Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Ha Bajnai nem cselekszik, az S
  2009-05-02 23:01:01, szombat
 
  Ha Bajnai nem cselekszik, az SZDSZ kihátrál

2009. május 2. 09:56:00 Privátbankár.hu

Az SZDSZ számára sikeres lesz az európai parlamenti (EP) választás; a liberális párt önbizalommal várja a megmérettetést - mondta az MTI-nek adott interjújában Fodor Gábor.

A pártelnök hozzátette: tudják, hogy a választás milyen fontos az ország számára, és hisznek abban, hogy a választók átérzik a döntés jelentőségét. A politikus szerint az EP-választás tétje az, hogy ki lesz a harmadik erő Magyarországon. Mint mondta, a szabad demokraták a szabadság és a szolidaritás eszméire építő szabadelvűséget képviselik, és ez az eszmekör sok ember számára ma is értéket jelent: az SZDSZ őket szeretné megnyerni.

EP: az MDF nem riválisunk

Fodor Gábor megjegyezte: biztos abban, hogy ezekkel a szavazókkal meg tudják értetni milyen felelősségük van, mert "látni kell, hogy mit jelent a liberális értékrend Magyarország számára, és mit jelent a szélsőjobboldali értékrend". A pártelnök azt mondta, hogy ha a Jobbik lesz a harmadik erő, és szerez EP-mandátumot, az Magyarországnak szégyent jelent a nemzetközi porondon. Fodor Gábor kijelentette: a jóérzésű emberek számára, függetlenül attól, hogy baloldaliak, jobboldaliak vagy liberálisok, elfogadhatatlan a szélsőjobb gondolkodásmódja.
A pártelnök elmondta: az SZDSZ ebben az ügyben kész összefogni a civil szervezetekkel és a demokratikus politikai erőkkel. "Azok miatt a Ku Klux Klan-szerű megmozdulások miatt, amelyeket a szélsőjobb szervez, egy tisztességes társadalomnak ki kell fejeznie a felháborodását" - fogalmazott a politikus.

Arra a kérdésre, hogy szerinte a Magyar Demokrata Fórum nem töltheti-e be a harmadik erő pozícióját, úgy válaszolt: ebből a szempontból az MDF nem riválisuk a szó klasszikus értelmében. Megjegyezte, hogy az MDF-et egyfajta testvérpártként kezelik, hiszen az SZDSZ-szel együtt rendszerváltó erő volt, és sajnálják, hogy jelenleg kaotikusak belső állapotaik, szétesett a frakciójuk, és drukkolnak nekik, hogy újra talpra tudjanak állni.

Arra a felvetésre, hogy az EP-kampány apropóján meghirdetett pártelnöki beszélgetésre miért nem hívták meg a demokrata fórum képviselőjét, azt mondta: a meghívásnak van egy formális része, és a parlament házszabályának megvannak a kikötései, amelyek lehetővé teszik a frakcióalakítást, ők pedig frakcióval rendelkező pártokban gondolkodtak, amikor megszervezték a vitát. Hozzátette, ha az MDF addig újra képes létrehozni saját országgyűlési képviselőcsoportját, akkor természetesen őket is meghívják a tárgyalásra.

Kihátrálnak Bajnai mögül, ha nem cselekszik

Arról, hogy milyen szintű támogatást hajlandóak adni a kormánynak, Fodor Gábor azt mondta, hogy ezután is segítik a válságkezelő lépéseket, ezekben az ügyekben az SZDSZ stabil és kiszámítható partner lesz. Az egyéb döntésekről, amelyek nem a válságkezeléshez kapcsolódnak, véleménye szerint minden esetben külön meg kell állapodni. Megjegyezte: nem hiszi, hogy sok ilyen ügy kerülne elő, mert a kormánynak sem ideje, sem lehetősége nem lesz arra, hogy hosszú távú reformtervekkel álljon elő.

Fodor Gábor - a kormány a kezében van?

Az intézkedések felpuhítására tett esetleges kísérletekről úgy vélekedett: van egy határa annak, amíg támogatni tudják a kormányprogramot. Ha azt látják, hogy nem valósulnak meg a benne foglaltak, akkor át fogják értékelni a helyzetet, ez pedig csak előre hozott választásokat jelenthet.Három szabad demokrata képviselő nem szavazta meg a konstruktív bizalmatlansági indítványt a parlamentben. Egyikük, Gulyás József tartózkodott Ficsor Ádám titokminiszter meghallgatásán, aki így nem kapta meg a szükséges bizottsági támogatást.

Fodor Gábor ezzel kapcsolatban közölte: a kormány támogatása nem néhány képviselőn múlik, és a kabinetnek éppen elég stabil hátteret nyújt az SZDSZ és az MSZP. Arról, hogy kapnak-e büntetést a politikusok, és ha igen, akkor milyet, egyelőre nem akart beszélni. Közölte: az SZDSZ megfelelő testületei majd eldöntik, mit gondolnak a kérdésről, és kívánják-e szankcionálni. Hozzátette: most minden erővel a kampánnyal akarnak foglalkozni.

"A holokauszttagadást a németek is eltörölnék"
Lendvai: módosítani kell az alkotmányt!

A holokauszttagadás büntethetővé tételéről azt mondta, a szabad demokraták véleménye szerint nem kell feltétlenül ellenezni egy ilyen javaslatot, de az SZDSZ az ügyben szeretne összehívni egy négypárti egyeztetést, illetve felállítani egy eseti bizottságot is. Fodor Gábor azt mondta, csak akkor működőképes egy ilyen jogszabály, ha széleskörű politikai konszenzus van mögötte. Hozzátette: alapesetben csak olyan törvénynek van értelme, amelynek van hatása a gyakorlatban, olyannak viszont, amely köznevetség tárgyává válik, nincs. Az alkalmazhatatlan jogszabály példájaként említette a jelképtörvényt, mert szerinte egyetlen szélsőjobboldalit sem ítéltek el annak nyomán, de felléptek olyanokkal szemben, akik csillagot tettek a karácsonyfájukra.

