Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Király Imre: Őrizd meg!
  2010-05-23 18:51:46, vasárnap
 
 

Az álmaidra vigyázz!
S őrizd meg friss tej ízét a gyermekkornak
Mikor csaholó felhőket hajszoltál,
S köszöntél minden bokornak


Őrizd meg szemedben az ártatlan kéket,
Az első lépések botladozását,
S hagyd, hogy kísérjen, rózsaszín nevetésed.
Őrizd meg az először feszülő szavakat a szádnak,
Mellyel testvére lettél a világnak.
Az első sírásoddal megkarcolt csendet,
Mellyel az örök bűnöket magadra vetted.
Őrizd meg szavak ifjúkori lendületét,
A nemlét társtalanságát váltsd fel apró örömökre,
S a szív mélyhangjait énekeld,
Konok tüzeknél lázasabban.
Őrizd meg a hajnali földek szagát,
Az égi óceán roppant csillaghadát,
Halk folyók zöld csobbanását,
Őrizd meg szemednek,
Hogy elmerülhess benne,
Ha rád tör sok bántó földi nesz.


Kígyóvonalú fák bámész lombját,
Testükön a finom pókhálóredőt,
Érezd a sóhajos bomló életvonzást,
S őrizd meg a csillagszámláló időt.


Mert kell néha pár bolyhos emlék,
Szótöredék, villanó mondatfoszlány,
Hogy megtaláld elhagyott gyerekarcod
S magadból egy darabot újra visszahozzál.
 
 
0 komment , kategória:  Versek  
Gyógyítás,informatika,nyelvtud
  2010-05-23 09:30:08, vasárnap
 
  Gyógyítás, informatika, nyelvtudomány volt a három szakterület, mellyel a régi asztrológiai elemzés szerint, melyhez képet is mellékeltem 1992-ben - születtem.

A gyógyítás, főleg az ájurvéda, a tökéletes egészség tana csak ezután kezdett foglalkoztatni, az informatika mindig érdekelt, mára már önálló tudománnyá lett, s a nyelvtudomány született genetikai örökség, mint minden emberi.
A gyógyítás egészség megőrzésben nyilvánult meg nálunk 1967-ig, amíg a nyomorultak emelkedésükkor el nem vették tőlünk a vitaminokat: gyümölcsöket, zöldségeket.
Az emberek születésüknél fogva soha nem lehetnek betegek, egészségesen születtek meg régen. Hacsak vissza nem éltek a természettel, még megfázva sem voltak soha. A betegségek, mint kiderült, karmikus eredetűek.

Pár éves koromtól bántott a sértő, helytelen beszéd, összeszorult a szívem egy-egy rosszul kiejtett szó hallatán. Most, hogy füleim és tüdőm megsértve vannak, nem hallom a zenét, nem tudok énekelni sem, előfordul, hogy rosszul írok és ejtek ki szavakat, főleg kommunikációs bénításom következtében.
Nagyon időmértékesen beszéltem, szinte mindenki tudta beszédemből, hogy énekeléssel is foglalkoztam. Nem is lehet visszaadni, sem utánozni a hangokat.

Azon csodálkozom, hogy a hatvanas évektől gondolkozás bénítással emelkedettek egyáltalán megtanulhattak nyelveken beszélni, lenyelvizsgázhattak, felrúgták a karma törvényeit vérrel, csonkítással való emelkedésükkel, még a látleletként elmeosztály részéről megszületetteket is levizsgáztatták, lediplomáztatták. Ők a bábok. Elég régi a történetük az országban.

Kiskoromban úgy olvastam az angolt, mintha ismerném a némettel együtt, a franciával és olasszal
barátkoztam, hallás után tanultam meg pár dalt és mondatot. Mindig meghiúsult nyelvi tanulásom Nagy Karola volt Miskolc városába rendezett Hunyadinak mondott nemesi család leszármazottja története szerint, akit Baskircsev Máriának neveztek el és alhasi görcsben halt meg, mert szexuálisan kielégületlen maradt a mimózával eltemetett marsi füves finom hölgy.
Érdekes módon megszületett Japánban, Tokioban a Mimóza, egy kislány, aki a láthatatlan világgal beszélget. Kokónak nevezte el majmát, amivel lerajzolták a könyvborítón. Japánnal függ össze a mimóza virág, melyet itt hajtanak végre ki tudja mióta babákkal, macikkal.

