Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Válaszúton a Fidesz
  2010-04-13 20:43:18, kedd
 
  Válaszúton a Fidesz

2010-04-13 19:42 barikád.hu


Történelmi esélyt jelent a magyarság számára, hogy az országgyűlési választások első fordulójában, április 11-én megroggyant az MSZP, az országunkat eddig magabiztosan fosztogató bűnszövetkezet. Ugyanakkor még korai a szocialista párt kiütéses vereségéről beszélni. A részben már börtönbüntetésüket töltő politikus maffiózók pártja ugyanis olyan mértékben férkőzött be a gazdaságba és az államapparátusba, hogy még a legjobb szándékkal is évekbe kerülhet a teljes eltakarítása. Továbbá arra is számítani kell, hogy a szocialisták minden erejükkel akadályozni fogják a politikai létüket fenyegető nemzeti érdekű átalakulást.

Az már a voksolás napján megmutatkozott, hogy a most levitézlett kormányzati hatalom által kinevezett ,,szakértők" milyen zavarkeltésre képesek. Az Országos Választási Bizottság - Szigeti Péterrel és Halmai Gáborral az élen - az egyértelmű előjelek ellenére sem intézkedett a szavazás törvényes rendjének biztosítása érdekében, majd egymás után tették a magyarázkodó és ellentmondásos nyilatkozatokat. Hibáik következtében százak kényszerültek a választókörök előtti több órás, a késő éjszakába nyúló sorban állásra, és milliók elől zárták el órákon át a részeredmények megismerésének lehetőségét.

Kérdés, hogy a választás egyértelmű győztesének tekinthető, közel 53 százalékos listás eredményt elérő Fideszben lesz-e kellő akarat és elszántság a Szigeti-Halmai-típusú vezetők eltávolításához az állami intézményekből. Amennyiben a polgári szövetség komolyan gondolja az elszámoltatást, és a nemzeti érdekeinket az idegen elvárások elé helyező politizálást, céljai elérésében számíthat a Jobbik Magyarországért Mozgalom támogatására, ami akár 80 százalékot meghaladó többséget is jelenthet az Országgyűlésben. Ám a Fidesz eddigi tevékenységének, a pártvezetőség kötődéseinek, kapcsolatainak ismeretében nagyon is elképzelhető, hogy a választásokon máris abszolút többséget szerzett politikai erő kiegyezik a 19 százalékosra zsugorodott MSZP-vel, és az SZDSZ hátországából előbújt LMP-vel is baráti kapcsolatokat épít ki, biztosítva a magyarság kifosztásának zavartalan folytatását.

Tehát a jövő még bizonytalan, ám az mindenképpen okot ad a bizakodásra, hogy az új összetételű parlamentben erős, megkerülhetetlen képviselete lesz a gyökeres változásokat szorgalmazó nemzeti pártnak, a Jobbiknak. A magyar radikalizmus úgy érte el a közel 17 százalékos választási eredményt, hogy a szavazást megelőző hetekben valamennyi jelentős médium rágalmak tömkelegét zúdította rá. A tömegmanipulátorok mégsem tudták felülírni a valóságot. A Jobbikra szavazó közel egymillió választópolgár tisztánlátása - akárhová is áll a Fidesz - az eddigi politikai ,,elit" számára könnyen a vég kezdetét jelentheti.

Varga Imre
barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az első forduló margójára.
  2010-04-13 20:40:14, kedd
 
  Az első forduló margójára.

http://radicalpuzzle.blogspot.com/2010/04/az-elso-fordulo-margojara.html


Ha egy évvel ezelőtt egy jövőbelátó azt mondja, hogy a 2010-es választások első fordulója után a Jobbik listája 855.109 szavazatot kap és ezzel 16,67 százalékot ér el, akkor azt hiszem, szinte kivétel nélkül azt mondtuk volna, hogy így legyen, hogy ez teljesen rendben van. Azonban amikor az OVB bohózat után végre megérkeztek az első hivatalos eredmények, akkor sokan, köztük én is, kicsit csalódottak voltunk. Csalódottak, mert hittük, hogy lemoshatjuk az elvtársakat, és nagyon bíztunk benne, hogy a Jobbik diagramja valahol majd 25-30 százalék körül áll meg.