Megemlítette, hogy a holokauszttagadást elsőként szankcionáló Németországban sem indult egyetlen eljárás sem a jogszabály alapján, és a német alkotmánybíróság is azon a véleményen van, hogy el kellene törölni, mert feleslegesen korlátozza a szólás és a véleményalkotás jogát. Fodor Gábor megjegyezte, hogy a legjobb törvény sem tud működni, ha a társadalom nem érett rá. Ennek ellenére azt mondta, hogy a magyar javaslatot nem jogi, hanem politikai kérdésként kezelik, és szerintük még akkor is támogatható, ha a gyakorlatban nem lehet alkalmazni, de néhány tízezer embernek lelki megnyugvást jelent.

MDF: a Jobbik megerősödése a többiek hibája
EP: nem tudják a magyarok, hogy szavazhatnak?
Az EP-választás a "harmadikról" szól
Kóka elővette az egykulcsos adót
Újra aláírásgyűjtésbe kezdett a Fidesz
Bajnai: nem a világ legjobb programja a miénk
EP: 100 millióról indulnak a kampányok?

MTI, Privátbankár
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Freedom House szerint stabil
  2009-05-02 22:59:48, szombat
 
  A Freedom House szerint stabil demokrácia az izraeli terrorállam

2009-05-01. 20:19 Kuruc.info

Magyarország megőrizte tavalyi értékelését a Freedom House-nak a sajtószabadság helyzetéről készített jelentésében - hazudja a Freedom House.

Magyarországot a "szabad" kategóriába sorolta az amerikai kormány és cionista magánszervezetek által finanszírozott nonprofit szervezet, és - csakúgy mint tavaly - 21 pontot adott neki a sajtószabadság fokát mérő, 0-tól 100 pontig terjedő skálán, amelyen a kevesebb pont jelenti a szabadabb sajtót. Ezzel Magyarország a 33. helyen áll a sajtószabadság globális rangsorában Ausztriával, Belize-zel, Japánnal és Mikronéziával holtversenyben.

A jelentésnek az a legáltalánosabb, legfőbb megállapítása, hogy világszerte romlott a sajtószabadság helyzete 2008-ban. Olyan országok is új korlátokat szabtak a média tevékenységének, amelyek sajtója korábban béklyóktól teljesen mentes volt.

"Az Izraelben, Olaszországban és Tajvanon tapasztalható romlás jól illusztrálja, hogy stabil demokráciák sem immúnisak a sajtószabadság korlátozásával szemben" - mondta egy nyilatkozatában Arch Puddington, a Freedom House kutatási igazgatója, a jelentés egyik készítője. És innentől nem is érdekesek a cionista befolyás alatt álló szervezet megállapításai.

(MTI nyomán)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Könnyen megeshet, hogy a cigán
  2009-05-02 22:54:22, szombat
 
  Könnyen megeshet, hogy a cigányság lecsatol egy részt az országból
2009. május 2. 10:52:52


Interjú Szepessy Zsolttal Monok polgármesterével

Részlet:

- Nem hallgathatjuk el a vidék egy másik akut problémáját, a cigányság helyzetét sem.

- Az emberekben óriási feszültséget generál, hogy a cigány lakosság - ki kell végre mondani - népszaporulata olyan mértékű, hogy vidéken már szinte mindenütt több cigánygyermek születik, mint magyar. Nálunk az első osztályban két magyar gyermek tanul. Jövőre Kossuth Lajos szülőfalujában viszont nem lesz az első osztályban magyar tanuló, csak cigány. Az iskolánkban a gyerekek hatvan százaléka cigány, az óvodában ez a szám még magasabb. Míg mi fogyunk, a cigányság szaporodik... Ez az ország az én őseim országa, ezt az országot megörököltem a dédapámtól, és az a feladatom, hogy továbbörökítsem az unokámnak, de félek tőle, hogy hasonló népességi mutatók mellett nem tudom megtenni. Borzasztó belegondolni, hogy több ezer éves kultúrával és tudással rendelkező nemzet azért fog megszűnni vagy háttérbe szorulni a saját országában, mert van egy olyan kisebbség, amelyet olyan helyzetbe hoztunk, hogy a szaporodásával túltegyen rajtunk.

- Ezért a kijelentéséért meg fogják kövezni. Lényegében azt állítja, hogy a cigányság egy magyarul beszélő más nemzet. Odáig még senki nem ment, hogy a cigányság népszaporulatát okolja a bajokért.

- Engem megkövezhetnek, ki fogom mondani az összes igazságot. Nem bántón, sértőn vagy hazudva, de öntsünk végre tiszta vizet a pohárba. A rendszerváltástól kezdve azért jutottunk idáig, mert hazudtunk egymásnak mindenről, és a hazugságnak ez az ára, hogy az ország óriási katasztrófa felé sodródik. A mai szociális ellátórendszer ugyanis egy számonkérés és követelmény megszabása nélküli rendszer. Csak egy példa: amikor az iskolánkban a tanárnő a rendetlenkedő cigánygyerekhez odafordult és megkérdezte, te mi akarsz lenni, az csak annyit mondott: "segélyes". A fiúk általában pénzbehajtók, autó- vagy vaskereskedők akarnak lenni, a lányok pedig egy ősi mesterséget favorizálnak. A polgári foglalkozás meg sem fordul a fejükben. Ez döbbenetes.

- Nyilván nem igaz ez mindenkire.

- Persze hogy nem, de amíg az átlag magyar polgár dolgozik, adót fizet, áldozatot hoz, addig vannak olyan emberek, akik hagyják gyermekeiket korán teherbe esni, a születendő gyerekekre pedig nem fordítanak semmi gondot, tehát újra a mi vállunkra raknak terheket. Ki kell végre mondani: ezek az emberek azért vállalnak gyermekeket, mert a gyerek a család megélhetésének alapja. Ha ezeket a problémákat nem tudjuk kezelni, borzasztó nagy bajba kerülünk.

- Mire gondol?

- Ha a jelenlegi tendenciák maradnak, húsz év múlva a Magyarországon élő magyar és cigány lakosság aránya egyforma lesz, esetleg a romák aránya meg is haladja a magyarokét. És nézzük meg, mi történt Szerbiában Koszovóval: az albánok egyszerűen kiszorították a szerbeket a saját országukból, ősi földjükről. Az országunk egy második Trianonba szaladhat bele, mert könnyen megeshet, hogy a cigányság lecsatol egy részt az országból, megalakít egy saját önálló államot, amihez az unió tapsol, hogy ez a demokrácia csodája, ismét egy új állam született.

