Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/28 oldal   Bejegyzések száma: 270 
KSH-jelentés: zuhanunk, megáll
  2009-07-24 23:10:04, péntek
 
  KSH-jelentés: zuhanunk, megállíthatatlanul - kommentárral

csütörtök, 2009. július 16.


Létszám és kereset a nemzetgazdaságban


http://portal.ksh.hu/pls/ksh/docs/hun/xftp/gyor/let/let20905.pdf

Ma adta ki gyorsjelentését a Központi Statisztikai hivatal az idén január-májusi munkaerő- és bérpiaci folyamatokról. Tízmilliós hazánkban nem egészen 2,7 millió lakosnak van hivatalos, azaz bejelentett, adózó munkaviszonya. Több mint 2 százalékkal csökkent a reálbér - de nem ez a legnagyobb baj.

A KSH mai, Létszám és kereset a nemzetgazdaságban, 2009. január-május című gyorstájékoztatója ezzel kezdődik:
A legalább 5 fős vállalkozásoknál és a költségvetési intézményeknél a számviteli nyilvántartások alapján jelentett bruttó átlagkeresetek 2009 első öt hónapjában 1,4%-kal, a nettó átlagkeresetek 1,0%-kal haladták meg az egy évvel korábbit. A reálkereset (a fogyasztóiár-index 3,2%-os növekedése mellett) 2,1%-kal maradt el az előző évitől. A versenyszférában 0,3%-kal emelkedett; a költségvetési szférában (döntően a 13. havi juttatás kifizetési szabályainak változása miatt) 7,8%-kal csökkent a reálkereset az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az alkalmazásban állók létszáma 2009. január-májusban átlagosan 2 millió 667 ezer volt.

A legalább 5 fős vállalkozásoknál és a költségvetési intézményeknél a számviteli nyilvántartások alapján jelentett bruttó átlagkeresetek 2009 első öt hónapjában 1,4 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 1,0 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. Az alkalmazásban állók létszáma 2009. január-májusban átlagosan 2 millió 667 ezer volt, szemez az MTI a KSH-kiadványból.

Január-áprilisban - 3,1 százalékos infláció mellett - a reálkereset 2,2 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az átlagkereset 2009 első négy hónapjában 1,1 százalékkal, a nettó átlagkereset 0,8 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. Az alkalmazásban állók létszáma 2009. január-áprilisban átlagosan 2 millió 667 ezer volt. A reálkeresetek január-májusi 2,1 százalékos csökkenése mögött a verseny- és a közszféra eltérő mutatói állnak: míg a versenyszférában 0,3 százalékkal emelkedett a reálkereset az előző évhez képest, addig a költségvetési szférában - döntően a 13. havi juttatás kifizetési szabályainak változása miatt.- 7,8 százalékos csökkenést regisztráltak.

Január-májusban a költségvetési szférában 724 ezren, a versenyszférában mintegy 1 millió 856 ezren dolgoztak. Ez a megfigyelt körben a foglalkoztatottak létszámának 4,0 százalékos csökkenését jelentette az előző év azonos időszakához képest. A költségvetés esetében a közfoglalkoztatási formában dolgozók létszámnövekedése enyhe (0,4 százalékos) létszámbővülést eredményezett, míg a versenyszférában 5,9 százalékos csökkenés következett be. A teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 197 500 forint volt, ezen belül a vállalkozásoknál dolgozóké 196 000 forintot, a költségvetési szervezeteknél alkalmazásban állóké 204 100 forintot ért el.

Nemzetgazdasági szinten a bruttó keresetek 1,4 százalékkal voltak magasabbak, mint az előző év január-májusában. Ezen belül a versenyszférában 4,8 százalékkal növekedett az átlagkereset, a költségvetés területén pedig a 13. havi illetmény kifizetési szabályainak változása miatt 6,4 százalékkal maradt el az előző évitől. Jelentősen növekedtek a bruttó keresetek az energiaipar (8,7 százalék), az ingatlanügyletek (7,5 százalék), az építőipar (5,6 százalék), valamint a szállítás, raktározás (5,4 százalék) területén.

A rendszeres (prémium, jutalom, egyhavi különjuttatás nélküli) kereset az év első öt hónapjában átlagosan 4,4 százalékkal haladta meg az előző év január-májusit, a versenyszférában dolgozók alapbére 5,5 százalékkal, míg a költségvetési szféra alkalmazottainak alapilletménye átlagosan 1,7 százalékkal lett magasabb. Nemzetgazdasági szinten az átlagos nettó kereset 121 400 forint volt, ezen belül a fizikai foglalkozásúaké 89 400 forint, a szellemi foglalkozásúaké 154 200 forint. A nettó kereset így átlagosan 1,0 százalékkal volt magasabb az előző évinél. Ezen belül a versenyszférában 3,5 százalékos növekedés, a költségvetési szervezeteknél pedig 4,9 százalékos csökkenés jelentkezett. A 210 400 forintos nemzetgazdasági szintű átlagos havi munkajövedelem 2,1 százalékkal emelkedett az előző év január-májusához képest - közölte a KSH.

* * *
Nem egészen 2,7 millió embernek kellene eltartania tízmillió magyart, beleértve az egész állami intézményrendszert is.

Lehet bűvészkedni a számokkal, lehet összeadni, kivonni, a legrafináltabb átlagokkal sziporkázni.

A lényeg: a magyar válság demográfiai, és ami ezzel ekvivalens: erkölcsi.

Amíg a felnőtt lakosságnak immár több mint a fele azt várja (reméli, követeli stb., nem kívánt törlendő), hogy valaki más tartsa el őt, és ameddig a magyar demokráciában a felnőtt lakosság többségi szavazással dönt arról, ki kormányoz: addig itt csak lefelé visz út.

Az egyetlen kérdés, milyen meredek ez a lejtő.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MVM-milliárdok offshore cégekn
  2009-07-24 23:06:34, péntek
 
 
Az MVM elfoglalta Mrs Istvan Kocsis tengerparti szállodáját

MVM-milliárdok offshore cégeknek

Bodoky Tamás



| 2009. július 24., péntek 15:28 | Frissítve: 7 órája


http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/07/24/az_mvm_elfoglalta_mrs_kocsis_szallodaj at/
A Magyar Villamos Művek Zrt. többszöri sikertelen próbálkozás után AZ elmúlt napokban kikényszerítette, hogy ,,a másik fél" AZ MVM Csoport tulajdonába adja azt a horvátországi szállodát, amelyet nagyjából egymilliárd forintért vettek bérbe egy bizonyos ,,Mrs Istvan Kocsis" tulajdonában álló, offshore hátterű cégtől másfél éve, AZ előző vezérigazgató, Kocsis István idején. Az MVM szerint ezzel nem térült meg teljes mértékben a szállodaügyletből fakadó kár, és a Kocsis idején szerződött más offshore hátterű cégek továbbra is eurómilliókkal tartoznak AZ állami vállalatnak.

