Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Felfüggesztett a forgópisztoll
  2009-12-17 22:16:49, csütörtök
 
  Felfüggesztett a forgópisztollyal hadonászó Vadásznak? Engedély nélküli fegyverrel járt a Medgyessy-Gyurcsány-kormány volt megbízottja
2009. december 17. 17:34:08

Lőfegyverrel való visszaélés miatt felfüggesztett szabadságvesztésre és pénzbüntetésre ítélte csütörtökön a Pesti Központi Kerületi Bíróság első fokon Vadász Jánost.



A Medgyessy- és Gyurcsány-kormányban a Magyar Szocialista Párt politikusaként 2002 és 2006 között a közszolgálati reformért felelős kormánymegbízotti posztot betöltő Vadász 2007 júliusában Budapesten, az Andrássy úton nézeteltérésbe keveredett egy kerékpárossal. Ekkor előkapta kocsijából forgópisztolyát és hadonászni kezdett vele.



A négy milliméteres kaliberű fegyver tartására a szocialista politikusnak nem volt engedélye.



Vadász János az eljárás során a terhére rótt magatartást lényegében nem vitatta, de bűnösségét tagadta, és azzal védekezett, hogy tévedésben volt a fegyver jellegét illetően, nem tudta ugyanis, hogy jogszabályváltozás folytán engedélykötelessé vált az inkriminált kis kaliberű forgópisztoly. A bíróság ezt a védekezést elvetette, mondván, hogy a törvény nem tudása nem mentesít a következmények alól.



A bíró arra is felhívta a figyelmet, hogy a jogszabályváltozásnál többéves moratóriumot kaptak a fegyvertulajdonosok az addig nem engedélyköteles eszközök bevizsgáltatására, engedélyeztetésére, és erről a sajtó az idő tájt széles körben számos alkalommal beszámolt. A bíróság a büntetéskiszabás körében súlyosbító körülményként értékelte a hasonló esetek elszaporodását, amikor is hétköznapi viták hevében ,,egyszer csak előkerülnek" ezek a lappangó fegyverek, amelyekből egyébként több százezer is lehet még a lakosságnál.



Kettő letöltendő helyett egy év felfüggesztett



Vadász János a büntető törvénykönyv enyhítő szakaszának alkalmazása nyomán a 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető cselekményért csupán egy év, két évre felfüggesztett szabadságvesztést és 100 ezer forint pénzmellékbüntetést kapott, továbbá a bíróság előzetes mentesítésben részesítette, azaz mentesítette a büntetett előélethez fűződő hátrányos jogkövetkezmények alól.



A közlekedési incidens másik szereplője, a biciklis 45 ezer forint pénzbüntetést kapott rongálás miatt, ugyanis az összetűzés során egyszer ököllel Vadász János autójára ütött, és így szakértői vélemények szerint csaknem 400 ezer forintos kárt okozott a volt szocialista politikus Toyotájában.



Mindkét vádlott felmentésért fellebbezett az elsőfokú ítélet ellen, így másodfokon a Fővárosi Bíróságon folytatódik majd Vadász János és a biciklis Andrássy úti közlekedési afférja.

Forrás: MTI

http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=Felfuggesztett_a_fo rgopisztollyal_hadonaszo_Vadasznak_Engedely_nelkuli_fegyverrel_jart_a_Medgyessy82 11Gyurcsany_kormany_volt_megbizottja_63477
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiskirályok országa
  2009-12-17 22:15:37, csütörtök
 
  Kiskirályok országa
2009. december 17. 02:11:50


Lehet, hogy a Kádár-rendszer húsz évvel ezelőtt papíron megbukott, ám a bársonyos vagy inkább posványos diktatúra másodvonalbeli embereinek kétségtelenül az utóbbi két évtized kínálta fel a legnagyobb sikereket és lehetőségeket. A korrupt és törvények felett álló kiskirályok hatalma megerősödhetett és kiteljesedhetett.

