ azonban nem Hegel alárendelő filozófiájának a tükre, azaz ez a filozófia nem a létező világot írja le. Az emberi ősi felfogásban a hármas harci jelszó igazi tartalma jelent meg - éppen ezért hat ma is csábítóan -, azaz ember emberrel egyenértékű és nem alárendelt kapcsolatban létezett. Az emberiség létének száz évezredei során ez jellemezte az embert, ettől vált emberré. A hatalmi rend, amit mind a hegeli filozófia kifejez, mind a pénzoligarchia ránk akar erőszakolni, a magát született elitnek vélő arrogáns csoportok érdekeit szolgálja

A mi érdekünk pedig az, hogy az államhatalom valóban a nép érdekeiben létezzen és működjön.

Mit tehetünk?

Ez a kérdés állandóan és folyamatosan felkéredzkedik.

A válasz pedig most is, mint eddig is mindig az, hogy meg kell szerveznünk a társadalmunkat, újra létrehozni a társadalom szívós szövetét, amit éppen a média (TV, rádió, újság) segítségével igyekeznek szétszaggatni, a társadalomból egyedek halmazát kialakítani. Azzal, hogy kikapcsoltad a TV-t és beszélgetni kezdtél akárkivel, máris a társadalom szövetét erősíted és készíted fel a szívós ellenállásra. Az együttes fellépésekre. A rád mért büntető törvények kijátszására. A rád szabadított erőszak (cigányság egy rész) kivédésére. Mert erre van szükség, mert erre van lehetőség.

Összefogva ez megy, egyedekké degradálva, ha nem ma, akkor holnap, vagy holnapután Te lehetsz a következő áldozat.

Létre kell hozni a társadalom gondolkodó, programot adó szervezeteit. Teljesen mindegy, hogy ezeket polgári köröknek, nemzeti bizottságoknak, szellemi önkormányzatoknak, akárminek nevezzük. A lényeges az, hogy minél több ember ismerje meg az összefogás erejét és tapasztalja meg, hogy összefogással a Hatalom machinációja kijátszható, a rabigába döntés megakadályozható. Nem szabad megengedni, hogy egyikünket a másikunk ellen kijátszanak! Nem szabad megengedni, hogy közénk furakodó provokátorok, álmagyarok megosszák az erőnket.

Ezeknek a csoportoknak meg az a legfontosabb feladata, hogy önmagukat és környezetüket oktassák, tanítsák, a valósággal megismertessék, hogy valóban a a hozzájuk tartozó közösség értelmes fejei legyenek. Hogy az együttesség erejével megismertessék, önbizalmát helyreállítsák, a széthúzás gondolatvilágát semlegesítsék és az embereket közösséggé kovácsolják.


Cser Ferenc


Forrás: Cser Ferenc

http://www.nemenyi.org/default.asp?Location=_arc&SID=5&AID=21&Direkt= Fuggony_fel_8211_A_kovetkezo_felvonas_ele8230._56554
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rendkívüli állapot
  2009-04-15 23:32:59, szerda
 
  Rendkívüli állapot
2009. április 15. 15:40:07

"Nem akarok a szavakkal játszani" - kezdi székfoglalóját BGGY, azaz Bajnai György Gordon, avagy egyes nyilvántartásokban szimplán Bajnai Gordon. "Nem szónoknak készülök" - folytatja.



Fordítsuk le: ezek szerint BGGY elődjével ellentétben nem médiapoltizálásra készül, hanem - saját szavaival - "válságkezelőnek".



Miért kell éppen erre vállalkoznia? Elődjének a felelős politizálást helyettesítő médiapolitizálása okán? Mert olyan helyzetet teremtett e médiapojáca és tettestársai, "amilyen helyzetben - hangsúlyozza - még nem volt a szabad Magyarország"?!