Az MVM-nél belső vizsgálat zajlott, mert több mint tízmilliárd forint került tavaly AZ állami tulajdonú óriásvállalattól offshore hátterű, ismeretlen tulajdonosi szerkezetű cégekhez. Ezekben AZ ügyekben AZ MVM feljelentése nyomán már a Nemzeti Nyomozó Iroda is eljárást folytat. Mint arról márciusban beszámoltunk, AZ egyik offshore hátterű vállalkozás horvátországi szállodát adott bérbe évtizedekre AZ MVM leányvállalatának, de a szerződésbontás után nem fizette vissza a bérleti díjat, és a szállodát sem adta át.



Az MVM 2008. január 14-én 4,3 millió eurós (akkori árfolyamon 1,1 milliárd forintos) kölcsönt adott horvátországi leányvállalatának, a NIKER d.o.o.-nak ,,AZ MVM Csoport munkavállalói színvonalas üdültetésének finanszírozása céljából" 2032. Decemberi lejárattal. A szerződést AZ MVM részéről Kocsis István vezérigazgató, a NIKER részéről Varga-Sabján László ügyvezető írta alá. Varga-Sabján AZ Indexhez azóta eljuttatott nyilatkozata szerint ,,a Niker ügyvezetése minden lépését a tulajdonos MVM akkori vezetésének írásos döntései, utasításai szerint tette, ami bizonyítható".


A NIKER ebből a pénzből 3,5 millió eurót fizetett a Brit bejegyzésű, offshore hátterű Jadran Investments Limited nevű cégnek, amellyel még 2007 novemberében kötött szerződést a vodicei Hotel Bili Kamen nevű szálloda haszonbérletéről. A NIKER további 777 ezer eurót fizetett a horvát adóhatóságnak a szállodaügylet áfakötelezettsége fejében. A NIKER és a Jadran néhány hónappal ezután, 2008. július 17-én közös megegyezéssel szerződést bontott. A két időpont közé esik AZ MVM vezetőváltása: május végén Kocsis Istvánt Mártha Imre váltotta AZ állami tulajdonú óriásvállalat vezérigazgatói székében.

Korábbi cikkeink MVM-ügyben

Óriáspanama vagy elúszott lehetőség AZ MVM-ügy? [1]

Az MVM nem szorul offshore cégekre [2]

Power Investments II.:

MVM-milliárdok offshore cégeknek [3]

A BKV-nak is dolgozik Paks offshore hátterű alvállalkozója [4]

Aquifex Limited:

Energianád helyett energianádor [5]

Rejtély hogy kié AZ MVM offshore partnere [6]

Jadran Investments Limited:

Az elveszett szálloda [7]

Mrs. Istvan Kocsis egymilliárddal tartozik [8]

Interjúk:

Mártha Imre: Májusra tisztulhat meg AZ MVM [9]

[10]Kocsis István: Nem tudom és nem kell róla tudnom [11]

Kapolyi László: Engem nem kérdeztek [12]

Vélemény:

Az ártatlanok kora [13]

A NIKER és a Jadran közötti szerződés értelmében a Jadrannak átutalt bérleti díj visszajár, ennek biztosítására a NIKER a Jadran-szerződés felbontásakor jelzálogot jegyzett be 3,5 millió euró értékben a bérbe vett szállodára. A jelzálogszerződést a szálloda állítólagos tulajdonosaival, a Flos d.d. nevű horvát és a Clydena Ltd. nevű ciprusi céggel kötötték. A Jadran fizetési kötelezettsége 2009. január 19-én lejárt, de AZ ismeretlen tulajdonosi hátterű vállalkozás nem törlesztett.

Az MVM-nél zajló belső vizsgálat eközben megállapította, hogy AZ MVM által a NIKER-nek adott kölcsönről nem született igazgatósági döntés, és a NIKER sem kérte AZ MVM hozzájárulását ahhoz, hogy üzletet kössön a Jadran Investments Limiteddel. Az üzlet megkötésekor azt sem vizsgálták, hogy a Jadran rendelkezik-e a szóban forgó szálloda haszonbérleti jogával. Az MVM auditbizottsága a szállodaügyből 985 millió forintos vagyonvesztéssel kalkulál, a külső szakértőkkel készítetett jogi szakvélemény szerint AZ ügyletben részt vevő vezető tisztségviselőkkel szemben felmerül a sikkasztás és a hűtlen kezelés gyanúja.


Gyakori név AZ Istvan Kocsis

Amint arról június végén beszámoltunk, a Brit cégnyilvántartás, a Companies House interneten elérhető, fizetős cégnyilvántartásában tizenkét hivatalos dokumentum található Jadran Investments Limited nevű cégről. Ezek egyikében AZ áll, hogy a társaság valódi tulajdonosa ,,Mrs Istvan Kocsis". A 2007-ben alapított Jadran saját tőkéje ötezer angol font, egy bristoli könyvelőcég meghatalmazott igazgatója képviseli, és egyetlen részvényese egy, AZ offshore adóparadicsom Brit Virgin-szigeteken, Tortolán bejegyzett strómancég.

A Brit bejegyzésű Jadran Investments Limited nem azonos a weben is jelen lévő, horvátországi ingatlanokat hirdető Jadran Investments Plc. nevű, észtországi székhelyű ingatlancéggel, AZ angol cégnek semmiféle említését vagy aktivitását nem sikerült felkutatnunk AZ MVM-es szállodaügyleten kívül.

Kocsis István AZ ügyben akkor úgy nyilatkozott, hogy nem tudja kié a Jadran Investments Limited, neki és a családjának semmi köze sincs a céghez. A cégbírósági irat miatt jogi lépésekre készül a Jadran Ellen, ,,hogy tisztázzák hogy kiről van szó, mert a névaznosság vagy a névbitorlás félreértésekre adhat okot. Ha a Jadran nem tisztázza magát, büntetőfeljelentést fogok tenni ellene" - mondta AZ MVM volt vezérigazgatója, aki most a BKV-t vezeti. Később pereket helyezett kilátásba ,,a légből kapott álhíreket" közlő sajtótermékek ellen is, miután a főpolgármesteri hivatal felszólította, hogy tisztázza magát.

Kikényszerítették

Az adriai tengerpart frekventált részén fekvő vodicei Bili Kamen Hotelt az Index riportere is felkereste július elején, ám a hotelt vezető, Nicola néven bemutatkozó úr üzleti titkokra hivatkozva kihajított minket, és az e-mailben feltett kérdéseinkre ígérete ellenére azóta sem válaszolt.


