Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Szollár szerint már megint a G
  2009-11-16 22:08:29, hétfő
 
  Szollár szerint már megint a Gárda a főgonosz?

2009/11/16

Fotó: Kuruc.infó



Összeül a nemzetbiztonsági(?) kabinet, jelentette be Szollár Domokos, aki most éppen a kormány szóvivője. Szollár szerint a Magyar Gárda tagjai egy kiélezett helyzetben gyakorlatilag provokálják a kisebbségi lakosságot, amelyet “csendőrséggel" fenyegetnek, bár azt is hozzátette, hogy a kisebbségek sem vehetik kezükbe a válaszadást.

Lényegében ezt a hírt repíti szét a Magyar(nak nevezett) Távirati Iroda a Magyarországon túlsúlyban lévő cionista médiumoknak. Arról természetesen szó sem esik, hogy a Sajóbábonyban történt esemény már egy hosszú folyamat terméke, aminek semmi köze a Magyar Gárdához. Viszont annál több köze van a Magyar Rendőrséghez, amely képtelen az ott kialakult és régen kritikussá vált helyzetet példásan kezelni. Az MTI hír természetesen csupán a Jobbik által megrendezett szombati lakossági fórumot emeli ki a bekövetkezett események okaként.

Horváth Aladár a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke szintén az MTI híradásában arról nyilatkozott, hogy riadalmat keltett az emberekben a jobbikos fórum, no meg a gárdaegyenruha. Valószínűleg ezen félelem reakciójaként törték össze természetesen ártatlan emberek azt a személyautót, amelyben gárdisták ültek. A félelem tehát érdekes reakciót szül.

A jelenlegi hatalomnak nagyon kapóra jönne egy olyan helyzet “kitermelése", mely lehetőséget adhatna a Jobbik, mint legerősebb, alulról építkező, nemzeti, de ugyanakkor cionista gyökerektől mentes párt betiltására. A parlamenti pártok mindegyike a potenciális veszélyt a magyar nemzetben, a nemzeti ébredésben és annak megtestesítőjében a Jobbikban látja. Mivel a Jobbik a nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatási eredményektől jóval magasabb népszerűségnek örvend, a hatalom valamennyi képviselője, azaz a parlamenti pártok összessége bármit megadna ennek a nemzeti szerveződésnek a felszámolásáért. Ennek első lépése is lehet a nemzetbiztonsági kabinet összehívása, mert ne gondoljuk, hogy a cigányság érzékenységét kívánják megsérteni majd bizonyos intézkedésekkel. Ha a rendőrség a tegnapi események során nem kapott határozott utasítást a rendbontók megfékezésére és nem is lépett fel erélyesen ellenük, akkor tudatosan hagyják, hogy a Sajóbábonyban élő feltüzelt cigányság parazsa ki ne aludjon.

Új Ernő

Nemzeti InternetFigyelő
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bayer Zsolt a finoman hazudozó
  2009-11-16 22:03:09, hétfő
 
  Bayer Zsolt a finoman hazudozó, áskálódó, rágalmazó, fondorlatos fideszes
2009/11/16

citroncs

Bayer, az itt olvasható írásában a “Jobbik korifeusai"-ról , “farizeusai"-ról beszél, s arra utal, hogy a nemzeti radikális párt, a Jobbik vezetői, és úgy általában is a Jobbik, mint olyan, valamiféle fasiszta beállítottságú csoportosulás.


http://www.magyarhirlap.hu/hullamter/a_vonakodo_csatlos.html

Idézem az ezt sugalló, hazug mondatot:

“Ám ma, amikor a Jobbik korifeusai és farizeusai arról értekeznek, hogy Szálasi hős volt, s hogy Szálasiéknak ,,nem volt más választásuk"

Hát kedves Bayer. A Jobbiknak nincsenek effajta “korifeusai", “farizeusai". Csupa tisztatekintetű, igaz magyar lelkű, őszinte, becsületes fiatal vezetői és tagjai vannak.

Mint más sem, Bayer sem hallhatott Szálasit, Horthyval szemben méltató értekezéseket, a Jobbik vezetőitől. Bayer egyszerűen hazudik, amikor erről ír. Bayer leír még egy operaházi jelenetet, ahol Horthy Miklós karakán módon viselkedett, s ebből kiindulva tovább szövi a sejtetések, csúsztatások, a hazugságainak hálóját.

“Innen nézve értékeljük mindazokat, akik a törvényeken kívül helyezik magukat, ráadásul a nemzetmegváltó pózában tetszelegnek, azt állítván önmagukról, hogy ők egyedül képesek megoldani a dolgokat. Aki nem törődik a törvényekkel, és megváltóként tetszeleg, az hosszú történelmi sor folytatója."

