Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Ingyen tíz perc a T-Mobile-os
  2009-12-07 21:25:20, hétfő
 
  Ingyen tíz perc a T-Mobile-os ügyfeleknek

Dátum: 2009-12-07 18:38

Minden T-Mobile-os előfizető 10 percnyi hálózaton belüli beszélgetést kap kárpótlásul a múlt hét pénteki szolgáltatáskiesésért.

A T-Mobile havidíjas és Domino kártyás ügyfelei 2009. december 24-én 0 órától 2009. december 31-én 24 óráig használhatják fel a pénteki rendkívüli szolgáltatáskiesés kapcsán előfizetőnként biztosított 10 percnyi, hálózaton belüli beszélgetést - írta meg a cég sajtóközleményében.

A 10 hálózaton belüli percet minden előfizető automatikusan kapja, és a saját díjcsomagja szerinti számlázási egységgel beszélheti le. A díjmentes percek belföldön, belföldi T-Mobile-os előfizetők felhívása esetén érvényesek, de emeltdíjas hívószámok elérésére nem érvényesíthetők. A lebeszélhető 10 percet a T-Mobile a 2009. december 7-én már aktív előfizetéssel rendelkező havidíjas vagy Domino kártyás ügyfeleinek teszi elérhetővé.

http://itcafe.hu/hir/t-mobile_szolgaltaskieses_hiba_karpotlas.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pénz, bulik, celebek, hazugság
  2009-12-07 20:54:04, hétfő
 
  Pénz, bulik, celebek, hazugság - a Fidelitas receptje a következő négy évre (hangfelvétel!)

2009-12-07 20:22 barikád.hu


A Fidelitasnak a napokban interneten nyilvánosságra került tanácskozásából kiderül, mivel tervezi magához vonzani a szervezet a fiatalokat. A fórum végkövetkeztetéseit röviden össze lehet foglalni annyival, hogy az ifjú narancsosok szerint a sikeres politikához sok pénzre és még több hazudozásra és hülyítésre van szükség. Ágh Péter elnök felszólalásából természetesen nem maradhatott ki az obligát "jobbikozás" sem.


Az egyik videómegosztó portálra az Egyenlítő Tv című blog készítői által feltöltött hangfelvétel szerint a Fidesz ifjúsági szervezete, a Fidelitas teljes átalakulásra készül az általuk remélt kormányváltás után.

http://www.youtube.com/watch?v=4ayG6R5Qwzo&feature=player_embedded#


Ágh Péter, a Fidelitas elnöke november 28-án, a Fidelitas Nemzedéki Találkozóján szólt a jobboldali fiatalokhoz. Ágh szerint a kormányváltás után "sokan elmennek" a Fidelitasból, ki az államigazgatásba, különböző szervekbe dolgozni, emiatt "nagy űr alakulhat ki a szervezeten belül", ezért szükség van fiatalokra, akik majd azt betöltik.

Hogy miképpen lehetne a fiatalokat becsalogatni, akár hazugság árán is, arra egy felszólaló adott javaslatot: Ha valami van, ami minden fiatal "csőrét bassza", hogy utálnak korán felkelni, derült ki a felszólaló véleményéből. Szerinte ezt a Fidelitasnak ki kellene használnia. Ha lenne egy javaslat, hogy például 8 helyett 9-kor kezdődjön az iskola, "ami nem biztos, hogy megvalósítható, de népszerű", akkor "be tudnák őket húzni, mert különben nem fognak a Fidelitasba bejönni a középiskolások", érvelt a jobboldali megszólaló.

Az biztos, hogy a Fidelitasnak valami speciális mézesmadzagra van szüksége a fiatalok becsalogatásához, mert a szervezet nem lehet túl vonzó, ami Ágh Péter saját elnökségével kapcsolatos viszonyából is kiderül. A megvágott felvétel szerint Ágh azt mondta saját elnökségéről, hogy annak idején Szijjártó Péter, a szervezet elnökeként már nem akart tovább a Fidelitasban dolgozni, ezért szükség volt egy új elnökre, és "jobb híján" ő volt ott.

