Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Egy aszott (ló)citrom az MSZP
  2010-01-05 19:19:12, kedd
 
 
Egy aszott (ló)citrom az MSZP arca - előkotorjuk régi balhéit
2010. január 05. 17:36
HunHír.Hu

Kovács László szerint nem Mesterházy, hanem az ő dolga lesz a szocialista szavazók hitét visszaadni. Kovács az egyik kereskedelmi televízióban kedden elmondta: egy fájdalma van, hogy Orbán sohasem vitázott vele.

Ha van ilyen igény, akkor mind a 176 választási körzetbe szeretne elmenni a kampány során Kovács László - fejtette ki az MSZP-s politikus az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Szerinte egy miniszterelnöknek kevésbé áll jól, ha ő vívja a kemény csatákat, neki a választók összességéhez kell beszélnie. Kovács a szocialista szavazók hitét akarja visszaadni, hogy elmenjenek szavazni az MSZP-re.

A szocialista politikus felidézte korábbi választási kampányait, és elmondta, Pokorni Zoltánt korrekt vitapartnernek tartotta, egy fájdalma van, hogy Orbán Viktor sohasem állt le vele vitázni. Szerinte mindenképpen kellenek most is televíziós viták.

HunHír.Hu - atv

HunHír.Hu kommentár:
Tudod, Laci, olyan régen nyúlod már a közpénzt, meg az uniós lóvékat, hogy találunk annyi gázos témát a múltadban, amiért még ők is megorrolnak...

Hozzászólás

gudnyúz - 2010.01.05. 18:16
Kovács-Orbán vita? Hmmm..hmmm...és mégis miről vitáznának? hogy ki lopott többet?
hogy melyik pártban van a legtöbb hazaáruló? hogy ki rúgott nagyobbat a nemzetbe?érdekes vita lenne, és a Jobbik tenné fel a kérdéseket.


resist - 2010.01.05. 18:07
Nem kellene ennek az igencsak vén trotty komcsi trógernak már rég nyugdíjasnak lennie? Vagy esetleg osztozni a pufajkásgyula sorsában, esetleg kádárcsontvázi lehetőségeiben? Én nagyon szivesen rúgnék a fejével 11-est!
Szar kommunista geci!


köles - 2010.01.05. 18:04
Kovács /Kaufmann/ Laca, ATV-Egyenes beszéd,az MSZP szavazók hite...na ennyi mocsok,hazugság,marhaság egy csomóban...
Összekötni ezt az öreg szélhámost a botox-Lendvaival és fellöni öket a holdra...


Papi1 - 2010.01.05. 18:03
kovácslaca! Segíthetünk a fájdalmadon, de ne zorbánnal akarj vitatkozni, aki a likud párt támogatója, hiszen azonos oldalon álltok. Vitatkozz egy fiatal kopasz radikálissal, vagy velem aki az első pillanatban akkora pofonnal köszönök neked, hogy a fejed is leszakad!Te rohadt pufajkás szarházi, nagyonsumákmegmondóember!


http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=26040
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ex-fideszes levele Viktorhoz:
  2010-01-05 18:40:52, kedd
 
  Ex-fideszes levele Viktorhoz: "MEGKÉRDŐJELEZEM A TISZTESSÉGEDET"




http://karpatiharsona.info/index.php?option=com_content&view=article&id=7 854:ex-fideszes-levele-viktorhoz-qmegkerdjelezem-a-tisztessegedetq&catid=41

Publicisztika


Szerkesztette: admin
2010. január 03. vasárnap, 22:52
Kedves Viktor! Engedd meg, hogy tegeződjünk, hiszen nem egyszer tegeztél Te is engem, mikor a "Kedves Barátaim" megszólítást használtad.