Tringer Ágoston, az MVM kommunikációs igazgatója most azt közölte velünk, hogy az MVM az elmúlt napokban sikerrel kényszerítette ki az üdülőingatlan tulajdonba adását. Tringer szerint az MVM 2008 júniusától kinevezett vezetése azt követően, hogy tudomást szerzett az üzletileg hátrányos és nem kellően megalapozott horvátországi szálloda ügyletről, számos lépést tett annak érdekében, hogy a kárt enyhítse, illetve a cég érdekeit érvényesítse.

Miután az MVM nem tudta birtokba venni az ingatlant, az új menedzsment azonnal kezdeményezte a korábban kötött, 25 éves bérleti konstrukció megszüntetését, és követelte az átutalt összeg visszafizetését. Ezzel párhuzamosan az ügyet jelezte az MVM felügyelőbizottsága felé, amely megkezdte annak részletes kivizsgálását, több más, hasonlóan hátrányos és szintén az előző vezetés időszakából származó ügylettel együtt.

Azt követően, hogy az MVM többszöri ismételt próbálkozás ellenére sem tudta birtokba venni az ingatlant, mert a tulajdonos azt nem adta át, az MVM vezetése további lépések megtételére kényszerült. Azonnali hatállyal intézkedett minden további kifizetés leállításáról, melyek a korábbi szerződésekből következtek volna. Az MVM kezdeményezte továbbá az ingatlanra vonatkozó jelzálog bejegyzését, majd intézkedett a követelés behajtásáról, illetve jelzálogjogból történő kielégítéséről. Ebben a társaság neves nemzetközi ügyvédi irodák, és a horvát helyi hatóságok támogatását is igénybe vette.

Az egy éve tartó erőfeszítések eredményeként ,,az MVM sikerrel kényszerítette ki, hogy a másik fél az elmúlt napokban, az ingatlant az MVM Csoport tulajdonába adja" - mondta Tringer pénteken az Indexnek.

Mindez azonban nem jelenti azt, hogy ezzel az MVM-et ért kár teljes mértékben megtérül, hiszen az ingatlan beszámítási értékét további, független ingatlanszakértői becsléseknek kell megállapítania. Az MVM további lépéseit ezért az üdülőingatlan értékbecslését követően, az esetlegesen továbbra is fennálló kár függvényében fogja mérlegelni, jelenleg az ingatlan birtokba vétele a következő feladat, ezt követően születhet döntés az üdülő jövőjéről.


További eurómilliókkal tartoznak

Az MVM előző vezetése, Kocsis István vezérigazgatósága idején keletkezett hátrányos ügyleteket a Nemzeti Nyomozó Iroda is vizsgálja, miután az MVM képviseletében eljáró ügyvédi iroda április elején feljelentést tett a feltárt visszásságok miatt.

Tringer Ágoston tájékoztatása szerint a Szász András által képviselt Aquifex Limited nevű cég a fizetési határidőre, 2009 május 31-re nem egyenlítette ki a tartozását, június 25-én a tartozás kevesebb, mint ötödét, 1,3 millió eurót térítettek meg. A fennmaradó részt az MVM továbbra is követeli.

A Power Investments II ügyében a felek között részleges elszámolás történt, de a teljes követelés rendezésére és kiegyenlítésére még nem került sor, az erre irányuló egyeztetések a System Consulting Zrt.-vel, Kapolyi László MSZP-s nagyvállalkozó cégével még folyamatban vannak.

Bizalmi kérdések

A jelenleg a BKV-t vezető Kocsisban az MVM-ügy miatt több városvezető bizalma is megingott: Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes például - Steiner Pál, a fővárosi MSZP-frakció vezetője szerint - tájékoztatta is Kocsist a bizalomvesztésről, amit másnap a BKV Sajtóosztálya cáfolt, mondván hogy Kocsis és Hagyó viszonya kiegyensúlyozott. Ezt azután a szabadságát töltő Hagyó viszontcáfolta. Tarlós István, a fővárosi Fidesz-frakció vezetője úgy vélekedett, hogy el kellene dönteni, hogy a városvezetés bizalmi vagy jogi kérdésként kezeli az ügyet: ha bizalmi kérdésként, akkor már korábban lépni kellett volna, ha jogi kérdésként, akkor viszont meg kell várni az ügyben születendő ítéleteket.

A cikket ITT lehet kommentálni
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kilakoltatások – Magyar
  2009-07-24 22:59:41, péntek
 
  Kilakoltatások - Magyar Szociális Fórum




Budapest, 2009. július 22. szerda


Magyarországon megnövekedett azoknak a száma, akik öngyilkosságba menekülnek otthonuk elárverezése, és a kilakoltatás elől - hívja fel a figyelmet a Magyar Szociális Fórum - Szociális Kerekasztal Koordinációs Bizottsága szerdán kiadott közleményében.

A civil szervezetek képviselőiből álló testület szerint egyre több kétségbeesett ember jelzi nekik, hogy reménytelen helyzetéből nem lát más kiutat, mint az élet feladását. Az önhibájukon kívül fizetésképtelenné vált, állásukat vesztett, rendszeres jövedelem nélküli emberek arra hivatkoznak, hogy az állam továbbra sem áll ki mellettük otthonaik védelmében, hanem hagyja, hogy a bankok és a hitelezők elvegyék tőlük otthonukat, és az utcára tegye őket.

A Magyar Szociális Fórum - Szociális Kerekasztal megállapítja: emberéletekbe kerül, hogy a kormány nem tiltja meg a kilakoltatásokat. A tragédiák szaporodása arra utal, hogy hazánkban súlyosan sérül az élethez és a tulajdonhoz való emberi jog, növekszik a hajléktalanság, családok szakadnak szét, terjed az érintettek és környezetük elkeseredése és kiábrándulása. Napjainkban több mint kétszázezerre tehető azoknak a száma, akik az elé a rugalmatlan választás elé kerülnek, hogy egyenek-e, vagy az adósságukat törlesszék.

A Magyar Szociális Fórum - SZK szerint a történtekért a kormányt terheli a legnagyobb felelősség. Bajnai Gordon miniszterelnök figyelemre sem méltatta az Otthonvédők követelését a kilakoltatások azonnali leállításáról és fizetési moratórium elrendeléséről. Sajnálattal állapítjuk meg, hogy a jobboldali ellenzék is passzív magatartást tanúsít a kilakoltatások leállításával kapcsolatban - írják. A civil mozgalom szervezői emlékeztetnek arra, hogy mindmáig nem kaptak választ arra a július 4-i levelükre, amelyben azt a kérdést tették fel Orbán Viktornak, mit kíván tenni a Fidesz-MPP azért, hogy ne lakoltathassák ki jogszerűen birtokba vett egyetlen otthonukból az önhibájukon kívül fizetésképtelenné vált devizahiteleseket és közüzemi díjhátralékosokat.

