Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
Csak 80 százalékos a H1N1 oltá
  2009-12-05 23:34:26, szombat
 
  Csak 80 százalékos a H1N1 oltás hatékonysága

[origo] | 2009. 12. 05., 19:56

Megkapta a H1N1 elleni védőoltást, mégis megbetegedett a vírustól egy 29 éves férfi Debrecenben - értesült az RTL Klub Híradója szombaton. Minden ötödik beoltottal előfordulhat ez.

A debreceni férfinél kimutatták az újinfluenza vírusát, de egy baktérium is megtámadta szervezetét. Tüdőgyulladása van, egy ideig géppel kellett lélegeztetni, de már jobban van. A beteg másfél hónapja megkapta a H1N1 elleni védőoltást.



Az RTL Híradónak nyilatkozó virológus szerint akár bele is halhatott volna a fertőzésbe, ha nincs beoltva. A virológus szerint minden ötödik beoltott embernél előfordulhat, hogy az oltás ellenére megbetegszik, de tüneteik legtöbbször csak enyhék. A debreceni kórházban fekvő férfinál a bakteriális fertőzés miatt volt nagyobb a baj.


http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/20091205-a-beoltottak-otode-megbetegedhet-h 1n1-fertozesben.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyarok mikor ébrednek?
  2009-12-05 23:27:43, szombat
 
 


FÖLÉBREDTEK AZ ANGOLOK

Liam Fox (Konzervatív Párt) brit árnyék-hadügyminiszter múlt héten bejelentette, hogy egy jövőbeli konzervatív kormány a választások után záros határidőn belül megkezdené a németországi brit csapatok kivonását a néhai harmadik birodalom területéről. Fox szerint azért van szükség a kivonásra, mert egyrészről Németország már régen nem jelent semmilyen veszélyt Európára, másrészről pedig egy másik veszélyforrás, a Szovjetunió is jó húsz éve felbomlott, tehát keleti fenyegetettségről sem beszélhetünk Németország esetében.

A MAGYAROK MIKOR ÉBREDNEK?

Magyarországra sem az 1920-as, sem az 1947-es békeszerződés már nem vonatkozik, mert az azt aláíró és az abban érintett államok már régen nem léteznek! Magyarország viszont nemzetközi jogilag is létezik.

http://zionistterror-inhungary.blogspot.com/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A változás szele
  2009-12-05 23:16:54, szombat
 
  A változás szele

2009. december 5. 23:45:32

Az elmúlt napokban annyi minden történt, hogy csak kapkodtam a fejemet. A drazsé féle gárdaruha törvény volt az első.


http://www.youtube.com/watch?v=EImFOEJf82I&feature=player_embedded

A Jobbik és a Magyar Gárda egyértelműen a lauder és társai féle zsidó világuralmi törekvés érdekeibe ütközött, és természetesen a zsidó világkongresszus által véletlenül sem kézivezérelt magyar(országi) (csak kicsit zsidó) vezetés készségesen kiszolgálta őket. Idézet laudertől: "Biztató számunkra, hogy egy bíró az ügyészség kezdeményezésére nemrég betiltotta a gárdát. Őszintén remélem, hogy ez a döntés végül a Magyar Gárda feloszlatásához vezet majd. Reméljük, hogy a politikai vezetők minden alkalommal felszólalnak majd, ha a sajtóban vagy nyilvános összejöveteleken tűrhetetlen állítások hangzanak el." (forrás : kuruc)


Aztán (remélem a felfokozott hangulatomban jól fogom időben elhelyezni az eseményeket) Pörzse Sándor felmond az Echo-TV-nek, mert nem adják le a tényfeltáró riportját. Illetve az első részt leadták, amiben a már általam is említett zsidó földosztást vették elő. Videó itt:


http://www.youtube.com/watch?v=0xbb72K43NQ&feature=player_embedded

Ma (december 2) arra kapom fel a fejemet, hogy drazsé bizony lemondott, mert megtette amit elvártak tőle. Nem mondod drazsé, de vigyázz, nehogy duna kavicsként végezd!