Az eredmények ugyan nem teljesen igazolták vissza a várakozásainkat, de ha egy pillanatra eltekintünk a vágyaktól és az álmoktól, akkor azért érezzük, hogy nagy szomorkodásra egyátalán nincsen ok. A közel 17 százalék megszerzése nagyon tisztességes eredmény, és ha még hozzávesszük azt is, hogy ezt teljes ellenszélben értük el, akkor meg pláne az. Ráadásul a második fordulóban is vannak még lehetőségeink és a már megszerzett 26 mandátum mellé a töredékszavazatokból még 24-25 képviselői hely is összejöhet, ami meg már egy kb. 50 fős frakció képét vetítheti elénk. Ez pedig már komoly erő, innen már könnyebben lehet továbbépítkezni, innen már sok mindent el lehet érni.

Azonban mielőtt a jövőbe révednénk, talán érdemes kicsit még visszatérni a vasárnapi eredményekre. Az adatokat böngészve jól látható, hogy hol vannak még lehetőségeink, hogy hol mehetett el az a 8-10 százalék, amit oly sokan hiányoltunk az eredményeinkből. A válasz egyértelmű: Budapest. Sajnos a főváros hangulatán és mentalitásán nagyon meglátszik az a liberális pusztítás, amit az elvtársak az elmúlt 20 évben végbevittek. Egyértelmű, hogy az ott élőket nem tudta a párt megszólítani, pedig a budapesti voksokon mindig is választások dőltek el.

Számomra döbbenetes meglepetés az LMP szereplése is, bár ha megnézzük, hogy hol voltak nagyon erősek, akkor látható, hogy a Schiffer vezette tömörülés ott szerzett jelentős mennyiségű szavazatot, ahol hajdanán az SZDSZ szokott. Ma már minden kockázat nélkül kijelenthető, hogy a fővárosi liberális zsidó réteg és a velük rokonszenvezők ebben a pártban találtak helyet maguknak.

Az emeszpé és a narancsosok eredményének taglalásába nem nagyon mennék bele, hisz ők nagyjából azt az eredményt hozták, amit a választások előtt a többség várt tőlük, bár azért az még mindig megmagyarázhatatlan számomra, hogy a szocik ilyen 8 év után, hogy voltak még képesek találni közel egymillió agyhalottat. Mondjuk, az igazsághoz az még hozzátartozik, hogy annak jelentős része szintén a fővárosból került ki.

Mielőtt még bárki félreértene, természetesen nem a budapestieket akarom piszkálni, bűnbaknak beállítani meg pláne nem. Egyszerűen csak nyilvánvaló, hogy ott van a legtöbb teendő a közeljövőben. Az őszi önkormányzati választásokra szinte önálló fővárosi programra lesz szükség, hogy az ott élőket is meg lehessen szólítani, hogy ott is minél több ember szemét fel tudjuk nyitni.

Az igazi kihívások még csak ezután következnek, ezért a megkezdett munkát az eddigi lendülettel folytatni kell. Most már van mire építeni, és a parlamenti munkával be kell bizonyítani, hogy a radikálisokra leadott szavazat jó helyre került, hogy érdemes bennünk bízni, hogy legközelebb érdemes lesz minket választani.

Tovább kell erősítenünk a radikális oldalt és tovább kell szervezni annak felépítését is. A magunkfajták közül mindenkinek meg kell találni, illetve találnia a helyét és a feladatát. Óriási hiba lenne az egy a zászló, egy a tábor elvet eljátszani, vagy innentől minden probléma megoldását a pártban látni.

A Jobbiknak, mint parlamenti pártnak maga köré kell gyűjtenie, és támogatnia kell a radikális oldal már meglévő és meghatározó szereplőit, illetve segítenie kell az újakat, akik majd ezután csatlakoznak. Mindenkire szükség van, aki tenni és segíteni akar, hogy Magyarország mihamarabb tényleg a magyaroké legyen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Humorzsák a választásról
  2010-04-13 20:29:33, kedd
 
  Humorzsák a választásról

Ma a mellettem lévő szavazófülkéből egy hang: "Na akkor X-eljük be ki lopjon négy évig (19:41)

A lényeg, hogy az előttünk lévő kocsma a kampánycsend alatt is zavartalanul üzemel (19:54)

Kinéztem az ablakon, még nincs kolbászból a kerítés.. de már nagyon várom (20:01)