Az MSZF szervezői nem tartják kielégítőnek a Fidesz elnöki stábja helyettes vezetőjének azt a kijelentését, miszerint a kérdés ,,prioritást fog élvezni", hiszen a kilakoltatás jelenleg is teljes gőzzel folytatódik országszerte. Az MSZF arra szólítja fel a Fideszt, hogy politikai nyilatkozatban álljon ki a kilakoltatások azonnali leállításáért. A Fidesz-szel azonos politikai családhoz tartozó Sárközy elnök Franciaországában már törvénybe iktatták a lakhatási jogot, és senkitől sem vehetik el otthonát bírói végzés nélkül - emlékeztetnek.

Az emberek nehezen viselik, hogy a banki érdekekkel szemben sem a kormány, sem az ellenzék nem mer fellépni, és emiatt azoknak a hátán csattan az ostor, akik önhibájukon kívül fizetésképtelenné váltak - állapítja meg az MSZF SZK.

Ebből a helyzetből a Magyar Szociális Fórum - Szociális Kerekasztal abban látja a kiutat, hogy rendeleti úton azonnal véget vessenek a kilakoltatásoknak és fizetési moratóriumot rendeljenek el. A nagytőke érdekét kiszolgáló politika helyett rendszerkorrekciós politikát kell hatalomra juttatni. Ennek lényege, hogy a bérből és fizetésből élők érdekében módosítsa az elosztási viszonyokat, s új egyensúlyt teremtsen tőke- és munkajövedelmek között az utóbbiak javára. Egy ilyen új társadalompolitika nem csak eleve otthonvédő volna, hanem vissza is adná az embereknek igazságtalanul elvett egyetlen otthonukat, és nem tűrné, hogy a bankok határozzák meg a magyar lakás- és családpolitikát. Példaként állítjuk kormány és ellenzéke elé a német megoldást: állami ellenőrzés alá vonták a közpénzből szanált Commerzbankot, és ezzel lehetővé tették, hogy hitelpolitikájában ne a profit kizárólagos szempontja vezérelje, hanem tekintettel legyen a társadalmi szükségletekre is. A Magyar Szociális Fórum Kerekasztala otthonteremtő szociális lakásépítésben látja a megoldást, hogy a fiatalok, a rászorulók, a hajléktalanok jutányos áron lakáshoz juthassanak. Azt akarjuk, hogy idehaza is törvénybe iktassák a lakhatási jogot, és senkinek az éketét ne kockáztassák azzal, hogy elveszik tőle az otthonát.


Kiadta: MSZF SZK
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Na, idefigyeljetek FIDESZES H
  2009-07-24 22:58:07, péntek
 
  FIDESZ! MOST MÁR ELÉG!



Na, idefigyeljetek FIDESZES Honatyák!

Elég volt a hétszínvirág játékaitokból, elég volt a megfelelősdiből, a semmitmondó, piszmogó, mindent elmosó sápítozásból! Főleg elég volt abból, hogy sunyi módon szapuljátok, fúrjátok, és irigykedtek a Jobbikra! Elég volt Viktor /kolbásztöltő, futballkirály/ vezéretek nagyképű kirohanásaiból a Jobbik és a Magyar gárda ellen! Ahelyett, hogy férfi módjára kiállna a közbiztonság mellett, a végletekig elhatalmasodott alsó és felsőszintű bûnözés ellen, inkább a Magyarság védelmére megalakult Magyar Gárdát akarja két pofonnal hazazavarni.

Nem elég, hogy a magyarságtól idegen lelkületû, bûnözőket pátyolgató egyenek és szervezetek képesek odáig menni a pimaszságban, hogy még a Jobbikot is feloszlatnák, mert a magyarság érdekeit védi, hanem még a FIDESZ is melléjük áll vonítani örömében, hogy esetleg megszűnik a - szerinte - ellenfél, ha feloszlatják a Jobbikot. Akkor legalább "egy a zászló, egy a /birka/tábor" jelszó valósággá válna. Mondjátok csak meg: azon kívül, hogy kormányzásotok idején megvontátok a Magyarok Világszövetségétől az anyagi támogatást, mit tettetek a magyarságért?

Eredményesen munkálkodtok /tökörésztek/ a határokon kívül rekedt magyarok érdekében, hogy ne bántsák őket, ne legyenek jogfosztottak saját szülőföldjükön?

Tesztek komoly erőfeszítéseket, hogy piszkos idegen maffiák ne rúgják ki az utcára a magyar családokat, csak azért, mert az ugyancsak idegen bankoknak nem tudják fizetni a hatalmassá duzzasztott törlesztéseket?

Van bőr a képeteken azt a Morvai Krisztinát leckéztetni, aki legalább igaz magyarhoz illően lépett fel az EP-i bemutatkozásán?

Szégyenletes társaság vagytok, kiszolgáljátok ti is a Patkányvilág pénzmaffiáit, aláírtok mindent, ami az idegen betolakodóknak érdeke, vagy az ország, a nép ellen van.

Vezéretek pedig úgy szeretné, ha ellenfél nélkül lehetne győztes. Inkább az ördöggel is cimborálnátok, csak nehogy igazi nemzeti párttal kelljen együtt kormányozni esetleg, mert akkor nem lehetne az idegen érdekeket maradék nélkül kiszolgálni!

Siralmas az, amit mûveltek, a jobboldaliság köpönyege alatt! Még siralmasabb, hogy választóitok ilyen vakon és kritikátlanul követnek benneteket! Bár ez a semmitérő, áskálódó viselkedés - biztos vagyok benne - sokakat át fog csábítani a Jobbikhoz, a gerincesebbek közül.

Remélem, hogy az idegen érdekeket kiszolgáló, magyarellenes szégyentelenek és a brutális kormány, na meg a vadállatias rendőrsége, elkötelezett jogászhada, nem éri el aljas céljait - a nemzetpusztítást - és a Jobbik bejut a Parlamentbe, az új Magyar Gárdával győzni fog az egész magyar közéletben, hogy a Nemzet kisöpörhesse a szemétdombra az idegen kufárokat, csúszómászó fenéknyalóikkal együtt!

Isten segítse az igaz Magyarokat és adjon Szebb Magyar Jövőt!!!
Ti pedig, Fideszes Honatyák, próbáljátok meg igaz tetteitekkel és ne a sunyi furkálódásokkal kiérdemelni a győzelmet, ne oldalrúgásokkal, gáncsolgatással, hamissággal!!!
Mert a tisztességtelen verseny a gerinctelenek küzdelme!

