Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 35 
Bazi nagy oltás kérdőjelekkel
  2009-11-21 23:41:01, szombat
 
  BAZI NAGY OLTÁS, KÉRDŐJELEKKEL.


Nem vagyok szakember a témában, de a kérdések bennem is felmerülnek, hogy miért ez a nagy felhajtás H1N1 ügyben?
Miért lettünk hirtelen ilyen fontosak annak a kormányzatnak, amelyik eddig csak a zsebünkben kotorászott vagy belénk rúgott?
Miért adott egy pár forinttal induló, ismeretlen tulajdonú off-shore cégnek 3 milliárd forintot a közpénzből az a Gyurcsány, aki hirtelen lett ,,jó gazda(g)"?
Ha valóban komoly világjárvány fenyegetne, akkor a felkészülés miért nem szervezettebb?
Neked nem gyanús, hogy reklám célból lett hirtelen hiánycikk a vakcina, majd jött a teljes ellátottság és a oltópontok ötlete?
Miért titkosították 10 évre azt a szállítási szerződést, amit egy off-shore céggel kötöttek? Talán attól féltek, hogy a bankrablók a vakcinára fognak áttérni?
Miért az adatvédelmi biztosnak kellett szólnia, hogy: a szerződésben foglalt közérdekű adatokat tegyék megismerhetővé?
Miért ez a nagy sietség az enyhe tünetekkel járó betegségnél?

Mintha világszinten is hasonló lenne a helyzet: a nemzetközi média, előre tudta, hogy a nyáron, Brazíliában ki fog robbanni a járvány, (volt kb. 4 ember, aki köhögött) őszre azonban nemzetközi méreteket ölt majd...
Persze ezt még meg lehet magyarázni a szenzációhajhászás lapeladást növelő hatásával, de a média azóta is, fáradhatatlanul dolgoznak a hisztériakeltésben, a félelem gerjesztésében, s egyre nagyobb a pánik..... lehet, hogy ez a valódi cél?
Vagy a chip, esetleg a mégis a kiirtásunk a fontos a számukra?
Legyünk roppant módon észnél és gondolkodjunk!

Szeged, 2009-11-20 Dr. Bene Gábor S
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Oltassunk, ne oltassunk? Ez i
  2009-11-21 23:28:42, szombat
 
 
Magyar Honfitársaim!

Egy "slágertéma" egy "slágergyanús" számban.

Ki nem állom ezt a

http://www.youtube.com/watch?v=I3di96LzqMY&feature=player_embedded

zenei műfajt, stílust, de ez a fickó már a legelső számával megfogott engem. Nem csak a tartalommal, de zenéje hangulatával is.

Oltassunk, ne oltassunk? Ez itt a kérdés!

Remélhetően egyre kevesebbek számára kérdés! Járványnak még nyoma sincs, de oltóállomások vannak már az ország egész területén. Nem különös ez a nagy gondosság, gondoskodás?

"A magyar könnyen elalszik, ha simogatják." /gróf Széchenyi István/ Legyen ez most a mottó!

És talán itt az idő, hogy elaludjon a magyar örökre.... kell a hely. Hihetetlen mértékű Budapesten az izraeli tőke beáramlása. Az építési beruházásokat, mint iroda és lakás, szinte kizárólag az izraeli zsidó tőke finanszírozza. Az én lakókörnyezetemben ezrével állnak üresen az újonnan épített lakások irodák, melyeket az elmúlt néhány év ideje alatt építettek. Vajon kikre várnak ezek a lakások, irodák?

És a baj nem kizárólag itt van csak! A baj az, hogy az emberiségellenes bűnök nap mint nap elrendelője, azaz simon perez, valamint csürhe bandája úgy vásárolja fel Magyarországot, hogy előbb magyarországi szálláscsinálóikkal teljesen lepusztíttatták. Az őshonos, államalkotó népet, nemzetet teljességgel ellehetetlenítették, hogy aztán fillérekért bocsássuk árúba földjeinket, lakásainkat, mindenünket. A probléma itt van! És akkor nem beszéltünk még az aljas bankokról, a deviza-büntetnek számító spekulációkról, mellyel több százezer honfitársunkat húztak be a csőbe.

Az elmúlt két év során mesterségesen, folyamatosan erősítették a forint árfolyamát a nyugati kemény valutákkal szemben. Alacsony kamattal devizaalapú lakás és egyéb hiteleket dobáltak szinte mindenki után, aztán a devizaárfolyamok alakulását (ismét mesterségesen!) ellenkezőjére változtatták; a hitelszerződéseket egyoldalúan, galád módon megváltoztatták. Ennek eredményeként tízezrével veszítik el most otthonukat a magyar családok. Egyszerűen kidobják őket az utcára.

És akkor még ez sem elég az egyébként évezredeken keresztül hihetetlen türelemmel, fondorlattal taktikázó zsidóknak. De most, hogy érzik a meleg zsákmány szagát, hihetetlen gyorsasággal kapnak vérszemet; azonnal kell minden, amire egész történetük során lassan, igen nagy alapossággal készülődtek. Remélhetően ez a hihetetlen kapzsiság lesz a vesztük!

Itt a laboratóriumokban kitenyésztett H1N1 vírus, mely igazából olyan erőtlen, mint a lepkefing. De több szakember szerint szervezetünkben a vakcinával együtt, a hazánkat elfoglalni készülő zsidók számára így már "csodákra" lesz képes. Puskalövés nélkül, ráadásul immár ingyen szerzik meg ezt a szent földet, melynek minden talpalatnyi részét évszázadokon át apáink vére, anyáink könnye, s verítéke áztatta.