Az Olimpia rendezést ezek után azért átgondolnám (20:19)

Ezek négyévente egyszer dolgoznak (kivétel az eu választás), akkor is elkúrnak valamit. (20:31)

Hétfő reggel: -Olyan fáradtnak tűnsz, pihenned kellett volna a hétvégén. -Sajnos nem volt rá alkalmam. Szavazni voltam... (20:47)

Az m1 riportere interjút akart készíteni a sorban állókkal de kiderült hogy azok nem szavazókör előtt állnak sorba, hanem gyrosért. (20:51)

A magyar demokrácia még csak 20 éves, és máris utolérte az urnazárási pánik? (20:53)

Még jó hogy a VB-t nem az OVB szervezi! nem látnánk a meccseket, a végén megmondanák, ki lett a bajnok :-D (21:10)

Jó napot kívánok! a 735-ös vagyok innen a sor végéről. az otthoniaknak szeretném küldeni a VÁRJ MÍG FEL KEL MAJD A NAP című számot. Köszönöm! (21:16)

Szavazás'10 jegyek vehetőek nálam, hazamenős és ottalvós. Zuglóiaknak kedvezmény, welcome drinknek mikrózott tea! (21:35)

Aszongya: Nem hivatalos 54,19,16,7 hmmm már csak egy szám kell és megjátszom a lottón :D (21:47)

Siess OVB, hamarabb lesz kész az 5-ös metró! (21:50)

A Bocskai útról az utolsó szavazó már a 4es metróval fog hazamenni(22:16)

SMS a főnöknek: Rendkívüli szabadságot veszek ki április 12-re,mert már 00.30 van és én még mindig sorban állok,hogy szavazhassak (22:30)

Süveges Gergő: éjfélre az OVB kivételével mindenki tudni fogja az eredményt (23:15)

Viktornak 8 év után újra megjött a ciklusa! (23:18)

"Az OVB kicsit olyan mint a MÁV télen: meglepte őket, hogy esik a hó..." (23:35)

A kampánycsend megsértődött.

Még a kampányban azt mondta Orbán Viktor, hogy 12-én reggel egy új országban ébredünk! Én Spanyolországot szeretném, köszönöm! (00:12)

Itt az ideje, hogy megakadályozd az új kormány alakulását. Bemész a fülkébe, és nem jössz ki négy évig.

Az OVB egyelőre nem tudja, mi lenne, ha ma lennének a választások.

99.47%-os feldolgozottságnál az OVB-t a lakosság 99.56%-a küldte el a jó büdös nénikéjébe

Az OVB négyórás vita után közel került ahhoz h eldöntse illetékes-e abban h döntést hozzon arról h dönthet-e vmiben

Az utolsó szavazó kapcsolja le a lámpát majd.

Nem sokon múlott, hogy távolabbi országok stábjai is megpróbáljanak ideérni... de legalább szólhatunk nekik, hogy nem érdemes elindulni. (mtv1)

OVB döntési idő: 3 óra 20 perc, Prága - Budapest repülési idő: 1 óra 5 perc, 10000 tag Facebook csoportban: 50 perc.

Csinálnak ebből sorozatot vagy csak egy estés mozi volt az OVB részéről?

Azok a szigorú emberek Mesi (Mesterházy) mögött mar az ügyészségtől jöttek?

Engem csak az zavar, ahogy itt békésen beszélget az OVB. Mindjárt előveszik az unokás fényképeket.

Orbán Viktor szerint egy új országban ébredünk. Az időjárásból ítélve ez Anglia.

Van-e olyan, aki hajnal kettőkor szavaz és faszt rajzol a szavazólapra?

Ma reggel négyeshatoson megszegték a kampánycsendet!többször is bemondták hogy az ajtók a baloldalon nyílnak...

Süveges Gergő: "2+2 még mindig 4, bár az OVB ma erről még nem szavazott"

ÉÉÉÉÉS: a 2010-es Országgyűlési Választások nyertese: a közösségi média

"Mióta a Fidesz nyert, esik az eső. A Jóisten siratja az MSZP-t."

Gyerekek, holnaptól a Parlamentben melózunk! Viktor azt mondta szüksége van minden magyar emberre. Ha menni kell, hát menni kell!