Már majdnem elnyomott az álom az amúgy is fárasztó napom után, amikor végre felkerült a Hír-TV Célpontos riportja, amiben előveszik a szemkilövő és szemkilövető ÁVH-s mocskokat!

Na! Csak ébredezik már valami! Egy lavinaszerű folyamat elején járunk, a tetején az egész rohadt maszop szadesz (és a többi) brigád, és most egyre inkább kezdik elveszíteni az uralmat az ország felett. Jó lenne, ha a hullámok végérvényesen elmosnák a nemzet testén élősködők hadát egyszer s mindenkorra.

http://www.youtube.com/watch?v=mNPdhT7Fc9w&feature=player_embedded

Forrás: szebbjovo.jobbikdebrecen.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nudista strandra téved tengerp
  2009-12-05 22:59:59, szombat
 
  Nudista strandra téved tengerparti sétája közben három zsidó.
- Micsoda szemérmetlenség! Ez egy Szadoma! Azonnal be kell tiltani!
- kiabálja magából kikelve az öreg Schwarcz.
Grün, akinek tetszik a dolog, suttogva megkérdezi Khont:
- Ennyire ortodox az öreg?
- Mit ortodox! Fürdőruha nagykereskedő!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Németország még most is fizeti
  2009-12-05 22:48:45, szombat
 
  Németország még most is fizeti I. világháborús hiteleit A német nyelvterület lapszemléje
2009. december 3. 14:03:20

A Bild Zeitung arról tudósít, hogy 2010-ben fizeti ki Németország az első világháborús hadihiteleinek utolsó törlesztőrészletét. A Der Spiegel beszámol arról, hogy mind tarthatatlanabb az újabb Stasi-ügyek miatt a brandenburgi miniszterelnök helyzete. A Die Welt úgy tudja, Washington 2000 új német katonát szeretne látni Afganisztánban.


Bild Zeitung (bild.de)



Európa legnagyobb bulvárlapjában A. Baldauf Németországnak még mindig kell adósságaiért fizetnie című cikkében tudósít arról, hogy 90 évvel a versailles-i béke után a szövetségi köztársaságnak még meglepő kiadásai vannak. Németország 1952-ig törlesztette a még az első világháborúból származó, összesen 1530 millió márka értékű, magánszemélyekkel szemben fennálló államadósságát. Az ebből az időből származó kamatkövetelések fizetését, tekintettel az ország területi veszteségeire, az 1953-as londoni megállapodásban az újraegyesülésig leállították.



Az egyesülés örömében alig figyelt arra valaki, hogy 1990. október 3-án a régi követelések ismét életbe léptek. A szövetségi pénzügyminisztérium közleménye szerint a 2010-es utolsó részletben a kamatok mintegy 68 millió eurót, míg a tőketörlesztés mintegy 125 milliót fog kitenni. A megállapodás szerint az utolsó fizetési határidő 2010. október 3-a. De az egyik német gazdasági portál értesülése szerint az amerikai spekulánsok kitartanak az ,,aranyzáradék" mellett, mely a jóvátételi követelések között található. Ők azt perelik, hogy a kötelezettségeket aranyban fizessék nekik, ami igen sokba kerülne a német adófizetőknek.



Der Spiegel (spiegel.de)



A baloldali német hírmagazin Stefan Berg Platzeck a Stasi-csapdában ül című cikkében elemzi, hogy most már kormányválsággal fenyegetnek a sorozatos postdami spiclibotrányok. Matthias Platzeck brandenburgi miniszterelnököt bosszantja az, hogy elődjének és politikai nevelőapjának, Manfred Stolpénak a Stasi-múltját feszegetik és a tartományt ,,kis NDK-ként" emlegetik. Ideje ennek véget vetni, követelte Platzeck. A vörös-vörös koalíció megkötése óta az egyik Stasi-spicli a másik után bukik le a Baloldali Pártnál, így egyre nagyobb nyomás nehezedik a miniszterelnökre. A legutolsó eset szerdán került napvilágra. Michael Luthardt, a tartományi gyűlési képviselő három évig szolgált a Stasi őrezredében, sőt a nyilvánosságra hozott adatok között szerepel az 1978-as együttműködési nyilatkozata is. Ő már a hetedik lebukott Stasi-ügynök a tartomány vezetésében.



