Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Jó tudni!
  2009-10-01 21:47:55, csütörtök
 
 

Kik is ők?

Ifj. dr. Bárd Károly: Antall-kormány államtitkára
Apja: dr. Bárd Károly ÁVH-s tiszt

Simor András: Magyar Nemzeti Bank elnöke
Apja: Simor János építőipari-miniszter helyettes a Kádár-rendszerben

Elbert Gábor: korábbi sport államtitkár, MLSZ főtitkár
Apja: Elbert György rendszerváltásig a Sporthivatal belügyi összekötője

Vásárhelyi Mária: szociológus ("nemzetgyűlölő") Vásárhelyi Júlia,
Vásárhelyi István: az Állami Vagyonkezelő ügyvezető igazgatója
Apjuk: Vásárhelyi Miklós, a Soros Alapítvány helytartója

Borsi László ingatlanszakértő; korábban államtitkár a
Gyurcsány-kormány Fészekrakó Programjában
Apja: dr. Borsi Emil a rosszemlékű egykori Pártfőiskola igazgatója

Földes György: MTA Politikatörténeti Intézet igazga tója
Apja: Földes László, a Kádár-rendszer belügyminiszter helyettese, a
Munkásőrség alapítója, állítólag '56-ban ő lövetett az FVM tetejéről

Ifj. Apró Antal korábbi titkosszolgálati vezető
Testvére: Apró Piroska, Dobrev Klára mamája. Vején (Gyurcsány Ferenc)
keresztül naponta részese az országban történteknek.

Niklai Ákos: Magyar Turizmus RT igazgatója
Apósa: Fekete János a Magyar Nemzeti Bank örökös alelnöke, a nemzet
megnyomorítója

Ungár Klára: SZDSZ képviselő
Apja: Ungár Lajos katonai elhárító, munkásőr parancsnok, hosszú éveken
keresztül a MAZSIHSZ alkalmazottja

Schmidt Mária: A MAZSIHISZ pénzén korábban a jeruzsálemi egyetem
hallgatója, ma a Terror Háza Múzeum igazgatója, Ungár Klára sógornője,
Ungár Lajos menye, aki aTerror Házában a szégyenfalra nem volt
hajlandó engedélyezni apósa fényképének kitételét

Havas Szófia: MSZP képviselő, 56-os forradalom tagadója
Nagybátyja: Horn Gyula a pufajkás miniszterelnök

Király Júlia: Magyar Nemzeti Bank elnökhelyettes
Apja: Király István országgyűlési képviselő a Kádár-rendszerben

Bauer Tamás: volt SZDSZ képviselő, korábban MSZMP tag, az utóbbi
időben Gyurcsány Ferencnek tanácsokat ad
Apja: dr. Bauer Miklós, ÁVH-s tiszt
Anyja: Bauer Miklósné ÁVH-s tiszt

Pető Iván: SZDSZ parlamenti képviselő, ál-rendszerváltó
Apja: Pető László ÁVH-s tiszt, munkásőr parancsnok
Anyja: Pető Lászlóné ÁVH-s tiszt, munkásőr

Gerendás Péter: Herényi Károly MDF-képviselő veje
Apja: Gerendás Iván ÁVH-s százados

Zentai György: korábban rendőrtiszt, újabban menedzser iroda tulajdonos
Apja: Zentai Dénes ÁVH-s tiszt

Stumpf István: FIDESZ- kormány kancellária-minisztere, MSZMP
delegáltként részt vett a kerekasztal tárgyalásokon
Apósa: dr. Horváth István ál-rendszerváltás előtti belügyminiszter

Keleti György: MSZP-s képviselő, korábban honvédelmi miniszter
Apja: Keleti Ferenc MDP kö zponti vezetőség adminisztratív osztályának
vezetője a Rákosi-korszakban

Vajda Péter: ÁVH-s tiszt, majd ügynök, Szilvássy György
titokminiszter sajtófőnöke volt

Szántó András: SYMA csarnok tulajdonosa
Apja: Szántó György ÁVH-s százados

Gadó János: Szombat c. lap főszerkesztője
Apja: Gadó György ügynökmúltja miatt kénytelen volt lemondani
parlamenti képviselőségéről
Nagyapja: Gadó István '45 utáni katonai vérbíró

Drukker György energetikai biztos
Apja: Drukker Tibor, Könyvterjesztő Vállalat vezérigazgatója, majd a
Cionista Szövetség elnöke
Anyja: Drukker Tiborné rendőr alezredes, BM útlevélosztály egykori
teljhatalmú vezetője

Juszt László: az újságíró iskolát Bulgáriában végezte
Apja: dr. Juszt Lajos egészségügyi államtitkár a Kádár-rendszerben,
rövid ideig beosztottja volt Medgyessy Péter (D-209) miniszterelnök

Eörsy Mátyás: ügyvéd
Apja: Eörsy Gyula Rákosi- és Kádár-rendszerben Igazságügy Minisztérium
Kodifikációs Osztályának vezetője
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szabadság, vagy halál?
  2009-10-01 21:16:15, csütörtök
 
  Siklósi András: Szabadság, vagy halál?


2009/10/01

arpad_hazaTörténelmi tanulmányaimból s vihar tépte életem tapasztalataiból leszűrtem egy igen fontos tanulságot: mindig akkor voltunk nagyok és erősek, ha a magunk útját jártuk; akkor gyengék és esendők, ha másokhoz próbáltunk idomulni, nemzeti céljaink, perspektívánk feladásával. Az évezredek során mindkettőre bőven akadt példa. Korábban inkább az előbbire, néhány száz év óta főleg az utóbbira. De a legsötétebb, legvészterhesebb időszakokban is voltak remek fellángolásaink, ragyogó forradalmaink, szabadságharcaink; a súlyos vereségek és veszteségek mellett is voltak sikeres felvirágzásaink és győztes csatáink. Mert nincs olyan mélység, olyan rémséges pusztulás, ahonnan ne vezetne út fölfelé, ahonnan ne látszanának egy boldogabb jövő körvonalai.

Azonban ez csak akkor van így, ha a magyarság emlékezik múltjára, tiszteli hőseit, védi dalait, mítoszait és hagyományait; úgy alkalmazkodik korának kihívásaihoz, hogy egyben ragaszkodik nemzeti létéhez, ősiségéhez, büszke vérségi kapcsolataira, különleges kultúrájára, bátran vállalja a magyarságából fakadó hátrányokat és előnyöket, s tudatában kitörülhetetlenül él az Istenbe vetett hit, mindennapi törekvéseit áthatja egy emelkedett erkölcsi tartás.

Csak az a vezetés lehet eredményes és népszerű, mely az egyszerű embert állítja a középpontba, amely gazdasági, szociális és kultúrpolitikájában is a nemzeti gondolatot, a természeti törvényeket s az isteni életparancsokat tekinti elsődlegesnek, a mesterkélt és végzetesen beteg liberálbolsevizmussal, internacionalizmussal, ill. kozmopolitizmussal szemben. Országunkat, hazánkat ma nem elsősorban a fegyverek erejével óvhatjuk meg és tehetjük ismét naggyá, hanem kultúrfölényünk megőrzésével, szellemi értékeink köztulajdonba vételével. Persze, ha föltétlenül szükséges, a kardunk sem rozsdásodhat hüvelyébe zárva.

Más népek közül sokan folyamatosan, zavartalanul fejlődhettek, s ezt igen ritkán szakították csak meg katasztrófák és háborús kataklizmák. Viszont a magyar nemzet a kezdetektől máig élethalálharcot vívott különböző agresszorok, zsarnokok ellen, s szinte csak kivételesen jutott ideje a nyugodt alkotómunkára. Nem tudhatjuk, mit hoz számunkra a jövő. Sorsunk, életünk tele van bizonytalansággal, de éppen ezért megbocsáthatatlan vétek a lehetőségek elszalasztása, a jelen által kínált pozitív alkalmak felelőtlen megtorpedózása. Alapelvünk, a nacionalizmus, nem valami barbár, kártékony, erőszakos és idegengyűlölő ideológia, hanem a nyelvi, kulturális, etnikai és történelmi sajátosságukra, öntudatukra ébredő népek vezérlő eszméje; hűség a nemzethez, annak egységéhez és függetlenségéhez. Nem torz, nem szélsőséges, hanem a korszerű, igazságos, művelt és jómódú társadalomért folytatott küzdelmeink leghasznosabb eszköze.

