Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Igen, aláírták!
  2009-07-18 12:07:33, szombat
 
  Igen, aláírták!

Nem csak egyedül a szlovák államfő, de mindenki! Ott iss, itthon is, az EU berkein belül is - sőt egy szó nélkül, mindenki jóváhagyta. Ezek szerint az EU-ban csak a hangzatos szavak vannak, hogy "a nemzetek, nemzetiségek támogatói vagyunk"?! Azzal, hogy sehol nem hallatják szavukat az édes anyanyelv-testvéreink érdekében a világ létező minden fórumán, s akik mégis próbálkoznak, süket fülekre találnak, eszembe juttatja a régi mondást: .... bűnösök közt cinkos aki néma!!!

Mert velünk mindent meg lehet tenni, mindent lenyelünk, mert meg lehet etetni...!

Ha holnap az "únió" úgy dönt, hogy mi sem beszélhetünk magyarul..., ha azt az utasítást kapjuk, hogy önként és dalolva változtassuk meg életünket...?! Ja, bocsánat, ezt már megtettük...

Szépen, lassan, napról napra, lépésről lépésre, trükkről trükkre ölnek bennünket ("Magyarországon elég csak 5-6 millió magyar!") Szűkítik köreinket, terelnek karámba, csökkentik életterünket, érdekeinket, tiporják jogainkat, hamisítják-, veszik el múltunkat, történelmünket, veszik el kenyerünket, lassan vizünket, teszik tönkre idegeinket, uszítanak egymás ellen, szüntetik meg munkahelyeinket a betolakodók, felvásárlók, kizsákmányolók, szüntetik meg egészségügyi intézményeinket, csábítják el -szituációt teremtve- orvosainkat, ápolóinkat, szakembereinket, - a "szürkeállományunkat"!

Soroljam? Hiszen tudjuk mind, hogy miről szól a történet...

A Walesi bárdok - magyarországon...

Ki bírja tovább?!

A németek 400 évig, a törökök 150 évig, az oroszok 40 évig... ők meddig?

Én ADDIG, míg vissza nem vonják ezt a világszégyene törvényt! Én ADDIG a felvidéki gyerekkoromban megtanult szlovák tudásomat mától megtagadom és ADDIG nem értek- és nem beszélek szlovákul, amíg azok, akik Felvidéken szeretnének anyanyelvükön - minden korlátozás nélkül beszélni, kommunikálni, ADDIG amíg ők ezt meg nem tehetik, ADDIG számomra megszűnt a szlovák nyelv!

"Kolko jazyk vies, tolko ludy más!" - "Ahány nyelvet tudsz, - annyi ember vagy!" - mondta nekem gyerekkoromban unokabáttyám Nagyszombatban (ma úgy hívják: TRNAVA! Ugye, milyen szép neve van?!) Boldogan és vidáman beszéltem "fele magyar - fele tót" nyelven. És mindenki értette! A piacon, a boltban és máshol is. Miért baj az, ha ezentúl nem tehetik?.. Ki rekeszt ki kicsodát...?! Ők az Únió tagjai, a mi támogatásunkkal?!

Mintha betiltanák svájcban a franciát vagy az olaszt... Meddig élne az az ember, az a "törvény"?!

A mai naptól teljes bojkottot kezdek minden szlovák termékkel, nyelvvel, érdekkel! Ha "mi" nem kellünk nekik, nyelvünkkel, akkor nekem se kellenek ők, semmijükkel! VONJÁK VISSZA A DISZKRIMINATÍV NYELVTÖRVÉNYT ÉS A BENESI DEKRÉTUMOKAT! AZ ÚNIÓ VEGYE NAPIRENDRE AZ EGYRE SŰRGETŐBB "MAGYAR KÉRDÉSEKET"!!!

Amíg meg nem szüntetik a magyar nyelv jogtiprását a Felvidéken, addig tart a teljes "szlováktalanságom"!

Ez hát az ottani felelőtlen vezetők "békés" egymás mellett élésre tett javaslata... (Lehet úgy egy padban békésen ülni valakivel, hogy a padtárs közben állandóan piszkál és provokál?)

Remélem, kedves felvidéki magyar testvéreim, minél jobban tíltják, annál jobban kitartotok! Használjátok, tanítsátok a világ egyik legszebb, legárnyaltabb, legsikeresebb nyelvét, büszkén tanítsátok gyermekeiteknek az ősi magyar mondákkal, mesékkel együtt. Annak idején még nem hittük volna, hogy egyszercsak leomlik a szögesdrót, szabadon utazhatunk, vagy hogy kimennek az oroszok...