Pásztorfi István
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
"Ennek AZ országnak húsz éve v
  2009-07-24 22:54:38, péntek
 
  "Ennek AZ országnak húsz éve van" - Nyírmihálydi polgármestere


2009.07.21. 13:01


A Heti Válasz helyi, nyírmihálydi riportja egyszerűen mindent visz. A tomboló uborkaszezonban Pont kapóra jött...

Olvassátok végig, csak pár részt emelek ki:

"Egy hétig NE borotválkozz, víz közelébe se menj, a bizottság előtt csináld össze magad, mindent mondj, csupán arra NE felelj, amit kérdeznek. Meglásd, csak annyit mondanak: állj meg AZ ajtónál, és már Le is vagy százalékolva. Ez volt a recept." - Nyisztor Ferenc, Nyírmihálydi polgármestere.

A 2100 lelkes faluból 900 Roma. A putrisor 15 házában vagy kétszáz ember él összezsúfolódva; ők egész másra használják AZ udvart, tudniillik a házuk mellett végzik el a dolgukat. Nyírmihálydi 30 kilométerre fekszik Debrecentől ...
A két évvel ezelőtti hepatitisz-járványra emlékszünk, ezek szerint semmi sem változott ...








Éppen ottjártunkkor telefonáltak a polgármesteri hivatalba, hogy AZ egyik gyermek fejében légylárvát találtak, vagyis kukacok mozogtak benne. "Pedig a család két éve költözött szocpolos lakásba, van fürdőszobájuk." - dühöng a polgármester.

Négy éve tűnt fel a gyámhivatalnak, hogy egy itteni lakos értelmi fogyatékossága miatt rokkantjáradékot kap, de közben maga gondoskodik több gyermekéről, elvégezte a nyolc általánost és jogosítványt is szerzett. Kiderült, hogy a 2100 lelkes faluból 138-an élnek rokkantjáradékból; a hasonló méretű településeken nyolc-tíz ilyen esetet találtak. A 450 felnőtt Roma közül csaknem minden harmadik rokkantjáradékos.

"Itt a gyerek a kenyérkereső." - mondja a háziorvos is. Immár tanulmányok születnek arról, hogy miközben szinte minden Roma munkanélküli, a faluban működő konzervüzem évek óta kölcsönmunkaerőt kénytelen idehozni.

Egy harmincéves nő akár többszörös nagymama lehet, mert a lányok 12-14 éves korukban már szülnek. Az apa rokkantjáradékos (32 610 forint), AZ anya pedig több gyest is felvehet: egyet a legkisebb gyermeke után (bruttó 28 500), de a 18 éven aluli, anyává váló lányainak járót is ő veheti fel, valamint a gyermekei és AZ unokái családi pótlékát is neki folyósítják. Utóbbi akár 25 900 forint is lehet, ha tartósan beteggé nyilvánítják a gyermeket, és - papíron - szétköltöznek a szülők. Vagyis egy család akár kétszázezer forinthoz is hozzájuthat, de persze a pénzen sokan osztoznak.

A polgármester gyerekkorában egyetlen Roma család volt Nyírmihálydiban, ma a 15-18 év közötti gyermekek 58 százaléka, a 3-18 évesek 76 százaléka cigány.

"Nyolc osztályom van, nem olvastam soha a törvényt." - Nagy József, a cigány önkormányzat vezetője. Őt is egy év tíz hónap börtönbüntetésre ítélték nem jogerősen, amiért a bíróság szerint két gyermekének is segített a csalásban. Két fia is felfüggesztett börtönt kapott, emellett a családnak 6,1 millió forintot kellene visszafizetnie AZ államnak.

"Ennek AZ országnak húsz éve van. Nem több. Addig kell tenni valamit. Negyven közmunkásom van, abból ma hatan jelentkeztek munkára. Fizetés és családipótlék-osztás után két-három napig nem jönnek. Ha levonom a bérükből, megfenyegetnek. Az állami támogatások mennek be a játékgépbe. Utána ellopják a termést, és ha valaki szólni mer, fajtalan szavakkal illetik. Segélyből élnek, de egyesek Marlborót szívnak, minden udvaron ott áll a kocsi. Ha azt mondom, nem adok lakásfenntartási segélyt annak, aki AZ autóját fenn tudja tartani, akkor én sértem meg a törvényt. Mások azzal kérkednek, hogy analfabéták, és hülyének tettetik magukat, miközben ingyenes AZ oktatási rendszer, és minden segítséget megadunk, hogy tanuljanak. Oktatás és munka - csak ez segíthet mindenen, AZ áramlopástól a rokkantcsalásig." - Nyisztor Ferenc, Nyírmihálydi polgármestere.

"Biztos kezdet" - így hívják AZ önkormányzati programot, 530 millió forint állami és uniós támogatásból bővítik hozzá AZ iskolát. Már most húsz kétéves gyermekük jár "előóvodába", hogy mire ovis lesz, behozza a putriból fakadó hátrányt, tudjon kezet mosni, kanállal enni és AZ illemhelyet használni.

Már 37 ilyen "Biztos Kezdet Gyerekház" épül AZ országban. Vessük össze a fenti tömör összefoglalást a hivatalos magyarázattal:


"A Biztos Kezdet Gyerekházak célcsoportját a szegénységben élő, 0-5 éves gyereket nevelő családok alkotják, akik korlátozottan, vagy egyáltalán nem férnek hozzá a jó minőségű szolgáltatásokhoz, bölcsödei, óvodai ellátáshoz. A Gyerekház esélyt ad arra, hogy a legnagyobb szegénységben élő gyermekek is a lehető legkorábbi életkorban megkapják azt a támogatást, ami segíti képességeik kibontakozását és megalapozza sikeres iskolai pályafutásukat.

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv TÁMOP 5.2.2. pályázata keretében létrejövő Gyerekházak napi nyitva tartás mellett, a gyermek és szülő számára egyaránt biztosítanak programokat, a Gyerekházban dolgozó szakemberek segítik és nyomon követik a gyermek fejlődését, szükség esetén megfelelő szakemberhez irányítják.
A Gyerekházak munkatársai a Biztos Kezdet programra felkészítő három hónapos képzést kapnak, munkájukat mentorok segítik majd.

A Gyerekházak azokon a hátrányos helyzetű településeken, településrészeken fognak működni, ahol magas a munkanélküliség, egyáltalán nincs vagy kevés AZ óvodai, bölcsődei férőhely. 2013-ig uniós forrásból további 150 helyen jöhetnek létre Gyerekházak."




A Szociális Minisztérium honlapján is fent van a program.