Die Welt (welt.de)



A konzervatív német napilap Obama elnök nyomást gyakorol Németországra című című cikkében ismerteti Washington Berlinnel szembeni elvárásait. ,,Ez nem csak Amerika háborúja" - fogalmazott Obama. Ezért ,,azt kérem, hogy elkötelezettségünket szövetségeseink hozzájárulása is támogassa". Sajtóértesülések szerint az Egyesült Államok további 2000 német katonát szeretne látni Afganisztánban, illetve elvárja, hogy erőteljesebben vegye ki a részét a Bundeswehr a harci cselekményekből. Guido Westerwelle (FDP) külügyminiszter ismételten jelezte, hogy egyelőre a berlini kormány nem kíván dönteni a csapatok létszámának növeléséről. Először az elnök stratégiáját szeretnék értékelni. Egyúttal jelezte, Németország kész növelni hozzájárulását az afganisztáni rendőrség létrehozásában és kiképzésében. Jelenleg 4400 német katona és rendőr tartózkodik a közép-ázsiai országban. A 2000 fős létszámemelés a kontingens lényeges megnövelését jelentené. Az amerikai kívánságoknak megfelelően bevetési területük kiterjedne a jóval veszélyesebb dél- és kelet-afgán területekre. Az eddig Észak-Afganisztánban harcoló német egységeket a jövő tavaszi támadásban kívánják bevetni.

Forrás: Magyar Nemzet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tragikomédia
  2009-12-05 22:43:35, szombat
 
  TRAGIKOMÉDIA:


""NATO tagok vagyunk és az EU tagjai. Ez azt jelenti, hogy nyugati zászló alatt hajózunk, de ma keleti szél fúj a világgazdaságban. A vitorláinkat ennek megfelelően kell fordítani." /Orbán

Hát igen.
"- ki kell tartani a süllyedő Nyugat mellett, akiktől történelmünk során semmi jót nem kaptunk. Viszont nekik köszönhetjük...tovább» a magyarság rendszeres cserbenhagyását, az erkölcsi züllést, a gazdasági kizsákmányolást, Trianont és még sok más kedvességet. Ráadásul, amennyiben komolyabban közelednénk a Kelethez, olyan csontvázak dőlnének ki a szekrényből, mint például a megkérdőjelezhetetlen dogmaként kezelt finnugor származáselmélet. Tehát a hangzatos nyilatkozatok ellenére semmilyen lényeges változásra nem kell számítani. "
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyelőre végzett
  2009-12-05 22:37:24, szombat
 
  Egyelőre végzett

http://radicalpuzzle.blogspot.com/2009/12/egyelore.html



Kedden reggel Drazsé szokatlanul korán ébredt. Nem tudta, hogy miért, de valahogy olyan furcsa érzés tört rá. Egy darabig csak bámulta a plafont, majd a körmét próbálta rágcsálni, de ez még mindig nem ment neki, mivel elől, az alsó és a felső fogsorát még soha az életben nem tudta összeérinteni. Kicsit még próbálkozott, de az a felkavaró érzés csak nem akart múlni.

Nem bírt az ágyban maradni. Felkelt és az ablakhoz sétált.

A város most kezdett ébredezni, még nem volt nagy forgalom az utcán. Unottan a munkába siető embereket nézte, amikor a sarkon feltűnt egy alak. Drazsé nem akart hinni a szemének. A férfi kabátját szétfújta a reggeli szél és azonnal feltűnt, hogy fekete nadrágot, fehér inget és fekete mellényt visel. Próbálta összehúzni, de a kezében lévő hangszertoktól ez nem nagyon sikerült.

Ez? Ez, meg hogy meri? Azonnal a telefonért nyúlt és tárcsázta az alagsorban posztoló házirendőr csapatot. Hát maguk meg? Mégis mit csinálnak ott lent? Vágó, Tinesz! Maguk a legjobb embereim, hogyhogy nem látják, hogy egy gárdista-féle alak mászkál az utcán? Azonnal intézkedjenek! Tessék? Nem, nem kell azonosító! Kapják el és kész. A törvény, az törvény!