A fiatalítás után rátérhetnek a szervezésre, amihez a Fidelitas pénzt, bulit, celebeket nyújthat, ígérte Koszorús László elnökségi tag. Egy javaslat szerint a középiskolásoknak érdekvédelmi szervezetet kellene létrehozni, ami "struktúrát és megszólalási lehetőséget biztosít a számukra". Így a jobboldalnak lenne egy olyan - hangsúlyozottan nem független, hanem a Fidelitas-szal együttműködő - szervezete, amelyben a legfiatalabb korosztály is meg tudna szólalni.

És mi van az egyetemeken? Az "indiánképző szakoknak" van-e értelmük Magyarországon, kérdezi egy realista Fidelitas-tag. Szerinte azok, akik indiánképző szakokra befizetnek több százezer forintot, később azon háborognak, hogy "értelmiségiként nincs meló". "Budapesten annyi jogász van, mint egész Ausztriában akkreditálva" - fűzte hozzá. Böröcz József, az országos elnökség tagja szerint ennek az lehet az eredménye, hogy négy év múlva az egyetemisták a Fidesz ellen fognak tüntetni. Zsolt a saját példáján keresztül mutatta be, mi a szakmunkások perspektívája: Ő "feketén" 800 ezer forintot fizetett újpesti lakásának felújításáért. Egy szakmunkás háromszor annyit keres, mint egy országgyűlési képviselő, mondta.

A másik, fiataloknak perspektívát kínáló jobboldali szervezetről, a Jobbikról Ágh megjegyezte, hogy "nem demokratikus államok pénzelik", támogatják.

barikád.hu

http://barikad.hu/node/42247
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eltévedtek a cigányúton
  2009-12-07 20:47:28, hétfő
 
  Eltévedtek a cigányúton


Borzalom és rettenet lett úrrá minden haladó szellemű, humánus és felvilágosult állampolgáron, mikor Molnár Oszkár edelényi polgármester megfogalmazta rágós cubákkal felérő kijelentését, amin azóta is guvadt, felakadt szemekkel, orgazmus közeli állapotban rágódik a teljes magyar közélet.

Molnár Oszkár a következőket mondta: ,,A cigányok által többségében lakott településeken, például Lakon, például Szendrőládon, a terhesség ideje alatt szándékosan olyan gyógyszereket szednek, hogy bolond gyerek szülessen, hogy dupla családi pótlékot tudjanak lehívni".

Botrány! Menjünk Edelényre kövezni! ,,Kérek két hegyeset, két laposat és egy csomag kavicsot". A fasizmus a kapukon dörömböl, Edelényben pedig már rést is hasított magának!

De Molnár Oszkárnak ez sem elég! Nem kímélve a magyar nép érzékeny lelkű, politikailag korrekt részének ingerküszöbét aszongya: "Szeretem Magyarországot, szeretem a magyar embereket, és én előtérbe helyezem a magyar érdekeket a globális pénztőke, ha úgy tetszik a zsidó nagytőkével szemben, ami be akarja kebelezni az egész világot és főleg Magyarországot". E mondat elhangzásának pillanatában többen látni vélték a pesti cukrászdákban, ahogy nénik tömegei estek le székeikről a padlóra.

A helyzet súlyos! Olyannyira az, hogy még a Kedves Vezér is megszakította remetei elvonulását, és dorgáló szavakat intézett pártjának tagjaihoz, mintegy dicsfényben vonulva, az igazság és a tisztánlátás zászlaját kezében tartva: ,,Évek óta azt akarják elérni, hogy féljetek, csendben maradjatok, hát rázzátok már meg magatokat! Olyan országot szeretnénk, ahol a gyalázatos beszéd az úr? Ahol egy országgyűlési képviselő szabadon lamentálhat azon, hogy terhes anyák sérült gyerekeket akarnak világra hozni? Ez ocsmány, szégyenletes és gyalázatos. Mocskos dolog lopni, de embertelen és gyalázatos ilyen politikát képviselni".

