Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Tömeggyilkos zsidók - elképesz
  2009-05-05 22:14:12, kedd
 
  Tömeggyilkos zsidók - elképesztő kétszínűség

http://www.l88.hu/about3699.html


2009 május 04 - hétfő, 19:44


Közvetlenül a II. világháború után Lengyelországban 277 börtönben és 1255 kommunista koncentrációs táborban több mint 200 ezer német származású polgári személyt gyűjtöttek össze. Sztálin írásos parancsára a haláltáborok vezetőit szándékosan az addig üldözött zsidók közül válogatták, akik éheztetéssel, kínzásokkal és szadista kegyetlenkedésekkel 80 ezer német származású civilnek, többségében nőknek és gyerekeknek az életét oltották ki. A legkegyetlenebb táborparancsnok a ma Izraelben élő Shlomo Morel volt. Nevéhez válogatott kegyetlenkedések és ipari méretű emberkínzások köthetőek. Tettei a mai napig büntetlenek.

Sztálin marsall, a Szovjetunió kommunista pártjának főtitkára és a Vörös Hadsereg főparancsnoka 1945 novemberében a Közép- és Kelet- Európát megszálló szovjet csapatok egyik első és legfontosabb feladatának azt jelölte meg, hogy népnevelési és "nácitlanítási" célból gyűjtsék össze, és deportálják Németországba a megszállt területeken élő német származású polgári lakosságot.

A háborút Moszkvában átvészelt, és a szovjet fővárosból hazaküldött lengyel kommunisták Varsóban is nekiláttak a parancs végrehajtásának. Haladéktalanul felállították az Állambiztonsági Hivatalt (Office of State Security), amelynek az élére - Sztálin külön utasítására - a zsidó származású Jacob Bermant nevezték ki. Berman a hivatalhoz tartozó alosztályok, börtönök és koncentrációs táborok élére olyan zsidókat állított, akiknek rokonait a nácik elpusztították, és a szovjetek biztosak lehettek abban, hogy megvan bennük a feladat végrehajtásához szükséges bosszúállási vágy.

Jacob Berman

A szovjetek által megkövetelt, és teljes mértékben támogatott bosszúhadjárat azonnal beindult: A Jacob Berman vezette ÁBH emberei a Lambinowice (német neve Lambsdorf) melletti átnevelő táborból fiatal német nőket és lányokat mezítláb hajtottak ki a városka határában levő szántóföldre, ahol korábban több mint 500, a háború alatt kivégzett lengyelt temettek el. A nőket arra kényszerítették, hogy a mész nélkül sebtében elhantolt holttesteket kiássák, melléjük feküdjenek, csókolgassák őket, és közösüljenek a már régen oszlásnak indult hullákkal. A táborba visszahurcolt lányok és asszonyok közül hatvannégyen meghaltak a pár nap múlva kitört tífuszjárványban.

Lambinowice-i koncentrációs tábor

Jacob Berman a Swietochlowice nevű felső-sziléziai kisváros (német neve Schwientochlowitz) mellett létrehozott kommunista koncentrációs tábor parancsnokának egy 26 éves, zsidó származású volt partizánt, Shlomo Morelt nevezte ki. A swietochlowice-i táborba az első, német származású polgári személyekkel teli vasúti vagonok érkezése után este 10 óra körül Morel besétált az egyik barakkba, és pálcájával csizmás lábát verve közölte a rabokkal: "Engem Morelnek hívnak, és zsidó vagyok. A mai naptól kezdődően megfizettek azért, amit csináltatok".

A lambsdorfi történet és a fenti idézet egy zsidó származású amerikai történész professzor több európai országban végzett hétévi kutatómunkájával és kétszáz túlélő szóban és írásban tett vallomásának felhasználásával készült könyvéből való. A már elhunyt John Sack sok nehézség után 1993-ban tudta megjelentetni "Szemet szemért: Elhallgatott történetek a zsidók által a németek ellen 1945-ben elkövetett bosszúhadjáratról" című könyvét.

A könyv Wrath of Solomon (Solomon bosszúja) nevű fejezete hosszan részletezi a túlélők visszaemlékezéseit Shlomo Morel kegyetlenkedéseire: "Az őrök kisméretű kutyaházakba kényszerítettek a nőket és a gyerekeket, és megparancsolták nekik, hogy ugassanak, és aki nem ugatott elég hangosan, vagy engedély nélkül abbahagyta, azt ott helyben eszméletlenre verték, vagy agyonverték (...) Megparancsolták az embereknek, hogy a földön hason fekvő társaiknak a gerincére ugorjanak (...) Az egymás elleni bokszmeccseken addig kellett két németnek egymás véres orrát vernie, amíg az őrök megunták, és az is előfordult, hogy a sok ütéstől az egyik fogolynak kiesett az üvegszeme (...) . Rendszeresen a többi női fogoly szeme láttára tucatjával erőszakolták meg a német nőket, a zsidó őrök előtte hosszú sorban állva vártak a sorukra (...) Egy 14 éves fiú szőke haját benzinnel leöntötték és meggyújtották, a fiú életben maradt, de megőrült a fájdalomtól, és utána egy zárt intézetben élte le egész életét (...). Az őrök arra idomították a kutyákat, hogy a kikötözött öregembereknek és kisfiúknak rohanva széttépjék a nemi szervüket."

Ezeken az eseményeken Shlomo Morel személyesen vett részt, és vezette a tábor foglyainak kínzását. Az irányítása alatt állt koncentrációs tábor lakóinak több mint 80 százaléka nem élte túl a szadista embertelenségeket.

Shlomo Morel

A II. világháború után a zsidó nép kárpótlásáról folyó, és soha véget nem érő tárgyalások során a nyugat-német kormány készítetett egy felmérést az 1945 májusi kapituláció után a német polgári lakosság ellen elkövetett atrocitásokról. A kormány elé terjesztett, és sokáig titokban tartott dokumentum szerint a német nép kollektív megbüntetése nevében a szovjet megszállás alá került országokban 200-250 ezer német származású polgári személyt hurcoltak koncentrációs táborokba, ahol mintegy 70-80 ezer ártatlan polgári lakos pusztult el.

Európában az 1940-es évek közepétől zajlott le az emberiség történelmének legnagyobb etnikai tisztogatása: Lengyelországból, Csehszlovákiából, Romániából és Jugoszlávia területéről tizenhat millió német származású polgári lakost telepítettek ki. (A forrás nem említi Magyarországot!) Lengyelországból főleg a sziléziai területekről ötmillió embernek kellett távozni úgy, hogy a fejenként egy bőrönd bepakolására sok helyen még öt percet sem hagytak.

Shlomo Morel a háború után a kommunisták által vezetett Lengyel Népköztársaságban maradt, ahonnan 1994-ben a biztos menedéket nyújtó Izraelbe távozott. A jelenleg 86 éves tömeggyilkos álnéven él Tel Avivban jó anyagi körülmények között, a nyugdíját a zsidó államtól kapja, és a Moszad (izraeli titkosszolgálat) 24 órás védelme alatt áll.

1998 decemberében a katowicei államügyészség nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene, és kérte Izraelt, hogy 1600 rendbeli gyilkosságban való részvétel miatt adják ki Lengyelországnak. Az izraeli hatóságok elévülésre hivatkozva megtagadták a kérést. Az Interpol értesítette a zsidó állam kormányát, hogy ha Morel kilép Izrael állam területéről, akkor a lengyel kérésre elrendelt nemzetközi elfogatóparancs értelmében letartóztatják, és átadják a varsói kormánynak.

A tavalyi év végén Eva Kok, a katowicei ügyészség vezetője újabb tanúvallomásokat és bizonyítékokat csatolt Shlomo Morel kiadatását követelő, meglévő iratokhoz. A gyilkosságok mellett most már a nemzetközileg elfogadott törvények értelmében elévülhetetlen (Izrael is aláírta, és életbe léptette) "emberiség elleni bűntettekkel" is kiegészítette a kiadatási kérelmet, amelyet a lengyel külügyminisztérium diplomáciai úton ismét eljutatott Izraelbe. Az izraeli hatóságok és az izraeli igazságügyi minisztérium még nem hozta nyilvánosságra a döntését a második lengyel kérelem ügyében.

"Morelnek a már a háború utáni békeidőben elkövetett bűncselekményeit nem engedhetjük a szőnyeg alá söpörni (...) Az izraeliek nagyon erélyesek és célra törőek a hasonló bűnök elkövetőivel szemben, és ha tetszik, ha nem, el kell fogadniuk azt, hogy más nemzetek is ilyen módon akarnak érvényt szerezni a nemzetközi törvényeknek és országuk törvényeinek" - nyilatkozta Kok az angol lapoknak.

Dr. Lubomyr Luciuk, a legnagyobb kanadai ukrán polgárjogi szövetség elnöke szónoki kérdést tett fel a Morel-ügyről véleményét kérdező ukrán nyelvű kanadai újság riporterének: "Elfogadhatatlan kettős mércéről kell beszélnünk, hogy a nácivadász Simon Wiesenthal Központ, a B'Nai Brith, a Zsidó Világkongresszus és a többi zsidó érdekvédő szervezet remekül együtt tud működni a náci bűnöket elkövetők kézre kerítésében, de most Shlomo Morel ügyében nem szólnak, és nem tesznek semmit (...) És ha ők nem is, de a zsidó állam egyszerű és becsületes polgárai hogyan tudnak elszámolni a saját lelkiismeretük előtt ezzel az elképesztő kétszínűséggel?"

További adatok Morel rémtetteiről

Jack Corn - Magyar Nemzet Online, 2005 február 7.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vissza beszélő
  2009-05-05 22:01:26, kedd
 
  http://www.freewebs.com/beszelo/index.htm

* Home

Vissza beszélő

Azt hiszem nincs mire tovább várni. Nem változol. Esik szét minden.Te pedig már elvesztettedd az események és a magad feletti uralmat. Legyen ahogy lesz....



Végig néztem a karzatról a tegnapi vergődésed. Szomorú és bosszantó volt egyszerre. Egy elhúzódó végjáték újabb értelmetlen de látványos felvonása. Ahol a zenét ugyan Te rendeled de a számlát mégis mi fizetjük.




Tisztelt Miniszterelnök Úr,
Kedves Feri!


Valamikor régen nem így kezdtük!


Hittünk abban, hogy ha az öregek az összes értelmetlen kompromisszumukkal, sunyi paktumukkal eltűnnek - csakis valami jobb jöhet. Nem csak magunkért, hanem valami többért. Valamiért ami fontosabb annál, hogy kinek a seggét nyaljuk éppen szárazra, és fontosabb annál is, hogy mit kell fizetnünk azért, mert nem nyaljuk szárazra azt a segget.

