Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Vörös bástyás császár
  2009-09-22 20:26:28, kedd
 
 

Egy bástyán voltam, elbújtam egy vörös ruhás császár elől, aki anyira megijesztett egy kislányt, aki én voltam, hogy vérezni kezdtem.

 
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
A vörös feliratos plakát
  2009-09-22 20:23:39, kedd
 
  Egy vörös feliratos plakátot dobott be valaki az ajtómon. A plakáton a II. 1. számok szerepeltek. Nem értettem kettőből az egy, vagy mit jelentenek a vörös számok? Arra gondoltam álmomban, talán nem plakát összefügg az akkor Nők Lapjától Mária Duval fémjelzésével rendelt asztrológiai elemzéssel, melyre nagyon vártam.


(Két nap múlva A. M. perecesi vad bűnöző nő öszerugdalta a nagyobbik lányomat a Zsarnai piacon. Éppen pirosozó társaival tartózkodott ott, mikor a lányom a leszbikus magát rám erőltető kiliáni egyik asszony lányával vásárolni ment.)
 
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
Kutyaközösség
  2009-09-22 19:29:29, kedd
 
 

Gyakorló kutyatartóként az interneten minden olyasmire rákattintok aminek köze lehet a kutyákhoz. Ebből kifolyólag ideális alany mondhatni a marketingesek álma vagyok. És a gondolatmenetet folytatva ismét hajtott a kíváncsiság és kattintottam...

És rábukkantam egy igen profi kutyás közösségi oldalra. Az oldal mindenkinek szól és igény szerint mindenki megtalálja azt a témát ami érdekli. Az "egyszerű" kutyatartók az ingyenes regisztrációt követően létrehozhatnak egy saját profilt, majd egyet a kutyájuknak - származási lappal meg képgalériával. A tenyésztők kennel-profilja a saját- vagy általuk tenyésztett kutyák profiljából generálódik, lehetővé téve a látogatónak, hogy néhány kattintással könnyedén nyomon követhesse a szakmai fejlődést.

A küllembíróknak is érdekes lehet az oldal, hiszen számukra egy szakmai profil áll rendelkezésre, bírói kompetencia-körrel, valamint személyes kiállítási naptárral. S minthogy az oldal egy szociális hálóba gyűjti az összes információt, a felhasználók ismerkedhetnek, üzenetet válthatnak, csoportokat alakíthatnak, fórumozhatnak vagy éppen blogozhatnak, de akár kiskutyát is lehet választani. Minden kutyabarátnak csak ajánlani tudom az oldalt.

www.dgwizz.com

Forrás: Krisztina egypercese
 
 
0 komment , kategória:  Állaatokról  
Én nem vagyok Merion!
  2009-09-22 16:44:02, kedd
 
 

A Szentpéteri kórházba akartam bemenni. Ekkor megláttam egy zöld-kék szemű férfit, éppen pofon vágott egy rövid hajú, szőke nőt. El akartam gyorsan haladni mellettük, ekkor a zöld-kék szemű férfi megütötte a bal fülemet, ami vérzett. Ekkor egy hangot hallottam, a férfi azt mondta nekem:
- Én nem vagyok Merion!

(A bal fülemet a volt férjem ütötte meg a nyolcvanas években, 1998. óta egyáltalán nem tudok rajta feküdni, most már a porcok is kattognak benne. A törések mentén rontásokat küldenek a testbe, én is kaptam valamit a bal fülembe, ami iszonyatos fájdalommal jár.A zöld szemem kék című számot Koncz énekelte, 1986-ban a német tolmács Elzett-es Jenő bácsi fiát is zöld-kék szemmel mutatta be, de a Patikus című film egyik szereplőjének is zöld-kék szeme van.)
 
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
K. Ferenc felvette a formámat
  2009-09-22 16:38:28, kedd
 
 
Egy emeletes ágy alsó részén aludtam, valami állandóan fojtogatott, majdnem megfulladtam, arra ébredtem fel. Az a valami ekkor felpattant az emeletes ágy felső részére. Ekkor megláttam K. Ferit, aki azt mondta, hiába vette fel az én formámat, hogy hagyjanak nekem békét, rájöttek, hogy ő nem én vagyok.
 
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
Szültem egy aranydisznót
  2009-09-22 16:34:07, kedd
 
 
Álmomban egy kerthelyiségben énekeltem. Egy barna bőrű férfi kezére hajtva a fejét a bárpultnál hallgatta az énekem.

Később együtt szaladtunk a kertek alatt, nevettünk. Bementünk egy kertbe és én szültem egy aranydisznót, melyen nevettünk.


(Aranydisznó jelentése lehet démon, de mindenképpen bibliai, állítólag B. néven lett berendezve. Jöttek kérdezni tőlem a Tatárdombra 1995-ben, itt lakik-e Barna Katalin, aki disznókat nevel? Én igazi disznóra gondoltam, nem tudhattam, hogy másféle jelentéssel is bír.)
 
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
Nincs Cím
  2009-09-22 13:21:13, kedd
 
 
DSIDA JENŐ: ŐSZ A SÉTATÉREN

Szemem falán kívül is, belül is
ez a kietlen őszi tájkép:
sétatér.
Azok az emberek, akik most hangosan beszélve
haladnak előttem, rögtön eltűnnek a fák közt,
az a nő, aki mellettem ül a padon,
mindjárt meghal, feje félrebillen,
szeme kiszárad, húsa lehull.
Milyen egyedül leszek!

