Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Megúszhatják a megvesztegetett
  2010-04-04 23:06:52, vasárnap
 
  Megúszhatják a megvesztegetett magyar kormánytagok is


Péntek, 2010. április 02., 21.59

Beismerte a Daimler autógyártó, hogy magyarországi kormánytagokat is megvesztegettek állami megrendelésekért cserébe.

A német autógyártó a Gyurcsány-kabinet ideje alatt kötötte azt a buszvásárlási szerződést, amelyért pénzt kaphattak a magyar politikusok - a pert indító amerikai külügyminisztérium szerint. A Daimler csütörtökön peren kívül egyezett meg az amerikai külüggyel: 185 millió dollár bírságot és kártérítést fizetnek, hogy az ügyészség eltekintsen a további vizsgálatoktól. A cégóriás és a megvesztegetett politikusok így elkerülhetik a felelősségre vonást.

Az amerikai igazságügyi minisztérium a tavaly életbe lépett korrupcióellenes törvényeknek köszönhetően fedte fel a Daimler csalásait. A német autógyártó 56 millió dollárt fizetett különböző állami vezetők zsebébe. A cég 22 ország, köztük Magyarország esetében ismerte el, hogy lefizette a kormányzati vezetőket. Hazánk illusztris társaságban van: olyan országok érintettek, mint Oroszország, Kína, Nigéria, vagy Szerbia.

A magyar kormány megkenésére 2005-ben különítettek el 333 ezer eurót (több, mint 80 millió forintot) buszmegrendelések reményében. Azonban nem minden országban pénzt osztottak. Volt, akit európai luxusutazással ösztönöztek az állami megrendelésre, de egy türkmén vezető például önéletrajzi könyvének német fordítását kapta 10 ezer példányban, aranydobozos díszcsomagolásban. A Daimler összesen 1 milliárd 900 millió dollár megrendeléshez jutott. Ebből 90 millió volt a profit. Peren kívül ennek a kétszeresét kell kifizetniük.

A Daimler rendkívül elégedett az amerikai igazságügyi minisztériummal kötött megállapodással. Lezártunk egy fejezetet, és mindent megteszünk, hogy ezután megfeleljünk minden szabályozásnak - mondta el Han Tjan, a Daimler Észak-Amerika szóvivője.

A következő 2 évben külön erre a célra létrehozott igazságügyi csoport tartja szemmel a Daimler minden tevékenységét. Stipichné Kozári Edina, a Mercedes Benz Hungary kommunikációs vezetője elmondta: ezen időszakban a társaságok nem szeghetik meg a külföldön elkövetett megvesztegetésekre vonatkozó törvény rendelkezéseit. Természetesen ez a magyarországi cégre is vonatkozik - tette hozzá.

A cég azért ment bele azonnal a peren kívüli egyezségbe, mert ha ügyészi vizsgálat kezdődik, vélhetően sokkal több szabálytalanságra derült volna fény. Így viszont megúszhatja a további felelősségre vonásokat az autógyártó, csakúgy, mint a megvesztegetett kormányzati vezetők.

(hírTV)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Ketrec zárja körül a demokrác
  2010-04-04 22:48:35, vasárnap
 
  "Ketrec zárja körül a demokráciát" - a Civil Mozgalom programja
[origo] 2010. 04. 04., 7:29

Istennel kezdődő alkotmány, közvetlenül választott köztársasági elnök, 200 fős parlament és 19 százalékos adó - a Civil Mozgalom választási programja olyan hosszú és olyan részletes, hogy lehetetlen eldönteni, hol vannak benne a hangsúlyok. Még a mozgalmat alapító Seres Mária is úgy véli, programjuk helyenként csapongó, néhol pedig saját bevallása szerint is viccesre sikerült. De az is biztos, hogy talán ebben van a legtöbb konkrétum az összes program közül.

Seres Mária"A mai világ a sátán világa, ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom jár. Csak egy igazi forradalom, a világ új forradalmi embersége söpörheti el ezt az átkozott, meghasonlott világot" - ezek a szavak nem az idei választási kampányban hangzottak el, hanem Schweidel József honvéd tábornok mondta 1849. október 6-án, Aradon. Az idézet most a népszavazási kezdeményezésével ismerté vált Seres Mária által alapított Civil Mozgalom (CM) választási programjának elején bukkan fel.