Ki lenne ez Bayer? Csak nem a FIDESZ? Kinek kellene kétharmados többség a Parlamentben, mondván, hogy csak ők képesek....... Ki határolódik el minden más nemzeti csoportosulástól, a Jobbiktól? Ki tetszeleg megváltóként? Talán Viktorra gondol itt Bayer? Törvényen kívül? Nem törődve a törvényekkel? Miféle törvényekre gondol itt Bayer? A rendőri erőszak törvényére? A szemkilövetés törvényére? A mindezt sunyin eltűrő műellenzék megalkuvásának törvényére?

És folytatja ez a Bayer:

“Ilyenek voltak a jakobinusok, a bolsevikok, Kun Béláék és a nyilasok. S persze a kommunisták, úgy általában. Miképpen jó, ha tudjuk, hogy kommunisták nélkül nyilasok sem lettek volna soha - ezek ugyanis feltételezik egymást. S aki ebbe a sorba akar tartozni, azzal nincsen miről beszélni, azzal nincsen vita."

Kedves Bayer!

A Jobbik nem akar, s nem is tartozik ebbe a sorba. A Jobbik és a Gárda tisztelettel emlékezett Kenderesen a Kormányzóra. Fellép a törvénytelen erőszak ellen. Szemben áll, és hatékony küzdelmet vív az országrontó bolsevikcsökevényekkel.

És ön Bayer? És Orbán Viktor? És a Fidesz?

Hát, végre most, nagy hirtelen ráébredtek arra, hogy Horthy az igazi ember, s éltetése talán hozhat valamit a konyhára. Ezt is csak visszafogottan, csak a látszat kedvéért. Semmit nem tesznek, csak saját, önös, “egyedülimegváltói" érdekükből pofáznak. Nem a liberál-bolsevik aljasokkal, hanem az igaz, tiszta nemzeti erőkkel küszködnek. Mostanában mást sem hallani a Fidesz korifeusaitól, farizeusaitól, mint a Jobbik ócsárlását.

Csak hát kedves Bayer, a bumeráng visszaüt.

A bolsikkal persze, nagyon is jól elkvaterkáznak a Parlamentben, annak bizottságaiban, az állami cégek igazgatótanácsaiban, felügyelő-bizottságaiban. Persze-persze... nagy pénzek csurrannak még így is...műellenzékiként.

Igaz, Bayer?

Pedig a hazugság keserű gyümölcsöt terem Bayer. További húsz év elteltével, talán erre is rájössz.

Vass István

Nemzeti InternetFigyelő














 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balhé Sajóbábonyban - ez már
  2009-11-16 21:38:46, hétfő
 
  http://kitartas.mozgalom.org/cikk.php?f=4&t=798&sid=b7af417273ac83f785fdf db5f65413b7

Balhé Sajóbábonyban - ez már a polgárháború kezdete?
--------------------------------------------------------------------------------

2009 november 16 - hétfő, 16:23
Kategória: Hírek

A tegnapi nap folyamán kaotikus állapotoknak lehettünk szemtanúi. A részletes eseményekről értesülhettünk már a különböző nemzeti hírportálok jóvoltából. Sajóbábonyban (erősen cigányfertőzött terület) került megrendezésre egy Jobbik lakossági fórum. Ennek hatására a helyi (?) cigányok százai úgy gondolták, hogy elkezdenek törni-zúzni, fenyegetőzni és verekedni! Ennek következtében rendőri egységek érkeztek a településre, hogy távol tartsák egymástól a két tábort. De jellemző, hogy míg az oda érkező gárdistákat nem, addig a cigányvezetőket beengedték a településre a rendőrök. A cigányok viselkedését remekül bemutatja a következő történet. A minap.hu írja: 'Bent vagyunk sajóbábonyi cigánysoron. Több száz roma tüzet gyújtott és agresszíven reagálnak az újságírók jelenlétére. A fotósokra haragszanak leginkább, amint meglátják a vakú fényét, rögtön fenyegetőznek. - Ne villogjál öcsém, mert elvágom a torkod - ezt üvöltötte nekem egy helyi férfi, mikor képeket készítettem, egy másik, pedig letolta a nadrágját és a hátsóját ajánlgatta az operatőröknek, fotósoknak.

Néhány kép a cigányok rombolásairól:








Baltákkal törték be az üveget, miközben utasok voltak benne, ez gyilkossági kísérlet

Egy korábbi írásunkban már felhívtuk a figyelmet rá, miszerint:

'Sajnos a cigányság nem látja, hogy milyen aljas politikai játszmához használják fel bábuként, és hogy az uralkodó elitet csöppet sem érdekli a cigányság sorsa, pusztán szavazóbázisnak és hatalmuk fenntartása eszközének használják őket. A ,,liberális" uszítók, miután befejezték legújabb cigánylázító irományukat, szépen hazatérnek szigorúan cigánymentes környéken lévő lakásukba, és eszük ágában sincs - egyiküknek sem - az általuk olyannyira ,,szeretett" és ,,védett" cigányok lakta kerületekbe, településekre költözni, sőt, gyermekeiket is elit iskolákba járatják, ahol még véletlenül sem akadhatnak össze cigányokkal. És ezek a lelketlen, hazug farizeusok nem nyugszanak addig, amíg valóban véres összecsapásokra nem kerül sor. Mi érdekük fűződne ehhez? - merülhet fel a jogos kérdés. A válasz nagyon egyszerű: a totalitárius diktatúrát megvalósító kommunista párt szellemi utódainak, akik a ,,rendszerváltás" óta szinte folyamatosan hatalmon vannak, egyetlen ütőkártya maradt a kezükben, amivel uralmukat fenntarthatják, ez pedig a ,,fasisztaveszély". Ha sikerül kiprovokálniuk egy polgárháborús helyzetet, azonnal jogalapjuk lesz rá, hogy a jobboldalra ujjal mutassanak: ,,Tessék, mi megmondtuk, itt a fasizmus, most már nem tűrhetjük tovább!". És akkor elkezdődnek a vég nélküli letartóztatások, mindenki bűnös ,,fasiszta" lesz, aki a nemzeti oldalhoz tartozik, megindulnak a feljelentgetések, stb. Talán sokan emlékeznek még Grósz Károly 1988. november 29-én, a rendszerváltást megelőző időszakban tartott híres beszédére, amelyben a ,,fehérterror" veszélyével riogatta a magyar népet. Most ugyanennek lehetünk szemtanúi, amint Grósz Károly szellemi utódai, s nem utolsósorban egykori párt- és elvtársai fasizmussal ijesztgetnek bennünket: ,,Jól vigyázz, ha nem mi maradunk hatalmon, kitör a fasizmus!". Hogy ki és mennyire veszi komolyan őket, különösen az előzmények fényében, döntse el maga.'

A kérdés tehát jogos; elkezdődött?

Lantos János - Kitartás.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ébresztő, Magyarország!
  2009-11-16 21:29:00, hétfő
 
  "Ébresztő, Magyarország! Ez etnikai összecsapás volt Sajóbábonyban"

Miskolc, 2009. november 16.

- Miskolc polgármestere közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, amelyben
a sajóbábonyi eseményekkel kapcsolatban is kifejti álláspontját. A hétvégén
Sajóbábonyban - Miskolctól alig 15 kilométerre - felfegyverzett emberek
estek egymásnak úgy, hogy az egyik oldalon a cigányok, a másik oldalon a
cigányellenesek álltak. A rendőrség a környék összes mobilizálható erejét
összevonta, így a környező településeken és Miskolcon is alig volt rendőr.

Még elképzelni sem tudom, mi van akkor, ha Miskolcon is rendőrre lett volna
szükség" - mondta Káli Sándor, Miskolc polgármestere, aki megállapítja, hogy
a minisztériumi ígéretekből egyelőre nem lett semmi: Miskolcon továbbra is
80-100 rendőr hiányzik az utcákról. Ébresztő, Magyarország! Tessék
észrevenni, hogy így nem választásra, hanem egyre hevesebb összecsapásokra
és polgárháborús állapotokra készül az ország. Ez a feszült helyzet nem
tartható így tovább - mondta Miskolc polgármestere. Káli Sándor szerint már
nem elég riogatni sem az országot, meg kell kezdeni a munkát, mivel sem
etnikai villongásokra, se rasszista válaszokra nincs szüksége
Magyarországnak, miközben most a végletek között vergődünk.

Országgyűlési képviselőként és Magyarország egyik legnagyobb városának
polgármestereként kérem, hogy a Parlament azonnal tűzze napirendjére az
ügyet és alakuljon egy olyan valós jogkörökkel felruházott bizottság is,
amiben külső szakértők is helyet kapnak. Több szakértői tanulmány nem kell,
cselekvési tervre és annak végrehajtására van szükség. A parlamentnek és a
politikusoknak most nem a választásra, hanem az ország békéjének
megteremtésére kell koncentrálniuk. Továbblépve pedig hitet és
elfoglaltságot - munkát - kell adniuk a szegényebb térségek embereinek, hogy
helyreálljon a rend - hangsúlyozta közleményében Káli Sándor, Miskolc
polgármestere.

Miskolc, 2009. november 16.

*

Előzmény:

Többszáz cigány tart Sajóbábonyba? Összecsaptak a gárdistákkal
2009. 11. 15. 19:55

A rendőrség nagy erőkkel igyekszik helyreállítani a rendet.

Mint a Boon.hu tudósításából kiderül, szombaton lakossági fórumot tartottak
Sajóbábonyban a Jobbik szervezésében. A rendezvényt megpróbálta több
tucatnyi összesereglett cigányember megzavarni, de a rendőrség kellő számban
volt jelen az eseménynél, így összecsapás nem történt - tájékoztatott az
előzményekről Seres Tamás az egykori Magyar Gárda Szabolcs megyei betiltás
előtti kapitánya.

