Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Morvai Krisztina: Húsz éve oml
  2009-12-25 23:51:34, péntek
 
  Morvai Krisztina: Húsz éve omlott le a berlini fal

2009-12-25 19:13 barikád.hu



(Morvai Krisztina cikke a Kapu folyóirat decemberi számában jelent meg)

Ma húsz éve omlott le a berlini fal. Miközben világszerte lelkesen ünnepelnek, azon gondolkodom, mit rontottunk el. Hogyan lehetséges, hogy a 2006. október 23-án - diktátor elődjei hagyományainak megfelelően - a nép közé lövető kormány tagja, Göncz Kinga az Európai Parlament Szabadságjogi, Rendészeti és Igazságügyi Bizottsága alelnökeként feszít a brüsszeli pulpituson...

Ma húsz éve omlott le a berlini fal. Miközben világszerte lelkesen ünnepelnek, azon gondolkodom, mit rontottunk el. Hogyan lehetséges, hogy a 2006. október 23-án - diktátor elődjei hagyományainak megfelelően - a nép közé lövető kormány tagja, Göncz Kinga az Európai Parlament Szabadságjogi, Rendészeti és Igazságügyi Bizottsága alelnökeként feszít a brüsszeli pulpituson -egyébként Gál Kinga fideszes bizottsági alelnök oldalán, kedélyes, barátságos közösségben. Hogyan lehetséges, hogy mindkét alelnök asszony s velük szinte az egész EP udvariatlan kekeckedésnek tekinti részemről, hogy a szemkilövető MSZP-s Göncz e bizarr tisztsége ellen folyamatosan tiltakozom, s a helyzetet Európa szégyenének nevezem. Hogyan lehet ilyen körülmények között falbontást és ,,rendszerváltást" ünnepelni? Hogyan lehetséges, hogy ugyanekkor börtönben sínylődik a már bevallottan is csalásokon alapuló választás szavazócéduláinak újraszámolását követelő, s a szovjet emlékműről a sarló-kalapácsot eltávolító Budaházy György? Hogyan lehetséges, hogy a sukorói és egyéb gyalázatos korrupciós ügyek feltárására alakult Razzia csoport 15 másik tagja is előzetes letartóztatásban van vezetőjükkel, Budaházyval együtt? Miféle falbontás és miféle rendszerváltás volt ott, ahol szinte senki nem kérdez rá: milyen bizonyítékok alapján, milyen jogon tartanak fogva hosszú hónapokon át 16 ellenzékit? Miért tűrjük, hogy megismétlődhessen a csengőfrász, az önkényes letartóztatások, koncepciós eljárások sztálinista-rákosista gyakorlata? Tudják-e egyáltalán a magyar emberek, hogy 16 hazafit szinte minden lehetséges emberi jogi norma megsértésével tartanak rács mögött? Tudják-e, hogy ez bárkivel előfordulhat, aki határozottan szembe mer szállni az elnyomással és az országrombolással, hazánk kifosztásával? Három évvel ezelőtt a ma is regnáló hatalom több száz embert vetett fogságba, kínzott meg a börtönökben, s tett ki koncepciós eljárásoknak. Ezt ma már tényként tudjuk, hiszen bírósági ítéletek és peren kívüli egyezségek sokasága állapította meg jogaink és méltóságunk lábbal tiprását. Hány kormánytagot, hány rendőrségi vezetőt, hány ügyészt és hány bírót vontak felelősségre mindezért? Egyet sem! Éppúgy, ahogy a ,,rendszerváltás", a ma ünnepelt ,,falomlás" után sem kerültek felelősségre vonásra az MSZP elődpártját szolgáló főbűnösök. Megúszták. Ezért szemtelenedtek el, s ezért merték kilőni a magyarok szemét az ötvenedik évfordulón, s ezért merték megismételni ávós eljárásaikat. Megtapasztalhatták, hogy ismét megúszták. Ezért most folytatják.

,,Itt a Terrorista Elhárító Szolgálat. Felemelt kézzel jöjjön ki a házból!" -mondják hangosbemondón az éjszaka sötétjében az ötvenkilós, huszonnégy éves, halálra rémült fiatalasszonynak. Majd a házba benyomuló több tucat álarcos kommandós tíz órán át végez házkutatást hatósági tanú, jegyzőkönyv vagy bármilyen törvényes garancia nélkül. ,,Itt kell lennie a robbanóanyag receptjének is" - mondja a sok nyomozó egyike egy másik családi otthonban a ,,gyanúsított" édesanyja szakácskönyvét órákon át akkurátusan lapozgatva, győzelmi zászlóként lobogtatva a háztartási tölcsért és négy üveget. A harmadik ,,terroristagyanús" személyt akkor veszik őrizetbe, amikor kerekesszékben az iskolabuszhoz szállítja fogyatékos gyermekét, akit azóta sem láthatott, mert a 16 ,,veszélyes bűnöző" nem tarthat kapcsolatot hozzátartozóival. A fiatal gyógypedagógus feleség halálfélelmében is elneveti magát, amikor a kommandósok diadalittasan vetik rá magukat a kisgyermek pöttyös labdájára: ,,Ebben lesz a keresett robbanóanyag!" (A tragikomédiákat végigélő hozzátartozók ekkor még nem sejtik, hogy a bohózatok életfogytiglani szabadságvesztés előjátékai is lehetnek.) Minden erőfeszítés ellenére sehol nem találnak valós bizonyítékot semmiféle bűncselekményre, ezért ,,bűnjelként" a gyanúsítottak politikai nézeteit tükröző nemzeti érzelmű folyóiratokat, a Magyar Szigetről hazahozott szóróanyagokat, nemzeti rockos CD-ket és hasonlókat foglalnak le. S persze számítógépeket, anélkül, hogy az adatok megváltoztathatatlanságát bármilyen módon biztosítanák, az elfogadott jogi normáknak megfelelően. Még eljátszani sem próbálják, hogy bármi is másként történne, mint az ötvenes években. Úgy tűnik, a rendészeti miniszter úri becsületszava a garancia az európai emberi jogi normák betartása helyett. Mivel valódi bizonyíték sehogy sem jön össze, hát kreál egyet maga a rendészeti miniszter. Az, hogy a robbantásos filmfelvétel koholt volta kiderül, nem zavarja abban, hogy továbbra is hiszterizálja az egész lakosságot, azt üzenve, hogy nem a szemkilövető pártoktól és nem az országot kifosztó kormánytól, hanem a mindezeket leleplező s velük szemben fellépő Budaházyéktól kell félniük. (Mindezek nem egy rossz álom epizódjai, hanem húsz évvel a berlini fal leomlása után, egy EU-tagállamban, Magyarországon megtörtént gyalázatos tettek sorozatának valós példái, az újjászülető sztálinista diktatúra, a falvisszaépítés cselekedetei.) Ilyen körülmények között készülünk a hatodik ,,demokratikus" választásra a berlini fal oly' felszabadultan ünnepelt leomlása után.

