Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Oszkóval bratyizott Varga Mihá
  2010-04-05 21:48:51, hétfő
 
  2010-04-05. 19:53


Nagykoalíció a pénzügyérek között: Oszkóval bratyizott Varga Mihály

A kampány egyik - vélhetően nem utolsó álságos fejezetét nézhetik meg a kedves választók az alábbi felvételen.
Varga Mihály nem mást hívott meg egy vállalkozói fórumra, mint Oszkó Pétert, a szocionista kormány pénzügyérét. Mindezek tetejébe a Jobbik retorikáját felhasználva bírálják a multikat, miközben mindketten tudják, hogy semmit nem fognak tenni a kritizált jelenség ellen. Ha rajtuk múlik...

http://www.youtube.com/watch?v=fQmEy2XUSro&feature=player_embedded


http://kuruc.info/r/52/57729/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ÉRZIK A VESZTÜKET a kormosok
  2010-04-05 21:43:07, hétfő
 
  A Jobbik plakátja miatt balhéztak a kormosok

Sellyén, a művelődési ház melletti pizzéria tulajdonosa vállalta, hogy az étteremben kiteszi a Jobbik és az egyéni jelölt plakátját a választási kampány időszakában.
Pénteken este egy négyfős cigány társaság megvárta a zárórát a helyi vendéglő előtt, majd a hazafelé tartó felszolgálókra támadtak. A csaknem ütés-váltásba torkollott szópárbajban a felszolgálókon számon kérték, hogy miért tették ki a Jobbik szóróanyagát és miért engedik be a jobbikosokat az étterembe, majd nyomdafestéket nem tűrő rágalmazásba kezdtek, és életveszélyesen megfenyegették őket.
A Jobbik sellyei szervezete elítéli a szimpatizánsok megtámadását és felhívja a szavazópolgárok figyelmét, hogy az április 11-ei választás tétje nem kisebb, minthogy lesz-e rend és közbiztonság az Ormánságban, az országban, avagy sem. A Jobbik már eddig is bebizonyította, hogy meri vállalni a valós problémák megoldását, s egy sikeres szavazás esetén a közbiztonság helyreállításáért mindent el fog követni.
A sellyei és siklósi kistérségben az MSZP jelöltje Bódi Gusztival szórakoztatta a cigány lakosságot, s a tét április 11-én nem kisebb, minthogy Bódi Guszti rajongói, vagy a Jobbik szavazói lesznek e többen az urnánál?
A Jobbik sellyei szervezete

(Kuruc.info)
http://kuruc.info/r/52/57721/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egymást lelőhették volna:)))
  2010-04-05 17:09:15, hétfő
 
 
Fegyverek a kocsiban - leszámolásra készültek Hatvanban
2010. április 5. 09:56
Hatvan |

Nem volt hiábavaló a fokozott ellenőrzés tegnap Hatvanban. Lőfegyvereket, közbiztonságra veszélyes eszközöket találtak egy autóban. Két embert előállítottak, egyet őrizetbe vettek.

Két család készül leszámolásra - ez az információ jutott el a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra. Ezért rendelt el fokozott ellenőrzést vasárnap Hatvanban dr. Juhász István főkapitány. Az akció sikeresnek mondható, hiszen a Készenléti Rendőrséggel együtt, mintegy 100 egyenruhás minden Hatvanba vezető utat átvizsgált, aminek meg is lett az eredménye: az ellenőrzés során egy autóban több lőfegyvert és közbiztonságra veszélyes eszközöket találtak. A gépkocsi átvizsgálása után házkutatást tartottak a rendőrök, ahol további lőfegyvereket találtak.