- Ezzel a kijelentésével végtelen terhet vesz nyakába. Nyilván bal és jobboldalon is akad majd, aki elítéli az okfejtését. Nem fél?

- Mondhatják, hogy egy vidéki polgármester vizionál, de én látok tendenciákat, ismerek olyan falvakat, ahol a cigányság aránya már ma is 50-60 százalék, és ez nem fog megállni.

- Abban azért szinte mindenki egyetért, hogy célként a cigányság integrálását kellene kitűznünk.

- De ez az eddigi módszerekkel nem megy. Meg kell változtatni a rendszert, lehetőséget kell biztosítani a magyar családoknak arra, hogy ne egy-két gyermeket vállaljanak, mert azzal a mi nemzetünk ki fog halni. Magyarország nem szegény, hiába sugallják ezt sokan, ez az ország az itt élő embereket bőséggel és gazdagon el tudná tartani. Úgy gondolom, hogy minket szándékosan tartanak mélyszegénységben, de ezt a faggyút fel kell olvasztani, a gazdaságunkat fel kell fűteni, és olyan közgondolkodást kell terjeszteni, hogy egy magyar család bátran vállaljon gyermeket. A magyar dolgos nép, de látni kell: a huszonnegyedik óra előtt járunk pár másodperccel.



Forrás: barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Jobbik elutasítja a holokaus
  2009-05-02 22:50:45, szombat
 
  A Jobbik elutasítja a holokauszt tagadásának büntethetőségét
2009. május 02. Jobbik.hu

Az MSZP a 2001-es sikertelen próbálkozását követően most újból kísérletet tesz a holokauszt tagadásának büntetőjogi szankcionálására, ezzel is elterelve a közbeszédet a döntően általa előidézett, egyre mélyülő gazdasági-társadalmi válság kérdéseiről.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom egyetért azzal, hogy a nácizmusnak a zsidóság ellen elkövetett bűnei, zsidó embertársaink szabadságától és életétől való megfosztása a történelemnek tanulságként szolgáló, tragikus eseménye. A kérdés, amelyre az MSZP kezdeményezése kapcsán választ kell adnunk: kiemelhető-e az emberiség által ismert természeti törvények, társadalmi igazságok, történelmi események közül egyetlen, amelynek a tagadását büntetőjogilag szükséges szankcionálni? Vajon büntetni kell-e azt, akinek állítása szerint a Föld nem mozog? Ha tanulságként kiemelni eszmerendszer jegyében elkövetett népirtást akarunk, akkor megkerülhetetlen a kérdés: a kommunizmus nevében elkövetett népirtásnak nincsenek olyan egyedi jellemzői, amelyek alapján ebben az értelemben mással ugyanúgy össze nem hasonlítható, mint a zsidóság ellen szisztematikusan elkövetett bűnök? De igen, a kommunizmus bűnei is ilyenek.

A holokauszt tagadásának büntethetősége azt jelentené, hogy létezik egy abszolút kategória, aminek a tagadása egyetlenként büntetendő. A helyzet hasonlóvá válna ahhoz a vallási fundamentalizmushoz, amelyik alapvető hittételének tagadását bünteti. A Jobbik Magyarországért Mozgalom számára, mint egyébként minden nem ateista ember számára egyetlen abszolút kategória létezik: az Isten. A holokausztnak erre a szintre emelését elutasítjuk, az ezzel kapcsolatos vélemény alapján emberek börtönbe zárását elfogadhatatlannak tartjuk.

Balczó Zoltán,
a Jobbik alelnöke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Moszád-főnök jól végzi munká
  2009-05-02 22:45:51, szombat
 
  A Moszád-főnök jól végzi munkáját - Netanjáhu meghosszabbította szolgálati idejét
2009. május 2. 14:33:53



Méír DágánMéír Dágánnal, az izraeli Moszád nevű titkosszolgálat jelenlegi főnökével úgy látszik, minden kormányfő meg van elégedve. Bibi Netanjáhu miniszterelnök, a Likud vezére a napokban bejelenti, hogy újabb egy esztendővel meghosszabbítja Dágán szolgálati idejét, miután Éhud Olmert ugyanezt tette egy évvel ezelőtt. Magyarán: a Moszád mostani főnöke 2010-ig biztosan előidéz még egy-két botrányt a nagyvilágban.
De miért is érdemelte ki Méír Dágán a galamblelkű Netanjáhu bizalmát? A most 64 esztendős Dágánt 2002-ben nevezte ki a már hosszú ideje a pokol tornácán rostokoló háborús bűnös, népirtó Áriél Sáron akkori miniszterelnök. Egyébként Sáron a régi-új Moszád-főnök katonai parancsnoka és kebelbarátja volt.

Sáron 2002-ben nevezi ki
Méír Dágán eddigi főnöksége idején a Moszád több nemzetközi botrányt kiváltó akció előkészítője és végrehajtója volt. 2008 februárjában a Moszád pokolgépes merénylettel gyilkolta meg Damaszkusz egyik elővárosában 'Imád Mugniját, a Hizbullah egyik kulcsemberét. A szíriai Dír ez-Zúr nevű településen az izraeli légierő a Moszád útmutatása nyomán bombázott le egy atomreaktornak mondott létesítményt. A szudáni-egyiptomi határvidéken az izraeli repülők megsemmisítettek egy fegyverszállító-karavánként emlegetett gépjárműoszlopot a sivatagban.
Iránban és az arab világ néhány országában tavaly ősszel utcai örömünnepségek voltak, miután szárnyra kapott a később alaptalannak bizonyult hír, hogy Méír Dágán halálos autóbalesetet szenvedett Jordánia területén. A Moszád-főnök erre még rá is tett egy lapáttal, mert halálának ünneplésekor jó ideig nem mutatkozott a nyilvánosság előtt.
Méír Dágán 1945-ben született a Szovjetunióban, s eredeti családneve Hubermann volt. S ha 1950-ben szüleivel együtt nem vándorol ki Izraelbe, biztosan a kommunista rendszer egyik hírhedt zsidó biztonsági tisztjévé válik. 1970-ben Áriél Sáron az izraeli hadsereg déli szárnyának parancsnokaként megbízta a Rimmon (gránátalma) nevű egység felállításával, amelynek elsődleges feladata a Gázai övezetben (amely akkor formálisan is izraeli megszállás alatt volt) tevékenykedő palesztin ellenállási gócok megsemmisítése volt.
A cionisták szemében Dágán másik elévülhetetlen érdeme egy újabb gyümölcs nevű vérengző egység, a hírhedt Duvdeván (cseresznye) felállítása és kiképzése.