A CM irodalmi és történelmi idézetekkel, bibliai utalásokkal és latin szentenciákkal bőven megtűzdelt programja terjedelmében (pdf formátumban 205 oldal) csak az LMP hasonlóan hosszúra nyújtott programjához mérhető. Az "országépítőnek" nevezett választási program gyakorlatilag minden fontosabb témát lefed, a törvényalkotástól a honvédelmen keresztül a természetgyógyászatig, de az nem derül ki, hogy a rengeteg - például konkrét adókulcsokra is kitérő - rész közül melyek a hangsúlyosak. Seres Mária az [origo]-nak maga is azt mondta, programjuk még helyenként csapongó, néhol pedig saját bevallása szerint is viccesre sikerült.

Alkotmány, Istennel és Istvánnal

Az azonban kiderül, hogy szerzők rendkívül elégedetlenek a mai közállapotokkal. "Eljutottunk oda, hogy a ketrec zárja körül a demokráciát és benne főemlősök gesztikulálva csúfolódnak az őket eltartó közönségen. Köztük egyre többről derül ki, hogy nem főemlősök, hanem egyszerű bűnözők a Vuk nemzetségéből" - írják egy helyen a politikusokról és a korrupcióról. A problémák mindjárt azzal kezdődnek - írják a programban -, hogy az országnak nincs rendes alkotmánya, hiszen a mai alaptörvényt csak ideiglenesnek szánták. "1989-ben a kerekasztal lovagjai arra kaptak biankó csekket, hogy a demokrácia intézményeit lealapozzák" - írják.

A CM szerint az új országgyűlés első feladata, hogy egy új, demokratikus alkotmányt fogadjon el. Ebben az alkotmányban "Isten és István ezer éves hagyományai" - lennének az alappillérek. A parlament elképzelésük szerint legfeljebb 200 főből állna (de esetleg lehetne egy második kamara is). A képviselők visszahívhatók lennének, akik munkájukért "tisztességes bért" kapnának, ami után az általános szabályok szerint kellene adózniuk (a képviselők sajátos adózásáról itt olvashat). Közvádas ügyekben megszüntetnék a képviselők mentelmi jogát is.

A köztársasági elnököt 6 évre, közvetlenül választanák a szavazók a CM elképzelése szerint, az állam- és a kormányfő fizetését pedig a mindenkori minimálbér hússzorosában állapítanák meg (ez jelenleg 1,4 millió forint lenne). A minisztériumok nagy részét vidékre költöztetnék, ami szerintük az elektronikus közigazgatás bevezetése miatt nem jelentene problémát. A rendőrséget kivennék a kormány felügyelete alól, és egy "alkotmánybíróság típusú", független testület felügyeletére bírnák. A "haszontalan" fővárosi és a megyei szintet megszüntetnék, helyette kistérség (kerület) és a régió lennének a közigazgatási egységek.

Jog helyett igazság

A CM külön fejezetet szentel az igazságszolgáltatásnak, amelynek kulcseleme, hogy újra be kívánják vezetni a bírói felelősség fogalmát. Bár ezt nem írják le, elképzeléseik feltehetően a bírák és bírósági hivatalnokok felelősségéről szóló 1871-es törvényen alapulnak, amely szerint bírók anyagilag is felelősek azért a kárért, melyet kötelességük megszegésével okoznak. A program szerint eleve csak legalább 40 évesen, legalább 10 év gyakorlattal rendelkező jogászokat engednének bírónak, és egy idő után kötelező lenne felmenteni a sokat hibázó bírókat. A bírói felelősséget érintő ügyekben nem bíróság, hanem esküdtszék, vagy laikus választott bíróság ítélkezhetne.

Az igazságügyi fejezet tartalmaz néhány, a magyar gyakorlattól kifejezetten idegen elemet is. Bevezetnék például a "jogi igazság" fogalmát, amit közelebbről nem határoznak meg, csak azt írják, ennek elérése lenne az eljárások célja, hogy valóban igazságszolgáltatás és ne jogszolgáltatás legyen a bíróságokon. Engedélyeznék az angolszász jogrendszerben létező precedens ítéletek alkalmazását: az egyes ítéleteket a Legfelsőbb Bíróság emelné precedensi rangra. Amerikai mintára 4 évente közvetlenül választott kerületi ügyész kezébe adnák a vádhatóság vezetését, mert "a bűn üldözése társadalmi feladat".

