Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
4 lépés a gyönyörű mellekért
  2009-12-29 21:14:10, kedd
 
 
A dekoltázs az egyik leghatékonyabb fegyverünk, amely mágnesként vonzza a férfitekintetet. Érzéki csáberőt kölcsönöz, ezért feszességét és rugalmasságát érdemes minél tovább megőrizni.

Az évek múlásával a mell feszessége is csökken. Gondos ápolás és tornáztatás mellett azonban sokáig rugalmas és gyönyörű dekoltázzsal büszkélkedhetsz. Bőröd kisimul, kötőszöveteid újra erőssé válnak, vagyis megakadályozhatod a melleid idő előtti megereszkedését.

Radírozz és zuhanyozz!

A gyönyörű bőr egyik alappillére a rendszeres radírozás. Hetente kétszer, mielőtt fürdeni indulsz, gondosan radírozd át a dekoltázsod és a szegycsontod körüli részeket. A reggeli váltakozó zuhany tökéletesen karban tartja a kötőszöveteket. Kezd hidegvízzel, majd jöhet a meleg: váltogasd 30 másodpercen keresztül, majd a zuhany végeztével ismételd meg. Kitűnően formában tartja melledet, ha esténként is megismétled ugyanezt.

Feszesítő hidratálás

A dekoltázs bőre nagyon vékony, ezért a mindennapi hidratálás elengedhetetlen kelléke a testápolásnak. Zuhanyzás után ne töröld teljesen szárazra a bőröd, és így kend be vastagon hidratáló, tápláló krémmel. Ma már kapható külön, erre a testrészre kifejlesztett mellfeszesítő krém is.

Csodamasszázs

Ha túl vagy a hidratáláson, jöhet a masszázs. Pár percnél nem tart tovább, viszont nagyon sokáig fiatalon tartja a dekoltázsod állapotát. Támaszd meg alul az egyik kezeddel a melledet, a másikkal pedig cikcakk-mozdulatokkal kezd el masszírozni alulról felfelé a bimbó irányába. Utána ismételd meg a mozdulatsort a kulccsontodnál kezdve, lefelé haladva. Tégy így a másik oldalon is.

Tornáztasd!

Az idő előtti mellöregedés egyik legjobb ellenszere a rendszeres sport. A legjobb gyakorlatok, amelyek megdolgoztatják a mellizmokat: a fekvőtámasz, a kis súlyokkal végzett karkörzések, melyek nem az izmok tömegét növelik, inkább szálkásítanak, azaz az izmok tónusát javítják. Ez azért fontos, mert az izmok petyhüdtségének megakadályozásával a mellek idő előtti megereszkedése gátolható.

Forrás: Nana.hu

 
 
0 komment , kategória:  Szépség, fitness  
Farkas Gábor halála
  2009-12-29 17:18:19, kedd
 
 



Nemrég kaptam egy levelet három angyallal, amit továbbítani kellett nyolc személynek és nyolc percen belül hírt kap az ember valamiről.

Ezt követően nyitottam meg a többi levelezésemet, az iwiw-re érve várt az üzenet: Gábor volt osztálytársam meghalt még Karácsony előtt balesetben.

Nemrég biciklitúrát tett, ereje teljében volt és nagyon figyelmes.
Örültem, hogy összetalálkozhattunk annyi év után.

Nagyon megrendített a halála. Nem tudok a temetésére elmenni, mert messze van.

Nem értem, ami itt történik. Két éve a média feketéi annak örültek, hogy Ducsai, bátyám volt osztálytársa alig bír menni kerékpárjával. Gondolom, közben kapta a csapásokat testébe kívülről és belülről is. Nem sokkal később meghalt.

Milyen ország az, ahol szabadon áldozzák az embereket, ahol mindenki meghal, aki tisztességes, figyelmes, vagy őszinte emberként élt?
 
 
0 komment , kategória:  Érzelmek  
Mai harmoniakártyáim
  2009-12-29 09:23:56, kedd
 
  1./ A mai napodat Gazdagság hatja át.

Tél - befelé fordulás, alvás/álom, halál

Életedben az önvizsgálat szakasza jött el. Tetszhalálba dermednek a dolgok, elveszted, amiről azt hitted, örökkévaló. Most hideg fejjel levonhatod a következtetéseket, megélheted a korábbi időszak tanulságait. Alvás, megnyugvás, megbékülés hatja át ezt a kártyát. Gondolj a fára, mely télen erőt gyűjt a nyugalomban, hogy tavasszal újra kihajtson. Ne siettesd az időt, engedd, hogy a hó jótékony, puha paplanként befedje a világot - világodat. A magány időszaka ez. Kívül hideg van, csak szíved melege felé fordulhatsz. Ha önértékelésed, belső tartásod stabil, megtart téged. Asszociál az "orosz télre", a hómezőkre. Vezess álom-naplót, emlékezz vissza álmaidra!
A tél sportjai vidámak: sí, korcsolya, szánkó, fakutyázás vár. Télen kapni ezt a kártyát szerencse.

Szerelmi üzenete: Ha kapcsolatban vagy, bármilyen évszak is van, gyújts gyertyát, próbálj meleg romantikát csempészni estétekbe. Odahaza van a legjobb hangulat a meghittséghez! Ha párt keresel, ez nem a legjobb időszak. Pihenj meg, és készítsd fel magad lelked tavaszára!