1989-ben Czinege Lajos honvédelmi miniszterről írt Bokor Imre ezredes nagy port felverő könyvet. Még sokan emlékezhetnek rá, palotához hasonlatos rezidenciákról, ötcsillagos szállodáknak beillő pártüdülőkről, közpénzen biztosított luxusról volt szó a kötetben. A hatalmasok kiváltságos világa volt ez, amibe már akkor beleszerettek azok, akik az utódpártot és az országot ma vezetik. Közéjük tartozott az 1966-tól, vagyis tizenkilenc éves kora óta párttag és politikai iskolát is végzett téeszvezető, Benedek Fülöp, aki hiába igyekezett felfelé az uborkafán, a rendszerváltásig csak kispályásként tengethette az életét. Életútja igazán az urakká átvedlett elvtársak között ívelt fel, méghozzá a Horn-kormány idején. Most már róla is lehetne írni egy Czinege-féle könyvet. Fehér asztalokról, suhanó luxuskocsikról, megvadásztatott miniszterekről olvashatnánk benne. A hatalmasok mai kiváltságos világáról, ami a múltbélitől - amiről egy darabig azt hittük, hogy letűnt - lényegét tekintve semmiben sem különbözik. A kiváltságosok ma is szentül hisznek abban, hogy a nép által rájuk bízott közvagyon - az országgal együtt - a sajátjuk.

Benedek Fülöp valami hasonlóra gondolhatott, amikor az állami földvagyon feletti ellenőrzés és ezzel egy nagyon fontos döntési jogkör az agrártárcánál hozzá került. Ha kiállt valamelyik köztulajdonban lévő birtok szélére, és teleszívta a tüdejét a friss levegővel, szinte úgy érezhette magát, mint egy valódi földesúr. Igazi vagyon és hatalom van a kezében, egy birodalom, vagy inkább egy kiskirályság, amit csakis ő kormányozhat. Egy apparátus is rendelkezésére áll, ahol az olyan egyszerű tisztviselőkkel, mint egy megyei földhivatali vezető, kedve szerint és szabadon ordítozhat.

Csak azért, mert annak idején úgy tanulta, hogy így kell. Így volt ez szokásban a békeidőkben. Végeredményben nem a kisasszonyok báljában vagyunk. Világosan éreztetni kell, hogy ki parancsol, még akkor is, ha történetesen, vagy véletlenül mást mondanak a törvények. Egy kiskirályságnak ugyanis saját törvényei vannak. Az ország törvényeinél magasabb rendűek. S Benedek Fülöp munkához látott. Legalábbis nehezen képzelhető el az, hogy ne lett volna semmi köze ahhoz, hogy Újfehértón egy nyertesnek kihirdetett helyi gazda helyett később kis híján mégis más kapta meg az állami területet. Aztán jött Sukoró, a vád szerint alulértékelten eladott és felülértékelten vásárolt földekkel. A bábolnai gyanús ügyeket is érdemes megemlíteni, nem beszélve a nem jogerősen már felfüggesztett börtönbüntetést érő, döbbenetes pákozdi mutyiról.

Ami a jelek szerint igazi elvtársias légkörben, két dámvad és három mezei nyúl lelövése között dőlt el. A közös vagyonunk elpasszolásának 700 ezer forintos repiköltségét pedig - egy állami cég, a Concordia által - szintén mi álltuk, a kiskirályok birodalmának egyszerű polgárai. Az sem történhetett meg Benedek tudta nélkül, hogy - miként az agrártárca állítja - a vagyonkezelő törvénybe ütköző módon hirdette meg a baráti nagyüzemeknek szánt nagy földterületeket. Igaz, ez nemcsak Benedek Fülöpöt hagyja hidegen, hanem az egész kormány eltekint felette. Így működhetnek hazánkban, és élvezhetik az áldásos tevékenységük során összerakott vagyonukat és nyugdíjukat a kiskirályok. A kormány segítségével.

Nánási Tamás

Forrás: mno.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Numerus Clausus: Állami állásh
  2009-12-17 22:14:08, csütörtök
 
  Numerus Clausus: Állami álláshoz jutott - közigazgatási munkahelyek faji alapon
2009. december 17. 12:04:05


Átadták a vizsgabizonyítványt a kormány által hirdetett, faji alapon betölthető államigazgatási állások elfogalalásához szükséges vizsgák sikeres elvégzőinek. Ahhoz, hogy a sokezer munkanélküli friss diplomás közt közigazgatási munkahelyhez jussunk létszámstop idején, e teszt sikeres elvégzésén kívül nincs is másra szükség, mint kifogástalan - cigány - származásra. Vagy olyan vastag bőrre, hogy egyszerűen annak valljuk magunkat.