Az egyenruhások végül 2 főt állítottak elő, egy főt pedig őrizetbe vettek. Az előzetes letartóztatásba helyezését már előterjesztette a Hatvani Rendőrkapitányság, s visszaélés lőfegyverrel bűncselekmény miatt indítottak büntetőeljárást - tudtuk meg Kocsis Irén Mária r. alezredestől, a megyei rendőrfőkapitányság sajtóügyeletesétől.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feltámadás
  2010-04-05 13:55:29, hétfő
 
  Feltámadás


Feltámadás

A hét első napján hajnalban "nagy földindulás támadt, mert az úr angyala leszállt a mennyből, és odalépve elhengerítette a követ a sír szájáról. ...Tekintete olyan volt, mint a villámlás és ruhája fehér, mint a hó. Az őrizők félelmükben megrettentek és halálra sápadtak. ...Az őrségből néhányan bementek a városba, és jelentették a főpapoknak mindazt, ami történt. Azok összegyűltek a vénekkel együtt, tanácsot tartottak, és pénzt adtak a katonáknak, hogy azt mondják: az ő tanítványai éjjel odajöttek és ellopták, amikor mi elaludtunk. Azok pedig elvették a pénzt, és azt tették, amit kértek tőlük." (Mt. 28:2-4, 11-15)
Az asszonyok hajnalban indultak más-más irányból, hogy uruk testét megkenjék. Mária Magdaléna érkezett elsőnek. Látta, hogy a sír üres. Elsietett a tanítványokhoz, hogy közölje velük azt, amit látott. Közben megérkezett a többi asszony is. "Bementek a sírboltba, egy ifjút láttak ülni jobbfelől, fehér ruhába öltözve és megijedtek. Ő ezt mondta nékik:
- Ne féljetek! Ha a názáreti Jézust keresitek, akit keresztre feszítettek, nincs itt, feltámadt! Íme, itt a hely, ahova helyezték. De menjetek el, mondjátok meg tanítványainak és Péternek, hogy előttük megy Galileába" (Mk. 16:6-7). Egy másik angyal is megjelent előttük (Lk. 24:5-7), és megerősítette az előbbieket. Az asszonyok elsiettek, hogy hírt vigyenek a tanítványoknak. Ezalatt Péter és János, Mária Magdaléna szavaira a sírhoz futottak, és saját szemükkel győződtek meg az elmondottakról. Jézus testének a helyén lepedők és egy kendő volt összehajtva. "És a keszkenő, amely az ő fején volt, nem volt együtt a lepedőkkel, hanem külön összegöngyölítve egy helyen" (Jn. 20:7). je(7); "Az Üdvözítő keze volt az, mely a lepedők mindegyikét összehajtogatta, és helyére tette. Jézus szemében, aki a csillagokat éppúgy vezérli, mint a parányi atomokat, semmi sincs, ami nem fontos. Rendet és tökéletességet láthatunk minden munkájában." (Jézus élete, 696. o.) A kép hátterében balra a keresztről való levételt, jobbról a halott Krisztus megkenésére érkező asszonyokat figyelhetjük meg. A középtérben a feltámadt Megváltót láthatjuk, aki úrrá lett a halál felett. A sírt őrző katonák némelyike még alszik, mások riadt döbbenettel eszmélnek a csodára.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A csalók föbejárata
  2010-04-05 13:51:43, hétfő
 
  A látszat csal. Isten ma is a régi. Te hagytad őt el, te s a többiek, s míg vissza nem zarándokoltok Hozzá, s a múlt hibáit le nem törlitek: magyar földön nem lesz új Magyarország. Gaz és szemét nem terem nemzetet! S a gyűlöletet nem mossa le semmi, csak az összetartó igaz szeretet. (Wass Albert)




A csalók föbejárata

2010. Április 01., csütörtök - 14:33

K Ö Z L E M É N Y

A Jobbik megdöbbentőnek és egyben felháborítónak tartja, hogy a közelmúltban Magyarországon ismét (immár dokumentumokkal is bizonyítható módon) választási csalásra irányuló közvetlen előkészületek történtek, ráadásul minderre egy volt belügyi dolgozók által alapított, nemzetbiztonsági felügyelet alatt álló cég környezetében került sor. Az ügyben ezidáig kiszivárgott sajtóinformációk ellenére a szocialista kormányzat mély hallgatásba burkolózott.