1989 januárjában, amikor először ültünk egymás mellett egy rendezvényen, Te mint a Központi Bizottság titkára, nem így gondolkodtál. Mondhatnám azt is, hogy akkor még nem tűntél olyan embernek amilyenné mára váltál. De igazság szerint nem voltál sem elég becsületes sem elég őszinte, hogy kitarts mellettünk. Így inkább ott hagytál bennünket ostoba idealistákat és úgy döntöttél, hogy gazdag leszel. Könnyedén odadobtál mindent amiről reggel még szenvedélyesen vitatkoztunk azért, hogy este már a jól menő vállalkozók bálján táncolhass.

Ez ugyan egy kicsit primitív és naiv mondat - de attól még igaz.

És ma leveszem a hangot a tévéről, csak nézem a gesztusaid, a rángatózást, az értelmetlen és drámai grimaszokat, a szájról is jól olvasható - halálosan komoly - halandzsát, az oldalra billenő fejet, a semmibe révedő majd bánatosan csillogó szemeket és csak sajnálni tudom magunkat. Azért mert hittünk benned, a mostani keveseket meg azért mert még ma is hisznek.

Miközben egyértelmű,hogy kicsúsztak a kezedből a dolgok, ott állsz mint valami cirkuszi mutatványos, aki csak pörgeti - pörgeti pálcájával a tányérokat, nyolcat, tizet ha kell de már a tizenkettediknél el kezdenek potyogni a tányérok. Mert nem megy, mert tilos és veszélyes az ilyen bűvész mutatvány. Pláne nem egy egész országgal, egy párttal - csak a kimerithetetlen egód önzése miatt Feri!

Azért azt el kell ismerni, éveket és rengeteg energiát áldoztál arra, hogy azzá válj amit 20 évvel ez előtt még te is megvetettél volna!

Emlékszel még Miniszterelnök úr, mi volt a kedvenc példabeszédünk Moldovától abban az időben, amikor még együtt dolgoztunk? (Megjegyzem később Hofi is átvette): “A hajó azért nem megy egy métert sem előre, mert valamelyik hülye a kazán teljes gőzenergiáját a hajókürtre kötötte." Nagy utat tettünk meg azóta, Te meg én, főleg Te Feri. Mondhatni “a kazántól a hajókürtig".

Levelem nyílt, de mégis anonim. Ez valószínűleg sokat levon a szavahihetőségéből. Nincs jövőm, csak múltam és nincs családom se már, amire foghatnám miért nem merek nyíltan kiállni. Egyszerűen csak ismerlek, mert túl hosszú ideig dolgoztam Veled - amikor együtt csináltuk a KISZ-t, és mert közvetlenül vagy közvetetten évekig dolgoztam Neked, amíg az lettél mára aki vagy. És mivel ismerlek, okkal tartok tőled. Ha valaki, akkor én valóban tudom milyen a mostani arcod.

Soha nem volt Benned gátlás vagy erkölcsi fék, ha valamit el akartál érni. Tudom, mert közelről láttam mire vagy képes a hatalomért. Olcsó poén ha azt mondom - bármire? Válaszolhatod nyugodtan, hogy hiteltelen vagyok, hiszen levelem nem csak névtelen, de tele van natúr, primitív indulatokkal.

Igazad is van, tele az egész cinizmussal, indulatokkal és rossz kedvvel. És legalább egy tucatszor átírtam, az elmúlt hónapok alatt, ami valljuk be nem tett jót a stílusának. De most már mindegy. Éveken keresztül láttam hogyan manipulálsz zseniálisan mindent és mindenkit, de akkor ezt úgy gondoltam, hogy szükségszerű, helyes és van értelme. Hogy ez valahol az MSZP-ről és a közjóról szól.

De mára ebből semmi nem maradt Benned.

Ami ma van az csak egy nagy ego nagy bűvészmutatványa, aminek nem mellékszála hanem egyedüli értelme az átverés. Amibe belerokkan az ország és lenullázódik az egész baloldal. Bár ezt ki nem szarja
le! A lényeg, hogy Te játékban maradj, hiszen még van egy tucatnyi nemzet és Gyurcsány mentő ötleted. Amit eddig, legnagyobb pechünkre, még nem volt módod kifejteni.

Miniszterelnök úr, én mégis sokakkal együtt, beleértve néhány félig bátor elnökségi tagot is, úgy gondolom, hogy van egy morális határ amit nem lehet átlépni, és ha ez már csak Gyurcsány Ferenc és 40 - 50 embere pártbéli és parlamenti pozíciójáról szól - szemben mindenkivel - akkor ezt ki kell mondani és meg kell tagadni.

Nem akarom titkolni, hogy az utóbbi hónapok tömény és buta hazudozásának ami a lehallgatási ügyben, a polipban, az ,,azért csak jövő májusig szól az IMF mentőöv mert ők így szokták adni", a "nálunk nincs cigány bűnözés csak van aki szeret késelni", "mélyrehatóbb lesz a reform mint a Bokrosé - de nem fog fájni" típusú szemétségeknek köze van ahhoz, hogy betelt a pohár.

Ugyanis másokkal ellentétben én tudom, bár valószínűleg nem lenne szabad tudnom, hogy a legkülönbözőbb indokokra hivatkozva, a Szilvásy Gyuri utasítására, a Te tudtoddal, az NBH közel egy éve valóban lehallgatja a Fidesz vezetésével kapcsolatot tartó üzletembereket, politikai elemzőket, a titkosszolgálatoktól a rendvédelmi szervektől eltávozott és a Fidesszel szimpatizáló személyeket, hátha összejön valami a fideszes TOP 10-ről.

Hiszen direktben nem lehet elrendelni egy Kósa vagy egy Kövér lehallgatását, ugye? Az mégis csak snassz lenne.

Minden más kormányzati állitás hazugság, ami arra épit, hogy az államtitokra hivatkozva mindenki dermedten vigyázba áll és bármilyen jogsértés megúszható.

Ráadásul Miniszterelnök úr, ezek a lehallgatások titokban maradnak még az azt hivatalból végző NBSZ előtt is. Ügyesen kitaláltátok, Hetesi Zsolt, korábbi NBSZ főnök aktív támogatásával. Az NBH saját - zárt feldolgozást kér, így csak a Gyuri emberei tudhatják mi van a szalagokon, és csak Ti ketten, miként akarjátok felhasználni. Igaz, kedves Ibolya?

Miniszterelnök úr, bármennyire is patetikusan hangzik, azt kell, hogy mondjam: ezek erkölcstelen dolgok, ezekre nem lehet tisztességes hatalmat építeni. Ezek lejáratnak és hiteltelenné tesznek bennünket. Valami ilyesmit mondtál Te is a választási vitában mélyen az Orbán szemébe nézve - nem?

Feri, tudom, hogyan működik Szilvásy Gyuriék és Veres Janiék paktuma az Inkallal, tudom, hogyan zajlik a kapcsolattartás a radikális jobboldal jó néhány prominensével, hogy a Gárda vezetésének kulcsembere évekig együttműködött a Katonai Biztonsági Hivatallal. Tudom, ahogy Te is meg a Gyuri is tudja.

Tudom, hogy hónapok óta figyelte az NBH a csőbombás olimpikont családostól. És tudom, hogy tudták, hogy a bombák alkalmatlanok károkozásra, de zseniálisan alkalmasak a média figyelemfelkeltésére. Tudom, hogy erről a Laborcz folyamatosan jelentett a Gyurinak.

Az az aljas fasiszta szélsőjobb már megint! Majdnem ügyesen szervezték meg, de a Sanyi meg a Gyuri ezt is el tudta ba...rontani.

Mert az elsőtől az utolsó pillanatig az NBH állt az ügy mögött. Csak nem merték - nem akarták a saját provokátorukat is őrizetbe venni. Ezért némi hezitálás után az ötödik emeleti irodában úgy döntöttek - senkit nem vesznek őrizetbe csak a bombagyártót. Gratula!

Majd két hét múlva elengedték, szabadlábon védekezhet, mert 20 darab bomba egy autó csomagtartójában a város legforgalmasabb helyén nem is olyan nagy ügy. Azóta pedig néma csend. Mintha semmi sem történt volna....

Most akkor mi van?

Tudom, hogy a szlovákiai futball botrány előtt hetekig egyeztetett az NBH és a szlovák titkosszolgálat a részletekről és szándékosan nem akadályoztátok meg a botrányt, pedig minden szükséges információ a rendelkezésetekre állt, hiszen az NBH ügynökei ott voltak a szervezők között.

Félre ne magyarázd, nem azt mondom, hogy együtt szerveztétek a szlovákokkal, hanem azt, hogy együtt hagytátok a botrány bekövetkezését - mert ez Ficónak és Neked is úgy kellett mint egy pohár víz (a világgazdasági válság közepén, bár ez képzavar).

Gyakori ugye, miniszterelnök úr, hogy a szlovák rendvédelmi szervek magyar területen, mélységben ellenőriznek? A szlovák rendőrség, a Szilvásy Gyuriék információi alapján, annyi rendőrt mozgósított, amennyivel Budapestet el lehetett volna foglalni! Pontosan tudták mi lesz és mit fognak tenni ( és nem azért mert ,,ezeken a meccseken mindig balhé van..")

Tudom, hogy a Laborczék nyakig benne vannak a 64 Vármegye mozgalomban és jelentős szerepük van Toroczkai manipulálásában. Miniszterelnök úr, tudom, hogy ki áll a Magyarok Nyilai mögött, hogy miért olyan nehéz lenyomni a jobboldalt sikeresen megosztó, nagyjából 30 milliós éves költségvetéssel operáló, (vajon honnan kaphatja szerinted?), a kormányt hivatalból - a fideszt leginkább utasításra gyűlölő, meglepően jól tájékozott , ,,mi mindent megteszünk, hogy bezárjuk" fedőnevű Kurucinfót.

Bár az ötlet elismerem nem rossz. A következő választáson az MDF semmilyen módon nem lesz képes megosztani a fideszre szavazók táborát. Ebben, ha semmiben sem, gondolom még egyetértünk.

De a szélsőjobb! Az már más dió.

Tudom én, hogy minden szavazat amit Vonáék megnyernek, a fideszt gyengíti és Téged erősít. Téged, nem bennünket. Mert nekünk nem kell egy radikális jobboldali párt a parlamentben. Nekünk, BSZM-eknek (lefordítom: baloldaliként szcializálódott magyaroknak) snassz, sértő, aljas dolog, hogy a saját pártunk vezetése táplálja titkos pénzeken és a médián át azt a radikális jobboldalt, amely (istenem add!) akár mág 10%-ot is elvehet Orbántól!