- Szélesre tárjuk a közigazgatás kapuit a romák előtt, hoszszabb távon az a cél, hogy ugyanolyan arányban legyenek jelen az államigazgatásban, mint a társadalomban - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök a Parlament Kupolatermében tartott ünnepségen. A rendezvényen azok a cigány diplomások vehették át bizonyítványukat, akik sikerrel szerepeltek a ,,Romák foglalkoztatása a közigazgatásban" elnevezésű program vizsgáján.

A válság miatt elvileg létszámstop van, a program elindítását az Európai Unió támogatása tette lehetővé. A kormány kétszáz álláshellyel számolt, a jelentkezők száma megközelítette az ötszázat. Sok volt közöttük az egyetemista: mivel a pályázat kifejezetten diplomások számára szólt, őket el kellett utasítani. Végül 260-an kezdték meg a felkészülést. Egy részük lemorzsolódott, úgy hetvenen pedig rövidesen ismétlésre kényszerülnek: a Parlamentben végül 122-en vehették át a bizonyítványt. Ehhez szóbeli és két részből álló írásbeli vizsgát kellett tenni.

Eredetileg úgy volt, hogy a roma szakemberek már január elején munkába állhatnak, az időpont azonban tolódik kicsit. Döbbenetes adat, hogy a különféle hivatalok faji alapon négyszáznál is több állást kínálnak, a miniszterelnök bízik abban, hogy minden kiválasztottnak sikerül elhelyezkednie.

A buddhista meg az önjelölt cigány

A sikeresen vizsgázók között van a mezőtúri Kiss Andrea. Képesítése alapján földrajz-rajz szakos tanár, eseti megbízással lovári nyelvet oktat. A budapesti Lakatos Albert filozófia-teológia szakon végzett a buddhista főiskolán, pillanatnyilag műtősként dolgozik a városmajori kardiológiai központban. A kérdésre, hogy nehéz volt-e a vizsga, igennel felel: sokat kellett tanulni. Még egyikük sem tudja, hol kap állást - állítólag valamelyik polgármesteri hivatalnál vagy minisztériumban. Albert minden bizonnyal nagy eredménnyel fogja hasznosítani buddhista meditációs tapasztalatait az államigazgatásban

Megfelelt a vizsgán Cs. Kádár Péter is, aki a lehetséges 300 pontból 273-at szerzett. A volt rádiósnak 28 hónapja nincs munkahelye. Származásilag nem cigány, de erős sorsközösséget érez a romákkal. Régen elhatározta, hogy cigánynak tekinti magát: felesége félig az is. Hangsúlyozza, hogy döntése visszavonhatatlan, ő már örökre roma marad, ha nem annak született, akkor is. Mielőtt Cs. Kádár Péter jelentkezett volna a romáknak meghirdetett pályázaton, a biztonság kedvéért bejelentette, hogy vér szerint nem tartozik a cigánysághoz. Közölték vele, hogy semmi gond: Magyarországon "szabad identitásválasztás" van.

nol.hu

Forrás: Barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ragad
  2009-12-17 21:25:25, csütörtök
 
  http://imgfrm.index.hu/imgfrm/5/8/5/9/THM_0006875859.jpg




Ragad
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Az ország fája"
  2009-12-17 21:18:40, csütörtök
 
  "Az ország fája"

"Nagy kerekerdő mélyén éldegélt a kis fa, megbújva a nagyok árnyékában. Csendesen, eseménytelenül teltek napjai. Néha emberek jöttek, körbenézegettek, majd elmentek. Egy nap volt csak az évben, amikor megbolydult az amúgy néma táj, ilyenkor gépek zúgtak, hangyabolyként nyüzsögtek a kétlábúak, és elvittek egyet, a legnagyobbat, a legszebbet pajtásai közül.

- Na, viszik a kiválasztottat - hallotta susogni a vén feketefenyőt.
- Milyen kiválasztottat?
- Tudod kicsi, azt csiripelik a verebek, az a cserfes népség aki néha idetéved, hogy beviszik a nagy fővárosba, felállítják egy hatalmas téren, az ország háza elé, szépen feldíszítik, körbeállják a gyerekek, gyönyörű karácsonyi énekeket énekelnek alatta.
- Biztosan szép lehet - sóhajtott a mellette álló ezüstfenyő.

A kis fenyő elgondolkodott. Tehát szépnek, nagynak, erősnek, hibátlannak kell lenni, és akkor lehet, ő lesz az, akinek majd énekelnek a kicsi emberek. Erősen megkapaszkodott a gyökereivel és jó erősen magába szívta az életadó nedveket.
- Ha megnövök, én leszek a kiválasztott! - fogadta meg erős akarattal.