Az Idom 2000 Zrt. immár hosszú ideje végez a magyar állam számára nemzetbiztonsági felügyeletet igénylő szoftverfejlesztői tevékenységet, így egyebek mellett a 2006-os és 2010-es választási rendszer jegyzékkészítő programjainak fejlesztésére is ez a cég kapott állami megbízást. Feltűnő, hogy a céget a döntéshozók mennyire tartósan be akarták betonozni ebben a jól fizető és a választások tisztaságának szempontjából kulcsfontosságúnak mondható feladatkörbe, ugyanis mindennemű kritika nélkül tudomá sul vették, hogy a cég zárt forráskódú szoftvert alkalmaz, azaz ha egyszer megbízták a feladat elvégzésével, akkor a későbbiekben a szerzői jogokra való hivatkozással már csak ugyanez a cég, azaz a forráskód tulajdonosa végezheti a szoftverrel kapcsolatos összes feladatot. Érdemes megnéznünk, mit tartalmaz ebben az ügyben a Jobbik programja:

,,Az e-közigazgatásban és az e-közszolgáltatásokban meg kell törni a jól ismert monopolhelyzetet. Más - részben európai uniós - országok sikeres gyakorlatának tapasztalatai alapján minél szélesebb körben kell támogatni a nyílt forráskódú szoftverek (OSS) használatát, ami nem csak jelentős költségmegtakarítást tesz lehetővé, hanem megszünteti a monopolhelyzetű szolgáltató zsarolási potenciálját, valamint tág teret enged a magyar informatikai szakemberek, vállalkozások szakmai érvényesülésének."

A választási rendszer működését biztosító program forráskódjának tulajdonosa, a nemzetbiztonsági felü gyelet alatt álló Idom 2000 Zrt. furcsa piaci manőverekbe kezdett: a 2004 február 2-án alapított építőipari céggel, az É.B.SZ.K. Építőipari és Szolgáltató Kft.-vel épített ki szoros üzleti kapcsolatot. A személyi összefüggések nyilvánvalóak: Kovács Zoltán, az Idom 2000 Zrt. volt tulajdonosának veje, Vódli Ferenc volt ekkor az É.B.SZ.K. Építőipari és Szolgáltató Kft. tulajdonosa. Bár a rokoni kapcsolatok a legritkább esetben képesek biztosítani egy építőipari cégnél a több százmillió forint kifizetését megalapozó informatikai szakértelmet, az építőipari cég komoly szoftverfejlesztési munkákra irányuló megbízások egész sorát nyerte el az Idom 2000 Zrt.-től. A birtokunkba került APEH büntető feljelentés tanúbizonysága szerint az É.B.SZ.K. Kft. részére több mint 545 millió forint kifizetésére került sor. Érdekességképpen jegyezzük meg: az APEH kimutatása szerint a vizsgált időszakban 1,228 milliárd Ft-ot vettek fel készpénzben a cég bankszámlájáról.

Ennél is érdekeseb b azonban a két cég között köttetett, szintén a birtokunkba került vállalkozói szerződés szerzői és felhasználási jogokat szabályozó része: a szoftverrendszerek forráskódja, tárgykódja, programjai és annak részletei, moduljai, szoftverdokumentációi az építőipari cég tulajdonába kerültek, míg a megrendelő Idom 2000 Zrt.-t csak a vagyoni jogosultság illeti meg. Az ügyben újabb fordulat állt be, amikor az APEH 2008. július 2-án értesítette az É.B.SZ.K. Kft-t az adóellenőrzés július 8-án történő megkezdéséről. A Cégbírósághoz július 9-én változásbejegyzési kérelem érkezett, mely szerint Bhasil Mohamed, marokkói állampolgár lett a cég (és a szoftverek forráskódjának) új tulajdonosa. A cégbíróság a változást 2008. július 29-én bejegyezte, majd augusztus 21-én közzétette.