Vasárnap az események ismét kiéleződtek: a délelőtti órákban egy kocsmárost
saját üzletében megtámadták, és a szombati rendezvény szervezőjét
életveszélyesen megfenyegették, ami miatt ő feljelentést tett a rendőrségen.

Ennek nyomán a megfenyegetett személy külön védelmet nem kapott a
rendőrségtől, ezért a vele szimpatizálók úgy döntöttek, nem hagyják magára,
és elindultak Észak- és Kelet-Magyarország több megyéjéből, valamint
Budapestről, hogy megvédjék a senkinek nem ártó embert.

A rendőrség nagy erőkkel állomásozik a település közelében, de már történt
összecsapás: egy autót a cigányok lapáttal összetörtek, jelenleg ebben
intézkednek a rendőrök. A támadók létszáma 40-50 fő lehet, a más helyekről
érkezők létszáma hasonló, de egyelőre nem mehetnek be a településre.

A rendőrség garázdaság, testi sértés ügyében folytat büntetőeljárást, és a
26-os számú főutat Sajóbábonnyal összekötő bekötőutat lezárta, csupán a
helyi lakosokat engedik be - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója.
Igen sok rendőr - köztük motorosok - vonult fel, a rendőrkordonnál mintegy
tucatnyi olyan férfi is tartózkodik, akinek zubbonyán a Magyar Gárda felirat
olvasható. A helyszínen van Vereckei Csaba ezredes, Borsod-Abaúj-Zemplén
megye helyettes rendőrfőkapitánya, aki későbbre ígért tájékoztatást a
történtekről.

A Boon.hu legfrissebb jelentése szerint továbbra is patthelyzet van
Sajóbábonyban. A Taktaközből azonban - állítólag - több száz cigány kelt
útra, hogy Sajóbábonyba menjenek. A rendőrség is nagy erőket csoportosított
át Budapestről és Nyírbátorból. A Sajóbábonyba vezető bekötő útra még a tv
stábok sem mehetnek be. A lap szerint a rendőrség ura a helyzetnek.

A Minap.hu szerint a helyiek rettegnek, nagyon félnek a feldühödött
romáktól, akik megvadulva járják a főutcát, és azt üvöltözik holnapra
megölünk minden magyart! Egyed Zsolt, a Jobbik megyei elnöke a portálnak azt
nyilatkozta, állóháború alakult ki, a gárdisták legalább egy hétig
Sajóbábonyban maradnak.

atv.hu / Boon.hu / Minap.hu / MTI
http://holahatar.uw.hu/news.php?readmore=26



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
a magyar népesség 16 százaléka
  2009-11-16 21:16:53, hétfő
 
  edupress.hu 2009. november 16. 18:14

ÁSZ: a magyar népesség 16 százaléka funkcionális analfabéta


A felnőttképzésben elmaradott magyar helyzetre hívja fel a figyelmet az Állami Számvevőszék Kutató Intézetének októberben közreadott tanulmánya. A Magyar Nemzet által közölt adatok szerint ugyanis a magyar lakosság mindössze 3,1 százaléka vesz részt a felnőttképzés valamely formájában.
Az európai közösség országait vizsgálva a felnőttképzésben részt vevők mértéke hazánkban emelkedett a legalacsonyabb mértékben 2005 és 2008 között. Ebben az időszakban csupán 0,2 százalékkal sikerült növelni az arányt, miközben Dánia és Svédország 10,8 százalékos fejlődést ért el a területen.

Emellett a tanulmány szerint a magyar népesség csaknem egyharmada alulképzett, 16 százaléka pedig funkcionális analfabéta. Ugyan a legfeljebb általános iskolai végzettséggel rendelkezők alkotják az álláskeresők 42 százalékát, az említett végzettségűek csupán 25 százaléka vesz részt a meghirdetett képzésekben. Problémát jelent továbbá, hogy az állástalanok által nagy arányban lakott településeken szinte egyáltalán nincs lehetőség a továbbképzésekre - írja a Magyar Nemzet. A Munkaerő-piaci Alapból finanszírozott képzések csekély eredményekkel büszkélkedhetnek - áll a tanulmányban, mely szerint a munkaügyi központ ajánlásai alapján képzést választók nehezebben helyezkednek el azon társaiknál, akik maguk választották ki a tanfolyamot.

Az elemzők szerint a magyar felnőttképzés nemzetközi összehasonlításban is gyengén szerepel, a szükségesnél alacsonyabb mértékben támogatja a felzárkóztatást és az esélyegyenlőséget sem javítja a megfelelő arányban. Hiányolják a képzések mögött álló hosszú távú stratégiát, a számvevőszék számára pedig a felnőttképzésre fordított uniós források felülvizsgálatát javasolják.