Teltek-múltak az évek, harminc is elröppent már. A kicsi fenyőből hatalmas, gyönyörű fa lett. Csudájára jártak a madarak, a vadak. Árnya alatt megpihentek az erdőben járó vándorok, az erdész pedig arramentében mindig megállt előtte, felnézett a csúcsáig, majd kitört a nyaka, bólogatott és hümmögött.
- Ez lesz az!

Elérkezett a nagy nap. A fenyők izgatottan várták, kit is fognak választani, kit is fognak elbúcsúztatni. Mindig elbúcsúztak, mert aki egyszer innen elment, soha nem tért vissza. Ilyenkor mézga-könnyeket sírtak, kérgükön lecsurgó cseppeket.

- Ezt vágjátok! - állt meg az erdész, s rámutatott a kicsiny fenyőből lett hatalmas fára.
- Igen, igen!!! - ujjongott a fenyő. - Nem volt hiába az évekig tartó várakozás, engem visznek, engem visznek! - Tapsikolt is volna az ágaival, de meggondolta magát, biztos kinevetnék a többiek.
Felzúgott a gépfűrész, a fenyő iszonyú fájdalmat érzett, majd lezuhant a földre. Erős kezek markolták, kötélgúzsba tekerték és felrakták egy hatalmas valamire, ami elindult, s vitte őt egyre távolabb és távolabb az erdőtől, társaitól. Sokáig hallotta a búcsúszavakat, a madarak is elkísérték, majd lemaradoztak. Egyedül maradt.

A nagy térre érve levették, kötéllel húzták, még mindig sajgó talpát beleillesztették egy erős tartóba, majd újabb emberek jöttek, csillogó-villogó mindenfélét aggattak rá, körbehúztak rajta egy hosszú, vékony indát, majd otthagyták. Sötétedéskor kigyúltak az inda fényei és a fenyő olyan boldogságot érzett, mint még soha.

- Mindjárt jönnek a gyerekek és énekelnek - gondolta.
De a gyerekek nem jöttek, csak pár ember, akik mondtak valamit a karácsony szentségéről, az ünnepről, hogy milyen gyönyörű is ez a fa, az ország karácsonyfája , aztán elmentek.
- Na, biztos most jönnek a gyerekek! - Kinyújtózott, hogy még nagyobbnak lássák, még hatalmasabbnak, legyenek rá büszkék, mennyire szép és csodálatos.

Hiába várt. A tér üres maradt, csak ő állt ott egyedül az egyre sötétedő estében. Körbenézett& és akkor meglátta a fehér kis kerítéseket a tér körül, néha megállt egy-egy arrajáró, megnézte őt, a kezével furcsa mozdulatokat tett, de nem jött közelebb. Az a fehér akármi távol tartotta tőle a megállókat.

A fenyő nagy pompájában egyre szomorúbb lett, majd meghallott egy vékony hangot a kerítésen túlról.
- Nagypapa, miért nem lehet odamenni? Nem a mi fánk áll ott?
- Bizony a miénk. Ez a fa az ország fája . Szegényke, nézd, milyen magányosan áll ott, biztos jobban érezné magát az erdőben. Teleaggatták mindenféle csiricsáré puccal, ahelyett, hogy hagyták volna ott, ahová tartozik, a fenyvesben, ahol mókusok ugrálnak rajta, madarak csippentik a tobozaiból a magokat, szél fújja az ágait, s szűzfehér hó borítja el havazáskor tűleveleit. Sokkal szebb lenne akkor, mint itt és így.

- Papa, hiszen mi is díszítünk fát karácsonykor!
- Persze, de kint a kertben. Azért ültettem amikor megszületett édesapád egy fenyőfát, hogy vele köszöntsük a karácsonyt. Ki nem vágnám! Ott a helye - bólintott az öreg.
- Tudom. Mindig sütünk mézeskalácsot nagyival, ráfűzzük a cérnára, meg a többiekkel papírból szalagot is ragasztgatunk, közben énekelünk, nevetünk, aztán kivisszük, és feldíszítjük. De mi gyertyát gyújtunk a tövében, igaz papa? És kint a kertben tovább énekelünk, oda tesszük az ajándékokat, amiket mi csinálunk egymásnak. Papa, mi lesz szegénnyel, ha véget ér a karácsony?
- Vízkeresztkor lecsupaszítják, elviszik, felvágják darabjaira. Kicsim, szerinted van ennek így értelme? A mi fánk ott marad, ahová ültettem, növekedhet, terebélyesedhet. Az a fa soha nem lesz egyedül, hiszen nyáron ott játszotok a tövében, jókat alusztok alatta, hall ő ott nevetést, prüntyögést, kap szeretet tőlünk, de ez szegény... - nézett elgondolkodva az öreg az egyedül álló fára -, ez már... Mit csinálsz kislányom? Most hová szaladsz?

