Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Benyalva
  2009-12-11 21:03:54, péntek
 
  Benyalva

http://radicalpuzzle.blogspot.com/2009/12/benyalva.html


Ezt a bejegyzést most kezdem el írni harmadszorra.

Az első kettőt önkritikusan kitöröltem. Igazából nem volt semmi baj velük, csak a szövegben a trágár szavak aránya jelentősen meghaladta az általam itt a blogon még normálisnak gondolt mértéket. Nem tudom, hogy most majd mennyire sikerül finomabban fogalmaznom, de ígérem törekszem rá.

A lényegre térve. Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam ez a szerdai zsidrák nyomulás egyszerűen kivágta a biztosítékot. Pontosan nem is a nyomulásuk, hanem a mai magyar politikai elit gyomorforgató asszisztálása ehhez. Ahhoz, hogy a Jordán-pozitívak ezt csinálják, ahhoz nincs mit hozzátenni. Mindenki abból él, amiből tud, még ha az, az egyik leggusztustalanabb dolog is a világon. De hogy ehhez a mi Országházunk legyen a díszlet, na az már kicsit sok. Nem, nem kicsit. Az kib@szott kurvára sok.

Gondolom, sokak előtt ismert, hogy ezekben a napokban Magyarországon tartózkodik a holokauszt-mítosz kitalálója Elie Wiesel, a cionista szarláda. Ennek örömére a magyar közélet narancsos és szegfűs része hirtelen egymás nyakába borult és karöltve a hazai zsidószervezetekkel konferenciát szervezett a tiszteletére. Az összejövetelnek szerényen a ,,Magyar-zsidó együttélés - együtt a közös jövőért" nem kicsit árulkodó címet adták, bár szerintem ,,Az észosztás a gyarmaton" még találóbb lett volna.

Normális embernek már a fentiektől is felfordul a gyomra, de hogy a helyzetet még egyértelműbbé tegyék a rendezvény helyszíneként a Parlamentet jelölték meg. Innentől azonban már nem sima hányingerről kell beszélnünk, hanem egyszerűen provokációról.

Mert hát tegyük fel a kérdést: Mégis mi a f@szt keres egy holokamu népszerűsítő rendezvény a magyar parlamentben? Mégis hogy engedhető meg az, hogy a pulpituson önelégült, cionista zsidrákok pöffeszkedjenek? Mégis hogy lehetséges az, hogy az ezerszer önmagával és az általa kitalált történetekkel is ellentmondásba kerülő Wiesel, a magyar parlament szónoki emelvényéről gyalázza és oktassa ki a magyarságot?

És legfőképp, hogy lehet az, hogy mindehhez a magyar miniszterelnök, az ellenzék tagjai mosolyogva asszisztálnak és csatlakozva a vén cionistához, ők is szemen köpik a saját polgáraikat?

Mégis hová süllyedünk még?

Önök előtt egy olyan zsidó beszél, aki Romániában született, de Magyarországról vitték el Auschwitzba. Azóta is gyűlölöm őket. - kezdte a kioktatást angolul, a magát egyébként magyar származásúnak nevező Wiesel, majd így folytatta: Nem elég komolyan tanítják a holokausztot a Magyarországon. Miért nem szentelnek több komolyságot és eltökéltséget a holokauszt oktatásának a magyarországi iskolákban?

Magyarországon a szélsőséges hangok egyre hangosabbak: ennek nem lenne szabad megtörténnie, kellene egy határ, amit nem lenne szabad átlépni. Az egész társadalomnak ki kellene kötnie, hogy a rasszista, antiszemita megnyilvánulások nem elfogadhatóak. Kérem, hogy hozzanak törvényt Magyarországon is a holokauszt tagadása ellen. Ha más országokban létezik és alkotmányos, akkor ennek a jogszabálynak Magyarországon is léteznie kell. Továbbá a kirekesztő, a kisebbségekkel szembeni gyűlöletkeltő beszéd elleni jogszabály is szükséges...

És kész. Megmondta. A parancs kiadva.

Azonban a napnak még nem ez volt az alja. Azt Balogh Zoltán narancsos seggnyaló kezdte közelíteni, amikor a következőket találta mondani:

Örülünk ennek a látogatásnak, amikor Elie Wiesel még gyermekként elhagyta ezt a vidéket, ezt az országot, az része volt a XX. század egyik legnagyobb tragédiájának, és abban bízunk, hogy amikor most újra idejön ebbe az országba, az része lesz a XXI. századi gyógyulásnak. Személyesen is szeretném fölhasználni ezt az alkalmat, hogy megmutassuk Magyarország igazi arcát, amely nem egy gyűlölködő arc.

Aztán, hogy a gátlástalanságból és a hazaárulásból nehogy hiányérzetünk legyen, a pulpitusra lépett Gordon is. Ez aztán vitt mindent:

Nagy öröm önt újra itt köszönteni, professzor úr. Bízom abban, hogy rövid itt-tartózkodása alatt is ki tudjuk fejezni megbecsülésünket és hálánkat mindazért, amit mi magyarok, a szabadság hívei érzünk ön iránt. Mindannyian hálával tartozunk önnek azért, amit a holokauszt tragikus tanulságainak feldolgozása, az embertelenség megfékezése érdekében tett egész életében.

Zsidók és magyarok múltja, történelme egybeforrt. Ezt a közös gazdag múltat közös, súlyos fájdalom terheli. Mert a vészkorszak nemzeti, össznemzeti tragédia volt. Velünk történt, és jórészt mi magunk követtük el. A II. világháborúban magyar embereket hurcoltak el és öltek meg részben magyar gyilkosok. Ennek kimondása, az őszinte szembenézés a legelső lépés ahhoz, hogy a történelemből tanulni tudjunk, és ne kövessük el újból a múlt bűneit.

Inkább nem idézek többet, mert még a képernyőt is kár pazarolni erre. Akit érdekel az egész beszéd, az itt elolvashatja. Azonban a kattintás előtt tegyetek itatóspapírt a monitor alá, mert a nyál ömleni fog belőle és gyenge idegzetűeknek egyszerűen nem ajánlott. Kis ízelítő a hangulatából:


http://www.youtube.com/watch?v=NhZYftnl3Dw&feature=player_embedded


Ha már jogosan jól kikurvaanyáztuk magunkat, akkor érdemes egy-két dolognak utánanézni. Először is. Ki a f@sz valójában ez az Elie Wiesel?

Wiesel nagy valószínűséggel az egyik legnagyobb szélhámos, akit a hátán horda föld. Legalábbis ezt állítja Grüner Miklós az, az Auschwitzot is megjárt férfi, aki évek óta próbálja felhívni erre a tényre a világ figyelmét. Grüner szerint Wiesel egyszerűen ellopta egy lágertársa, Lázár Wiesel nevét és azonosítószámát. Grüner erre akkor jött rá, amikor először találkozott a magát Elie (Eliezer, Lázár) Wieselnek mondó holokauszt-sztárral. A találkozás alkalmával döbbenten állapította meg, hogy ez az ember nem az ő Lázár Wiesel barátja, akivel együtt volt a munkatáborban, hanem valaki, aki annak adja ki magát. Ennek hangot is adott, aminek következtében Wiesel azóta sem volt hajlandó szóba állni vele.