Ezt mondja neked:
Keresd meg régi barátaidat, írj nekik, hívd fel őket. Keress hasonlóan gondolkodó barátokat online, akár itt, a HarmoNeten!
A tél magában rejti a karácsonyt (a zsidóknak a hannukát), vagyis a legsötétebb pillanatban a fény ünnepét - így ez a lap is jelzi, hogy van megváltás, van remény!
Kezdeményezd a békülést mindenkivel, akivel esetleg összevsztél, vagy feszült a kapcsolatod. Ne félj a visszautasítástól, hagyj nekik is időt, hogy átgondolják a kapcsolatot.

Erre is gondolj: A tarot és a cigánykártya Halál lapja, valamint a tarot remetéje is analóg a téllel. Az összes téli csillagjegy szülöttének erősebben szól. A magyar kártya minden évszakot megjelenít. Olvasd újra a Hókirálynő, vagy Holle anyó meséjét. Olvasd Petőfi sorait a Téli világról: ,,Hol a boldogság mostanában? / Barátságos, meleg szobában." ,,Mivé lesz a föld?... megfagy-e, elég-e / Én úgy hiszem, meg fog fagyni végre, / Megfagyasztják a jéghideg szívek, / Amelyek benne és beléfekszenek."

2009-12-29

2./ A mai napodat Jelenlét hatja át.

Fal - akadály, nehézség, védelem

Az üvegfal azt jelképezi, hogy nem akarod meglátni az igazságot, bár az üveg az mutatja, hogy megtehetnéd, ha mögé pillantanál. A téglafal a tudat és tudattalan közötti különbséget szimbolizálja. A kőfal a megingathatatlanságodat mutatja, abban, amit éppen teszel. A vert fal az anyagok örökkörforgását, az alázatot, a természet harmóniáját jelenti. Ha falat emelünk, védelemre vágyunk, a fal adja meg lakásunk határait, ahol úrnak érezhetjük magunkat. Szeretjük a falainkat, ez teszi számunkra otthonossá a Földet. Ámde jelentheti a szellemi és testi agressziót és védekezést, tilalmakat, korlátozásokat. A lelkünk falai a belső korlátaink. Falakat vonunk magunk köré akkor is, ha kategóriába kényszerítjük a másikat. Miből vannak a Te házad falai?

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a falak lebontásáról, a közeledésről, az egymás jobb megértéséről szólhat. Párkeresők számára elszigetelődést jelent.

Ezt mondja neked:
Engedj be másokat a falaid közé, anélkül, hogy elveszítenéd a határaidat. Engedd, hogy a falaid mögött más is otthon érezze magát.
Ha képes vagy lebontani a falaidat, a félelmet felszabadulás, szabadság válthatja fel.
Amikor a földön megtestesülünk, házfallal vesszük körbe magunkat. Ezek a falak változhatnak, gondold át a tudatod határait és szükség esetén változtass rajtuk.

Erre is gondolj: Sirtófal a zsidóknál. A Pik Flojd együttes nagy sikerű filmje. Asztrológiai jegye a Bak. Olvasd újra Kőmíves Kelemenné balladáját.

2009-12-29







 
 
0 komment , kategória:  Napi harmoniakártyáim  
Magyarország harmoniakártyája
  2009-12-29 09:22:01, kedd
 
 

Szinte már a következő évben vagyunk elménkben. Reménykedünk az új kezdetben, a változás erejében. Hosszú és nehéz év után új utakat keresünk. Még békésen figyelünk belülről.

Harmónia az országban - erre törekszünk, s ezért minden nap hívunk: Nézd meg a jóslatot melyet az országnak, s népének szól. A napi jóslat magyarázata mindig friss, aktuális, elgondolkodtató.
Hazánk mai napját Remény hatja át.

Márvány - Szilárdság, keménység

Nyugodt, tiszta hűvös felülete azt jelzi, hogy hajthatatlan, szilárd, ugyanakkor teherbíró vagy. Figyelj, mert a márvány könnyen törik! Ha nem jól osztod el a terheket, könnyen összeroppanhatsz alattuk. A márvány erezete a problémák egyediségét és megismételhetetlenségét is mutatja. Egyedül a te dolgod, hogy megoldd! A márvány nemes, drága, ahogy a mostni aktuális feladatod is nemes. A márványt az ókori görögök és rómaiak épületek és szobrok készítésénél használták, ezért a hagyományok megőrzésének és kifinomult ízlésnek a szimbóluma. A természetben rengeteg variációban és színben fordul elő. Mivel nagyon drága, utánzataival gyakran találkozhatunk a körülöttünk lévő dekorációkat illetően. A tiszta fehér márvány a halhatatlanságot jelenti.

Szerelmi üzenete: Régi viszonyban szilárd alapokon állónak látszó, nemes, de könnyen eltörhető, érzékeny, rossz teher-elosztású kapcsolat. Párkeresőknek hajthatatlanság.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy nem minden olyan erős, mint amilyennek látszik.
Gondolkodj el gyenge pontjaidon, és végezz rajtuk erősítést. Minden ilyen jellegű problémának van megoldása.
Üzeni, hogy érdemes a nemes, örök dolgok felé venni az irányt, és azokért áldozatot hozni.

Erre is gondolj: A Szaturnusszal analóg, Michelangelo Dávid szobra fejezi ki jól üzenetét. Simíts meg ma márványból készült, vagy ezzel burkolt falat, vagy tárgyat.



2009-12-29
 
 
0 komment , kategória:  Magyarország harmoniakártyája  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2009.11 2009. December 2010.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 165 db bejegyzés
e év: 1940 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1115
  • e Hét: 2264
  • e Hónap: 8505
  • e Év: 60771
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.