A diktatúra és a demokrácia között nem az a különbség, hogy az egyikben Trabanton járunk, a másikban Suzukin. A diktatúra és a demokrácia között az a különbség, hogy az elsőben az ember kiszolgáltatott, megfélemlített bábként tűri el egy szűk, kivételezett csoport döntéseinek következményeit. A demokráciában nem passzív elszenvedője, hanem alakítója a döntéseknek, a saját maga, a közössége, a hazája sorsának. Más szavakkal: állampolgárként, s nem kiszolgáltatott alattvalóként élhet. Részt vehet a közéletben, részt vehet a politikában, és valódi alakítója lehet a nemzete és a világ sorsának. Ezt a jogot, ezt a lehetőséget vették el tőlünk. A nemzeti vagyon kiárusításával, az emberek tömeges elszegényítésével, a magyar vállalkozók és gazdák tudatos tönkretételével s az ez ellen harcolók folyamatos megfélemlítésével, megbüntetésével. Úgy akarnak minket alattvalóvá tenni, hogy a tényleges, valódi változást, igazságosságot követelő embereket és erőket büntetőeljárásokkal, folyamatos gyalázkodással igyekeznek ellehetetleníteni, megsemmisíteni. Nem mondanak le arról, hogy minket, nemzeti érzelmű, igazságosságot követelő magyarokat ,,randalírozó kisebbségre" és ,,csendes többségre", ,,szélsőségesekre" és ,,kulturáltakra" osszanak. Semmilyen eszköztől nem riadnak vissza a magyar nemzet megosztása, erőink szétforgácsolása, hatalmuk megtartása érdekében.

Ezért van szükség radikális változásra, ezért nem lehet felszabadultan ünnepelni a falbontást. Ünneplésre akkor lesz okunk, ha megszabadulunk az elődeik nyomán szemünket kilövető, otthonainkat házkutatás címén minden jogszabály félretételével feldúló, koncepciós eljárások indítására alkalmas bizonyítékokat hamisító sötét erőktől. S ha majd nemcsak eltüntettük őket a hatalomból, de felelősségre is vontuk. Le kell győznünk őket úgy, hogy soha többé ne tudjanak visszatérni.

Ma húsz éve bontották le a berlini falat. Ha mi, magyarok nem ébredünk sürgősen öntudatra, s nem vesszük vissza hazánkat a szabadság elé mindig falakat húzó diktátoroktól, akkor lassacskán feltehetjük a kérdést: ,,Minek bontották le?"

kapu.cc - barikad.hu

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Ébredjetek, akik alusztok!"
  2009-12-25 23:20:28, péntek
 
  "Ébredjetek, akik alusztok!"
- Beszélgetés Dr. Varga Tibor jogtörténésszel -

Dr. Varga Tibor jogtörténész és magyarságkutató munkásságát tanulmányozva és előadásait hallgatva az ember kétségtelen meggyőződése, hogy olyan valaki áll előtte, aki őszinte elhivatottsággal, az emberi lelkeket megérintő múlhatatlan odaadással, hittel és szeretettel beszél a magyar történelem eseményeiről, a Szent Korona misztériumáról, szent királyaink történelmi szerepéről, a Szent Korona köré szerveződő középkori magyar társadalom és szokásrendszer igazságáról és szépségéről, az íjfeszítő népek sajátos kultúrájáról, lelkiségéről, szellemiségéről. Egyszerre szól a szívhez és az értelemhez, megközelítéseiben frigyre lép a szakralitás és a tudományosság, felidézi a múltat, de nem hagyja cserben jelenkori magyar valóságunkat sem, hiszen példaként és hajtóerőként állítja elénk őseink, nagyjaink életét és küldetését. Hunyadi Mátyás trónra lépésének 550. évfordulója alkalmából éppen az ő személyét...

- Reneszánsz-évet, Mátyás-évet ünneplünk...

- Először is jellemző dolog, hogy a reneszánsz-évét ünnepeljük... Most van Mátyás trónra lépésének 550. évfordulója. 1458. január 23.-án választották királlyá, de csak később, 1464. március 29.-én, nagycsütörtök napján koronázták meg. A mai kultúrpolitika igyekszik elvenni annak az élét, hogy ennek a közösségnek lehetne valami büszkesége, többek között egy utolsó nagy királya, akinek ideje alatt felvirágzik a Kárpát-medencei nagy Hungária. A reneszánsszal azt sugallják, hogy külföldről érkezik ide a kultúra.

- Elmondható, hogy magyar királyaink korszakváltó királyok voltak. Milyen korszak zárult le és kezdődött Mátyás királlyal?
(...)
Teljes riport: http://www.szentkoronaorszaga.hu/hun/request.php?75
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A REND kezd helyreállni
  2009-12-25 23:19:34, péntek
 
  A REND kezd helyreállni

2012-ben nem a világnak lesz vége, hanem a zsidó világuralomnak!

Ezért szűkölnek egyre hangosabban! Paradigmaváltás küszöbén vagyunk. Az ő materialista, profitközpontú, kizsákmányoló világuk, az emberiségre rákényszerített pénzuralmi vad-kapitalizmus, és ikertestvére a kommunizmus, mint társadalmi rendszerek meg fognak szűnni.

