Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Rakott burgonya másképp
  2010-06-11 21:07:39, péntek
 
 

Hozzávalók:

700g főzőburgonya
1 csokor újhagyma
2 tojás
300ml alacsony zsírtartalmú tej
60g ementáli sajt
Só, bors

Elkészítése:

1. A krumplit pucold meg, és szeleteld fel, majd 4-5 percig főzd elő. Majd szűrd le, és tedd félre hűlni. Amikor már langyos, tedd sorokban egy kisírozott tűzálló edénybe. Kb. egyharmadát tedd félre.

2. Az újhagymát tisztítsd meg, majd vágj belőle vékony szeleteke, majd keverd össze a tojásokkal, a tejjel és a 30g sajttal. Borsozd, sózd és öntsd a burgonyára. A tetejére helyezd el a megmaradt krumpli szeleteket.

3. Tedd 220 ºC-ra előmelegített sütőbe, és süsd 35-35 perc alatt arany barnára.


 
 
0 komment , kategória:  Receptek  
RÁK ellen - spárga növény
  2010-06-11 20:57:06, péntek
 
  Kaptam, megosztom veletek, Hasznos! RÁK ellen - spárga növény

Anyám pépesített egy adag spárgát és 4 evőkanállal vett be belőle reggel és 4 evőkanállal később a nap folyamán. Ezt egy hónapig csinálta. Egyébként kemo tablettákat szed a 3-as típusú tüdőrákra. A rákos cellák száma 386-ról 125-re csökkent az elmúlt héten.
Az onkológus azt mondta nem szükséges mennie hozzá 3 hónapig.
Néhány évvel ezelőtt egy ismerősöm kutatott a spárga után, akinek a barátja lett rákos beteg. Adott nekem egy fénymásolatot egy cikkről

"Spárga a rák ellen" kiadva Cancer News Journal, 1979. decemberi számában.
Ezt ismertetem az alábbiakban, ahogy én is kaptam az információkat:
Egy biokémikus vagyok, aki specializálodott az egészséges táplálkozásra az elmúlt 50 év során..
Néhány évvel ezelőtt hallottam Richard R. Vensal, D.D.S. felfedezéséről a spárga gyógyító hatásáról. Azóta foglalkozom ezzel a témával. Összegyűjtöttünk számos kedvező történetet és most közreadunk belőle néhányat:

1. eset: Egy férfi reménytelen Hodgkin-szindróma betegségben szenvedett (nyirokmirigy rák) és teljesen legyengült. Egy év folyamatos spárga terápia után a doktorok nem találtak nála semmilyen rákra utaló jelet, valamint visszanyerte teljes fizikai erejét is.

2. eset: Egy sikeres, 68 éves üzletember húgyhólyag ráktól szenvedett 16 éven keresztül. Több éves gyógyszeres és sugár kezelés is eredménytelennek bizonyult, mikor elkezdte a spárga kúrát. 3 hónap után a vizsgálatok nem találtak nála rákos daganatot és a veséi is normálisan működtek.

3. eset: Egy férfi, akinek tüdőrákja volt és 1971 március 5.-én műtőasztalra került. A műtétre nem került sor, mert az orvosok úgy találták, hogy nagyon szétterjedt a rák és reménytelen a gyógyulás. A férfi április 5.-én hallott a spárga kúráról és azonnal elkezdte alkalmazni. Augusztusra a röntgenképen semmi nyoma nem volt a rákos megbetegedésnek.

4. eset: Egy asszony évek óta bőrrákban szenvedett. Többféle bőrrákot is diagnosztizáltak nála. 3 hónapos spárga kúra után a bőrgyógyász specialista azt mondta, hogy a bőre teljesen rendbejött. Ez az asszony beszámolt arról is, hogy a spárga kúra meggyógyította a vesebetegségét is, ami 949-ben kezdődött. 10 alkalommal esett át vesekő eltávolításon, le volt százalékolva a veséje állapota miatt. A spárga kúrának tulajdonítja a veséje gyógyulását is.

Nem voltam meglepve az eredménytől, mert mar 1854-ben a Pennsylvania-i Egyetem professzora is beszámolt a spárga népszerű használatáról a vesekövek gyógyításában a
'The elements of materia medica' cikkében.
Megjegyzendő, hogy 1739-re utal, amikor már foglalkoztak a spárga vesekő elhajtó hatásával.