Családom részben paraszti, részben falusi értelmiségi származású. Megkaptuk a kommunizmusban, amit a legtöbben, talán az átlagnál többet is. Apai nagyszüleimet cigányokkal figyeltették (magyar nem volt rá hajlandó), hogy milyen templomba járnak, sőt, egy időben nem is járhattak a saját falujuk templomába, át kellett menniük minden vasárnap a szomszéd faluba. Előrelépési lehetőségük persze nem volt, szegény, egyszerű tanáremberekként haltak meg (a rendszerváltozást megérhették). Anyai nagyszüleim végigélték azt, amiről ma is tilos, de legalábbis "nem polkorrekt" beszélni: a hortobágyi haláltáborokat. Nagyanyám 20 éves volt, mikor elvitték az egész családot. 4 évig szenvedtek a magyar gulágon. Nagyanyám ott vesztette el az ő nagyanyját, ott is van eltemetve. Sírja nincs, eltörölték az egész haláltábort, nehogy valaki emlékezni merjen. Nem egy barátjukat, falubeli vagy környékbeli ismerősüket verték agyon az ávósok, sokszor indok nélkül.
Ezt csak azért írtam le, hogy lásd: kommunista-ellenes, alapvetően jobboldali indíttatású vagyok. Gyermek voltam még 1998-ban, az első választáson, amin részt vehettem. 19 éves éretlen kamasz voltam, a kamaszok meg nem alkuvásával, kristálytiszta logikájával. Addigra az FKGP-t szétverték, az MDF meghasonlott. Nagyapám, az akkor 70 éves parasztember, azt mondta a választások előtt: a Fideszre kell szavazni, nincs más. Én nem értettem, az addig liberális Fidesz nekem nem volt szimpatikus.
Aztán megnyertétek a választást, Viktor. Többek között az én szavazatommal. Örültem, hogy nyertetek, és nem a Horn-féle kommunista, magát "szocialistának" beállító bagázs folytatja. És külön örültem, hogy egy jobboldali erő kerül kormányra. És megbocsátottam Nektek a múltat, úgy tekintettem Rátok, hogy felnőttetek, és megtaláltátok a helyes utat. A NATO-csatlakozásra nemmel szavaztam. A 4 éves ciklusotok alatt lassan elkezdett derengeni, hogy azért nagyon "puhán" vagytok jobboldaliak. És 2002-ben is Rátok szavaztam. De akkor már mint kisebbik rosszra.
Most már tudom: nem találtátok meg a helyes utat, csak megtaláltátok a hatalmi űrt a politikában. Ezért váltottátok fel a Magyar Narancsos SZDSZ-barátságot piros-fehér-zöld nemzeti köpönyeggé.
Viktor, ott voltam 2006-ban a Madách téren, az Astorián és a Deák téren. Csak sétáltam az emberek között, néztem az arcokat. Volt ott 7 sávos piros-fehér zászlót cipelő bakancsos, kopasz fiatal, és volt aktatáskás úriember. Voltak anyák babakocsival, és voltak öregasszonyok és öregemberek, akiken látszott a megkopott polgári lét. Voltak nemzeti radikálisok, voltak Viktor-hívők, de voltak pártonkívüli, csupán tisztességes emberek is, akiknél egyszerűen kicsapta a biztosítékot Gyurcsány. Nyílt arcú, becsületesnek tűnő embereket láttam, nem csőcseléket. Egy ideig ott voltál Te is, Viktor. Az Astorián. Aztán jöttek a rendőrök, és Te hazamentél. A videót Usztics Mátyással csak később láttam, már otthon. Számon kérte Rajtad, hogy miért nem voltál ott. Hogy ha nem voltál ott, miért ígérted, hogy ott leszel. De a lovasrohamot élőben láttam. A fejmagasságban repkedő gránátokat is. És azt is, hogy a beszélgető tömeg addig békés volt, amíg nem lőttek közéjük a rendőrök. Viktor! Én a Madách téren álltam, mikor elhagyott híveidet lovasrohammal verte szét Gyurcsány rendőrsége. TE hol voltál akkor?