A férfi éppen át akart menni az út túloldalára, amikor a három tagbaszakadt kékruhás hátulról rátámadt és a földre vitte. A rutinos kezek épp hogy csak megbilincselték, amikor már fel is tűnt a sarkon a szirénázó rendőrautó. Rohadék náci! - üvöltötte bele Vágó tíz centiről a férfi arcába, majd egy gyors és kegyetlen mozdulattal eltörte a férfi ujját.

Az intézkedés következtében hangszertok a földre zuhant és most ott hevert az aszfalton. Tinesz, amíg a többiek betuszkolták a férfit a rendőrautóba, páros lábbal a tokra ugrott. A benne lévő Stradivari recsegve tört darabokra. Majd, mint aki jól végezte dolgát, bedobta az egészet konténerbe.

Ez a nap is jól kezdődik - húzta mosolyra száját Drazsé és vissza engedte a függönyt az ablak elé. Kéne tartanom egy sajtótájékoztatót. Elmondom, hogy egy gárdista meg akart merényelni és csak a biztonsági szolgálat éberségén múlott, hogy nem lett nagyobb baj. Gyorsan az íróasztalhoz lépett. Nézzük csak, mikorra is fér bele mára ez a kis médiaügy.

Fellapozta a noteszát. A mai nap üres volt. Egyetlen bejegyzés sem volt a lapokon. Megdöbbent és azonnal rájött, hogy mi volt az a furcsa érzés, ami ébresztette. Nem merte kimondani. Lassan ízlelgette a szavakat. Aztán mégis sikerült. Amit rám bíztak, azt mindent megcsináltam. Egyelőre végeztem.

A felismeréstől kicsit meglepődve lehuppant a fotelba. Agyában gondolatok cikáztak. Az elmúlt évek történései hirtelen egyszerre törtek elő. 2004. Pénzügyminisztérium. Hogy kibasztam a népekkel. Emlékszem már akkor sem tudtuk tartani a költségvetési hiánycélt. De én megoldottam. Később utaltattam csak vissza az áfa-visszatérítéseket. Simán tudtunk hozni 200-300 milliárdot. Mondjuk egy csomó kisvállalkozó becsődőlt, de hát ez ki a francot érdekelt. Lényeg, hogy a multik megkapták.

Most tavasszal pedig majdnem sikerült bemószerolni a rohadék hírtévéseket is. Meg voltam róla győződve, hogy a kocsijukba becsempészett drog üggyel bebuktatom őket. Jó is lett volna, ha a Petőfi, az NNI-től nem bassza el. Így ez sajnos nem jött be, meg a Magyarok Nyilai sem. Pedig az is milyen szépen indult. Mondjuk azokkal is mi a f@sz lesz, nem tudom. Semmit nem tudunk rájuk bizonyítani, de legalább bent tartjuk őket. Addig se derítenek ki semmit újat rólunk. A sukorói ügyet is ezek miatt buktuk el, vagy legalábbis halasztottuk el. Szarládák.

De amit a legjobban szerettem az a gárdások voltak. Mindent betiltottam nekik. Azt hitték, hogy majd kiokoskodják, hogy hogy lehet. Hahaha. Most már kész az új törvény is, amiben annak is alávágunk, aki együtt mer velük mutatkozni, még a magánterültre való tiltást is belerakattam, meg a ...

Az álmodozásból a telefon csengése riasztotta fel. Gordon volt az. Tibikém, lenne egy kérdésem. Nagyon befürödtem ezzel a Veressel. Olyan hülye, mint a segg. Hónapok óta mondom neki, hogy tanuljon meg rendesen angolul, de esélye nincs rá. Még a nevét se tudja kiejteni rendesen. Így mégse küldhetem ki az Európai Beruházási Bankhoz Londonba. Arra gondoltam, hogy neked lenne-e kedved? Amit lehetett már mindent megoldottál a rendőrségnél, a folyó ügyek meg már maguktól is befejeződnek. Beszéltem Itzhzakkal is. Nagyon nagyra értékeli a munkádat. Ő is támogat.