Indításnak ez egy kicsit elgondolkoztató, de azért érdemes megvizsgálnunk a vén cionista ,,munkásságát" is. A mese szerint Wieselt 1944 májusában pár ezer zsidóval együtt elszállították valamelyik német munkatáborba. Elvileg először Auschwitzba, majd később Buchenwaldba vitték. Azért csak elvileg, mert az 1950 óta megjelent történetei elég sok ellentmondást tartalmaznak ez ügyben is. Egészen pontosan a valóság és a mese határai nem kicsit mosódnak össze.

Az ,,író" legismertebb hányadéka az 1958-ban megjelent Éjszaka című iromány, mely szerinte egy olyan visszaemlékezés, amelynek minden sora igaz. Minden, amit leírok benne, megtörtént... nincs benne egyetlen esemény vagy epizód sem, amely kitaláció lenne - mondja róla Wiesel. Hogy belelássunk a mű hangulatába, érdemes ideidézni néhány sorát:

Nem messze tőlünk lángok csaptak fel egy gödörből, óriási lángok. Valamit égettek ott. Egy teherautó gördült oda a gödörhöz, és beleürítette a terhét. Kisgyerekek voltak. Csecsemők! Igen, én láttam ezt a saját szememmel...Gyerekek a lángokban. (Olyan furcsa-e, hogy az álom azóta elkerüli a szememet?) Odamentünk tehát. Kissé távolabb volt egy másik, nagyobb gödör felnőttek számára...

Mit lehet erre mondani. A legfinomabban szólva is ez egy baromság. Pár éve jártam Auschwitzban és Birkenauban is. Nyoma sincs sehol ilyen dolognak, gondolom, ha lett volna ilyen, az biztosan be lenne mutatva a nagyközönségnek is. Arról már nem is beszélve, hogy annyi ember elégetéséből, amennyiről a holokamu terjesztői beszélnek hegyekben kéne állni, vagy kellett volna állni a hamunak.

Tényleg nem akarok belemászni nagyon a dolognak ebbe a részébe, de ha utána nézünk, akkor azt találjuk, hogy egy holttest elégetése után körülbelül 2-3 liternyi hamu marad, ami nagyjából 2 kg-ot jelent. Ha felszorozzuk ezt a cionisták által elfogadott 1,5 millióval, akkor 4,5 millió liter, azaz 3 millió kiló hamunak kéne lenni ott, vagy kellett volna ott lennie. Vajon, hogy hogy nincs ez meg ott? Vajon miért nem emlékezett meg senki erről a korabeli írásokban?

Az meg önmagban is árulkodó, hogy Wiesel, az 1958-as francia kiadásában megjelent Éjszaka című műve egyetlen szóval sem említi meg a gázkamrákat. Vajon miért nem? Ez az ember, akit a leghíresebb túlélőnek tartanak, egyetlen szót sem szól, az általa megfogalmazottak szerint, a csakis az igazságot tartalmazó művében a legkegyetlenebb módszerről, amire szinte az egész holovallás épül.

Mint jól látszik, a dolog kezd egyre szánalmasabb lenni. És a magyar parlament ennek az embernek nyalt be csontig.

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de szerintem attól, hogy Magyarországról a negyvenes évek során fogolytáborokba vittek sok ezer ártatlan embert, attól még nem ez ennek az országnak a legnagyobb tragédiája. Bárki tudná sorolni azokat a történelmi eseményeket, ahol jóval több emberáldozat volt, ahol a nemzet jóval többet vesztett.

Mielőtt valaki félreértene. Nem kétséges az, hogy a II. világháború során zsidókat vittek el táborokba, az sem, hogy ott szerencsétlen emberek haltak meg ezerszám, és az sem hogy ez egy embertelen dolog volt. De azért vegyük azt is észre, hogy ezen kívül hány ilyen és ehhez hasonló kegyetlen dolog történt és történik még most a világban. Ráadásul ennek nem kis részét pont a zsidók követik el.

De bármi is történt, vagy nem történt akkoriban, ettől függetlenül tegyük már fel a kérdést: Miért kell nekünk egy civil konferencia keretében ezzel a Parlament falain belül foglalkozni? Miért kell nekünk más népek baját a nyakunkba venni? Miért kell nekünk naponta más népek fájdalmát siratni?

A témáról beszélgetve az egyik ismerősöm egészen finoman fogalmazta meg a saját álláspontját: Én nem tagadom a holokausztot, hanem egyszerűen lesz@rom.

Mit mondhatnánk? Igaza van.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magas elismerést kapott a Knes
  2009-12-11 20:53:22, péntek
 
  Magas elismerést kapott a Knesszettől Németh Sándor
2009. december 8. 15:48

http://www.magyarnemzet.hu/portal/681375
MNO - KA


Az izraeli parlament, a Knesszet és a Zsidó Világkongresszus közös díját idén Németh Sándor vezető lelkésznek ítélték oda. A Hit Gyülekezete alapítója az antiszemitizmussal és az Izrael-ellenes szélsőségekkel szembeni több évtizedes kiállásáért első európai keresztény vezetőként részesült a magas elismerésben.

A díjat 2009. december 8-án David Rotem, a Knesszet alkotmányügyi bizottságának az elnöke adja át Németh Sándornak Jeruzsálemben. A Knesszetben 2004-ben alakították meg azt a bizottságot, amelynek a célja, hogy,,közvetlen kommunikációt, együttmûködést és koordinációt építsen ki a Knesszet és a világ különböző részein élő keresztény vezetők között".

A bizottság széles körû, konszenzusos alapokon nyugszik: valamennyi jelentős izraeli parlamenti párt képviselői megtalálhatók sorai között. A két szervezet közös díját most először ítélték oda európai keresztény vezetőnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország nem volt gyarmatt
  2009-12-11 20:11:56, péntek
 
  MI KÖZÜNK VAN ,,EURÓPA" ,,MUZULMÁN PROBLÉMÁJÁHOZ"? Magyarország nem volt gyarmattartó - nem is lehet rossz a lelkiismerete


2009. december 10. 12:12:10

,,Lóránt Károly magyar közgazdász az Európai Parlamentnek a témáról írt tanulmányában úgy számol, hogy Marseille-ben és Rotterdamban a muszlimok már most 25 százalékát alkotják a népességnek, 20 százalékát Malmőben, 15 százalékát Brüsszelben illetve Birminghamben és 10 százalékát Londonban, Párizsban, valamint Koppenhágában."



(Malise Ruthven: The Big Muslim Problem! The New York Review of Books, 2009. december 17 - 2010. január 13)





,,Svédországban és máshol az ilyen ügyekben várostervezők döntenek...a tilalom mindenképpen negatív jelet küld."



Carl Bildt, az Európai Unió elnökségét betöltő Svédország külügyminisztere



* * *



A svájci Néppárt kezdeményezésére tartott november végi népszavazáson a résztvevők 57,5 %-a szavazott arra, hogy Svájcban ne lehessen új minaretet építeni.



