Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
Súlytalanság
  2009-12-16 22:45:17, szerda
 
  Súlytalanság
2009. december 16. 15:21:04

Mint borjú arra a bizonyos új kapura, úgy csodálkozott rá a magyar kormány a pozsonyi döntésre, miszerint Ficóék rövidre zárják a nyelvtörvény körüli hercehurcát, s ma elfogadják a végrehajtási rendeletet.



A Bem rakparton ártatlan szemekkel a szeptemberben Szécsényben elfogadott, tizenegy pontos, közös kormányfői nyilatkozat ötödik pontjáról beszélnek, amelyben a két fél vállalta, hogy elfogadja az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet kisebbségi főbiztosának ajánlásait a nyelvtörvénnyel, valamint annak készülő végrehajtási rendeletével kapcsolatban.



Ficóék viszont magasról tettek az ominózus pontra. Harsány kacaj kíséretében mennek tovább magyarellenességgel kikövezett útjukon. Önbizalmuk az egekben, hiszen tudják, ha már az alapszerződés lábbal tiprását elnéző tekintetek kísérték Budapesten, miért éppen egy sebtében összegyűjtött szécsényi nyilatkozatcsokor jelentene akadályt számukra.



Miután a felvidéki magyar kisebbség mellőzésével sikerült öszszeeszkábálni a nyelvtörvény végrehajtási útmutatóját, a Ján Slota vezette Szlovák Nemzeti Pártot képviselő kulturális miniszter tárcája rátett még egy lapáttal a jogsértésekre. Szlovákia területén mindenütt - akár húsz százalékon felüli, akár azon aluli az adott településen a nemzeti kisebbségekhez tartozó lakosok részaránya - csak akkor használhatják a kisebbségi nyelvet, ha ebbe a harmadik jelen lévő személy beleegyezik.



Ezt tételesen is megfogalmazza az a végrehajtási tervezet, amelynek eredeti célja éppen az lett volna, hogy eloszlassa a nyelvtörvény esetleges félreértelmezése miatti aggodalmakat. Ha most Bajnai Gordon logikája szerint igyekeznénk megoldani a helyzetet, akkor azt javasolnánk Fico úrnak, üljünk össze mondjuk a békéscsabai sportcsarnok melletti kocsmába, és baráti légkörben igyekezzünk megfogalmazni egy olyan - mondjuk huszonhat pontos - nyilatkozatot, amely a szokásos semmitmondás mellett huszonötödik pontjában kimondja: az uniós normákat figyelembe véve két felvidéki magyar anyanyelvű beszélgetéséhez mégsem kell a harmadik, szlovák jelenlévő beleegyezése, amennyiben az illető nagyothall.



Jöhetne a kölcsönös mosoly, a fényképek és a kézfogás, na meg a későbbi hivatkozás a csehóban született remek egyezségre, amely - az EU elvárásának megfelelően - párbeszéddel oldotta fel a nézeteltérést.



A jelenlegi magyar-szlovák viszony igazi tragikomédia. Robert Fico és kormánya gátlástalanul levegőnek nézi a budapesti szocialistákat. Megteheti. Legutóbb Prágában, az unió baloldali pártjait tömörítő szervezet kongresszusán derült ki ismét, hogy az MSZP saját elvtársai körében sem tényező. A Fico féle Irány-Szociáldemokrácia annak ellenére nyerte el a teljes jogú tagságot az Európai Szocialisták Pártjában, hogy az MSZP-s küldöttek tényleg minden tőlük telhetőt megtettek az elutasítás érdekében. Súlytalanságukkal azonban nem tudták felvenni a harcot. De sokat elárul az erőviszonyokról két tegnapi hír is.



Robert Fico egy konferencián megismételhetetlen történelmi sikernek nevezte az euró mintegy egy évvel ezelőtti bevezetését, szerinte az új pénznemnek köszönhetően könnyebb a gazdasági válság áthidalása is. Ugyancsak tegnap interjú jelent meg Bajnai Gordonnal a Neue Zürcher Zeitung című svájci lapban. ,,Magyarország jó úton van afelé, hogy a térségben elsőként vezesse be az eurót" - mondta egyebek mellett a magyar miniszterelnök.



Az utóbbi évek kormányzása térségnyi távolságra vitt minket még Pozsonytól is. Kínos.



Pataky István

Forrás: MN
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagy-Britanniában is Izrael ér
  2009-12-16 22:43:22, szerda
 
  Nagy-Britanniában is Izrael érdekei alakítják a jogrendszert (mint nálunk)
2009. december 16. 15:16:57



Nem mert Londonba menni
a háborús bűnösLondon vizsgálja, hogyan változtathatja meg sürgősen jogrendszerét annak érdekében, hogy ne forduljanak elő ahhoz hasonló esetek, hogy egy brit bíróság háborús bűnök vádjával elfogatóparancsot adott ki Cipi Livni volt izraeli külügyminiszter ellen.

"Az az eljárás, hogy bíróság az ügyészség értesítése nélkül elfogatóparancsot adhat ki, az angol és a walesi jogrendszer sajátossága" - állapította meg a miniszter közleményében. Izrael Nagy-Britannia "stratégiai partnere és közeli barátja" - húzta alá David Miliband brit külügyminiszter.

A bíróság a tavaly december végén-január elején lezajlott Gázai övezeti mészárlás palesztin áldozatait képviselő ügyvédek kérésére adta ki az elfogatóparancsot, amelyet végül visszavont, miután Livni nem utazott el Nagy-Britanniába - értesült a The Guardian című brit lap, amely hétfő este számolt be internetes kiadásában az értesülésről (mi viszont, megelőzve a briteket, már délután hírül adtuk).

Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő kedden képtelenségnek nevezte a brit döntést, a külügyminisztérium pedig közleményben utasította el a Cipi Livni ellen "szélsőségesek kezdeményezésére indított cinikus bírósági eljárást".

Hivatala közleménye szerint Netanjahu közeli munkatársa, Uzi Arad útján tudatta a brit nagykövettel: Izrael azt várja, hogy London a hasonló kísérletek megakadályozásán dolgozzon. A gyerekgyilkos Netanjahu elutasította, hogy "a civileket a hitvány és kegyetlen ellenséggel szemben bátran és erkölcsösen védelmező" vezetőket és katonatiszteket háborús bűnösöknek lehessen minősíteni.



Forrás: Kuruc.info


http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=Nagy_Britanniaban_i s_Izrael_erdekei_alakitjak_a_jogrendszert_(mint_nalunk)_63436
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Esti mese a zsidóról, akinek M
  2009-12-16 22:41:19, szerda
 
  Esti mese a zsidóról, akinek Mengele kimetszette a veséjét
2009. december 16. 15:32:15



Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Jichak Ganon nevezetű zsidó férfi, akit 85. esztendős korában, egy szép napon beszállítottak egy Tel Aviv melletti kórházba. Rendkívüli esemény volt ez, mivel a férfi 64 esztendeje nem járt orvosnál! És vajon miért nem? Hát azért, mert nem akarta, hogy lelepleződjön borzasztó titka: nevezetesen, hogy neki csak egy veséje van.

,,Utoljára egy Josef Mengele nevű férfi kezében láttam a vesémet. Akkor még lüktetett" - osztja meg az újságírókkal élete nagy titkát az idős férfi. Aki azóta nem volt hajlandó orvoshoz menni, hogy 1945 januárjában kiszabadult az auschwitzi haláltáborból.

Jichak Ganon Görögországban született, és szüleivel, valamint öt testvérével együtt 1944-ben deportálták Auschwitzba a németek. Édesapja útközben halt meg, édesanyját és nővéreit megérkezésük után szinte azonnal elgázosították. Őt viszont életben hagyták, de csakis azért, mert Joseph Mengele - a ,,halál angyala" - kísérletezni akart vele. Elvitték a műtőbe, ahol is az elvetemült náci orvos mindenféle érzéstelenítés nélkül egyszerűen kimetszette az egyik veséjét. ,,Iszonyatos fájdalom hasított belém. Érezni lehetett a sebészkés minden egyes mozdulatát" - emlékezik Ganon, aki azt is hozzáteszi, hogy látta a saját veséjét Mengele kezei között. ,,Üvöltöttem, mint egy őrült. Halld Izrael, az Úr a mi Istenünk, kiabáltam, majd pedig azért imádkoztam, hogy meghaljak, és ne érezzem tovább azt a borzasztó fájdalmat" - idézi fel a szörnyűségeket Jichak Ganon.

Az ,,operáció" után semmiféle fájdalomcsillapítót nem adtak neki a gonosz nácik, sőt még dolgoznia is kellett. ,,Az volt a dolgom, hogy kitakarítsam a műtőt Mengele véres operációi után" - meséli Ganon, aki 64 éven keresztül senkivel sem - még legszűkebb családjának tagjaival sem - akarta megosztani a vele történt szörnyűségeket. De miután bement a kórházba, úgy döntött, már mindegy, most már mindenki tudja, hogy egy veséje van, akkor pedig miért ne mondaná el, mit művelt vele Mengele Auschwitzban? Teljesen logikus és hihető sztori.

Ámde itt még nincsen vége a történetnek. Ugyanis hat hónappal veséjének eltávolítása után Mengele megint hívatta őt. Újabb kísérlet következett: a ,,halál angyala" beállíttatta szegény fiút egy hideg vízzel teli tartályba, mert arra volt kíváncsi, hogyan működik a tüdeje ilyen körülmények között? Roppant izgalmas kérdés, de máig nem tudjuk rá a választ. Majd pedig bekövetkezett a legszörnyűbb pillanat. Közölték vele, hogy már nem akarják a testét semmiféle kísérletezésre felhasználni, ezért aztán beküldik a gázkamrába. Mint Mr. Ganon mondja, ő lett volna a 201. áldozat azon a reggelen, csakhogy a gázkamra befogadóképessége éppen 200 fő volt. ,,Így menekültem meg"- emlékezik az öregúr. És mivel ő már a 200 halálraítélt mellé nem fért volna be a kamrába, visszaküldték a táborba. Hiába, az ,,iparszerű népirtás" fogaskerekei is akadoztak néha. Eggyel több zsidót küldtek a gázkamrába, mint kellett volna. Valahogy elszámolták magukat a gaz németek. Hogy a másnapi ,,transzportba" miért nem állították be, arról pedig nem beszél Mr. Ganon. De nem is lenne illendő őt ilyesfajta kényelmetlen kérdésekkel zaklatni, meg hát ugye az elhunytak emlékére is tekintettel kell lenni.

Amikor Auschwitzot felszabadították az oroszok, kiderült, egyik bátyja és a húga is életben maradt. Ők hárman visszatértek hát Görögországba. 1949-ben pedig kivándoroltak Izraelbe. A családja egyébként sohasem értette, miért nem hajlandó orvoshoz fordulni. Minden betegségét saját maga kezelte. Felesége, Ahuva kijelentette: ,,Amikor beteg lett, mindig azt mondta, semmi baja, csak fáradt." Ámde 85 éves korában szívrohamot kapott, és így nem volt mit tenni, kórházba kellett mennie. Most immár peacemaker van beültetve a testébe. ,,Másodszor incselkedik velem a halál. Ezúttal azonban az orvosok segítettek nekem, nem úgy, mint az első esetben" - összegzi kalandos életútját Mr. Ganon.