El lehet dönteni, hogy beoltatjuk-e magunkat, vagy nem. Ha mint birkák, leoltatjuk magunkat, akkor esetleg nagyon kevesen maradunk ahhoz, hogy a farkast legyőzzük. Tehát a felelősség most már azért is óriási, mert nem csak magunk, szeretteink megmaradása, hanem a magyarság megmaradása a tét.

Szebb jövőt, kellő óvatosságot, s körültekintést kívánok Mindenkinek!

Üdv.:
Vattay Szabolcs
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
kikapcsolódás
  2009-11-21 23:23:12, szombat
 
  kikapcsolódás


Mi a különbség a terrorista és a menstruáló nő között?
- Egy terroristával lehet beszélni.

Hány típusa van a nőknek?
- Három. A facér, a nagyon facér és aki él-hal a facér.

Mi a hasonlóság a nőben és a parkettában?
- Ha jól fekteted, akkor életed végéig taposhatsz rajta.

Kit érdemes elvenni feleségül?
- Az árvaházból egy néma lányt. Se duma, se anyós.

Mi a különbség a bűn és a vétek között?
- A kefélést elkezdeni bűn, de abbahagyni vétek.

Mikor kéri meg egy fiú egy lány kezét?
- Amikor az övé már elfáradt.

Miért van a nőknek három agysejtjük?
- Az egyik a menstruációt iranyítja, a másik a hisztériát, a
harmadik pedig az előző kettőt kombinálja.

Miért kezdődik jövőre a nők személyi száma hárommal?
- Mert a delfin feljött a második helyre.

Hogyan lehet vízbe fojtani egy nőt?
- Tükröt teszel az úszomedence aljára.

Ki kapja a 2007-es orvosi Nobel díjat?
- Akinek sikerül átültetni egy női agyat egy tyúk
koponyájába úgy, hogy az ott nem lötyög.

Hogy hívják azt a nőt, aki elveszíti értelmi képességeinek
90%-át?
- Özvegy.

Mi a különbség az élvezet és a döbbenet között?
- Kilenc hónap.

Hogyan lesz öngyilkos egy plázacica?
- Összegyűjti az új ruháit egy kupacba, és a tetejéről
leveti magát.

Hogy mondják azt, ha egy szöke nő befesti a haját barnára?
- Mesterséges intelligencia.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
"elég a vörös terrorból"
  2009-11-21 23:04:16, szombat
 
  '56-os antibolsevikok: "elég a vörös terrorból"

Elég volt a bolsevista hazaáruló és népnyúzó végrehajtó hatalom országlásából.
A mai kormány végső fejvesztettsége odáig fajult, hogy a hazájukért aggódó, önfeláldozó és a rászorulók védelmére kész magyar emberekre a méltatlanná váló rendőr pribékeket uszítja.A törvényesség látszatával sem törődve olyan feszültséget indukálnak,hogy okot találjanak a joggal elégedetlenkedők terrorizálására.
Azt mondják, hogy a közbiztonság és a rend fenntartása miatt mindent képesek bevetni. Ismerjük ezt a rendet. Az ő rendjük a Károlyi, Szamuely, Kun, Rákosi, Péter G., Farkas M., Kádár, Münich, Marosán és a pályát tévesztett konzum táncos Gyurcsányi rendje. Ezért a rendért mindenre képesek, valóban. Ezért történhetett meg 1919-ben a patkány forradalmárok,1948-ban a Szovjetunióból exportált bolsevisták, 1956 után a pufajkások nemzet pusztítása és ezért verte végig a hatalom által erkölcsileg lezüllesztett rendőrség az 1956-os forradalom és szabadságharc ötvenedik évfordulóján a magukra hagyott ünnepelni vágyókat, mert tudták, hogy egyetlen bűntényüknek sem lesz következménye. Ezt még a nemzetközi bolsi barát haverjaik is kéjjel nézték.
De tévednek, mert ma már egyre nagyobb számban vagyunk, akik eltérően a hajbókoló ellenzékiektől szembe szállunk a bolsevista hatalom-bitorlókkal. Nem nyugszunk bele abba, hogy sorsunkat tönkre tegyék. Nem adjuk, ami a miénk. Mi, akik a pesti srácok példáját tekintjük egyedüli magatartásmintának, visszautasítjuk a hazánk kiárusítására és a magyar föld idegen kézre juttatására felesküdött bitangok népnyúzó politikáját. Önök, akiket a magyarság mára már legádázabb a ellenségeinek tekint, nem tudnak bennünket legyőzni. Ha még nem olvasták volna Orwell Állatfarmját, ajánlom a figyelmükbe, mert majd igen nagy meglepetés fogja érni magukat, ha a Napóleon által vezetett disznók és csahos kutyák sorsára jutnak.
Szégyen és gyalázat, hogy ismét ide jutott Magyarország.
Ha még most sem veszi észre népünk, akkor megérdemli sorsát. Ne hagyjátok a Magyar Gárdát és a nemzeti radikális erőket, hiszen már nincs más esélyünk, minthogy sorainkat szorosra zárva megvédjük a magyar nemzet jussát.
Ezért: "Aki magyar velünk tart!" És azért is ,,Adjon az Isten szebb jövőt!" ,,Éljen a Magyar Gárda, a magyarság archimédeszi fix pontja!

Budapest, 2009.november 21-én

Az '56-os Konzervatív Antibolsevista Szövetség
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Interjú egy Bábonyban harcoló
  2009-11-21 22:22:30, szombat
 
  Interjú egy Bábonyban harcoló ellenállóval



2009-11-21. 13:56

http://kuruc.info/r/35/50805/





A vasárnapi sajóbábonyi események mérföldkőnek számítanak a
magyar-cigány viszonyban.