De azt is tudom, hogy amire az MSZP-nek és az országnak a legkevésbé van szüksége, az a Szilvásy Gyuri és a Laborc Sanyi által manipulált radikális szélsőjobb.

Gondolj csak bele, az emberek még azt hihetnék, arra használjuk ezeket a pozíciókat, hogy rendőrpalotát géppisztolyozzunk, lábtörlőket gyújtogassunk fel sorsdöntő szavazások idején, belelőjünk (igaz csak légpuskával) a Hiller üres szobájába, és mi magunk erősítjük a neonácikat (ha már maguktól képtelenek rendesen randalírozni). Mert szégyen ugyan, de minden ilyen konfliktus úgy kell Neked mint egy falat kenyér.

Amit a Gyuri a Te támogatásoddal és tudtoddal meghonosított a titkosszolgálatoknál és Bence Jóska segítségével a rendvédelmieknél, az túlmegy minden határon.

Szeretném, ha válaszolnál!

Igaz-e, hogy tudatosan és rendszeresen ellenőrzik kérésednek megfelelően az MSZP prominenseit? Igaz-e, hogy a Gyuri ellenőriztette Kovács László külügyminisztert, Butor Klára pártigazgatót, Szigetvári Viktor kampányfőnököt, Veres János pénzügyminisztert, Puch László pártpénztárnokot?!

Igaz-e, hogy az irányitásod alá tartozó rendvédelmi és titkosszolgálati szervek (némi APEH segédlettel) vizsgálatot folytatnak az MSZP-től távolodó Lasz György , az Inkall Security vezetője, az MSZP-től soha el nem távolodott csak túlzottan önjáró Knopp András - az energetikára szakosodott EMFESZ Kft. vezetője, Pintér Sándor volt belügyminiszter Civil Kft-je, Csányi Sándor valamennyi üzleti érdekeltsége, a Fideszhez közelálló Nagy Elek Vegyépszer zrt-je és Széles Gábor üzleti érdekeltségei ellen?

Igaz-e, hogy a Gyuriék titkosszolgálati módszerrel megzsarolták Szili Katalint, kihasználva egy emberileg érthető, de politikusként fel nem vállalható magán titkát? Ugye milyen csendessé vált az elmúlt fél évben?

Igaz-e, hogy ez már a második, ezúttal sikeres kísérlet volt Kati elhallgattatására, hogy az elsőt két évvel ezelőtt egy (téves) NBH-s feljelentés alapján kíséreltétek meg akkor a férje ellen. Tudod, amikor rámozdultak egy névazonosságra, miközben minden más adat téves volt!

Hát ha az élet úgy hozza, Pécsnek legalább lesz majd egy jó polgármestere! Ez is valami, nem?

Igaz-e, hogy sikerült mattot adnod (vagy csak sakkot - ki tudja?) annak a Kiss Péternek, aki egy kicsit közelebb került a kelleténél az Ázsia Center vezetőihez, tudod akik ellen úgy nagyjából 1 milliárdos csalás ügyében őrizetbevételi stádiumban tart a nyomozás!

Honnan tudhattál szegény Péter problémájáról? Onnan, hogy az NBH ezt a vonalat már több mint egy éve felderítette. Ne mond, hogy a Gyuri nem szólt! Vagy a Laborc Sanyi. Szólt hát, ugye milyen csendes lett a Péter is az elmúlt fél évben!?

Megkérdeznélek Miniszterelnök úr, indítasz-e vizsgálatot annak a belső körökben egyre jobban terjedő hírnek az ügyében, miszerint ÖMV-s, Gazpromos szál van az UD zrt-s lehallgatási ügy hátterében. Hogy a Csányi egy évvel ezelőtti zavaros megzsarolása, helikopterének lezuhanása, majd szervereinek és üzleti titkainak lefoglalása között szoros ok - okozati összefüggés van?

Ha a Csányi kiszállása után a meggyengült Molt akár az ÖMV akár az orosz Gazprom (direktben vagy stróman útján) vagy az OTP-t egy hasonszőrű befektetői kör a közeljövőben mégiscsak megszerzi, miként számoltok el a gyanúval, hogy valaki közületek nem magyar érdeket képviselt az UDZ ügyben?

Apropó UDZ. A Szilvásy Gyuriék rácáfoltak legalább arra a régi viccre, miszerint az ötvenes és a kilecvenes évek kémelhárító munkájában az az egyetlen különbség, hogy az ötvenes években még legalább volt koncepció! Ha mást nem is, ezt a Gyuri meg Sanyi újra visszahozta.

És lehet, sokan innentől végképp hiteltelennek fognak tartani, de akkor is le kell írnom: tudom, hogyan próbálták kicsinálni a Szilvásy Gyuriék Orbánt (az akkkor még nem NBH főnök Laborcz segítségével, az akkori NBH főnök Galambos Lajos háta mögött) a 2006-os választások előtt.

Tudom az összes mocskos részletét (ahogy Te is) az elindított és sebtében leállított akciónak. Ugye szép a Kokó kocsmája Miniszterelnök úr és mindenki nagyon fotogén ott, pláne ha vádalkut köthet?

És most tovább folytatjátok azt ami 2006-ban nem jött össze. Ráadásul úgy, hogy még a látszatra sem ügyeltek már. Annyira kell, hogy ez a mindenki által megvetett Rohác nevű szlovák bérgyilkos, akinek a kezéhez közvetve vagy közvetlenül egy tucat ember vére tapad, elmondhassa végre a vádalku részeként, hogy személyesen Demeter Ervin és barátai bízták meg az 1998-as robbantásokkal a fideszbeli és kisgazdapárti politikusok lakásánál, hiszen másként az ellenzéknek esélye nem lett volna megnyeri a 98-as választást, nem?

Majd Rohác úr mélyen belenéz a kamerába (ATV, Szólás szabadsága Baló úrral, esetleg pár kommunikációs millióért TV2 vagy mindegyik, ahogy a média taktika megkívánja....) és a nagyobb hiteleség kedvéért felháborodottan megjegyzi: a Demeter emberei voltak olyan szarrágók, hogy dollár helyett lejben fizetettek! És a Szilvásy Gyuri körül nyüzsgő kommunikációs stáb tagjai a jól végzett munka érzésével dőlnek bele megérdemelt vodkájukba..

Mert annyira kell az a rohadt hazugság, hogy már hónapokkal ezelött benyilatkozták a hűbéreseid: ha Rohác elmondja mit tud az akkori idők megoldatlan ügyeiről, nem kéritek rajta számon az Aranykéz utcai halottakat. Erről szól a Ti vádalkutok. Hányan is haltak meg ott a robbanásban Feri? Bástya elvtársnak megér ennyit egy hamis vallomás?

Egyébként ebben is igazad van, ki nem szarja le, ha valaki hamisan vall. Ami jó a Szilvásy Gyurinak és a Gyurcsány Ferinek, az jó az országnak és az MSZP-nek is?

Talán mégsem!

Ha csak ilyen eszközökkel lehet 2010-ig kormányon maradni Feri, akkor ezen az áron nem kell a hatalom, legalábbis nekünk nem.

És ha már itt tartunk Miniszterelnök úr, ne nézz teljesen hülyének bennünket. Azt hiszed nem látjuk és nem érzékeljük, mit is készítesz elő nekünk márciusra? Persze, a szabályok szerint erről sem illik nyíltan beszélni, maximum a frakción belül sutyorogni két ülés között a büfében.

Kilóra és centire felmérted, hogy a 2010-es hajó elment. Tény, és ezt mindannyian elismerjük, hogy a manipuláció minden létező és kitalált kövét (elnézést már megint a képzavarért) megmozgatod, hogy a különbség a végeredményben a legkisebb legyen.

És bizony az állandó petárdadurrogtatásba bele lehet fáradni. De ami még ennél is rosszabb, egy idő után elkezdünk hinni abban, hogy amit hazudunk az igaz. Ez a dilemma néhányunkat folyamatosan elbizonytalanít, de nem Téged. Ezért a tulajdonságodért még ma is irigyellek ( régen pedig csodáltalak mert a kiválasztottság jelének tartottam).

Te pontosan tudod, hogy mi kell Neked, a pártelnöki tiszt. Mert az a jövő. A 2010-es választás elvesztésének másnapján (na jó, lehet hogy tévedek és csak egy héttel később) Te és a hódolóid (Zuschlág Janit leszámítva mert ő ül mint Buddha) átszervezitek, feloszlatjátok, újjáalakítjátok - a megfelelő rész aláhúzandó - a pártot.

Az öreg pártharcosoknak pedig annyi. Ebben a formációban már nem lesz szükség Péterre, Imrére, Ferire és Katira talán még Ildikóra sem. Kivéve, ha megértik az idők szavát és behódolnak, esetleg visszavonulnak kies vidéki birtokaikra.

Csókolom a kezed, keresztapa.

Az ország - meg a választást nyert fidesz - csak fuldokoljon nyolc év meg egy gazdasági válság nyakig érő szarában. Amig vissza nem térsz fehér lovon, tetemre hivni a bűnös Budapestet 2O14-ben (bár ez már tényleg képzavar).

Mondom, hogy zseniális vagy!


Utóirat

Tudom Feri, hogy mindent tagadni fogsz, égbekiáltó, aljas lejáratást emlegetsz és (talán) szigorú vizsgálatot követelsz majd. Esetleg elintézed azzal, hogy jobboldali provokáció és a polip műve! Pedig a fent leírtak döntő többségét több tucat ember memóriája és jó néhány (pechedre) megmaradt, dokumentum őrzi - még néhány évig.

Nem lenne tisztességesebb azt mondani, hogy nem terhelem a baloldalt tovább a személyemmel, fogom a Gyurcsány Ferenc baráti kör tagjait és visszamegyünk ahhoz, amihez a legjobban értünk, pénzt keresni?

Valószínűleg tisztességesebb lenne. És nem vallana rád. Pedig életed csúcs teljesítménye lehetne a remegő ajkakkal, akadozó levegővétellel, drámai lassúsággal, elfátyolosodó tekintettel előadott lemondó nyilatkozat.

Tudod, úgy ahogy a Szabó Pali lemondása után tetted.