A kislány átszuszakolta magát a korlátok között és futott, futott a néma téren átvágva. A fához érve odabújt a fenyőfa törzséhez, kis karjaival megölelte, puszit nyomott a kérgére.
- Szegényke, milyen egyedül lehetsz. Hiányoznak a többiek? Figyelj csak, akarod, hogy énekeljek neked? Hátha akkor nem leszel szomorú. Énekeljek? - és a néma téren halk hangon, kicsit hamisan, megbicsaklóan dúdolni kezdett:
- Mintha csillag nézne ránk a házból, csendben alszik, álmot lát az éj, tiszta szívvel szállnak most a vágyak, messze fel a szürkeség felé&hópehely hull, béke száll a földre, ablakunknál megpihent a szél...
- Ugye szép volt? Ezt szoktuk énekelni a mi fánknak. Kár, hogy nem ismerheted... - suttogta a fenyőfának a kislány. - De most mennem kell. Papa biztos dühös rám - nyomott egy búcsúpuszit a fenyőfára és már szaladt is vissza a kerítésen kívül álldogáló öreghez. Amikor odaért, csak ennyit mondott:
- Megvigasztaltam a fánkat.
- Hallottam kicsim - mondta az öreg, és hirtelen valami szúrni kezdte a szemét. - Menjünk, vár már otthon nagyanyád.

A fenyőfa egyedül maradt a csendben. Hirtelen tört rá a magány fájdalma, ágai meghajoltak, sírni kezdett. Elátkozta azt a napot, amikor a fogadalmát tette. Majd megrázta magát, felmagasodott, ágait himbálni kezdte az előbb hallott dallamra... erősebben! ... még erősebben!

A hatalmas robajra villanyok gyúltak a sötét ablakok mögött, emberek hajoltak ki rajtuk és csodálkozva nézték a hatalmas fát, az ország fáját, a földre dőlve, összetört díszek milliárdnyi darabjai között... a sötét téren.. néma csendben... kordonok mögött... "


Pálinkás Krisztina

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
BKV-hazánk büszkesége
  2009-12-17 21:14:59, csütörtök
 
  BKV-hazánk büszkesége


2009-12-17. 15:07

Guinness-rekordot állított fel hazánk büszkesége, a BKV: 1100-ból 400 busz robbant le a hideg miatt a reggel

Reggel kilenc óráig körülbelül 400 BKV busz robbant le a fővárosban. A járművek légrendszere fagyott le. A Független Hírügynökség információi szerint a társaság szabadnapos karbantartókat is behívott, hogy el tudják végezni a javításokat. A BKV-nál egy hétköznap reggelen 1100 busz jár, ebből esett ki körülbelül 400.
A probléma szinte az egész várost érinti, vannak vonalak, ahol alig néhány busz jár, a várakozási idő egyes helyeken 7-8 percről fél órára nőtt. A BKV fődiszpécsere annyit megerősített, hogy nagy számú meghibásodás volt, de a közlekedés biztosított, kisebb mértékben megnövekedett követési időkkel.
(FH)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vona a Jobbik kormányfőjelöltj
  2009-12-17 21:00:51, csütörtök
 
 



Forrás: NHH hírlevél 2009. 12. 17. (Hírszerző, barikád.hu)



Vona a Jobbik kormányfőjelöltje, Morvai Krisztina pedig államfőjelölt
2009-12-17 11:54 barikád.hu

[http://barikad.hu/node/42999?honnan=Nemzeti_Hirhalo] Vona Gábor pártelnök lett a Jobbik kormányfőjelöltje. Ezt ma jelentették be Budapesten. A kormányfőjelölt szerint pártja kormányozni készül, minimális célja pedig az, hogy vereséget mérjen a szocialistákra.

A Jobbik eredetileg január 16-i országos gyűlésén hozta volna nyilvánosságra kormányfő-jelöltjének nevét, de a "nagy érdeklődésre tekintettel" előrehozták a bejelentést.