Viktor, nagy bajok vannak. Ezt tudod is, hiszen közel vagy a tűzhöz. De a hatalomátmentés fontosabb, és fontosabb volt mindig, mint a tisztességes kiállás. Mondhatjuk: mocskos a politika. Én hiszem azonban, hogy a politika olyan, mint amilyen emberek csinálják. Ha mocskos emberek csinálják, mocskos lesz. Ha tisztességesek, tiszta lesz. Igen, Viktor. Megkérdőjelezem a tisztességed. Megkérdőjelezem a tisztességed, ha bánt is ez Téged. Te vagy a Vezér, de legalábbis a "Miniszterelnök Úr" a Viktor-hívők számára. És ők nem csak támogatni akarnak Téged, de védelmet is várnak el Tőled. Megkérdőjelezem a tisztességed, Viktor. Feladtad a semlegességünket. Ha Ausztria semleges maradhat, mi is azok maradhatunk. Sokkal nagyobb garancia Magyarország számára, ha békés, semleges országok veszik körül, mint ha önként betagozódunk egy agresszív katonai szövetségbe. Mit ártott nekünk Afganisztán? Mit ártottak az iraki emberek? Viktor, asszisztáltatok az EU-csatlakozáshoz. Elvesztettük a függetlenségünket, és ehhez hozzájárultatok Ti is, hiszen az első pillanattól kezdve támogattátok az EU csatlakozást. Most már csak az Európai Egyesült Államok egy kis autonómiája vagyunk.
Aztán beszavaztátok Romániát. Feltételek nélkül. Ha minden fideszes ott lett volna, és nemmel szavaz, Románia most nem EU tag. Vagy EU tag, de autonómiát kapott volna a 800 ezer székely és a 250 ezer érmelléki magyar. Meg sem próbáltátok. A Lisszaboni szerződést szó nélkül megszavaztátok. Olvasta közületek valaki? Angolul, több száz oldal, pár nap alatt... Viktor, miért nem bojkottáltátok? Miért nem harcoltok a pozíciókért?
Viktor, 2006-ban vesztettetek. Ismét. Nekem is köszönhetitek. Nem szavaztam akkor már rátok. Tudod miért? Nem látom, nem láttam mit akartok. Azt láttam: nem akartok nyerni. Halovány volt a kampány, gyengék és erőltetettek az ígéretek. Langymeleg politika húgymeleg és húgyszagú, áporodott levegője. Cserébe tettem egy szívességet, bár nem csak Nektek: lebeszéltem egy idealista liberális barátomat arról, hogy az SZDSZ-re szavazzon - kezdte belátni, hogy a szavak mögött más igazság rejlik. Ahogy én is. Nem szavaztunk senkire, mert nem volt kire. 2010-ben a Jobbikra fogok szavazni, némi fenntartással ugyan, hiszen várom/várnám a bizonyítást tőlük, de remélem, nem fogok csalódni.
Viktor, bajok vannak. A tárgyban azt írtam: "vádirat és felhívás".
Eddig a vádirat, és most a felhívás: mozduljatok végre meg. Iszonyatos embertömeg áll mögöttetek. Tudom, nem mertek kockáztatni. Hiszen biztosnak tűnik a pozíciótok. De ha nem álltok ki az emberek ügyéért, még sokat veszthettek 2010 márciusáig. Addig még lesz egy kemény tél. Banki hitelek dőlnek be. Tüntetéseket vernek még szét. Ha nem álltok ki, és nem csak szóban, fotelből nyilatkozgatva, akkor egyre többen el fognak pártolni Tőletek. Én már biztosan Jobbik szavazó leszek, akkor is, ha a Fidesz holnaptól mellszélességgel támogatja a Gárdát vagy mellszélességgel kiáll a termőföldért vagy a kórházakért (ismétlem: mellszélességgel, nem csak papíron!). Ne feledjétek: kemény időkben kemény intézkedések kellenek. Radikális intézkedések. És az emberek ezt kezdik belátni, és élesen elválasztani a radikális intézkedéseket a szélsőségtől. Puha, lagymatag kormányzásnak nincs helye. Ha nem álltok a sarkatokra, nem biztos az az 50%.
Viktor! Apám még Viktor-hívő. Fél éve még elvakult Viktor-hívő volt, ma már csak Viktor-hívő. Az idős emberek nehezen változtatnak. De ha változtatnak, utána megint nehezen fognak változtatni, és soha nem választják újra azt, amiben korábban csalódtak. Az elkövetkezendő pár hónapban megpróbálom meggyőzni apámat, hogy ne Rátok szavazzon, hanem a Jobbikra. 6 hónap van még, azalatt szerintem sikerül. És hidd el, nem vagyok egyedül ezzel. És ezt nem tudjátok megakadályozni, mármint a meggyőzés folyamatát. Egyet tehettek: meggyőzitek őt az alkalmasságotokról. Tettekkel, nem szavakkal.