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Idegenrendészeti Hatósági Osztálya és a Közigazgatási és Elektronikus Szolgáltatások Központi Hivatala Hatósági és Felügyeleti Osztálya az APEH megkeresésére kö zölte: Bhasil Mohammed sem az idegenrendészeti nyilvántartásban, sem a személyi adat- és lakcímnyilvántartásban nem szerepel. Bhasil Mohammed soha nem járt a schengeni övezetben, így hazánkban sem, ennek ellenére az É.B.SZ.K. Kft. tulajdonosaként jelenleg ő a 2010-es választási rendszer forráskódjának tulajdonosa.

A Nemzetbiztonsági Hivatal furcsamód nem aggódik azon, hogy a magyar választási rendszer forráskódjának tulajdonosa egy olyan külföldi állampolgár, aki még soha nem járt Magyarországon. Nem tudunk olyan nemzetbiztonsági, vagy a külföldön illetékes Információs Hivatal által elvégzett vizsgálatról sem, amely az új tulajdonos személyének feltérképezésére, nemzetbiztonsági átvilágítására irányult volna. A szocialista kormányzat szintén nyugodt, a pártok részére nyújtott tájékoztatón mosolyogva nyugtatják meg az aggódókat: nincs a választási rendszer körül semmi gond, igaz, a forráskód jelenlegi tulajdonosáról gyakorlatilag semmit nem tudunk, sőt, a birtokába került sok egyéb mellett az okmányirodai rendszerek forráskódja is...

A választási eredmények manipulációját lehetővé tevő választási csalás kiküszöbölésére a Jobbik számára egyetlen esély kínálkozik: minden egyes szavazókörbe delegálnunk kell egy-egy aktivistát. Ennek megfelelően egy alternatív szavazatösszesítő rendszert állítunk fel és mi magunk is figyelemmel fogjuk kísérni a szavazások hivatalos eredményét, hogy ezáltal is megóvjuk a 2010-es magyarországi választások tisztaságát.

Volner János
a Jobbik Rendvédelmi Kabinetjének elnöke


http://66.7.214.212/~karsay/index.php?option=com_content&view=article&id= 193:a-csalok-foebejarata&catid=66:fehergalleros-csalas&Itemid=81
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincsen hatalmatok felettünk
  2010-04-05 13:48:36, hétfő
 
  Nincsen hatalmatok felettünk

2010. április 3., szombat - 07:18


Jöttetek azzal, hogy nácik vagyunk, mert cigánybűnözésről merünk beszélni. És azt hittétek, hogy ez hatni fog. Náci - mondtátok jelentőségteljes arckifejezéssel. Náci. Fasiszta. Szélsőséges. Nyilas. Szálasista. Eszesz. Ezeket a kifejezéseket mantráztátok, és azt hittétek, sokszor elmondva majd csak megül a választópolgár agyában. És akkor a választópolgár majd elborzad.

Azután, ti szerencsétlen, valóságtól fényévre élő senkiháziak, riadtan pislogva konstatáltátok, hogy Manyi néni nem vevő az ótvar, hazug dumátokra. Mert Manyi néni egy Borsod megyei faluban él, és hetente törnek be hozzá a falubeli cigányok. Még sűrűbben pislogva tapasztaltátok, hogy Manyi néni rokonszenvez a Magyar Gárdával. És végre, a kampányfinisben rájöttetek, hogy Manyi nénit abszolút nem érdekli, ki védi meg a tyúkját, az uborkáját, a testi épségét, az életét, csak védje meg végre valaki. Manyi néninek már nem jelentenek semmit olyan fogalmak, mint náci, nyilas meg szélsőséges, és Szálasira is csak halványan emlékszik. Kicsi lány volt még akkoriban...