- Milyen sikerrel tanullja a nyelveket? - kérdezte tőlem a jungistaként orvossá lett dr. M. 1995-ben. Nem tudtam mondani, hogy nem sikerül rendesen berögzíteni a fejembe, valami akadályozza.
Az egészségügy megáldozta az embereket az elmeosztály teremtményeiért, akiken ördögűzést is végrehajtott. Az emberek testét vizsgálva vívja ki mindig újabb felfedezéseit a jövő érdekében.
Nagyon sok egészségügyi gyilkos van, akik a cserépkori cserepeknek megfelelően Rima Jeruzsálem szeretőiként kerültek létrehozásra a nagy apokalipszishez, a miskolci Szent Anna egyház fekete kenyeres Annás sorozataihoz.

1983-ban a Hunnia börtön Révész utcában mandulatályogot kaptam, melyet gyógyíthatatlannak nyilvánítottak, szájzáram lett, nem tudtam nyelni. Megcsonkítottak. Tökéletes mandulám volt, még megfázva sem voltam soha. A mandula része a beszéd és énekhang képzésnek, anélkül még a levegőt sem lehet megszürni rendesen.


1986-ban arcidegzsábát állapított meg az idegorvos, akihez elmentem bal szemem és arcom feszülése miatt.
A strumás rontást követően Debrecenbe kellett járnom, ahol rengeteg kidülledt szeművel találkoztam, a gyógyszerek mellékhatásainak köszönhetően állítólag, vagyis miattuk kaptam a csapást.
Ezt követően ette valami a vörösvérsejtjeimet, az utcán úgy közlekedtem, hogy a falakba kapaszkodtam hetvenes vérnyomással. Anna történetét kezdték el, melynek Inry szobrát a kisvasút megállóba helyezték vasbabiloni vasráccsal körülvéve mindent felfaló csapásokkal, mely a kelet irodalmi egyesületnél vérben ninózó csapásként voltak megírva. Ennek köszönhető a hasam emelkedése, ha nem veszek be nyugtatót. Úgy nézek ki, mint egy kilenchónapos terhes. Ismétlésben az elmeosztályok a mentősökkel és II-es idegosztállyal 1995 augusztusában kezdték el a húsevő baktérium csapásaik médikus bevetését a címereken való végighaladással együtt. A Szentpéteri kórház elmecsapásai jelentik a pusztuló innyet és a nálunk kiskoromban tartózkodó narancs szimbólumú csapásokat, melyeket a mini nővérek piros autót tanulva vezetni viháncolva emeltek ezelőtt négy évvel, deformálva engem miattuk. Most fedeztem fel a Szarkahegyen egy volt fodrásznőt, akinek egy foga van felül, férje pártitkár volt. A pártososdi csak egy részletét jelentette a Vörös Oroszlán Anna főszereplővel, Johannás egyiptomi kezdettel velem emberként kezdődő iszonyatának.

1990-ben Sz.sorsát kezdték el, aki nem találkozott a földönkívüliekkel, nem lett munkanélküli.

Azt írtam, hogy a világ minden nyelvén Talan, a fosztóképzős kitalált bolygó vezetője megtanított beszélni engem, miután észrevettek a földön a hullacsapások városában. Júlia szerint még a villamoson sem lehet végigmenni, mert mindenfelé csapások repülnek a levegőben.

1989-ben kaptam a Kilián telepi drótgyári darustól, Dóra nénitől egy dór oszlopos pálinkás üveget, mely még most is megvan. Ekkor a pünkösdi ünnepek kezdeténél jártak az apokalipszisben, bár alkoholistákkal, mint ahogyan Cseh Károly is alkoholról szokott le túlélő Keletes társaival, alkoholista költők járták Íziszes egyiptomi beavatásaikkal a falvakat is. 1998 óta maya néger vagyok ismétlésben három margarétával a hajamban, narancs háttérben, gitárral, ecsettel és írótollal, kék csillaggal.

Nyelvi csatát a bibliások letudták, a hét heggyel kezdték az egyházak beállítását Illéssel, Omegával és a Metróval.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2010.04 2010. Május 2010.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 995 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1525
  • e Hét: 3847
  • e Hónap: 10088
  • e Év: 62354
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.