Üdvözlettel:
Szabó Áron, egy volt Fidesz szavazó

Beküldte:
Kenessey Csaba
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minimum felére kell csökkente
  2010-01-05 18:36:23, kedd
 
 
Minimum felére kell csökkenteni a kommunista funkcionáriusok nyugdíját
2010. január 05. 17:23
HunHír.Hu

A lengyel kormány az új év kezdetén alaposan megnyirbálta mintegy 40 ezer volt kommunista funkcionárius nyugdíját. Az unió csendben van. Programpont a Jobbiknak: a bolsi és judeobolsi úgysem fog oda szavazni.

Malgorzata Wozniak, a belügyminisztérium szóvivője ezt kedden azzal indokolta, hogy az érintettek vétettek az emberi jogok ellen. Havi nyugellátásukat ez okból több mint 50 százalékkal 3 ezer zlotyra (731 euró) csökkentették, ami azonban még így is az országos átlag felett van.


Hozzászólás


gudnyúz - 2010.01.05. 18:23
Köles!Ezek már Szibériába se kellenek,még ellopnák a fát. Én inkább magyar munka tábort szerveznék nekik. Pl. kiásatnám velük az általuk bebetonoztatott cukorgyárak csatornáit. az alföldet keresztül-kasul csatornáztatnám, a Tisza soha többé nem áradna ki mert olyan frankó kis gátakat építetnék velük.Akinek még van ötlete az írja össze, mert még lehet hogy megvalósítjuk.


pbarko35 - 2010.01.05. 18:17
http://www.speedtestnet.hu/Nagyon szép látványt kapsz ha az egereddel a MAGYAR térkép fölé lépsz!


köles - 2010.01.05. 18:16
Vagyonelkobzás és nyomás Szibériába...túl sokáig éltek jól ezek a bolsevik patkányok.


Papi1 - 2010.01.05. 17:59
Nem felére, teljes nyugdíjmegvonás! Ugyanis qrcsány már régen alkalmazta példának okáért, az úgy nevezett "öngondokodást" Ők még abból elélnek 20-25 évet. Mi meg?


nyuszi - 2010.01.05. 17:52
Nálunk is ez kell!!!!!A fiataloknak nincs munkájuk, akinek van az meg szinte éhbérért dolgozik!Ezek a rohadt vén komcsik többszázezres nyugdíjjal röhögnek a markukba!!Nagyon sok ember 50-60 ezer forint nyugdíjból él!


kardos - 2010.01.05. 17:51
Fizessék vissza a rohadékok amit eddig kaptak kamatos kamatostul, aztán egy fillért se többé nekik!


http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=26039
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Úgy gondolja a CIA, kedvére gy
  2010-01-05 18:30:47, kedd
 
  2010-01-05. 07:56
Úgy gondolja a CIA, kedvére gyilkolászhat Európában


A német kormány hétfőn közölte, hogy nem tud semmit arról a lapjelentésről, miszerint a CIA titkos akciót szervezett egy Hamburgban élő német-szíriai állampolgár meggyilkolására.
A Vanity Fair amerikai folyóirat januári számában azt írta, hogy a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) a Blackwater biztonsági magáncég csapatát bérelte fel és küldte el Hamburgba a terrorista kapcsolatokkal vádolt Mamoun Darkazanli megsemmisítésére. Az akciót titokban tartották a német kormány előtt.
Darkazanlit azzal gyanúsítják, hogy közvetve részes a 2001. szeptember 11-i Amerika-ellenes merényletekben. Hosszú éveken át nyomoztak utána a német és a spanyol hatóságok is.
A német sajtó felkapta a Vanity Fairben megjelent írást, s az ügy feszültséget okozhat Washington és Berlin között. A CIA nem hajlandó kommentálni az ügyet.
(MTI)


http://kuruc.info/r/8/53112/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fájdalmasan döglődik a Pufajk
  2010-01-05 18:26:47, kedd
 
 
2010-01-05. 10:51

Fájdalmasan döglődik a Pufajkás: hazavágyik és agresszív

Néha haza akar menni Horn Gyula, aki súlyos betegséggel küzd immár két éve az Állami Egészségügyi Központban - írja a Bors.
A bulvárlap szerint ilyenkor a volt kormányfő készülődni kezd, és gyakran agresszíven lép fel a személyzettel szemben.
A 77 éves expolitikus fizikai állapota egyébként kiváló - írja a Bors, mely szerint Horn családja az ünnepek alatt is meglátogatta a volt miniszterelnököt.
Sajnos azonban egyre ritkábbak azok az időszakok, amikor Horn felismeri a körülötte lévőket - állítja kórházi forrásaira hivatkozva az újság.

(Híradó)

http://kuruc.info/r/6/53120/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Döbbenet! Magyarország juttatn
  2010-01-05 18:24:23, kedd
 
  Döbbenet! Magyarország juttatná vízhez Izraelt
2010-01-05 13:02 barikád.hu

Szerencsére egyre többen látnak el különböző információkkal. Így jutott el hozzánk ma is egy ,,meglepően" érdekes olvasmány, Kálnai Mihály szabadalma.