Magyarország Regnum Marianum, azaz a Szűzanya országa, a magyarságnak a Teremtő különleges feladatokat, küldetést adott. Nem véletlen, hogy szeretett fia, Jézus Krisztus, is a mi fajtánkból, a mi vérünkből származik. Nem véletlen az sem, hogy a világ egyetlen ma is beszélt ősnyelve a magyar. A földgolyó első civilizációinak története lényegében azonos a magyar őstörténelemmel. Az első írások, művészi festmények és szobrok, az első öntözőberendezések, kőből épült lakóházak, mezőgazdasági kultúrák, szerszámok, kocsik, ötvös-remekek, íjak, nyilak és lovas-ruházatok, az első templomok, csillagvizsgálók mind-mind a mi népünk ajándékai az egész emberiségnek. Ezt eltagadni, meghamisítani, másokra áttestálni elképesztő őrültség és helyrehozhatatlan bűn. A mi Szent Koronánk - ez a világszerte páratlan ereklye - nem attól szent, hogy Szent István és Szent László viselte, hanem valóban kozmikus, szakrális eredetű, formájában és jelképiségében tökéletes és fölülmúlhatatlan egész; a hozzá kapcsolódó Szentkorona-eszmével és alkotmányossággal pedig mindenkori nemzeti politikánk megkerülhetetlen sarokköve. Nem karanténban lenne a helye, vagy a Habsburgok és más hódítók fején, hanem a nemzet trónusán és legfényesebb oltárán: minden magyarok szívében.

Azt kell elérnünk, hogy valódi őstörténetünket kiemeljük a távoli homályból, a ködös ingoványból, hogy legyőzzük a kishitűség, a belénk sulykolt kisebbrendűségi érzés önmarcangoló szégyenét, s valamennyien ihassunk az olcsó szemfényvesztéstől, galád megtévesztéstől mentes igazság éltető forrásából. Mert népünk úgy lehet erős, egészséges és nemes, ha ismeri múltját, ha ezen áll, ebből táplálkozik, ha együtt lélegzik elődeivel. Nem könnyű, de annál magasztosabb feladat a gyökerek feltárása, a kincsek felszínre hozatala. Számos hazai és külföldi honfitársunk további önzetlen munkája szükséges ahhoz, hogy a zsákutcákat elkerüljük, a finnugor és egyéb tévtanokat levetkőzzük. Ám föl kell oldanunk a szétszórtságot, az elszigeteltséget, a szakmai féltékenységet és sovinizmust, le kell gyűrnünk az előítéleteket, az elavult elméleteket és módszereket is. Javítanunk kell a kutatás személyi, tárgyi, anyagi és intézményi feltételeit, a termést pedig rendszeresen be kell takarítanunk, és közérthető formában publikálnunk kell valamennyi fontosabb nyelven. Csak így remélhetjük, hogy a további átkok és rágalmak leperegjenek rólunk, ill. a széles világközvélemény érdeklődését felkelthessük irántunk. A hatékony működés érdekében - a közös szellemi műhelyeken túl - létre kell hoznunk egy modern adatbankot, könyvtárakat és információs központokat, valamint rendszeres tájékoztató-továbbképző előadásokat, fórumokat kell biztosítanunk minden magyarságot érintő témának és társtudománynak. A lehető legteljesebb módon össze kell gyűjtenünk az írott anyagokat és egyetemes szellemi hagyományainkat!

,,Felkent" politikusaink, hatalomgyakorlóink nem győzik hangsúlyozni, hogy Magyarországnak nincs ellenségképe. Valóban nincs. Csak ellenségei vannak! Mint fűszál a réten, mint égen a csillag. Bár számbavételük, felsorolásuk kötetekre rúgna, emeljünk ki mégis néhányat. Románia, Szlovákia, Szerbia, Csehország halálos ellenségünk. De nem sok jót várhatunk Ukrajnától, Ausztriától, Horvátországtól, Oroszországtól sem. A fejlett országok közül Franciaország, Anglia, az Egyesült Államok és Izrael a legkártékonyabb ellenségeink. Ellenségünk a NATO, az Európai Unió, a Nemzetközi Valutaalap és a Világbank, a legtöbb multinacionális ipari és kereskedelmi vállalat, a nemzetközi pénzintézetek s a liberálcionista tömegtájékoztatás. Belső ellenségeink: a megrögzött, gátlástalan kommunisták, az álliberálisok, a kozmopoliták, a társutasok, a szabadkőművesek, a gazdasági maffiózók, a zavarosban halászók, a beözönlő idegenek, a zsidók és cigányok túlnyomó része. Legfőbb ellenségünk azonban saját hazaáruló vezetésünk: népirtó-nemzetrontó, lakájszellemű kormányunk és parlamentünk, s a nemzeti egységet, a közös cselekvést fondorlatosan fölrúgó pártjaink zöme. No és ne feledkezzünk meg a szittya eszmeiségtől távol álló újságokról, rádiókról, televíziókról sem. Eszembe jut Jean-Marie Le Pen vitriolos mondása: ,,Ha találkozol egy újságíróval, vágd pofon - ha te nem is tudod, miért adtad, ő tudni fogja, hogy miért kapta." Ez a legkevesebb, amit megérdemel minden ellenségünk. Nem bánhatunk velük kesztyűs kézzel, hiszen ők sem kegyelmeznek nekünk! Meg akarnak ölni, el akarnak pusztítani bennünket a legbarbárabb, legaljasabb módon. Napról napra durvábbak és szemtelenebbek, undorítóan becstelenek és mohók.

Agóniánk döbbenetes. Trianonban elvesztettük az ország közel háromnegyedét s vele 4 milliónál több magyart. Felbecsülhetetlen károkat okozott a háború s a 40 éves moszkovita rémuralom emberéletekben, gazdasági, szociális, szellemi és erkölcsi téren. Züllésünk ma is folyamatos és egyre gyorsuló ütemű. Az abortusz - 7 millió kaparás után - továbbra is legális, a nemzet fogyása és elöregedése kétségbeejtő. Tragikus az egészségi állapota: alkohol, kábítószerek, tüdőbaj, rák, infarktus, keringési zavarok és nemi betegségek, éhség és lelki bajok, öngyilkosság tizedelik népünket. Folyamatosan magas az infláció, csökken a reáljövedelem, egyre drágább és silányabb az oktatás. Ezzel szemben nő a munkanélküliség (már régen túllépett az 1 millión!), működik az adóprés, emelkedik a lakásrezsi, a gyógyszerek, élelmiszerek, kulturális cikkek, a közlekedés, az üzemanyag, az energia és egyáltalán mindennek az ára.

6 millió ember tengődik a létminimum alatt, 3 millió már koldusszegény. Szinte ingyen elkótyavetyélték teljes nemzeti vagyonunkat, idegen kézbe juttatták az ország javait, lassan termőföldjeinket is eladják, mégis az eget veri külső államadósságunk, de a belső eladósodás is kezelhetetlen. Küszöbön áll a monetáris összeomlás, ugyanakkor burjánzik a feketegazdaság, a spekulatív pénzmozgatás; s az elviselhetetlen terheken túl még a zsidók (ki tudja hányadik?) ,,kártalanítását" is fizetnünk kell. Vasútvonalainkat, iskoláinkat, kórházainkat, művelődési intézményeinket, üdülő és sportcentrumainkat fölszámolják, honvédelmünket leépítik, bányáinkat, gyárainkat bezárják, mezőgazdasági exportunkat, élelmiszeriparunkat, könnyűiparunkat feladják, s a dolgozókat könnyedén szélnek eresztik. A lakosság rohamosan proletarizálódik, erkölcsében, hitében, öntudatában is sekélyesedik, átlagos képzettsége a mélypontra süllyed.