Lévén tettestárs, Ön ilyet ab ovo nem mondhat. Helyette földrészünkre s glóbuszunkra mutogat: "Mint ahogy ilyen helyzetben a húszas évek óta nem volt Európa sem. A világválság olyan rendkívüli helyzet, amely rendkívüli megoldásokat kényszerít ki a politikától, az államtól és az emberektől egyaránt."



Ne legyenek illúzióink, e "rendkívüli megoldás" a rendkívüli állapot fedőszava.



A demokratikus politikai váltógazdaság leváltásának a rendkívüli állapotáé.



E rendkívüli állapot bevezetéséhez - emeli fel hangját BGGY - "nem csak konstruktivitásra, hanem bizalomra is szükség lesz. A parlamenti többség bizalmára egyfelől. Hogy a válságkezelő kormány, amely a politikától, a pártpolitikától tartani fogja a három lépés távolságot, valóban hátsó szándék nélkül teszi a dolgát."



Hátsó szándék nélkül? Miközben "rendkívüli megoldás" címszó alatt rendkívüli állapotot vezet be? Ehhez kell, hogy adjuk bizalmunkat. Mi, választópolgárok, és másodsorban.



Mert BGGY elsősorban a magyar képviseleti demokráciát a Parlamentben képviselő választott (vagy pártlistán bejutott) képviselők bizalmára számít. Aztán jön csak a társadalom bizalma. Az, amit a tömegkommunikációs felmérések tanúsága szerint nem mondhat a magáénak. Ám a pártok állította képviselők többségi bizalmának az elnyerése - BGGY szerint - "a politikától, a pártpolitikától" tartott három lépés távolságot jelenti.



Furcsa, sajátos logika! Talán inkább jelenti a szavazópolgároktól való három, vagy annál több lépés távolságot jelent ez a szemlélet, akiknek a véleményét - kinyilvánított bizalmatlanságát - azzal negligálja, hogy semmibe veszi a demokrácia egyik alapfeltételét, a politikai váltógazdaság működését. Teszi ezt "rendkívüli megoldásnak" álcázott rendkívüli állapot bevezetésével.



Mindez az Ön szavaival nem más, mint a "politikától, a pártpolitikától" való három lépés távolságtartása. Úgy tűnik azonban, hogy ez csak bizonyos párttól, pártoktól való három, vagy annál is több lépés távolságtartásra sikeredett. A néptől való távolságtartásról nem is szólva! Tényleg, hol marad a nép, hol az "istenadta"?



"Az emberek bizalmát azonban ki kell érdemelni. Sőt, vissza kell szerezni, ami sokkal nehezebb. Ehhez most sok mindent máshogy kell tennünk, mint eddig tettük."



Miért - kedves Bajnai György Gordon - csak nem azt akarja mondani, hogy velünk, emberekkel Önök valami rosszat cselekedtek? Kíváncsivá tesz. Ugyan, árulja már el nekünk, és csakis nekünk, magyar embereknek, hogy az Önök koalíciós, majd egyszínűbb kormánya mi rosszat követtek el a kárunkra?! Kérem, hangosabban! Hogyan sikerült minket évekig (le)kezelni, és ettől a pillanattól kezdve egy csapásra mit szándékoznak ezen változtatni?



- "Felnőttként kell kezelni a magyar embereket."



Akkor ezek szerint eddig lekezeltek bennünket. S ígéri, hogy lekezelőinkből egyszeribe (fel)kezelőink lesznek! Vagyis Önök maradnak a felkentek, akik nekünk - ha felemeltük szavunk - azon nyomban egyet lekentek. Le a Kossuth téren, az Astoriánál, a Terror Háza előtt, s ezzel együtt "populista, politikailag nem korrekt", rasszista" leminősítésekkel a médiafórumokon.