Mohácsi Viki már úgyis itthon van, hazaköltözött, mehet Nyírmihálydiba budit építeni, légylárvát írtani, meg megmutatni, hogy kell AZ angol wécébe szarni. Érdekes, ilyet egyetlen nagypofájú "jovédőtől" sem látunk soha! Vajon miért is nem???

Vajon ebbe hogy fogják belekeverni a rasszizmust, a Fideszt, a Jobbikot, a Magyar Gárdát?!

Bangladestől és Szomáliától pedig elnézést kérünk, hogy odaérkeztünk melléjük ...

Erre már nem lesz, nem is lehet megoldás.

800 000 rokkantnyugdíjas van nálunk, míg a fele ennyi lakosú Szlovákiában 70 000.


"Bár már 1990 óta tudott volt, hogy az igényléseken szigorítani kell, erre elsőként 1998-ban került sor, akkor veszett el a végleges jogosultság, és a jogszabály gyakoribb orvosi vizsgálatot írt elő, ezzel kevésbé biztos jövedelemmé vált a járadék. Ezután azonban csak 2006-ban történt változtatás, eközben azonban szigorodtak az öregségi nyugdíjak szabályai, emelkedett a korhatár, szűkült a korkedvezményes nyugdíjazás lehetősége, így emelkedett a rokkantnyugdíjasok száma." - Inforádió elemzése.



A kérdés, hogy mikor robban az a bizonyos lőporos hordó.

"Valahol megint felsír egy gyerek." - természetesen várjuk a szívfacsaró roma-történetek Vavyan Fabléjét, Miklósi Gábort, hogy ugyan meséljen már nekünk Nyírmihálydiról is ...



273 komment

http://vastagbor.blog.hu/2009/07/21/ennek_az_orszagnak_husz_eve_van#more1258585
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Azért még anyagilag is kifizet
  2009-07-24 22:45:46, péntek
 
  Azért még anyagilag is kifizetődő jó eltársnak lenni:

Hiába fizettek ki - prémiumokkal együtt - mintegy százmillió (!) forintot végkielégítésként a BKV személyzeti vezetőjének tavaly márciusban, Szalainé Szilágyi Eleonóra ma is a fővárosi közlekedési társaságnál dolgozhat havi bruttó négymilliós fizetésért - értesült a Magyar Nemzet. Információink szerint tavaly nyáron további másfél évvel meghosszabbították a már ,,végkielégített" humánpolitikai igazgató munkaviszonyát, aki így ez év december 31-ig tölthet be vezető beosztást a BKV-nál.

Mit tudhat ez az Elvtarsno? (Ne feledjek, hogy pl. Pitek Elvtarsnak is o" a szemelyzetise...)


Dr. Szalainé Dr. Szilágyi Eleonóra a Marx Károly Közgazdasági Egyetem elvégzése után 1972-ben, pályázat útján került a BKV-hoz. Köz-gazdász diplomával a munkaügyi területet választotta. 1978-ban munkaügyi csoportvezető lett, 1983-ban, 33 évesen nevezték ki főosztályvezetőnek. Kis kitérőnek nevezi az 1999 és 2003 közti 5 évet, amikor a Gazdálkodási Főosztályt vezette. 2003-ban nevezték ki az egyesített Humánpolitikai Igazgatóság élére. Özvegy, egy 35 éves, diplomás fia van.


http://vastagbor.blog.hu/2009/07/23/mit_tudhat_szalaine



"1972-ben, pályázat útján került a BKV-hoz"

Mit pályázott meg? A PÁRT-bizalmiságot?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fű Thürmer Orbán
  2009-07-24 18:44:17, péntek
 
  Fű Thürmer Orbán


2009.07.23. 21:43


Avagy a vezér és a véleményszabadság

http://fideszfigyelo.blog.hu/


Orbán AZ emlékezetes 2006. október 23-I tünetés után azt AZ erőteljes állítást tettehogy a rendőrség ,,nyilvánvaló politikai utasításra" ,,támadta meg" a tüntetőket. A Rendészeti Minisztérium szerint ez nem volt igazés személyiségi jogi pert indított. Orbán számára két lehetőség volt. Vagy bizonyítékot hoz mondjuk egy feljegyzést/hangfelvételt Gyurcsány Ferenctőlamint ördögi módon utasításba adja a rendőrségnekhogy direkt verjék meg a Fidesz békés tüntetőit. Ehelyett azzal kezdett érvelnihogy állítása a véleményszabadság része. A minisztériumnak pedig tűrnie kell a kritikát.

Noha közismerthogy Orbán szívesen korholja ,,parttalan szabadságot"most ehhez AZ érvhez előkereste a lehető legjobb partnerta TASZ-t (Társaság a Szabadságjogokért): AZ SZDSZ-nél messze keményvonalasabb emberijogiliberális szervezetet.

A TASZ pedig a kendermagosokBácsfi Diána és a Munkáspárt elétfogytiglani elnökénekThürmer Gyulának a képviselete utánOrbán jogi védelmével is foglalkozott. Ügyvédként pedig Schiffer András járt elaki azóta AZ LMP párt szóvivője (lényegében első embere)s újabban már nem támogatja a drogliberalizációt.



Közös ügyfelek

Szívesen elidőznénk azonvajon igaz-e AZ a (Magyar) közmondáshogy madarat tolláról(elv)embert barátjárólde lépjünk tovább. Orbán és a szólásszabadság románca ugyanis véget ért.

Történthogy a nemzet miniszterelnöke szóváltásba keveredett Veres Jánossal. Orbán véleményszabadságilag közöltehogy a szocialisták AZ IMF-hitelt ,,választási célra fogják használni". Erre Veres hasonlóképp visszaszólthogy ,,ki mint élúgy ítéls ha Orbán Viktornak lehetősége lenne rábiztosan ellopná AZ IMF-től kapott pénzt".

A színvonalas vita ITT abbamaradtugyanis Orbán személyiségi jogi pert indított. Ha már lúd legyen kövérnemcsak Vereshanem AZ interjút közlő lap Ellen is: nesze nekedparttalan véleményszabadság.



P.S. 1. Szíjjártó (3 ingatlan+Audi) Péter újabb kihívás előtt állhogy elmagyarázzahol a határ: AZ a mondás belefér a véleményszabadságbahogy valaki direkt veret meg embereketde AZ hogy lopna AZ már nem.

http://fideszfigyelo.blog.hu/2009/02/06/sportembernek_sportos_autot





P.S. 2. Érdektelen tény: a pert Orbán első fokon elvesztette.

http://www.nol.hu/belfold/pert_vesztett_orban_es_tomcat


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Késői ébredés-ISMÉT
  2009-07-24 18:35:39, péntek
 
  KÉSŐI ÉBREDÉS - ISMÉT
2009. július 23. 15:45:49

Június 30-án Matti Vanhanen finn miniszterelnök levélben hívta fel az önkormányzatokat, hogy javítsák az állampolgárok svéd nyelvű ellátását, amely már így is példaszerű.