Egyszer minden rossz elmúlik, mert kell, hogy a jó győzzön, hogy felébredjünk elfásult, megcsömörlött, meggyötört egykedvűségünkből, s elsöpörjük mind azt, aki létünkre, életünkre tőr! "Kelj fel és járj!" Más nem teszi meg helyettünk azt, ami feladat csak reánk vár! Lwegalább tiltakozzunk a magunk módján...

ADDIG ugye, Barátaim, mindent megteszünk, hogy jobbá váljon a mi világunk is!!!

Egy a Felvidéket szerető- és féltő magyar ember: Éliás Tibor

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Képzelt csúcsértekezlet
  2009-07-18 12:00:11, szombat
 
  Képzelt csúcsértekezlet
Megeshetett napjainkban

Résztvevők: Orbán Viktor (OV), Kövér László (KL), Gyurcsány Ferenc (GF), Bajnai Gordon (BG), Lendvai Ildikó (LI), Kóka János (KJ)

OV: Akkor beszéljük meg teendőinket, és azt, hogy ki mit fog mondani. Én változatlanul fogom emlegetni a személyi felelősségvonás szükségességét. De nyugodjatok meg, eszem ágában sem lesz megtenni.
LI: Jó, jó, de nehéz helyzetbe kerülhetsz, ha nem tartod be az ígéretedet.
OV: hát még én is töprengek, hogyan tudok ebből kimászni.
BG: nekem van egy ötletem, de túl vad
GF: nem baj, mondjad
BG: Hát ilyen felelősségre vonáshoz kétharmados többség kell.
OV: Ez sajnos bejöhet,
BG: könnyen lehet ezen segíteni.
LI: Hogyan?
BG: Hát kell egy olyan párt, amely belép a versenybe és csökkenti a nyerési szintet, szavazatokat vesz el.
KL: Csak nem a JOBBIKra gondolsz? Az egy jelentéktelen kis pártocska. Az MDF és az SZDSZ ugyanis nem jöhet már szóba.
LI: Ha gyenge, fel kell erősíteni. Kezdjük el pl. közös erővel szidalmazni
KJ: És miket mondjunk?
GF: Mi azt mondjuk, hogy nácik meg fasiszták. OV mondja azt, hogy antiszemita szélsőjobboldali. Ennek még a Likud is örülni fog. KJ pedig mondja, hogy rasszisták és nem szeretik a buzikat.
OV: És gondoljátok, hogy ezekért sokan pártolnak el tőlünk? És biztosak vagytok, hogy megmenekülünk a kétharmados többségtől?
LI: Bármiben fogadok, így lesz.
KL: De ebből mi a hasznotok?
LI: Elsősorban az, hogy szép csendben eltünhetünk megszerzett javainkkal a háttérben. Nincs törvényi firtatás az eredetről. De nekünk már úgyis annyi, néhány tízezer szavazat ide vagy oda, nekünk sem nem árt sem nem használ.
OV: De arra is szükség van, hogy ezeket a vádakat ne csak mi mondjuk. Kell legalább néhány értelmiségi. Lehetőleg olyan, aki a mi oldalunkon áll.
KJ: Ettől ne félj. Ismered Lenin véleményét a "hasznos idiótákról"? Ezek - mint a híres filozófusok, Russel, és Sartre, Yves Montand és még sokan mások még Sztálinnak is bedőltek és zengték a szocializmus dícséretét. Máris akadnak köztünk kiművelt értelmiségiek, akik fújnak olyan blődségeket, hogy a JOBBIKot az MSZP pénzeli. De csak mondják, mondogassák, nekünk segítenek.
KL: De így veszélyesen sok JOBBIK-os kerülhet a parlamentbe. Ez aggályos lehet.
LI: Annyian nem lesznek, hogy önállóan döntsenek. Ti pedig azt tesztek, amit akartok. Majd a látszat kedvéért szórtok ránk néhány látvány-átkot. Mi pedig majd megmondjuk, hol van elásva néhány kincsesláda.
OV: Akkor megegyeztünk? Felváltva szórjuk átkainkat a JOBBIK-ra, egyúttal elterjesztjük, hogy a JOBBIK-ot ti pénzelitek.
GF: De beveszik vajjon azt, hogy mi két homlokegyenest ellenkező célú akciót folytatunk: átkozzuk a JOBBIK-ot de titokban pénzeljük?
KL: Emiatt ne aggódj. Rólatok minden és mindennek az ellenkezője is elhihető. De mondtam: máris akadnak tanult emberek, akik ezt a maszlagot beveszik és még terjesztik is. De nem baj, csak kétharmados többségünk ne legyen.