Megjegyzendő, hogy ezt a pártot a nemzetközi sajtó gyakran ,,szélsőjobboldalinak" nevezte egészen addig, ameddig nem nyerte meg a választásokat. Ezt követően a pártot a ,,jobboldali" jelzővel azonosították, hasonlóan ahhoz, ahogyan Berlusconi pártjának ,,szélsőjobboldali" jelzőjét elhagyták kormányra kerülése után.



A tilalom hatalmas visszhangot keltett világszerte.



Azt nemcsak a svájci politikai elit - beleértve a Svájci Szövetségi Tanácsot - nagy része ítélte el, de a Vatikántól kezdve az Iszlám Konferencia Szervezetén át a legnagyobb emberjogi szervezet, a londoni Amnesty International-ig számos nem kormányzati szervezet.



A minaretépítési tilalom nem csak a Bern által aláírt nemzetközi szerződéseket sérti, de ellentétes a svájci alkotmány alapértékeivel is. Ezért várható, hogy azt akár a svájci legfelsőbb bíróság is hatályon kívül helyezi, vagy elítélő határozatot hoz a strasbourgi Európai Emberjogi Bíróság.



Feltűnő, hogy Genf, Vaud, Neuchatel, Basel város kantonja, valamint Zürich városa a tilalom ellen szavazott, azaz, a demokratikus érzésekben ösztönszinten is túlcsorduló Tamás Gáspár Miklós emlékezetes kifejezésével élve, a svájci ,,mucsa" szavazott mellette.



Ellentétben az egri minarettel, a Helvéciában meglévő négy kis minaret eldugott, ,,proli" helyeken emelkedik a magasba, és hasonlóan az egri, pécsi és Magyarországon található minaretekhez, abból a müezzin hangja nem szólalt meg.



Az építési tilalom ugyanakkor sérti a vallásszabadságot, a különféle vallások békés egymás mellett élését, valamint megkülönböztetés elvét is, de fő célját, azaz az iszlám visszaszorítását Svájcban, nem éri el, ugyanis a militáns, fundamentalista iszlámhívők nem arról ismertek, hogy Allah magastornyaiban gyülekezzenek.



Az egész ügy a legközvetlenebbül érintetteken kívül egyértelműen a liberálisoknak a legkellemetlenebb, mint ahogyan azt Techet Péter A liberalizmus és az iszlám című, e hasábokon december 8-án megjelent kitűnő cikkében érzékeltette. Őket egyik oldalról az iszlám konzervativizmusa, másik oldalról a ,,a rasszizmus és a kispolgári rendpártiság taszítja", írja.



Az a tény, hogy nálunk a liberálisok hangadó fórumaikon eddigi elveiket az azokkal ellentétes érzelmeik kielégülése és a haszonelvűség oltárán egy pillanat alatt feladták, helyeselve a svájci alkotmánnyal és a nemzetközi joggal is ellentétes minaretépítési tilalmat, már a minimális helyzetismeret birtokában lévő hazai olvasókat sem érte váratlanul. Egy selejtkormányt selejt támogat.



Érdemes azonban emlékeztetni a határokon belüli a rendszerint az állam csecsén élő balliberálisokat és multikultijainkat arra, hogy ha az elvek valóban univerzálisak és a diszkriminációt valóban komolyan veszik, akkor ők - és elsősorban ők - már ,,muzulmán problémáról" vagy ,,muzulmán kérdésről" sem beszélhetnek, nemhogy helyeselnék a népszavazást és annak eredményét. Hiszen éppen ők voltak, akik például a ,,zsidókérdés" terminológiáját azzal támadták, hogy az ,,magyarkérdés". Vagyis a muzulmán probléma/kérdés nem mulzmán probléma/kérdés, hanem Európa problémája/kérdése. Nekik kötelezően.



Másoknak viszont egy sor egyéb kérdés tolulhat ajkukra.



Például az, hogy miért kellene betiltani egy bármilyen alakzatban rakott téglasort akkor, amikor Európa a kifejezés szabadságáért kereszteshadjáratot is hajlandó lett indítani azért, hogy bármilyen alakzatú grafitnyomot hagyjon papíron, mint tette ezt a neokonzervatív dán Jyllandsposten Mohammed karikatúrájával.



Másrészt ugyanúgy kérdés, hogy társítható-e akár az iszlám vallás szent könyvének bármilyen szövegrésze e vallás követőinek legszélsőségesebb magatartásával akkor, amikor Európa politikailag korrektjeinek jó része bíróságot vagy a történelem sötét pillanatait emlegetné, ha a Gázai övezetben élőknek okozott, évtizedek óta tartó szándékos gyötrelmet több ezer éves könyvek szövegeivel támasztaná alá valaki, vagy netán Izrael állam alakulásakor az ártatlan civileket is felrobbantó Stern és Irgun-bandák terrorizmusát e passzusokkal magyarázná.



Továbbá: valóban olyan veszélyes az iszlám általában véve, mint azt gondoljuk? A mai Magyarországot 150 éven át uralmuk alatt tartó törökök kevesebb kárt tettek az országban, mint az elmúlt húsz évből majd 12 évet az országot saját feudumukként irányító neoliberálisok (MSZP/SZDSZ).



Ennek ellenére, ahogyan eddig senki nem javasolta nálunk iszlám imahelyek építésének korlátozását, nem javasolta még az említett két párt betiltását sem. Vagy tényleg veszélyesebb egy burka, egy hidzsab, egy Allahra nyitott karcsú torony a TV2 és az RTL-klub tudatos műsorpolitikájánál arra nézve, ami a nemzet kötőszövete?



Vagy a prominens svájci iszlámtudós Tarak Ramadán - akinek egyetemi előadássorozatát az amerikai külügyminisztérium látogatóvízumának bevonásával akadályozta meg - a kárpitos származású Pető Iván tevékenységénél?



Spanyolország 700 éven át volt muzulmán. Cordoba és Szarajevo nem Afrika vagy a tágabb értelemben vett Közel-Kelet része, hanem ízig-vérig európai. Korlátozzuk az ottani minarettevékenységeket is?



Csak azért, mert nem tetszik a demográfia? Tetszettek volna Fekete Gyulára hallgatni. És például bevezetni a Franciaországban eredményeket - a nemzet túlélését biztosító gyermekek születését - produkáló családi adózási modellt, ahol négy gyerek után gyakorlatilag már nem kell adót fizetni.



A minaretvitában hatalmas csúsztatásoknak és hazugságoknak lehettünk tanúi.



,,A minaretek a szuronyaink, a kupolák a sisakjaink, a mecsetek a kaszárnyáink, a hívők a hadseregünk", idézték Recep Tayyip Erdogan török elnök kijelentését.



Az idézők csak azt felejtették el hozzátenni, hogy Erdogan 1997-ben e mondattal egy költőt idézett és még ezért is börtönbe kellett vonulnia.

Vajon a hazai idézgetők közül hányan emlegetnék Peresz izraeli államelnök ismert, ,,szerencsétlen" sorait országok felvásárlásáról, ha a zsinagógák adófizetői pénzből történő renoválásáról vagy védelmének megszüntetéséről folyna vita?



A másik torz kép az, amit a muzulmán, illetőleg arab országokban uralkodó vallásszabadság hiányáról festettek.