Micsoda borzalmas történet! Mengele pedig, mint tudjuk, a háború után elmenekült Latin-Amerikába, ahol is évtizedekig háborítatlanul élt, sőt nem bírt ellenállni különös vágyainak, és megint elkezdte a kísérleteit, amire bizonyíték, hogy valahol egy faluban sok ikergyermek született.

Perge Ottó

Forrás: Daily Mail




Forrás: Kuruc.info

http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=Esti_mese_a_zsidoro l__akinek_Mengele_kimetszette_a_vesejet_63444
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Találós kérdés
  2009-12-16 22:31:59, szerda
 
 

Tudjátok melyik a legrövidebb társalgás? Amikor két politikus a becsülettel kapcsolatos saját élményeit osztja meg.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hoppá! Szintén ork az arabot m
  2009-12-16 22:15:45, szerda
 
  2009-12-16. 07:47


Hoppá! Szintén ork az arabot megölő sün?

Idézet következik a tegnapi Magyar Nemzetből a 25 éves, arabgyilkos sündőr (előzmény ITT) kapcsán: ,,A BRFK-nál nem tudnak róla, így nem is tudták megerősíteni azt az értesülést, hogy az egykori [gyilkos] tiszthelyettes korábban részt vett volna abban a programban, amelyben roma fiatalokat képeztek ki rendőrnek, s állítottak szolgálatba."

Azaz: a Nemzet "fű alatt", informális csatornákon úgy értesült, hogy az úriember cigány. Ezt, természetesen, tagadja a sündőrség (mi mást is tenne a védett fajtával?). Márpedig ,,nem zörög a haraszt", ahogy mondani szokták. A lap, ill. a HírTV ,,cigányos" hírei, értesülései eddig mindig igaznak bizonyultak - vajon ez miért ne lenne az?

Ennyit arról, hogy érdemes-e rendőrnek taníttatnunk a cigányokat. Még fizessünk is azért, hogy aztán hivatalosan (!) megtanulják a fegyverforgatás minden csínját-bínját? A saját adóforintjainkból támogassuk a saját, jövőbeni lemészárlásunkat? Kutyából nem lesz ugyanis szalonna - deviáns/bűnözőcigányból sem jogkövető állampolgár. Még akkor sem, ha elvégzi a rendőrtisztit. Ugye, emlékszünk arra, hogy a pécsi kettős gyilkosok (mind cigány, lásd EZT) egyike nyugdíjas rendőr volt? Arra, hogy cigány sündőrök a saját, központi adatbázisuk-beli információk módosításával próbálták priuszos tezsvíreiket ,,tisztára mosni"?

Természetesen várunk minden kapcsolódó, ,,belsős" információt! Forrásainkat nem fedjük fel.
Kuruc.info - A.S

http://kuruc.info/r/35/52239/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megfellebbezhetetlenül betiltv
  2009-12-16 22:09:27, szerda
 
  Megfellebbezhetetlenül betiltva


Gondlom, nagyon senki sem lepődött meg a tegnapi hír hallatán, mely szerint a Legfelsőbb Bíróság helyben hagyta a másodfokú ítéletet, és így Magyarországon megfellebbezhetetlenné tette a Magyar Gárda feloszlatását. Ha kicsit távolabbról nézzük a dolgot, akkor tényleg nincs ebben semmi meglepő, de azért valljuk meg, biztosan voltunk jónéhányan olyanok, akik titkon még bíztunk abban, hogy lesz majd valahol egy testület, aki fel meri vállalni, aki ki meri mondani, hogy a korábbi elmarasztalások teljesen jogszerűtlenül, politikai megrendelésre születtek.

Biztosan voltunk jónéhányan, akik bíztunk benne, hogy végül az igazság majd kiderül, hogy majd valahol, valakik nem a jogi csűr-csavarást választják, hanem a jog mellett, igazságot is szolgáltatnak. Ma már minden kétség nélkül kijelenthetjük, hogy Magyarországon nincsenek ilyenek. Az egész rendszer a velejéig rohadt.

Napközben, amikor csak a rövid hírt olvastam, azon gondolkodtam, hogy vajon most mivel indokolták ezt az ítéletet? Vajon most milyen újabb abszurd okokat hoztak elő és vajon ki lehetett az, aki a Magyar Állam nevében ismét szemen köpte a jogállamiságot? Aztán amikor este megnéztem az ítélethirdetésről készült videókat, minden világossá vált. Mondhatnám összeállt a kép. [a videók itt: 1, 2, 3]

Nem tudom, bár azért sejthető, hogy milyen alapon válogatták össze a bírókat ehhez az ügyhöz, de az kétségtelenül megállapítható, ennyi rosszarcú embert, azért ritkán lehet bírói pulpituson egy csomóban látni.

Mindezt az ítélet indoklása, pontosabban annak ismertetése is tovább erősítette. Az a gyomorforgató stílus, ahogy a bírónő beszélt szerintem mindenkit meggyőzött arról, hogy ilyen közegben a legkisebb esélye sem volt annak, hogy ezt az ügyet elfogulatlanul kezeljék.

A felolvasott indoklás sem tartalmazott semmi újdonságot, ugyanazt a szoclib propaganda szöveget adták elő, amit már a korábbi tárgyalásokon is hallhattunk, az éppen aktuális rezsimkiszolgálóktól.