A Duvdeván egység
A kegyetlen gyilkosokból verbuvált, vagy azokká kiképzett Duvdeván egység módszereire jellemző, hogy az ott szolgált katonák közül kerültek ki a legsötétebb és legkegyetlenebb rablógyilkosok Izraelben. Elfogásuk után szinte mindegyik azt vallotta, hogy a Duvdeván egység palesztinellenes tevékenysége során szerzett trauma vitte őket rá a kegyetlen gyilkosságokra.


Júszef el-Kudszi - Kuruc.info


http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=A_Moszad_fonok_jol_ vegzi_munkajat_8211_Netanjahu_meghosszabbitotta_szolgalati_idejet_57014
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyurcsány bizalmasa kerül az O
  2009-05-02 22:29:05, szombat
 
  Gyurcsány bizalmasa kerül az Országos Fordító és Fordításhitelesítő élére


Nemcsak Szilvásy György, hanem Gyurcsány Ferenc kabinetfőnök-helyettese elhelyezkedéséről is gondoskodott az állam. A Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács közleményben tudatta, hogy Kisfaludy Zoltánt nevezte ki az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Zrt. új vezérigazgatójává.



A volt miniszterelnök bizalmasától a társaság működésének konszolidálását várják két éven belül. Kisfaludy Zoltánt a kilenc pályázó közül úgy találták a legalkalmasabbnak, hogy hivatalos életrajza szerint egy napot sem dolgozott a magánszférában.

Az Országgyűlés hivatalában és az igazságügyi minisztériumban dolgozott, mielőtt Gyurcsány Ferenc felfigyelt rá. Az Országos Fordító és Fordítás-hitelesítő Zrt. 41 éves, jogász-politológus végzettségű új vezérigazgatója tárgyalási szinten egyetlen idegen nyelvet sem beszél.

(hírTV)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kommunizmus ivadékai
  2009-05-02 22:22:17, szombat
 
  A kommunizmus ivadékai

Lendvai


http://ellenkultura.info/wp-content/uploads/2009/05/lendvai.jpg


Magyarország jelenlegi politikai kultúrája egy 40 évig tartó diktatórikus rendszer hatalmi szemléletéből táplálkozik.

Bár a kommunizmus, a hazug történelmi utópia dogmatikus politikai ideológiája, megbukott, ivadékai érintetlenül maradtak. Esélyt kaptak arra, hogy megalapozzák jogfolytonosságukat a diktatúrából a demokráciába, megfertőzve a múlt álságos politikai és vezetési hagyományaival az országot.

1989 óta a rendszerben csupán annyi változott, hogy a Köztársaság neve elől lekerült a ,,nép" szó, az MSZMP egy betűvel kevesebb lett, a szocialisták pedig, akik azelőtt hithű (?) kommunisták voltak, most legékesebb szószólóivá váltak a demokráciának, melyet egyébként 89'-ig hevesen tagadtak és elnyomtak.

Lendvai Ildikó, az MSZP jelenlegi elnöke, egykor maga is a diktatúra cenzoraként dolgozott, sárba tiporva a kulturális szabadságjogokat, vazallusként kiszolgálva a Kádár-rendszer szovjet-barát ideológiáját. Most mégis, az állampárt, az MSZMP jogutódjának számító MSZP élén ,,európai" és ,,demokratikus" elveket vall, holott lényegében és személyében ma is a centralizált cenzúrát testesíti meg. Számára most is mindenki ,,felforgató", ,,fasiszta", vagy ,,náci", aki nem a ,,modern baloldal" értékrendjét zengi. Ez az MSZP, a jelenlegi kormánypárt doktrínája és ennek egyik főletéteményese Lendvai Ildikó.

Társadalmunk válsága pont abból ered, hogy nem az ország újult meg, maga mögött hagyva az előző diktatórikus rendszer földre hullott romjait, hanem az elnyomás kiszolgálói fordítottak köpönyeget, miközben Magyarország továbbra is, szilárdan a talpuk alatt maradt.

A gyurcsány-, a lendvai-, a medgyessy-, a horn-, és a szekeres-félék, mind az egykori antidemokratikus pártállam bürokráciájának talpnyalói, ügynökei és cenzorai voltak, akik a kommunizmusban sajátították el a diktatúra tételeit, hogy egy napon ők vigyék tovább a kádárok, az aczélok, az aprók és a grószok által kijelölt irányt, egy embertelen rendszer, emberarcú hazugságait, melynek alapjait gyávák, árulók, spiclik és gyilkosok tettek le.

Ma pedig ezek kormányozzák Magyarországot, 50 év diktatúrájának örököseiként, s mindezt a magyar nép úgy nézi végig, mintha ez a legtermészetesebb dolog lenne. 20 évvel az állítólagos rendszerváltás után talán észre kellene vennie a magyar társadalomnak azt, hogy ameddig az MSZP létezik, és hatalmi pozícióban lődöröghet, addig hazánk a demokrácia szégyene, a köztársasági eszmék megcsúfolása, hiszen a jelenleg is kormányzó párt a kommunizmus, ,,rendszerváltás" utáni manifesztációja, mely a mai napig a magyar nép ítéletére vár.

Természetesen eme ítéletmondás elkerülése végett riogatnak nácikkal, fasisztákkal meg szélsőségesekkel, az ,,oszd meg és uralkodj" elvén, a demokrácia egyetlen és kizárólagos védőbástyáinak beállítva magukat, holott az egyetlen politikai erő, amely valóban jogfolytonossága egy diktatórikus, ártatlanokat legyilkoló, a szabadságjogokat semmibe vevő állampártnak, az pont az MSZP.