Üdvözlettel

egykori barátod

anonym-us



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vona Gábor: A holokausztigenlő
  2009-05-05 21:54:38, kedd
 
  Vona Gábor: A holokausztigenlőkről még nem esett szó
2009. május 5. 10:28:58


(Rend, Jólét, Ébredés - 31. rész)


"Rend, Jólét, Ébredés. Ezzel a hármas jelszóval indítok heti rendszerességgel cikksorozatot, de nem a magam szórakoztatására, hanem hogy vitára ingereljek, hogy problémákra világítsak rá, hogy megoldásokat keressek, és hogy kiutat találjak. Hiszem, hogy Magyarországra szebb jövő várhat. Hiszem, hogy többre vagyunk képesek, és többet érdemelünk a jelenleginél. Hiszem, hogy semmi másra nincs szükség, mint hitre, erőre és akaratra. Jóistenbe és nemzetbe vetett hitre, a magunk erejére és tenni akarásra. Most útjára bocsátandó írásaimmal bizonyítani kívánom, hogy a magyarság számára nem vágyálom a rend, a jólét és az ébredés. Sőt, csupán a kezünket kell kinyújtanunk érte. Első lépésként egymás felé."

31. rész: A holokausztigenlőkről még nem esett szó

Az elmúlt hetekben nagy vihart kavart, hogy néhány ember a Várban - úgymond - holokauszttagadó rendezvényt tartott. Azonnal középpontba került a holokauszt-vita, a tagadást tiltó törvény kérdése, a lufi felfújása pedig egyértelműen az MSZP és az SZDSZ malmait indította újra. Gusztos, Léderer és a többi ,,honfoglaló" úgy csaptak rá az ügyre, mint gyöngytyúk a takonyra. És jól meg is rágták. Az ügy persze a régi kapcsolati hálón végigfutva bejárta az egész világot, sötét ecsetvonásokkal feketítve hazánkat.

Bár a Várban lezajlott rendezvényhez a Jobbiknak és a Magyar Gárdának nem volt köze, szinte borítékolható volt, hogy a fent említett magyar állampolgároknak kb. 32 perc internetkávézó keresésbe telik, hogy kiadják közleményeiket a szélsőjobboldali politika újabb veszélyéről és megtegyék azt, ami nekik szinte veleszületett képességük: a hazudozást és a csúsztatásokat. Aki persze azt hinné, hogy a holokauszttagadással kapcsolatos vita csupán egy rövid távú kampányfogás, nagyot téved. A dolog ilyetén feldobásának természetesen külön aktualitást ad a választási hajrá, de mögötte hosszabb távú célok húzódnak meg.

A tiltás törvénybe foglalásáért hörgő csapat ugyanis nem a holokauszt vitatását, hanem valójában az izraeli felvásárlás firtatását akarja tiltani. Célja, hogy már előre kompromittálja azokat, akik fel merik emelni szavukat a Simon Peresz-féle kijelentés, és pláne az amögött rejlő valósággal szemben. Ha netán a Jobbik szóvá tenné, mit keres ennyi izraeli tőke Magyarországon, mire fel ez a nagy izraeli építkezési kedv, miért van nálunk több izraeli fegyveres biztonsági cég, mint magyar, akkor azt azonnal el lehessen intézni egy hanyag viszontválasszal: ,,na, tessék, mi megmondtuk, hogy ezek antiszemiták."

Ügyes taktika. Az SZDSZ, amely a holokausztigenlők legfontosabb pártja, mindig több lépéssel előre jár. A parlamentben lévő politikai pártok közül egynek sincs programja, őt kivéve. Az MSZP, az MDF és a Fidesz csak olyanok, mint a folyó tetején úszó fadarab. Sodródnak az árral. Programjaik csupán egymás mellé hányt, kicicomázott, de kongóan üres nagyotmondás-gyűjtemények. Azokban a sok fecsegéstől elsikkad a lényeg, nincs bennük jövőkép, társadalomfilozófia, semmi.

Az SZDSZ programja viszont - mégha nem is a megírt és kinyomtatott, hanem a cselekvéseikből kirajzolódó - világos és egyértelmű. Az SZDSZ egy önvédelmi erejétől minden értelemben megfosztott, ezáltal szabadon kifosztható és megszállható országot akar. Ezért nem kell hadsereg, ezért nem kell oktatás, ezért nem kell egészség, ezért nem kell magyar vállalkozói réteg, ezért nem kell hagyomány, ezért nem kell magyar föld, ezért nem kell kultúra, ezért nem kell erős állam. Az persze beszédes, hogy miközben ez a szélsőséges párt szisztematikusan leépítette az állami oktatást és az állami egészségügyet, addig saját gyerekeit alapítványi iskolákba járatja, a nyavalyáit pedig magánklinikákon kezelteti.

Innentől fogva persze már nagyon jól érthető, hogy miért rémült meg ennyire a kirekesztő SZDSZ a Jobbik politikájától, de különösen a megerősödésétől. Ha valamitől kiveri a frász ezt a neoliberális csürhét, akkor az a jelszavunk: Magyarország a magyaroké! Ördögnek a tömjénfüst. Ez ugyanis az elmúlt időszakban kialakított és finomra hangolt rendszerüket veszélyezteti alapjaiban. De mi is ez a rendszer?

Itt az SZDSZ anyapártként működik. A rendszerváltozás során felülről megszervezett pártok: MSZP, FIDESZ, MDF, SZDSZ (nem véletlenül csak ők maradhattak a magyar Országgyűlésben) közül ő maga a csúcsfegyver. A legerőszakosabban, a legkirekesztőbben és a leginkább magyarellenesen hajtja végre az ún. rendszerváltozás politikai programját: Magyarország kiszolgáltatott helyzetbe taszítását. Csápjai révén ott van mindegyik pártban. A kriptoszadeszosok révén ők irányítják az egész jelenlegi parlamenti garnitúrát. Bokros által megszállták az MDF-et, Gyurcsány és Bajnai révén övék az MSZP, Deutsch, Pokorni, Szájer és Schmidt Mária segítségével pedig a Fidesz-vezetésben is ők osztják a lapokat. Ha az SZDSZ esetleg nem jutna be a Parlamentbe, attól az ország irányítását még nem veszítenék el... Hacsak?

Hacsak, nem jut be a Jobbik egy erős frakcióval, amely lerántja a kék-fehér terítőt az asztalról. Amely beletenyerel az egész tervbe, és képes előbb felébreszteni, majd maga mellé állítani a most még alvó társadalom többségét. Amely már nem a holokauszttagadókról, hanem a holokausztigenlőkről akar beszélni. Azokról, akik annyira aljasak, hogy képesek saját nagyszüleik tragédiáját felhasználni arra, hogy politikai hatalmukat megszilárdítsák és bebetonozzák egy olyan országban, amelynek történelmétől, hagyományaitól, kultúrájától és népétől viszkető viszolygás fogja el őket. Kun Béla és Szamuely Tibor egyenes ági leszármazottairól. Azokról, akik ezt az országot tönkretették, és most is tönkreteszik, és akiknek, ha eljön a mi időnk, majd felelniük kell.

Vona Gábor
(A szerző a Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnöke)



Forrás: barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hazánk lemaradt a WHO víruslab
  2009-05-05 21:48:56, kedd
 
  Lehet, mi gyógyítónk vagyunk és az nem "polkorrekt" a kísérletezőkkel szemben?...
Hazánk lemaradt a WHO víruslabor listájáról

hirtv.hu nyomán 2009. május 5. 10:44 gondola

Hiányzik Magyarország az Egészségügyi Világszervezet listájáról, amelyen a sertésinfluenza-vírus azonosítására képes országok szerepelnek. Hetven ország 90-nél is több laboratóriumát sorolták fel, kivéve a magyart.

Az ÁNTSZ szóvivője szerint elírásról lehet szó, mert a lista két nappal korábbi változatán még szerepelt hazánk. A WHO közleménye szerint azok a laboratóriumok kerülhettek fel a listára, amelyek száz százalékosan teljesítettek a szervezet legutóbbi minőség-ellenőrzésén és korábban is jó eredményeik voltak.

Bujdosó László, a magyar Pandémia Prevenciós Bizottság elnöke a múlt héten arról beszélt, hogy a magyar laboratóriumok az élvonalban vannak. Olyannyira, hogy hazánk egy hónappal megelőzhetné a többi gyártót a vírus elleni oltóanyag kifejlesztésében.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hitler zsidó tábornokokra, főt
  2009-05-05 21:45:24, kedd
 
  Hitler zsidó tábornokokra, főtisztekre bízta százezer katonáját!

Tudom, kegyetlenség folytatni, hiszen már a cím olvastán szívéhez kap sok antifasiszta meg nacivadász. S károg együttérzően a Holotitanic farvizének hulladékán tenyésző beetetettek hada. - Veszélyben az akadémiai kitűntetés, a könyvnapi siker is és megromlik Olliud soros, esti izgalma, amit talán éppen Tom szállít. Aki fél szemmel is magabiztosan, erkölcsi fölénnyel "cirkál" (Cruise) a náciaknázta vizeken. Csak kijár neki egy Oscar! - Mégis a tények, tények, és valamire való történész nem kímélheti sem a "hírességeket", sem a nyúlszívű mindenevőket...

Nos hát a holokamu oltároknál magukat naponta véresre karmolók elkeserítésére, a címben foglalt tényekre bukkant a Cambridge-i Egyetem egy, David Irving sorsából a jelek szerint nem tanuló történész kutatója. - Szegény Irving is így kezdte! Az igazság, a tények keresésével. E rögeszme juttatta a bécsi börtönbe, a tudomány korában... - Nos ez a másik szerencsétlen, jobb sorsra érdemes ánglius, Bryan Rigg is dokumentumokra bukkant! Melyekben "Hitler több mint 1200 katonájának zsidó eredetét fedezte fel, beleértve két tábornagyot és tizenöt tábornokot (két teljes rangú tábornokot, nyolc altábornagyot és öt dandártábornokot) - 'akik százezres létszámú hadállományt parancsnokoltak'"! ("Hitler zsidó hadserege" - Hitler's Jewish Army)

És mit ad Isten! - Még az istentelen náciké is. - "A náci hadsereg zsidó katonáit közel 20 esetben Németország legmagasabb katonai megtiszteltetésével, a lovagkereszttel tűntették ki." S a világunkat, de legalábbis a "demokratikus" Nyugatot szétrágni kész holokamu termeszhad rémületére az is kiderült, hogy ugye a keresztény papokat is "üldöző" ősgonosz, Adolf Hitler eltűrte, hogy "az Észak-Németországban élő, 82 éves korában vallása előírásait ma is betartó zsidó veteránok egyike a háború éveiben századosi rangja dacára is szabadon gyakorolja vallását a Wehrmachtban"! De jön itt még cifrább is! "A zsidó tábornagyok egyike, Erhard Milch a Luftwaffe (légierő) fejének, Hermann Goeringnek volt a helyettese. Milch zsidó voltáról hírek kerengtek a '30-as években Németország-szerte."