Az egyik résztvevő hazafi adott interjút a Szent Korona Rádiónak és
több, elhallgatott részletet is megoszt a nyilvánossággal.





Hogyan jutottak ki Sajóbábonyra?



- 2009. november 15-én, vasárnap kora délután a Magyar Gárda néhány
helyi tagja keresett meg minket, tájékoztatva arról, hogy
Sajóbábonyban az előző nap folyamán a Jobbik lakossági fórum
főszervezőjét támadás érte és a helyi cigányok részéről durva
fenyegetések hangzottak el. A Magyar Gárda tagjai megkértek minket,
hogy ha tudunk, menjünk le és segítsünk a megfenyegetett magyar
embernek és családjának. Itt kiemelném, hogy nem vagyunk a Magyar
Gárda tagjai. Aznap késő délután elindultunk, de a 26-os főút és a
sajóbábonyi bekötőút kereszteződésénél a rendőrök már megállították az
autókat, azonban a mi két autóink minden nehézség nélkül bejutottak az
úton. Mivel korábban értünk oda, mint a Magyar Gárda többi tagja, így
a falu bejáratától kb. 300 méterre, még a bekötőúton álltunk meg az
autókkal. Ameddig vártunk, három másik autó is megérkezett, melyben a
Magyar Gárda szimpatizánsai ültek, majd megálltak és beszélgetni
kezdtünk. Ez a részünkről hiba volt, mert a sajóbábonyi cigányteleptől
kb. 200-250 méterre, tehát látótávolságra álltunk. Ezt pedig a
cigányok észrevették, majd néhány perc múlva már hangos fenyegetések
hangzottak el. Azt is lehetett látni, hogy nagy mozgolódás van náluk.



Ekkor kezdték az offenzívát a cigányok? Hogyan zajlott a támadás?



- Körülbelül 20 perce beszélgettünk, amikor egy rendőrjárőr jelent
meg, azzal a céllal, hogy megtudja, hogy kik vagyunk és miért
tartózkodunk ott, azonban nem igazoltatott minket. Újabb 10-15 perc
elteltével Sajóbábony határában, a község felől 40-50 cigány jelent
meg gyalogosan, illetve egy fehér kisteherautóval. Ez a több tucat
cigány szemmel láthatóan indulattal jött felénk, felfegyverezve.
Szamurájkardok, vasvillák, balták és egyéb, a közbiztonságra veszélyes
eszközök voltak náluk. Az ott tartózkodó járőr látta azt, hogy ebből
baj lesz és az autójával keresztbe állt a cigányok előtt, így próbálta
őket visszatartani. Az mindenki számára világos, hogy egyetlen rendőr
- aki, ha jól láttam közlekedési volt - nem sok hatással volt a
dühöngő cigánycsürhére. Próbálta a cigányokat szóval visszatartani és
a gumibotja is előkerült, ha jól láttam. A támadók, felmérve a
terepet, hogy csak egy rendőr, illetve mi 10-12-en állunk velük
szembe, létszámbeli fölényüket kihasználva azonnal nekünk rontottak.
Kezdetben rendezetten próbáltunk visszavonulni és az egymás mögött
álló autókba szálltunk. Ez volt az a pillanat, amikor a cigányok úgy
gondolták, hogy szabad útjuk van és rátámadtak az ott parkoló
személygépkocsikra. A különböző médiumok által bemutatott piros Suzuki
állt legközelebb a haramiákhoz, így a cigányhorda "haragja" erre
összpontosult. Itt szeretném felhívni a figyelmet arra a fontos
tényre, hogy a cigányok csak és kizárólag azon részét támadták az
autónak, ahol jó eséllyel okoztak személyi sérülést. (Valóban, a
fényképeken nem lehet látni, hogy az autó fémmel borított részein
látható károkat okoztak volna - a szerk.) Tehát nem igaz az a hír,
hogy ész nélkül rongálták a kocsit, hanem nagyon is tudatosan oda
ütöttek, ahol látták, hogy ül valaki. Ebben a Suzukiban három személy
ült. A sofőr egy 18 éves fiatalember volt, a hátsó ülésen pedig egy 16
éves lány és egy középkorú hölgy foglalt helyet. Miközben a cigányok
szétverték az autót és meg akarták ölni a benne ülőket, a jelenlévő
többi tag és mi is hátrébb tudtunk húzódni az autókkal.



A Suzuki a garázda cigányok csapdájában rekedt. De mi történt ezek után?



- Miután mi is biztonságba vittük a kocsinkat, azonnal a megtámadott
Suzuki utasainak felmentésére indultunk, mert akkor tudatosult
bennünk, hogy nekik nem sikerült visszatolatni. Mindössze három fővel
indultunk az ellentámadásra. A helyzet úgy nézett ki, hogy az álló
Suzukit körülvették a cigányok és minden oldalról ütötték-verték.
Láttuk azt, hogy a szamurájkardok és a balták már többször lecsaptak
az autó ablakaira, illetve ki lehetett venni, hogy az utastérbe is
beszúrtak. Nekünk a Suzuki hátsó része felől kellett beverekedni
magunkat, hogy rést tudjunk nyitni az autónak, hogy el tudjon jönni.
Amikor mi elindultunk a felmentésre, az autó körül már bezárult a kör.
Mivel a Suzukihoz nem jutottunk, így ezt a kört meg kellett bontanunk.
Ez csak úgy sikerült, hogy bevívtuk oda magunkat, fegyvertelenül,
mindössze az ökleinket használva. Amikor az autó csomagtartójához
értünk, akkor már rést nyitottunk a körön, mert sikerül pár cigányt
kiütni. A cigányok egy-két percig megdöbbentek azon, hogy teljesen
váratlanul ellentámadás indult. Emiatt néhány pillanatra megálltak és
ezt használta ki a Suzuki sofőrje, akinek sikerült így kiszakadnia a
cigányhorda gyűrűjéből.