20 éve sem tesz egyebet, mint megpróbálja tisztára mosni magát és igazolni politikai létjogosultságát, miközben folyamatosan ellenségeit vádolja azokkal a bűnökkel, amelyekkel a kommunista ideológia örököseként sohasem nézett szembe. Gyalázatos, hogy egy kommunista karakterű párt ma a parlamentben ülhet, ráadásul kormányzati pozícióban.

De vegyük hasznukat és legalább idézzünk a mára már háttérbe húzódott vezető és leendő elítélt szavait és fordítsuk azokat ellene: Hogy ma létezhet az MSZP ,,... abszurd és szégyen. A mi közös szégyenünk, erőtlenségünk bizonyítéka, a magyar demokrácia sebezhetőségének, gyengeségének kiáltó példája."

Nem érdemes rendszerváltásról beszélni addig, amíg azok is a parlamentben ülnek, akiknek a rendszerét akartuk végleg lezárni azért, hogy Magyarország újra szabad lehessen.

A szabadság nem lehet teljes a politikai rabszolgatartók felelősségre vonása és a parlamentből, közéletből való száműzésük nélkül! Tekinthetünk-e őszinte demokratának egy olyan politikai erőt, amely antidemokratikus eszmékkel kollaborált ezelőtt 20 évvel? Tanúsított e bárki nyilvános megbánást az MSZP-ből a kommunista rendszerben betöltött szerepe miatt?

A válaszokat tudjuk. Elég, ha csak 2002-ig visszamegyünk az időben. Magyarországnak olyan miniszterelnöke lett, aki a diktatúra titkosszolgálatának ügynöke volt, majd azt puccsal eltávolította egy olyan, aki a KISZ főtitkára volt, ma pedig az egykoron cenzorként működő új elnök megválasztásakor is az internacionálét dalolják. A minap pedig megválasztanak egy nőszemélyt, aki azelőtt III/II-es kémelhárító volt... Ez a mi rendszerváltásunk? Ezt tűrjük ide, s tova 60 esztendeje?

A társadalom krízisben és robbanás előtt áll, ami idővel be is fog következni, a népnek pedig döntéskényszerbe kerülve választania kell! A választási lehetőség pedig kettős, amit nemrég távozott kedves barátom tiszta, világos és bölcs soraival tárok az olvasóközönség elé:

,,Ma két lehetőség áll előttünk, nemzetben gondolkodók (sovén, náci, fasiszták, stb.) előtt:

1. belenyugszunk és elfogadjuk a ránk erőltetett felállást - de, akkor abba lehet hagyni a nyivákolást, a mutogatást, és egyéb marhásságot, ami tüll függönyök és bársony drapériákkal díszített szalonokban (ti. kupleráj) konzumkisasszonyok közt szokás, és egyszer, s mindenkorra - megúszandó persze a - vitathatatlan - kellemetlenségekkel járó - Nemzeti Ellenforradalomról lemondunk.

2. Többé, nem dőlünk be szirénhangoknak, elismerjük végre mi az EGYETLEN ÚT, és vállaljuk, mindennemű nyávogás nélkül a Nemzet által ránk kimért sorsot.

Más nincsen."

ÍRTA:

Nótin Tamás

Ágoston Dániel

http://ellenkultura.info/a-kommunizmus-ivadekairol-kell-dontenunk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Proletárfilozófia
  2009-05-02 22:17:24, szombat
 
 

PROLETÁRFILOZÓFIA



Bevallom neked, azon ritka pillanatok egyike következett be, amikor nem tudok már szólni!

Csak állok kimeredt szemmel, és nézem a belpolitika történéseit!

Azon gondolkodom, hogy létezik-e még épeszű ember, aki hajlandó a szocialista-neoliberális maffiára szavazni?

Sportosan hülyére vettek mindenkit... soroljam mikkel, s hogyan?

Azon a szinten vagyok, hogy már nem is tudom felsorolni minden bűnüket....

Amikor az ember azt hallja, hogy megint elloptak néhány milliárdot, már a szemem se' rebben, hiszen belefáradtam, besokalltam...csak azon csodálkozom, hogy még van mit ellopni?

Nem vagyok nyeretlen kétéves, nem vagyok tapasztalatok híján, de nekem ez már sok és követhetetlen! Azért, hogy ki ne jöjjünk a gyakorlatból, azért néhány "apróságot" távirati stílusban ide citálnék...

- Nem lesz gázár-emelés, mondta a Nemzet Gyöngytyúkja, lassan, tagoltan, hogy Orbán Viktor is megértse... - aztán lett! Nem is akármekkora, nem is akárhányszor! Sőt! Fokozták! Átjátszották a MOL több mint 21 százalékának tulajdonjogát egy sejtelmes, ismeretlen tulajdonosokból álló orosz cégnek... előtte Veres János elvtárs és Gyurcsány elvtárs kinn voltak Putyin elvtárssal megdumcsizni, levajazni a dolgot, de hát ugye, nem hallottuk miről beszéltek, ők tagadnak, hazudnak szokásukhoz méltón... mi meg -birka magyarok- ezt is nyeltük, mint kacsa a nokedlit, szó nélkül!

- Ingyenes lesz a szívgyógyszer, az asztma gyógyszer a cukor gyógyszerek, meg a szent Isten se tudja még mi minden... aztán nézz csak körül! Dönthetsz! Eszel, vagy csak a gyógyszert váltod ki?

- Támogatják a fiatalok élet-kezdését... meg mi a fészkes fene ígéretek nem voltak....

Na, nézz körül! A szociális miniszter asszony, aki mellesleg azért kap olyan sok pénzt, mert több mint 30 éve tagja az Pártjuknak, no, ez a némber, meg a másik, a Maffia Lánya, Gyurcsányné, Dobrev Klára elindultak bölcsöde-nézőbe!!! Egy fél napos idétlenkedés után a pofádba nyomták az ,,igazságot" : a szegény embernek az a jó, ha hetvenezer forintért bedugja a csemetéjét magán bölcsibe, az állami ingyenest meg meg kell szüntetni... Te meg kajolod Jó Nép és még mindig nem haraptad át a pofátlanok torkát...

- megszüntetik egy tollvonással a szocpolt, a félszocpolt, lerövidítik a GYED-et, elveszik a 13. havi nyögdíjat, nem lesz nyögdíjemelés ... utazási kedvezmények elvétele, stb... fel se tudom sorolni, a fene essen beléjük!