Azonban addig minden létező eszközűket be fogják vetni az emberiség feletti teljes uralom eléréséért. Háborúkat, (sorszámozott!) járványokat, víz- élelem- energia- gazdasági válságokat, beültetett chip-et, biológiai fegyvereket, tudatmódosító eszközöket, elektromágneses fegyvereket, mesterségesen előidézett természeti katasztrófákat.

2012: az utolsó prófécia a maják szerint

Mi történik, ha igaza van az emberiség pusztulását 2012. végére megjövendölő maja naptárnak? Valóban tűz hullik majd az égből és összerogynak az épületek? Előfordulhat, hogy áradás törli el Washingtont a Föld színéről, Los Angeles pedig belecsúszik a Csendes-óceánba? Egyszóval: Valósággá válhat mindaz a rémálom, amit Hollywood a '2012' című, John Cusack által fémjelzett filmben elénk vetít? A maják úgy gondolták, hogy a világon minden folyamat - a keletkezést és a pusztulást is beelértve - ciklusokban történik. Naptárukat ennek megfelelően öt nagy, egyenként mintegy 5200 évet felölő időszakra osztották, melyek fordulóján - hitük szerint - az addigi világ minden esetben elpusztul, s helyette egy teljesen új keletkezik. A jelenlegi ciklus 2012. december 21-én ér véget, ezért erre a napra sokan apokaliptikus eseményeket jövendölnek. De vajon van-e más jele is a közeledő világvégének az egyébként megdöbbentően pontos és precíz maja naptáron kívül? Valóban igaz a hír, mely szerint a kutatók 2003-ban rábukkantak valamire, ami megerősíti az összeomláselmélet híveinek rettegését?

1983-ban a NASA infravörös távcsővel felszerelt műholdja igazolta egy Plútón túli tizedik bolygó létezését a Naprendszerben. A sumerek már hatezer évvel ezelőtt ismerték ezt a Jupiter nagyságú égitestet, a NIBIRÚT. Innen származtatták Istenüket. Feljegyzéseik szerint a bolygó keringési ciklusa 3 600 év, visszatérése a Föld közelségébe minden esetben pusztító kataklizmákkal jár. E megállapítások forrásait 1851-ben, a mai Irak területén régészek fedezték fel. A mintegy 22 000 táblát tartalmazó könyvtár jelenleg az emberiség legrégebbi írott emlékének számít. (ezt pusztították el az usa zsidók, amikor Irak ellen egy hülye kifogással támadást indítottak!) Feldolgozásuk során számos olyan történetre bukkantak, amelyek a világ más népeinek teremtéstörténetében és hiedelemvilágában is megtalálhatók. Néhány elmélet szerint a naprendszeri pályákat keresztező tizedik bolygó 2012-ben megközelíti Földünket, hatalmas, vörös napként ragyogva az égen. Hamarosan soha nem látott viharok és természeti csapások fogják jelezni visszatérését, egyesek a Föld pólusainak felcserélődését, forgástengelyének 90°-os elfordulását és egyéb szélsőséges eseményeket vetítenek előre." Idézet Lőrincz Zsolt: Paradogma című könyvéből.

A Szentírás szerint a véreskezű sátánfattyak terrorja (zsidó hatalom) - amit a Fenevad irányít - nagyon rövid életű, mely Jézus második eljövetelével fog véget érni. Ez bizonyára összefügg a galaktikus együttállásokkal, egy új világév kezdetével, az emberiség tudatos életformára való áttérésével.
(...)
Teljes cikk: http://bedefy.multiply.com/journal?&=&page_start=0

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Mai események a próféciák fényében

Emlékeztetőül:
AZ UTOLSÓ IDŐKRE NÉZVE HÉT FÉLE JELET FIGYELHETÜNK MEG:
1./ A természet jeleit.
2./ A társadalom jeleit /mint Noé idejében/
3./ A technológia jeleit.
4./ A gyülekezet jeleit.
A hamis New Age = Új Korszak! - tanításait, melyek be akarnak lopakodni a közösségekbe is.
5./ Izráel jeleit
6./ A világpolitika jeleit. Az egy világigazgatási rendszer előkészületeit.
7./ A próféciák jeleit. Amelyek már beteljesedtek, és amelyek még ezután fognak megtörténni.

RÉSZLETEK DR. CHARLES SANDERS TANÚSÁGTÉTELÉBŐL,
AMELY AZ UTOLSÓ IDŐKRE VONATKOZIK

Testvérünk évekkel ezelőtt, mint tervező mérnők dolgozott - speciálisan a computer microchipek területén. Egy kutató csoportnak volt a vezetője. Ez a csoport az egészségügy részéről azzal volt megbízva, hagy dolgozzon ki egy olyan microchipet, ami az emberi testbe beépíthető és alkalmazható a mozgássérült betegek megsegítésére. Erre a kutatásra abban az időben 1,5 millió dollárt fordítottak.

A kutatás sikerrel járt, a microchipek különböző változatban ki lettek kísérletezve és ma többféle formában, többféle célra alkalmazzák őket.

A kísérletek során sokféle microchip jött létre. Észrevettük, hogy némelyik képes befolyásolni az illető idegrendszeri működését, megváltoztatni viselkedését, kedélyállapotát. Mindez természetesen kísérletezéseinknek csak egy-egy fokozata volt. Ahogy haladtunk előre, a chip egyre kifinomultabbá és komplikáltabbá vált. Majd eljutottunk arra a pontra, amikor rájöttünk, hogy lapos alakú chipet nem használhatunk a szervezetbe való beépítésre, mert nem dolgozik. Egy más formájú chipet kellett terveznünk, olyant, ami nagyon kicsiny. /kb. mint egy rizsszem/ ma már az ilyen bőr alá injekciózható computer microchipet széles körben alkalmazzák az állatok megjelölésére. Los Angelesben pl. van egy vállalkozási csoport, akik azt állítják, hogy egy billió háziállatot /kutyát, macskát stb./ képesek ellenőrzésük alatt tartani és hollétüket pontosan kimutatni. /Megj.: Ilyen műtéteket már Budapesten is végeznek az állatorvosok./

Azért beszélek erről nektek, mert ezek a dolgok valóságosak és haladunk előre az úgynevezett "microchip pozitív identification" a személyek microchippel való megjelölésének szisztémája felé.