Nekünk lenne még néhány történetünk, de az orvostudományi szervezet akadályozza az esetekhez való hozzájutást. Ezennel felkérem az olvasótábort, hogy tovább népszerűsítse a jó hírt és segítsen minket hozzá, hogy további nagyszámú esetről kapjunk információt, melyekkel sikerül meggyőzni a kételkedő egészségügyi szervezeteket a természetes orvoslásról.

A kezeléshez a spárgát megfőzzük (használhatunk konzerv spárgát is, épp olyan jó, mint a friss). A konzerv típusok közül a Giant és a Stokely márkát javaslom, ezek nem tartalmaznak káros mellékanyagokat. A megfőzött spárgát turmixoljuk össze pépes állagúra és tegyük be a hűtőszekrénybe. Alkalmazás: 4 evőkanállal enni belőle reggel és 4 evőkanállal este. A beteg érzékeli a gyógyító hatást már 2-4 hét elteltével. Lehet hígítani vízzel és fogyasztani hideg vagy meleg italként egyaránt.

Az ajánlott mennyiség a kapott visszajelzéseken alapszik, de nagyobb mennyiség fogyasztása sem káros, esetleg jótékony hatású bizonyos esetekben. Mint biokémikus meg vagyok győződve a régi mondás igazáról, "ami a gyógyításra jó, az a megelőzést is elősegíti."
E teória alapján a feleségemmel közös egyetértésben használjuk a spárga pürét, mint italt az étkezéseink kísérőjeként. Mi 2 evőkanálnyit hígítunk vízben az ízlésünknek megfelelően. Én forrón iszom, míg a feleségem hidegen fogyasztja. Mióta ezt iszogatjuk a rendszeresen végzett vérképvizsgálatok eredménye is javult, jó egészségnek örvendünk.
Mint biokémikus széleskörű tanulmányokat folytatok a rákbetegségek különböző fajtáinak a gyógyítását illetően. Az eredmények alapján meg vagyok győződve róla, hogy a spárga megállja helyét a rákbetegségek gyógyításában.
A spárga tartalmaz egy bizonyos fehérjét, melyet "histones"-nek hívnak és aktív szerepe van abba, hogy megakadályozza a sejtek növekedését. Ez okból hiszem azt, hogy a spárga birtokol olyan anyagot, mely normalizálja a sejtek növekedését. Ezek a tulajdonságok szerepet játszanak a rákbetegség legyőzésében és az egész testre üdítőleg hatnak.
Az FDA nem akadályozhatja a használata elterjedését. A US National Cancer Institute (US Nemzeti Rákbetegek Intézménye) általi jelentésben az áll, hogy a spárga a legmagasabban tesztelt növény, mely tartalmaz glutathione-t. Ezáltal sikeresen használható a rákbetegségek gyógyításában.
Kérek terjeszd a hírt..., ez a legönzetlenebb dolog, amit bárki megtehet.







 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Tybalt a MónikaShowban
  2010-06-11 17:24:32, péntek
 
  "Egy haverom parodista, és ő elképzelte mi történne, ha a Mónika Showba bekerült volna Rómeó, Júlia és Tybalt." (Kovács Dávid)



Tybalt a MónikaShowban:

A Chat szobában már megy a románc,
Júlia baby és Rómeó srác.
Az első randin már folyik a szex,
Majd hajnalig táncol míg hat még az ex.

Videón rögzítve a gyanús tett,
Köztük fal épül és zárt kapu lett.
Tybalt most mond meg, hogy miért vagy köcsög?
Az internet néző mind rajtam röhög...

Nadrág csusszan, csókjuk csattan,
Ostort elő, bilincs kattan.
Júlia a srácra pattan,
Rómeónál még fél hat van...
Jaj Istenem, ezt ne tedd ma,
Nincsen nálam kéktabletta.
Júlia most egyszer nézd el,
Hagy tegyem ezt jóvá kézzel.

Nézd Rómeó, te Alfahím..
Hiába vad vágy és hiába kín.
Júlia bundát és új kocsit kér,
Csak az zúzhatja kinél fut a szekér!