Közben az idegen érdekeket készségesen kiszolgáló csinovnyikok (az ,,ellenzéket" is beleértve!) minden emberi normától elrugaszkodva tömik zsebeiket, lélektelenül ássák a nemzet sírját, és hintik a demagóg propagandát egy szociálisan érzékeny piacgazdaságról, s egy áldozatainkkal méltán kiérdemelt felhőtlenebb távoli jövőről az Euroatlanti Szövetség keretében. Milliókat visznek kilátástalan szenvedésbe, egy egész népet taszítanak válságba, majd a megsemmisülésbe. Ezzel párhuzamosan sarkig tárják a kapukat a külföldi lumpenek, bűnözők s mindenféle alja népség előtt; de tudatos betelepítéssel, valóságos új népvándorlás kiprovokálásával is gondoskodnak a magyar egység fellazításáról és szétveréséről. Majd ha identitásunkat, nemzeti értékeinket, anyanyelvünket s talán maradék hazánkat is elveszítjük, önálló stratégiánkat, gazdaságunkat, jólétünket végleg szemétre dobjuk, ill. az EU és USrael kilúgozott, életképtelen gyarmata leszünk, s lakosságunk agymosott fogyasztóvá, kiszolgáló személyzetté sorvad, akkor talán megnyugszanak hóhéraink, de addig biztosan nem. Hát ezt akartuk? Nem, nem, soha!

Évtizedek óta zajlik totális elnemzetlenítésünk. Balliberális vezérkarunk kifogyhatatlan az ,,ötletekből". Mindent tönkretesznek, lenulláznak, bemocskolnak, ami még magyar, ami esetleg öntudatot adna, s felébresztené a hazafiúi érzést, ami még megdobogtatná a szíveket, s egy kis fényt hozna megkeserített életünkbe. Ünnepeinket helyettünk ülik meg, a tömegek kizárásával, s ha mégis kimennénk az utcákra, terekre megemlékezni hőseinkről és történelmi évfordulóinkról, vagy éppenséggel tüntetnénk a zsarnokság törvénytelenségei és népnyúzása ellen, akkor valamilyen légből kapott ürüggyel mindig ,,gondoskodnak" e megmozdulások betiltásáról vagy szétveréséről. Zászlóinkat, nemzeti jelképeinket kigúnyolják, ill. magukból kivetkőzött rendőrcsordák tapossák; rendezvényeinket nem támogatják, vagy ellehetetlenítik, ők pedig csak olyan eseményeket finanszíroznak, melyek szereplői hétpróbás magyarfalók, akik gyűlöletükkel, rágalmaikkal rossz hírünket keltik szerte a világban. Hírközlő eszközeink, könyvkiadásunk, művelődési intézményeink, színházaink szinte kivétel nélkül zsidó kézben vannak, s eleve irtóznak a magyar értékek fölmutatásától. Elismerést, kitüntetést (pl. Kossuth- és Széchenyi-díjat), kellő nyilvánosságot csupán az kaphat, aki fajtabéli, vagy földig hajlongva leteszi nekik a hűségesküt. Nemzeti gondolkodású, a magyarság fölemeléséért munkálkodó tehetséges művész, kutató, feltaláló, közéleti ember ilyen kontraszelekció mellett labdába sem rúghat, sőt már ott tartunk, hogy a szegényebb rétegek fiai gyakorlatilag kizáratnak a felsőoktatásból, így esélyük sem lehet arra, hogy magukat az érvényesüléshez szükséges tudással, műveltséggel fölvértezzék.

Aligha szükséges bizonygatnom, hogy hazánkban minden téren kik uralják a kulcspozíciókat. Számomra csupán pár kérdés marad. Vajon az-e a szélsőséges, az-e a fasiszta, antiszemita stb., aki ezt a borzalmas ízlésficamot szóvá meri tenni, vagy pedig azok, akik e példátlan gazemberséget és rasszizmust elkövetik a magyarság rovására? S vajon ilyenkor hol vannak, miért hallgatnak az ún. ,,kis" zsidók vagy ,,jó" zsidók, vajon miért nem tiltakoznak kézzel-lábbal, éjjel és nappal hitsorsosaik tevékenysége, fajtánkat megalázó magatartása ellen? Remélhetjük-e még, hogy a hazai zsidóságból akad csak egy elenyésző töredék is, mely szolidáris a magyarság iránt? Aligha lehetünk ennyire naivak.

Az életet nem lehet túlélni, csak élni lehet. Nálunk mégis rengetegen a túlélésre rendezkednek be. Közben észre sem veszik, hogy kiüresednek, céltalanul vegetálnak, belső tüzük kialszik, lelkük elsivatagosodik. Egyéni érvényesülést, külön boldogulást, vagyont és hírnevet hajszolnak, s ezért bármire készek, bárkit letaposnak. Ám a dolog vége rendszerint az, hogy rajtuk is átcsapnak a hullámok, őket is elgázolják a még erősebbek. S akkor mivégre az egész tülekedés? A tibeti tanítás szerint: ,,Aki másokat legyőz, bátor; aki önmagát győzi le, hős! Aki másokat ismer, okos; aki önmagát ismeri, bölcs!". Sorsunkat, népünk sorsát egy égi hatalom irányítja. Ezzel szembefordulni lehet ugyan, de fölösleges. Sokkal üdvösebb Istennek tetsző módon élni. Sokkal hasznosabb mindvégig becsületesnek és emberségesnek maradni; az igazságért, a szabadságért s az egész nemzet fölemelkedéséért küzdeni. Pártolnunk kell a gyengéket, az elesetteket, a nincsteleneket is, mert csak olyan nemzeti közösségben lehet értelmesen élni, ahol nincsenek üldözöttek és számkivetettek.

Végveszélyben vagyunk. A sírgödörben fekszünk, a pokol torkában élünk. Sokezer éves történetünk során még soha nem támadott ránk ennyi kardfogú szörnyeteg, ennyi gyilkos rabló, ennyi alvilági élősködő. A Horn-kormány, majd Medgyessy, Gyurcsány és Bajnai kabinetje sohase jöhetett volna létre, ha nincs Antall József. Ez a ránk szabadított vámpírcsorda, ez a vörös-kék zsarnokság, ez a rettenetes romlás és borotvaélen táncolás a legfőbb antalli örökség. Ehhez kötődnek oly elszántan ma is bizonyos urak és elvtársak. Ám a nemzet józan többsége elítéli kifosztóit, megveti hóhérait. Nincs messze a pillanat, hogy fölkeljen elnyomói, méltatlan és törvénytelen vezetői ellen. Közeleg az idő, amikor szilárdan síkraszáll jogai, szabadsága és függetlensége védelmében; amikor megbünteti árulóit, visszaveszi elorzott javait és Trianonban szétszaggatott, elbitorolt országát. Lesz még egyszer győzelmi ünnep a halotti tor helyett! Nincs más utunk, mint a lázadás, a minden gonoszságot elsöprő forradalom. Gyerekes polgári engedetlenség, korrupt szakszervezetek által kezdeményezett sztrájkok, 4 évenkénti áldemokratikus, szennyes választási komédiák itt már nem segítenek. Ne felejtsük: egy elképesztően kegyetlen, ám annál is gyávább ellenséggel kell megmérkőznünk. Övé a pénz, a pozíció s a fegyver. De miénk az igazság, a hazaszeretet, és velünk az Isten!