- Gondolj bele, kik kormányozzák az országot... például szakértő Gordon miatt csak

kilenc magyar lett öngyilkos, családok százait tette földönfutóvá! Erre ő csak annyit rebegett

szolid, szemérmes hangján, hogy ,, ...nem értettünk hozzá"... És most értesz hozzá elvtikém?

- Szinte minden nap bebörtönöznek közülük valakit óriási csalások miatt, de neked fel

se tűnik.... Széles ívben nem érdekel már semmi!

Nem sorolom, nem mérgezlek, nem hergellek tovább!

Emberek!

Hát normális, aki ezekre adja voksát? Őszintén mondom, szerintem nem!

Én nemrég beszéltem egy meggyőződéses csóró kommunistával.. tudod mi volt a véleménye ezekről a dolgokról? Idézem: ,,Sz...k rá, hogy mi van! Az se érdekel, ha elvesztem a házam, és sátorban kell aludni, akkor is az MSZP-re szavazok"...

Rögvest az az érzés ütötte fel bennem a fejét, most sajnálom igazán, hogy bezárták az Elmegyógy és Intézetetet! Kapásból elszállásolnám a pasit, ott a helye!

2006-ban átverték a népet, úgy tudtak győzni! Tudod mitől tartok? Attól, hogy az egyszerű kisember memóriája szerintük maximum két évre terjed, utána teljesen összemossa a Fideszt ezekkel a vörös maffiózókkal...

Hát ilyenek lennénk mi, Kisember Komám?

Ennyire hülyére tudnának venni a kommunista bőrbe bújt maffiózók?

Hát mondd már meg, milyen ország az ahol a minisztrelnöknek állítólag csak voltak, a Nemzeti Bank elnökének vannak, a pénzügyminiszternek is vannak meg majdnem mindegyik mákvirágnak van offshore-cége.- tudod, az adócsalókat kell így hívni udvarias magyar nyelven!

Vedd tudomásul Bamba Magyar, ami ezeknek a senkiháziaknak most van, az a tied volt, de elkommunizálták (privatizálták!) Ép ésszel fel nem fogom, hogy ezt eltűrte ez a nép... és még mai napig is tűri!

Na, Kisember te tudtad, hogy Floridában a tengerparton van a legtöbb Főelvtárs kacsalábon forgója, komplett berendezve? Tudod, afféle menedékház!

Egyszer a rossz sorsom összehozott egy ilyen főszocipasival... Megkérdeztem tőle, hogy merre méltóztatik futni, ha feltámadna a népharag ellenük? Lakonikus egyszerűséggel ennyit mondott: ,,Lesz....om... felülök a családdal, meg az aktuális szeretőmmel egy repülőre, és néhány óra múlva azt se tudom merre van ez a tetves ország!"

Na komám ez egy szép, magvas proletár-gondolat! Ezért már érdemes lenne rájuk szavazni igaz?

Tudod, életem legboldogabb időszaka mindig a választások ideje! S hogy miért? Mert akkor minden senkiházi álproletár maffiózó a lámpavason lóg... - legalábbis szimbolikusan, a képe... Mondd cimbora te hiszel a wudu-ban?

Én még kicsit optimista vagyok, bár szerintem a börtönök már 120 százalékosan terheltek.... Hova a fenébe csukjuk azokat, akik lemaradnak a repülőről?

A fene essen beléjük, az általuk a boldog szocializmusban full üzemeltetett juh-hodály sincs már, Recsket is eltúrták... - bölcsőde helyett építsünk hát börtönöket?

Lehet, hogy ez az átmeneti megoldás, de én megnyittatnám Obamával Quantanamót. A fogolycsere már úgyis működik, ide hozzák az afgánokat, de Istenuccse jobban járunk néhány ,,derék" muszlim terroristával, kisebb az étvágya mint a főelvtársaknak!

Ők meg kicsit eltérnének a repülővel Florida irányából, de hát ennyi tévedés belefér.....

Tudod mit? Addig is, amíg az elvtársak meg a neolibsik nem repülnek, fel a fejjel, légy vidám, és énekeljük el így, szépen együtt az Internacionálé című magyar nótát!

Ránk fér!



Z.Z.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi várható az évtized végéig?
  2009-05-02 22:06:31, szombat
 
 
Mi várható az évtized végéig?

Mint ismeretes, az uniós csatlakozással nemzeti kereteink megszűntek. Tradicionális közigazgatásunk utolsó maradványait, a vármegyerendszert éppen napjainkban számolják fel. Hazánkat Brüsszelből vezényelt komprádor kormányzat irányítja egy kisebbség nevében. A Vajk-István akaratából hazánkra szabadított külföldi csőcselék uralma óta ilyen vészhelyzetben csak a Habsburg abszolutizmus korszakaiban és a kommunista terror idején volt hazánk és nemzetünk. Siralmas állapotunkat a világfolyamatok további tragikus elemekkel terhelik.

Mi várható az évtized végéig?...

A világban:
- Egyre mélyülő és általánossá váló energiaválság
- Az energiatermelés, közlekedés, autóipar és szolgáltatás, idegenforgalom hanyatlása
- Államcsődök, az államadósságok törlesztésének felfüggesztése
- A fedezetlen értékpapír-láncok és valuta-rendszerek összeomlása, bankcsődök
- A multinacionális vállalatok szétbomlása - a munkanélküliség 30-40 %-ra nő
- Az ún. demokratikus szabadságjogokat korlátozzák - látens hadiállapot állandósulása
- Kísérlet a világ fosszilis energiabázisaival rendelkező régióinak teljes gyarmatosítására
- Klímaátalakítások - a sarkvidéki és tengeri olaj- és szénmezők feltárása, ökológiai világkatasztrófa, új világjárványok:
- Menekültáradat - a világ lakható részein átrajzolódnak az etnikai térképek
- A nemzeti mozgalmak felerősödnek, az Európai Unió átmenetileg a nyílt diktatúra irányába tolódik, majd felbomlik;
idegenek elleni pogromok világszerte
- Amerikában szeparatista faji mozgalmak támadnak, s az USA több darabra hullik, világhatalmi szerepe csökken, az
Új Világrend intézményei megszűnnek, fokozatosan impotenssé válnak;