Vigyázat, kedves olvasó! Itt már a "nácizmus", a shoah: a holokamu kérdéskörének "demokratikus szellemű" megvitatásához zsebben rejtőző, előre meghozott bírósági ítéletekkel leülők célkeresztjébe sodródtunk! - Ők, a bírói, ügyészi székbe, mi meg a vádlottéra ülve...- Tehát, nyúlszívűek: lefele a hullámvasútról! Mert bizony, ez a Luftwaffe főnök helyettes Erhard Milch-ügy már-már K.O. egy olyan rátermett "vitapartner" számára, mint Kende Péter is, akinek mindennek hallatán egyfolytában remegne kanalasgémnyi alsó ajka. S bizony meg is hálálná!

De vissza a történelmi tényekhez. "A kor egyik elhíresült anekdotája szerint, Goering meghamisította Milch születési dokumentumait, és amikor valaki tiltakozott, hogy a náci főparancsnokságban van egy zsidó, Goering válasza az volt: 'Én döntöm el, ki zsidó és ki az árja"". No és az akkori, lubovicsi főrabbi kimentése Varsóból, 1939-ben, a háború kitörésekor? Rigg kutatása nyomán fény derült a részletekre. Egy Ernst Bloch nevű, apai ágon zsidó származású és magas kitűntetésekkel dekorált német tiszt vezetésével német katonák menekítették ki az éppen Varsóban tartózkodó Joseph Isaac Schneerson főrabbit az ostromlott városból, amerikai kérésre. Azt persze tudjuk, hogy a koncentrációs táborokban, mint tábori rendőrök (Ordnungsdienst) és őrök (kápók) is szolgáltak zsidók. E szerepekben, pl. a fajtestvéreik iránti gyakori kegyetlenséggel, okot adtak a német hadsereg és nép későbbi rágalmazására.

Mindezek után jogosan teszi fel a kérdést idézett forrásunk: "akkor viszont hogy állunk az állítással, hogy Hitler valamennyi zsidó elpusztítására törekedett, ha sokuknak megengedte, hogy csatlakozzanak a bolsevizmus és nemzetközi pénzügyi kapitalizmus ellen viselt küzdelméhez?" Hogy megértsük a kérdés horderejét, azt hogy hogyan történhettek ilyenek a "sátán mellől pattant nácik" földjén, tovább kell boncolgatni a fentieket. Értsük már meg: egyfelől elgázosítani, agyonverni, mosószerré lúgozni hat millió zsidót, másfelől rábízni Németország légterének védelmét, a Luftwaffe titkait egy zsidóra...! Rázom a fejem. Ezt csak a talmudi logika képes megmagyarázni. Annak meg tudjuk, mi a lényege: gyűlölet a gój világ, minden tőlük eltérő, a "másság": az egész világ fele!
Ha netán "vitapertnerünket" kérdezzük e tudathasadásos kérdéskörben, válasz helyett tán' nyúlna zsebéhez, hogy elénk tegye a bírósági végzést, bizonyítva "történelmi" igazságukat! De nem teszi. Ő csak felhajtó, aki a vadat puskacső elé tereli. Mert ezeknek a "felhajtóknak", s uraiknak szabadság- és demokrácia értelmezése csak addig a határig terjed, amíg az, a tegnapelőtti vendégekből, befogadottakból másfélszáz évszázad alatt sosem látott módon országhódítóvá katapultált fajtának megfelel. Ó, igen, ők vallják a demokráciát! "Azt az alakulatot, ahol különböző társadalmi igények, elvárások megmérettetődnek a nyilvánosság előtt, morális, politikai szempontból, versengve természetesen egymással" - mondta nemrégiben, jó magyarsággal Demszky Gábor Salgótarjánban, egy kb. 8 fős nyilvánosság előtt! Lám, kb. ennyi lenne az ő nyilvánosságuk, ha nem dagasztaná azt fel hazug, diktatórikus médiauralmuk! Eldurrogtatta megint egyre üresebb szólamait ez a kiöregedett zsidó piperkőc, ez a demagóg tolvaj. Mint pl., hogy ők, "szabad demokraták, liberálisok abban a meggyőződésben" élnek, "hogy társadalmi hovatartozástól, kultúrától, életmódtól, vallástól, világnézettől függetlenül egyenlők vagyunk, és mint egyenlő emberek szeretnénk párbeszédet folytatni egymással".

A történelmi revizionizmusra, a múlt valós történéseinek, hátterüknek az ismeretére vonatkozóan nem lehetnek az övékétől "különböző társadalmai igények", ill. vélemények? Azok csak annak veszélyével "versenghetnek... morális, politikai" - de mindenek előtt egy valós történelemtudomány szempontjait követve -, a ritka nyilvánosság előtt, hogy szószólóikat börtönbe juttatják, kirúgják állásukból, és közösségellenesnek bélyegzik? Egyelőre ilyen világ járja. Mint valaha azon bárdokat a máglyára, terelik egyre több helyen a szólni, a tiktakozni kész bátrakat a bírók elé. S hogy e ránksürűsödő vadonból kijussunk, most a bátraknak kell ösvényt vágni korunk fojtogató hazugságfolyondárai közt. S ehhez a legélesebb fegyver: a metsző, történelmi igazság!

Térjünk vissza ügyünkhöz kis kitérőnk után. A hipotézis kedvéért eltekintve állambiztonsági veszélyeitől, noha ez képtelenség: csak kirakatpolitika lett volna Hitler 1200 zsidó, ill. zsidó származású katonája? A tábornoki rangok, a lovagkereszt, a Luftwaffe helyettes posztja...? Nem! Mondhatni: pontosan az ellenkezőjéről van szó. A példa azt bizonyítja, hogy a nemzetiszocialista rendszerben nem a zsidó származás, de a német nemzeti közösség érdekeivel, a közjóval való azonosulás foka számított! Aki, mint zsidó képes volt erre, akár az altábornagyi rangig vihette. Sajnos a németországi zsidóságból - mint az nálunk történt s történni látszik - csak keveseknek sikerült a német - ill. magyar - identitás és érdek zsidóságuk elé helyezése!

S mi lett Németország zsidóinak óriási többségével? Ezeket koncentrációs táborokba tették, ahol persze sokmilliót - hatot, ugye? - megsemmisítettek! Írják, verik öregnek, fiatalnak a fejébe ezerféle módon. Nos, kezdjük a németországi zsidóság létszámával. Szemben mindenféle vad, holohisztéria gerjesztette fantazmagóriával, a csaknem 100 milliós Harmadik Birodalom zsidó lakossága 1939-re igen elenyésző volt! "A német birodalmi kormány állandó fáradozása a zsidók eltávolítása érdekében a német birodalomból abban csúcsosodott, hogy a német birodalom 600 000 zsidó lakosából 400 000 kivándorolt, Ausztria és Csehszlovákia zsidó lakosaiból pedig 480 000, ami jó közelítéssel csaknem a teljes ottani zsidó lakosságnak felelt meg" - írja Richard Harwood. (Tényleg 6 millióan haltak meg? - http://www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/harw1.htm#r01)
"Ha Hitlernek a legcsekélyebb szándékában állott volna a zsidókat megsemmisíteni, akkor miért hagyta, hogy több mint 800 000, tulajdonának nagy részével egyetemben a birodalom területét elhagyja, avagy miért foglalkozott volna a Madagaszkár tervvel?" - kérdi Harwood az európai zsidóság "megsemmisítés elméletét" cáfoló érveinek sorában.

Az egész "megsemmisítés elmélet", pontosabban: hazugság, éppen hazugságvolta miatt ezer sebtől vérzik. A KZ táborok minden műszaki, technikai adata, a vegyi és egyéb vizsgálati eredmények mind ellentmondanak akár egy zsidó elgázosítása történetének. Az ún. szemtanúk lélegzetelállító hasbeszélésének, a Nobel-díjas halandzsáknak. Valójában a tömeges elhalálozás mértéke, a zsidóság háborús veszteségeinek okai a revizionista történészek több generációja által meglehetős pontossággal feltérképezett történelmi tények mára, noha a cionista propagandával ellenkező válaszokkal! A holokamu zászlóshajó: Auschwitz esete a legbeszédesebb az ügyben. A nürnbergi perekben 4 millióban állapították meg az itteni áldozatok számát. Azon perekben, ahol a "nürnbergi bíróságok által alkalmazott 3000 személy közül 2400 zsidó volt"! - írja a háború után haláláig (1968) Németországban élő és kutató Marschalkó Lajos. Történelmi, újságírói munkájának hitelességéhez, nagyszerűségéhez kétség nem férkőzhet! Mára menyi maradt hát ennek a süllyedő monstrumnak a "fedélzetén"? Nos az egyik legelismertebb revizionista, a francia Robert Faurisson történész professzor szerint mindössze 125 000 elhalálozás! A rengeteg részletre kiterjedő, 2006-os teheráni interjújából magam is bővebben idéztem. (http://kuruc.info/r/9/36140) Legutóbb olvashattuk Alföldi Géza, 1958-as, mauthauseni látogatása alkalmával, az ottani KZ táborban látottak és a talmudi fantáziával, s gonoszsággal a világnak előadott "borzalmak" közti hátborzongató különbséget. (Világcsalás-Mauthausen!) Eljön az idő, amikor egy új-nürnbergi perben kell mindezekért felelnie a világot hazugságaikkal zsarnokságban tartóknak! Újkori történet- s társadalomtudományunk "sötét középkorba" kényszerítésért.