Az a tény, hogy a Magyar Gárda rendezvényein nem történt erőszak, nem zárja ki, hogy ne hordozták volna a magukban az erőszakos következmények lehetőségét - fejtegette a teljes abszurditást a Legfelsőbb Bíróság. Ebből következően, innentől bárkire rá lehet fogni bármit, bárkit el lehet marasztalni bármiért, mert lehet hogy még nem csinált semmi büntetendőt, de ez nem zárja ki, hogy egyszer majd nem fog.

Az orweli világ nem csak kopogtat, hanem már az életünk része.

Azonban az ügynek van egy másik olvasata is, ami talán még a gárdán is túl mutat. A Legfelsőbb Bíróság és így a Magyar Állam teljesen egyértelmű és a legdiktatórikusabb időket idéző üzenetet küldött. Nem csak nekünk, radikálisoknak, hanem azt gondolom, hogy mindannyiunknak.

Mert azért azt még a legelvadultabb liberális körökben sem vitatják, hogy a Magyar Gárda társadalmi igényként jött létre, egyrészt azért, hogy felhívja azokra a társadalmi problémákra a figyelmet, amit a regnáló hatalom nem tudott, vagy inkább nem is akart megoldani, másrészt azért, hogy a lehetőségei szerint segítsen azokon, akik ezen problémák miatt, védtelenül magukra maradtak. A tegnapi ítélet az ilyen társadalmi szerveződéseket lehetetleníti el, és üzeni mindenkinek, hogy nincs helye olyan civil kezdeményezéseknek, amik nem a Magyarországot jelenleg irányító cionista elit kedve és persze érdekei szerint működnek.

És azt gondolom érdemes az ítélet legegyértelműbb, a hétköznapokra gyakorolt hatásával is foglalkozni. Ez pedig nem más, mint a cigányoknak szóló üzenet. Sikerült egy újabb lovat adni alájuk. Sikerült újra továbberősíteni bennük az érzést, hogy ők bármit megtehetnek, hogy ebben az országban a jog őket védi és nem azokat, akiket nap, mint nap terrorizálnak, nem azokat, akik a munkájukkal egyébként eltartják őket.

Nem hiszem, hogy a most ítéletet hozó Legfelsőbb Bíróság tagjai közül bárki tudná, hogy mit jelent egy cigányfertőzött településen minden nap félelemben és kiszolgáltatottságban élni. Nem hiszem, hogy tudják, hogy milyen érzés úgy vetni, hogy nem aratsz, hogy milyen úgy lefeküdni, hogy az éjszaka folyamán nem tudod, mikor rúgja rád az ajtót valami retkes.

Tegnap született egy ítélet, mely ismét jól példázza a mai magyar állapotokat és világos képet ad arról, hogy hol tartunk, hogy hova vezetett mindaz az aljasság, ahová az elmúlt években a liberáltak kormányzása vezette ezt az országot. És valószínűleg nem sokára arról is képet kapunk, hogy ugyanez az irányzat hová vezette Európát, hisz Vona Gáborék a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága elé viszik a gárda ügyét.

Azért nagy reményeket ehhez a fórumhoz se fűzzünk, szerintem akár ennyiből a Kneszethez is beadhatták volna a keresetet. Bár mondjuk arra jó lesz, hogy ismét lehulljon egy lepel, pontosabban egy álarc a végtelenül demokratikus EU álszent arcáról.


http://radicalpuzzle.blogspot.com/2009/12/megfellebbezhetetlenul.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zászlóerdő
  2009-12-16 22:07:36, szerda
 
  Zászlóerdő


Gondolom, még sokan emlékeznek az Egy a tábor, egy zászló szlogenre, amit néhány éve még oly lelkesen bégettek a narancsos megtévesztettek. Sőt, nagy részük még idén nyáron is ezzel a dumával akarta lebeszélni a már felébredetteket a radikálisokra való szavazásról.

A dolog, mint ahogy azt az EP választás eredményei is jól mutatják nem nagyon jött be. Pontosabban most sem jött be, úgy ahogy 2002-ben és 2006-ban sem. Mindettől függetlenül OV zászlómániája nem csökken. Olyannyira nem, hogy tegnap megint elővette őket. Mármint a zászlókat. Tegnap volt ugyanis a narancsos képviselőjelöltek névsorát véglegesítő választmányi ülés, ahol természetesen OV is szólt néhány gondolatot a jelenlévőkhöz.

Százegynéhány nappal a jövő évi választások előtt állnak a zászlók, mindenki felvonta a maga zászlaját, amelyre mindenki felírta a maga elképzelését a jövőről. Magyarország polgárai számára tehát látszanak a jövő lehetséges útjai.

A Magyar Szocialista Párt zászlaján ez áll: ,,Gyucsány-korszak 2". Látható, hogy a szocialisták ugyanazokkal, akikkel eddig, ugyanazt kívánják folytatni, amit eddig csináltak. Nem tudom, hogy a szocialisták egykori koalíciós partnerére, a lassan mikroszkóppal sem látható csendestársára érdemes-e még egyáltalán szót vesztegetni, mindenesetre azon az aprócska zászlón én annyit tudok kiolvasni, hogy ,,A viszontlátásra!". Az MDF zászlaján szintén régóta ismerős, két szó látható. Így hangzik: ,,Bokros-csomag."

Aztán van egy zászló, a Jobbik nevű csoportosulásé, amire pedig az van írva, hogy ,,Erőszak". Ez a szervezet ugyan jobboldalinak mondja magát, de éppen a magyar jobboldalt gyengíti és járatja le afféle trójai falóként - valójában mindaz, amit tesznek, a Gyurcsány-korszak túlélését szolgálja.