De jaj, kiderült, töke van a menyasszonynak! A Veres Jani felesége még 2008 nyarán az MSZP esélyegyenlőségi, foglalkoztatási és civil ügyek munkacsoportjának Őszödre (hová máshova?) kihelyezett ülésén egyebek mellett azt mondta: ,,Tudatlan és befolyásolható anyák a magasabb segélyek érdekében ördögi eszközök igénybevételére is képesek. Olyan gyógyszert is képesek beszedni, amelynek következtében súlyosan sérült gyermekek jönnek a világra".

Kész! A csecsemők felsírnak, a környékbeli állatok elpusztulnak, a folyók kiszáradnak. Mintha csak a Molnár mondta volna... Na, de itt megálló van!
2009. nyara: Molnár Oszkár elmondja, amit elmondott.
2008 nyara: Veresné dr. Szabó Éva elmondja, amit elmondott.
Általános iskolai matek szerint a két eset között egy évnyi különbség van az MSZP javára.

Szeptemberben az edelényi-ügy kipattan, a média őrjöng, a nénik félnek. November elején az Echo TV közli a fenti sorokat Versné asszonytól.

Patt. Mi van ilyenkor? Szabadkozás! ,,Olyan elhangozhatott (...), hogy ilyen beszédtéma van az emberek között, de nekem ilyen témájú beszédem biztos, hogy nem volt". E Veresné által megfogalmazottak egyébként megjelentek a Balközép című újság 2008. júniusi számában, ,,A munkacsoport bízik Szűcs Erika programjában" (valójában az ,,Ijesztő segélyek..."- a szerk.) című cikkben. Továbbá felkerült az MSZP-s oldalakra is, ahonnan hogy, hogy nem, de eltűnt. Veresné azt mondta: frakcióülésen nem mondott ilyet, beszélgetésben, munkacsoportban lehetett szó arról, hogy egyes térségekben ez beszédtéma. Azt is mondta, hogy ő ezzel az újsággal nem is találkozott. Pedig az újság impresszuma szerint a ,,Felelős kiadó Gyurcsány Ferenc pártelnök és Lendvai Ildikó frakcióvezető. Főszerkesztő: Marton Levente. MSZP sajtóiroda: 1012 Budapest, Vérmező út 4. Sajtófőnök: Rónai Judit". A frakció tehát nem olvassa saját lapját?

Kevés, olcsó és gyenge érv! Mi van még? Mosógép indul, Nyakó megszólal: ,,A különbség Molnár Oszkár és Szabó Éva szavai között, hogy míg az előbbinél a megbélyegzés, utóbbinál az aggodalom és a segítő szándék dominált".

Szóval nem úgy van ám az! A fasizmus elleni védelem letéteményesei szájából ez aggodalom és segítő szándék. Éppen csak nem etnikumra célzott a Veresné, hanem az összmagyar társadalomra.
Így már jobb. Politikailag korrektebb. Tehát Veresné dr. Szabó Éva nem mondott semmit, de azt aggodalomtól és jó szándéktól vezérelve tette.

Az ügy egyébként (a hazai médiaviszonyoknak megfelelően) érdemben és szakadatlanul halad előre, ugyanis a november 5-i Mokkában Kárász Róbert műsorvezető és Molnár Oszkár éles, de magasröptű vita közepette egyeztek meg abban, hogy Veresné szerint valójában az UFÓ-k nyomorítják meg a magzatokat a nagyobb segély reményében.

Következtetés: már megint a jobboldal dezinformál, és gyalázatos módon rángat elő egy több, mint egyéves, ismeretlen újságcikket azért, hogy destabilizálja a közrendet.

