Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
A hit átalakítása (Csillagmag)
  2010-05-25 10:18:57, kedd
 
 

A Pünkösd hitformáló, és világnézet-alakító erők uralma alatt zajlik, ezt fejezi ki a vasárnap hajnalban egzakt Szaturnusz-Jupiter szembenállás. Tömören kifejezve a valódi igazi értékeket kell tudnunk összeegyeztetni a bennünk élő belső Hittel.

A szembenállásnak az a szellemi feloldó üzenete, hogy ha a két ,,ellentétes" energiát egyszerre, egymást kiegészítve tudjuk működtetni. Ez egyik oldalról a bennünk élő Hit, a Törvény, az Igazság és a Vallás, amely bármilyen alakban is van jelen, általában tartalmaz olyan korlátozó elemeket, amelyek miatt nem tudjuk megélni, kiélni a Bennünk Élő saját Igazságot. A Szaturnusz pedig elhozza azt, amit a Tapasztalatok Bölcsességének hívhatunk, azaz életünk során mi az, amelyet saját teremtett világunk megmutatott számunkra, és abból mit kellett tapasztalanunk.

Ezek a belső bölcsességek tudják most kiegészíteni azt, amit a Világról gondolunk - és ebben igen nagy felszabadító erő lehet, hiszen végre MEGÉRTHETJÜK és belső igazsággá formálhatjuk azt, amit a saját bőrünkön élünk meg.

S hogy ki mit szűrt le abból ami eddig életében vele történt a Hit, Vallás és Igazságok kapcsán, az teljesen egyedi. Ha folyamatosan esetleg igazságtalansággal sodort szembe valakit a ,,sors", akkor ott nem a világgal, hanem a világ befogadásával és közvetetten önmagunk elfogadásával érdemes foglalkozni. (Persze, ezekről hosszú oldalakat lehetne írni, a jövőben erre is sort fogunk keríteni egy más formában)

Ez tehát a napokban hozhat illetve hozhatott új világnézetet, illetve kinek milyen területen áll jelenleg ez a két bolygó, annak megfelelően átalakítást és esetleg feszültséget. Mivel Halak - Szűz energiák szembenállásáról van szó, a rendbetételek és a lezárások üzenete közvetítődik számunkra. Így tehát főleg a belső életünkben érdemes rendet tenni, és megengedni a korlátok leomlását is, hiszen a Jupiterrel szorosan együtt áll jelenleg az Uránusz is, ez hozza el nekünk az új dolgokat.

Ezen együttállás, ami ugyan egzakt később lesz, de már jelenleg is érezhető, folyamatosan lehetőséget jelenít meg számunkra, hogy képesek legyünk kitörni a hitrendszereinkből.

Ez azt hiszem elengedhetetlen a továbbhaladáshoz. Minden, ami nem Szeretet alapú bennünk, azt engedjük el. Küldjük el a félelem alapú gondolkodást, amely arra épít, hogy velünk csak rossz dolgok történhetnek, és hiába tapasztaltuk esetleg eddig sanyarúnak vagy problémásnak az életünket, ne ezekre a földi tapasztalatokra fókuszáljunk, mert ezzel csak korlátozzuk magunk. (illetve, mindenkinek a szabadságában áll ezt tenni)

Nagyon fontos, hogy most merjünk minden régit kidobni, és be tudjuk fogadni az újakat... ezért különösen ügyeljünk arra, hogy mit kapunk a ,,külvilágból", mi érkezik hozzánk, és azt a magunk javára fordítsuk.

Hiszen pénteken (május 28) lesz aktív az Uránusz jegyváltása, és ez egyben a TELIHOLD ideje is lesz. Nem győzőm hangsúlyozni, hogy a Telihold a pihenés, relaxálás és a feltöltődés ideje, tehát ha a pénteki napot ennek szenteljük, akkor jobban tudatába kerülhetünk a bennünk felbukkanó üzeneteknek, új gondolatoknak.

Szerdán, május 26-án pedig egy izgalmas Nap és Naprendszer meditációban fogunk a bennünk élő bolygóminőségekre ráhangolódni, amely segíthet ezekben a változó időkben.

http://csillagmag.hu/programajanlo/csillagmag-meditcaio---ii-bp/
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
M,avagy egy város keresi gyilk
  2010-05-25 06:59:26, kedd
 
  Európa: M, avagy egy város keresi a gyilkos(á)t

Tudod,
ott belül
nagyon feszül,
aztán csendben
elszakad.
Megjött.
Egyre véresebben
kivánod -
magad.

Veszélyes vagy -
magadra.
De ez csak a szokás hatalma,
senki nincs veled, se ellened.
Félreérted a helyzetet.

M, avagy egy város keresi a gyilkosát
M, avagy egy város keresi a gyilkosát

Egy kicsit lassabban halj meg!
És egy kicsit szebben!
Egy kicsit lassabban,
és egy kicsit szebben.

M, avagy egy város keresi a gyilkosát
M, avagy egy város keresi a gyilkosát

(Menyhárt Jenô dalszövege)
 
 
0 komment , kategória:  Dalok  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2010.04 2010. Május 2010.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 995 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 15
  • e Hét: 1902
  • e Hónap: 4261
  • e Év: 56527
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.