Vona Gábor szerint a 2010-es választás az elmúlt négy, nyolc, de ha tetszik, hatvan évről szóló népszavazás lesz. A Jobbik választási győzelemre és kormányzásra készül, minimális célja pedig az, hogy a választáson megsemmisítő vereséget mérjen az MSZP-re.

Vona hangsúlyozta, hogy a Jobbik lesz a következő parlament egyetlen pártja, amely nem Brüsszelből, Washingtonból, Tel-Avivból, Berlinből vagy éppen Rómából kapja az utasításokat.

A Jobbik választási programja a munkahelyteremtésre, a mezőgazdaság és az arra épülő feldolgozóipar fellendítésére épül.

Vona Gábor egyben bejelentette, hogy pártja államfő-jelöltje Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselője lesz.

Forrás: Hírszerző - barikád.hu


****

Kedves Gábor!



Most aztán kösd fel a gatyád szárát, s örülj, ha két-három hónap alatt nem kreálnak Belőled rablógyilkost, Morvai Krisztinából pedig egy személyben Mata Haryt és egy utolsó lotyó fürdős kurvát!

Kitartani! Kitartani! Kitartani a végtelenségig, s ahol lehet tyúkszemükre zuhintani a lehető legnagyobb pöröllyel!

Adjon az Isten Szebb Jövőt mindnyájunknak! De ne felejtsétek: Isten is csak akkor segít, ha magunk is akarunk segíteni magunkon, s teszünk is érte!








 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Izrael gazdasági bojkottal fen
  2009-12-17 18:25:00, csütörtök
 
  Izrael gazdasági bojkottal fenyegeti Nagy-Britanniát

http://kuruc.info/r/4/52323/
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Az ország háza a mi házunk! M
  2009-12-17 18:22:36, csütörtök
 
 
Az ország háza a mi házunk! Miért űzték ki belőle a karácsonyt?
2009. december 17., csütörtök - 14:28

Az izraelita ünneplések közben, évtizedek óta először, elmaradt a karácsonyfa-állítás a budapesti Parlamentben.

Ismét feldíszítették a Kossuth teret, hogy a magyarok együtt gyönyörködjenek a mindenki karácsonyfájában. Bizonyára sokan el is fognak menni a fővárosiak közül a gyermekeikkel, hogy megcsodálják a hatalmas fenyő szépségét. Együtt örülhetnénk mindannyian a kormányzat ajándékának, ha nem ismernénk a szigorú, kérlelhetetlen tényeket: Ki vagyunk rekesztve az országunkból, és annak szimbólumából, a Parlamentből is.

Egy nemzetközi egyezmény alapján már a Szent Korona is el van zálogosítva! Miért?

Országunkat mindenestől elzálogosították, a Világbanknál a pártlistán választott képviselőink:

"Idén eddig csaknem havi 100 milliárd forinttal nőtt a múlt év végén 14 705 milliárdos adósságállomány, és már 2026-ra is van 135 milliárdnyi visszafizetni valónk." (index.hu)

Minden egyes magyarra kicsivel több, mint 8 000 000 Ft adósságteher jut, és aki ki meri nyitni a száját, az elmehet, de előtte jól elnáspángolják.

Tovább a fotóösszeállításhoz >>

http://szebbjovo.hu/node/1503
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Fel kell készülniük", azért
  2009-12-17 18:18:35, csütörtök
 
  2009-12-17. 13:44


"Fel kell készülniük", azért nem tett vallomást a pécsi gyilkos

Nem tett vallomást a pécsi lövöldöző, akit csütörtökön próbáltak meg kihallgatni a Baranya megyei nyomozók Budapesten, az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben - mondta Papp Gábor, az egyik csoporttársa megölésével és további három ember megsebesítésével gyanúsított fiatalember ügyvédje.
A pécsi lövöldöző védője azt mondta: ügyfele a tanácsára nem tett egyelőre vallomást, miután ő szerdán vállalta el a fiatalember képviseletét és még "fel kell készülnie".
Papp Gábor ugyanakkor elképzelhetőnek nevezte, hogy a fiatalember a jövőben vallomást fog tenni. Hozzátette: erre a legkorábban jövőre kerülhet sor.

(MTI)

http://kuruc.info/r/2/52318/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2009.11 2009. December 2010.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 188
  • e Hét: 1675
  • e Hónap: 12786
  • e Év: 166282
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.