(Forrás: Magyar Nemzet)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogyan lehetne kifogni a szele
  2009-11-16 21:15:55, hétfő
 
  Hogyan lehetne kifogni a szelet a Jobbik vitorlájából?



http://vastagbor.blog.hu/2009/11/16/hogyan_lehetne_kifogni_a_szelet_a_jobbik_vito rlajabol


""A rasszista magyarok elleni tiltakozást én úgy kezdeném, hogy a gyűlölt magyarok adóforintjaiból kiutalt segélyt nem venném fel. Ezzel a magyar szélsőjobb első számú cigányellenes érvét megsemmisíteném. A cigány vezetők helyében az offenzívát ezzel nem is állítanám le: tovább aláznám a Jobbikot azzal, hogy elmennék dolgozni, de legalább rendben tartanám a portámat, kertemet. Nem tartanék kapcsolatot bűnözőkkel, ha bűncselekmény jutna tudomásomra, a hatályos törvényeknek megfelelően járnék el.

A gyereket hétfőtől péntekig felkelteném, hogy el ne késsenek az iskolából (nem nagy áldozat, hiszen nekem is dolgozni kell mennem). Mobiltelefont nem, de reggelit adnék nekik. Ha rosszul tanulnak, szigorúan, de nem ököllel, számon kérném a tanárt, hogy hogyan lehetséges ez, amikor minden este két óra megy el otthon a házi feladatok elkészítésére. Elküldeném a fenébe a korrupt roma vezetőket, hogy legalább ebben túl is tegyek a magyarokon.

Ha így lenne, a Jobbik nem a "második erő", hanem MIÉP#2, azaz egy vicc lenne. Sajnos nem így van."

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vitya! Költözz a sajóbábonyi c
  2009-11-16 21:10:53, hétfő
 
  Vitya! Költözz a sajóbábonyi cigányok közé!

Z.G.

***


MTI 2009. november 16. 20:25

Orbán: elfogadhatatlan, hogy félkatonai csapatok vegyék át az állam szerepét


Nem lehet, hogy önvédelmi szervezetek vagy masírozó félkatonai csapatok vegyék át az állam szerepét; ez elfogadhatatlan - jelentette ki a TV2 hírműsorának a hétvégén Sajóbábonyban történtek kapcsán hétfőn Orbán Viktor. "Magyarországon mindenkinek, származásra, vagyoni helyzetre való tekintet nélkül biztonságban kell éreznie magát, és az állam kötelessége, hogy ezt megteremtse" - mondta a Tényeknek a Fidesz elnöke. A borsodi településen a Jobbik szombati lakossági fórumának másnapján csaptak össze romák és a feloszlatott Magyar Gárda formaruhájába öltözött személyek.

http://www.gondola.hu/hirek/116841
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vona Gábor: Pofon és algopyrin
  2009-11-16 21:04:55, hétfő
 