A világ hatvan olyan országában, ahol a muzulmán vallás többségi helyzetben van, a gyomorforgató Szaud-Arábián kívül (az Egyesült Államok stratégiai szövetségese, amely tudomásunk szerint nem igen kifogásolja e szörnyű országban az emberi jogok teljes hiányát és a rijadi amerikai nagykövetség ellentétben a budapestivel, nem rendez toleranciaprogramokat a bennszülötteknek) a vallásszabadságot törvény garantálja.



Sőt, Szíriában és a térség számos más országában a keresztény templomoknak ingyen víz és villany jár, mentesek többfajta adó alól, és ezen országokban élő keresztények szabadon építhetnek új templomokat vagy restaurálhatják a régieket.



Szaud-Arábia mellett egyébként Katar - a másik vahhabista állam - noha engedélyezi a keresztény templomok építését, a templomtornyokét tiltja, csakúgy mint bennük harangok elhelyezését. Tiszta Svájc.



De egyébként is, más rossztetteinek emlegetésével nem menthetjük fel magunkat saját rossztetteink alól.



Ami pedig a Huntington-féle civilizációs ütközéseket illeti, igazán érdemes a Harvard Egyetem nemzetközi kapcsolatok tanárának, Stephen M. Waltnak a Foreign Policy című folyóirat legfrissebb számában megjelent cikkére egy pillantást vetni, amelyben Walt - Amerika egyik legnagyobbra tartott politológia professzora - igen keményen megtámadja a New York Times Tom Friedman-jét, amiért az irracionális muzulmán ,,narratíváról" írt azt állítva, hogy alaptalan a muszlimok Amerika-ellenes nézetei az Egyesült Államok térségbeli szerepét illetően.



Walt szépen rendezett táblázatban foglalja össze azt, hogy milyen konfliktusos eseménynek hány amerikai és hány muzulmán áldozata volt és a végösszeg 288 000 muszlim, 10 325 amerikai halott.



Jelenleg az Európai Unió 500 millió lakosából mintegy 20 millió a muzulmán. Az arány 4 százalék, de az iszlám így is Európa második legnagyobb vallása.



Hogy a muzulmánok Európában vannak, arról leginkább a régi gyarmatosító hatalmak - elsősorban Franciaország, Nagy-Britannia, Németország és Hollandia - rossz lelkiismerete tehet.



E közben azt senki nem hajlandó megemlíteni, hogy a munkaerőhiányt - a betelepülést kiváltó ok - lehetett volna a közel-keleti séma átvételével is megoldani: minden külföldi munkavállaló addig tartózkodhat beutazási országában, ameddig munkaszerződése tart.



Magyarország soha nem gyarmatosított. Nincs értelme tehát, hogy bármilyen lelkiismeret furdalása legyen és a munkaerőhiányra hivatkozó, az idegenek végleges letelepedését sürgetőknek engedjen. Már csak azért sem, mert előtte a konfliktusokkal terhes európai példa.



Remélhetőleg azok, akik a svájci népszavazást és annak eredményét lelkesen támogatják, ugyanilyen lelkesen támogatnának egy olyan magyar népszavazást, amelynek révén hozzánk idegenek csak munkavégzésük idején tartózkodhatnak. Utána távozniuk kellene.



Forrás: Magyar Nemzet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Táblaügy: folytatódik a kabaré
  2009-12-11 20:08:11, péntek
 
  Táblaügy: folytatódik a kabaré
2009. december 11. 14:07:44

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) olyan szigorú feltételeket szab az iskolafenntartóknak digitális táblák beszerzésére, amelyeket egy részük valószínűleg képtelen lesz teljesíteni.



Az NFÜ az iskolafenntartókra bízza a beszerzést, miután kétszer írt ki közbeszerzési eljárást a táblák beszerzésére, ám mindkétszer eredménytelenül zárult a tender.



Módfelett nehéz helyzetbe hozza az NFÜ a korábban nyertesnek kihirdetett iskolafenntartókat. A korábbi ígéretekkel ellentétben nem szállítja ki nekik az általuk egyszer már elnyert digitális taneszközöket, hanem velük vásároltatja meg azokat, és rendkívül szigorú beszerzési feltételeket állít eléjük, jelentős többletmunkát ró rájuk.



Az NFÜ egyebek között előírja, hogy pontosan milyen típusú eszközöket vásárolhatnak az iskolák, és az egyes eszközök mennyibe kerülhetnek, ahogy azt is megszabja, hogy a beszerzés költségéből mennyit tehet ki a szállítás költsége.



Az iskolafenntartóknak a szigorú pályázati feltételeket betartva költségvetési tervet kell készíteniük arról, hogy az általuk két éve elnyert, de még nem folyósított összegből mit vásárolnának.



A tervezetet január végéig kell visszajuttatniuk az ügynökségnek, ahol aztán egyenként bírálják el őket, és döntenek arról, hogy támogatják- e a tervet vagy sem, vagyis aki képtelen a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnek megfelelő eszközvásárlási tervet készíteni, az nem kapja meg a korábban megnyert támogatást.

Forrás: MN
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A vártnál nagyobb inflációval
  2009-12-11 19:41:31, péntek
 
  A vártnál nagyobb inflációval jött elő a statisztikai hivatal

2009. december 11. 14:24:52

A fogyasztói árak 5,2 százalékkal haladták meg novemberben az egy évvel korábbit és 0,3 százalékkal emelkedtek októberhez képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.



Az MTI által megkérdezett londoni elemzők átlagosan 5 százalékos 12 havi inflációt vártak novemberre. Az idei év első tizenegy hónapjában átlagosan 4,1 százalékkal voltak magasabbak az árak, mint az előző év azonos időszakában.



Tavaly novemberben a 12 havi árváltozás 4,2 százalék volt, az egyhavi ugyanakkor 0,2 százalékkal csökkent.

Forrás: MTI


http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=A_vartnal_nagyobb_i nflacioval_jott_elo_a_statisztikai_hivatal_63285
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A japán föld császári tulajdon
  2009-12-11 19:40:39, péntek
 
  " A japán föld császári tulajdon és nem adható el külföldieknek egy négyzetcentije sem, szabadversenyes, féktelen globál/?/kapitalizmus helyett államkapitalizmus az úr, ahol nem a multiké a végső szó, hanem a közjóé.

Nincs egyetlen szegénynegyed sem, és általában a gazdagok sem féktelen, magamutogató bunkók, hanem közcélra adakoznak, a zöm pedig...tovább» szerényen él, kis lakásokban.

Japánban a baloldal is nacionalistább az európai középjobbnál, romboló, hazaáruló, idegen liberálisok nem léteznek.