Nem ülhetünk bambán, nem hátrálhatunk tovább, s nem mondhatunk le többé semmiről! A hatalmat a lehető legsimábban kell átvennünk, de ha szükséges, az erőszaktól s a véráldozattól sem riadhatunk vissza! Ezt az ördögi, illegitim bandát és rendszerüket bármi áron meg kell buktatnunk. Természetesen nem csupán az államigazgatás főbb szerveit és személyeit kell elzavarnunk, hanem a láthatatlan, a háttérben megbúvó, évtizedek óta változatlan és hozzáférhetetlen mozgató erőket is szét kell zúznunk. Vannak magukat népvezérnek, felelős nemzeti politikusnak kikiáltó szánalmas alakok (beépített fékező ügynökök?!), akik élesen protestálnak a módszer ellen, mondván: senkinek sincs joga vágóhídra hajtani egy népet. Csakhogy csalárd nézet ez, mert meghunyászkodásukkal, szofista okoskodásukkal, tétlenségre kárhoztatásunkkal, vagy látszatcselekvésekre buzdításunkkal (pl. aláírásgyűjtés) éppen ők juttatnak henteskésre. Radikális, forradalmi változások nélkül biztosan elpusztulunk, mert ,,békésen" kibeleznek, szétszórnak bennünket. Ha beletörődünk helyzetünkbe, mindent elveszítünk, amit őseink szereztek, s az örökös balsors lesz osztályrészünk. Űzött vadak, rongyos koldusok, hontalan éhezők leszünk a szülőföldünkön. Ám ha összefogunk, bátran megindulunk, és vitézül verekszünk, mindent megnyerhetünk. Szabadság, vagy halál? Felkelés, vagy ószövetségi bosszú? Forradalom, vagy dögvész? Lázadás, vagy megsemmisülés? Ez itt a kérdés. Válasszatok hát, magyar Testvéreim! Nem ez lesz az első ilyen döntés; emlékezzünk csupán 1848 és 1956 országot és nemzetet formáló fenséges pillanataira. Az akkori magyarok bezzeg nem töprengtek a válaszon, hanem azonnal cselekedtek. Mi sem habozhatunk a végtelenségig, mi se lehetünk hitványabbak, mint az előttünk járó nemzedékek! Legyünk ismét gerincesek, teljesítsük kötelességünket, mentsük meg a hazát!

A magyar hazafinak gyémántkeménnyé kell válnia. Ha este levágják a karját, lábát, fejét, reggelre ki kell nőnie. Mert újból talpra kell állni, és dolgozni kell. Hisz tömérdek a munka, határtalan a képzelet és csodálatos az élet.

Siklósi András

(A HunHír.Hu munkatársa)

Siklósi András

Megkínzott Magyarország

Megnyomorított test

gyógyíthatatlan lélek

Elszürkített ünnepek

megtagadott jelképek

meghamisított múlt

kiirtott emlékezet

Senkiházi urak

talpnyalók és rabszolgák

Süketek vakok

elnémított szószólók

börtönbe csukott

vezérnek valók

Írások elkobozva

kincsek pincékbe dugva

szobrok ledöntve s összezúzva

Költők gúzsba kötve

lázadók Dózsa-trónon

hősök tömegsírban

Aszályok

árvíz

jégtől tönkrevert mezők

gyökerestől kitépett fák

Dögkeselyűk

éhség

kegyetlen pusztítás

Kifosztott milliók

borba fojtott álmok

vergődő szárnyalás

Sajtócsászárok

ránk szabadított bankok

álnok köztársaság

Szétvert középosztály

kibírhatatlan terhek

céltalan dühöngés

Elvtársi jólét

vérengző kormányok

zsidó s cigány Paradicsom

Szétkergetett családok

elhagyott öregek

ízekre vagdalt magzatok

Elzüllesztett nép

megsemmisített erkölcs

megbénított iskolák

Csillagrohadás

Elhamvadt szeretet

szénfekete sötétség

hazug ideálok

pokoli gonoszság

Önsorsrontás

külföldre menekülés

öngyilkossági mámor

Kitüntetett hóhérok

magasztalt árulók

óriássá tett törpék

Fizetett naplopók

tolvaj idegenek

Sárkánylakodalom

Halálhoz való jog

zsivány- és rablótörvény

kirakat-demokrácia

Árokba lőtt ország

Földünkre éhező

ostoba szomszédok

gátlástalan őrült honfoglalók

Romba dőlt városok

sivár üres falvak

,,túlnépesedett" temetők

Örökös sarki tél

belső tatárdúlás

újszülött Trianon

Megmérgezett élet

reménytelen jövő

megölt föltámadás





Nemzeti InternetFigyelő

http://internetfigyelo.wordpress.com/2009/10/01/siklosi-andras-szabadsag-vagy-hal al/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álnéven menekült Hunvald
  2009-10-01 21:14:15, csütörtök
 
 
Álnéven menekült Hunvald

2009. október 1. 14:48

FN.hu, MTI

Egy vidéki szállodában rejtőzködött, hamis névvel és adatokkal, hogy ne kapják el.
Más személy nevével és adataival jelentkezett be még februárban egy vidéki hotelbe Hunvald György annak érdekében, hogy ne vehessék őrizetbe az ingatlanügyben; emiatt okirat-hamisítással is meggyanúsították a VII. kerületi polgármestert - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője Keresztes Imre.

A gyanúsítás lényege, hogy Hunvald György - annak érdekében, hogy elkerülje az ingatlanügyben történő őrizetbe vételét - február 4-étől 10-éig az éjszakai órákban nem tartózkodott a budapesti lakcímén, február 8-án például egy vidéki hotelban foglalt szobát.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
„Mától fogva politikus v
  2009-10-01 21:10:46, csütörtök
 
  ,,Mától fogva politikus vagyok...

...azért lettünk mi mostan szabadok, mert megengedték nekünk a nagyok..."
(Egykori sláger)

Még hogy hazudnak a politikusok?
Ugyan kérem!
Persze, hogy nem, de azért időnként ,,...nem bontják ki az igazság minden szeletét..."

Néhány szál hervadt virágot (mondjuk: mákvirágot) gyűjtöttem bukétába, amit most átadok Önöknek:

Mindenki jól emlékszik még a csetlő-botló beszédű Medgyessy Péterre. A Cicero szövegű emberke - ezt csak emlékeztetőül mondom - beiktatása után kijelentette, ő nem költözik fel az akkor még a Béla király úti kormányfő-rezidenciába, inkább marad a saját villájában (Stromfeld Aurél utca) ezért természetesen állami költségen beszereltetett csekély 100 millióért egy riasztó berendezést azzal, hogy mandátuma lejártakor visszaadja a magyar népnek.
Igenám, de mit is mondott a felcserepedett ügynök a beiktatási beszédében?
,,...szegénységpárti vagyok..."
Nem, nem bakizott, ő valóban a szegénység pártján állt, hiszen a magyar nép a 2002-es beszéd óta csakugyan leszegényedett.

Azaz, a miniszterelnök igazat mondott!

Más: Első Gyurcsány Ferenc (még a puccs után egy héttel) mit is mondott beiktatási beszédében?
(mellesleg árpádházi zászló alatt tett esküje alkalmával)?
,,.....ebben az országban nagy a jólét....."
Remélem, sejti is a kedves olvasó, ez az elvtárs sem hazudott, mert ha összemérjük a 2003-as gazdaságunkat a maival, ahhoz képest csakugyan nagy jólétben éltünk relatíve.

Azaz, a miniszterelnök ismét igazat mondott!

Volt aztán madár influenza. Szerencsénkre véletlenül akadt egy külföldi identitású magyar cég, amely hazafias érzelmeinek engedve legyártott néhány millió vakcinát. Még szerencse, hogy a magyar miniszterelnök megnyugtatta jó népét. Gumicsizmát öltött, majd - a politikai véletlenek már csak ilyenek - egy hatalmas faasztalon szakszerű mozdulatokkal felvágott egy odarepült döglött hattyút, és azonnal meglátta, ez a madár egészséges, mint a pinty! Így aztán az aggódó nép is megnyugodhatott, mert a tévé egyenesen közvetítette a kormány esti kacsa-vacsoráját.

És lőn: elmaradt a madár-influenza izibe!

Emlékezünk-e még, amikor a balul sikerült 2004. december 5-iki népszavazás előtt Gyurcsány Ferenc tévébeszédet intézett népéhez? Ebben magyar egységről beszélt, majd az összeforrt csontok kifejezés helyett :
,,...összecsórt fontok..." - ról hablatyolt?

Igen, jóságos miniszterelnökünk freudi elszólásban, de kimondta az igazat!

Igenis, az összecsórt fontok jártak a fejében erdélyi testvéreink sorsa helyett...
Legutóbb pedig Ján S L O T A tapintott - hozzáteszem nagyon helyesen - az igazságra, azt jelentette ki ugyanis, miszerint:
,,...ezek a magyarok mindig csak Trianonra gondolnak..."

Nagy igazságot ejtett ki a száján Slota!