Régóta tudjuk, hogy a szocialista mosógép foltokat hagy.
És egy dolgot minden csonton csüngő magyar emlős elfelejt: A jelenség minden bizonnyal létezik valamilyen formában. Mondhatni, szocialista és fideszes képviselők egymástól függetlenül állítják ugyanazt. A megoldás helyett azonban csak egymást szívatják, és egymás szavain lovagolnak. A megoldás nem érdekes, a lényeg, hogy a jobboldal kirekesztő. Lopni nem akkora gáz, mint cigányozni. Lemenni Lakra, vagy Szendrőládra azért, hogy megbizonyosodjunk arról, van-e alapja annak, amit az edelényi ügyeletes kirekesztő állít, na az a válságos idők idejének hiányában nem megy. Majd a PC elintézi. Amiről nem beszélünk az nincs.

A magyar politika ismét teljesít. Megint azzal foglalkozik, ami nem a lényeg. A közönség meg tombol.

Ágoston Dániel


http://ellenkultura.info/eltevedtek-a-ciganyuton/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Németországban is kísért a kom
  2009-12-07 20:41:25, hétfő
 
  Németországban is kísért a kommunista múlt

2009-12-07 15:51 barikád.hu


A jelek szerint nem csak hazánkban él tovább a kommunista titkosszolgálati hálózat. A náci múltja miatt napi rendszerességgel önostorozó Németország az NDK bűnöseivel messze nem számolt le olyan szigorral, mint a Harmadik Birodalom vezetőivel.

Berlint körülölelő 2,5 millió lakosú tartomány egy ideje az ügynök-leleplezésektől hangos, a Baloldal szekrényéből sorra dőlnek ki a Stasi ,,csontvázai". Eddig a huszonhat fős tartományi frakció hat tagjáról derült ki, hogy a volt NDK hírhedt állambiztonságának informátorai voltak.

A kozmetikázott életrajzokkal, elhallgatásokkal és persze lemondásokkal tarkított spicli-ügyek nemcsak a demokratikus szocializmust hirdető párt számára, hanem a velük egy hónapja koalícióban együtt kormányzó szociáldemokraták számára is rendkívül kínosak.

Brandenburgot az elmúlt években az SPD a CDU-val nagykoalícióban vezette. A szocdemek győzelmét hozó szeptember végi tartományi választásokon a Baloldal a második helyen futott be. A régi-új kormányfőt, Matthias Platzecket sokan figyelmeztették, ne vágjon bele a ,,veszélyes balkanyarba", az SPD volt elnöke azonban másként gondolkodott. A berlini fal leomlásának huszadik, jubileumi évében az NDK-s múlttal való megbékélés jelképének gondolta a piros-vörös koalíciót. Másrészt pedig tartományi szinten akarta tesztelni akarta azt, amire a súlyos válságban lévő SPD előbb-utóbb országos vonatkozásban is rákényszerül. Ha a szocdemek ismét hatalomra akarnak kerülni Európa vezető gazdaságában, talonban kell tartaniuk a Balpárttal való esetleges koalíciót.

Platzeck most beismerte, nagy hiba volt a brandenburgi ,,különút". Nevezetesen az, hogy a tartományt 1990-2002 között kormányzó Manfred Stolpe idején nem világították át a képviselőket, ahogy azt a többi keleti tartományban megtették. Stolpe a volt NDK evangélikus egyházának magas rangú funkcionáriusaként maga is rendszeres kapcsolatban állt a Stasival, de mindig azt állította, soha senkinek sem ártott.

A Baloldal a spicliügyek kapcsán azt hangoztatja, hogy részben már ismert dolgokról van szó. Kerstin Kaiser frakcióvezető például másfél évtizeddel ezelőtt maga állt a közvélemény elé azzal, hogy a volt Szovjetunióban tanult ösztöndíjasként, ,,Kathrin" fedőnéven egyetemista társairól jelentett. Platzeck pedig azzal próbál érvelni: a piros-vörös koalíció nem akarja lezárni az NDK-s múlttal való szembenézést, de egy második esély megilleti azokat a demokratikus keretek között az elmúlt húsz évben helyt álló ,,terhelt múltúakat" is. Az ellenzéki pártok mindezt másként látják: a CDU egyik brandenburgi képviselője a piros-vörös kormány beiktatásán abban a rabruhában jelent meg, amit a Stasi börtönében viselt.

nol.hu - barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A pofátlanság teteje: "töretle
  2009-12-07 20:34:45, hétfő
 
  A pofátlanság teteje: "töretlen a bizalom" a lebukott BKV-vezetőben

2009-12-07 19:46 barikád.hu



A két letartóztatott jogi igazgatón kívül másik három gyanúsítottja van a rendőrség által vizsgált BKV-s és Malév-os ügyeknek. A Budapesti Közlekedési Vállalat bizalma lebukott munkatársukban egyelőre "töretlen".