Hogy az ártatlan nézelődők nehogy fény nélkül maradjanak a sötétben, meg hogy a narancsos bégetők se tévedjenek el a nagy zászlóerdőben, OV természetesen felemelte a narancsos porzsákot is:

A jó hír, tisztelt Választmány, az, hogy van más lehetőség is Magyarország előtt. Van egy csapat, egy nagy, erős, egységes és érett csapat, amelyik változást akar, gyökeres és mély változást. Csak az emberek felé forduló politikával, velük együtt, közösen, a nagy többség akaratát képviselve lehet legyőzni a bajokat, és lehet majd felemelni Magyarországot. A mi zászlónk tehát abban különbözik az összes többitől, hogy ez a mondat áll rajta: ,,együtt az emberekkel."

Mit mondhatnánk?

Igazán szép mondatok. Kár, hogy semmi közük nincs a valósághoz. OV most is ugyanazt a megszokott szájakarate produkciót mutatta be, amit lassan immár már nyolc éve hallunk tőle. Az újdonság csak annyi, hogy most a sablondumát kiegészítette egy kis csúsztatással is. Mert azért tegyük már fel a kérdést: Mégis mikor voltunk mi, radikálisok erőszakosak? Mikor kezdtünk bármilyen csetepatét magunktól? Mikor támadtunk meg békés embereket, rendőröket, vagy bárkit? Mikor zaklattuk, loptuk meg, csaptunk be, vagy hazudtunk bárkinek is?

Orbán ugyanolyan gusztustalanul generálja és használja fel a cionista médiából ellenünk folyó szemetet, mint ahogy azt az elvtársak is már évek óta teszik. Sajnos még mindig elég sokan vannak olyanok, akik feltétel nélkül elhiszik a tévéből folyó uszításokat, de azért szerencsére már elég jelentős azon tömegek nagysága is, akik felismerték, hogy azért messze nem úgy van minden, ahogy a Retekklub, meg a TelAviv2 és legfőképp a parlamenti ,,elit" láttatni szeretné.

Egyre többeknek esik le, hogy az emeszpé és a fidesz már évek óta egy leegyeztetett menetrend szerint fosztogatja ezt az országot. Hogy folyik a parlamenti színjáték, hogy megy a látszatpolitizálás, amit a baráti média nap, mint nap korrekt politikai harcnak feltüntetve mutat be. Közben pedig nem szól másról a dolog, mint hogy hogy tudja egy szűk csoport a jelenlegi a pozícióját megtartani, hogy hogy tud akár kormányon, akár ellenzékben, de mindig a tűz közelében maradni.

Mondhat OV, amit akar. Mondhatja, hogy elszámoltatások, meg gyökeres változások lesznek, de ma már senki nem hiszi el, hogy ennek egy-két kirakatperen kívül bármi más esélye is lenne. Ő is pontosan tudja, hogy ha borítaná a bilit, a sz@r bőven fröccsenne a narancsosokra is, hisz az elmúlt évek mutyijaiban akár tevőlegesen, akár hallgatólagosan, de ők is nyakig benne voltak.

Stílusosan fogalmazva, húsz éve ugyanazok az arcok rúgják a lasztit, hol az egyik, hol másik csapat lő kapura, de a játékosok nem változnak és a játék színvonala sem. És ahhoz sem kell kalambónak lenni, hogy rájöjjünk, ezen nekik, nem is érdekük változtatni. Most pedig itt van egy új csapat, aki lefocizhatja az egész bagázst a pályáról. Akik tényleg játszani akarnak és nem csak úgy immel-ámmal tologatni a lasztit. Ezért félnek annyira a radikálisoktól, ezért próbálnak lépten-nyomon lejáratni minket, ezért megy mindkét oldalról folyamatosan a gyalázkodás és a csúsztatás.

Ov-nak abban igaza van, hogy csak egyetlen zászló különbözik a többitől, de az bármennyire szeretné nem az övüké, hanem a miénk. Mondjuk, arra nem is az van írva, hogy ,,együtt a zemberekkel", hanem az, hogy: Elég volt. Elég volt a narancsos kábításból, a szegfűs hazudozásból, elég volt a háttérben leosztott hatalmi pozíciókból, a közösen lenyúlt pénzekből, de legfőképp a cionisták gátlástalan kiszolgálásából.

Mert ma már nincs jobboldal, meg baloldal, vagy legalábbis a törésvonalak ma Magyarországon, már nem itt húzódnak. Nemzeti érdekek vannak és idegen érdekek. Meg az ezekhez való viszonyulás.

Minden más, csak másodlagos.


http://radicalpuzzle.blogspot.com/2009/12/zaszloerdo.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dr. Bokor Imre: EGY NOBEL-BÉKE
  2009-12-16 22:05:28, szerda
 
  Prof.Dr. Bokor Imre: EGY NOBEL-BÉKEDÍJAS VIZITJÉRŐL
Posted on 2009/12/15 by Nifadmin

A MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG LEVELESLÁDÁJA

Elie Wiesel - a kétes kilétű Nobel-békedíjas író(?) -, két napig vendégeskedett hazánkban, de becsülettel eleget tett zsúfolt programjának. A tiszteletére rendezett parlamenti konferencián is hallatta a hangját, tömény ostobaságok hagyták el hangképző szervét. Eszmecserét folytatott Sólyom László köztársasgi elnökkel, valamint más, neves közéleti személyiségekkel, majd részt vett a Hit Gyülekezetében összecsődült hithűek rendezvényén is.