Közel másfélmillió dollárt használtunk föl a kísérletezések során. Az egyik fő kérdésünk az volt, hogy a szervezet melyik részében kell elhelyezni a computer mikrochipet.

A chipbe 250.000 részecske van beépítve, ezek között van egy feltölthető piciny lítium elemecske. Az egyik megoldásra váró probléma az volt, hogyan lehetne feltölteni ezt az elemet? Tudtuk, nem tehetjük vele azt, amit az óránkkal, amiben évenként cseréljük az elemet. Így magába az elembe kellett beépítenünk egy kis feltölthető áramkört, ami majd a test hőmérséklet-változásának hatására töltődik. Sok pénzt adtunk ki arra a kísérletezésre, hogy megtudjuk, a test melyik részében van a leggyorsabb hőmérsékletváltozás?

Amikor a jelentést visszakaptuk, ez állt benne:
1. a homlok hajtőnél lévő részén és
2. a jobb kézfejen.

A feladat megoldása közben a magam részéről volt egy olyan dolog, ami nagyon nyugtalanított. Ez az elemhez felhasználandó lítium volt. Tudtam, hogy ebben az anyagban olyan veszélyek rejlenek, amik később bizonyos problémákat okozhatnak, ezért szerettem volna más anyagot használni az elemhez, de feletteseim ezt nem hagyták jóvá.

Később, mikor Isten ráhelyezte életemre az Ő elhívását, és fokozottabban kezdtem tanulmányozni a Szentírást, akkor értettem meg, miért volt bennem ez a nyugtalanság, de erre majd később térek rá.

Szeretném, ha most odafordítanátok a Jelenések könyve 13:16 részéhez, ahol mutatok nektek valamit. A Biblia azt mondja:
"Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az Ő JOBB KEZÜKRE vagy a HOMLOKUKRA bélyeget tegyenek."
(...)
Teljes írás: http://www.jezus.350.com/ima/fenevad.htm

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mariann de Pluer A MAYÁK MISZT
  2009-12-25 23:18:36, péntek
 
 
Mariann de Pluer
A MAYÁK MISZTIKUS VILÁGA EGY MAGYAR KUTATÓ SZEMÉVEL

Könyvek, tudományos cikkek sorai jelentek meg e misztikus népről már igen régen, de valójában egyik sem tudott egy igazi képet adni ezen őskulturájú emberekről. Sok mese, legenda járja a világot mely igen messze áll attől a valóságtől, mely felúlmulja ezeket a mitoszokat!

Hihetetlennek tűnne, ha azt mondanánk, hogy preciz számitásaikkal meg tudták adni előre a főldrengések dátumait, a nap és holdfogyatkozásoknak az idejét, melyet ma még a legtanultabb tudós sem tud előre meghatározni!

Csillagászati tudománya, matematikai ismeretsége, sőt az akkori időben elképzelhetetlen galaktikai kozmológiája emelte ki a más amerikai, indián, piramisépítő népek kőzúl a mayák tudósait.

Minden bizonnyal állíthatjuk, hogy ez a nép rendelkezett a legmagasabb szintű tudománnyal ezen a területen és még ma is elcsodálkozunk nemcsak az újabb, mindennapos ismereteiknek a felfedezésén, hanem alapul is vesszük egy további kutatásainknál.

Ha az amerikai indián népek eredetét és faját keressük, akkor előszőr mindig azokhoz a csontvázleletekhez kell fordulnunk, melyek a mai őshonos népek előtti időből valók. Kétméteres magasságu, szines, vőrősbőrű fajú népek voltak és semmiféle raszi ősszefúggésben nem álltak az Ázsiáből ide vándorlő "indiánok"-hoz és ki kell emelnünk, hogy a maya területeken sohasem élt egy ősi gyűjtögetésből élő primitiv faj.

Semmiféle ilyen arqueolikus leleteteket nem találtak eddig.

Ennek az ősi, ottélő népnek egy megmaradt része a Magallanes féle főldkőrúli utazásnál még megtalálhatő volt a Tűzföldön, melyről irásos emlékeink is vannak.

Ennek a fajnak egy része minden bizonnyal beolvadt a késobbi ázsiai bevándorlókhoz és adott ki magából egy újabb keveredést.

A maya Biblia, a POPUL VUH ékesszavú leírása után bátran mondhatjuk, hogy a maya nép keletről vándorolt erre a főldrészre. Legendái megegyeznek a ránk maradt babiloniai legendákkal, Zigúráttal, mely nem lehetett más, mint egy hatalmas piramis, a Tiamat isteni személlyel, az itteni csillagászati tudománnyal, a nulla számjegy használattal, a kettős naptárral - melyek ősszefoglalták az ősi HOLD és NAP kultuszi időmértéket. A holdnaptár tudós használóít Babyloniában "huszas számolóknak" nevezték és nem voltak mások, mint a KÁLDEUSI papok.

Ott készítették el először az úgynevezett "horószkopos" naptárt is, melyet még a mai napig is használnak a Mayafőldőn és ezt nevezik "maya naptár"-nak.

A nyelvszeti vizsgálatnál nagy segítségünkre sietett a mexicói Eulália Guzman antropológusnő, aki az 50-es években meg tudta állapítani azt, hogy a nyelvüknek az alapja egy ősi kinai nyelvnek egy változata - melyet mi tovább kutattunk a számjegyeinek a segitsévél és megadott egy indiai eredetű NAGA nyelvet és igen érdekesen a NAGA-MAYA idiómát "utoljára" Babiloniában használták és ez nem más, mint maga az itteni mayáknak a nyelve.