  Vona Gábor: Pofon és algopyrin
2009-11-16 14:18:44

Nemrég egy konferencián azt mondtam, hogy ma Magyarországon egyetlen program van, és az a Jobbiké. Még azt is hozzátettem, bárki is alakítson kormányt 2010-ben, ha azok nem mi leszünk, akkor annak két lehetősége lesz: vagy végrehajtja a Jobbik programját, vagy átadja a helyét nekünk. A kijelentésemen az ellenérdekelt sorok között sokan felháborodtak, sokan megmosolyogták. Ugyanúgy, mint annak idején azt a gondolatomat, hogy a magyar emberek kétharmada jobbikos, csak még nem tudnak róla. Akkor azt is sokan kinevették, mára azonban ez egyre kevésbé mulatság tárgya. Ráadásul én sem viccnek szántam. Ezt is, és a mostanit is komolyan gondolom. Radikálisan. De mi is az, hogy radikális? Talán azt jelenti, hogy ökölbe szorult kézzel és habzó szájjal születtem? Hogy az óvodában a Molotov-koktél volt a jelem? Vagy inkább egy radikálisan rossz helyzetre adott valódi és őszinte választ. A radikalizmus nem ideológia, nem eszme, hanem hozzáállás. Ha egy embert elüt egy autó, súlyos sérüléseket szenved, és az egyik kiérkező orvos pofon vágná, a másik meg azt mondaná, itt egy algopyrin, a sérült bizonyára mindkettőt elzavarná. Magyarországon az elmúlt évtizedekben nem egy autó, hanem egy tucat vonat gázolt át, és mégis ez történik. A baloldal mégis pofoz, rugdos, a jobboldal meg mindenféle álszent széplelkűséggel kábítja. Mondjuk már ki: Magyarországot tudatosan és teljesen szétverték. A további pofonok és a fájdalomcsillapítók helyett ide végre radikális - az előző hasonlat szerint: műtéti - beavatkozás kell. És erre valóban csak a Jobbiknak van programja. Olyan dolgokhoz kell hozzányúlni, amelyhez a jelenlegi parlamenti pártok - bal- és jobboldal egyaránt - vagy nem mernek, vagy nem akarnak, vagy nem szabad nekik, vagy mindhárom. Ők csak pofont vagy algopyrint tudnak adni.
Rajtunk kívül senki sem meri felvetni, hogy az ország gazdaságát évtizedek óta gúzsba kötő államadósságot újra kell tárgyalni. Senki nem veti fel, hogy a Magyar Nemzeti Bank működését az ország érdekei szerint kell átalakítani. Ugyan ki merné megpiszkálni a multinacionális cégek megadóztatásának kérdését? Azon pártok ugyan nem, amelyeknek a választási fekete kasszájukat éppen ezek a vállalatok töltik fel Júdás-pénzzel... Szintén nem kapkod senki az elkövetkezendő évek egyik legnagyobb botrányával kapcsolatban, ami a magánnyugdíj-pénztárak pénze körül várható. És persze senki nem veti fel, hogy azokat meg kell szüntetni, és vissza kell vezetni az állami nyugdíjrendszerbe.
Hogy a magyar föld külföldi kézbe jutása senkit sem izgat az Országgyűlésben, már nem is lep meg. Pedig egy egyszerű többséggel történő földtörvény-módosítással elejét lehetne venni a nemzeti tragédiának. Valószínűleg ez is ránk vár. Mint ahogy a mentelmi jog eltörlése, a parlamenti képviselők álláshalmozásának felszámolása, a visszahívhatóság megteremtése is. Támogatjuk persze, hogy felezzék meg a parlamenti képviselők számát, de nem ez a valódi kérdés, hiszen 386 gazembert, ha megfelezünk, az még csak 200 gazembert jelent...
A cigánykérdés megoldására sincs senkinek elképzelése. Sajóbábony bebizonyította, hogy az ország bizonyos részein a helyzet polgárháborús. A baloldal erről nem vesz tudomást, a polgári oldal meg csak fanyalog. Pedig itt már csak a drasztikus beavatkozás segíthet. Közmunka, szociális kártya és adókedvezményes - azaz a munkát megbecsülő, de a megélhetési gyermekgyártást kiszelektáló - családtámogatás kell. A Magyar Gárda működésének törvényes felhatalmazása, na, meg csendőrség. Olyan helyzetet kell teremteni, hogy a cigányság visszatérjen a munka, a törvények és az oktatás világába. Aki erre nem hajlandó annak pedig két alternatívája marad: kihasználva az uniós szabad áramlást, elhagyja ezt az országot, mert itt nem tolerálják tovább az élősködő, bűnöző életformáját, vagy jön a börtön, amely azonban a jelenlegi, welness-központokhoz képest egészen más világ lesz, kezdve azzal, hogy a napi ellátásuk költségeit maguknak kell majd megtermelniük.
És ugyan ki merné rajtunk kívül bevállalni a Szent Korona-tan alapján álló alkotmányozást. A baloldal érthető okokból ragaszkodik a sztálinista ,,toldozmányhoz", a jobboldal meg itt is algopyrinnel próbálkozik. Nem is beszélve a titkosítások feloldásáról, amelyben persze megint mindenki sáros. Az elmúlt évek politikusbűnözésének elszámoltatásához, a privatizáció leállításához, sőt a szükséges reprivatizációhoz látja valaki az elszánást, a bátorságot és a kellő tisztaságot a parlamenti pártok valamelyikében is?
A hazafias oktatás-, kultúr- és médiapolitikáról pedig most ne is beszéljünk bővebben, mert az ehhez való hozzáállás mindkét oldalon borzalmas. Ki fogja bevállalni a nagy kereskedelmi csatornák koncessziós jogának megszüntetését, ki fogja hazazavarni Bolognába a városról elnevezett oktatási rendszert, ki fogja június 4-ét nemzeti emléknappá nyilvánítani? És ki fog magyar honvédséget teremteni? Ki fogja megvédeni a magyar vasutat, a magyar volántársaságokat a multik autópálya-lobbijával szemben? És ki tudja, hogy mennyi mindent hagytam még ki, amelynek a megoldásához csak a Jobbiknak van meg a hitelessége, a felkészültsége és az ereje.
Úgyhogy még egyszer elmondom, hogy mindenki megértse, halkan, minden elbizakodottság nélkül, pusztán tényszerűen: vagy a Jobbik programját hajtja végre a következő kormány, vagy átadja a helyét a Jobbiknak. Minden egyéb a rosszabbik...
(A szerző a Jobbik elnöke)

barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy bevonulás margójára
  2009-11-16 20:59:48, hétfő
 
  Egy bevonulás margójára


Tetemre hívom itt a Duna partján a magyar fővárost: ez a város megtagadta ezeréves múltját, ez a város sárba tiporta koronáját, nemzeti színeit és vörös rongyokba öltözött. Ez a város börtönre vetette, kiüldözte a hazából annak legjobbjait és egy év alatt elprédálta összes javainkat.