Drazsé elmosolyodott. Végül is. Akár rá is érhetek. Rendben. Úgyis akartam tartani egy sajtótájékoztatót, de akkor majd ezt jelentem be. Mármint azt, hogy továbbállok, mert gondolom a londoni ügy még egyelőre nem publikus.

Két óra múlva, már minden le volt szervezve. A fotósok tolongtak, a vakuk készenlétben. Drazsé a kulisszák mögül nézte őket, miközben a körmét próbálta tépkedni. Ha nem megy rágással, majd megoldom tépéssel - fogalmazta meg a nagy alapigazságot magában. Aztán a mikrofonhoz lépett:

Nagyon sok munkával, energiát, pénzt és időt nem kímélve az elmúlt években sikerült Magyarországon az igazságszolgáltatást és a rendvédelmi munkát a lehető legjobb szintre emelni. A kinevezésemkor világos programmal láttam az általam vállalt jogalkotási és rendészeti munkához, melynek nagy részét az elmúlt 22 hónapban munkatársaimmal elvégeztem. A következő időszak pedig sokkal inkább...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
terminológia-váltás
  2009-12-05 21:38:14, szombat
 
 

2009. december 05. 17:02
HunHír.Hu
Miközben mindenki a miniszterelnök-jelöléssel és az országos listával volt elfoglalva az MSZP-ben, a párt választmánya szép csendesen teljesen átdolgozta az elnökség által jegyzett választási programot.
Mely szerint: ,,Nemkívánatos a rendszerváltás, de a működési modellt több ponton meg kell változtatni. Az MSZP nemzeti párt, amelyik a multikkal és a bankokkal szemben akarja jobb helyzetbe hozni a kis- és középjövedelműeket, amelyik a jövőben nem akar állami vagyont privatizálni, viszont erősebb államot szeretne - derült ki a pártelnök szavaiból. Elhangzott az is: Magyarország társadalmi viszonyain szintén változtatna a baloldal: többek között azon, hogy a fogyasztók ne legyenek kiszolgáltatottak a multinacionális nagyvállalatok túlhatalmával, a bankokkal, és a hivatali bürokráciával szemben."

Mire is gondolnak?

Maradjon minden a régiben, de még több hatalmat szeretnénk. Az mszp nemzeti párt, hogy melyik nemzeté, az maradjon titok a választásokig, és nem mondjuk lassan, mert sokan rájönnek. A kis- és középjövedelműeket még jobban el kell lehetetleníteni a multikkal és a bankokkal szemben. Az állami vagyont hagyjuk békén, mert az már nálunk van, viszont erősebb államot szeretnénk, mert félünk a korábbi tulajdonostól, a magyaroktól. A fogyasztók ne legyenek kiszolgáltatottak a multinacionális nagyvállalatok túlhatalmával, a bankokkal, és a hivatali bürokráciával szemben, hanem elsősorban a mi szolgáink legyenek és csak azután a többié.

Végül pedig nagyon szeretnénk népszerűbbek lenni, mint a Jobbik és ezért még a Fidesz felé is hajlandóak vagyunk közeledni, hiszen a liberális demokrácia közös értékünk, nekünk. Ti választók, csak higgyetek, a többi a mi dolgunk, mint ahogy eddig.


egy olvasó
http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=25304
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rendőrök lepik el Budapest bel
  2009-12-05 16:29:30, szombat
 
  Rendőrök lepik el Budapest belvárosát
2009-12-05 14:17 hírTV

Fokozottan ellenőrzi a rendőrség Budapest belvárosát a kettős állampolgárságról szóló, eredménytelen népszavazás ötödik évfordulóján. A BRFK a jobboldali radikálisok és a baloldali ellentüntetők összecsapásától tart.

A Kossuth tér és az Alkotmány utca kereszteződésében délután a Magyarok Világszövetsége tart bejelentett nagygyűlést. A rendezvényhez több szervezet csatlakozott, köztük a Jobbik, az Új Magyar Gárda és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom.