Mert nézzük csak meg közelebbről a kijelentést: a mi felfogásunk szerint magyar az, akinek fáj Trianon. Ez így igaz. Tehát mi, akik Trianonra gondolunk - nyilván fáj is a nemzetnek - mi vagyunk a magyarok. Mert akinek nem gondja a nemzet egyesítése, az nyilván nem magyar.
A tót politikus is igazat mondott tehát. Ne küldjük hát Slotát a jó morva nénikéjéhez...

Két nap óta a kommunista párt nyomoronc utódpártja valamiféle K á n a á n r ó l vízionál. A kedves olvasó egy pillanatig se higgye, hogy ez légből kapott ígéret!
De ne ám!
Csapja fel a Bibliát, és ottan Mózes könyvében bőségesen talál erre utaló ígéreteket. Mózes pártvezér 40 évi néphülyítés után csakugyan elvezette a bandát a Kánaánhoz, ahol a nem általuk épített palotákban laktak (és jól laktak!). Igaz, előbb ki kellett nyírniuk az őslakosságot, lemészárolva több tízezer őslakost. De hát nekik ez csupán részletkérdés.

Félő, ez is igazzá válik, ha nem vigyázunk, magyarok!

Ne kételkedjünk ennek okáért a politikusok igaz mondásában.
Ja, hogy az írás elején említett Medgyessy (209) Péter eddig még nem szolgáltatta vissza a százmilkós riasztót?
Ez csak azért lehetséges, mert utazó diplomataként mindig magával kell vinnie. Ahol megalszik, ott használja, és nesze neked rabló meg mindenféle zsivány népség!

De hát a derék Medgyessy egyik aranyköpése is ide illik, valamilyen gazdasági téma kapcsán ejtette ki a száján a drága:

,,...aki nem ül föl a hullámra, az végleg lemarad..." - mondta az Ügynök.

Nos én kijelentem: szívesen felülnék a D-209 -es hullájára...meg a többiére is!

(Czékus Jób Nemzeti Hírháló)


http://www.l88.hu/teljescik.php?tid=242
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sukorói ingatlanügy - Hatszázm
  2009-10-01 21:07:50, csütörtök
 
  Sukorói ingatlanügy - Hatszázmillióval felülértékelték a csereföldeket

2009. október 1., csütörtök 18:22 InfoRádió / MTI

Valós értéküknél csaknem 600 millió forinttal drágábban szerepelnek a sukorói ingatlancsere szerződésében a pilisi és albertirsai földterületek - közölte a kirendelt igazságügyi szakértő véleménye alapján a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője. A földcsere ügyében a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. igazságügyi szakértőket kér fel arra, hogy alkossanak véleményt az érintett földek eltérő értékbecsléséről.


1
A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai, valamint pilisi ingatlanok cseréje miatt.

Keresztes Imre közleményében azt írta: a főügyészség által kirendelt igazságügyi szakértő szerint a csereszerződéssel érintett albertirsai és pilisi ingatlanok összértéke 193,8 millió forint, amelyből 15,1 millió forint értéket képvisel a 4-es főút Monor-Pilis elkerülő szakaszának nyomvonalával érintett terület. Ezzel szemben a csereszerződésben az albertirsai és pilisi ingatlanokat összesen 787,4 millió forintban számították be, vagyis a csereszerződésben megjelölt és a szakértő által meghatározott érték különbsége 593,5 millió forint - tette hozzá.

Mint írta, a szakértői vélemény megállapításairól a főügyészség - törvényi kötelességének eleget téve - tájékoztatta a Pénzügyminisztériumot, az MNV Zrt. ellenőrző bizottságát, valamint az ügyben ugyancsak vizsgálatot folytató Állami Számvevőszéket.

A büntetőeljárásban még senkit nem hallgatott ki gyanúsítottként a főügyészség.

A King's City elnevezésű beruházásra egy amerikai, izraeli, német és magyar üzletemberekből álló befektetőcsoport készül, amely 2013 közepére 275 milliárd forintos költséggel gigantikus idegenforgalmi komplexumot szándékszik létrehozni a Velencei-tó északi partján. A hetvenhektáros területen szállodák és éttermek épülnének, valamint élményfürdő, golfpálya, kaszinó, továbbá egy szórakoztató központ is helyet kapna.

Az ingatlan, amelyen a komplexum épül, Sukoró külterületén van. A korábban állami tulajdonban lévő üres területhez az egyik befektető, Joav Blum úgy jutott hozzá, hogy felajánlotta cserébe a magyar államnak a Pest megyében található összesen 183 hektárnyi gyümölcsösét. Az albertirsai és pilisi ingatlanok az M4-es autópálya tervezett nyomvonalán találhatóak, ezért került sor a cserére.

Az Állami Számvevőszék szerint a telekcsere-szerződés a polgári törvénykönyv alapján semmisnek tekinthető. A számvevők azt feltételezik, hogy mivel az autópálya-építés nem az ingatlanok teljes területét érinti, a közcél nem áll fenn.

A székesfehérvári városi ügyészség korábban közokirat-hamisítás bűntettével vádolta meg a sukorói ingatlancserében érintett magánszemélyt, a Fejér Megyei Főügyészség pedig négy óvást nyújtott be az ügyben.

Igazságügyi szakértőket kér fel az MNV

A sukorói beruházással kapcsolatos földcsere ügyében a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. igazságügyi szakértőket kér fel arra, hogy alkossanak véleményt az érintett földek eltérő értékbecsléséről.

"A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. felkéri a pilisi és albertirsai ügyben eltérő véleményeket megfogalmazó szakértőket, hogy folytassák le szakmai vitájukat földterületek értékével kapcsolatban, ugyanis olyan szakkérdésről van szó, amelynek eldöntésére a hatályos törvények értelmében az MNV Zrt. nem jogosult" - olvasható a vagyonkezelő közleményében, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez.

A Nemzeti Vagyonkezelő a vita lefolytatása után alakítja ki szakmai álláspontját a további lépésekről
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kérdéseim minden magyar EP kép
  2009-10-01 21:02:38, csütörtök
 
  Kérdéseim minden magyar EP képviselőnek!



Civil kurázsi
Mélyen Tisztelt, Nagyérdemű Képviselő Hölgyek és Urak!

Gratulálok Mindannyiuknak. Kívánom és kérem, hogy képviseljék Hazánkat tisztességgel. Szeretném megkérdezni, a megadott elérhetőségeiken, van é remény arra, hogy a megadott címeiken, élő emberre bukkanunk, ha írunk Önöknek?



Nem rejtem véka alá, 63 telet éltem meg, de úgy az átkosban, mint az azt követő időszakban, meglehetősen rossz tapasztalataim voltak és vannak a hivatalosságokkal, azok munkatársaival való kapcsolattartás terén. Tisztelet a lámpással keresendő kivételeknek. Életem nagy része szélmalomharccal telt el, mert hiába próbáltam értéket menteni, úgy emberit, mint szellemit, az nagyrészt a kutyát nem érdekelte. Állandó jelleggel betonfalaknak ütköztem. Így jutottam el sorstársaimmal odáig, hogy 45 év munka után (1963-ban kezdtem el dolgozni), ÉH-Nyögdíjra ítéltettem, milliónyi sorstársammal együtt. Pedig Rákosi Pajtás nem ezt ígérte, amikor az orosz tanácsadója, 1955-ben úttörővé avatott bennünket Cegléden.

Arra kérem Önöket, hassanak oda, hogy a magyarországi munkavállalók és nyugdíjasok illetményét emeljék föl a nyugati embertársaink szintjére, mert semmivel nem vagyunk alávalóbbak, mint ők. Ha már a nyugati árak, a rendszerváltozás hajnalán, az új hatalom által, oly előszeretettel -szemrebbenés nélkül- bevezetődtek. Semmibe véve az állampolgárok elemi érdekeit, a tisztes megélhetés jogát! S ez tart közel 20 éve! Megoldás sehol!

Jómagam is dolgoztam anno, 3 évet Lipcsében, (1968-71 között), személyesen átélve igazolhatom, semmivel nem dolgoztak többet a német kollégák, mint mi. A kint maradt munkatársaim nyugdíja manapság 1000-1500 Euró között mozog, az enyém 275 Euró. Hol itt az arányosság és az egyenrangúság megközelítése, ember és ember között??? Éppen ezért hangsúlyozom, verjék az asztalt felszólalásaik során, az évtizedeken át becsapott, megalázott, tönkretett sorstársaink érdekében, ez legyen a legfontosabb szempont a számukra. A többi feladat, egyéb teendőjük, csak ezután következzen!