De minél jobban közeledtünk, annál jobban leolvadt szívünkről a jég, és készek vagyunk megbocsátani. Megbocsátunk akkor, hogy ha ez a megtévelyedett város visszatér megint a hazájához, szívéből, lelkéből szeretni fogja a rögöt, amelyben őseink csontjai porladoznak, szeretni azt a rögöt, amelyet verítékes homlokkal munkálnak falusi testvéreink, szeretni a koronát, a dupla keresztet.


Horthy Miklós



1919. március 21.-én, a történelem során először, egy egész európai nemzet egy zsidó uralma alá került. Kun Béla (Kohn Áron) miután visszatért Oroszországból, az itteni hazaárulókkal megalapítja a világ második kommunista kormányát Magyarországon.

A történelem során Magyarország gyakran szenvedett idegen megszállástól, de a legrosszabb időket ez a zsidó bennszülött hozta rá. Százharminchárom napig, március 21.-től, augusztus 1.-ig Kun és elvtársai rémuralom alatt tartják a magyar nemzetet, amelynek borzalmait kevés történelmi esemény képes túlszárnyalni. A zsidó szatócsok vezényletével és aktív közreműködésével magyarok ezreit végezték ki brutális körülmények közepette a zsidó terroristák.

1919. őszére a háborús vereség, megfejelve a patkányforradalom pusztításával anyagi és erkölcsi mélypontra juttatja az országot, melynek feje felett Damoklesz-kardjaként lebegett a környező államok, és azok törekvéseit szentesítő Antant-hatalmak által megfogalmazott békediktátum rémálma. A rémálom, mely Trianonban majd valóra is válik.

A patkányforradalom hatására azonban elindult az országban az ellenforradalmi tevékenység is. Kezdetben Aradon, majd végül Szegeden új ellenforradalmi kormányok alakultak, melyben Károlyi Gyula gróf felkérésére Horthy Miklós is részt vesz és elvállalja a hadügyminiszteri posztot. Rögtön neki kezd a kommün romjain a Nemzeti Hadsereg megszervezésének, majd a következő kormányátalakítás után megkapja annak fővezéri tisztét is.

E hadsereg élén vonul be 1919. november 16-án a románok által kifosztott és az előző nap kiürített Budapestre. A lelkesen éljenző tömeg előtt, a Szent Gellért téren mondja el az, azóta szállóigévé vált beszédét, melyben tetemre hívja a megtévelyedett fővárost. Egyúttal meghirdeti a megbocsátást is, megteremtve ezzel az egész nemzetet átölelő összefogást, amely végül is az ország konszolidációjához vezetett.

Horthy kormányzóvá választása után rövid idő alatt a növekedés útjára terelte a magyar gazdaságot és ezzel együtt kivezette az országot a külpolitikai elszigeteltségéből is. Új országépítéshez kezdett és a harmincas-negyvenes évek fordulójára Magyarországot, a kelet-közép európai térség egyik legígéretesebben fejlődő országává tette.


Összehasonlítva az akkori és a mostani történéseket, nem kell nagy történelem szakértőnek lenni ahhoz, hogy meglássuk azokat a párhuzamokat, amik a két korszak között húzódnak. Úgy, ahogy annak idején, úgy ma is súlyos gazdasági válságban van Magyarország. Akkor is elloptak tőlünk mindent, mint ahogy ma is ez a helyzet. Akkor is egy patkányforradalom után voltunk, és nagyon nem lehet másnak nevezni az elmúlt évek szoclib országlást ma sem.

Ma ugyanúgy meg kell tisztítani az országot a hazaáruló politikusoktól, a korrupciótól, a magyargyűlölő álliberalizmustól, mint annak idején. Ezer év elteltével újra el kell foglalnunk hazánkat, a Kárpát medencében, azért, hogy egy magyarnak se kelljen rettegésben élnie, hogy a globális erőkkel szemben, a miénk maradjon a magyar föld.

Ahogy kilencven évvel ezelőtt, úgy most is teljes paradigmaváltásra van szükség, mert a jelenlegi történelmi helyzetből is csak így vezet kiút. Senkire és semmire sem szabad tekintettel lennünk, csak és kizárólag a magyar érdekre. Minden falat le kell dönteni, amely a magyarság útjában áll, hogy Magyarország ismét, a magyaroké legyen.


http://radicalpuzzle.blogspot.com/2009/11/egy-bevonulas.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A cél megfélemlíteni a magyaro
  2009-11-16 20:49:09, hétfő
 
  A cél egyértelmű: megfélemlíteni a magyarokat! - Nagytárkány magyar polgármestere a tót rendőrőrsön
2009. november 16. 01:07:39

A héten derült ki, hogy Nagytárkány polgármesterének a rendőrőrsön kellett számot adnia arról, hogy miért csak magyarul hirdetnek a hangosbemondón a városban. A minisztérium komolyan vette a feljelentést, miszerint az említett településen nem hirdetnek szlovákul, és azonnal intézkedett.