Mindjárt lezúzlak, csak dumálj ma még!
Bugyija csúszik, mint Dunán a jég...
Júlia úgy nyomja, mint egy profi,
Hiába ártatlan a bájos pofi...

Rómeó most jó bekattan,
Jó egy néhány pofon csattan..
Mint egy ló a Milán meccsen,
Padló koppan, pár csont reccsen.
Okkal duzzad, ez nem piti,
Hol van már a szekuriti?
Egyik anyáz, másik köpköd,
És eközben pár szék röpköd..


 
 
0 komment , kategória:  Versek  
Nem igaz, hogy az élet rút...
  2010-06-11 17:14:27, péntek
 
  Nem igaz, hogy az élet rút, kegyetlen,
sok öröme van, elveszíthetetlen.
Van öröm, amely mindörökre tart,
nem árt neki se szó, se tűz, se kard,
se fagy, se szélvész, átok vagy nyomor,
mitől a világ oly sokszor komor.
Van öröm, amely soha nem apad,
s ez az öröm: add másoknak magad!
Míg élsz, magadat mindig adhatod.
Adj szót, vigaszt, ha van falatot,
derűt, tudást, vagy békülő kezet,
mindez tiéd! Vesd másba s nézheted,
hogy nő vetésed, hozva dús kalászt,
s meggazdagítva lelked asztalát.
Csoda történik: minél többet adsz,
te megad annál gazdagabb maradsz
 
 
0 komment , kategória:  Versek  
Asztrológiai leírás
  2010-06-11 09:00:46, péntek
 
  Már voltam az utóbbi időben Mérleg-Halakon kívül Szűz-Halak, akiből csak kórusénekes lett volna, Rák-Halak és Nyilas-Halak, akinek iszonyatos élet jár.

Mivel anyám nem lelkesedett értünk annak idején, nem tudja, mikor születtünk, így nehéz az ascendenst megállapítani, de rengeteg új is született a régi születési együttállások mellett, melyek karmikusok, más időpoontokra helyezik az ascendeseket.Születési jegy:

Halak

A Halak jegyű ember kivételesen érzékeny. Megérzi mások hangulatát, és a ki nem mondott érzelmekre is reagál. Hazudni felesleges neki, tudja, mikor mond igazat valaki, és mikor hazudik. Intuíciója is kiváló, könnyen ráérez a bekövetkező eseményekre. Nem bírja elviselni mások fájdalmát, ilyenkor mindig megpróbál segíteni, akkor is, ha a másik ember belegebed. Vele kapcsolatban lehet mondani: "a pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve". Soha nem akarna ártani, mégis, túlzott segítőkészségével gyakran okoz galibát. Ennek a hatalmas beleérző képességnek a hátránya, hogy időnként túltelítődik, ilyenkor szüksége van a bezárkózásra, egyedüllétre. Ha ezt nem tudja magának megteremteni, megbetegszik, és akár kórházba is vonul, ahol megélheti a számára szükséges magányt és elszigetelődést. De előfordulhat, hogy magányát hamis természetével vívja ki, ilyenkor a Halak börtönbe vonul. Segítő szándéka következtében főleg szociális területen helyezkedik el, legyen az szociális gondozó, vagy épp ápolónő. Nincs még egy jegy, amely olyan gondosan ápolna, mosdatna betegeket, mint a Halak. Segítő állásban különben sem kell felelősséget vállalnia önmagáért, ez amúgy is nagyon távol áll tőle. Fő uralkodója, a Neptunusz azonban nem csak beleérző képességéről, hanem hamisságáról híres, ezért a Halak jegyű emberre jellemző lehet a hamisság is. Ha megbántva érzik magát, hajlamos alattomosan hátba támadni a másik embert, alaposan meglepve azt ezzel a lépésével. Anyagi és szerelmi területen is jellemző lehet a hamiskodás, a titkolózás. Ritka a Halak közt a hűséges ember, könnyen belemegy egy titkos kapcsolatba. Ez történhet úgy, hogy ő csalják meg párját, de úgy is, hogy olyan partnert találnak, aki vele csalja meg kedvesét, de történhet olyan módon is, hogy valamely társadalmi vagy egyéb okból nem vállalhatja fel a partnert. A realitásokhoz nem sok köze van a Halaknak, hajlamos elmenni a világ mellett, és elmélyülni fátyolos álomvilágába. Képes arra, hogy csak testileg legyen jelen valahol, miközben lelke egy ködös szellemi síkon lebeg, ez sokszor megnehezíti életét. Az iskolában jellemzően nem figyel, hiszen az álomvilág nem ott van, emiatt konfliktusai lehetnek tanáraival. Hangulata meglehetősen szélsőséges, egyszer lelkes és vidám, másszor depressziós, legszívesebben öngyilkos lenne. Könnyen befolyásolható, de csak a nála erősebb akaratú emberek által. Nehezen nyílik meg az emberek előtt, így nehéz kiismerni, megtudni, valójában mit is akar. Sokszor önmagával sincs tisztában. Könnyen beleeshet a meg nem értett ember szerepébe, ami tovább növeli depresszióba hajló hangulatát. Ilyenkor előfordul, hogy függőséget alakít ki, dohányzik, iszik, vagy drogot kezd el fogyasztani. Ebből aztán nehéz kirángatni. Tipikus szenvedő, az élet ad is számára elég megpróbáltatást, és ha nem tud valamelyikkel megbirkózni, elkezd szenvedni, sírni. A Neptunusz éteri magasságokba emeli, nem sok köze van a világhoz, ugyanakkor sűrű homályba is burkolja jellemét. Jó érzéke van a zenéhez, tánchoz, sok Halakból lesz énekes, zenész vagy épp táncos. Szeret is énekelni, táncolni, hiszen ilyenkor eltűnik a világ, és csak a zene cseppet sem racionális élménye létezik. Érzékenysége miatt könnyen válik vegetáriánussá, mivel sajnálja az állatokat, és nem szeretné, ha miatta akár csak egy is elpusztulna. Ugyanilyen elgondolásból nem szeret szőrmebundát hordani.