Szóval, a rózsadombi ihletésű, komoly pofával és jelentőségteljesen előadott riogatás nem jött be. És akkor kitaláltátok, hogy lehet más a politika. Hagyjuk a régi kliséket! Emberségükben, tisztességükben gyalázzuk meg a rohadt jobbikosokat! Állítsuk be őket olyan szerepbe, amitől az egyszeri kisembernek is kifordul a gyomra. Vádoljuk meg őket azzal, hogy házasságtörők, tolvajok, maffiózók, adócsalók, egyszóval írjuk le olyanoknak a seggfejeket (copyright by Bayer Zsolt), hogy a karakterisztika felfestése után forduljon el tőlük minden, magára valamit is adó honpolgár.

Nem fog sikerülni. És tudjátok, miért nem? Mert a jobbikos jelöltek járják a körzetüket, és találkoznak a választóikkal. A jobbikos jelölteket meg lehet érinteni. Meg lehet őket nézni közelről. Fel lehet nekik tenni kérdéseket, és ők válaszolnak is rá. El lehet beszélgetni velük bármiről. Mint az egyszeri emberrel. Merthogy a jobbikos jelöltek ilyenek. Közülünk valók, nem a valóságtól távol élő idióták. Egyszerű emberek, akik kényszerből lettek "politikusok", mert már nem bírták tovább nézni, ami a hazájukban folyik. Kezükbe vették a demokráciát, és ezt az üres fogalmat megtöltötték tartalommal és értékkel.

Riadjatok meg, aztán gyertek el, és tájékoztassátok az itteni választókat, hogy a jelöltjük egy ázalag! Hamisítsatok levelezést, ami feltárja, miről cserélt eszmét a Jobbik helyi embere és Kiszel Tünde! Hozzatok számlákat, amik arról tanúskodnak, hogy az MSZP-től lopott pénzét a Fidesznek akarta adni kétezeregyben, mert ugyanabban a polgári körben volt tag, mint Korda Gyuri. Tegyetek közzé fotókat, amiken szerelmet vall egy kétpúpú tevének az állatkertben, megcsalva ezzel az otthon hagyott birkáját, és meséljétek el, miért nem egyeztethető össze mindez azzal, amit a Jobbik a mezőgazdasági programjában deklarál. Továbbá süssétek rá, hogy pedofil, kannibál és vámpír.

Szerencsétlenek... Hát nem értitek, hogy nem fog sikerülni? Az emberek az "egy közülünk" érzéssel fognak a jelöltjeinkre voksolni, és hidegen hagyja őket mindaz, amiket összehazudoztok róluk. Pont úgy, mint ahogy kijelentitek, miszerint cigánybűnözés nem létezik, Manyi néni meg behúzza az ikszet mellénk, mert ugyan nem rasszista, nem kirekesztő és nem fajgyűlölő, de élni és boldogulni szeretne, a rózsadombi ihletésű ködösítéseitekből pedig már tökéletesen elege van.

Valóság mellett élő idióták! A szebb jövő elkezdődött. Felemeltük a fejünket. Az igazság a miénk, mert nemcsak kimondani merjük, hanem tenni is akarunk érte. És ma már olyan sokan vagyunk, hogy nem lehet minket megakadályozni ebbéli törekvésünkben.

Vissza fogjuk venni az országunkat, a nemzet, a haza és az isteni örök igazság nevében. Már nincsen hatalmatok felettünk.

* Szebb Jenő blogja

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vigyázó szemetek Horn Gyulára
  2010-04-05 13:34:22, hétfő
 
  Vigyázó szemetek Horn Gyulára vessétek!
2010. április 5. 04:35:40

Jó régen volt már. Annak idején is választások előtt álltunk. 1994-et írtunk, és a politikai palettán helyet foglaló összes párt Horn Gyula elvtársat gyalázta. Mindennel megtalálták. A háromhatvanas kenyér illúziójától kezdve a pufajkás múltig, egyszerűen mindennel. Nem lehetett úgy kinyitni egy újságot, nem lehetett úgy bekapcsolni a tévét, hogy ne essen ki belőle legalább ötven darab apró kis horngyuszi.