Ez az ősi beszédmód, a NAGA - MAYA nyelv két különböző nyelv összetételéből született meg, ahol a MAYA rész az Iluziónak - a Mágiának - a megnevezése egy ősi papirendjüknek a neve után maradt fenn. Ez a nyelv két különböző kulturát és annak a nagyságát emeli fel a régi időkből és forrasztja egyé. Megismerteti velünk a HOLDistennőnek a kezdetleges tudományú népet és azoknak a még egyszótagos NAGA nyelvét, valamint a későbbi Napkultuszt tanítóknak a saját különleges MAYA-MAGI beszédmódját.

Pontosan a Maya nyelvi rész lesz az, mely megegyezik a mi MAGYAR nyelvünknek a szavaival.

Már ezzel a ténnyel bebizonyítható lenne az, hogy a magyar nyelvünk és népünk gyökere nem tartozott sohasem ezekhez az őshonos népekhez, hiszen nem a NAGA beszédmód lesz azonos.

A Naga-Maya idómának a felismerése igen fontos adat lesz nemcsak a Maya népnél, hanem a mi saját népúnknél is, híszen a MAYA és a MAGI SZÓNAK EGY ÉS UGYANAZON jelentése, ez a szó adja meg a népünknek a nevét is!

MAGI-ÁR megnevezését és a MAHIÁR szó a maya nyelvben megegyezett megintcsak a mi NAP szavunkkal és jól tudjuk, hogy őseink a nagy napkultuszi népek csoportjába tartozott és ma büszkén be is tudjuk bizonyitani, hogy őseink e kulturának a tanító papjai is voltak.

Ezt a mayák által használt nyelvet, a Naga-Maya idiómát - vagy ennek egy, avagy több dialektusát - megintcsak igen jól ismerték Babiloníában, igen közel a mai Észak-Iráni területekhez, azon részekhez melyen a MAGIÁR papjaink uralkodtak a nagy Asszyr Birodalman belül, de mindannak ellenére, hogy sokáig nem igen ismeri el a nagy Asszyr tőrténelem a mayai rendek tevékenységét, akik ott éltek a Magyar papok mellett, és csak akkor kapjuk meg a megnevezésüket, amikor a perzsa hodítók elől a magiár papoknak menekülníuk kellett azon az időben, amikor az Asszir Birodalom már két fővárossal rendelkezett, és az egyik éppen ÉKBATANA lett - azaz az ÉKES PAPOK - nevét kapta meg a Maya-MAGYAR nyelv által.

ÉK-ABATANA (ékes-apa-tana) és ennek a férfiuramat jelentő névnek a változta lesz ÉKBALAM a mexicoi Mayaföldön, ahol a balam szó papot jelent a naga-maya nyelven.

Balam
Lama
(...)

Teljes írás: http://szkszhu.szksz.com/AMAYAKVILAGA.doc

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az INKVIZÍCIÓ kísértete?
  2009-12-25 23:16:57, péntek
 
  Az INKVIZÍCIÓ kísértete?

A szent este reggelén, a közszolgálati televízió reggeli műsorában egy beszélgetésnek indult, visszafojtott összecsapásnak lehettünk a tanúi. A ringben három tiszteletre méltó, két egyházi és egy világi személy próbálta megvédeni az igazát. A nagybetűs "igazát", hazáról, történelemről, és a hit védelméről.

A téma, egy lerágott csont. A tévedések vígjátéka lenne, ha a püspöki kar megint nem lép bele abba, amit kis figyelemmel kikerülhetett volna.
A vita valójában arról szól, hogy az egyház képtelen lépést tartani a korral. Még mindig azt hiszi, hogy beleszólhat, és korlátozhatja az egyén lelkiismereti szabadságát, hogy még mindig megszabhatja, hogy az egyén mit higgyen, gondoljon, vagy tegyen. Képtelen belenyugodni, hogy a hívő, nem alattvaló! Az egyház tanításait szabad akaratából követi. S ha más meggyőződésre jut, joga van a lelkiismeretét szabadon követni. Ez egy olyan alapvető emberi jog, aminek eléréséért, és védelmében háborúkat vívtak és fognak is vívni, ha kell!

Micsoda beképzeltség kell ahhoz, hogy kardot rántanak és - úgymond, a Megváltót megvédik,- féltik azoktól, akik csupán népük múltját, ősi kultúráját, igyekeznek megismerni és tisztelni. Miért kell a magyarság tudatot szembe állítani a vallással? Ez sokkal több, mint a lelkiismereti szabadság megkérdőjelezése, tagadása, mert az egyén hozzáférése a tudáshoz, saját népe múltjához, kultúrájához, alapvető emberi jog! Ezzel jogot sértenek!

Amit tiltanak az mindig érdekes, és vonzó. Az emberek, de különösen az ifjúság figyelmét egyre jobban a magyar régmúlt megismerésére ösztönzik, akaratlanul. Uraim, önök züllesztik a nyájat. S ha képtelenek megújulni, valóban magukra maradnak.
Lett volna alkalmuk egy virágzó, modern, magyar egyházat teremteni, de nem tették. Bulányi atya megmutatta az utat, de összefogtak az ateista kommunista hatalommal és együtt üldözték a megújulást követőket.

Miután megnéztem ma reggel ezt a szánalmas erőlködést a televízióban, megfogadtam, hogy kikutatom, valóban vannak-e magyarok,- bárhol e hazában, akik holnap, a "Napmadarak Ünnepén", az ősi hit szerint, sólymokat röptetnek az égbe?
Elmegyek, ott leszek, a szabad akarat, a szabadságom védelmében is!

Kulcsár Lajos 2009 Karácsonyán.

Videó: http://videotar.mtv.hu/Videok/2009/12/24/13/Ostortenet_vita_.aspx

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A karácsonyi meglepetés! NEM V
  2009-12-25 22:47:16, péntek
 
  A karácsonyi meglepetés! NEM VAGYUNK EGYEDÜL!

A kutatók átküldték az első, bevezető közlést. (A közlés minden joga fenntartva!)