Ebben a helyzetben alapvetően két sors- és jövőkép között választhatunk:

A/ - A szétbomló Új Világrend intézményei mellett a liberális kormányzat "utolsó csatlósaként" kitart.
- A gazdasági válság tovább mélyül, felfüggesztik, illetve erősen korlátozzák az ún. "demokratikus"- és nemzetjogokat.
A vidék elszegényedik, s a városok lepusztult panel-lakótelepein hatalmas nyomornegyedek alakulnak ki. Hatalmas menekült tömegek befogadására kényszerül az ország - a városok külső és belső menekülttáborokká válnak.
- Ezzel párhuzamosan feltámad az etnikai szeparatizmus - önálló nemzetiségi autonóm övezetek alakulnak. A magyarság kisebbségbe kerül saját hazájában: a magyar mellett új hivatalos állami nyelvek jelennek meg - "magyarüldözések". Végül
- Magyarország önálló állami léte megszűnik és területét a felbomló Európai Unió újjászülető nemzetállamai egymás között felosztják.

HANGSÚLYOZOM, HOGY MINDEZT 2003. MÁJUS 01-jén, azaz éppen 6 éve látta és láttatta az Ébredés Mozgalom - A nemzeti és vallási megújulásért szerveződött szövetség, amely 2003. Ígéret hava l-i vezetőségi értekezletén hozott elvi határozatot nemzeti önvédelmi feladataink újrafogalmazásáról. Ezt írták akkor: "Mindezt az tette szükségessé, hogy 2003. április 12-én a magyarországi lakosság 36 %-a igent mondott Magyarország EU-integrációjára, s ezzel jóváhagyta az 1990-ben új módszerekkel felgyorsított hon-kiárusítás folyamatát és a közhatalomban egymást váltó négy komprádor-adminisztráció internacionalista politikáját, egyszersmind kinyilvánította, hogy jövőjét nem nezeti keretekben képzeli el. A népszavazás eredménye szerint a nemzetállami kereteink, életterünk, valamint természeti és humán erőforrásaink megvédésében érdekelt öntudatos magyarság számaránya nem éri el az összlakosság 6 %-át, azaz keveseb, mint a két legjelentősebb hazai kisebbség: a zsidóság és a cigányság külön-külön."

Választható sors- és jövőképünk:
B/
- A "jóléti társadalom" álmának szétfoszlásával megerősödik a magyarság faji összetartozás-érzése és nemzeti öntudata; a család szerepe megerősödik, nemzeti érzelmű tanítóink és vezetőink befolyása megnő.
- Nemzeti érdekvédelmi szervezetek, önvédelmi csoportok alakulnak.
- A falvakban földfoglalásokra, a városokban idegenellenes megmozdulásokra kerül sor.
- A külföldi cégeknél munkástanácsok veszik át az irányítást.
- Nemzeti kormány kerül hatalomra és fokozatosan jobbra tolódik.
- A tradicionális nemzeti jobboldal gazdasági és politikai szerephez jut; ezzel elkezdődik az a gazdasági és társadalom-átalakítási folyamat, amit a történelem majd NEGYEDIK HONFOGLALÁSKÉNT ÉS ÁLLAMALAPÍTÁSKÉNT fog számontartani.

Mozgalmunk felismerte, hogy ebben a sorsdöntő helyzetünkben csak Istenünk szavában és védelmében bízhatunk, aki egykor, hasonló vészhelyzetünkben e szavakkal üzent választott népének: "FOGJÁTOK ERŐSEN EGYMÁS KEZÉT ÉS NE FÉLJETEK! ÉN VELETEK VAGYOK, DE ÖSSZEFOGOTT ERŐTÖK, KÖZÖS AKARATTAL ÉS TÖRHETETLEN HITTEL VÉGZETT MUNKÁTOK SZÜKSÉGES AHHOZ, HOGY VELETEK MARADJAK."

Fohász: Világot Teremtő Istenünk, Hadaink Ura, ki őseinket népeddé választottad, s Tanítóinkként, Vezéreinkként testet öltve közöttünk, bennünket egykor a Tudás Népévé és világok urává tettél, kérünk, fordítsd felénk arcodat!
Adj Erőt, hogy tehessük a Jót, s szolgálhassuk Törvényedet!
Anahyta, Boldogasszony Anyánk, ki az Égből szálltál közénk, hogy életet adj Hunor és Magyar népének és Világ Tanítójának, töltsd belénk őseink nagy lelkét, hogy megvilágosodjunk, magunkra találjunk és újra megtaláljuk oltáraidat! Add, hogy oltáraid szent ligetei ismét népünk gyülekező helyei, nemzeti újjászerveződésünk bázisai legyenek!

ÁLDÁS NAPISTENTŐL MINDAZOKNAK, AKIK EZT AZ ÜZENETET HALLJÁK ÉS MEGÉRTIK!

Ennek az "Elvi határozatnak" a folytatását még ma továbbítom. Most ennyi időm adódott a jelzésértékű írás elküldésére. Az Ébredés Mozgalom vezetője akkoriban Erdey Zoltán volt, Várgesztesen él(t?).
Mindezt most leírni azért éreztem fontosnak, mert megdöbbentő volt újraolvasnom a most hat éve hozzám is eljutott határozatot, amit valóban a "véletlen" adott a kezembe.
Reménytkeltő abban az értelemben, hogy vannak az országunkban olyan mozgalmak, még ha nincsenek is a köztudatban, akik nagyon tisztán látták-látják az ország tragikus helyzetét, de nem dobolják világgá a médiákban, nem állnak pénzes háttérerők mögöttük. Jelzi viszont azt, hogy igenis jelen vannak azok a szellemi és lelki erők az országban, amelyek a magyar megmaradást tekintve több mint reménykeltőek. Ők a névtelenek, a nem nyomuló hangzatoskodók és hataloméhes nyomulók.
Teszik csendben, lépésről lépésre a dolgukat lelkükben elhívatottan, érdek nélkül.