EGYENRANGÚSÁGOT KELL KÖVETELNI AZ EU TAGORSZÁGAI MINDEN ÁLLAMPOLGÁRÁNAK! Számítunk küzdelmükre, a hazai és külhoni honfitársaink életminőségének emelése terén való kiállásuk határozottsága tekintetében.


MI IS ÉLNI AKARUNK, EMBERHEZ MÉLTÓAN, nem pedig vegetálni!!! :-(


Második kérdésem, mikorra várható, hogy végre egy igazságos társadalomban élhetünk, ahol nem szemfényvesztés folyik, hanem mindenki érdeme, tehetsége, képességei alapján kap megélhetési lehetőséget, nem pedig a jelenleg érvényben lévő sundám-bundázó, uram-bátyámos kapcsolati tőkéje és személyes hovatartozása milyenségétől függően? Jobbnál jobb állásokban és fizetésekkel ,,megtámogatva", teljesen figyelmen kívül hagyva a delikvens hozzáértését, tehetségét, rátermettségét, az adott funkció betöltésekor.


Köszönettel várom szíves válaszukat.

A SZEBB és JOBB jövő reményében, honfitársi üdvözlettel:


/Péteri Attila Árpád/

nyugdíjas népművelő

Budapest


Polgár Info
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
így "mulat" a zsidó a megszáll
  2009-10-01 20:58:56, csütörtök
 
  Tisztelet és megbecsülés? - Nem! Undor és megvetés.

2009. szeptember 28. 01:58:01

A Szent Korona Rádió honlapján bukkantam egy videóra.


A címe: Megdöbbentő videó: így "mulat" a zsidó a megszállt területeinek metróján. - 2009, Budapest, Deák tér: egy csapat zsidó a metrón randalírozik, a szolganép meg tűri. A videót Oscar film forgatta.

Zsidó táncikálás, dobolás, bűzölgés, gitározgatás a BKV-n


http://www.youtube.com/watch?v=hugpgPuZWJY&feature=player_embedded

http://www.nemenyi.org/lib/gall/egyeb/zsidok_metron_.jpg



A megszálló zsidók már a látszatra sem adnak. A metró peronon 'mulatoznak', majd ugyanazt folytatják a metrókocsiban is, ami a BKV utazási szabályzatába is ütközne amúgy. A legszörnyűbb, hogy senki sem szól semmit, csak egy hangot hallunk: 'Ez a szag, mint a csöveseknél'" - írja Hubatka.

Nézem a képeket a metró megállójában, majd a futó szerelvényben 'mulatozó' kippásokról, hallgatom a zenének csúfolt zörejeket, nézem az önfeledten tombolókat - és aztán a az utasok arcát. Keresem rajtuk a tisztelet és megbecsülés jelét. Nem találom. Sokkal inkább az undort és a megvetést.

Aztán elgondolkozom. Szeptember végén vagyunk, megvolt az őszi napéjegyenlőség és az Újhold is már fölkelt. Itt a zsidó újév napja. Az újévet a világ minden pontján önfeledten ünnepli a nép - nálunk éppen az ország megszállására készülő - (vagy már azt megtörténtnek tekintő?) - isteni kiválasztottak. Önfeledten ünnepelnek. Látszólag nem zavarja őket az őslakosok megrökönyödése, visszafogott önuralma. Mulatnak, tombolnak, hangosak, ugra-bugrálnak a 'magasabbrendűnek' vélt kultúrájuk birtokában. A sajtójuk meg tiszteletet, megbecsülést - behódolást - követel a bunkó őslakóktól.

Voltam én is ünnepi alkalomkor külföldön. Mit tettem az utcán? Igaz, ahol voltam, ott is ünnepeltek, a gazdanépnek is akkor volt az ünnepe. Mégis mit tettem?

Ezt biztos nem. Tisztelettel és tekintettel voltam a vendéglátóimra, ha tehettem, követtem az ő magatartásukat, egyébként visszafogottan szemlélődtem csupán.

Hazánkban azonban mit tapasztalunk a tömegesen ide települő kiválasztottaktól?

Egyik hazai ismerősöm írja émelygő gyomorral:

,,Tegnap este a Dunakanyar, a váci és a gödi térség volt hangos a betelepülő zsidók hódító ünneplésétől, dajdajozásától és tűzijáték robbanásától. A nevezett környéken, hatalmas, minden luxussal jól felszerelt, de határozottan elkülöníthető népességű lakóparkok épültek, belvárosi váci utcai típusú igényességgel... (burkolt, szép virágos és igényes köztéri padok, lámpák, parkok és játszóterek, stb... még a kanálistető is márkás...) angol feliratú boltokkal mindenfelé, és angolul beszélő, helybeli(!) eladókkal, akik a magyarul nem tudó vevőkkel foglalkoznak.

Ezek az emberek az angolt használják, miközben egymást között, valami furcsa, európai fülnek szokatlan nyelven társalognak.

Nincs olyan drága dunaparti telek amelyet megvenni ne tudnának a gyerekekkel, sok gyerekkel(!) és drága luxus járművekkel érkező idegenek.

A hétvégén egymást érik a zsúfolt éttermek előtt a vadonatúj BMW, Audi és Porsche autók, amelyekből kizárólag sokgyerekes(!) fiatalok szállnak ki és a sétáló utakon senki elöl nem térnek ki, valamint erőszakosan és hangosan kiáltoznak, ugrabugrálnak.

A szegény környéken ez több mint feltűnő, és éles határvonal húzódik a helybeli lakosság lepusztult és rom házai a néptelen és sötét utcák, valamint a kivilágított és nyüzsgő életű lakóparkok között.

Megjelentek héber feliratú(!) plakátok is, mint pl. a váci "Mouseolium" szórakozóhelyének rendszeresen(!) ilyen nyelvű hirdetményei is.

Nos, ezek a furcsa emberek, előszeretettel rendeznek tűzijátékkal egybekötött feltűnő és költséges ünnepségeket, ugyancsak semmibe véve az éjszakai nyugalmat és önfeledten kurjongatnak, ordibálnak és látszólag nagyon boldogok, amikor a helybelieket már teljesen agyonnyomja a sok gond és kilátástalanság.

Képzelj el egy olyan ellentmondásos helyzetet, hogy hét közben és nappal a környék olyan mint egy csendes és elhagyatott kísértetváros, hétvégén pedig Monte Carlo... tűzijátékkal és luxus jachtokkal az utcán hömpölygő tömeggel.

Az életvitel és az megszokott élet rendje teljesen felborult, hétvégére a helybeliek teljesen a házaikba szorulnak mert az erőszakos, tolakodó és a jólétben tobzódó, gazdag réteg szinte mindenhonnan kiszorítja az életteréből.

Ezek az emberek már itt élnek és szaporodnak, jólétüket és gazdagságukat fitogtatva, szinte már Dunába építve be luxusvillájukat.

Ez egy kis körkép, ami lassan már kibírhatatlan és demoralizáló a már kenyeret venni sem tudó, helyi magyarságnak, miközben az otthonába hallatszik be dőzsölő és ünneplő betolakodók gátlástalan életélvezete, itt az új országukban."

Aztán a sajtójuk egyre hangosabban követeli, hogy tiszteljük őket, becsüljük az ittlétüket - mert ha nem ezt tesszük, akkor ocsmány antiszemiták, rasszisták, nyilasok, nácik, fasiszták vagyunk.

Rasszisták mi? Ők azok, akik született előjogaikra hivatkozva követelik mindezt tőlünk és a tőlünk kizsarolt pénzből telepszenek a nyakunkra. Tömegesen. Hódítóként. És követelnek maguknak tőlünk, a miénktől eltérő, számukra kedvező jogokat. Mert ők a saját maguk-alkotta istenük kiválasztottai. És ezt mi ismerjük el és hódoljunk a felsőbbrendű fajnak, nekik. Szolgáljuk őket, dicsőítsük őket - miközben minket a nyomor fenekére küldenek.