A döbbenet azonban nem tartott sokáig és megint felmérték a helyzetet,
hogy csak hárman állunk szemben fegyvertelenül, a 40-50 fő
felfegyverzett családtagjukkal. Ekkor akartak nekünk jönni, de
megjelent három rohamrendőr és azonnal a cigányok első sorainak
rohantak és elkezdték visszaszorítani őket, minél távolabb tőlünk és a
hátrahúzódott piros Suzukitól. Az autó megtámadásától az ellentámadás
végéig kb. 30-40 másodperc telt el. A három rohamrendőrt pillanatok
alatt újabbak követték és úgy száz méterre szorították vissza a
cigánycsürhét. Innen kezdve állóháború alakult ki. Kb. 40-45 rendőr
vett részt a cigányok visszaszorításában. Időközben a Magyar Gárda
40-50 tagja is megjelent, akik úgy két perccel késték le az attakot,
így a támadást tíz-tizenketten szenvedtük el.



Hogyan vélekedik a rendőrség fellépéséről?



- Miután elkezdődött a csürhe visszaszorítása, a rendőrök és a
cigányok között kisebb összecsapások voltak, de véleményem szerint a
karhatalom most elég jól kezelte a helyzetet ezen részét. Azonban a
kereszteződésnél álló rendőrök azt jelentették rádión a készenléti
állománynak, hogy egyre több Magyar Gárda tag és szimpatizáns
várakozik az elágazásnál, hogy a segítségünkre siethessen, de őket már
nem engedték be. Így több tucat gárdista volt kénytelen itt várakozni.
Ezzel egy ideig nem is volt gond, egészen addig, amíg más
településekről nem kezdtek özönleni a cigányok a sajóbábonyi társaik
segítségére. A rendőrök azonban az útzárnál nagy részüket nem engedte
be.

Meglátásom szerint, itt nagy hibát követett el a rendvédelmi szerv,
ugyanis ezen az ellenőrzőponton gárdisták és szimpatizánsaik néztek
farkasszemet az újabb cigányok hullámaival, amely könnyen egy újabb
incidenshez vezethetett volna. Szóváltásokon kívül azonban komolyabb
atrocitásra nem került sor. Véleményem szerint ebben közrejátszhatott
az is, hogy a sajtó munkatársai is itt voltak, mert őket sem engedték
be, ez pedig feltehetően visszatartó tényező volt. De az éremnek van
másik oldala is. Amikor szétválasztottak minket a rendőrök a piros
Suzuki ostroma után, mindösszesen két cigányt vettek őrizetbe és még
arra sem vették a fáradtságot, hogy igazoltassák őket, hogy miért
vannak csoportosan, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökkel
felfegyverkezve egy közterületen. Az egyik támadó, aki az elhíresült
baltás ütést mérte a Suzukira, egy 16 év körüli, 170 cm magas és kb.
60 kilós cigány volt. Őt emelték ki először és bilincselték meg. Itt
azonnal felmerült bennünk a gyanú, hogy a készenléti rendőrség tagjai
nem akarnak vagy nem tudnak fellépni a szemmel láthatóan erősebb
testalkatú vezércigányokkal szemben és feltehetően a helyi cigányok is
beáldozták a kis suttyókat. Arra kérdésre, hogy a rendőrök mennyire
jól látták el a feladatukat, arra tökéletes példa, hogy amikor a 10-12
gárdaszimpatizáns igazoltatására egyetlen huszonéves közrendőrt
küldenek ki, majd vele szemben megjelenik 40-50 felfegyverzett cigány,
ez a szerencsétlen hiába rádiózott hosszú perceken keresztül,
erősítést nem küldtek. Ekkor már arra is gondoltam, hogy talán őt is
be akarják áldozni. Azonban ez szétoszlott, mert a cigányokkal való
közelharc után, jött a három rohamrendőr, akik eléggé határozottan
lépetek fel a csürhével szemben és kezdték visszaszorítani őket a
beérkező erősítésükkel. Itt megjegyezném, hogy több honlapon is
megjelent az, hogy 3 megyéből kellett rendőröket vezényelni ide.
Szabolcsból, Borsodból és Pestről, más hírek szerint Hevesből is jött
erősítés és nemcsak a bevetési egységet tagjairól van szó, hanem az
utcai közrendőrökről is.

A Szent Korona Rádió olvasóinak és hallgatóinak felhívnám a figyelmét,
hogy gondolkozzanak el azon, hogy egyetlen falu cigányait három-négy
megye rendőrei voltak csak képesek úgy-ahogy megfékezni. Ezer cigányra
több megyéből kellett rendőröket vezényelni. Sajnálatos, hogy az ő
számuk már meghaladta az egymilliót. Felmerül bennem a kérdés, hogy ha
egyetlen falura három-négy megye rendőreit kellett vezényelni, mi lesz
akkor, ha ez az egymilliós cigányság megindul? Lehetne itt beszélni a
rendvédelmi szervek leépítéséről, lehet beszélni arról is, hogy a
csapaterős karhatalmi egységek olyan rossz helyen állomásoznak, olyan
pocsék taktikával legyengítve, hogy több órába telt, amíg a helyszínre
megérkeztek. A borsodi rendőrök többsége alapvetően hasonlóan álltak
az eseményekhez, mint mi. Egy-egy elszólásukból lehetett érezni, hogy
mivel ők is cigánytelepeken, súlyosan cigányfertőzött vidéken végzik
munkájukat, pontosan látják, hogy mi is folyik itt.