"Magyar kutatók 1995-ben létrehozták a Térdimenzionális Fizikát és Algebrát (TDR). A naprendszer vizsgálata során több bolygón és Holdon telepített kőmintázatot találtak. Koruk kb. 14 ezer évre tehető. A kutatócsoport számára a TDR létrehozását az tette lehetővé, hogy egy fejlettebb civilizáció itt hagyott üzeneteiből talált meg ásatásokon eddig egy óriáslevél szétbontott részei közül ötöt. Ezeket TDR kódokkal írták, melyeket sikerült megfejteni és alkalmazni. Ezzel magasan a jelenlegi kor technológiai tudása felett járnak. Az eddig megtalált információk TARTALMA: bolygók, holdak adatai és jelzik a múlt főbb eseményeit is. A levelek megfejtése a következőket tárta fel:

http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?extend.531
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Karácsonygyalázás: Gumibaba a
  2009-12-25 11:39:52, péntek
 
 
Karácsonygyalázás: Gumibaba a fán (+képek)


2009. december 25. 10:27
HunHír.Hu-információ

keresztur-gumi.jpgGumibabát lógattak fel a rákoskeresztúri karácsonyfára. A gyalázatos esetről olvasónk értesítette a rendőrséget. Alább olvasónk karácsonygyalázásról beszámoló, HunHír.Hu-hoz eljuttatott levelét közöljük.



Adjon az Isten!

Tisztelt Szerkesztőség!

Felháborító, keresztény (és egyébként civilizált) emberek szemében undorító jelenségnek lehettem szemtanúja. Szenteste éjféli szentmisén vettem részt családommal a Rákoskeresztúri Szent Kereszt Templomban; ezt követően hazafele menet az autóból észrevettük, hogy Rákoskeresztúr-városközpont (Bp.XVII. ker.) BKV buszvégállomásnál felállított óriás Karácsonyfára ismeretlenek egy fehér bábut lógattak fel. Közelebb mentünk, s akkor ismertük fel, hogy rongálás történt: a fa két nagy ágát is letörték, hogy egy felfújható perverz gumibabával gyalázzák meg az ünnepet.

A rendőrséget értesítvén, lefényképeztem a bábut; a kiérkező rendőrök egyike letépte, és egy elegáns mozdulattal szétvágta a gusztustalan bábut, majd igazoltatás után távoztam a helyszínről.

http://hunhir.hu/hir_kepek/keresztur2.jpg
http://hunhir.hu/hir_kepek/keresztur4.jpg
http://hunhir.hu/hir_kepek/keresztur6.jpg

Klasszikus kérdés: ugyan mit szólnának "egyesek", ha ugyanez egy közterületen felállított menórával történik meg? Feltehetőleg már dőlne a rasszistázás a kajmán sajtóból.

Elkeserítő, hogy egyeseknek még az ünnep sem szent...


Tisztelettel:

Zilai Mátyás


Szebb Jövőt, Boldog Magyar Karácsonyt!




Hozzászólás

csúzlis - 2009.12.25. 11:26
Tarilaci gratula! Egyszerre gondoltunk erre, én is így gondolom.


szemtanú - 2009.12.25. 11:25
Nem kérdés, aki(k) ezt elkövették, felbujtóikkal és azok kimosóikkal együtt, ki kell utasítani Izraelbe! Ilyenekkel nem lehet és nem is szabad együtt élni ha békére, nyugalomra vágyunk. Kisinyovban már biztos meglenne és talán már nem is élne népharag miatt az ilyen elkövető és cinkostársaik (lásd a menórát sem tűrték közterükön). Ez már nem csak a vendégjoggal visszaélés, több annál! "Gyerekcsíny", "pszichiátriai kezelt" hablattyal ne is próbálkozzanak! MEGBOCSÁTHATATLAN BŰNT követtek el!!!



csúzlis - 2009.12.25. 11:23
És ez biztos, hogy nem " kölykös csínytevés", mivel kölyköknek nincs pénzük ilyen szemétre. Ez szándékos provokáció, amely a judeo-liberális drogkultúra részéről ért minket? Mint anno a QSS együttes elfajzott énekese, Bajtai " Barangó" kiirtom az összes keresztényt kezdetű, Tilos rádiós karácsonyi üdvözlete volt. Hát minket már minden galicíai szutyok leköphet? Nyilvánosan gyalázhatják nemzetünk, vallásunk, Szent Ünnepeinket???



tarilaci - 2009.12.25. 11:22
Adjon az Isten!

Boldog békés Karácsonyt mindannyiótoknak!

Egy ilyen gumibaba azért nem két forintba kerül. Nemhiszem, hogy átlag ember csak azért ki tudna adni ennyi pénzt, hogy felkösse egy karácsonyfára. Ez szerintem kifejezetten provokációnak készült, bizonyos csoportok álltal, vagy sugallatára. Gondoljunk csak az Israelben folyó karácsonyi keresztény jelképek elleni akciókra.

Szebb Jövőt!



Sanctus - 2009.12.25. 10:53
Azt kellene mellé kötni, akinek ez a "klassz" ötlete támadt! Aztán óvatosan meggyújtani az egészet. Ennek már úgyis m indegy4 :(


Papi1 - 2009.12.25. 10:46
Talán a pápánknak is el kellene küldeni ezt a karácsonyi élményünket, hogy láthassa annak eredményét, hogy Jézus gyilkosai itt vannak már! Talán abba lehetne hagyni a zsidó kegyek utáni hajoldozását, és talán ki kellene állnia a kereszténység mellett.
Ezt, a Magyarnak hazudott katolikus egyháznak is tudomásul vételekor, szóvá kellene tennie. Mind kussol, és mind hallgat, mint az a bizonyos a fűben.
Persze tudom, ma ez a dolguk!
Rák essen beléjük kivétel nélkül, zsidóba és kiszolgálóiba!



huba01 - 2009.12.25. 10:31
A menórákra is tettek?????????


huba01 - 2009.12.25. 10:31
A menórákra is tettek?????????



huba01 - 2009.12.25. 10:29
Hogy forogjon a farkán az összes buzi, libsi, kommunista féreg!


http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=25814
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zalakomári szentmise segílyes
  2009-12-25 11:32:49, péntek
 
  2009-12-25. 11:26


Olvasó: Zalakomári szentmise segílyes módra

Amint a cím is elárulja, a zalakomári (Kuruc.info: súlyosan cigányfertőzött település) éjféli miséről van szó, amelyen én is részt vettem.
Nem elég, hogy az előző cikkben is olvashattuk, rendőri biztosítás kell a buszokra a zalakomári mokkák miatt, de még az is mutatja romáink intelligens viselkedését, amit most leírok.