Az 5,2 millió finn 5,9 százaléka beszél svédül.



Az olaszországi Dél-Tirolban egy gyógyszergyártó cégnek nemrégiben 10 000 euró büntetést kellett fizetnie azért, mert a gyógyszerhez nem csatoltak német leírást. A tartományban 800 egészségügyi dolgozónak csak ideiglenes munkaszerződése van a megfelelő német nyelvvizsga hiánya miatt.



A szinte egyöntetűen angol anyanyelvű kanadai Alberta tartományban a bíróság úgy döntött, hogy egy francia anyanyelvű teherautósnak nem kell kifizetnie egy közlekedési kihágás miatt kapott büntetést, mert azt angolul írták.



Szlovákiában mások a szokások.



Ez az az ország, amelyben 1920-ban elvették a magyar gyárakat és bankokat. 1945 és 1948 között - a benesi dekrétumok nyomán - egyebek között minden más ingatlant és üzletet is kisajátítottak. A szlovákok ezt nem tartják lopásnak.



Ma a szlovákiai lakosság 10 százaléka magyar anyanyelvű. E 10 százalék a többséghez hasonlóan adófizető. Hogy ezt az adót mire fordítják?



Arra, hogy egy olyan törvényhozás tagjait finanszírozzák, amely még a mainál is jobban korlátozza - és bünteti - a magyarok anyanyelvének használatát.

Északi szomszédunknál egyes intézmények egy részében használható a magyar nyelv akkor, ha a településen legalább 20 % magyar él. De a törvény azt is kijelenti, hogy egyetlen szlovák sem kötelezhető a magyar megtanulására. Ami a törvény egyik alapellentmondása.



A mostani nyelvi büntetőtörvény az őshonos kisebbségek nyelvét kimondottan másodlagosnak nyilvánítja, és a kisebbséghez tartozó személyek számára is több területen nemcsak kötelezővé teszi a szlovák nyelvet, hanem kötelezően előírja elsődleges használatát, valamint hatalmas pénzbírságot ró ki az embertelen törvény megszegőire. Például annak az orvosnak vagy ápolónőnek, aki egy kórházban a csak magyarul tudó beteggel magyarul beszél.



Megdöbbentő, hogy az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet ezt minden bizonnyal ,,le fogja nyelni".



De az is megdöbbentő, hogy mi most döbbenünk meg, miközben az elmúlt húsz évben mindenfajta dokumentumok nélkül beszéltünk - ha beszéltünk egyáltalán - a nyelvi elnyomatásról, holott rajtunk kívül minden nemzeti kisebbség emancipációs folyamatában a nyelvi egyenjogúság kivívása a legfontosabb. A Nyugat is csak dokumentumokból ért. Szlovák dokumentumok vannak.



Az MTA-t sem most kell mozgósítani.



Lovas István


Forrás: Magyar Nemzet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyílt levél Tőkés László és tá
  2009-07-24 18:34:07, péntek
 
  KILÓG A LÓLÁB? - Nyílt levél Tőkés László és társai nyílt levelére
2009. július 24. 09:41:18


A meg nem választott, ismeretlen uraink

Tőkés László, Schmitt Pál, Szájer József és Gál Kinga nyílt levelet intéztek Dr Morvai Krisztinához, jelezve, hogy azért ők is harcolnak. Az aláírók azt kérik Morvaitól, hogy ,,NE nehezítse ezt a munkát vállalhatatlan megnyilvánulásokkal". A néphazugság online kiadásában megjelent írásra reflektál a világ dolgait Svájcból talán elfogulatlanabbul látó Magyar.

Lássuk előbb magát a dolgot, a néppárti képviselők Jobbik ellenes nyílt levelét (forrás: Népszabadság online):

Nyílt levélben bírálta Tőkés László, Schmitt Pál, Szájer József és Gál Kinga európai néppárti EP-képviselő Morvai Krisztinát annak kapcsán, hogy AZ EP második ülésnapján AZ Iránról szóló vitában AZ egyperces felszólalások között felvetette a 2006. októberi rendőri brutalitást. Emlékeztetetnek arra, hogy a néppárti EP-képviselők már három éve harcolnak ,,a baloldali Magyar képviselők és hazai kollégáik, valamint a Magyar sajtó egy jelentős hányadának folyamatos hazaárulózása mellett" azért, hogy a polgári szabadságjogok durva sérelme európai nyilvánosságot kapjon.

Elfogadhatatlannak nevezték, hogy e munkájukat bárki is hamis színben tüntesse fel vagy megkérdőjelezzék elkötelezettségüket. ,,De voltak olyanok is, mint Ön, akik annak ellenére, hogy tudták, mit teszünk MI AZ ügy érdekében, mégis pártpolitikai érdekeiket követve hangzatos nyilatkozatokat tettek arról, hogy AZ <európai képviselők nem csinálnak semmit>." - áll a levélben.

A néppárti képviselők emlékeztetnek arra, hogy AZ új európai parlamentben a szocialisták gyengülése miatt új lehetőségek kínálkoznak, ,,hiszen várhatóan csökken annak a vehemens ellenállásnak AZ ereje, amivel MI AZ elmúlt években, ebben AZ ügyben szembesültünk". A Fidesz AZ új törvényhozásban a korábbinál több és magasabb tisztséget tölthet be, és ,,tovább küzd". Az aláírók azt kérik Morvaitól, hogy ,,NE nehezítse ezt a munkát vállalhatatlan megnyilvánulásokkal".

,,Vannak határok, amelyeket nem lehet következmények nélkül átlépni" - jegyzik meg azzal kapcsolatban, hogy ők is katasztrofálisnak tartják Göncz Kinga külügyminiszteri tevékenységét, de ettől őt még nem szabad megsérteni emberi méltóságában, öltözködésén gúnyolódva.


Nyílt levél, címzettek

Schmitt Pál, Európai Parlamenti alelnök
Tőkés László, a néppárti Magyar képviselőcsoport tiszteletbeli elnök
Szájer József, AZ Európai Néppárt Képviselőcsoportjának alelnöke
Gál Kinga, a szabadságjogokkal foglalkozó bizottság első alelnöke

,,Ne nehezítse ezt a munkát vállalhatatlan megnyilvánulásokkal...."

Tisztelt Címzettek!

Nemrég olvastam a Morvai Krisztina képviselőasszonynak írott nyílt levelüket. Első olvasatra AZ volt AZ érzésem, hogy ITT valami fatális tévedésről, egy titkárnő elírásáról van szó. Sajnos azonban alaposabb elemzés után rá kellett jönnöm, hogy ezt Önök még komolyan is gondolták, ami számomra elképesztő!