A kergebirka agyú, és ápolt kinézetűnek aligha mondható író(féleség) keményen kritizálta a magyarságot, megjegyezte, hogy vegyes érzelmekkel megy haza, mert társadalmunk nem veti ki magából a gyűlölet hordozóit.

Azt is elgügyögte, hogy nem tud megbocsátani a magyar nemzetnek (!) az őt és a családját ért szörnyűségek miatt! Sólyom Lászlót is “kiosztotta" az ún. “Gyülölet törvény" létrehozásának elmaradása miatt. Erre mondhatnák, hogy a tudatlanságnak, a tájékozatlanságnak, az elfogultságnak és a pofátlanságnak nincsen határa!

A Mélyen Tisztelt Olvasók elnézését kell kérnem a negyedik jelzőért, de gazdag szókincseinkben nincsen más (enyhébb) kifejezés arra, aki képes szembeköpni egy nemzetet(!), még akkor sem, ha “sugók" sokasága befolyásolhatta állásfoglalásának kialakításában.

Jó lenne, ha Wiesel úr és elv(eszme)társai tudomásul vennék, hogy(a világon) senkinek és semmiért nem kell a magyar nemzetnek megbocsátani! Nemzetünk - Európában - egyedülállóként védte a magyar, az osztrák, a lengyel, a csehszlovák és (részben) a román zsidók tömegeit! Itt találtak menedéket a német megszállásig a nácik üldözöttjei, és Horthy volt az egyedüli európai államfő, aki “kesztyűt dobott" Hitlerhez.

A Londonban székelő Zsidó Világkongresszus elnöke egy nyilatkozatában hangoztatta (1942 vagy 1943-ban), hogy Magyarországon vannak a legvédettebb helyzetben a zsidók! Tartott attól, hogy Horthy “kiugrik" a háborúból, mert abban az esetben a német megszállás elkerülhetetlen lenne, és a zsidók úgy járnának, mint Lengyelországban, Csehszlovákiában (majd Szlovákiában), illetve más (németek által) megszállt államokban!

Nemzetünk ellenállása megközelítőleg ugyan olyan volt, mint a magyar állampolgárságú zsidóké, akik nem követték a Varsói-gettó példáját, és szinte szó (és tett) nélkül tűrték a deportálást. Arról sem hallani, hogy hányan álltak ellent a németeknek vagy a nyilasoknak és hányan szöktek meg menet közben? Azokat, akik a bujkálást választották, a magyarok segítették hajlékkal, élelemmel és szállással.

Kispesten viszont,- a Horthy Miklós úton lévő “nyilas házra" magyar katonák nyitottak sortüzet egy mozgó teherkocsi nyitott platójáról (két karszalagos őrszemmel végeztek), és néhány órával az esemény megtörténte után személyesen láttam a járdán lévő vérfoltokat, valamint az épület homlokzatán a lövések nyomait.

Az is tény, hogy a Kossuth téri iskolánkban lévő zsidó tanulótársaink (akikkel soha semmilyen konfliktusunk nem volt), azzal dicsekedtek, hogy hamarosan mennek Németországba, ott az élelmiszerjegyekre dupla adagot adnak (cukor, vaj, margarin, kenyér, hús, stb.,), mint itthon, ahol az esetek többségében, hosszú (gyötrelmes) sorbanállás során, gyakran lehúzták az üzletek rolóit, mert elfogyott a készlet, és dobhattuk a szemétbe az adott napra (vagy hétre) érvényes kis színes jegyecskéket.

Wiesel úr talán azt sem tudja (vagy nem akarja tudomásul venni), hogy a háborús bűnösök döntő többségét felelősségre vonták (zömében törvénytelen módszerekkel, a bosszúállás szellemében), tehát nincs kinek megbocsátani, mert a vélt vagy valós bűnösök már nem élnek. Egyeseket az Oktogon “lógatták" fel a lámpatartó oszlopokra 1945-ben a náci terrort túlélők, akik az ÁVO, az ÁVH vagy pufajkások pribékjeivel szemben viszont olyan elnézőek voltak, hogy miniszterelnöki, miniszteri vagy parlamenti székekhez juttatták őket, amelyek semmiben sem hasonlítanak a lámpavasokra.

Wiesel úrnak kettős látása és mércéje van. Van amiről hallgat, van amit csak részleteiben ismer, de az amnézia mindkettőt sűrű homályba takarja az agyában.

A magyar nemzet elsöprő többsége sohasem volt rasszista. Nem úgy “szereti" a külföldieket, mint pédául az izraeliak az arabokat, az oroszok a csecseneket vagy ingusokat, a törökök az örményeket, a spanyolok a baszkokat, a szerbek a horvátokat, a szlovákok a magyarokat, stb., stb.

Mi,- “befogadó" ország vagyunk, Budapesten például 22 zsinagóga működik, a legnagyobb méretű “HANUKÁT" Európában évek óta itt szervezték, még a Hősök terét is “kiigényelhették" maguknak.

Nincsen tiltva és nem büntetik a szlovák, a román, a német és más nyelvek használatát, kulturális létesítményeik fejlesztését és látogatását, de kétségtelen, hogy sokakat irritál az, ha nemzeti szimbólumaink használatát azok kérdőjelezik meg (vagy tiltják-tiltatják), akik nem ismerik a magyar történelmet, a szülőföldünk védelméért folytatott harcainkat, hőseinket és véráldozatunkat, de nap-mint nap emlegetik saját veszteségeiket, egyetlenegy szóval sem utalva arra (vagy elbagatellizálva) a magyar nemzet veszteségeit, a Gulágra elhurcoltak százezreit, a Kádár megtorlása elől kimenekült százezreket, a kivégzettek ezreit, a letartóztatottak és elítéltek tízezreit, a kisemmizettek és megfigyeltek több százezres tömegét, miközben soha, senkitől nem kaptunk egy fillér jóvátételt, kárpótlást vagy köszönetet.