Nem vagyunk rasszisták és senki született előjogát nem ismerjük el. Különösen nem egy kívülről a nyakunkra betelepedni szándékozó primitív, embertelen, barbár kultúra emberét. Szemünk Palesztinán! Országunk még a miénk, létérdekünk, hogy itt ne alakuljon ki egy másik Palesztina.

Merthogy joga nem a hódítónak, hanem a meghódítottnak van. Joga a hódítással szemben ellenállni!

Tisztelet és becsület nekik?

Nem!

Undor és megvetés.

A hódítással szemben pedig vitathatatlan és következetes ellenállás.

Cser Ferenc



Forrás: Cser Ferenc




Megdöbbentő videó: így "mulat" a zsidó a megszállt területeinek metróján


2009, Budapest, Deák tér: egy csapat zsidó a metrón randalírozik, a szolganép meg tűri.
hubatka, Thu, 2009/09/24 - 12:28

Zsidó táncikálás, dobolás, bűzölgés, gitározgatás a BKV-nZsidó táncikálás, dobolás, bűzölgés, gitározgatás a BKV-n

A megszálló zsidók már a látszatra sem adnak. A metró peronon "mulatoznak", majd ugyanazt folytatják a metrókocsiban is, ami a BKV utazási szabályzatába is ütközne amúgy. A legszörnyűbb, hogy senki sem szól semmit, csak egy hangot hallunk: "Ez a szag, mint a csöveseknél".

(Oscar film - Szent Korona Rádió)


Hozzászólások
T4 Thu, 2009/10/01 - 19:26

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet

#1

Táncos Gábor szegény,tönkre ment a élete.De legalább vót kóser traubi...
tomi2_hu Thu, 2009/10/01 - 18:44

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet

#2

Solymosi Eszter tragikus történetéről valszeg a metron némán ülő vagy éppen mosolygó csajocskák semmit sem tudnak... akkor arcukra fogyott volna a mosoly...bár gyanítom, hogy a körmendi gyermekgyilkosság áldozatának édesapjának, ha látja a fenti videót eszébe jut Eszter is és a leánya is...és szegény Tánczos Gáborból roncsot csináló rendőrgóré fölfelé bukott, és most országos szinten osztja az észt! képzeljétek csak el, mit mondana, ha valami csoda folytán néhány sünje intézkedett volna, és beszállította volna az egész díszes társaságot a gyorskocsi utcába...
tomi2_hu Thu, 2009/10/01 - 18:35

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet

#3

Kedves Forint!
Valszeg a pajeszos kisgyerek is egy lezsugoritott, álpajeszos törpe egyetemista? Ez sajnos elég eredeti, de ha más nem győzött volna meg, emlékezz, mi hangzik el a szagukról... Még a legédesebb, legtisztább zsidóbabának is van egy fajta jellegzetes szaga... csak úgy, mint a négereknek.
Taksonyfalvi Thu, 2009/10/01 - 17:47

* Bejelentkezés


#4

Én úgy tudom az ortodoxok is parókát hordanak.
Forint Wed, 2009/09/30 - 08:44

* Bejelentkezés Regisztrálj!

#5

Én nem látok is semmi különöset, néhány (láthatóan kissé lámpalázas) beöltözött fiatal próbál úgy csinálni a metrón, mintha önfeledten mulatozna, bár engem erről nem győztek meg. A zene nem tűnik autentikus zsidó zenének (bár kétségtelen, ritkán hallgatok zsidó zenét). Segítsen már valaki, a zsidó kultúrára jellemző a kopasz fej és álszakáll? Ugyanis a csoportban többen kopaszok és álszakállt viselnek. Hogy van akkor ez? És ha tényleg így is lenne... ez a legnagyobb probléma? Magyarországon a zsidók utcai, vagy metrós zenélése a gond? Én tök jól ellennék, ha egyébként minden rendben menne ebben az országban, csak azt kéne elviselnem, hogy időnként zenélnek, ugrabugrálnak egyetemista kinézetű, jelmezbe öltözött srácok a metrón. Számomra ez provokációnak tűnik. Nézzétek csak meg újra.
Taksonyfalvi h, 2009/09/28 - 18:39

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet

#6

Óvodás koromban már próbáltam, de nem próbálkoznék még egyszer Laughing out loud
tőzike h, 2009/09/28 - 17:58

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet

#7

Taksonyfalvi, mosd ki szappannal a szádat, ki lehet az unszimpátiát fejezni másképpen is, nem ilyen obszcén módon. Köszönöm:)
Taksonyfalvi v, 2009/09/27 - 20:19

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet

#8

Pl ha magyar fradi vagy újpesti szurkolók csinálják ezt, az nem ugyanaz, mert mi itthon vagyunk és azt csinálunk, amit akarunk. Ezek a retkes metszett farkúak csak szeretnének Budapesten otthon lenni.
Taksonyfalvi v, 2009/09/27 - 20:17

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet

#9

Kedves constable!
Talán azért nem, mert senkinek sincs kedve emiatt 20 évet ülni faji vagy vallási alapon elkövetett erőszakért.
hungarista1000 v, 2009/09/27 - 19:35

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet


Barátom, nagyon igazad van! KITARTÁ3!
LESZ, LESZ, LESZ, CSAKAZÉRT IS LESZ! MAGYARORSZÁG UJRA A FEHÉREKÉ/MAGYAROKÉ LESZ!




http://szentkoronaradio.com/belfold/2009_09_24_megdobbento-video-igy-mulat-a-zsid o-a-megszallt-teruleteinek-metrojan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sajnos nem meglepő: mi finansz
  2009-10-01 20:52:06, csütörtök
 
 
2009-10-01. 20:35

http://kuruc.info/r/42/47708/


Sajnos nem meglepő: mi finanszírozzuk a külföldet

A talmudista-cionista eladósítás-kamatrabszolgaság filozófiájának és gyakorlatának megfelelően izraeli gyarmatként sínylődő hazánk gyakorlatilag a külföldet finanszírozza. Utóbbit már nem csak mi mondjuk, hanem például a Napi Gazdaság alábbi cikke és annak címe.
Döbbenet! Mi finanszírozzuk a külföldet!
A külfölddel szembeni pozíciója alapján Magyarország mindig a nettó hitelfelvevők közé tartozott, de az idei második negyedévben a magyar gazdaság nem szorult külföldi finanszírozásra, sőt a magyarok finanszírozták a külföldet - derült ki a Magyar Nemzeti Banknak (MNB) a nemzetgazdaság pénzügyi számláinak adatairól közzétett jelentéséből.
Bookmark and Share
Nem csekély összegről van szó, a második negyedévben a külföldre áramló pénz egyenlege a negyedéves GDP 5,8 százalékára, 373 milliárd forintra rúgott. Ennek nagy része az MNB-nél jelentkezett, a lekötött betéteknél és a hosszú lejáratú értékpapíroknál viszont számottevő csökkenés következett be.
Az egyéves visszatekintő adatok persze inkább a mi külföldre utaltságunkat mutatják. Az egész időszak alatt 718 milliárd forint, a GDP 2,8 százaléka segítette Magyarország finanszírozását. A javulás nagyságát azonban jól mutatja, hogy az első negyedévben még a GDP 2,1 százalékát tette ki a külföld finanszírozási képessége (a nemzetgazdaság finanszírozási igénye), az akkor éves visszatekintő adatokban pedig 6,1 százalékos arány szerepelt.
Mindez egyébként már látszott a folyó fizetési mérleg adataiból is. A folyó fizetési mérleg megszokott negyedévenkénti másfél-, kétmilliárd eurós hiánya már az első három hónapban 590 millióra mérséklődött, az uniós pénzek által hajtott tőkemérleg 860 milliós többlete pedig már a nettó finanszírozási képesség irányába lökte a folyamatokat.
Az elemzők azonban arra figyelmeztetnek, hogy a kedvező eredmények nem a hazai gazdasági szerkezet gyökeres megváltozására, hanem a válság által kikényszerített folyamatokra vezethetők vissza. Tény viszont, hogy az államháztartás bruttó, konszolidált, névértéken számításba vett (maastrichti) adóssága 2009 második negyedévének végén a GDP 77,1 százalékát tette ki (19971 milliárd forint), az első negyedévben pedig ez az arány még 82,7 százalékot ért el. Összehasonlításul: az EU-tagországok államadóssága az uniós GDP 61,5 százaléka volt 2008-ban.
Az Európai Bizottságnak EU pénzügyminisztereinek csütörtökön kezdődő kétnapos ülésére készült egyik dokumentuma szerint a jelenlegi folyamatok folytatódása esetén 2020-ra a GDP-arányos adósságszint akár 120 (!) százalékra nőhetne. (Magyarán a brüsszeli szabadkőműves központ az eddiginél is súlyosabb eladósodottságot tenne lehetővé - a szerk.)