Az állampolgársági törvény szigorúan vérségi, tehát nem japánok csak kivételes teljesítménnyel honosíthatóak, az amerikaiaktól és izraeliektől ujjlenyomatot vesznek a határon (a magyaroktól nem és velünk általában nagyon udvariasak), a másságimádat, drogpropaganda, állami homokostámogatás kizárt, a drogdílereket kivégzik, a közbiztonság kiemelkedően jó,színes munkakerülő is csak minimális mértékben szivárgott be, állampolgársági esély nélkül, s könnyen kitoloncolják őket), utcai támadás, rablás, lopás fehér holló a 128 milliós ázsiai országban, ahol a japán haza és a család áll mindenek felett)."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Moszad védte a reptéri zsidó
  2009-12-11 19:34:23, péntek
 
  A Moszad védte a reptéri zsidó fehérgalléros bűnszövetkezetet?
2009. december 11. 19:15:46

Letartóztatásáig túlélőművésznek tűnt a Budapest Airport jogi igazgatója. Az MSZP gazdasági lobbistáinak bizalmát is bíró, zsidó származású Rényi-Vámos Krisztinán nem fogott a tucatnyi feljelentés, a reptér-privatizáció és a többszöri tulajdonosváltás. A bennfentesek szerint mindezt a titkosszolgálatok informális védelmének köszönhette. Az NBH még csak elment volna, de úgy tűnik, a Moszad levette róla a kezét. Hogy miért a Moszad? Az érintettek 99 százalékban "zsidó identitásúak". Nem csoda, hogy imádták a Mammont.

Jöhet az énekóra"- mondja egyik reptéri forrásunk, utalva arra, hogy a ferihegyi légikikötőt üzemeltető Budapest Airport (BA) jogi igazgatója és egykori helyettese is dalolni kényszerül majd a hétfői előzetes letartóztatás után. Merthogy a bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel és hűtlen kezeléssel gyanúsított felsővezetők közül sem Rényi-Vámos Krisztina, sem a 2008-ban a BKV jogi igazgatói pozícióját megszerző - és most kenőpénz átvételen kapott - Sziebert György nem rendelkezett önálló képviseleti joggal az érintett vállalatoknál. A Népszabadság már a hét elején további őrizetbe vételeket valószínűsített - noha a rendőrség egyelőre adós a letartóztatás pontos okainak meghatározásával. Annyi kiderült, hogy a (három gyanúsított-társsal együttműködő) jogászduó fiktív vagy túlszámlázott meg bízási szerződéseket kötött, hogy részesüljön az ezt követő pénzvisszacsorgatásból.

Miután a BKV végkielégítési és tanácsadó-foglalkoztatási gyakorlata hónapok óta rendőrségi vizsgálat tárgya, sokan gondolhatták, hogy az újabb korrupciós eset is elsősorban a közlekedési társaságról szól. (Pláne, hogy a múlt pénteki kenőpénzátadás egy BKV-s beszerzés utójátékának tűnik.) Úgy tudjuk azonban, hogy a Rényi-Vámos-Sziebert-féle nyomozásban meghatározóbb a ferihegyi pillér" - ezért tarthatja kézben az eljárást a Reptéri Rendőr Igazgatóság. Ugyancsak az Airport-központúságra utal, hogy a feljelentő eredetileg a BA Zrt.-vel szerződésben álló egyik céggel kapcsolatos korrupciós cselekményre hívta fel a hatóság figyelmét. Noha a rendőrség nem nevezte meg ez utóbbi érdekeltséget, a Heti Válasz biztos forrásból tudja, hogy a nyomozás során képbe került a 2006-os reptéri taxistenderen győztes Zóna-Service Zrt. - melynek alapításában részt vett a Citadellán engedély nélkül építkező, később első, majd másodfokon is felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Veres István.

Ám mielőtt előreszaladnánk, néhány szó a BA Zrt. jelentőségéről és személyi biztosítékairól. A 2002-es kormányváltás után Apró Piroska, az akkor miniszterelnöki főtanácsadó Gyurcsány Ferenc anyósa került a még állami tulajdonú reptércég elnöki székébe. Ez a tisztség később a Kuncze Gábor volt SZDSZ-elnök egykori üzlettársaként ismert - ma a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-t vezető - Kamarás Miklósnak, majd a privatizáció után Bajnai Gordon jelenlegi kormányfőnek is kijutott. 2005-től eleinte a British Airport Authority, aztán a brit céget felvásárló spanyolországi zsidó Ferrovial-csoport befolyása alá került a budapesti légikikötő, 2007-ben pedig a németországi zsidó irányítású Hochtief-konzorcium vette át a hatalmat Ferihegyen.

A vezető- és tulajdonosváltások dacára a jogi igazgatóság az állandóság szigete maradt a BA-n belül, amit a bennfentesek azzal magyaráznak, hogy a társaság - stratégiai volta miatt - titkosszolgálati védelem alatt áll, és a Nemzetbiztonsági Hivatallal (NBH) mindvégig Rényi-Vámos Krisztina stábja tartotta a kapcsolatot. Az ősbizalmi helyzethez kétség sem fért: Rényi-Vámos és Sziebert egyaránt huszonévesen, pályáztatás nélkül került be 2003-ban a reptér vezérkarába - épp amikor az MSZP pénztárnoki vonalával, a multimilliárdos zsidó pénzembererekkel, köztük Máté Lászlóval szívélyes viszonyt ápoló szintén zsidó származású Hárskuti János volt a BA első embere.


Az Airport főjogászai duplán is bízhattak a korrupciós eseteik felderíthetetlenségében, hiszen a vállalat külsős ügyvédei ugyancsak a felső szintű (titkosszolgálati) védettség érzetét keltették. Hogy miért? Már négy éve megírtuk, hogy Rényi-Vámosék a privatizáció előtt a BA szerződéses partnerévé tették az Andreas Neocleous & Co. ciprusi ügyvédi iroda magyarországi képviselőit, Tuller Andrást és Veréb Balázst - hogy informatikai-beszerzési-kiszervezési témákban kívülről segítsék a jogi igazgatóság működését.

Tuller már a 90-es években a későbbi BA-vezér Hárskuti üzlettársa volt, emellett tagja annak a Speciális Rendőrklub nevű zártkörű egyesületnek, amelybe a rendszerváltozás előtti rendőri és titkosszolgálati elit tömörült (Heti Válasz, 2005. október 20.). Veréb viszont Rényi-Vámoshoz kötődött erősebben; az élete párja volt, emellett 2003-tól az igazgatónő testvére által vezetett tanácsadócégekben képviselt nevenincs ciprusi befektetőket.

Tuller András és Veréb Balázs azonban - amellett, hogy a reptérnek dolgozott - 2005 végéig felügyelőbizottsági tag volt abban az Eclipse Informatikai Rendszerház Rt.-ben, amely a Figyelő idén augusztusi cikke szerint a nemzetbiztonsági okból titkosított állami (és reptéri) beszerzések egyik legnagyobb haszonélvezője. (Az Eclipse-csoport NBH-s beágyazottságára utal, hogy az egyik társcégben 2007-ig Hevesi Tóth Ferenc, a Horn-éra Nemzetbiztonsági Szakszolgálatának vezetője is tulajdonos volt.)

A most meggyanúsított Rényi-Vámos Krisztina és Sziebert György korábbi helyzete tehát csakis egy nyakatekert mondattal foglalható össze. Eszerint: a titkosszolgálati védelem alatt álló Budapest Airport NBH-s kapcsolatokért felelős jogi igazgatósága 2003 és 2005 között olyan ügyvédekkel kötött stratégiai szerződéseket, akik a nemzetbiztonságilag preferált - ugyancsak reptéri partner - Eclipse Rt.-ben is otthon" voltak (ráadásul Rényi-Vámost még érzelmi szálak is kötötték a ciprusi iroda egyik tagjához).