A BKV jogi igazgatóját pénteken egy harmadik kerületi mélygarázsban fogták el, miközben 10 millió forint, feltehetően kenőpénzt vett át a BKV-val szerződésben álló egyik cég képviselőjétől. A rendőrség hónapok óta figyelte őt és a velük ugyancsak szerződésben álló Budapest Airport jogi igazgatóját.

Az ügynek most öt gyanúsítottja van, az ATV Híradója úgy tuda, a két jogi igazgatón kívül egy informatikai cég vezetője illetve alkalmazottja és egy ügyvéd. Közülük csak ez utóbbit, az ügyvédet nem helyezték ma előzetesbe, ő nem hagyhatja el a lakását. A másik négy embert az indoklás szerint azért kellett letartóztatni, nehogy elmeneküljenek vagy újabb bűncselekményt kövessenek el.

A budai központi kerületi bíróságon zajló tárgyalásról az öt ügyvéd együtt jött ki, de csak a két jogi igazgató védője nyilatkozott. Zámbó Gyula szerint semmi különös nincs abban, ha valaki az ismerősével parkolóban találkozik.

A Budapest Airport jogi vezetője viszont ennél hosszabb vallomást is tett. - Ő nem volt döntési helyzetben azokban az ügyekben, amelyek közül az egyiknél a vesztegetés gyanúja felmerült, nyilván csak azt szokták megvesztegetni, aki döntésképes valaminek a tekintetében - mondta az ügyvéd.

A rendőrség szerint jelentős túlszámlázás történhetett azokban a fiktív szerződésekben, amelyeket a gyanúsítottak kötöttek. Ezekből kaptak vissza aztán pénzt.

Bolla Tibor, a BKV gazdasági vezérigazgató helyettese ma azt mondta, 600 szerződést vizsgálnak, ebből 10 lehet gyanús, ezeket átadták a rendőrségnek. Egyelőre töretlen a bizalmuk a jogi igazgatóban, rendkívüli felmondásának előkészítését már megkezdték.

atv.hu - barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jövőre is emelkedik a gáz ára
  2009-12-07 20:26:38, hétfő
 
  Jövőre is emelkedik a gáz ára

Átlagosan 3,9 százalékkal nő 2010. január 1-jén a földgáz végfelhasználói ára a lakosságot, a kisfogyasztókat és a közintézményeket ellátó körben - jelentette be Matos Zoltán, a Magyar Energia Hivatal elnöke hétfőn Budapesten sajtóbeszélgetésen.

Az energiahivatal javaslatával összhangban kiadott miniszteri rendelet várhatóan még hétfőn nyilvánosságra kerül.
A 20 köbméter/óra alatti fogyasztók - döntően a háztartások - számára átlagosan 5,6 százalékkal nő a gáz végfelhasználói ára, még másik két kategóriában csökken.
(MTI)

http://kuruc.info/r/2/51782/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Európai Zsidó Kongresszus (
  2009-12-07 20:22:12, hétfő
 
  Az Európai Zsidó Kongresszus (nem) meglepő összefoglalója

A pusztítók szerint különbség van pusztító és pusztító között.
TPJJ, h, 2009/12/07 - 18:26


Vjacseszlav Moshe KantorVjacseszlav Moshe Kantor

Mindenféle összehasonlítás a nemzetiszocialista Németország és Sztálin Szovjetuniója között elfogadhatatlan - nyilatkozta az Európai Zsidó Kongresszus nevében Vjacseszlav Moshe Kantor.