Hogyan zajlott tovább az este?



- A Suzuki megtámadása után másfél-két órával már nyugalmasabb
hangulat uralkodott és a cigányokat is visszazavarták helyükre. Ebben
az időben már lehetett látni, hogy tüzeket gyújtanak és hallani azt,
hogy "félelmükben" kiabálnak. Ekkor beszéltünk arról az egyik
gárdaparancsnokkal, hogy be kell mennünk a faluba. Az ok nagyon
egyszerű: azért, mert ha ezt a támadást szó nélkül hagyjuk - és
valljuk meg az addigi történtek nem a mi győzelmünket mutatták -,
akkor a cigányok vérszemet kapnak, hogy csoportosan és
felfegyverkezve, magyarokra támadni bárhol, bármikor szabad, hiszen
ennek semmiféle retorziója nem lesz. A sötétedés után már egyfajta
állóháború alakult ki. A cigányok a telepen, mi pedig a község
határában várakoztunk, ahol folyamatosan ment az egyeztetés egy
magasabb rangú rendőrrel, hogy bemehetünk-e vagy sem. A rendőrség
aztán hosszas gondolkodás után úgy döntött, hogy mégsem mehetünk be,
mert ez olyan kockázatot jelent, amit nem tudnak vállalni és
biztosítani. Ekkor döntött úgy a Magyar Gárda egyik helyi vezetője,
hogy a Gárdával és a Jobbikkal országos demonstrációt, vagy legalább
egy sajtótájékoztatót kell majd itt, Sajóbábonyban tartani.

Amint láttuk, ezt Vona Gábor és a Jobbik meg is tette kedden. Mi a
helyszínt úgy fél 10-10 körül hagytuk el. Ekkorra már megérkezett az
országos cigányvajda és a borsodi vajda is. A cigányok számának
változásáról pontos információkkal nem rendelkezem. A mi oldalunkon
többen elindultak haza, mások pedig csak ekkor érkeztek meg. Ha jól
emlékszem, Sajóbábony határában 300-400 fős, magyarokból álló csoport
volt, a telepen pedig több, mint ezer cigány tombolt. Amiről szintén
kevesen adtak hírt, az gyakorlatilag az, hogy 8 óra után, a cigányok
már nem a Magyar Gárdával harcoltak, hanem rendőr-cigány konfliktus
volt. Ezt azért tartom fontosnak, mert a fősodrú média csak a Gárdát
és azok szimpatizánsait hibáztatja. Miért nem szóltak arról a hírek,
hogy miután visszaszorították a cigányokat, a rendőrségnek Pest
megyéből kellett erősítést kérni, mert már az is gondot jelentett,
hogy benntartsák a cigányokat a telepen.



Az események megszervezése mennyire volt kidolgozott?



- A Magyar Gárdáról és tagjairól is szót ejtve el kell mondanom, hogy
fejetlenség uralkodott és sokan sokáig nem tudtak semmit. Amit ott
tapasztaltam az azt erősítette meg bennem, hogy bár sokan vannak és
számuknak köszönhetően némely feladatot hatékonyan tudnak ellátni, de
amikor krízishelyzet van, akkor nem igazán állnak a helyzet
magaslatán. Azt gondolom, hogy az események ilyen alakulásában mi is
hibát követtünk el, mert a találkozópontra hamarabb érkeztünk, mint
azt valójában kellett volna. Ráadásul ez a cigányteleptől
látótávolságon belül volt.

Amíg mi várakoztunk addig a cigányoknál hatalmas rohangálás volt és
vitték a híreket. Azt tisztán lehetett látni, hogy egy felbolydult
méhkashoz hasonlóan jönnek elő a putrikból. Az események után világos
számomra, hogy ha egy hasonló demonstrációt akar valamely nemzeti
szervezet, azt úgy kellene csinálnia, hogy a községtől néhány
kilométerre kell kijelölni egy gyülekezőpontot, hogy onnan sokan és
hirtelen érkezzenek meg az adott településre. Ezzel elkerülhető, hogy
a cigányok ne tudják egymást értesíteni, ne legyen idejük felkészülni
és fegyverkezni. A hibásak egyértelműen mi voltunk a már említett okok
miatt. Hozzáfűzném, hogy egyáltalán nem igaz, hogy akárkit is
elsodortunk volna. Esetleg azt tartom lehetségesnek, hogy az
ellentámadás során, miután megnyílt a kör, a tolató Suzuki az egyik
cigányt elsodorhatta. De az egyértelmű hazugság a cigányok részéről,
hogy ők az okból rohanták meg a Suzukit, mert elsodortunk közülük
valakit.



Ön szerint az események mennyiben változtatják meg az eddig is feszült
helyzetet Borsodban, illetve az ország más részein?



- Az eset utóhatásáról annyit elmondhatok, hogy két-három nap kevés
ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket vonjunk le. Meggyőződésem
szerint, ha mi nem indulunk a Suzuki felmentésére, illetve ha a sofőr
nem használta volna ki a pillanatot a visszavonulásra, akkor itt egy
újabb olaszliszkai tragédia történt volna. Hónapoknak kell eltelnie
ahhoz, hogy igazán lássuk mi is volt ennek az eseménynek a súlya. Egy
azonban biztos, ezzel az esettel - az olaszliszkaihoz hasonlóan -
valami elkezdődött. A cigányvajda fenyegetésére, amikor is
kijelentette, hogy bármikor húszezer cigány ki tud állítani, annyit
mindenképp hozzáfűznék, hogy ne higgye azt - és a magyarországi
cigányság se -, hogy a magyarság nem fogja megvédeni magát.