Amikor az istentisztelet elkezdődött, már nem bírtak nyugton maradni egy percig sem. Kiabáltak, zajongtak, a mobiltelefonjaikkal zenéket bömböltettek, ráadásul egy padot is tönkretettek.

Az első sorban ültem, de mindent láttam, zavaró, sőt, felháborító volt, amit műveltek, látszott a pap arcán, hogy ő is felhúzta magát.

Mikor a mise véget ért, állat módjára hagyták el a templomot, és egész úton zajongtak, petárdáztak, egymással verekedtek és kiabáltak.

Hazaértem és máris el kezdtem írni ezt a levelet, hogy megosszam veletek tapasztalataimat.

Mélységes tisztelettel:
Egy zalakomári hazafi

Kuruc.info: nicsak, újabb példa a cigányok legendás ,,istenfélelmére", ,,vallásosságára". Fajvédőik mindig ezzel ,,jönnek", amikor azt ,,bizonygatják", kis védenceik, mivel ,,mélyen vallásosak", eleve nem is gyilkolhatnak. Hiszen ott lóg mindegyik nyakában a feszület. ,,Kár", hogy a Tízparancsolatot (,,Ne ölj!" stb.) sem tarják be...


http://kuruc.info/r/35/52685/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cigányterror a buszon
  2009-12-25 11:30:53, péntek
 
  2009-12-24. 13:13


Cigányterror a buszon

Számtalanszor foglalkoztunk már a Zala megyében messze legsúlyosabban cigány-, és emiatt bűnözőfertőzött Zalakomárral (lásd EZT, EZT, EZT, EZT stb., és, bizonyítandó, hogy a cigányok ott is ugyanúgy verik, kirabolják, gyilkolják a hozzájuk (!) kimenő orvosokat, tűzoltókat, EZT.)

Talán nem véletlen, hogy az alább teljességében idézett, mai Zalai Hírlap-cikkből is egyértelműen kiderül, megint a komáriak azok, akik terrorizálják a békés többséget, verekednek a buszon. Nem fehérek - cigányok. Mint mindig... Ahogy az is jellemző, hogy áldozataik annyira rettegnek, hogy még név nélkül(!) sem mernek nyilatkozni, félve az őket beazonosító orkok bosszújától. Nesze neked ,,gyerekcsíny", ,,ártatlan tréfa".
Rettegés a buszon! Rendőri védelem kell a zaklató utasok miatt
A balatonmagyaródi gyerekek félnek, nem mernek beszélni

Rendőrségi védelmet kért a helyközi buszjáratokon utazó balatonmagyaródi diákok számára Németh Zoltán polgármester. A fiatalokat ugyanis rendszeresen zaklatják Zalakomárban felszálló társaik.

Bár Balatonmagyaród is egyike azon településeknek, ahol kevés a fiatal, azért még jó páran szállnak fel reggelente az iskolajáratoknak számító Volán-buszokra. Csakhogy útjukat mások rendszeresen megzavarják.

- Egy idő óta érkeznek hozzám jelzések, hogy a buszra Zalakomárban felszállók folyamatosan piszkálják, szekálják a balatonmagyaródi diákokat - hallottuk Németh Zoltán polgármestertől. - Miután többen is szóltak, felhívtam a nagykanizsai rendőrkapitányság figyelmét a problémára. Ígéretet kaptam, hogy igyekeznek orvosolni a bajokat.

Nagykanizsa, 13-as számú beállóhely. Innen indul az egyik hírhedt buszjárat Nagykanizsáról, délután három óra előtt tíz perccel, Balatonmagyaródra - ZH fotó: Szakony Attila

A polgármester szerint három busz vált már hírhedtté: a Balatonmagyaródról reggel negyed hétkor, illetve negyed nyolckor, valamint a Nagykanizsáról a faluba 14.50-kor induló helyközi járatok. Természetesen mi is tettünk egy körutat az egyikkel, a polgármester által talán legrosszabbnak titulált délutáni, a városból kifelé tartó járatra ültünk fel.
- Miért fényképeznek, történt valami? - hangzott el a kanizsai központi autóbusz-állomás 13. megállóhelyénél várakozó tömegből a fényképezőgép láttán a kérdés.
A válasz - jelesül az információ, hogy az éppen várt járatra mostantól külön figyelnek a rendőrök, mert sok atrocitás történt a buszon - különböző reakciókat váltott ki az emberekből.
- Megmondtam nektek már a múlt héten, hogy rövidesen rendőr vagy biztonsági őr fog utazni ezen a buszon - fordult a körülötte álló fiatalokhoz egy asszony.
- Ezen a járaton elképesztő, milyen durvaságok történnek. Verekedés hál istennek még nem volt, de lökdösődés, a másik megalázása, táskájának elvétele, fenyegetőzés rendre előfordul.

Néhány másodperc múlva úgy taszigálták fel egymást a beálló buszra a fiatalok, mintha árvíz elől menekülnének az utolsó bárkára.
- Aki egyedül utazik, ezen a járaton készüljön fel a legrosszabbra - fordult hozzánk egy másik hölgy.
- A múltkor egy idős néni szállt fel, azonnal kikezdték. Csúfolták és gúnyolták, fenyegették, de jellemző módon senki nem mert a védelmére kelni. Ha valaki megszólalt volna, azonnal rászállnak. Én is inkább szótlan maradtam.