Nem folytatom tovább, mert a Wiesel-félék agyának csekély befogadóképességét is izolálja a gyűlölet, a tudatlanság vagy mások fájdalmával (szenvedésével és veszteségeivel) szembeni immunitásuk.

Jobb lenne, ha Wiesel úr a jövőben elkerülné országunkat! Ne alkosson véleményt kétnapos tapasztalata(?) alapján egy nemzetről, ne avatkozzon egy ország belügyeibe, fordítson nagyobb figyelmet a történelem tanulmányozására, ne vegye készpénznek a “súgóktól" érkező információkat, foglalkozzon komolyabban választott szakmájával, mert a Nobel-békedíjat immáron több mint húsz éve megkapta, meg kellene szolgálni ezt az előlegezett elismerést, ne szítsa a békétlenség tüzét néhány nagyhangú (erőszakos) személy vagy csoport (szervezet) között.

(Prof. Dr. Bokor Imre)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Legyen figyelemmel egészségi
  2009-12-16 22:04:03, szerda
 
  "Legyen figyelemmel egészségi állapotára!" - Nyílt levél Orbán Viktornak



Tisztelt Miniszterelnök úr!

Tisztelettel és aggodalommal szeretném figyelmeztetni, hogy mint közszereplő, volt és várományos miniszterelnökként Önnek kötelessége az egészségi állapotára figyelemmel lenni és azt ellenőriztetni. Aggodalommal figyelem, hogy úgy az emlékezete, mint az éleslátása cserbenhagyta. Arra például csak ritkán emlékezik, hogy az Ön által vezetett párt nemzetinek szokta nevezni magát. Célszerű volna így a kampány elején erre emlékezni, mert ugyebár az irány, amerre Ön újabban a szekér rúdját kormányozza, inkább a liberális irányt célozza. Érthető volna ez akkor, ha a kampányt Izraelben kellene levezényelni, de ezúton tisztelettel és halkan figyelmeztetném, hogy ez nem a LIKUD kampánya Izraelben, hanem a Fideszé Magyarországon.

Arra is emlékeztetném hogy még néhány hónapja a kamerák kereszttüzében a magyar választópolgároknak azt ígérte, hogy lesz elszámoltatás, jelezném, hogy ez a motívum a legutóbbi megszólalásából hiányzott. Bizonyosan sok fontos dolga van a futballvilágban, mégis nagy tisztelettel emlékeztetném, hogy ez azért nekünk elemi igényünk volna. Ezúton kérem hogy a legközelebbi megszólalásában ne feledkezzen meg erről a jelentéktelennek tűnő apróságról.

Arra is figyelmeztetném, hogy a látásával is súlyos gondok lehetnek, mert a Jobbik zászlaján a feliratot is rosszul olvasta. Én igen közelről láttam, nincs rajta az az ,,erőszak" felirat. Megnéztem. Az van odaírva: ,,teljes elszámoltatás 1989-2009", és van még egy lista is alatta, bizonyos olajügyekkel kezdődik, van rajta valami Gripen is, Aranykéz utca, Joszip Tot meg Kaya Ibrahim és még egy csomó minden. Szerintem tanácsos volna Önnek is közelebbről megnézni, mert igen kellemetlen helyzetektől kímélné meg magát és a pártját.

Igazán kínos de azt is meg kell Önnek írnom, hogy én mit láttam az ön mögött feszülő Fidesz zászlón. Azt a feliratot láttam kék betűkkel, hogy ,,Soros-invest". Valószínűsítem, hogy már nem emlékezik, de az az a magyarként aposztrofált üzletember, aki Magyarország válságán súlyos milliárdokat keresett, és az OTP-t is lehúzta egy jelentékeny összeggel, továbbá az ő alapítványa adta a pénzt többek között az Ön diplomájához is.

Kérem Önt, kicsit erőltesse az emlékezést, hátha eszébe jut még néhány apróság, amely Önt az elvárható szerénységhez és a tisztánlátáshoz hozzásegíti.

Szebb jövőt!

Ifj. Varanyi Sándor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2010-ben az őszinte beszédnek
  2009-12-16 22:00:32, szerda
 
 
2010-ben az őszinte beszédnek van helye

Mesterházy Attila szerint 2010-ben az őszinte beszédnek van helye, és arra kéri a többi miniszterelnök-jelöltet, hogy

csak reális ígéreteket tegyenek a választási kampányban.

*****

Igen tisztelt Mesterházy Attila!

Dicséretre méltó szép javaslat.

Karácsonyi ajándékként a választó polgárok számára, december 24-ig., minden parlamenti képviselő jelölt és egyéb közéleti szereplő, párthovatartozástól függetlenül, eskü alatt válaszoljon az alábbi kérdésekre.

Itt az alkalom, hogy ön és családtagjai, jó példával járva elöl, ezt most "minden kényszer nélkül", elsőként teszik meg.

Szép napot kívánok önnek.

Lévay Atilla

A Magyar Justitia Bizottság tagja.