Ha a számokat nézzük akkor egyelőre még többen vagyunk és biztos
vagyok benne, hogy amennyiben valaki veszíthet ebben a harcban, az a
cigányság lesz. Elég volt abból, hogy fenyegetnek minket, abból meg
végképp, hogy a cigányvezetők sunyi, álarcos kígyópolitikát
folytatnak. Akár az országos vajda, akár Lakatos Attila bárhol
nyilatkozik, mást sem hallunk, mint azt, hogy "együtt kell élnünk,
éljünk békében, senkinek se jó, ha polgárháború lesz". De ezek után
lemennek a cigánytelepekre, ott bujtogatják a romáikat, majd osztják a
pénzt és a telefonszámokat, hogyha bármilyen vélt sérelem éri őket,
akkor lehet riadóztatni a vezércigányokat, a magyaroknak pedig nem
kell irgalmazni. Ebből végképp elég volt. Ezért a cigányvezetőknek
ideje lenne színt vallani. Vagy a békés életet választják, de akkor
elég a szavakból és ezt bizonyítsák is be, vagy valljanak színt, hogy
igenis ők bujtogatják a cigányaikat. Ennek tükrében fogunk mi is
hozzájuk viszonyulni.



Mit gondol, ilyen szomorú helyzetben mit kellene tennie a magyarságnak?



- Ennél feszültebb a magyar-cigány viszony, nem tudom, hogy volt-e már
valaha. Hogy mit is kellene tenni? Azt biztosra veszem, hogy a
cigányok most vérszemet kaptak, annak okán, hogy szerintük sikeresen
verték vissza a Magyar Gárdát. Mivel nem tudtunk bemenni a községbe a
támadás után, így ez az igazi jobboldal számára, illetve a magyar
fiatalok számára presztízsveszteség volt. Remélem, hogy a magyar
fiatalság cselekvőképes része kiegyenlíti a számlát és valamilyen
módon revánsot vesz a közelükben garázdálkodó bűnöző cigányokon.

Országos szinten miben változik a viszony? Szerintem ezt csak akkor
fogjuk megérteni, ha kirobban a háború. Hogy ez milyen lesz? Nemrég
beszélgettem erről a testvéremmel. Mint minden akaraterős magyar
fiatal, 2006-tól mi is ott vagyunk Budapest utcáin. Székházostrom,
október 23-a, március 15-e, buziellenes megmozdulások és még
sorolhatnám. Aki kint volt már ezeken az eseményeken az látta, hogy
durván 2000 fiatal van ilyenkor az utcákon, akik harcolnak. Ezekkel a
fiatalokkal pedig a létszámfölényben lévő rendőrtömeg nem bír, annak
ellenére, hogy hatóságok páncéllal, gránátvetővel, vízágyúval is fel
vannak szerelve. A magyar hazafiak pedig koncentráltan, egész estés
harcokat, üldözéseket tudnak folytatni, mert a rendőrség nem áll a
helyzet magaslatán. Mindezt kétezer fő teszi. Ha megindul az egymillió
cigány, azt hogy fogja megfékezni, ha velünk sem tud mit kezdeni? Ha
ezek a cigányok Borsodban, Szabolcsban vagy akár Somogyban
megindulnak, ez a rendőrség képes lesz őket megállítani? Itt utalnék a
már elmondottakra, hogy három megye rendőrei kellettek egy falu
cigányaira. A helyzet lesújtó. Ennek tudatában felszólítanék minden
magyart, hogy készüljön az önvédelemre. Alakuljanak csoportok és már
ki kell nőni abból is hogy vasrudakkal és Molotov-koktélokkal kell
felkészülni. Eljött az ideje annak, hogy komolyabb eszközökhöz
nyúljunk.

A magyar-cigány viszony alakulása egyedül a cigányokon múlik. De
vegyük már észre, mi magyarok, hogy ez a meghunyászkodó, gyáva
viselkedés semmi jóra nem vezet. Egyelőre még kilencszer annyian
vagyunk, mint ők. Közismert tény, hogy a 8 év alatti gyermekek között
már közel 60 százalékos a cigányok aránya. Most képzeljük el azt, hogy
akkor milyen cigányterror lesz, ha ezek már felnőnek. Most amikor az
ország népességének csak a 10 százaléka cigány és már most milyen
terror van. Mi lesz akkor ha arányuk eléri az 50 százalékot? Ennek
elkerülése miatt kell minél korábban fellépni. Azt is lehetett tudni,
hogy hétfőn ebből az esetből nemzetbiztonsági ügy lett és az illetékes
szerv soron kívül ülésezett. Barátaim informáltak arról, hogy ez az
ülés nem arról szólt, hogy 50 cigány megtámadott tíz magyart, hanem
arról, amit kevesen mernek kimondani, hogy már az NBH is foglalkozik
azzal, hogy a cigányok létszáma, már annyira megnőtt, hogy
kezelhetetlen helyzet elé állítja az országot. Ráadásul ennek a
társaságnak a döntő többsége a bűnöző életmódra rendezkedett be és ezt
felszámolni kötelessége lenne az arra illetékes szerveknek. Amennyiben
ezt nem teszik meg, az egyre súlyosbodó nemzetbiztonsági kockázatot
fog jelenteni.