Aszcendens: Ikrek

Az Ikrek aszcendensű ember túl éber és aktív, állandó mozgásigénye van. Szüksége van kirándulásra, szabad levegőre, vagy más mozgás lehetőségére, például táncra. Egyszerre több dologgal foglalkozik, de érdeklődését hamar elveszíti. Érdeklődő, és könnyen barátkozik, de barátságai többnyire felületesek. Kinézetére nem fordít túl nagy gondot, általában felveszi, ami a keze ügyébe kerül. Azt sem igazítja el, áll rajta a ruházat, ahogy áll. Alacsony, vékony termetű, mely hosszú lábakkal és karokkal párosul. Haja vékony, szeme értelmes és huncut, nem tudja sokáig egy pontra irányítani. Orra többnyire hajlott sasorr. Sötét haja, ugyanakkor világos szeme van. A nőnek kis melle van, nem túl nőies, sokkal inkább fiús kinézetű. Álla fejlett, közepén Merkúr-gödör található. Fülei elállóak. Kulcscsontjai kiállnak, mintegy sótartót alkotva. Barna bőre van, legalábbis nehezen ég le a napon. Az Ikrek aszcendensre szokták mondani, hogy a szeme sem áll jól, olyan, mintha mindig valami ravaszságon törné a fejét.

Bolygók a jegyekben

Hold a Mérleg jegyben

Rendkívüli empatikus érzékkel rendelkezik, képes beleérezni mások problémájába, reakciója megnyugtatóan és csillapítóan hat. Ilyen esetekben mindig higgadt és természetes, ám zavarában vagy mérgében hajlamos vitát provokálni. Viselkedése közvetlen és megértő. Ez ugyanakkor határozatlansággal járhat. Rendszerint fesztelenül viselkedik, még idegenek társaságában is, a feszült pillanatokat képes gyorsan feloldani. Alkalmazkodó és harmóniára törekvő. Nagyon igényli a szeretetet és az elfogadást. A béke és nyugalom érdekében bármit megtesz, ezért mindig szót fogad. Kerüli a vitákat, inkább feladja saját álláspontját és belenyugszik máséba, csakhogy béke legyen. Mindig meg akar felelni, a nyugalom érdekében még hazudni is képes, nehogy konfliktusba keveredjen. Tudatosítani kell benne, hogy kiálljon saját igazáért, hiszen attól még nem veszíti el senki szeretetét, hogy kiáll álláspontja mellett. Nagyon szereti a szép dolgokat. Időnként hízelgéssel próbálja meg elérni, amit szeretne. Vonzereje rendkívül csábítóan hathat. Szívesen él párkapcsolatban. Férfi esetében a szép és választékosan öltözött nők vonzzák.