(napi.hu nyomán)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hungarofób igazgatók, tanárok
  2009-10-01 20:50:47, csütörtök
 
  2009-10-01. 18:46


http://kuruc.info/r/26/47614/


Hungarofób igazgatók, tanárok és magyar érzelmű diákok figyelmébe: nem tiltható meg nemzeti jelképeink iskolában való viselése!





Olvasónk levele:
Adjon az Isten!
Mint sorstárs, szeretnék hozzászólni a nemzeti érzelműek iskolában való terrorizálásához.
Előzmények:
- Tiltott önkényuralmi jelkép az Árpád-sáv az SZDSZ-es iskolaigazgató szerint
- Olvasó: terrorizálja a nemzeti érzelmű diákokat a zsidó iskolaigazgató + kép és cím
- Olvasó: nem egyedi a fehérvári eset, gyermekeink judaizálása folyik más iskolákban is
Tavaly szeptemberben az évnyitón az egri Wigner Szakközépiskola (már volt róla szó itt a honlapon) már leváltott igazgatója bejelentette, hogy akik megpróbálnak nemzeti jelképeket viselni magukon, azok szankciókra számíthatnak.
Ekkor eldöntöttem, hogy ez nem maradhat így, nekem senki nem fogja megmondani, hogy mit vehetek fel, és mit nem, hiszen akkor a fél ruhatáramat ki kellene hajítani.
Mikor hazajöttem, írtam egy e-mailt Szabó Máténak, az állampolgári jogok országgyűlési biztosának. A magyar államra jellemző, hogy az e-mail szeptember 1-jén kelt, az érdembeli válasz viszont csak következő év áprilisában jött meg, de érdemes volt várni.
Mivel a turul, a Nagy-Magyarország stb. (szerencsére nekünk van egy jó pár ilyen, ellentétben a tótokkal) nem számít önkényuralmi jelképnek, így, ha nem párosul provokációval (ezt egy másodikos kisgyerek esetében nehezem hinném el), nyugodtan viselhető. A levél fénymásolatát ajánlatos eltenni az iskolatáskába, és ha bármelyik tanár beszólna, elég elővenni a papírt, és az orra előtt meglobogtatni.
Remélem, tudtam segíteni a hasonló cipőben járó nemzettestvéreken.

Szebb jövőt!


Alább olvasható Szabó Máté válasza teljes terjedelmében. Köszönet érte olvasónknak!


http://imgsrv09.kuruc.org/galeriaN/egyeb/szabomatevalasz0.jpg






 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Titkos nagykoalíció?
  2009-10-01 20:44:44, csütörtök
 
 
Titkos nagykoalíció?
2009. szeptember 30. 15:16





Évente több tízmilliárdra rúgnak az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága által titkosított közbeszerzési beruházások. Ám a honatyáknak ma sem jogkörük, sem eszközük nincs a sokszor gyanúsan drága ajánlatok kivizsgálására - írja legfrissebb számában a Figyelő.


Kormányzati obstrukció, sok milliárd forintnyi közpénz elköltése nyilvános kontroll nélkül, nyugdíjas titokszolgák üzletelése. Ilyen és ehhez hasonló tények és feltételezések lengik körül azokat az állami beruházásokat, amelyeknél nemzetbiztonsági okokra hivatkozva a nyilvánosság kizárásával, korlátozott formában hajtanak végre közbeszerzéseket.

Érthető titkosítás

A 143/2004-es kormányrendeletben szabályozott eljárás elviekben jogos és érthető. A nemzetbiztonsági szolgálatok beszerzései, vagy a hozzájuk, illetve más biztonsági szervhez tartozó telepek, épületek területén végzett építési, kertészeti munkák esetében nem lehet nyilvános pályázatot kiírni. Képzeljük el például, hogy bármely külföldi titkosszolgálat cége milyen szívesen adna kedvező ajánlatot a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) központi számítógép-beszerzési tenderére. Minden valószínűség szerint már a hardverben el tudnának rejteni olyan eszközöket, amelyeken keresztül hozzáférhetnének a magyar nemzetbiztonság adataihoz.

A szakmai berkekben csak ,,143-asnak" hívott rendelet éppen ezért írja elő, hogy az NBH vezessen egy ,,irányadó jegyzéket", ahol a biztonsági szempontból átvilágított cégeket sorolják fel. Ha pedig az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága (NBB) jóváhagyja az illetékes minisztérium kérelmét, akkor a beruházónak erről a listáról kell legalább három szereplőt versenyeztetnie. Eddig az elmélet.

Előny a volt titkosszolgáknál

A Figyelő korábban már foglalkozott a Nemzeti Közlekedési Hatóság ily módon titkosított szoftverbeszerzéseivel (Titkosan drágább - Figyelő, 2009/32. szám). A korábbi, még nyilvános beruházások és a Gazdasági Versenyhivatal jelentése alapján valószínűsíteni lehetett, hogy a nyertes Eclipse Informatikai Zrt. egy százmilliós nagyságrendű beruházást végzett el több milliárd forintért. Az Eclipse különböző volt nemzetbiztonsági dolgozókhoz köthető, a titkosítás tehát egykori NBH-sokat, vagy a környezetüket juttatta zsíros üzlethez.

Úgy fest azonban, hogy az Eclipse nincs egyedül. A titkosszolgálati intézményekből, mint minden fegyveres testületből, a szokásosnál korábban nyugdíjba mehetnek a dolgozók, aminek az a következménye, hogy akár a harmincas éveik végén járó, erejük teljében lévő és kapcsolatokkal jól felszerelt tisztek válhatnak nyugdíjassá és indíthatják el ,,második karrierjüket". Ahogyan Tóth Károly, az NBB szocialista alelnöke fogalmazott, többségük néhány tipikus pályát választ: ,,Vagy elmennek nagykövetnek, vagy biztonsági vezetők lesznek nagyobb cégeknél, vagy valamilyen, a szolgálatoknak beszállító céget alapítanak."

Az irányadó jegyzéken szereplő társaságok egy része feltételezhetően volt NBH-sokhoz köthető - ismerték el az NBB háttérbeszélgetésre hajlandó, volt vagy jelenlegi tagjai. Mindez azért csak feltételezés, mert a hivatal - nemzetbiztonsági okokra hivatkozva - megtagadta a jegyzék kiadását. Sőt, jogi osztályuk második levelében már azt is jelezték, hogy a vonatkozó törvények értelmében a témával kapcsolatos további kérdésekre már nem kell válaszolniuk.

Összeállt az MSZP és a Fidesz

A legtöbb esetben - különösen a közvetlenül a szolgálatokhoz kapcsolható invesztícióknál - ellenzéki szavazatokkal megtámogatva mennek át a kérelmek.

Ez a tény csak erősíti azt a feltételezést, amelyet egy, a Figyelőnek név nélkül nyilatkozó kormányzati bennfentes is oszt. Jelesül, hogy sok esetben a közbeszerzések alóli felmentésekkel megtámogatott üzletek mindkét nagy párt érdekeit szolgálhatják.

(A Figyelő legfrissebb, csütörtökön utcára kerülő számából azt is megtudhatja, milyen nagyobb és milyen kisebb ügyekben döntött az NBB, és nagyjából hány tízmilliárd forint ezen határozatok összértéke. A Figyelőből kiderül, hogy a bizottság prominens tagjai - Tóth Károly, Demeter Ervin és Gulyás József - miként oldana a titkosságon, és az ügyben legaktívabb politikus, Mécs Imre mire készül.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2009.09 2009. Október 2009.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 404 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2145
  • e Hét: 5247
  • e Hónap: 16358
  • e Év: 169854
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.