(Szent Korona Rádió)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az országos fővajda importálta
  2009-11-21 21:56:40, szombat
 
  Az országos fővajda importálta a feka-szindrómát
2009. november 21. 02:45:09


Mielőtt akármelyik liberális bértollnok óbégatni kezdene, gyorsan jelezzük, hogy személyes átélés és tapasztalat alapján mondjuk: a zsidó átlagemberek nem mernek bemenni a fekete gettóba Brooklynban, mert olyan nagy az ellenszenv a pénzemberekkel szemben. Kállai országos cigányvajda meghökkentő kijelentést tett a sajóbábonyi lakossági fórumon, és bizony ez jelzésértékű lehet azok számára, akik profitálnak a cigányok felhergeléséből.

Ha Magyarországon is olyan állapotok következnének be, ahol a cigány kisebbség esetlegesen nemtetszését fejezi ki a másik kisebbséggel szemben, az bizony hatalmas és megoldhatatlan ellentétek forrása lehet. Akkor elmondhatjuk, nagy a valószínűsége annak, hogy nem lesz, hanem volt.

Az országos cigány vajda, aki megjelent a Jobbik keddi sajóbábonyi lakossági fórumán, egyértelművé tette önmaga által a cigányság hozzáállását a másik kisebbséghez. Azért mondható ez így ki, mert még mindig az úgynevezett cigány törvények a meghatározóak a cigányság többsége számára, így a fővajda kijelentése náluk szentírásnak vehető.

Visszaütött az a cigány bumeráng, amely azokon a cigánytörvényeken alapszik, amely ellen a magyarországi médiumok közül elsőként az egykori Pannon Rádió Rockszerda című adásnapjának szerkesztői folytattak vitát a Magyarok Fővárosa című műsorórában Kozma Blanka budapesti cigány érdekvédővel, Marsi Péter Pál fővárosi MIÉP-es frakcióvezető-helyettes társaságában.

A Rockszerda riportere megfogalmazta, addig nem lehet változásról, a cigányok beilleszkedéséről és a társadalomban elfoglalható helyük betöltéséről beszélni, amíg a többség jogrendjével szemben a saját szájhagyomány útján terjedő íratlan törvények szerint élik mindennapjaikat. Ennek pedig alapkitétele a vajda döntése és meghatározása, kijelentései, ami minden cigány számára kötelező érvényű, és ha kell, a többségi jogalkalmazással és jogértelmezéssel szemben is alkalmazzák. Hiába mondtuk ki mindezeket, senki sem foglalkozott velük, senki sem látta a cigány a cigány törvények megléte miatti óriás problémát. Most ez lehet a hatalom egyik veszte, hogy felhasználta, s nem tiltotta ezeknek a törvényeknek az életben tartását. Ezek tehát élnek, s a cigányság sajátos viszonyulásának a saját jogalapját teremtik meg. Ez viszont óriási jelentőségű így az ország további sorsát illetően.

Kállai Csaba országos vajda a Jobbik rendezvényén kifejtette: szeretetre, békére, összefogásra van szükség. "Fogjunk össze, mentsük meg az országot a válságtól, és azon emberektől, akik ezt az országot el akarják foglalni. Én is cigány ember vagyok, ebben az országban magyar emberek fogadtak be bennünket. Magyar ételeket eszünk és főzünk. Mi is megesszük a disznóhúst, a birkát és a marhahúst. Mert vannak emberek, akik nem eszik meg a disznóhúst" - hangsúlyozta a cigányvajda, s azt is kijelentette: nincs félnivalójuk a gárdistáktól, amíg azok fegyver nélkül jelennek meg egy adott településen.

A cigány főnök tehát egyértelműen azokat tette felelőssé a kialakult helyzetért, és hazánk jelenlegi állapotáért, akik a disznóhúst nem eszik meg ugyan, de mások országát, területeit minden további nélkül megkaparintanák. Hatalmas égés ez a cigány gyűlöletvezéreknek, a liberális uszítóknak, árokásóknak, hiszen egy olyan ember szájából hangzott el, akinek szava a cigányság számára útmutató. Sőt, kötelezően követendő. A hatalom sem kezdheti ki most a fővajdát, mert a cigányölések kapcsán állandóan rá hivatkozott, s amikor a hatalom érdekeiről volt szó, Igénybe is vette, felhasználta kijelentéseit. Legfeljebb annyit tehet, hogy megint előveszi a hozzá hű vajdákat, hogy megbuktassa.

Kállai valójában történelmet írt ezzel, a pár mondatával a fentiek szerint. A cigány törvények alapján az átlag cigánynak kötelessége elfogadni, hogy meghatározott és megjelölt emberek akarják elfoglalni Magyarországot, és ez ellen a cigányoknak is harcolniuk kell. Na bumm, az etnikai bomba berobbant, csak nem ott, ahol a kirekesztő gyűlöletkeltők akarták.

Forrás: hunhir.hu


http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=1&Cal=&AID=0&Direkt=Az_orszago s_fovajda_importalta_a_feka_szindromat_62557
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Jobbik a harmadik legnagyobb
  2009-11-21 21:48:38, szombat
 
 
Economist: A Jobbik a harmadik legnagyobb párt lehet jövőre

A vezető brit gazdasági-politikai folyóirat szerint a magyar csoport a térségben már létező szélsőséges erőinek sorába állt be. A jelenség azt sugallta, hogy Kelet-Európában ismét feltámadóban van a szélsőjobb.
FN.hu, MTI
2009. november 13. 14:24

A térség más országaiban ugyanakkor visszaszorulóban van a szélsőjobb: a Lengyel Családok Ligája nevű "idegengyűlölő társaságot, amelynek ifjúsági szárnya antiszemitizmusáról ismert", már 2007-ben "kiütötték" a parlamentből.