Lejegyezte. Mihály

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb zsideszes elszólás: nem
  2009-07-18 11:56:26, szombat
 
 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Újabb zsideszes elszólás: nem biztos, hogy visszacsináljuk Bajnai megszorító intézkedéseit
2009-07-17. 00:54 Kuruc.info

A Kuruc.info létrejötte napjától hangsúlyozza: a parlamenti pártok egy követ fújnak, cionisták és legfőbb funkciójuk az izraeli gyarmatosítás elősegítése.

Újabb bizonyíték: a Fidesz egyik gazdasági főembere beismerte: nem biztos, hogy hatalomra kerülve eltörlik Bajnai mocskát. Már önmagában felháborító, hogy egy köztörvényes rezsim intézkedéseit bármely mértékben helyeslik a narancsos árulók, szintén aljas, hogy a tolvajkormány megatolvajlását csupán csomagnak, megszorításnak nevezik, de a lényeg, hogy ahogyan Viktor együtt rágalmazza a Gárdát, Jobbikot, a valódi nemzeti oldalt az MSZP-SZDSZ-szel, úgyanúgy felsorakozik annak gazdasági gyarmatosító programja mellett. Orbán Viktor is IMF hitel felvételéről hadovált, akárcsak a szocionista söpredék. Alább a július 16-i hír.

Nem biztos, hogy a Fidesz miután hatalomra kerül, mindent vissza fog csinálni a Bajnai-kormány megszorításaiból - mondta a HVG-nek Szapáry György tekintélyes (hvg-zsidóul ez azt jelenti: cionista, a mi emberünk - a szerk.) közgazdász, Orbán Viktor Fidesz-elnök egyik tanácsadója. Az interjúban Szapáry beszélt arról, hogy jelentős adócsökkentésre van szükség, amely átmenetileg a jelenleginél nagyobb megszorítással járna.

"Nem hinném, hogy az új kormány mindent visszacsinál. Egyes dolgokat igen, a vagyonadót, úgy tűnik, biztosan. De ha a Fidesz mérvadó gazdaságpolitikusainak a nyilatkozatait nézi, ők nem mondtak mindenre nemet" - mondta a HVG-nek adott interjúban Szapáry György közgazdász, korábbi MNB-alelnök, Orbán Viktor Fidesz-elnök tanácsadója. Szapáry ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy Fidesz politikusai eddig kizárólag olyan kijelentéseket tettek, hogy a Bajnai-kormány intézkedéseinek számos elemét eltörölnék kormányra kerülésük után.

Szapáry (hazugsága - a szerk.) szerint a 2010-ben megalakuló új kormány mozgástere sem lesz nagyobb, mint a jelenlegi, Bajnai Gordon vezette kormányé (persze, hiszen Orbán sem megy szembe a gyarmatosítókkal, így valódi váltás nem lesz, már ha egyáltalán nyer - a szerk.).

Szapáry azt mondta, a különbség valószínűleg az lesz, hogy szerinte a Fidesz-kormány jobb szerkezetben fogja féken tartani a költségvetési hiányt. A közgazdász beszélt arról is, hogy nagyobb adócsökkentésre lenne szükség, és kérdésre válaszolva elismerte, hogy ez a mainál nagyobb megszorításokkal járna, de hozzátette, hogy "ha még nagyobb mértékben csökkennének a munkaadók terhei, azzal javulna a gazdaság versenyképessége, meggyorsulhatna a felzárkózás".

A Fidesz szakértőitől nem először hallani ilyen gondolatokat, Az Orbán Viktor felkérésére a következő Fidesz-kormányzáshoz készült, Jövőkép című kötetben - amelyet maga a pártelnök mutatott be - például hangsúlyosan szerepel az újraelosztás mértékének csökkentése, vagyis a jóléti kiadások lefaragása. A kötetben többek között az olvasható, hogy a munkára rakodó terheket csak akkor lehet csökkenteni, ha a másik oldalon növelik a vagyoni és forgalmi típusú adókat.

A Fidesz azonban a jelek szerint nem feltétlenül hallgat a saját szakértőire, ez nyilvánvalóvá vált az ingatlanadónál. Hiába javasolta ugyanis vagyoni típusú adózást az áprilisban bemutatott Jövőkép, a párt májusi elnökségi ülésén mégis úgy döntött, kormányra kerülésük után mindenképpen eltörlik a kormány által bevezetett ingatlandót. Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője később azt mondta: a vagyonadót a párt szakértőinek csak egy része javasolta, ők viszont a gazdasági válság miatt annak kivetését semmiképpen sem tartanák szerencsésnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2009.06 2009. Július 2009.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 270 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 155
  • e Hét: 3257
  • e Hónap: 14368
  • e Év: 167864
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.