Tullerék repteres munkáit botrányok és feljelentések sora kísérte. Ezeket a Heti Válasz 2005 és 2007 között igyekezett a nyilvánosság elé tárni, ám Rényi-Vámos akkoriban még nem tudott megbukni. Első történetünk úgy szólt, hogy 2005-ben a még állami Budapest Airport 4,7 milliárd forintért akart telket vásárolni egy leendő cargobázishoz. Mindezt úgy, hogy a felek előre lemondtak az adásvételi szerződés - feltűnő értékaránytalanság címén való - megtámadásának jogáról. A sajtó akkoriban Puch László MSZP-kincstárnokot emlegette a pénzkitolás motorjaként, a reptér jogi igazgatóságának viszont Tuller irodája segédkezett, hogy létrejöjjön a megállapodás. A kormány a botrány hatására végül leállíttatta a cargoügyet, de a felelősségre vonás elmaradt.

Ezek után aligha csoda, hogy a BA vezetése a biztonsági feladatok - fegyveres őrség, reptérvédelem - külön kft.-be történő kiszervezéséhez szintén olyan cégtől (Certoservo Kft.) rendelt tanulmányt, melynek taglistáján ott szerepelt Veréb Balázs neve. Úgy tudjuk, Tullerék 2005-ben részt vettek a légikikötő gurulóútjainak fejlesztéséről szóló (nemzetbiztonsági védelem alá vont) zárt tender előkészítésében is - és utólag egy fővárosi politikus ezt a projektet is megtámadta az ügyészségen, egyelőre eredménytelenül.

Miként jeleztük, a Reptéri Rendőr Igazgatóság mostani, gyanúsításokba torkolló nyomozása biztosan érinti azt a 2006-os taxistendert, amelyben Rényi-Vámos Krisztina mint a már privatizált BA jogi igazgatója működött közre. A régi kapcsolatok itt sajátos módon éledtek újjá: a Ferihegy hivatalos szállítójává választott társaság, a Veres István-féle Zóna-Service Zrt. alapító okiratát ugyanis Veréb Balázs édesanyja készítette el, miközben a cégbírósági eljárást Tuller András irodája menedzselte. A siker birtokában a felek már a látszatra sem igen adtak: a citadellás Veres 2007-ben a BA jogi igazgatóhelyetteseként megismert Sziebert Györggyel közösen állt ki egy, a politikai felsőelitet megmozgató tenisztornára - amit a Zóna taxi szponzorált. És mit gondolnak, ki Veres egyik kiváló barátja, aki a citadellás okosságban is ott volt, mint háttérember? Az antiszemita -ellenes tüntetések egyik vezéralakja, a Szerencsejáték ZRT tejhatalmú főnöke, az egykori rabmadár főpolgármester-helyettes: Székely Gábor.

Az időközben a BKV-hoz szerződött Sziebert egyéb "érdemeket" is szerzett. A közlekedési vállalat ugyanis idén határozatlan idejű, havi húszórányi munkavégzés esetén 650 ezer forinttal - efölött 35 ezres óradíjjal - járó szerződést kötött Tuller ügyvédi irodájával (adószabályokkal kapcsolatos jogértelmezési feladatok ellátása címén). Hogy ezt a megállapodást is a fiktívek, túlszámlázottak közé sorolja-e majd a rendőrség, és hogy a hatóság meddig "kutat vissza" a gyanúsított jogi igazgatók múltjában, egyelőre nem tudni. Egy biztos: az NBH - valamiért - levette kezét a Rényi-Vámos-Sziebert csapatról. Székely Gábor barátjai pedig bizonyára élvezik a zsidó titkosszolgálat bizalmát. És ez a lényeg.

Heti Válasz nyomán

Forrás: Hunhír.hu


http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=A_Moszad_vedte_a_re pteri_zsido_fehergalleros_bunszovetkezetet_63286
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elvtársak! Eligazítást kérek!
  2009-12-11 19:27:43, péntek
 
 

Elvtársak! Eligazítást kérek! Mit kell erről gondolni?

***

Lecserélték a Fidesztől védelmet kérő MSZP-st


http://index.hu/belfold/2009/12/11/lecsereltek_a_fidesztol_vedelmet_kero_mszp-st/


2009. december 11., péntek 16:28 | Frissítve: 2 órája

Bekapcsolva maradt a mikrofon egy tévébeszélgetés után, amikor Warvasovszky Tihamér székesfehérvári MSZP-s polgármester a Fidesz helyi elnökét kérte, hogy védje meg az ,,ifjú szoci titánoktól", akik ki akarják őt csinálni. A polgármester függetlenedése ezzel a gikszerrel felgyorsult, az MSZP pénteken be is jelentette, hogy új jelölt indít a Fejér megyei 1-es választókerületben.
Warvasovszky Orbán Viktorral
(Fotó: Kovács Tamás)

A székesfehérvári polgármester már korábban is pedzegette, nem biztos, hogy szocialista színekben fog indulni a 2010-es választáson. Warvasovszky Tihamér, akitől egyébként a pártközpontban az országos átlagnál sokkal jobb eredmény elérését várták volna, az ,,elmúlt időszak eseményeire" hivatkozva bejelentette, hogy inkább függetlenként méreti meg magát.

A helyi tévé csütörtöki közvetítése azonban felgyorsította az eseményeket: Warvasovszky ugyanis élőben az adás végén még bekapcsolt mikrofonba mondta, hogy szerinte az ifjú szocik meg vannak őrülve, és most őt akarják kicsinálni. A polgármester a székesfehérvári Fidesz-elnökhöz fordul így segítségért.

A polgármester eddig sem volt tagja a pártnak, és az országgyűlésben is viszonylag függetlenül mozgott az MSZP-től. Legutóbb például nem szavazta meg a Bajnai-kormány költségvetését. Az ellentétek azonban inkább a helyi MSZP-szervezettel voltak erősek, miután egyre hátrább nyomták a készülő megyei listán.

A párt pénteken bejelentette, hogy az 1-es választókerületben, ahol eddig Warvasovszky indult, Knizse Gyulát indítja.

A Fejér megyei 2-esben Márton Roland jelenleg a párt városi szervezetének elnöke, 3-as választókerületben Kálmán András, Dunaújváros polgármestere, a 4-esben Ecsődi László, az 5-ösben Velez Árpád, a 6-osban Szabadkai Tamás, a 7-esben pedig Horváth András indul a képviselői mandátumért.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milyen szerencséjük van
  2009-12-11 18:05:10, péntek
 
  Kizárhatják a görögöket az eurórégióból



Kategóra: Kiemelt cikk
2009.12.11 12:24

Görögország és Írország esetében nemzetközi beavatkozásra lehet szükség.

A Standard Bank figyelmeztetése szerint Görögországot és Írországot tarthatatlan gazdasági helyzetük miatt kizárhatják az eurózónából.

A Standard Bank szerint Görögország és Írország is azok között van, ahol a “tolerálhatatlan" gazdasági helyzet megoldása érdekében nemzetközi beavatkozásra lehet szükség, s egyúttal az eurózónából történő kizárásra is - írta a Bloomberg.