Visszatérve eredeti kérdéskörünkhöz, ha nem tudott azonosulni a németországi zsidóság a nemzeti érdekkel - mint ahogy a magyarországi sem, a magyar üggyel -, miért kellett KZ táborokba rakni őket? A neves szociológus, Werner Sombart említi, hogy pl. a 19. század végén "még ott is, ahol a zsidók elismerten szegények, hatszor gazdagabbak a keresztényeknél. Berlin egész adójának 30%-át zsidók fizetik vagyonukból." (Idézi Szekfű Gyula) Dacára ennek a szinte kirívó jólétnek, az I. világháború előtt Németországban nem volt ún. antiszemitizmus. Mindez megváltozott a német zsidóság Versailles-i szerződésben, majd a weimari években játszott szerepével. "A békekonferenciára kiküldött két főmegbízott zsidó volt, a harmadik személy pedig a zsidó érdekek lelkes eszköze. Ezenkívül a német ' szakértők' és tanácsadók csapatát is zömmel zsidók alkották, pl.: a háttérhatalom német szárnyának oszlopos tagja, Max Warburg, aztán még dr. von Strass úr, Oscar Oppenheimer, a bajor pénzügyektől: dr. Jaffe, és a bajor kereskedelmi miniszter, Brentano. A volt birodalmi fővárosból Bernsteint delegálták, mellette segédkezett többek között még Rathenau, Wassermann, és Mendelssohn Bartholdy is."
(Csurka Dóra, Németország meggyengítése)

A sikertelen zsidó-bolsevik hatalom-átvételi kísérletet követő Weimar-i időszak végképp kinyitotta a németek szemét. Weimar dekadenciája, nemzet-, s lélekromboló híre mára közmondásos minden nyitott agyú, gondolkodó ember számára. Legutóbb a kortárs, német Reinhold Leidenfrostot idéztük az időszakról. "Zsidók és más idegen spekulánsok számára" a versailles-i diktátum haditérítései, Weimar kudarca nyomán a gazdasági válsággal előállt "szörnyű állapotok óriási profitszerzési lehetőséget jelentettek. Az a hír járta, 'Menj Németországba, és vehetsz egy paraszti gazdaságot vagy egy gyárat néhány dollárért!'" És mentek, mert egyre több gazdaság került kényszereladásra a magas kamatok miatti fizetésképtelenség miatt. (http://kuruc.info/r/9/35284)

A németországi, ill. nemzetközi zsidóság weimari bonanzájáról hasonlóképpen számol be a kívülálló, az ausztrál Alexander McClelland. Négyévnyi hadifogsága idején kezdte felfedezni, mennyire hamis az angolszász propaganda, amellyel háborúba indították őket. "Az I. világháború után Németországban főleg zsidók kezelték a pénzeszsákot...A borzalmas infláció miatt az emberek annyira kétségbeesetten keresték a pénzhez jutás módjait, hogy eladták házukat, bármit és a zsidóknak volt pénze megvenni azokat. Megvették a házadat és a szerződés értelmében egy bizonyos, kisebb összeget kaptál kézhez. Azt gondoltad, elegendő pénzhez jutsz majd, de az apró-betűs megjegyzés hozzáfűzte: a pénz zömét csak hat hónap multával kapod meg. Mire lejárt a hat hónap, a ház, amiért egy millió márkát kaptál, egy milliárdot ért, így te semmit sem kaptál a házadért, míg az azt megvásárlók szinte semmiért jutottak hozzá." (A válasz - pártatlanság,1998)

A nemzeti szocialisták 1933-as választási győzelme véget vetett ennek a fosztogatásnak, semmisnek tekintve a "néhány dolláros alkukat". Az idegen kézre került, 15 hektár feletti paraszti gazdaságokat, "a nemzetiszocialista rezsim kárpótlásával vissza kellett szolgáltatni a korábbi tulajdonosnak"! Mint írtuk korábban: nem valamiféle gyilkos zsidóüldözésnek volt az eredménye a nemzetközi zsidóság Németország elleni szélsőséges izgatása. De egyedül annak, hogy Hitler megmutatta: a nemzetközi bankvilág, a tőzsdék megkerülésével emberhez méltó életet lehet teremteni még a romokon is. Hitler új gazdasági rendszere "az egész kapitalista aranyfedezet-rendszert veszélyeztette, annak végtelen hiteleivel, melyek adósrabszolgaságot, függőséget és pusztulást okoztak a szegény országok számára a zsidó-angol-amerikai financiális csúcsérdekek igájában."

A nemzetközi zsidóság első hadüzenete mindössze három héttel Hitler 1933-as kancellárrá választását követően történt, a londoni Daily Express hasábjain (1933. márc. 24.) "A világ 14 millió zsidója egy emberként támogatja a hadüzenetet hittestvéreik német üldözése miatt... A világ zsidósága elhatározta, hogy többé nem hallgat az újból lábrakapó, középkori zsidóüldözés láttán. A kereskedelem zsidó hercege hátat fordít üzletházának, a bankár bankjának, a boltos boltjának és a házaló portékás kosarának. Szent háborúban egyesülnek a zsidók hitleri ellensége ellen." - Csak úgy mellékesen: hol voltak a zsidó munkások?? - A "semleges" USA elnöke, a zsidó Roosevelt, 1937-es beszédében már "békeszerető nemzetekről" beszélt, az "agresszor nemzetek" ellenében! - Valóban csak a kígyó fejének szétzúzásával lehet ezt a talmudi gyűlöletet szülte, hányingerig ismert, mába burjánzó és napjaink mérgező demagógiát megállítani?

A Németország elleni második, 1938-as zsidó hadüzenetet nem állt meg a "valamennyi német termék" amerikai bojkottjára való felszólításnál. Robbanószerkezeteket csempésztek német tengerjárókra, meggyilkolták a svájci nemzeti szocialista vezetőt, Wilhelm Gustloffot, majd a párizsi, német nagykövetség tanácsosát, Ernest von Rathot.

Mindezek után érthetőek voltak a németországi zsidók elleni intézkedések. Mert hatszáz-, ill. a kivándorlásuk utáni kétszázezerből mégsem akadt több mint 1200 zsidó, aki Hitler katonájaként, ha kellett: élete árán is vállalta a nemzetiszocialista rend védelmét!

Balla József
2009. 5. 3.


*** www.nemzetihirhalo.hu *********
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Spiró-botrányért valakinek
  2009-05-05 21:43:34, kedd
 
 
GUMICSONT!

Bedobták és ráharaptunk. Mert a gumicsont természeténél fogva olyan, hogy azt bedobják és a jó gumicsontra azonnal ráharapnak. Jogosan. Éppen ezért dobták be.
Volt is, lesz is még újabb rágódni való, hiszen ezért tartjuk őket jó pénzen. Nem kellene inkább közös erővel kitakarítani a gumicsont gyártókat a hatalomból, mint minden egyes alkalommal nekiesni a friss rágcsálnivalónak és kimerülésig bajlódni? Sajnos ezeknek a gyártóknak kiváló gyártelepe a pártoskodás!
(Kovács János, mindenes)

Spiró György, a magyar tétel: Jönnek...
MHL 2009-05-05

Egy magyargyalázó írás szerzőjének, Spiró Györgynek a gondolatait kellett elemezniük az érettségizőknek az idei középszintű magyar írásbelin.
"Meg kell nézni, kik irányítják a magyar kultúrát és az oktatást" - javasolja Bíró Zoltán irodalomtörténész.

*

Ha Magyar Bálint, Hiller István, nem szabad csodálkoznunk, hogy így fest az érettségi. Az irodalomtörténész hozzátette: tekintsük át, kik a magyar irodalom kedvencei Nyugaton. Az agyonmenedzselt Esterházy Péter, Kertész Imre, Nádas Péter. A lényeg az, hogy ne legyen közük ahhoz a néphez, amelynek a kenyerét eszik. A magyarság érzékenységét mélyen sértő verséről elhíresült Spiró György interjúrészlete nem okozott meglepetést a tegnapi magyarérettségi tételei között.
Tavaly hasonló történt: akkor Ancsel Évának, a Kádár-rendszer egyik legfuttatottabb filozófusának írását kellett elemezniük az érettségizőknek. A szaktanárok edzettek.

Petőfi Sándor
A XIX. SZÁZAD KÖLTŐI
(válasz Spiró Györgynek!)

Ne fogjon senki könnyelműen
A húrok pengetésihez!
Nagy munkát vállal az magára,
Ki most kezébe lantot vesz.
Ha nem tudsz mást, mint eldalolni
Saját fájdalmad s örömed:
Nincs rád szüksége a világnak,
S azért a szent fát félretedd.

Pusztában bujdosunk, mint hajdan
Népével Mózes bujdosott,
S követte, melyet isten külde
Vezérül, a lángoszlopot.
Ujabb időkben isten ilyen
Lángoszlopoknak rendelé
A költőket, hogy ők vezessék
A népet Kánaán felé.

Előre hát mind, aki költő,
A néppel tűzön-vízen át!
Átok reá, ki elhajítja
Kezéből a nép zászlaját,
Átok reá, ki gyávaságból
Vagy lomhaságból elmarad,
Hogy, míg a nép küzd, fárad, izzad,
Pihenjen ő árnyék alatt!

Vannak hamis próféták, akik
Azt hirdetik nagy gonoszan,
Hogy már megállhatunk, mert itten
Az ígéretnek földe van.
Hazugság, szemtelen hazugság,
Mit milliók cáfolnak meg,
Kik nap hevében, éhen-szomjan,
Kétségbeesve tengenek.

Ha majd a bőség kosarából
Mindenki egyaránt vehet,
Ha majd a jognak asztalánál
Mind egyaránt foglal helyet,
Ha majd a szellem napvilága
Ragyog minden ház ablakán:
Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
Mert itt van már a Kánaán!

És addig? addig nincs megnyugvás,
Addig folyvást küszködni kell. -
Talán az élet, munkáinkért,
Nem fog fizetni semmivel,
De a halál majd szemeinket
Szelíd, lágy csókkal zárja be,
S virágkötéllel, selyempárnán
Bocsát le a föld mélyibe.

(Pest, 1847. január.)



A Spiró-botrányért valakinek felelnie kell!

A Jobbik megdöbbenve értesült arról, hogy a 2009. évi középszintű magyar írásbelin szerepelt Spiró György egy írása az irodalomolvasásról. A Jobbik szerint nincsen helye az érettségin egy olyan ember művének, aki következetesen, évtizedes rutinnal gyalázza a magyarságot, gúnyt űzve történelmünk több nagy tragédiájából, mindenekelőtt Trianonból. A magyarellenes "költő" emellett átírná Jókai műveit, hogy - mint mondta - "élvezhetőbb legyen".

A Jobbik Oktatási és Kulturális Kabinetjének véleménye szerint nem Jókai átírására, hanem pontosan Jókai szintű írókra és költőkre lenne szüksége a magyar irodalomnak. Az olvasók számának drasztikus csökkenése kapcsán pedig Spiró Györgynek nem a klasszikusok átírásán kellene gondolkodnia, hanem önkritikát kéne gyakorolnia. Ezt kezdhetné azzal, hogy élete során elkövetett antimagyar tevékenységéért megköveti a magyar népet.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom követeli az írásbeli érettségi feladatsort összeállítók felelősségre vonását a magyar irodalom megcsúfolása miatt. Emellett felhívjuk az illetékesek figyelmét irodalmunk olyan hivatalosan elhallgatott, ámde kiváló íróira, mint Wass Albert, Szabó Dezső, Németh László vagy éppen Csengey Dénes, akinek nevét viseli a Jobbik által alapított könyvtár is.