A lombok is leszállingóznak,
a jövőéviek is; fakadásuk hiábavaló.
Csak én fogok itt ülni magányosan,
céltalanul, haláltalanul sok-sok iszonyú évig.
Mindjárt elnémulok, nem lesz akihez szóljak
s azt se mondhatom el, hogy nincs akihez szóljak,
s mire nyomdagépek méhéből életre edzve
ez a vajúdó vers világra jön,
csak üveges szemek bámulják mindenünnen:
Nem lesz, aki értse.

Jaj, be keserves ez az őszi sétány!
A levegő mintha végtelen víz volna,
türkiszes árnyú, zöld tenger-medence,
hová sosem szürönközik sugár.
A fák:
sűlyedt hajók árbocai.
A bokrok:
nagy vízi pókok, óriás meduzák.
Az út:
kanyargó, nyúlós tengeri kígyó.
S a tó:
sötét álom a szívem fenekén
 
 
0 komment , kategória:  Versek  
Arány-tan 2
  2009-09-22 07:49:47, kedd
 
 
Otthon és a próbafülkében gyakran elhangzik a kérdés: ,,Nem kövérít ez a kabát/ruha/blúz?" Vannak ugyanis olyan darabok, amelyek valódi alakunknál jóval előnytelenebbnek mutatnak. Léteznek viszont általános szabályok, amelyek segíthetnek a döntésben, a választásban.

6. szabály: Nem mindegy, mit viselünk a ruha alatt
Egy jó melltartó elengedhetetlen a karcsú megjelenéshez. Kerüljük az olyan fazonokat, melyek lenyomnak, vagy formátlanná tesznek. A bugyi kiválasztásánál is fontos, hogy kényelmes legyen és ne ráncolódjon, mert az tönkreteheti még a legcsinosabb, legjobb szabású ruhát is.

7. szabály: A miniszoknya korlátai
Általános szabály: a szoknya minden esetben legyen hosszabb, mint a szélessége. Ha a miniszoknya ugyanolyan hosszú, mint amilyen széles, alakunk ,,kocka" formájúnak, teltnek fogja tűnni.

8. szabály: A pulóver ne legyen vastag
Egy vastag pulóver viselőjét is vastagnak láttatja. A vékonyabb fonalból készült, az alakot követni és kiemelni képes kötöttáru is lehet meleg, és sokkal előnyösebb, mint a vastag és ,,plump" pulóverek.

9. szabály: Harmónia és arányok
Ne feledjük a főszabályt:
- rövid+hosszú: karcsúsít
- rövid+rövid: összenyom
Ha fölül rövid topot viselünk, hosszú nadrágot húzzunk hozzá, ha nem akarjuk tömzsinek érezni magunkat
- A rövid top+rövid szoknya csak a nagyon hosszú combú, nagyon magas nőkön áll jól.

10. szabály: Kire hallgass?
A legnehezebb szabály. A szülő szerint ugyanis, minden jól áll, a férfinak nincs türelme, hogy végignézze az összes holmit, inkább azt mondja: jó, csinos. A barátnő lenne az ideális, ám ne feledjük, a féltékenység könnyen jön! S végül: semmiképp se hallgassunk az eladóra, akinek az az érdeke, hogy vásároljunk, bármit.

Amiben jól érezzük magunkat, nem zavar és nem feszélyez a mozgásban, az általában jól áll. Legjobban saját magunk vagyunk tisztában alakunk korlátaival - és ennek megfelelően senki sem tudja nagyobb biztonsággal kiválasztani a legtutibb darabokat, mint mi, magunknak.

Még több divat a Nana.hu oldalain

0
 
 
0 komment , kategória:  Szépség, fitness  
Mai jóslatom - Skarabeusz
  2009-09-22 06:48:40, kedd
 
 
Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned!
Skarabeusz

Általános: az ősi Egyiptomban nagy becsben tartották a skarabeusz bogarat. A naphoz hasonlították, mivel hasonlóságot fedeztek fel aközött, ahogy a bogár gurítja galacsint, és ahogy a nap mozog, úgy tartották, hogy életet ad, ezért a teremtés szimbólumává vált, Khepera napistenként vonult be az egyiptomi mitológiába. Kísérje végig a napodat!

Mai jelentés: a teremtés, a kreativitás szimbóluma. A közeljövőben valaki, aki közel áll hozzád, tudomásodra hozza, hogy hamarosan életet ad egy gyermeknek. De lehet,hogy pont te leszel az?
 
 
0 komment , kategória:  Napi jóslás  
Mai harmoniakártyám
  2009-09-22 06:36:54, kedd
 
 

A mai napodat Azonosulás hatja át



Tej - Első táplálékunk a tej. A kártya édesanyánk kebelének biztonságát idézi. Azt mutatja, hogy most nem érzed magad biztonságban, védelmet, támogatást keresel. A tej energiája segíthet megtalálni az elveszett biztonságot, így ha szereted a tejet, akkor ne habozz felhajtani egy pohárral!
 
 
0 komment , kategória:  Napi harmoniakártyáim  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2009.08 2009. Szeptember 2009.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 175 db bejegyzés
e év: 1940 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 270
  • e Hét: 428
  • e Hónap: 2787
  • e Év: 55053
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.