A bank szakértői szerint a két ország önerőből történő kilábalásának esélye megkérdőjelezhető, hiszen sem kamatcsökkentésre, sem devizájuk leértékelésére, sőt, jelentős fiskális támogatásra sincs lehetőségük. Éppen ezért a bank elemzői úgy vélik, akár még 2010 vége előtt nemzetközi mentőövre, illetve az EU-ból történő kilépésre szorulhatnak.



http://www.nhv.hu/kiemeltcikk/kizarhatjak-a-gorogoket-az-euroregiobol.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vészhelyzet
  2009-12-11 18:01:27, péntek
 
  VÉSZHELYZET!
2009. december 7. 22:01:40


BIN LADEN MAGYARORSZÁGON VAN!

(MTI-s hazugságok korrigálva)






Fontos híreknek jutottunk a birtokába!

Bin Laden, a globálterrorista, az Al Qaida zsidóellenes terrorista szervezet feje a hírek szerint hazánkban bujkál, és legutóbb Budán, az Istenhegyi úton (az Orbán-tér előtt) látták őgyelegni, amint a közeli Lauder-iskola diákjait nézegette!



A körmönfont gazember, akiről mint tudjuk, hogy egyszemélyes hadseregként veszélyezteti a US. Air Force, US. Army, US. Marines (valamint az összes szövetséges haderő) katonáinak az életét, ezúttal egy újabb világraszóló merényletre készül.



Terveit még homály fedi, de semmi kétség, hogy ennek eredményeként hamarosan NATO megszállóhadsereg érkezik hazánkba, amelyet aprólékos szőnyegbombázás fog megelőzni.

Szakállam politikusaink és szakpajeszos tanácsadóik hamarosan kérvényt nyújtanak be e tárgyban a Lóbél Díjas békaharcos Barack O. Elnöknek, hogy ezt egy magyaros Barack P. ...álinka mellett vitassák meg.



A kérdés kényes, mivel Bin Laden ahol csak eddig felbukkant, azt az országot mindig az amerikaiak felszabadították (a piacaik számára...), csak ezt a lakosság rosszul tűrte.

A több százezer áldozat és a mérhetetlen anyagi-történelmi károk ellenére Bin Laden szenvtelenül mindig újabb és újabb országba költözik, és a béke és demokrácia hű képviselője, a nagy Egyesült Államok pénzt és emberéletet nem kímélve kénytelen utána menni és mindent porrá bombázni, pusztítani.

Bin Laden kontra ,,Szuperhatalom"...



A magyarországi helyzet különleges.

A Koncvédelmi Minisztérium (a Honvédelmi Minisztérium utódja...) máris részletes térképeket és népességfelmérést kért, hogy egyértelműen külön tudják választani a régi magyarok (fasiszták) és az újmagyarok (zsidók) nyomortelepeit illetve luxusgettóit, ugyanis nyilvánvaló, hogy melyiket érdemes bombáztatni mint Bin Laden feltételezett búvóhelyét!



Bin Ladenről köztudomású, hogy bár milliárdos, és szinte baráti kapcsolatban volt az amerikai törvényhozás minden tagjával és nem egy elnökkel is, kedveli a nyomort és a közművek hiányát.

Az így táptalajra talált ,,emberiség- és demokráciaellenes terrorista" bizonyára a fűtetlen és sötét magyar hajlékokat részesítené előnyben, különösen a kiköltöztetés és az árverés előttieket.

Éhezni is szeret...

Viszonyát az elhintett cigányterrorral kapcsolatban még nem ismerik, de egy 25 milliárdért vásárolt számítógépes program segítségével most vizsgálják azt a ,,GENNYT" (Gépesített Emberi Nyomtatott Nyilvántartás) alcsúti (vagy felcsúti) titkos, futballpálya nagyságú cigánytelepén, kanalas és orsós férgek tesztelése kapcsán.

(Állítólag ezt nem visszatérítendő támogatás formájában kapták szőlőnemesítésre...)



A KM már udvarias hangú levélben szövegezteti is a felszólítást, hogy nevezett lakosok a saját biztonságuk, jólétük és egészségük érdekében, hitelbérleti kedvezményes konstrukció keretében lejárt szavatosságú méreginjekciókkal oltassák be magukat arra az esetre, ha a szőnyegbombázás nem járna kellő hatékonysággal.

NATO pilótáink a ,,HN1"(Hungaria Nothing 1...) tervezet kivitelezésekor bizonyára fáradtan és a hosszú úttól elgyötörve érkeznének a légterünkbe és pontatlanságuk miatt sok felesleges fájdalmat és nemkívánt sebesülést okoznának.

Legyünk tekintettel a gyerekeinkre - különösen a terhes kismamákra - és öregeinkre, akik nem tudnak csak úgy szökdécselni a bombatölcsérek között, és először őket oltassuk be.

Ajánlja ezt F.F. (Fajtalan Féreg) Országos Tisztifőorvos jóindulattal, aki máris elöljárt a cselekvésben és kupakkal együtt nyomatta be magának a kamerák kereszttüzében az izraeli dimonai kísérleti telepen kifejlesztett kettős (és késleltetett) hatású ,,gojim" becenevű humánus eutanázia készítményt, ráadásul lejárt szavatossággal.



Eközben Bin Laden öntudatlanul aludt a Parlament földalatti bunkerében, közel a Dunához és a metróhoz, hogy felébredve észrevétlenül tudjon besurranni a Dohány utcai zsinagóga hátsó, klezmer zenével és illatos kokain füsttel átitatott hátsó kijáratán.

Itt ugyanis senki nem kereshette...



A KM az előre felvázolt tervezet szerint az ,,NR" kód (Népesség Reform, ami egyszer már bejött Haderő Reform címmel is...) alapján fog eljárni, amennyiben a lakosság még nem egészen és teljesen aberrált hülye és a ,,HN1" nem járna teljes sikerrel.

Ebben az esetben a Gázában már kipróbált és nemzetközileg is elfogadott emberi normák szerinti foszforgránátokkal, napalmmal, harcigázokkal és harckocsik általi letiprással (előtte azért ott van a légicsapás) szándékoznak a hátramaradó lakosság jóindulatát megnyerni, illetve előtte humánusan szórólapokkal felszólítva őket házuk és értékeik hátrahagyására, hogy a hazájuknak tévesen gondolt területről eltakarodni szíveskedjenek.



Erre a feladatra a Koncvédelmi Minisztérium és a REBISZ (Rehabilitált Bünözők Irgalmatlan Szövetsége), valamint különféle idegenajkú ,,őrzök és vétkezek" szolgálatok biztosítanak támogatást, amennyiben a magyar haderő nem bírna az ellenséges, magát magyarnak nevező fegyvertelen lakossággal...



(Palesztin tapasztalatok szerint az így kezelt antidemokratikus és emberi mivoltából teljesen kivetkőzött terrorista tömeg képes rasszistává válni és nyelvét nyújtogatva, kövekkel megdobálni a szent és erkölcsös - csak a munkájukat végző, - fáradt és remegő kezű géppuskásokat és harckocsivezetőket, kik népükért vállalják nehéz, de dicsőséges szolgálatukat. Jehova legyen velük!

Bárhova, csak ne ide!)