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás

Vannak ötletei a Civil Mozgalomnak a bajba jutott lakáshitelesek megsegítésére is. A CM szerint 2012. december 31-ig fel kell függeszteni a hitel és a kamatok törlesztését is, ráadásul ezt a már felmondott hitelekre, visszamenőleg is alkalmazni kell. A hitelezők veszteségek ellensúlyozására az államnak fizetési garanciát kellene nyújtani, ennek fejében pedig az ingatlanokra állami jelzálogot jegyeznének be. Az elképzelés szerint a moratóriumot addig kellene fenntartani, amíg az adós nem jut megfelelő álláshoz. Ha pedig ez nem sikerül, bérlőként maradna az állami tulajdonba kerülő lakásban.

Felére csökkentett kiadások

"A munkához való jog biztosítása az állam felelőssége" - írják a program szerzői, akik a gyakorlatban ezt úgy oldanák meg, hogy "általános, országos közmunkaprogramot" szerveznének. Visszaállítanák az alkalmi munkavállalói könyvet (ez épp idén április 1-től szűnt meg), a foglalkoztatás növelése érdekében pedig csökkentenék a munkavállalók után fizetendő járulékokat. Az állami szolgáltatásokat azonban a közterhek megfizetéséhez kötnék, amivel szerintük az emberek érdekeltté válnának az adózásban.

A CM egységes, 19 százalékos személyi jövedelemadót vezetne be, és ennyi lenne a társasági adó is, a forgalmi adó 19, 9, illetve 0 százalékos lenne. Az országos adóhivatal által beszedett adó felét visszaadnák a kistérségeknek, ahonnan a befizetés származik. Radikálisan egyszerűsítenék az adórendszert, ennek érdekében azt ígérik: "az adóelőleg, az iparűzési-, a külön-, az elvárt-, a cégautó-adó, az EVA, a munkaadói-, a munkavállalói járulék és a szakképzési hozzájárulás értelmetlen fogalmát azonnal eltöröljük!" A párt szerint az adózás nem szociális kérdés, ezért megszüntetnék a kedvezményeket és kivételeket is.

A program még olyan, egyébként nem a kormány hatáskörébe tartozó kérdésekre is kitér, mint a forint árfolyama (ezért a Magyar Nemzeti Bank a felelős). "A gyenge forint a hazai gazdaság és a turizmusunk miatt előnyösebb" - jelentik ki kategorikusan a szerzők. Azt is megígérik, hogy megakadályozzák az állam és önkormányzatok eladósítását, egyensúlyt teremtenek a költségvetésben, és "kevesebb, mint felére" csökkentik az állam működési költségeit, például az állami pénzből történő pártfinanszírozás megszüntetésével.

Törvényesített hálapénz

"A társadalombiztosításnak (OEP és szervei) a végrehajtó hatalomtól függetlenségét, valódi betegbiztosítássá tételét valljuk" - áll a CM programjában, amely szerint az egészségügyi kasszát nem a kormány, hanem a parlament szakbizottsága felügyelné. Megjegyzik ugyanakkor, hogy a kassza bevételi oldalát a kiadásaihoz kívánják igazítani, vagyis az egészségügyi kiadások növekedését a járulékok növelésével kell kompenzálni.

A sürgősségi, életmentő beavatkozás mindenkinek alanyi jogon járna, de a felett társadalombiztosítási jogviszonyhoz, vagyis a munkáltatói és munkavállalói járulék befizetéshez kötnék. Az egészségügyi járulék a személyes jövedelmek után fix összegű lenne. A hálapénz kiváltására is van ötlete a CM-nek: a programírók szerint "társadalmunkban elfogadott, hogy az orvosnak fizetni kell", ezért a TB-befizetésekből eleve 10 százalékot az embereknél hagynának, viszont minden ellátás értékének 10 százalékát a betegnek kellene fizetni, aminek fedezésére persze lehetne kiegészítő biztosítást is kötni.