És mi lett a vége? Horngyusziék megnyerték a választásokat. Egyedül. Nem kellett nekik az SZDSZ, a szadeszosok csak azért mentek kormányra, azért léptek koalícióra (Magyar Bálint: Mi aztán soha!), mert a hátuk mögött álló pénzemberek azt mondták: "Na nehogy már! Mit finnyáskodtok itt mindenféle ideológiai alapon? Még hogy ti rendszerváltók? Hát ki nem tesz rá nagy ívben? El ne képzeljétek már, hogy amit belefeccöltünk a kampányotokba, azt nem fogjuk tízszeres áron kivenni kormányzati megrendelések formájában!"

És akkor Magyar "Énsohanem" Bálint és a többiek lefeküdtek az MSZP-nek.

De most nem is erről van szó. Hanem a mocskolódásról. Amelyik visszaütött. És a pufajkás Horn Gyula Magyarország miniszterelnöke lehetett.

Kampányemberek! Nap nap után beletolhattok az arcomba egy-egy újabb jobbikos "botrányt", már rég nem hat meg. Túl "jól" csináltátok. Immunissá váltam rá. És már nem hiszek nektek. Jöttetek mindenféle magánéleti levelezéssel, melegfelvonulással, virslipénisszel, önzetlen bankrablóval, vörös pénzekkel, orosz maffiával, meg a jó ég tudja, még mivel. Nem hiszek már nektek. A hátralévő egy hétben nem is akarok hallani rólatok.

Merthogy egyetlen egy dologgal nem jöttetek még elő. Nem meséltétek el, miért nem jó a Jobbik választási programja.

Hiteles lett volna bármi, amit mondtok, ha megpróbáljátok a cselekvési terv mentén elmagyarázni. Hogy mit kell, mit lehet, mit nem szabad és mit kötelező megcsinálni. De ilyenről egy árva szót nem vakkantottatok. Ilyesmiről egyedül a jobbikos jelölt beszélt. Ő kiállt elénk, és elmondta, mit kell, mit lehet, mit nem szabad és mit kötelező megcsinálni.

Ha a Jobbik tényleg egy olyan ördögtőlvaló, megsemmisítendő szégyenpárt, akkor öt perc alatt le lehet mosni egy demokratikus vitában, nem igaz? Most meg mit hallok? Orbántól kezdve Bokrosig a Jobbik programját kezdte el szajkózni minden előretolt ember...

Akkor most mi van? A Jobbik lemosandó, de a programját azért ellopjuk? A Jobbik kiirtandó? És a mögötte álló százezrek? Velük mi lesz? Őket is ki kellene irtani?

Horn Gyula 1994. tavaszán megnyerte a választást. Előtte különbeket mondtak róla, mint ma a jobbikosokról. És ezzel még csak véletlenül sem akarok párhuzamot vonni egy pufajkás és a Nemzet Becsülete között. Csak azt akarom közölni, hogy ma már épp az ellenkező hatást kelti minden mocskolódás. Tehát: CSINÁLJÁTOK! HAJRÁ!

A Fidesz a legutóbbi választásokon, 2002-ben és 2006-ban is szarvashibákat követett el, amik miatt kiesett a kezükből a biztos győzelem. Hát legyen! Három a magyar igazság! Csináljátok meg most is! Mocskolódjatok, bulvárkodjatok, szerencsétlenkedjetek! És a haza fényre derül. De nélkületek.

Szebb Jenő

Forrás: szebbjovo.jobbikdebrecen.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak 6 nap
  2010-04-05 13:29:44, hétfő
 
  Nem rossz, nem rossz..