Miért? Megmondom:

A ruhával kapcsolatos vitát NEM Morvai Krisztina indította el, hanem Göncz Kinga képviselőasszony kapta fel a vizet a Jobbik képviselő ruhaviselete miatt. Számomra AZ Önök nyílt levélben kifejezett rosszallása, ami kioktatásnak is beillene, célt tévesztett! Morvai Krisztina helyett meg kellett volna Önöknek Göncz Kinga képviselőasszonyt kérdezni, hogy a ruhaviselet problematikája helyett miért nem foglalkozik népünk, országunk égető problémáival, a nyomorba döntött százezrek sorsával, AZ évek hosszú sora óta tartó ország kirablásával és - nem utolsó sorban - AZ emberjogi helyzettel, mostani határainkon belül és AZ azon kívül rekedtek helyzetével egyetemben? Tennivalója lenne bőven!

Tisztelt Képviselő urak!

Önöktől a Magyar nép elvárja, hogy tudjanak AZ ok és okozat között különbséget tenni! Amikor a szemkilövő brigantik, akik rendőr egyenruhába öltözve és vezetőik AZ alkotmányra hivatkozva a régi elnyomást új köntösben gyakorolják, akkor NE vesztegessen egyetlen tisztességes Magyar képviselő sem AZ időt még mellékesnek sem kategorizálható látszatveszekedésekkel!

Mit szólna Göncz Kinga asszony, ha például a Skót delegáció valamilyen oknál fogva szoknyában (skót népviselet) jelenne meg a Parlamentben. Ehhez is MI köze lenne?

Tisztelt címzettek, AZ ITT leírtak nem kizárólag AZ én véleményemet tükrözik, csak sok ember vagy nem képes magát megfelelő módon artikulálni, vagy fél (sic!) a következményektől, vagy egyszerűen elfásult és a jó mély Magyar letargiában szenvedve hallgat.

Kérem levelem tartalmának alapos átgondolását és magukévá tételét!

Tisztelettel:

Kenessey Csaba
FÚSZ újságíró
A Kárpáti Harsona főmunkatársa
Nemzetőr ddtb.
A MVSZ elnökségi tagja


--------------------------------------------------------------------------------


Kárpáti Harsona megjegyzés:

A néppárti képviselők miért a többi Magyar képviselővel foglalkoznak? Miért nem egységesen lépnek fel Brüsszelben a Magyar nemzeti érdekek védelmében? Ezzel bizonyítják, hogy igenis vannak prioritások, vannak még annál is fontosabb dolgok számukra, például AZ is, ezek szerint, hogy a Jobbik képviselőit támadják, még a Magyar érdekek ellenében is! Ezek Ellen a törekvésekkel szemben kellene fellépni! Tőkés László (volt ref. püspök)! Mi szégyelljük magunkat Ön helyett! A többi aláíró Fidesz-katona, nyilván utasításra cselekszenek. Most a Jobbikot kell ütniük. Ám tegyék! Mi önök helyett is a kilőtt szemű, agyba-főbe vert, megalázott magyarokkal vagyunk, és érzünk együtt, akiket Göncz Kinga párttársai verettek meg, és aláztak meg. A Göncz Kingát ért ,,sérelem" ezzel nem egyenértékű! Hölgyeim és Uraim! Dolgozzanak a nemzetért! Ne siránkozzanak! Éppen elég fizetést kapnak - nem AZ Európai Parlamenttől - hanem a Magyar adófizetők pénzéből, mert tudjanak róla, hogy MI fizetjük önöket!


Forrás: karpatiharsona.info

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Emberi szervekkel is kereskedt
  2009-07-24 18:30:00, péntek
 
  Emberi szervekkel is kereskedtek AZ amerikai rabbik
2009. július 24. 12:48:44

Amint arról korábban beszámoltunk, AZ egyesült államokbeli New Jersey államban, Brooklynban nemzetközi pénzmosó és politikai korrupciós bűnbandát tartóztatott Le csütörtökön AZ FBI. Az összesen 44 letartóztatott többsége zsidó, köztük öt rabbi és más zsidó közéleti ember. Az izraeli Vállá!Hádásot című hírportál újabb részleteket közölt a hatalmas botrányról.


A letartóztatott zsidók között a pénzügyi bűncselekmények mellett izraeli donorok által adományozott emberi szervekkel kereskedő személyek is vannak. A zsidók ezen kívül hamisított luxuscikkeket is áruba bocsátottak.


Az izraeli sajtó közben leközölte a 44 letartóztatott személy nevét, és az általuk elkövetett bűncselekményeket. A listáról megtudjuk például, hogy egy Lévi-Jichák Rosenbaum nevű brooklyni zsidót illegális szervkereskedés miatt vettek őrizetbe a hatóságok.


A pénzmosás és egyéb pénzügyi bűncselekmények miatt lefogott tizennégy személy egytől egyig zsidó: Élijáhu Ben Hájjim, Smulik Kohén, Lévi Deutsch, Jesájáhu Ehrental, Mordeháj Fisch, Jolie Gertner, David S. Goldhirsch, Saul Cassin, Edmund Nahum, Abe Pollack, Lavel Schwartz, Binjamin Spirá, Náftáli Weber és Árjé Weiss. Saul Cassin rabbi, Deal városka szefárd főrabbijának fia is a letartóztatottak között van. Vele együtt összesen öt rabbit vettek őrizetbe csütörtökön az FBI emberei. Az FBI három éven keresztül nyomozott a brooklyni és a New Jersey állambeli Deal városka szíriai és askenázi eredetű zsidó közösségein belül, míg fölgöngyölítettek a nemzetközi bűnbandát.


A nyomozók kezdetben az Izrael közbeiktatásával elkövetett pénzmosás bűncselekményének szálait vizsgálták, miközben lebuktak az emberi szervekkel, elsősorban vesével, illetve luxuscikkekkel illegálisan kereskedő zsidók is.


A politikai korrupció miatt letartóztatottak között a spanyol ajkú keresztények és az egy szál muszlim arab Máher A. Halíl díszes társaságában szintén sok a zsidó, mint például Jichák Friedländer, Simon Haber és Mose Altman.


Az FBI állítása szerint a New Jerseyben letartóztatott zsidó szervkereskedők 10 ezer dollárért vásároltak egy vesét Izraelben, amit 150 ezer dollárért adtak el Amerikában. Tiszta haszon.

Júszef el-Kudszi

Forrás: kuruc.info


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/28 oldal   Bejegyzések száma: 270 
2009.06 2009. Július 2009.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 270 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 267
  • e Hét: 1925
  • e Hónap: 18718
  • e Év: 151635
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.