"A nyugdíjjárulék a személyes jövedelmek után 19 százalékos lesz" - jelentik ki kategorikusan a program szerzői. A CM a nyugdíjkassza felett is megszüntetné a kormány befolyását, egy független szervezet vezetője tartozna érte egyszemélyi felelősséggel. A nyugdíjkassza önállóan gazdálkodhatna, pénzének egy részét szabadon befektethetné (például bérlakásépítésbe). A Civil Mozgalom a nyugdíjbiztosítást 2050-ig folyamatosan alakítaná át: a munkavállalók befizetéseit naprakész folyószámlán vezetnék, de minimálisan 30 év munkaviszony után lehetne nyugdíjba vonulni, de az oktatásban töltött idő nem számítana. Érdekes javaslat, hogy az idős embereknek ingyenes közétkeztetés, illetve internetelérés járna.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Húsvéti ajándék a Mazsihisztő
  2010-04-04 22:33:59, vasárnap
 
 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Húsvéti ajándék a Mazsihisztől

2010. április 03. 22:44 Falusy Márton - HunHír.Hu

Aki például vitatja a bűvös hatmilliós számot - az milyen szabadságjogot sért meg? Tessék egyszer már ezt megmagyarázni nekem - mondjuk valamelyik sabbatkor, hogy stílszerű legyek.

Nagycsütörtökön jelent meg a Népszavában Kondorosi Ferenc "Kinek üzen az államfői szignó?" című írása. A cím arra utal, hogy a "holocaust"-törvényt Sólyom László az előzetes várakozásokkal ellentétben aláírta, s ezzel üzent is ennek-annak. Másnap a Mazsihisz honlapja is átvette az írást, de új címmel látta el miheztartás végett: "Április 10-én hatályba lép a holokauszttagadás büntethetőségéről szóló törvény". Még ma is ez a vezető anyag a zsidó szervezet honlapján. Értjük ezt a szép húsvéti üzenetet: a választás előtti napon új korszak kezdődik a Mazsihisz szerint. Én azért ebben nem lennék oly' biztos.

Kondorosi Ferenc szerint az államfői szignó elsősorban a társadalomnak üzeni, hogy az ún. "holocaust" tagadása bűntett. Másodsorban üzenet az Alkotmánybíróságnak: a Sólyom László által aláírt Mesterházy-féle "holocaust"-törvény nem alkotmányellenes.

A szerző szerint örvendetes, hogy az elnök revideálta az álláspontját. Bizony, nagy - külső! - nyomásnak volt kitéve az elnök, és ennek sajnos nem tudott ellenállni. Én magamban, csöndben már elbúcsúztam Sólyom Lászlótól, nem tekintem többé elnökömnek. Nem azért, mintha ún. "holocaust"-tagadó lennék - idáig el sem tudok jutni, mert engem ez az egész "holocaust" eleve nem érdekel, unalmas és gusztustalan, hogy minden áldott nap egy vagy több darab "holocaust"-ba botlik az ember, ha híreket hallgat, ha a sajtót olvassa. A történelem nem a második világháborúval kezdődött s nem is azzal ért véget, ezért a rituális "holocaust"-megemlékezések, s a "holocaust"-vallás különböző giccses szertartásai számomra rettenetesen taszítóak.

Tehát Sólyom elnök revideálta az álláspontját, ez pedig - a szerző szerint -"üzenet azoknak a politikus uraknak, akik képtelenek olykor önkritikát gyakorolni". Világos a képlet: a szerző oldalán áll az igazság, aki ezzel nem ért egyet, az eleve hazugságban él, s ráadásul képtelen az önkritikára. Kondorosi úr a "holocaust"-dogmatika embere, még jó, hogy manapság nem vetnek máglyára embereket, mert ő bizonyára ezt a gyakorlatot is üdvözölné.

Na de nemcsak az önkritikára képtelen politikus urakkal van baja a szerzőnek. Az alkotmánybíróság is megkapja a magáét. Azért, mert 1992 óta (mellesleg akkor éppen Sólyom volt a taláros testület elnöke) tévesen értelmezi az alkotmányt, hiszen a véleménynyilvánítás szabadságának határait túl tágan szabja meg. A szerző ezt írja az Alkotmánybíróságról: "A testület tizennyolc éve nem hajlandó érdemben felülvizsgálni a rendszerváltás után közvetlenül lefektetett, de azóta meghaladottá és itt-ott anakronisztikussá vált érvrendszerét. Sólyom után az alkotmánybíráknak is be kellene látniuk, hogy a társadalmi valóság nem az Alkotmánybíróság kilencvenes évek elején elképzelt feltevésének megfelelően alakult." Magyarán: a szerző finoman megfenyegeti a taláros testület tagjait, nehogy arra vetemedjenek, hogy megsemmisítik a Sólyom által aláírt Mesterházy-féle törvényt, a "lex holocaust"-ot. S nehogy kövessék az eddigi gyakorlatot, amely a vélemény és szólás szabadságán alapult. A szerző félreérthetetlenül fogalmaz: a taláros testület eddig alkalmazott érvrendszere túlhaladott, sőt több ponton is anakronisztikus. Hogy miért is? Mert eljött a szép, új világ. A "holocaust"-vallás kora. Egy új inkvizíció korszakába léptünk - Mesterházy és Sólyom hathatós közreműködésével.