2014-ben a twitteren és a facebook-on fogunk szavazni! Egy óra alatt lezavarnánk

OVB : twitter (0:1)

A 2014-es szavazás 2013-ban kezdődik!

kinek van telefonszáma az OVB-be? lehetne nekik szólni, hogy már mindenki tudja az eredményt :)

az MDF Herényire zsugorodott :-))

barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Londoni elemzők szerint nem le
  2010-04-13 20:03:56, kedd
 
  Londoni elemzők szerint nem lehet tudni, mit akar a Fidesz

2010-04-12 12:19 barikád.hu


A Fidesz győzelmét a piac már előre beárazta, a piaci szereplők most arra várnak, hogy a párt miként fogja felhasználni stabil többségét − ez a londoni elemzői közösség egyöntetű véleménye a magyarországi választások első fordulója után.

Neil Shearing, a Capital Economics nevű vezető londoni gazdaságelemző ház közép-európai közgazdásza hétfőn az MTI-nek azt mondta: a hétfői, "meglehetősen mérsékelt" árfolyammozgások is jelzik, hogy a piac várta a kialakult eredményt, ám a nagy kérdés az, hogy a Fidesz mire használja elért többségét.

"Egyelőre nem igazán tudjuk, hogy mit akarnak tenni" − hangsúlyozták. A 4cast nevű londoni gazdasági-pénzügyi tanácsadó és elemző csoport hétfői kommentárja is azt emelte ki, hogy a Fidesz "nagyon keveset árult el" a kormányalakítás utáni szándékairól, különösen azokkal a strukturális területekkel kapcsolatban, amelyekben a reformok fájdalmasak lehetnek.

hvg.hu - barikad.hu
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Finalizációs jelenség a Fidesz
  2010-04-13 20:02:11, kedd
 
  Finalizációs jelenség a Fidesz túlnyerése

2010-04-13 11:24 barikád.hu



Ma még nem lehet sejteni sem, mely ígéreteit lesz kénytelen betartani a Fidesz. Már csak azért sem, mert egy olyan párt, amelyik más pártok jelöltindítási esélyeit csökkentendő szed össze kétmillió kopogtatócédulát, mint ahogy hajdan ezen fáradozott az Antall utáni MDF is, számomra nem szavahihető. Az különösen kétségessé teszi igazmondását, amit pártigazgatója, Kubatov Gábor simán elmesélt a fideszes adatgyűjtésről és a többi disznóságról.

A nyílt beszéd lehet önteltség következménye, lehet butaságé is, nem ez az érdekes a történetben, hanem az, hogy a legújabb hírek szerint az egyik fővárosi kerületben az utolsó szavazatok minimális győzelmet hoztak a narancsos jelölt számára. Ez második fordulóval jár, ami számunkra azért mellékes, mert szinte vert helyzetből is győztesen jött ki a Fidesz jelöltje.

A finalizáció fogalma a szociológiában is ismeretes kifejezés. Használják más tudományokban is, de esetünkben a társadalomtudományos fogalom megértése fontos. A finalizáció egyfajta véget, kiteljesedést jelent. Azt az állapotot, ahonnan nem lehetséges tovább lépni. Legegyszerűbb talán, mert legismertebb a nagy birodalmak sorsa. Ahogy minden más, amikor eléri önmaga teljességét, és a dolgok természeténél fogva tovább gyarapodnia lehetetlen, benne már kialakult kisebb részekre esik szét.

Olcsó dolog lenne a művi államok (Szovjetunió, Jugoszlávia, Csehszlovákia stb.) sorsáról beszélni, azoknak szétrobbanását elsősorban más törvényszerűség, a szervetlen, kényszerű eggyé válás okozta, de a jelenség valóban hasonló.

A társadalomtudományi finalizáció, amit - furcsa véletlen - két évtizede alig említenek, más. A lényege megérthető, ha más hasonlatot keresünk. Az áldott állapotban levő anya és gyermeke mint egység él a szülés pillanatáig. Akkor válik teljessé, akkor finalizálódik a várandósság, és lesz egy új minőségű nőnemű ember: az anya, és lesz egy benne kifejlődött, de vele nem azonos újszülött.