Dúró Dóra,
a Jobbik Oktatási és Kulturális Kabinet elnöke

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tévedés?!
  2009-05-05 21:41:18, kedd
 
 


2009-05-05. 15:04
Mikola és Soltész is megszavazta a 13. nyugdíj eltörlését

Több fideszes és KDNP-s képviselő is megszavazta hétfőn a parlamentben a Bajnai-kormány adó- és nyugdíjügyekben benyújtott módosító indítványait; az érintettek szerint "tévedésből" szavaztak igennel.
Három fideszes politikus - Pesti Imre, Kubatov Gábor és Szatmáry Kristóf - is megszavazta a kormány által támogatott adómódosító javaslatokat, köztük azt is, hogy az áfát 20-ról 25 százalékra emeljék, és 18 százalékos kedvezményes kulcsot vezessenek be az alapvető élelmiszerekre és a távhőre. Az adócsomagban szerepelt még a táppénz jelenlegi mértékének csökkentése is.
Szatmáry Kristóf az MTI-nek azt mondta, hogy mindhárman tévedésből szavaztak igennel.
Kubatov Gábor ehhez annyit tett hozzá, hogy valóban tévedésből támogatta az említett módosító indítványokat, ellentétben a szocialistákkal, akik készakarva nyomták meg az igen gombot.
A Fidesz egyébként korábban kinyilvánította, hogy nem támogatja az áfaemelést. Az alapvető élelmiszereknél és a távhőnél pedig 5 százalékos kedvezményes áfakulcsot javasoltak, amelyet hétfőn a módosítók között leszavazott a Ház.
A Bajnai-kormány nyugdíj-javaslatait tartalmazó módosító csomagjából a 13. havi nyugdíj teljes eltörlésére 13 fideszes és KDNP-s képviselő igennel voksolt, köztük Mikola István, Soltész Miklós, Nyitrai András, Firtl Mátyás és Rétvári Bence is.
A fideszes Vitányi István a nyugdíjindexálás megváltoztatására szavazott igennel, a KDNP-s Hargitai János pedig a teljes támogatotti sort megszavazta.
Soltész Miklós, a Fidesz-KDNP népjóléti kabinetvezetője az MTI-nek azt mondta, hogy tévedésből szavaztak igennel. (Elég sokan.) A Fidesz és a KDNP korábban elutasította a 13. havi nyugdíj megszüntetésére irányuló terveket.
Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója az MTI kérdésére hangsúlyozta: biztos benne, hogy minden esetben figyelmetlenségről volt szó, hiszen a javaslatot egységesen elutasították, és senki nem is jelezte a képviselők közül, hogy másképpen szavazna. A tévedésből igennel voksoló képviselők nem kapnak büntetést sem - tette hozzá.

(MTI nyomán)

http://kuruc.info/r/2/39863/
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz elgáncsolná az EP-be
  2009-05-05 21:16:42, kedd
 
 

A Fidesz elgáncsolná az EP-be igyekvő Jobbikot

2009. május 05. 12:50 HVG

A válság és a közbiztonsági kérdések uralják leginkább a magyar Európai Parlamenti választási kampányt, az uniós szakpolitikai kérdésekről alig ejtenek szót a pártok, ezekről meg sem kísérelnek bármit is elmagyarázni a szavazóiknak - mondja Krekó Péter politikai elemző. Kulcskérdés lesz a jövőre nézve az is, hogy a felfutóban illetve lejtmenetben lévő kis pártok miként szerepelnek majd a voksoláson. A Fidesz mindenesetre abban volna érdekelt, hogy a Jobbik távol kerüljön az EP-től.

Nehéz helyzetbe hozhatjuk ismerőseinket, ha nekik szegezzük a kérdést, hogy mégis miről és minek alapján készülnek szavazni június 7-én. Már ha egyáltalán van ilyen szándékuk. A közvélemény-kutatások (a Mediáné ugyanúgy, mint az Eurobarométeré) már most érdektelenséget prognosztizálnak egész Európában. Akik pedig mégis elmennek voksolni, aligha az uniós szakpolitikai kérdések gondos mérlegelését követően teszik ezt, sokkal inkább hazai pártpreferenciáik segítenek nekik választani.

"A választónak idehaza nem mondják meg a pártok, hogy az egyes szakpolitikai kérdésekben milyen különféle pozíciók vannak az EU-ban, vagy általában mi különbözteti meg az egyes pártokat az unióhoz való viszonyukban" - mondja Krekó Péter. A Political Capital elemzője hozzáteszi, a magyar kampányt két téma dominálja, a válságkezelés - annak is csak a hazai vonatkozásai -, s az etnikai feszültségek, illetve az ezt meglovagoló Jobbik jelenléte. Gondolhatunk persze sajátos magyar provincializmusra, de valójában az egykori keleti blokk országaiban is hasonló a helyzet, sőt, valószínűleg az EU-t magát saját polgárai általában nem érzik magukénak, így az EP-választásoknak eleve nincs elegendő mozgósító erejük.

Alacsony az érdeklődés az EU iránt, s nincs elegendő tudás róla a közvéleményben - mondja az elemző -, s utóbbiban az is közrejátszik, hogy az uniós forrásból megvalósuló sikertörténeteket rendszerint a helyi-, vagy kormánypolitikusok igyekeznek kisajátítani. Akik pedig közvetlenül a bőrükön érzik az uniós szakpolitika hatásait - például a magukat francia társaikkal összehasonlító gazdák -, azok gyakran elégedetlenebbek, mint a csatlakozás előtt. Kevés ismeretünk van arról, mennyiben volt jelentősége annak, hogy az elmúlt öt évben a 24 magyar uniós parlamenti képviselő - idén a Lisszaboni Szerződés alapján már csak 22 fős kerete lesz Magyarországnak - közül mennyien ültek a szociáldemokrata, a liberális, vagy a néppárti frakcióban. Az mindenesetre az Eurobarométer 2004 és 2008 között felvett adataiból is kitűnik, hogy a kormány és az EU megítélése kéz a kézben jár idehaza: ha a kormány iránti bizalom csökken, a közösség iránti is csökken.

A nagy vereség pánikot szülhet

Kérdés persze, miként értelmezik a magyar pártok az EP-választáson elért eredményeket. Öt éve a szocialisták még azzal igyekeztek kisebbíteni vereségük súlyát, hogy felemlegették: minden uniós kormányerő közül még ők kaptak ki a legkisebb arányban. Valóban, tőlünk nyugatabbra is a kormányon lévők belpolitikai teljesítményét értékelték (le) a választók, továbbá azt, hogy az iraki katonai jelenléttel kapcsolatban milyen álláspontot foglaltak el. (Az ellenzék általában a csapatkivonást hajtogatta.) És hiába is igyekezett annak idején az MSZP kisebbíteni az EP-választási kudarcot, Medgyessy Pétert mégis éppen azt követően sikerült leváltaniuk (még ha technikailag ő mondott is le).

Egy nagy vereség komoly folyamatokat indíthat el a baloldalon, s előre nem látszik, ez esetben miként viszonyulnak majd a kormányhoz az egyes szocialista képviselők - mondja Krekó, aki szerint a szocialisták kampánya nélkülözi a hatásos üzeneteket, még a saját szavazótábort sem szólítja meg hatékonyan. Megpróbálhatja ugyan az MSZP csökkenteni a választás tétjét, mondja az elemző, de erre öt éve is, meg a tavalyi népszavazás alkalmával is ráfázott.


Fidesz-kampánynyitó a Városligetben

A Fidesz ugyanis eközben hatékony mozgósításra készül: Orbán Viktor szombaton elmondott, a kormány elszámoltatását kilátásba helyező beszéde lényegében a Jobbik-szavazókat kívánja elszipkázni a szélsőjobboldali rivális párttól, és a részvétel növelésével igyekszik rontani a szélsőjobboldali párt esélyeit. A Fidesz Jobbikhoz fűződő viszonyát már korábban is boncolgattuk: eszerint a Fideszhez, illetve személyesen a pártelnökhöz kötődő stratégia alapja, hogy a néppárt nem tűr meg maga mellett más erőt a jobboldalon. A Fidesz egy évtizede következetesen ragaszkodik ehhez, a taktika hosszú távú sikere azonban kétséges, azóta ugyanis nem nyertek parlamenti választást Magyarországon. A polgári párttól jobbra eső szavazóknak címzett mondandó feltehetően a győzelemhez szükségesnél több mérsékelt szavazót riaszt el. A Fidesz a potenciális Jobbik-szavazókat igyekszik megszólítani, amikor főleg a közbiztonságról, s etnikai konfliktusokról beszél, egyúttal igyekszik elidegeníteni őket a szélsőjobbos párttól, azt emlegetve, hogy kormánypárti kreatúrák.

Felmerülhet persze a kérdés, hogy miért éppen ebből a körből akarja kiszorítani a Fidesz a Jobbikot, hiszen a távoli Brüsszelben semmilyen együttműködési kötelezettsége nincs vele, a szélsőjobbos párt a vele egyívásúakkal kerül egy frakcióba, s úgy boldogítják egymást. "Ha a Jobbik - a várható alacsony részvétel mellett - bejut az EP-be, máris életképes politikai formációnak tűnik, márpedig a parlamenti választásokon, tehát jövőre is azoknak a kispártoknak lesz esélyük, akikről a szavazók eleve feltételezik, hogy bejutnak a parlamentbe, s nem vész kárba a voksuk" - vázolja Krekó. A Fidesz tehát annak igyekszik most elejét venni, hogy jövőre okozzon fejfájást neki a Jobbik.

LMP: akarják ők ezt?

Egyelőre úgy fest, semmilyen vizet nem zavar a Lehet Más a Politika (LMP). A párt egyelőre még az induláshoz szükséges ajánlócédula-mennyiséget sem gyűjtötte össze, bár ezt péntekig még megtehetik. Komoly kérdés azonban, hogy miként díjazzák a magyar választók azt a politikai erőt, amely egy választáson indulva éppen ambíciómentességét igyekszik hangsúlyozni. "Jól látható frontemberek, anyagi erőforrás, s a választókat érdeklő politikai témák nélkül nem lehet kampányolni, márpedig az LMP-nek nincs valódi vezetője, kampányra nem tud költeni, s egyetlen fő üzenete a politika tagadása" - értékel a Political Capital elemzője. A politikatagadók kórusához ráadásul már csaknem minden párt csatlakozott: ezt teszi maga a kormánypárt is a hangsúlyozottan szakértői kabinet felállításával.