Egy jemeni fellebbviteli bíróság szombaton jóváhagyta egy jemeni férfi halálos ítéletét, amelyet azért szabtak ki rá, mert az interneten keresztül kapcsolatba lépett Ehud Olmert volt izraeli miniszterelnökkel.
A bíróság egyidejűleg megerősítette a vádlott két bűntársának hároméves börtönbüntetését is. Az elítéltek tagadták a vádakat, és közölték, hogy kegyelemért folyamodnak. A vádirat szerint a fővádlott, Básszám al-Haddári kezdeményezésére e-mailt küldtek a volt izraeli miniszterelnöknek, felajánlva neki szolgálataikat. Olmert állítólag válaszolt is nekik, támogatásáról biztosítva őket.
Az Izraellel fenntartott kapcsolatok súlyos véteknek számítanak a zsidó államot el nem ismerő Jemenben. (egészséges zsidó útálat)
A politikusbűnözők nagy szerencséjére és a mi pechünkre nálunk nem jemeni szemléletű törvénykezés működik. Azért a tréfa kedvéért játszunk el a gondolattal: mi történne, ha holnap reggeltől életbe lépne nálunk is ez a törvény, miszerint a zsidó állammal való kapcsolattartásért halálbüntetés jár? Nos, az világos, hogy a Parlamentben nem maradna egy politikus sem, de hány pesti lakás válna üressé, a Dohány utca és környéke kihalna, a bankokban úrrá lenne a káosz, mert nincsenek igazgatók, stb. Nem is kellene választás, mert csak a Jobbik maradna. Nem rossz, nem rossz. Kár, hogy Jemen messze van.
De a JOBBIK közel! Április 11. Csak 6 nap.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Győzött a Jobbik!
  2010-04-05 13:27:03, hétfő
 
  Győzött a Jobbik!



2010/04/02
(A HunHír.hu olvasói levele)

Igen, a Jobbik már most győzött, mert hitet ad a magyar embernek, hogy jön egy Szebb Jövő! Győzött, mert végre mernek magyarok lenni az emberek.Ki merik nyilvánítani véleményüket, hogy elegük volt az elnyomásból, elegük volt az idegen hatalmak kiszolgálásából, elegük volt a rabszolgasorsból.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


A Jobbik győzött, mert újra virágkorát éli a magyar hagyományok őrzése. Elég csak megnézni a szaporodó hagyományőző csoportokat. Egyre többen használják az ősmagyar íjat, egyre többen barantáznak, feléledt a lovasíjászat. Egyre többet tudunk a valós történelmünkről. Már csak a teljesen hülyék hisznek a finnugor mesében. Felfogtuk végre, hogy barátság van a finnekkel, de rokonság az bizony nem sok.

1945 után állandóan azt szajkózták, hogy a magyar az bűnös nemzet, Hitler utolsó csatlósa, szégyellni kell magyarságunkat. Ma mindenhol látjuk a történelmi Magyarország térképét magukra öltött fiatalokat, akik vállalják, hogy igen is mindent vissza akarunk kapni, mert a miénk, ellopták tőlünk, de ebbe nem nyugszunk bele.

Győzött a Jobbik, mert a fiatalok egyértelműen vállalják magyarságukat. Természetesen elhallgatják azoknak a közvéleménykutatásoknak az eredményeit, melyek arról szólnak, hogy a gimnáziumokban és szakközépiskolákban a politika iránt érdeklődő fiatalok több mint 80 %-a a Jobbik mellett áll. Vannak, akik szüleik miatt a Fideszt támogatják, de ami a legszebb az eredményben, hogy a szocialisták és liberálisok támogatottsága 3 % alatti, pedig bizonyosan megkérdezték a Lauder Javne zsidó gimnázium tanulóit is.