A szerző szerint azért kell büntetni az ún. "holocaust"-tagadást, mert a "tagadók" szólásszabadságukra hivatkozva megsértik mások szabadságjogait. Ezzel a "megállapítással" az a baj, hogy túlhaladott, s nem itt-ott, hanem teljes egészében anakronisztikus. Aki például vitatja a bűvös hatmilliós számot - az milyen szabadságjogot sért meg? Tessék egyszer már ezt megmagyarázni nekem - mondjuk valamelyik sabbatkor, hogy stílszerű legyek.

A Népszava cikke - mint írtam - nagypénteken, délután négy óra ötven perckor került fel a Mazsihisz honlapjára. A hagyomány szerint Jézus délután három óra körül halt meg a keresztfán, amikor már három órája nagy sötétség borította be a földet. A Mazsihisz - Népszavától átvett - sötét üzenete méltó a szervezet eddigi munkásságához. Az államfői szignóval ellátott "hóhértörvény" ugyanis csak egy célt szolgál: mindenkit elnémítani, aki az utóbbi évtizedekben kiépülő "holocaust"-vallást, no meg persze a rasszista Izrael államot bírálni merészeli. Az említett cikk szerzője azzal fejezi be anakronisztikus érvekre épülő írását, hogy - a "holocaust"-törvény ellen benyújtott kifogások vizsgálatakor - az Alkotmánybíróságnak "újra szembe kell néznie a kérdéssel, és meg kell válaszolnia". Reméljük, ez meg is történik. S a taláros urak a kukába dobják ezt a buta, gyalázatos törvényt. Ugyanis ott a helye. Még akkor is, ha nagypénteki ajándékként a Mazsihisz most mást üzent nekünk. Az ún. "holocaust"-valláson kívül rekedt magyaroknak. Mi ugyanis tudjuk: Jézus által a sötétséget legyőzte a fény. Véglegesen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jézust a zsidók ölték meg
  2010-04-04 22:30:35, vasárnap
 
 
Jézust a zsidók ölték meg

2010. április 02. - 20:30

Jézus működése alatt számtalanszor került a zsidók kereszttüzébe. Hatalmas isteni bölcsessége minden esetben megmentette attól, hogy kezet emelhessenek rá, mielőtt bevégzi feladatát. Az egyházi helytelen hittanoktatás azonban mit tanít Jézus haláláról? Azt, hogy Jézust az emberi gonoszság ölte meg. Ez nem igaz. Jézust a zsidók ölték meg.

Nem kívánok azzal foglalkozni, hogy Jézus zsidó volt-e, vagy nem. Sem azzal, hogy tanításának megkezdése előtt kitől, hol, mit tanult. Egyszerűen csak a halálának körülményeivel.

A zsidók bizalma abban, hogy megváltójuk eljövetele meghozza számukra az áhított világuralmat, és végre bosszút állhatnak mindenkin és mindenhol a világban, minden vélt, vagy valós sérelmükért, pillanatok alatt szertefoszlott. Jézus bevonul Jeruzsálembe, pálmaágakat szórnak lába elé, és úgy köszöntik, mint nagy királyt. Két nap elég volt, hogy a zsidók rájöjjenek, a várt világuralom elmarad. Jézus nem vonult sem a zsidó vezetők elé, hogy átvegye helyüket, nem művelt csodákat, hogy az összes római egy pillanat alatt meghaljon, és kezdetét vegye a világuralmi folyamat, csodákon, varázslatokon keresztül.

Jézus millió csodás dolgot művelt a zsidók között. Ezt még a zsidók sem tagadják. Ők, hogy mentsék bűnüket, azt állítják, hogy az ördög által művelt csodákat. Ez a gondolat defektes, ugyanis ha ördögtől vezérelt lett volna, akkor a várt csodás világuralom sem marad el, mivel az ördög az ember feletti uralomra törekszik. Az Isten nem uralkodik, hanem együtt létezik az emberrel, gyermekeit szereti, segíti. Tehát a zsidó logika alapvetően ellentmondás.