"Alapjáraton nem olvasom a magyar szabadalmi hivatal bejegyzéseit, de ezek után talán nem is olyan buta ötlet. A tavalyi év többek közt az izraeli befektetők és Magyarország vízkészletének kusza összefonódásaitól volt hangos, meg a felvásárlástól" - írja egy olvasó.

A Szabadalmi Közlöny és Védjegyértesítő 114. évfolyam 3. szám II. kötetének harmadik oldalán, ezen a számon található egy igen érdekes szabadalom: P 09 00039, "Izrael állam ivóvízellátása interkontinentális tengeralatti vízvezetékkel".

http://barikad.hu/node/44219

Végre egy remek kezdeményezés! Hurrá, lássuk el vízzel a terrorállamot!

Szebb Jövő - barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tizenötezer becsődölt magyar c
  2010-01-05 18:22:52, kedd
 
  Tizenötezer becsődölt magyar cég egy év alatt
2010-01-05 15:23 barikád.hu

A múlt évben nem kevesebb, mint 15 ezer magyar vállalkozás ment tönkre - jelentette be az Opten céginformációs szolgáltató. Ez csaknem harmadával több, mint a 2008-as adat.

Rossz érzései vannak a céginformációval foglalkozó Opten Kft. szakértőinek: "tavaly év elején is azt mondtuk, hogy az esztendő folyamán akár 15 ezer céggel szemben is indulhat fizetésképtelenségi eljárás, ám a csődhullám éven belüli lefutása 2010-re sem kecsegtet sok jóval" - vélekedett Csorbai Hajnalka stratégiai igazgató. A kedvező forgatókönyv az lett volna, ha az év első felében, vagy nyár végéig gyors ütemben emelkedik a felszámolások mennyisége, az év utolsó hónapjaiban viszont már stagnál vagy csökken a fizetésképtelenségi eljárások száma.

,,Elhúzódó válságot tükröző adatsor rajzolódott ki a második félévben, és több más mutató is azt támasztja alá, hogy 2010 első felében nem számíthatunk érdemi javulásra" - magyarázta az igazgató. A felszámolások számához hasonlóan lassuló ütemben bár, de tovább emelkedik a felszámolt társaságok átlagos árbevétele is, emiatt feltételezhető, hogy a bedőlt cégek egyre több kifizetetlen számlát hagynak maguk után, magukkal rántva beszállítóikat, alvállalkozóikat.

A válság pozitív mellékhatásai közé sorolandó, hogy idén kevesebb céget alapítottak, mint tavaly. Mindez annak ellenére, hogy a kormányzat az utóbbi időben mindent elkövet az egyre több és több cég alapításának érdekében. ,,Magyarországon gyakorlatilag következmények nélkül lehet cégeket felszámolásba vezetve bajban hagyni az üzleti partnereket. Az ezzel is fenntartott rossz fizetési morál mellett teljesen érthetetlen a piaci belépési korlátok csökkentése, a cégalapítás gyorsítása és költségeinek csökkentése, legutóbb pedig a tulajdonosok lakcímének titkosítása" - tette hozzá.

Az Optennél egyébként úgy látják, hogy a kisvállalkozások zöme még mindig valamilyen munkaviszonyt helyettesítő, adóelkerülésre létrehozott cég a minimálbér kétszerese körüli fizetésekkel, ezért sokkal inkább pénzt visz, mint pénzt hoz az államháztartásba. Tóth Tamás, az Opten ügyvezető igazgatója szerint a mikro- és kisvállalkozások számának radikális csökkenéséig a magyar gazdaság nem állítható egészséges növekedési pályára, oda pedig az adórendszer radikális átalakításán, az élőmunka terhelésének csökkentésén és a kisvállalkozói terhek behajtásán keresztül vezet az út.

ingatlanmagazin.com - barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A rendszer fenntartásában érde
  2010-01-05 18:21:16, kedd
 
  A rendszer fenntartásában érdekelt Sólyom megint a Jobbikot támadja
2010-01-05 11:26 barikád.hu



"Sosem tudhatjuk pontosan, mi lett volna, ha - ám azt látjuk, hogy időközben a politikai aréna gyökeresen átrendeződött. Volt párt, amely szétesett, volt, amely hirtelen nagyra nőtt. Némely rendkívül negatív jelenségek pedig más környezetben, egy szilárd, feljövő, a változás ígéretét hozó új kormány első hónapjaiban talán nem találtak volna olyan kedvező táptalajra, mint így.

- Jól értjük, hogy a Jobbikra gondol?