Mi sem mutatja jobban, hogy mennyire megváltozott a fiatalok gondolkodása, mint egy kislány példája, aki egy nyírségi településen lakik, (név a szerkesztőségben) édesapja a helyi MSZP oszlopos tagja, de ennek ellenére Ő a Jobbik-nak kampányol. Még általános iskolás, de déluánjait azzal tölti, hogy a nemzeti hírportálokon megjelenő cikkeket, kampányvideókat elküldi e-mailben rokonainak, ismerőseinek. Győzködi őket, hogy csak a Jobbikra szabad szavazni, mert Ő nem akar úgy felnőni, hogy ne lehessen kimenni a cigányoktól az utcára. Felismerte, hogy az amit otthon lát, nem lehet az Ő útja, mert tudatosult benne magyarsága. Felfogta, hogy mi a legelemibb érdeke : Biztonságban akar élni. Ezt a biztonságot pedig kizárólag a Jobbik akarja és kizárólag a Jobbik képes megteremteni.

Látja azt a szellemi sötétséget, amivel meg kell küzdenie. Látja, hogy az emberek mennyire el vannak butítva a rtl klub és a tv 2 által. Sokan azzal érvelnek, hogy azért nem szavaznak a Jobbikra mert akkor nem lesz Mónika show és Joshi Barat. Erre Ő csak annyit válaszol ezeknek az embereknek, hogy döntsék el, mi a fontosabb a Mónika Show és a Joshi Barat vagy az, hogy biztonságban élhessenek. Lehet, hogy megszűnik ez a két népbutító cigánycirkusz, de a cigánybűnözést is felszámolja a Jobbik.

Igen, a Jobbik győzött, mert olyan emberek politizálnak, akik soha nem akartak ezzel foglalkozni. Meghúzódtak otthonaikban, csendben lenyelték haragjukat, dühüket, elkeseredettségüket. Most már nem hallgatnak tovább.

Igen, győzött a Jobbik, mert ez a folyamat már nem állítható meg. Soha többé nem fognak hallgatni a magyar emberek.

Győzött a Jobbik, mert elindított egy olyan öngerjesztő folyamatot melynek az lesz az eredménye, hogy visszavesszük hazánkat az intercionista bankoktól, multinacionális nagyvállalatoktól. Az lesz az eredménye, hogy visszatér Erdély, a Felvidék, a Délvidék és Kárpátalja. Nem mi vesszük vissza őket, Ők térnek vissza, mert egy olyan virágzó Magyarország születik most, amellyel kívánatos lesz számukra az újraegyesítés.

Győzött a Jobbik, de ezt a győzelmet április 11.-én meg kell erősíteni, hogy mindenki számára világosan látható legyen lehet merni magyarnak lenni és jó magyarnak lenni !

(molotov)

HunHír.Hu-információ - http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=28424
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ÁVH-s lista került elő a MÉH t
  2010-04-05 12:29:59, hétfő
 
 

ÁVH-s lista került elő a MÉH telepről


Minden Csongrád megyében dolgozó ÁVH-s neve rajta van.

hubatka, h, 2010/04/05 - 08:56


A szegedi MÉH telepről került elő a Csongrád megyei ÁVH dolgozóinak listája. Az ügy érdekessége, hogy ilyen listák 1956-ban jórészt megsemmisültek.

A szegedkurir.hu birtokába került számos állambiztonsági irat, így Csongrád megye ÁVH dolgozóinak listája is, amit a Sötét oldal 16+ rovatban folyamatosan publikálni fog. Magyarországon az ÁVH 1956-ig működött, a dolgozók listáját - a forradalom után közvetlenül - a belügy megsemmisítette. Csongrád megyében nem.

A listán megtalálható - a vezetőktől egészen a gépírókig - mindenki, aki a Csongrád megyei ÁVH dolgozója volt. A listán feltüntetik az illető nevét, születési évét, anyja nevét, beosztását és rangját.

Érdekes, hogy a ,,nagykutyáknál" az ,,anyja neve" rész üres maradt - mintha ők nem anyától születtek volna.

A listát megtekintheti ITT.

http://szegedkurir.hu/galeria/sotet_oldal_16/16/2


(szegedkurir.hu - barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2010.03 2010. április 2010.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 5752
  • e Hónap: 9497
  • e Év: 162993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.