Jézus rengeteg jótéteménnyel, csodával, tanítással bizonyította, ki ő. Mire szólította fel Jézus az embereket? Arra, hogy szeressen, dolgozzon, szerény legyen. Kell ez a zsidóknak? Olyan tulajdonságok ezek, melyek a kiválasztottság érzésével, a felsőbbrendűség átkának érzésével megátkozott zsidóság soha nem fog elfogadni. Ahhoz gyökeresen kellene megváltoznia. Majdnem annyira, mintha azt mondanánk egy négernek, fehéredj ki!

Egy pillanat alatt a zsidó csalatkozás Jézus életére tör. Nem a rómaiak, vagy az egyiptomiak, sem más nép nem csalatkozott, pedig sok földről jöttek hallgatni Jézust. Csak a zsidók.

Ezzel a zsidók nagyon is jól tisztában vannak a mai napig. VÉRE RAJTUNK ÉS A MI FIAINKON! Ezt kiabálták, ami annyit tesz, tisztában voltak vele, kit akarnak megölni. Nagyon is tisztában voltak vele. Pilátus igyekszik kitérni Jézus elítélése elől. Mossa kezeit, ő viszont azt jelenti ki, én nem vagyok bűnös ennek az embernek az elítélésében. És utána átadja Jézust a zsidóknak! Ez egy elfeledett, elhallgatott momentum, de nagyon fontos. A zsidók ölik meg!

Az egyház elferdülésének, hazugságba süllyedésének az egyik jele, a zsidók mentegetése hatalmas bűnük alól. Ugyanis ekkor, az ószövetségi zsidóság kifejezte az Igazság Istenével való szembehelyezkedését, és ezzel a sátán helytartóságának felvállalását. Az egyház pedig őket mentegeti, az emberiség nyakába akarván varrni, ezt a hatalmas bűnt.

Ezzel a kézzelfogható bizonyítékkal tisztában kell lenni azoknak, akik a harcot szellemi szinten akarják felvállalni, kivel is állunk szemben. A nagypéntek Jézus halálának emléknapja, küldetésének vége, mely átvezet a feltámadásba, ennek a misztériumnak emlékezete.

A szellemi síkon harcoló emberek sokféleképpen fogalmazhatják meg álláspontjuk alapjait, hátterét. A katolikus vallásos embernek a nagypéntek üzenete, a feltámadás eljövetele, az áldozat és áldozatvállalás értelme, valamint a zsidó (sátáni) hovatartozás kinyilatkoztatása.

Gyártó István - Jövőnk.info



*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
nem mi vagyunk az egyetlenek
  2010-04-04 20:30:03, vasárnap
 
  nem mi vagyunk az egyetlenek


Örömmel közölhetem veletek hogy a litvánok is hosszasan és részletesen szerepelnek az angol sajtóban, természetesen mert ők is náci-fasiszták. Az apropost egy 1,000 fős Waffen-SS felvonulás adta az angolszász barmoknak akik azonnal nekiestek a ,,neofasiszta" litvánoknak. Persze nem véletlen hogy ennyi szót pazarolnak rájuk mert a litván és egyéb európai ,,szélsőjobbal" paktumra lépett a brit konzervativ párt. (nem úgy mint nálunk a ,,polgári párt"!!) A cionista sajtó ezt nehezen viseli el!!

Nagyon örvendetes olvasni hogy a Rigai demonstrálók ,, Juden raus"-ot kiabáltak meg azt hogy ,,zsidók ez a mi földünk nem a tietek". Természetesen az EU és a NATO azonnal betojt és elítélgették a litván parlamentet mely nem volt hajlandó beavatkozni a felvonulásba! Nem rendelték ki a rendőröket sem mint ahogy az nálunk szokásos, nem kezdtek parlamenti mocskolódásba sem!! Na de ilyet!!!!

Akit érdekel, az alábbi linken elolvashatja az eredeti szöveget

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2010/apr/03/baltic-far-right-eu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2010.03 2010. április 2010.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 904
  • e Hét: 4668
  • e Hónap: 8413
  • e Év: 161909
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.