Az SZDSZ plakátjaiból - "Ki legyen a harmadik erő?" - egyértelművé válik, hogy a párt már kizárólag a Jobbik által dominált közbeszédre reflektál. Ez kockázatos is lehet, legalábbis elemzőnk így látja. Az MSZP ugyancsak a Jobbik-Fidesz együttműködésre fókuszál üzeneteiben, így kérdéses, hogy a szabaddemokraták kiket tudnak még ezzel pluszban megszólítani - mondja Krekó, emlékeztetve arra is, hogy a liberális párt következetesen vitt gazdasági témáiról mintha teljesen lemondott volna. Nem így az MDF, amely éppen ezt a kurrens témát igyekszik lefedni Bokros Lajos felmutatásával, ugyanakkor az MDF eddig nem tudta mérhető támogatottságra váltani a Bokros Lajos listavezetővé választásával elért kommunikációs előnyt. A gyönge szereplés ugyanakkor mind az SZDSZ, mind az MDF számára a jövő évi végzetes kudarc előjele lehet.

Az SZDSZ plakátjai




Olvasó: a Szadesosok bőrfejű magyar-árpádsávos plakátja!
A baj, hogy a "bőrfejű" egy amerikai K1-es küzdősportos jóember!!!!

Nem kellene szólni neki, hogy mire használják fel a fotóit???

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A Fidesz jelöltjei az európai parlamenti választásokra:
1. Dr. Schmitt Pál
2. Dr. Szájer József
3. Dr. Gál Kinga
4. Dr. Áder János
5. Dr. Surján László
6. Dr. Deutsch Tamás
7. Járóka Lívia
8. Dr. Schöpflin György
9. Gyürk András
10. Dr. Ory Csaba
11. Glattfelder Béla
12. Dr. Kósa Ádám
13. Hankiss Ágnes
14. Dr. Győri Enikő
15. Dr. Bagó Zoltán
16. Hölvényi György
17. Dr. Szemerkényi Réka
18. Ékes József
19. Dr. Frivaldszky Gáspár
20. Hammerstein Judit
21. Dr. Gulyás Gergely
22. Tóth Edina

A Jobbik jelöltjei az európai parlamenti választásokra:
1 Dr. Morvai Krisztina
2 Balczó Zoltán
3 Szegedi Csanád
4 Szima Judit
5 Vona Gábor
6 Zsiga Dániel Gábor
7 Kovács Béla
8 ifj. Hegedűs Lórántné
9 Rozgonyi Ernő
10 Dr. Hasznos Miklós
11 Korondi Miklós
12 Staudt Gábor
13 Samu Tamás Gergő
14 Dr. Borbély Zsolt Attila
15 Sárdy Barbara
16 Sneider Tamás
17 Gönczöl András
18 Losonczy Pál Péter
19 Dúró Dóra
20 Szilágyi György
21 Palotai Szilárd
22 Németh Zsolt
23 Bana Tibor
24 Szabó Gábor


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Visszaélések a végrehajtásokn
  2009-05-05 21:14:41, kedd
 
 
Visszaélések a végrehajtásoknál és az árveréseknél

Tudják a végeredményt
[2009.05.04. 10:47] Ingatlan.com

Egyre több az olyan eset, amikor a valós piaci érték töredékéért fosztják meg a bajba jutott adósokat a maradék vagyonuktól. Gyakori a visszaélés azoknál a végrehajtásoknál és árveréseknél, amelyek során a "bebukott" valutahitelek után maradt autók vagy ingatlanok kerülnek kalapács alá - jelezte az ingatlanmagazin.com-nak a Banki Hitel Károsultak Egyesületének főtitkára, Lénárd Mariann.

Fejetlenség van az árverések és a végrehajtások terén - vélekedett Lénárd Mariann. A főtitkár elmondta, egyes esetekben eldöntik, ki és mennyiért veszi meg a kalapács alá került autót vagy ingatlant. Ilyenkor a licit megközelítőleg a valós értékről indul, azonban csak egy ember tesz ajánlatot, mégpedig általában a lehető legkisebb összeggel.

Szerinte a végrehajtások terén is fejetlenség mutatkozik, így azt javasolja, hogy ha valaki visszaélést sejt, éljen kifogással a végrehajtás módja ellen. Ekkor ugyanis független szakértőt küldenek ki, aki felülvizsgálja az eljárást.

Elindult a Hitelesek honlapja

Kik Vagyunk

A jólét ideája, a boldogulás útjának fürkészése az emberi nem fejlődésének egy fontos hajtóereje. Az egyéni boldogulás azonban csak akkor válhat valósággá, ha nem veszítem el kapcsolatomat a környezetemmel, társaimmal, szűkebb és tágabb közösségeinkkel, és a természettel. Ha mégis megfeledkeznék másokról, akkor nem mást tennék, mint felzabálnám azt a világot, melyért sok generáció küzdött, s hagyta rám, kiküzdött értékeivel és leküzdésre váró hibáival együtt.

Napjainkban az egyéni érdekérvényesítés olyan kultusszá vált, mely minden tevékenységében - a magasan fejlett technológiát is bevonva - könyörtelen harcot folytat a világgal. Hatékonysága ily módon sosem látott méreteket ölt. A világunk általános morális válságba zuhant, s az eseményeket legtöbben a média "feloldozó" biztonságából figyeljük.


Az egyéni érdekek hatékonyságuk növelésére szűk érdekcsoportokká szerveződtek, s ennek az emberiség elenyésző része csupán a haszonélvezője. Sokkal nagyobb a kirekesztettek száma, mint a kiváltságosaké. Hat és fél milliárd ember él ma bolygónkon, többségük távol a civilizáció áldásaitól (?). Vajon lehet-e fenntartható-e egy olyan világ, melyben a környezet megsemmisítése, a javak bitorlása, az emberi közösségek perifériára szorítása egy teljesen elfogadott állapot?

Sokakban felmerül e kérdés. Napjainkban már azokat is eléri ez a felismerés, akik néhány éve még hittek a fogyasztói társadalom megállíthatatlan fejlődésében. Azok közül is sokan elgondolkodnak, akik látszólagos "biztonságból" szemlélik a világban folyó eseményeket.

A pénzintézetek pénzpolitikájának egyoldalúsága, mértéktelen profithajszájának társadalomellenessége rejtve van a társadalom tekintete elől. Néhányan azt a célt tűztük ki, hogy ismereteinket, tudásunkat társaink szolgálatába állítjuk. A Hitelesek csoportjának tagjai egy, a hazai válsághelyzetet kísérő jelenség hatására találtak egymásra. Tömegesen kerülhetnek utcára családok az úgynevezett hitelválság kapcsán. Az egymástól elszigetelten, saját krízisükben megalázottan élő emberek csúsznak le, veszítik el javaikat.

Hajlamosak vagyunk büszkeségünk és megalázottságunk szélsőségei között ingadozni. A Hitelesek e két szélsőség között a méltóság mellett teszik le voksukat, és ajánlják a nehéz helyzetbe került embereknek is, hogy ezt a döntést hozzák meg! Hogyan őrizhetjük meg a méltóságunkat? A megoldás a közösségek szerveződésében keresendő.

Ha ezen az úton indulunk el, hamar kiderülhet, hogy a bank van értünk és nem mi a bankért, továbbá, hogy a bank függ tőlünk és nem pedig mi a banktól. A közösségek érdekérvényesítő ereje hatványozottan hatékonyabb, mint az elszigetelt esetek magányos kárvallottaié.

A Hitelesek olyan közösségek létrejöttének segítésén munkálkodnak, melynek tagjai egy adott banki intézménnyel állnak kapcsolatba, hasonló problémákkal küzdve. Ezeket a csoportokat okos, életre teremtett emberek alkotják, akik egy adott vonalon komoly tudással és tapasztalattal rendelkeznek. Egymásra találva képesek egyre nagyobb területen jól tájékozódni, majd hatékonyan fellépni.

Közös rövid távú feladatunk, hogy összehangoltan, a társadalmi szintű előnyök-hátrányok mérlegelésével dolgozzuk ki a válság kezelésének módszereit, amely emberi tragédiákat akadályozhat meg. Közös hosszú távú feladatunk egy egészséges bank-és pénzrendszer alapjait megfogalmazzuk, létrejöttét elősegítsük. Ez a feltétele annak, hogy egy újfajta gazdaság születhessen meg, egy olyan új gazdaság, amely morális alapokon áll, amely nem von el erőforrásokat kiszolgáltatott rétegektől, népektől, vagy a természettől, amely képes harmóniát teremteni az élhető egyéni élet és a nagyobb közösség érdekei, az emberiség és a Föld más élő rendszerei között.

A megoldás valamennyiünk kezében van, ha képesek vagyunk együttműködni, és túlemelkedni saját személyes önzésünkön! Csatlakozzon az irányítást saját kezükbe vevő társaihoz! Tudásával, munkájával segítse a többieket, és használja ki a támogatást amit tőlük kaphat! Váljon Ön is saját jövője alakítójává!

www.hitelesek.org

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A pénzügyi kirablásunkról és a
  2009-05-05 21:13:23, kedd
 
 
Tamiflu - csillagánizs

2009 május 04., hétfő 15:53 NaturHírek

Hogyan lopja el egy gyógyszergyár az egyik leghatékonyabb antivírust, ami akár a konyhánkban is lehetne?

Hogyan segít neki ebben a média?

Miért hazudja minden "szakértő", hogy ez az egyetlen vírus ellen használható szer?

Melyik lesz a következő gyógynövény, amit szabadalommal védett hatóanyagként látunk viszont a patikában, miközben eltűnik a szupermarketek polcairól?

Nézze meg rövid video üzenetünket


A pénzügyi kirablásunkról és a megoldásról
(helyes webcímekkel)

http://tdyweb2.wbteam.com/DrabikRozsavolgy_1.htm
http://tdyweb2.wbteam.com/DrabikRozsavolgy_2.htm
A fenti két link életbevágóan fontos dolgokról szól! Mindegyik kb. 1,5 órás film.

A G-20-ak, a mostani legutóbbi ülésükön elhatározták a világkormány létrehozását, 2009 -2010 között meg akarják valósítani.

Amerikában elkészült kb. 5000 koncentrációs tábor, szögesdróttal, személyzettel (több tízezer) készen áll. Vajon mire? Amerika kormányzati negyedének föld alatti változata is elkészült.

Az amerikai lakósság ellenállására számítanak. Vajon mit terveznek? Segítik Izraelt az Irán elleni háborújában? Ez világháborúvá eszkalálódhat. Mindenki veszélyben van!

Dr. Drábik János előadása mindenre rávilágít. Egyik televízióban sem engedik elmondani ezeket a dolgokat, még az Echo TV-ben sem.

Terjesszük mi! Minden ismerősötöknek küldjétek tovább!! Ezt mindenkinek tudnia kell!! Fel kell készülnünk!
A pénzügyi kirablásunkra is rá világít és megoldást javasol!

(olvasónktól)

*** www.nemzetihirhalo.hu ***********
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2009.04 2009. Május 2009.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 338 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1313
  • e Hét: 7045
  • e Hónap: 18156
  • e Év: 171652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.