A példa természetesen kifogásolható, de nem teljesen rossz. Az azonban természettudományokban, példának okáért a csillagászatban is, igaz, hogy bármi, ami önmagában teljessé válik, az anyag örökös mozgásának következtében - ha nem is alkotóelemeire - új, benne kialakult részekre válik. Talán nem nehéz elképzelni, hogy minden társadalmi képződmény, amely valamilyen közös céllal jött létre, amikor teljessé válik abban, hogy elérte célját, egyszersmind elérte azt a pontot is, amikor megjelennek benne a kisebb egységek, a kiscsoportok, amelyeknek az érdekei valamelyest eltérnek az eredeti céloktól. Ez természetes, hiszen az eredeti célok megvalósultak.

A kisebb csoportok között így létrejövő elkülönülések vagy határvonalak, kivált, hogy érdekek vagy célok mentén keletkeznek, elmélyülnek, és végül hasadáshoz vezetnek, mivel ezek az érdek- vagy célkülönbségek előbb-utóbb ellentétekké élesednek.

A kiteljesedés a kiteljesedett csoportnak, pártnak, érdekközösségnek a finalizációját okozzák: eléri a totalitás pillanatát, és akkor szétesik. Más megfogalmazásban: szétrobban.

Erre jó példa az SZDSZ széthullása, ami igen jól körülírható érdek- és más ellentétek következménye, amint jól végig lehetett követni az MDF lassú, de világos bomlását. Érdemes átfutni a történetét. A kezdeti szétválást még szervetlensége okozta, hiszen sosem volt párt, hanem koalíció volt, közös érdeke a kormányra kerüléssel meg is szűnt. Nyomban felléptek az ellentétek, míg végül az eredeti szerkezet is a felismerhetetlenségig átalakult, végül szétesett.

A Fidesz-győzelem ilyen aránya, és még mindig alakuló belső mennyiségi átalakulása érdekes helyzetet idéz elő. Ez különösen akkor lesz nyilvánvaló, és egyre nagyobb belső feszültséget létrehozó folyamat, ha valóban abszolút hatalomhoz jut. Az a bizonyos álmodott kétharmados parlamenti arány, ha megvalósul, meggyorsítja a Fideszben máris megfigyelhető törésvonalak töréssé válását.

Nincs terünk részletezni, valószínűleg szükségtelen is, hogy a nemzeti mázzal leöntött neoliberalizmusról elsőként az általam nemzeti máznak nevezett réteg kezd leválni. Ez biztos. Ha forró platnira vizet csöppentünk, az nem elpárolok, hanem lepattan a forró anyagról.

A neoliberalizmuson belüli különbségekkel nem szükséges foglalkoznunk, elég arra a furcsa helyzetre gondolnunk, hogy a likudista, kizárólag érdekvezérelt, teljesen nemzetietlen szárny, élén a genetikailag és - egyelőre - a szegődött Izrael-párti egységgel bizonyosan szembe fog kerülni egyrészt nemzeti és keresztény, megtévesztett választóival. Ugyanakkor előbb-utóbb szükségszerűen kialakul vagy a teljes átlényegülés okozta Izrael iránti elkötelezettséggé, amiben mindig ott marad a genetikai eltérés, vagy pedig a genetikai eltérés is felmerül egy esetleges élesebb vita során.

Arról nem beszélve, hogy a Fidesz abszolút túlhatalom birtokában már nem azonos hatalomra törő önmagával. Más a trónkövetelő, és más a király.

Húsz nem zavartalan együvé tartozás csúcsa és teljessége az abszolút győzelem. Mivel ahol élet van, mozgás is van, a Fidesz eléri, tulajdonképpen el is érte a finalizációs telítettséget.

Az egyetlen lehetőség, ami elvileg elképzelhető, az, hogy a Likud testvérpártja, amelynek vezetői csinos fehér kipával fejükön hódolnak az izraeli nacionalista párt vezetői előtt, valami csoda folytán, egy csapásra elveszítik neoliberalizmusukat, kidobják életükből zsidó testvérpártjukat, ugyanakkor pártjuk genetikailag zsidó tagjait is megszállja a Szentlélek, keresztények lesznek, hirtelen megvilágosodva belátják, hogy a kereszténység tartja egyben mindmáig a magyar nemzetet és országát, elfordulnak az EU kereszténységtagadásától, amivel saját kultúráját tagadta meg ez a szervetlen közösség, és egy csodás napon arra ébrednek, hogy az országnak több mint kétharmada, szinte egésze jobbikos.