"Egyenes mondatokkal kell elmondanunk mi vár erre az országra" - jelenti ki. Ezek szerint eleddig Önök görbe úton jártak? Mellébeszéltek netalántán? Horribile dictu - hazudtak? Mintha ez utóbbit korábbi kenyéradó gazdája szűkebb pártfórum előtt már megpendítette volna! És a médiapojáca 2006. májusi beszéde óta majd három év telt el, miközben az ég egy adta világon semmi nem változott: a kormányközeli bennfentesek továbbra gazdagodtak, megbízásokból, EU-s pénzekből egyre gyarapodtak. Az áldozatot pedig megint mi hoztuk, a "szegény, jó nép". Sőt, úgy néz ki hogy az áldozat mi magunk lettünk.



Mi ebben a politikai megújulás - kedves BGYG Úr?



"És egyértelmű áldozatot kell hoznunk nekünk is, az állam működéséért felelős embereknek is."



Hohó! Itt van a kutya elásva. Ettől kezdve Önöknek, a Magyar Állam kimondottan rossz, nem hatékony működéséért felelős vezetőinek is áldozatot kell vállalniuk!



Példaként magát ajánlja, aki szimbolikus összegért, egy forintért veszi magára a szellemében megújult kormány irányítását egy egész évig.



Tudja mit?! Sok százezren, de valószínűsíthető, hogy holnap már milliónyian hozzátennénk ehhez a magunk egy-egy forintját, ha Ön hajlandó lenne meghozni az egyetlen politikailag korrekt, demokratikus áldozatot. Az egyetlen olyan áldozatot, melyet a többszörös milliomosok hatalmon lévők csapatától egyáltalán komolyan veendő, s lemondana! Le és ezzel szabad utat engedne az általános választásoknak.



Ha nem tudná, volt erre példa a nyugati demokráciák történetében. Sőt, szinte csak erre volt.



Ha nem teszi meg, akkor marad a "rendkívüli megoldás"-ként rejtjelezett rendkívüli állapot.



Amiben - Önöket ismerve - valójában nincs is semmi "rendkívüli".

Forrás: gondola.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ludas Gagyi roncsországbanR
  2009-04-15 22:36:08, szerda
 
  Ludas Gagyi roncsországban...

Ludas Gagyi veri mától Ludas Matyi népét csonka roncsországban...

Páratlan parádé a beavatási szertartáson...
Élő libákat dobáltak a rendőrök közé katt ide:

Köztörvényes szabadlábon! Nem számít! Ezt is lenyeletik velünk...
Talán majd hízik tőle a májunk, ha már a magyar libát tönkre verik.
A dolgos szolgát meg öngyilokba üldözik!
Ez a módi roncsországban, a "de jó kicsinek lenni" csonka-magyar országban...

Az ittas vezetőket kell ellenőrizni, jól megbüntetni őket az ünnep alkalmából húsvétkor, nem a kapitális sikkasztót! Annak jutalom jár! A legmagasabb poszt!

Libabukta roncsországban... Máig büntetlenül...

Érdemes lenne értelmezni köztörvényes Bajnagy nagy sikkasztási ügyét. A 9 magyar halálát okozó magyarnyúzó fosztogatás modell értékű:

A libatartók alapvetően az ÁFA-befizetéssel buktak ... Ilyen pénzek (bevételek) elvesztésével vállalkozók csak roncsországban buknak... Valódi EU-országokban, sőt kultúrországokban sohasem!

Közelről látom Anglia és a "nyugat" adórendszerét. A 4 éven át alkotmányellenesen hatályban tartott orvosellenes bolsi törvény üldöztetése segített megismernem azt.
A legrosszabbat akarták, de végső soron jót tettek a sötét lelkűek...

Nagyon fontos lenni közismertté tenni végre, hogy kultúrországokban, pl. Angliában vállalkozók nem számlázás után fizetnek ÁFÁ-t, meg egyéb adókat, hanem a számlájukra beérkezett jövedelem után!!!

Tehát be nem jött jövedelem után egy fillért sem adóznak, azzal nem lehet még többet bukni!

Ezt kellene mihamarabb csonkországunkban is rendezni! - Úgy kb. 20 esztendeje!