Zsámbék, 2072, Dózsa Gy. u. 6. Tel.-23-342198



----- Original Message -----

From: Lévay Atilla

To: Mesterházy Attila

Cc: Bajnai Gordon ; Gyurcsány Ferenc ; Lendvai Ildikó ; Boldvai László ; Pénzügyminisztérium Oszkó Péter ; MNB Simor András ; Veres János ; Burány Sándor ; Hiller István ; Kiss Péter ; Lamperth Mónika ; Mandur László ; Molnár Csaba ; Nyakó István ; Szabó Zoltán ; Szekeres Imre ; Szilvásy György ; Szanyi Tibor ; Baja Ferenc ; Vadai Ágnes ; Gőgös Zoltán

Sent: Sunday, December 13, 2009 4:11 AM

Subject: Lényegtelen, hogy a bűnbanda melyik tagja flangál éppen, miniszterelnökként.

"Minden politikai és gazdasági lépést csak a magyar nép érdeke vezéreljen!" /Krassó György 1989 június 27./

(Krassó György Budapest, 1932. október 19. - Budapest, 1991. február 12.)

Miután Gyurcsány Ferenc saját bevallása szerint, a Magyar Szocialista Párt vezetői, a 2006. áprilisi választások előtt, előre megfontolt szándékkal össze-vissza hazudoztak és ilyen hazug ígéretek alapján nyerték azt meg, a választások eredménye érvénytelen, semmis! Magyarországnak 2006 áprilisa óta nincs törvényes kormánya!



"Az, egyébként lényegtelen, hogy a bűnbanda melyik tagja flangál éppen, miniszterelnökként.

(Lehet akár az MSZP egyik jelenlegi esélyesének tartott, a Zuschlag perben "tanúként" meghallgatott,

35 éves Mesterházy Attila is.)"



Igen tisztelt Mesterházy Attila!

Gratulálok tegnapi sikerélményéhez.

Remélhetőleg ön, és párttársai is tudják, hogy minden kapálózásuk ellenére, ha lassan is, de közeledik az igazság pillanata!





Az alábbi, eredetileg 2004 augusztusában megfogalmazott kérdésekre, amelyekre eddig egyetlen érintett se válaszolt, a 2010-es választások előtt minden kormánytagnak,

parlamenti képviselő jelöltnek

és egyéb közéleti szereplőnek, eskü alatt lesz kötelező válaszolni!







Korábban volt-e vagy, akár ma is van-e családtagjain vagy strómanokon keresztül érdekeltsége u. n. off-shore cégekben?

IGEN VAGY NEM!





Helyezett-e el korábban külföldön titkos bankszámlán vagy széfben valutát, értékpapírt, illetve részvényt?

IGEN VAGY NEM!



Egyetért-e avval, hogy az off-shore cégek titkos bankszámlák illetve hasonló intézmények, és a korrupciós ügyek titkosítása 30, 50, vagy akár 80 évre is csak hátsó szándékú célok, piszkos pénzügyi tranzakciók, pénzmosások, csalások, becstelen módon szerzett vagyonok, fedezésére szolgálnak?!







IGEN VAGY NEM!

Vagyoni helyzete 1989-ben, 1999-ben és "most"! 2009-ben.

"Ameddig Magyarországon nem jut naponta mindenkinek egy jó szelet kenyér, addig senkinek se juthat kettő!"

Lévay Atilla

A Magyar Justitia Bizottság tagja.

Zsámbék, 2072, Dózsa Gy. u. 6. Tel.-23-342198

Röpke 12 év eredményei. (1990-2002)

Ma 12 évvel (2002) a kommunizmus bukása, a hőn óhajtott rendszerváltás az idegen elnyomástól való felszaba-DÚLÁSUNK után álljunk meg egy-egy pillanatra és nézzük meg eredményeinket. Minden ilyen nagyságrendű változásnak vannak nyertesei és vesztesei.

Most csak a nyertesekről legyen szó, azok közül is csak egyről, Magyarország talán leggazdagabb polgáráról, arról se név szerint csak vagyona a Magyar Hírlap által feltételezett nagysága alapján.

40 milliárd Ft. 40000000000 Ft.

40000 millió Ft.

12 év = 144 hónap 277 millió Ft havonta

624 hét 64 millió Ft. hetente

4368 nap 9.15 millió Ft. naponta

104832 óra 381562 Ft. óránként(24-óra/nap)

6289920 perc 6359 Ft. Percenként

530 Ft. lélegzetvételenként (12/p)

Egy nyugalmi állapotban lévő egészséges ember percenként általában, 12 lélegzetet vesz. Ez 12 év alatt, 75479040 lélegzetvétel.

Mesebeli gazdagság és nagyon is valóságos nyomor néznek egymással farkasszemet! Üzenetértékű, hogy az ilyen vagyonokat összeharácsoló emberek ma nemhogy nem börtönben vannak, hanem sok esetben a közélet vezető egyéniségei. És a ,,Nép" az ,,Istenadta 'Dolgozó' Nép" még mindig nem vette észre, hogy a rövid néhány év alatt összeharácsolt sokmilliárdos vagyonok és a szegénységbe, teljes kiszolgáltatottságba taszított milliók között ok és okozati kapcsolat van. Ezeket a vagyonokat az ,,esélyegyenlőség" nevében főleg azok az emberek halmozták fel, akiknek adott helyzetüknél fogva lehetőségük és kötelességük is lett volna mindannyiunk közös vagyonára vigyázni és ezt a gátlástalan rablást megakadályozni!

De egy sem volt közöttük, aki megálljt kiáltott volna!

Szocialista és Fideszes Milliárdosok? Milliárdos Fideszes Szocialisták? Esélyegyenlőség?

Ebül szerzett vagyon ebül vész el!

Erkölcsi Hullák! Hová fog ez vezetni?

És vannak emberek, akik még ma is hisznek nekik.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
2009.11 2009. December 2010.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2789
  • e Hét: 8521
  • e Hónap: 19632
  • e Év: 173128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.