A magyarokat ostorozó irredenta Nagy Románia Párt, amelynek vezetője 2000-ben a második helyen futott be az elnökválasztáson, tavaly összes parlamenti helyét elvesztette, és a Jobbik egyenruhás alakulatát is betiltották az idén.



A folyóirat szerint a közép-európai szélsőjobb abban különbözik nyugat-európai megfelelőjétől, hogy más ellenségeket választ magának. A nyugati szélsőjobb erők a bevándorlók ostorozásából élnek, keleten azonban ősibb időkre visszanyúló viszályok érvényesülnek: nemzetiségi kisebbségek, régi területi viták, homoszexuálisok, külföldi pénzemberek és "természetesen a zsidók", a romagyűlölet pedig meghatározó jelentőségű üggyé vált - áll a brit hetilap írásában.



Az elemzés szerint a gazdasági bajokat mindenhol kiaknázzák; még egy évtizednyi növekedés után is rengeteg a szegény és kiábrándult ember. Sokan gondolnak vissza azokra az időkre, amikor az állam megvédte őket a nyers piaci erőktől. Ez olyan szélsőjobbot eredményez, amely az államosítást pártolja, és nem kedveli a piacot - írta a pénteki The Economist.

A jelek szerint azonban a legnagyobb mozgásteret a szélsőjobbnak a korrupció, a gyenge intézményrendszer nyújtja, valamint az, hogy a nagy pártokban kevesen bíznak. A szélsőjobb lényege az elitellenesség; a Jobbik és az Ataka "a centrista pártok támogatásának összeomlásából nőtt ki" - fogalmaz a brit lap.


A lap szerint a Jobbik a harmadik legnagyobb párt lehet a jövő tavaszi magyarországi választások után.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
a Jobbiknak kb. 5%-os erősödés
  2009-11-21 21:40:09, szombat
 
  Ez a mondat - ha eljut mindenkihez - a Jobbiknak kb. 5%-os erősödését fogja hozni



A Fidesz-KDNP elutasítja a szélsőségeket, a hazugságon, kirekesztésen és megfélemlítésen alapuló politizálást. Minden csepelinek - származásra, nemre, korra, vagyoni helyzetre való tekintet nélkül - biztonságban kell élnie, és a mindenkori kormány és a kerületi önkormányzat kötelessége, hogy ezt megteremtse. A közrend-közbiztonság fenntartása pedig az alkotmányos és törvényes keretek közt működő rendőrség feladata, és nem a kocsmákban szerveződő, az utcákon félelemkeltő egyenruhákban és katonai alakzatban masírozó, a munkásőrséget és a nyilasokat felidőző gárdáé - jelentette ki Németh Szilárd


http://gondola.hu/cikkek/68309
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MDF: titkosszolgálati szál
  2009-11-21 21:30:22, szombat
 
  MDF: titkosszolgálati szál

2009. november 21. 08:40:51


A Political Capital (PC) szerződésben állt a Nemzetbiztonsági Hivatallal (NBH) - tudta meg a Magyar Hírlap. A PC 2004 óta politikai tanácsadóként segíti az MDF-et. Az NBH és a PC kapcsolata az UD Zrt.-s lehallgatási botrány miatt lehet különös.

Dávid Ibolya tavaly ősszel azzal támadta meg az MDF elnökjelöltségéért elinduló vetélytársát, Almássy Kornélt, hogy a nála lévő hangfelvétel azt bizonyítja: Almássy az UD Zrt.-vel meg akarta figyeltetni őt. Ilyen felvételeket csak az NBH megbízásából készíthetnek hazánkban. Kiderült: a CD nyilvánosságra hozása előtt azt politikai tanácsadója, Somogyi Zoltán (képünkön) és Herényi Károly frakcióvezető előtt lejátszotta.

Megállapodtak, hogy a pártelnök felkeresi a felvételen szereplő Csányi Sándort, Herényi pedig Almássy tanácsadójának, Tombor Andrásnak a tudomására hozza, a rendelkezésükre áll a hanganyag. Így akarták elérni Almássy visszalépését. Gyulai Attila, a PC ügyvezető igazgatója lapunknak elmondta: 2005-ben cége létrehozott egy kutatócsoportot, amely a regionális politikai szélsőségekkel foglalkozott. Ezután 2006-ban kaptak megbízást az NBH-tól, amelynek részleteiről azonban nem nyilatkozott. Gyulai szerint erről az NBH-t kell kérdezni.

Pindroch Tamás

Forrás: Magyar Hírlap Online
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vigyázat: Átveréssel kezdi kam
  2009-11-21 21:26:54, szombat
 
  Vigyázat: Átveréssel kezdi kampányát az MSzP

2009. november 21. 12:07:05

Óriás plakátokkal indította kampányát a szocialista párt. Ha jobban megnézzük, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy az egyszerű emberek megtévesztése volt a céljuk.

http://www.nemenyi.org/lib/gall/egyeb/hazugmszp_wm.jpg

A félrevezetésre szolgáló plakáton látható pénzérmén ez olvasható: "másfél havi pénzzel több a borítékban".

Akkor ez azt jelenti, hogy 150 százalékkal megemelkedik az ember fizetése, ha az MSZP-re szavaz?

Természetesen ez hazugság!

A másfél havi pluszt éves szinten értik, csak ezt "elfelejtették" közölni. Az eset alapján joggal számíthatunk az eddigieknél is gátlástalanabb, MSzp-s hazugság kampányra.

Vigyázzunk, nem válogatnak az eszközökben!

Z.L.
barikád.hu

Forrás: barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 35 
2009.10 2009. November 2009.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 686 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2145
  • e Hét: 5247
  • e Hónap: 16358
  • e Év: 169854
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.