Kategorikusan elutasítjuk, hogy párhuzamot vonjunk Hitler és Sztálin rezsimje közé. Nem védjük a Sztálinizmust, de határozott különbséget teszünk a Holokauszt létrehozói és megszüntetői között - mondta az állítólagos hatmillió zsidó áldozat és a 20 millió Sztálin által lemészárolt ukrán közé is egyenlőségjelet tevő - nyilván nem matematikus- Kantor.

Az EBESZ nyáron ugyanis elfogadta a litván megoldást, amely a II. Világháború kitöréséért egyaránt felelőssé tette a német és a szovjet vezetést.

Kantor egyben kérte Dimitrij Medvegyev orosz elnököt, hogy az auschwitzi tábor felszabadulásának napja, január 27-e legyen sok országhoz hasonlóan Oroszországban is a Holokauszt Nemzetközi Emléknapja.

A moszkvai születésű zsidó szerint ez lehetne a Szovjet Hadsereg és Auschwitz a dicsőséges Vörös Hadsereg általi felszabadításának emléknapja.

Kantor a RIA Novosztyinak adott nyilatkozatában nem keresett összefüggéseket a dicsőséges vörösök által lerombolt összes keresztény templom (és az érintetlenül hagyott zsinagógák), valamint a vörös vezetők hite között.

(en.rian.ru nyomán B. L. Szent Korona Rádió)


http://szentkoronaradio.com/kulfold/2009_12_01_az-europai-zsido-kongresszus-nem-m eglepo-osszefoglaloja?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign= Feed%3A+atisztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magyar+Jelen%29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egymással háborúznak a parlame
  2009-12-07 20:15:16, hétfő
 
  Egymással háborúznak a parlamenti zsidók a szabad rablás feletti uralomért
2009. december 07. 17:18
HunHír.Hu

Jön az ellencsapás a Veres-féle koherencia-fegyver bevetésére válaszul: az M3-as Vaja és Vásárosnamény közötti szakaszát Vereséknek sikerült sztrádának belobbizniuk, most a szabad demokrata Hankó Faragó Miklós a házszabály akkori kicselezése miatt vágna vissza Vereséknek és visszaállítaná az eredeti állapotot, így autóútként épülhetne meg a kérdéses húsz kilométeres szakasz.


Ha ma mégsem állna a parlament többsége Hankó Faragó kezdeményezése mögé, akkor sem ér véget az ügy. A liberális politikus ugyanis ezt a javaslatot egy sor más törvényjavaslathoz be fogja adni.

http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=25349
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Numerus clausus
  2009-12-07 20:12:17, hétfő
 
  Numerus clausus
2009-12-07 06:34:37

Olajat öntött a tűzre Bajnai Gordon. A kormányfő amerikai útja során a hazai cigánykérdés megoldatlanságáról panaszkodott, és segítséget kért az ottani rendőrségtől a romagyilkosságok miatt. Bajnai arról is beszélt, hogy szocialista kormánya átvette a romák felemelésére a feketék integrációs programjának számos elemét, például a származási elven nyugvó kvótát. A magyar rendőrség után a katonaságnál is előírják, hogy az állomány meghatározott arányának cigány származásúnak kell lennie. Fordított numerus clausus? Miért nem sikítanak a jogvédők, a kisebbségek a származási alapú diszkrimináció miatt. Miért hánytorgatják fel és nevezik ilyen alapon zsidótörvénynek a Teleki-kormány idején, 1920-ban hozott numerus clausust, ami a hazánkban élő nemzetiségek felsőoktatásban való megjelenését az illető népcsoport országos arányszámában határozta meg?