A Magyar Gárda egyenruhájának viselése ma már szabálysértésnek minősül, az érintetteket a rendőrség feljelentheti.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dr. Bene Gábor S.: Adventi gon
  2009-12-05 16:28:53, szombat
 
 
Dr. Bene Gábor S.: Adventi gondolat

Esendő az ember. Advent várakozását többnyire arra használjuk, hogy pénzen vásároljuk meg a szeretetet. Az egyik bevásárlóközpontból rohanunk a másikba és kevéske pénzünket (vagy a hitelt!) arra fordítjuk, hogy - valójában - támogatjuk a pénzhatalmát, amely rafinált módszerekkel igyekszik elhitetni velünk a fogyasztói társadalom jelmondatát: annyit érsz, amennyit költesz! Esendőek vagyunk.

Ha át is látunk a globalista szitán, akkor sem tudunk ellenállani, mert könyörög a gyermek egy divatos cipőért vagy kabátért, s eszünkbe jut a saját gyerekkorunk. Eszünkbe jut a Vörös Október Ruhagyár kínálata, ott a Centrum Áruházak ruhaosztályán és a fiatalságunk iránti nosztalgiaérzés mellett, hirtelen megjelenik egy keserédes öröm, hogy mostanában már mindent lehet kapni és az asszonyt is meg kell lepni egy szép táskával, s ráadásul, láttunk néhány "olcsó és praktikus dolgot" magunknak is.

Pedig már a tudatalattinkban motoszkál egy gondolat, hogy az adventi várakozásnak másról kellene szólnia és nem a vásárlásról, az ellehetetlenítő hitelfelvételről, hanem az igazi szeretetről, a megváltás öröméről és nem a kimerülő pénztárcáról. Nem arra gondolok, hogy a szükséges holmikat ne vásároljuk meg, de nem mindegy az: mit, hol és hogyan? Bizony nem mindegy, mert a perezi felvásárlás is csupán az eladósodásunknak köszönhető. Mert ma minden arra megy ki, hogy ne csak az állam vergődjön az adósság csapdájában, hanem mi magunk is! A reklám a fogyasztói társadalom leghatalmasabb és számunkra a legkárosabb fegyvere. A médiában a pénzháttérhatalom minden eszközzel megtéveszteni igyekszik bennünket és a tudatformálás - szinte észrevétlen - módszereivel felülírja az agyunkban a valóságot! Teszi mindezt úgy, hogy mindent megszüntet: ami természetes és magyar, de mindent támogat: ami tőlünk idegen és természetellenes vagy művi.

Esendő az ember. Szinte észre sem veszi, hogy a séma azonos minden területen. Akár az egészséges, kiváló beltartalmi értékű magyar mezőgazdasági termékekre és a vele szembe állított, külföldről behozott olcsó és többnyire hitvány minőségű, sőt akár mérgező (agrárgyári) termékekre gondolunk, akár a "kultúra" területén beáramló zenei szemét áll szemben pl. az ősi erőt és tisztaságot hordozó népdalainkkal, akár nyugatról importált divatokra, vagy a házassági szokásokra gondolunk. A sort a végtelenségig folytathatnám, de most, eljött az ideje az adventi gondolkodásnak. Meddig esendő az ember, ha magyar? Meddig tarthat a fenntarthatatlan? Meddig hagyjuk, hogy az agyunkban felülírják a megélt valóságot?

Esendő az ember, de meddig tűrjük még a tűrhetetlent?
Minden választókerületben lakik minimum egy országgyűlési képviselő. Ha valóban demokráciában élünk, akkor ott kell, hogy tüntessünk - ha kell naponta - a házuk, vagy villájuk előtt! Ott kell, hogy megérezzék: átléptek egy határt, amit se baloldali- se jobboldali nem fog eltűrni és sikoltani fog, hogy: ELÉG VOLT! Nem szórakozásból sikoltunk, nem unalmunkba jöttünk az utcára. Ami most történik az már tűrhetetlen, az már billiószoros megalázása a képviselet fogalmának. Sajnos, úgy látszik, elfelejtették Petőfi sorait: "bár fölül a gálya, s alul a víznek árja, azért a víz az úr!" Eszükbe kell juttatni. Ez a dolgunk, mert mi képviseljük magunkat! Csak mi és csak összefogással!

(UDK)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
2009.11 2009. December 2010.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 477
  • e Hét: 2135
  • e Hónap: 18928
  • e Év: 151845
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.