(olvasónktól 2003. májusából)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Öt uniós évünk mérlege
  2009-05-02 21:53:00, szombat
 
  2009-04-29



Öt uniós évünk mérlege



Magyarországnak kétszer adatott meg az a lehetőség, hogy intézményi formában csatlakozhasson Európához. Az első, egyben különleges integráció az Osztrák-Magyar Monarchia égisze alatt történt. Annak a korszaknak a megítélése most sem éppen egyértelmű. Pedig nagyjából-egészéből "jól jártunk" - de erről majd később.

Hazánk második nagy "opciója" éppen öt évvel ezelőtt következett be, amikor is 2004. május 1-jén teljes jogú tagként csatlakozhattunk az Európai Unióhoz. Öt év távlatában már van némi lehetőségünk mihez viszonyítani - most ezt a "hozadék" oldaláról tesszük.
Magyarország fejlettségi átlagát tekintve mintegy hatvanszázalékos szinten iratkozott fel az európai elitklubba. Feliratkoztunk, vagyis nem be. A beiratkozás majd csak az euró átvételétől számítandó. A közös európai pénz jelentőségét nem akarjuk misztifikálni, ám az euró az unió legegységesebb kifejezése. Ráadásul az EU-s fizetőeszköz tényleg gazdasági sikertörténet: erejéről, stabilitásáról talán szükségtelen szónokolni.

Tehát a szóban forgó hatvanszázalékos hazai szintet az ország gazdasági teljesítményéhez mérjük. Persze ez a GDP-arányosan számított mutató nem ad teljes képet. Valamit azonban jelez: a tőlünk szerencsésebb - nyugatra fekvő - országokhoz képest ennyire taksálhatnak bennünket, mert éves alapon hozzávetőleg hatvan százalékát produkáljuk annak, amit Lisszabontól Londonig állítanak elő. A szórás persze itt is nagy, hihetetlen gazdasági különbségek alakultak ki a régi európai uniós tagállamok között.

Akkor, amikor hazánk tagja lett az Európai Uniónak, sokan remélték, reméltük, hogy belátható időn belül elérjük a nyugati világ fejlettségi átlagát mind életszínvonal, mind pedig fizetés tekintetében. Nem így lett. Amikor csatlakoztunk a világ egyik legerősebb gazdasági egységéhez, sokan remélték, reméltük, hogy az ötszázmilliós piac kapui kitárulnak a magyar árucikkek, a magyar munkaerő előtt. Nem teljesen így alakult. Amikor révbe ért a magyarországi uniós integráció, sokan remélték, reméltük, hogy Brüsszel fejlesztési forrásai fellendítik a hazai gazdaságot, az elmaradott térségek pedig erőre kapnak, esélyt nyernek a felzárkózásra. Mint egykor Burgenland. Nem így lett.

Miért hagytuk, hogy így legyen? Miért hagytuk annyiban, hogy szemben velünk a szlovének, a csehek, a szlovákok és a lengyelek anyagi értelemben tudták hasznosítani az uniós integrációt? Emlékeznek még, öt éve micsoda hisztéria övezte a különben nagyon is jogos kérdést: lehet-e rosszul csatlakozni az EU-hoz?

Lehet bizony! Itt az erről szóló kimutatás: a német statisztikai hivatal tette közzé. A DeStatis felmérése alapján erőteljesen bővült az Európai Unióhoz 2004. május 1-jén csatlakozott tíz ország gazdasága a belépés óta eltelt időben. A GDP változatlan árakon számolva átlagosan 22,5 százalékkal nőtt. Az átlag azonban nagy eltéréseket takar: a legnagyobb mértékű, 35,8 százalékos növekedést Szlovákia mutatta fel, a legkisebb mértékben Magyarország gazdasága nőtt: 9,9 százalékkal. Lengyelország hazai összterméke 23, Csehországé 25,6 százalékkal növekedett. Magyarán: az EU-hoz csatlakozott tíz ország közül hazánk gazdasági teljesítménye nőtt a leglassabban. Fentebb látszik: a szlovákok háromszor akkora mértékben növelték GDP-jüket, mint mi. Eközben pedig a régi uniós országokhoz szinte nem is közeledtünk. Ne szépítsük a tényt: a fejlettségbeli felzárkózásunk teljesen elakadt.

Az Osztrák-Magyar Monarchiában - szemben az elmúlt öt évvel - gazdaságunk elképesztő mértékben fejlődött, voltak olyan évek, mikor is a gazdasági teljesítményünk - amit most GDP-ként említünk - évente hat százalékkal bővült. Ha azt nézzük, hogy hazánk 2007-től recesszióban van, ráadásul a 2006-os év fölé sem rakhatunk éppen glóriát, merthogy akkor "szállt el" a magyar költségvetés, csak szégyenkezésre van okunk, pontosabban: szégyenkezésre van oka a kormánynak. Az unió történetében hazánk az egyetlen, amely csatlakozása óta nem tudott fejlődni, gyarapodni. Nem mellékes, hogy 2004-ben és 2005-ben csaknem nettó befizetői (!) lettünk a közösségnek, ami hát elég durva. Ha rápillantunk a 2006-os, 2007-es egyenlegre, a bizonyítvány továbbra is gyengécske. Mármint a forrásszerzést illetően. Eközben beköszöntött a 2007-2013-ig szóló közös költségvetés időszaka is, túl sokat - szemmel láthatóan - nem profitáltunk még belőle. Az egységes piacot továbbra is azok használják, akik korábban is, a multik. Ennek oka, hogy hazánk szervezetileg felkészületlenül írta alá a szerződést az EU-val, az érintett intézmények egy része most tanulja, mit is jelent a tagság. A hazai kis- és közepes vállalkozások pályázatíró készsége sajnos továbbra sem üti meg az európai normát, a jelentkezés a tendereken nekünk külön anyagi ráfordítást igényel.

Akkor mit is köszönhetünk az uniós tagságnak? Az EU hitelezőink egyike: a Valutaalap és a Világbank mellett Brüsszel is finanszírozza - helyettünk - a magyar államadósságot és bankjaink feltőkésítését. Ha elmaradt volna az EU pénze, illetőleg külső kontrollja, most államcsőd lenne. Egyelőre ennyiben ki is merül, hogy mi az uniós tagságunk igazi hozadéka. w

Szajlai Csaba

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2009.04 2009. Május 2009.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 338 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 230
  • e Hét: 2490
  • e Hónap: 19283
  • e Év: 152200
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.