Útközben az idősebbek , tehát a középiskolás korosztályból kikerülők csendesen beszélgetve üldögéltek. A járatot tizennyolc éve vezető sofőr nem emlékezett különösebb problémára, bár hozzátette: kisebb civódásokat biztos nem vesz észre elöl a fülkében.
- Ugyan már, ezen a buszon csupa jó gyerek utazik - válaszolta egyikük, mikor a balhékról faggattuk őket. - Soha nem volt itt verekedés, semmi komoly. Jó, egyszer-kétszer kialakult némi szóváltás, de olyan bárhol megtörténhet.
- Akkor mégis miért rendelték el, hogy a rendőrök ellenőrizzék ezeket a járatokat?
Néma csönd...

A rendőrök hetente legalább egyszer bevárják a járatot valamelyik megállónál, hogy ellenőrizzék: minden rendben van-e, illetve természetesen hívás esetén azonnal beavatkoznak. A zalakomári általános iskolához érve megbolydult a busz. A felszálló diákok megvadult rajként vágtattak fel a járműre, és közben képletesen szólva bele-belecsíptek mindenkibe. Látszott rajtuk, túlteng bennük a fölös energia, és valakin le akarják vezetni - egymáson, vagy ha valaki leáll velük, akkor azon.
Végül a számukra újdonságként ható fotóst vették körbe.
- Hallja, maga honnan jött?
- Vigyázzon, mert ha mellécsapok, széttörik a gépe!
- Engem ne fotózzon!
- Engem fotózzon!

Záporoztak a kérdések és a kívánalmak, bár reakcióra nem is igazán vártak. A gyerekek fékezhetetlennek tűntek, kizárólag a buszon helyet foglaló, idősebb romákkal szemben mutattak valami tiszteletet. (Kuruc.info: ebből a félmondatból is kiderül, hogy a cigányok ,,legendás" ,,idős-tisztelete" is rasszista - csak és kizárólag a saját aggjaikkal bánnak így. A fehérekkel nem - azokat ugyanúgy kirabolák, felnégyelik, megvakítják, mint a fiatalabb nemcigányokat.) Óhatatlanul is arra kellett gondolnunk: ha ők rászálltak valamely visszahúzódóbb, csendesebb gyerekre, az egyértelműen bántalmazásként élte meg az igazából csak szóbeli, ám annál zavaróbb támadásukat . Szerencsére két megállóval később már le is szálltak, Balatonmagyaródra már csak tucatnyian utaztak tovább.

- Sajnos nem csak a fiatalok zaklatják a velük egyidőseket - sóhajtott fel Németh Zoltán. - Volt olyan eset is, amikor a hetedikes kislány mellé leült egy 30 éves galamboki férfi, és kivette a gyerek kezéből a táskát, mondván: beszélgessen vele. Amikor pedig a lány felállt, hogy odébbmegy, az illető hasba ütötte. Csoda, ha később a gyerek közölte az édesanyjával, hogy nem jár iskolába többé, ha buszon kell mennie?
A polgármester elárulta: áthidaló megoldásként a balatonmagyaródi kicsiket eddig a zalakarosi iskolába szállító falugondnok inkább kétszer fordul, és elviszi a nagyobb gyerekeket is.

- Tudunk a problémáról, és a jogszabályi keretek között fellépünk ellene - mondta Salamon Róbert alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt főreferense. Lackner István, a Zala Volán nagykanizsai helyközi üzemvezetője elmondta: megkérdezte a járatvezetőket, és azok nem tudtak konkrét esetről, amikor bárkit komolyabb atrocitás ért volna. Mint jelezte, az utazóközönség vegyes, előfordulhatnak torzsalkodások. Amennyiben komolyabb probléma merül fel, a sofőr tettlegesen nem léphet fel, legfeljebb rendőrt hívhat - és természetesen kizárhatja az utazásból a nem megfelelően viselkedőket.

Erre is volt példa a közelmúltban: Bajcsán két utas olyan heves szóváltásba keveredett, hogy a hatóság beavatkozására volt szükség - aztán gyalogolhatott mindkét harcias kakas.

A balatonmagyaródiak - nyilván félelemből - elzárkóztak attól, hogy a buszon elszenvedett sérelmeikről beszéljenek.
- Azt mondták, hogy még a nevük eltitkolásával sem nyilatkoznak, mert nagyon kevesen vannak, könnyű lenne beazonosítani őket - tárta szét a kezét Németh Zoltán. - Félnek, és meg is értem őket. A huszonegyedik században járunk, és ide jutottunk... (Kuruc.info: köszönjük meg szépen a cigánybabusgató parlamenti egypártnak...)


http://kuruc.info/r/35/52668/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem felejtünk: 6 éve történt,
  2009-12-25 11:27:32, péntek
 
  2009-12-24. 19:17
Nem felejtünk: 6 éve történt, szenteste: ,,Kiirtanám az összes keresztényt!"



Kiirtana bennünketHat éve, szenteste rendezett keresztényellenes gyűlöletorgiát a Tilos Rádió három, magát zsidónak valló megmondóembere, Bencsik Gyula, Vranik Krisztián, és a magát ,,Barangónak" nevező HVG-munkatárs, Bajtai Zoltán.
Bajtai a műsor betetőzésenként beleröfögte az államilag, tehát főként keresztény adóból szponzorált Tilos Rádió éterébe, hogy ,,Kiirtanám az összes keresztényt!".

Bencsik Gyula

Egy másik gyűlölködő műsorvezető, Bencsik Gyula, a Klubrádió minisztériumi pénzből támogatott ,,Felnövünk" c. műsorát vezette, illetve részt vett a Klubrádió Basszus c. műsorának készítésében is.


Vranik Krisztián természetesen a drogos-liberális szutyokkultúra ünnepelt sztárja, itt van például egy vele készült interjú.

http://www.magyar.film.hu/object.719e6c85-4f57-4059-a8cd-d2f8ab2855a3.ivy


Vranik (jobbra) szerelmével

http://imgsrv09.kuruc.org/galeriaN/kozelet/vranik.jpg

Bajtai


http://kuruc.info/r/39/19763/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2009.11 2009. December 2010.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1988
  • e Hét: 5752
  • e Hónap: 9497
  • e Év: 162993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.