A Lisszaboni Szerződés értelmében nemsokára már segédcsapatok is behívhatóak a ,,ZsFB" akció (,,Zsidó Fegyver-Barátság") végrehajtására, így nem lesz annyira zavaró hallgatni az afganisztáni és iraki megszálló küldetésekben közönyössé és pénzért gyilkolászóvá vált magyar katonáknak a magyar nyelvű segély- és halálkiáltásokat...

Ez ugyanis rádöbbenthetné őket arra a nyilvánvaló tényre, hogy mocskos hazaárulók...



Bin Laden ezt mind tudta.

A magyar humuszon állva fogyasztotta csicseriborsós humuszát és elégedetten gondolt a szaudi kapcsolataira és nevelőtanárára, Itchak Ben Solomonra (az idősebbre...), aki már előre tudta azt, hogy most itt fog állni, kezében a zsinagóga tervrajzával, amit nemsokára átad majd egy ideérkező fekete-fehér egyenruhás félelemkeltő alaknak, aki azt magánál tartva hamarosan autóbalesetet szenved a Dohány és a Síp utca sarkán...

(Nem jól vannak ott a lámpák sem beállítva...)



A kivételesen gyorsan kiérkező ambuláns mentőautóban majd felfedezik a tervrajzokat és a manipulált (és előzőleg már lehallgatott...) mobiltelefonba épített és működésbe hozott időzítőszerkezetet.

Fájdalom, a robbantást már nem lehetett ezen a nyíltnapon megakadályozni, amikor ingyen fánkkal és adományokkal, gyerekzsúrokkal és ünnepi műsorokkal idecsalogattak minden gójt az országból (a zsidók tévedésből ma nem jártak erre, de ez a szanaszét heverő véres testrészeken majd úgysem látszik...), nagylelkűen megvendégelve őket a zsidószeretet és jóindulat bemutatásaként...



A zsinagógában elhelyezett pokolgépet az IOSA szakemberei helyezték el, vigyázva arra, hogy az csak inkább az embereket pusztítsa és ne az épületet.

Azért kár lenne...

Bár a világméretű adományokból a felháborodás után nem csak újat építhetnének, hanem az ország maradékát is megvehetnék, de a zsidó nem pazarló, ha másról van szó.



Bin Laden megtörölte izzadt homlokát, és arra gondolt, hogy ezt a véráztatta kínzóhelyet, álcázott fegyverraktárat, a naiv és jóindulatú magyaroknak már régen fel kellett volna robbantaniuk, csak az egészen hülyék és tájékozatlanok hihetik azt, hogy ez egy templom.



Horthynak az ostoba zsidószimpátiája helyett egyszerűen le kellett volna ezt bontatnia és nem bízni bennük, csak nem ismerte őket valójában.

A zsidók számára az igazság nem létezik, csak az érdek, és az nem a háláról szól.

Horthy Portugáliában készült emlékiratait a zsidók röhögve mutogatják egymásnak, mint remek példáját annak, hogy hogyan lehet minden egyértelmű bűnük és gazságuk ellenére előnyöket és jóindulatot kiváltani a hiszékeny emberekből, és a Kormányzó minden nagysága ellenére végtelenül tájékozatlan és merev volt. Olykor bizony még hintázott is...

Most ennek az ittlévő és felszaporított zsidóságnak a következményeiért kell fizetniük - ki tudja már hányadszor - a jólelkű magyaroknak.

Végülis a zsidók ezt felismerve jöttek ide...



Az események menetrendszerűen megtörténtek, hiszen Bin Laden a nagy globálterrorista itt is megpróbálta a jólétben tobzódó lakosságot rávenni az amerikai (zsidó) érdekek felrúgására, és ezt az USA hagyományosan emberbaráti politikája ugye nem engedhette.

(Mint ahogyan a történelmünkben is mindig segítette a minket elnyomókat...)



A hatalmas fekete H2 terepjáró, a globalista brókerek, a feka maffiózók és egyéb magasan művelt eltévelyedett személyiségű aberráltak egyenjárműve, a semmiből jelent meg és állt elé.



Bin Laden a kitárt ajtón keresztül derékból meghajolva, - valaki el....ta a belső magasságot, - szállt be a légkondicionált és lesötétített ablakokkal keretezett utastérbe.



,,A reptérre!" - utasította az izraeli sofőrt, aki nemrég még Jeruzsálemben tanulta a magyart, és most cionhunként büszkén élvezte új hazája bőségét és kényelmét, valamint a gyáva és jellemtelen ,,magyarok" hajbókolását, miközben pár forintért a seggét nyalatta velük...



A reptér Kettes Csarnokában már várták a VIP-s hostessek és előzékenyen kísérték a washingtoni járathoz, a rájuk nézni sem merő határőrök között.

Nemsokára a Pentagonban lesz, hogy kipuhatolja és összeegyeztesse a következő feladatát, hogy hol fognak felbukkanni azok a terroristák, akik nem tudják elviselni azt, hogy terrorizálják őket.



A gép emelkedése közben még látta a belváros felett lebegő fekete füstfelhőt.

A magyarországi helyzet különleges.

Jó és dolgos nép, szenvednek és húzzák az igát, hisznek valamiben.

Valamikor ő is hitt.

Istenben, hazában, családban és a földi boldogságban, de azután találkozott ezekkel és minden összekeveredett.



,,Úgy érezte, ha ideszületett volna, akkor az életét is adná ezekért az emberekért."



A magyarországi helyzet különleges.

Tudta, a harc még nem ért véget, csak most kezdődött.

Ez volt a jel.

Kár, hogy ezt is nekik kellett megcsinálniuk, de hát valahogy ki kell provokálni a világ figyelmét arra, hogy felfigyeljenek valamire.

Hiszen az életükről és sorsukról, a puszta fennmaradásukról van most szó.

Globálisan...



Intett a stewardessnek:



,,Kérek abból az egriből....most arra van szükségünk!"



Bin Laden átlépett gépével a szomszédos légtérbe, de tudta, hogy itt minden a magyaroké.

A legősibb és legjobb nemzeté.

Az ő jövőjükre ivott...



A KM hivatalos jelentésben tájékoztatta az MTI-t, hogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja Bin Laden és a terrorista szervezete jelenlétét, de a feszült helyzetre való tekintettel az ország demokratikus rendszerének és polgárainak védelme céljából a fasiszta és nyilas nemzetellenes szélsőségesek megfékezése érdekében kénytelen élni EU-s tagsága jogával, az idegen rendőri (katonai) erők behívásával...



A tanácstalan akaratgyengeségnek és a gyáva időhúzásnak mindig ára van.

Többnyire nagy.

Nem kellene ezt kivárnunk...



Bin Laden bármikor megjelenhet!



(Ennek a Vészhelyzeti Forgatókönyvnek több olvasata is lehetséges.

Valódi megértéséhez három alapfelszereltséget ajánlok, kizárólag eredeti kivitelben.

Észt (nem lett és vett...), szívet és lelket...

Made in Hungary!)



Bajtársi üdvözlettel: Gyula





Forrás: Gyula bajtárs


http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=VESZHELYZET_63140
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2009.11 2009. December 2010.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 174
  • e Hét: 5926
  • e Hónap: 9671
  • e Év: 163167
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.