- Jól értik.

- A Jobbik azért is sikeres, mert az alkotmányos berendezkedést sokan kudarcnak érzik.

- Mindig elkedvetlenít, amikor konkrét politikai problémára azt a választ eszelik ki, hogy változtassuk meg az Alkotmányt. Ezt hallottuk például a gyűlöletbeszéd esetében is. Mások pedig a Szent Korona-tantól várják a megoldást. Csupa reflektálatlan, sehová sem vezető felvetés." - olvasható a Heti Válasz cikkében.

Akinek kötélből vannak az idegei, a teljes interjút a Heti Válasz honlapján tekintheti meg IDE kattintva.

barikád.hu

http://barikad.hu/node/44208
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mussolini-reneszánsz a napfény
  2010-01-05 18:14:50, kedd
 
  Mussolini-reneszánsz a napfényes Itáliában

http://barikad.hu/node/44242
2010-01-05 18:00




Rendkívül népszerűek a Benito Mussolini olasz fasiszta vezetőhöz kapcsolódó szuvenírek Észak-Olaszországban - tudósít a La Repubblica című olasz lap.

A Ducét ábrázoló különböző méretű mellszobrok, pólók, poszterek és zászlók mellett a fasiszta vezértől származó idézetekkel díszített tányérok, poharak is nagyon népszerűek. A újjáéledő kultusz egyik központja Emilia-Romagna tartomány, Mussolini "hazája", de más észak olasz területeken is megfigyelhető a jelenség.

Milánóban például igazi sláger a Mussolini-szlogeneket tartalmazó naptár, a duce szülővárosához, Dovia di Predappióhoz közeli Riminiben pedig valódi kultusz övezi a diktátor arcképét ábrázóló Cabernet Blanc, Merlot és Tocai borospalackokat.

Az interneten hatalmas siker a http://www.duce.it/ honlap, ahol többek közt Mussolini képével díszített nyakkendők, valamint a diktátor beszédeit és fasiszta dalokat tartalmazó CD-k vásárolhatók.

A Duce felelevenedő kultusza a liberálisokban felháborodást váltott ki, több panasz is érkezett a szuveníreket árusító boltok ellen. Korábban is voltak már hasonló perek. 2007-ben Cuno Tarfusser bolzanói államügyész elkoboztatta az udinei Lunardelli pincészet boroscímkéit, amelyek Adolf Hitlert, Mussolinit, Heinrich Himmlert és Rudolf Hesst ábrzolták. A vád "emberiség elleni bűnök dicsőítése" volt. Később azonban a pincészet vezetőinek sikerült meggyőzniük a bírákat arról, hogy semmilyen politikai szándékuk nem volt a címkézéssel, így a bíróság érvénytelenítette az államügyész határozatát.

szkr - barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Jobbik veri a Fideszt és az
  2010-01-05 18:06:46, kedd
 
  A Jobbik veri a Fideszt és az MSZP-t is

2010-01-05 09:13 barikád.hu

http://barikad.hu/node/44187

"Ha a médiában Magyarországon egyenlő feltételek lennének, akkor a választást simán nyerné meg a Jobbik. De tudjuk, hogy ez nem így van, és ezzel megtanultunk együttélni. (...) Az internet a Jobbik terepe. Az ugyanis egy demokratikus médium, mindenki elmondhatja a magáét. Nem véletlen, hogy jelenleg ott legyőzhetetlenek vagyunk."- mondta Vona Gábor, a párt elnöke.

Hogy ez mennyire így van, azt magunk is ellenőrizhetjük. Ehhez föl kell keresnünk a bizinformation.org nevű honlapot. Mi megtettük, és a megfelelő rubrikába sorra beírtuk a jelentősebb pártok honlapjainak címeit. A rendszer pedig rövid gondolkodás után mindegyiket fölmérte, és forintban kifejezve megbecsülte az értéküket. A következő eredményt kaptuk:

Mint láthatjuk, a Jobbik honlapja csaknem annyit ér, mint a Fideszé és az MSZP-é együttvéve. A többi parlamenti párt pedig gyakorlatilag szóra sem érdemes; az szdsz.hu-t 2,22 millióra, az mdf.hu-t 1,02 millióra taksálja a szóbanforgó honlap, a kdnp.hu értéke pedig még az egymilliót sem éri el.

szebbjövő.hu - barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2009.12 2010. Január 2010.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 440 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 576
  • e Hét: 4340
  • e Hónap: 8085
  • e Év: 161581
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.