De ami most érdekes:
Ezek a vörös férgek kormányon voltak, amikor a saját fejesük (máig büntetlen) köztörvényes sikkasztása nyomán még az elmaradt bevétel utáni adót is befizettették velük! Az áldozatokkal! Nem tettek kivételt! Pedig éppenhogy könnyen tehettek volna...

és... Talán már elfelejtettük a honvesztő szadeszben parádézó Zwack 2 milliárdos adóhátralékát visszamenőleges hatállyal módosított jogszabállyal törölték el! Magyarországon. Nulla Ft adót fizetett egy már esedékes befizetés helyett. A népnyúzó (és népmérgező) szadeszes multimilliárdos 2 milliárdját el tudták törölni... (Ha valakinek ez utóbbi megjegyzés durvának tűnne, csak érdeklődjön utána hogyan is készül a vegykonyhán az a rémes nedű!) Ajánlom a fenti élősdi terméke helyett tiszta szívvel a Magor Keserűt, Pannon Keserűt és a Várda Keserűt!


Pannon Keserű >>
Várda Keserű >>
Vagy esetleg a Mátyás Keserűt!
Sőt! A Pannon Kesergőt

Többek - pontosan 9-en - éppen a bevétel elmaradása utáni adóterhek miatt roppantak össze és menekültek - régi magyar becsület-kódex szerint - az öngyilkosságba! Nem úgy, mint a magyarnyúzó köztörvényes...

Ilyen bukta "nyugati" fejlett országokban egyszerűen nem létezik!!!
Mert az adóztatás módszerei a bevételt és nem a számlát tekintik alapnak.
Mert ami Zwack-nak jár, az a precedens joggal csöppen a szegény nép fiának is...

Szöbb jövendőt!
Kíván a
Szögedi Védegylet
nevében
Dr Szabó László
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csonka Trianon
  2009-04-15 22:31:47, szerda
 
  Csonka Trianon

2009.04.15. 00:46 - eroica

A Fidesz elkezdte bemutatni EP-képviselőjelöltjeit, ami dicséretes dolog. A pár perces videókban sok a vágás, hogy érdekesebbek legyenek. A legfőbb érdekesség persze Deutsch Für Tamás volt.
Deutsch a konzervatív Casanova, 90-ben az (akkor még liberális) Fideszben is inkább az "alternatív" vonalát képviselte. Most erős éppen nemzeti irányultságot mutatott:
"az Európai Parlament az a törvényhozó testület, ahova a trianoni békediktátumokat követően első alkalommal a Kárpát-medencében élő összes magyar egy közös törvényhozó testületbe választhat képviselőket."
A nemzetegyesítő örömből nekem nagyon hiányoznak a vajdasági, kárpátaljai és horvátországi magyarok, akik ugye nem EU-tagként nem szavazhatnak.
Tamás, Neked ők nem hiányoznak?
Vagy csak nem jutott eszedbe, hogy Szerbia, Ukrajna, Horvátország nem EU tagállam?

http://www.youtube.com/watch?v=GRF_V7t2xjM&feature=player_embedded


Na még +1: Deutsch "kimagasló teljesítményűnek" nevezte az eddigi fideszes EP-képviselők munkáját. Nem kenyerem a dicsérgetés, de ebben van igazság. Valóban jól dolgoztak jónéhányan, hogy csak Barsiné Pataky Etelkát és Becsey Zsoltot említem. Kinek is kellett a helyük, hogy most nincsenek a listán?

Na még +1: Volt Deutsch Tamásnak még egy őszinte mondata: "[a delegáció teljesítményében] nagyon-nagyon magasan van a mérce, bizony össze kell szednem magamat, jól kell bizony dolgoznom, hogy nehogy véletlenül lehúzzam".
Hajrá Tamás!


A lista egészéről is meg lehet jegyezni ezt-azt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2009.03 2009. április 2009.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 541 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 649
  • e Hét: 4413
  • e Hónap: 8158
  • e Év: 161654
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.