Dörzsölhették a tenyerüket a nyelvtörvényt megalkotók, hogy ,,Lám erről beszéltünk! Felvidéken a magyarok lakta településeken nem beszélnek szlovákul!" Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Nagytárkány színtiszta magyar község, ahol a szlovákok is jól beszélik a magyar nyelvet és megértik azt. Viszont a hivatalos közügyekben a polgármester mindig államnyelven kommunikált velük. A minisztérium a rendőrséget használta fel a bűntény elkövetésének kivizsgálására. Micsoda bűntény, hogy csak magyarul szólt a hangosbemondó? Vajon milyen büntetést kap a polgármester? Mi a célja a feljelentőnek és mi a minisztérium célja?

Talán egyszerűsíthetjük: A megfélemlítés! Ne beszélj magyarul, mert feljelentünk és fizetni fogsz! Ne értsd a magyar nyelvet, mert kiközösítünk és nem leszel az állam barátja! Ne merj semmiféle tüntetést szervezni, ne próbálj visszafeleselni, mert a rendőrség azonnal intézkedik!

Akik eddig jóban voltak egymással, magyar család a szlovákkal, most lehet ellenségekké válnak vagy eltávolodnak egymástól, mert félni fognak, hiszen nem tudhatni ki súgja be őket, hogy magyarokkal beszélgetnek, üzletelnek. A legmagasabb kormánykörökből kiinduló megfélemlítés lassan mindenhol érezteti majd hatását. A boltosok nem merik majd kiírni üzleteikre magyarul a megnevezéseket, a hivatalokban inkább szlovákul szólalnak majd meg, az egyházban némelyik pap inkább behódol a szlovák akaratnak, mintsem, hogy kiálljon magyar nyája mellett, mert fél, hogy elhelyezik több száz kilométerre valamilyen kisebb falucskába. A szórakozóhelyeken is félelem uralkodik majd, hogy szabad-e magyarul énekelni, hazafias nótákat dalolni vagy inkább szívjuk magunkba a globalizáció termékét és hallgassuk a szlovák rádiók zenéjét és tanuljuk meg a szlovák együttesek dalait. Félnek majd a munkahelyeken magyarul beszélni a munkások, és ami a legborzasztóbb: a magyar szülő - lehet még jobban - fél majd magyar iskolába adni gyermekét!

Slotáék még ennél is továbbmennek, amikor új törvényjavaslatot tesznek a hazafias nevelésről és az ország védelméről. Erősíteni a nemzettudatot az iskolákban, az önkormányzatokban és lehetséges majd a munkahelyeken is! Mindenhová szlovák címert, zászlót, himnuszt, alkotmányt, hogy lássa a magyar, ki az Úr a házban!

Kéjes vigyorral és fröcsögő szájízzel dörzsölik a markukat a soviniszta szlovák politikusok, hiszen Európa hallgat, Csonka-Magyarország gyenge, így bármit megtehetnek! Ha az anyaországban kitűzik a magyar zászlót vagy az Árpád-sávos zászlót az már bűn, ha Szlovákiában használják majd az iskolákban és az önkormányzatokban az dicséretes, hiszen a nemzeti identitást erősíti.

Félelmet kelteni! Ez a célja a szlovák kormánypolitikának és táptalajra is hullik, ha hagyja magát megfélemlíteni a felvidéki magyarság. Ha hagyja, hogy árulók képviseljék, akik csak a pénz szagát érzik és addig magyarok, amíg érdekük azt kívánja. Ha hagyja, hogy szétverjék az egységet és beférkőzzenek közénk a megalkuvók, a sunyi ,,bólogató Jánosok", a régi rendszer visszamaradt csökött kommunista ügynökei, ha hagyja, hogy gyermekeik inkább szlovák iskolába járjanak, mintsem magyarba!

Ha hagyjuk elveszünk és beolvadunk, ami a szlovák politika célja és ennek érdekében újabb és újabb törvényeket hoz majd. A megyei választások után jövőre még nagyobb erővel kell kimondani: Mi is itt vagyunk! És ez csak akkor válunk láthatóvá, ha elmegyünk szavazni és a magyar egységre szavazunk, azokra, akik valóban képviselnek bennünket, a magyarságot, a szülőföldünkön való boldogulást!

A félelem a gyengék tulajdonsága, akik az életben örök szorongásban élnek és nem állnak ki elveik mellett. Roppant egyszerű a válasz a félelemkeltésre: Merjünk magyarok lenni!

(Felvidék Ma)
Noika, v,

Forrás: Szentkorona Radio
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2009.10 2009. November 2009.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 686 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 122
  • e Hét: 2382
  • e Hónap: 19175
  • e Év: 152092
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.