Az Egyesült Államokban politikai irányzatok települtek rá a hatvanas-hetvenes évektől arra, hogy a négerekkel szembeni korábbi, kirekesztő magatartás miatt bűnösnek állítsák be a többségi társadalmat, és elfogadtassák vele: méltányosságból jár az afro-amerikaiaknak, hogy ne teljesítményük, hanem származásuk alapján legyenek jelen a felsőoktatásban és számos munkakörben. Mit eredményezett ez? A rasszizmus felerősödését és perek sokaságát. Perelt a fehér egyetemista, akinek két alkalommal is jobb volt a felvételi eredménye, mint a minősített kisebbség tagjaié, mégsem kerülhetett be a felsőoktatásba: a férőhelyek meghatározott arányát akár gyengébb felkészültségű, de fekete fiatalokkal kellett feltölteni. A tűzoltók azt sérelmezték, hogy fekete kollégáik előnyt élveztek a felvételinél és az előléptetésnél. Amerika számos államában népszavazással törölték el a pozitív diszkriminációt. Bajnai Gordon és kormánya liberális hátszéllel igyekszik a bukott rendszert bevezetni egy olyan időszakban, amikor pattanásig feszült a helyzet a többségi társadalom és a cigányság között.

A szocialista kormány előbb ezrével rúgta ki a közigazgatásban foglalkoztatott tapasztalt szakembereket, hogy helyettük szakmai múlt nélküli cigányokat alkalmazzon. A szocialisták, ahelyett hogy versenyhelyzetbe hoznák a cigányság felemelkedni vágyó tagjait, inkább ellehetetlenítik a cigányösztöndíj-rendszert, és megalázó helyzetbe hozzák a romákat, hogy ne tudásuk, hanem származásuk alapján juthassanak előre - kiváltva a többségi társadalom megvetését.

Numerus clausus, 2009.

Sándor Csilla
magyarhirlap.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Osztrák bolsevikok vergődése:
  2009-12-07 20:09:35, hétfő
 
  Osztrák bolsevikok vergődése: kínosabb nem is lehetne


Az Alpen-Donau.info jelenti.

Az osztrák "szocialista" SPÖ egyik előretolt szervezete, mely az "Akció: kritikus tanulók" névre hallgat, most "A szélsőjobboldaliság elleni küzdelemben" is kipróbálja magát.

Egy sajtóközleményben így fogalmazták ezt meg:

"A kampány keretében az a célunk, hogy felmutassuk a jobboldali gondolkodás veszélyeit és felhívni a figyelmet arra, hogy a jobboldali eszmék nem csupán az újfasizmust és szélsőjobboldaliságot ölelik fel, hanem a konzervatív és reakciós áramlatokat is. A jobboldali gondolkodás a konzervativizmus palástja alatt is gátolja a szociálisan igazásgos társadalom megvalósulását!"

A hősies "ellenállást" iskolás gyerekek fejtik ki. Zárószalagokkal és "Vigyázat: jobboldal!" feliratú táblákkal felszerelkezve kell a "reakció" helyeit lezárni. Az akciók kizárólag a nyilvánosság kizárásával zajlanak. A következő képek hitelesen tükrözik a gyerekek "ellenállását".


Amikor az idétlenség hülyeséggel párosul: A Jehova tanúi mint jobboldali veszélyforrás.


Küzdelem a Belügyminisztérium ellen.

Állítólag további akciók vannak kilátásba helyezve. Egy esetleges karrier megkezdéséhez az SPÖ-ben, vagy a tisztítószolgálatnál történő kezdéshez valószínűleg elég lesz, a megfelelő ruhájuk elvégre már megvan hozzá.

Fordította: Németh Krisztián - Jövőnk.info

Forrás:
Alpen-Donau.info

Megjegyzés:
A nyugati politika erkölcstelenségének újabb példája. Néhány szerencsétlen gyereket kihajtanak az utcákra, lefotózzák őket, velük csinálva reklámot egy szervezetnek, a manapság még ugyan divatos, de egyre idétlenebb "intellektuális", erőszakmentességet sugalló külsőségekkel. Az ízléstelenség és a szerencsétlenkedés netovábbja.



http://jovonk.info/2009/12/07/osztrak-bolsevikok-vergodese-kinosabb-nem-lehetne
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2009.11 2009. December 2010.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1109
  • e Hét: 2596
  • e Hónap: 13707
  • e Év: 167203
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.