Ha ez nem következik be, a Fidesz létének utolsó korszakát éli.

Gondolatkísérletként fel lehet tenni a kérdést, hogy vajon mi lenne a Jobbik ilyen arányú győzelme esetén, vagy a Fidesz pálfordulása következtében.

Ez az egyetlen olyan kérdés, amelyre pontos választ adhatunk. A keresztény magyar nemzet pártján belül szóra érdemes ellentétek nem alakulhatnának ki, és az ilyen arányú győzelem nem a Jobbik finalizációja lenne, hanem a pártoskodásé, a szüntelen pártütésé.

A magyarázat végtelenül egyszerű: amikor a keresztény magyar nemzet lesz úr a maga hazájában, és ismét világossá válnak az elmék, és bennük, valamint mindannyiunk szívében-lelkében a haza szeretete és gazdagítása közös lesz, nem lesz értelme a pártoskodásnak, hiszen a közös cél elérése nem egyes társadalmi csoportok érdekeként lesz jelen, hanem, miként őseinkben, többé nem cél, hanem állapot lesz.

Nem csodavárásról beszéltem. Nem is álmodoztam. Tudom, hogy likudkutyából nem lesz, nem is lehet szalonna, mert a sertés nem kóser.

Mindössze arra vágytam felhívni az olvasó figyelmét, hogy minden olyan társadalmi egység, amely nem a nemzetben szívódik fel, a maga természeténél fogva önmagában hordja széthullásának szükségszerűségét, a finalizációt.

Szitányi György

a Jobbik Oktatási és Kulturális Kabinetének tagja

barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
az ideális liberális szavazó
  2010-04-13 19:53:53, kedd
 
  az ideális liberális szavazó


...

liberális gyűlésen:
Engedjétek, hogy bemutassam az ideális MSZVDSZ (Még Szabadlábon Védekező Demokraták Szövetsége) szavazót , aki egyben a jövő Magyarország ideális állampolgára is. Régies szóhasználattal élve férj és feleségről van szó, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy mára már értelmét veszítette ez a két fogalom, úgy, mint a férfi - nő szavak is, de még köztünk is szép számban ülők miatt ezeket a fogalmakat vagyok kénytelen használni.
Tehát:
A ,,férj" született roma, vallásos buddhista, mostani nemi szervét nézve férfi, aki biológiailag ugyan nőnek született, de átoperáltatta magát.
A ,,feleség" egy Közel-Keleten született nő, aki viszont biológiailag férfinak született, de az ,,önkéntes kiherélési program" keretében először eunuch-há varázsolta magát a Jeruzsálemi klinikán, majd már Magyarországon a TB által támogatott ,,elsődleges nemi szervek átszabása program" keretében teljes értékű nő lett. Szükségtelenné vált és azóta jégben tartott nemi szervét felajánlotta az SZDSZ törzsszavazóinak.
Letelepedést két hete kértek, amit azonnal megkaptak, minden idemenekülő erdélyi magyar család által benyújtott kérvényt öt évvel megelőzve. Bár a nyelvet még nem értik, de azóta már gyermeket is igényeltek. Teljesen jogos kérésüket azonnal toleráltuk, így örökbefogadott gyermekük echte magyar származású, akit gondos szülőként nevelnek. Napközben ugyan nincsenek otthon, ezért a kis pólyást a NA-NE aktivistái gondozzák, hiszen egyikük (ismétlem, az idejétmúlt férfi - nő szavakat már nem használjuk) a Közép Európa Egyetemen tanul Soros külön ösztöndíjával és drogkutatással fog pénzt keresni egy liberális szponzorunk kémiai laborjában, míg másikuk óvónő egy budapesti óvodában, ahol a toleranciára és a nemek közötti különbségek elfelejtésére tanítja a kis magyar konzervatív nebulókat, meg arra, hogy a nemük könnyedén megváltoztatható, csak akarni kell. Esténként egy transzvesztíta bárban adnak elő akrobata számot, hogy harcoljanak a még őket körülvevő idegenkedés ellen.
Ez a család példa értékű lehetne mindenki számára.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2010.03 2010. április 2010.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 471
  • e Hét: 6223
  • e Hónap: 9968
  • e Év: 163464
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.