Merkúr a Halak jegyben

Kedves, megértő és együttérző, ám gondolkodása csapongó. Nagyon nehézkesen tanul, figyelme is gyakran elterelődik fantáziája világába. Tanulni inkább csak képekben tud, racionális levezetésekből kevésbé. Ha képzeletét felhasználja tanulásában, gyorsan el tudja sajátítani, amit kell. Fontos számára az is, milyen kapcsolatot tud teremteni osztálytársaival és tanáraival. Egy barátságos környezet is hatékony tanulást tud biztosítani. Gyakran hanyag és feledékeny, ami problémákhoz vezet, és ezekkel nehezen birkózik meg. Hajlamos arra, hogy a könnyebb megoldásokat válassza, néha az alattomosság is előfordul. Gyakran szenved önbizalomhiányban, bátortalanul és nehezen hoz döntéseket. Bármikor képes félretenni a komolyságot, és gyermekded módon, néha talán gügyögve kifejezni magát.

Vénusz a Vízöntő jegyben

Rendkívül vonzó és megnyerő, élvezi, ha csodálják. Érzelmeit hűvösen nyilvánítja ki, előfordul, hogy vágyik egy mély és tartós kapcsolatra, ám együttélésre nem, ami túlzott függetlenségi vágyából fakad. Kapcsolataiban mindig nyitott, ám gyakran váltogatja barátait. Nem mindig szereti a testi közelséget, ő dönti el, mikor kinek a közelségére van szüksége. Általában jól bánik a pénzzel, barátaival szemben segítőkész, megértő és nagylelkű. Szereti a régiségeket, ugyanakkor vonzza a posztmodern művészet is, szívesen látogat forradalmian új látásmódú kiállításokat. Számára az étkezés egy újabb kaland, alkalom a felfedezésre. Például, hogy az ételt nem csak lenyelni, de kiköpni is lehet, sőt összevegyíteni is.

Mars a Bak jegyben

Rendkívüli kitartó, amelyet jól kamatoztat az élet bármely területén. Ambiciózus ember, aki gyakran jelentős sikereket ér el. Ennek érdekében hajlamos a túlfeszített munkára, sőt, családját, partnerét, szeretteit is feláldozza ennek érdekében. Környezetét kis lépésekben fedezi fel. Kitartó, szófogadó és kötelességtudó. Ha a tanácsokat hasznosnak tartja, nem ellenkezik és szót fogad. Ha érdeklődését felkeltik valamivel, rendkívül kitartóan képes megvalósítani az adott célt. Partnerét nagyon komolyan választja, mindent fontolóra vesz, mielőtt cselekedne. Erős szexuális vággyal rendelkezik, azonban emiatt bűntudata van. Ha mégis meg tudja élni, olyan helyzetet keres, melynek következtében ismét kiélheti bűntudatát.

Most éppen Iker lettem, sem a zöld tiszta volt szemeim, gesztenyebarna hajam nem illik rá, sem a volt nőies külsőm.



 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Utazás kutyával
  2010-06-11 08:14:16, péntek
 
 

Utazni nagyon jó - hát még ha kedvencünk is velünk tart! A gondtalan utazás és kellemes pihenés érdekében azonban feltétlenül ismernünk kell az állatok utaztatásával kapcsolatos szabályokat, lehetőségeket és a helyi viszonyokat.

Az Európai Unió tagországaiba utazó kutyáknak rendelkezniük kell egyedi megjelöléssel (chip vagy tetoválás) és állatútlevéllel. Ennek kiállítását és regisztrációját is az állatorvostól kell kérnünk. Az okmányt nem helyettesítheti más, még az oltási könyv sem.

Utazáskor nagyon jó szolgálatot tehet a szállítóbox, amelyet helyesen használva a kutya mintegy ,,mobil kutyaházként" értelmez. Ha jó előre megismertetjük a kutyával a boxot, már otthon hozzászoktatjuk a használatához, akkor a kutyánk az idegen, ismeretlen helyen is biztonságban fogja magát érezni benne.

Milyen boxot válasszunk kedvencünknek? Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. A textil szállítóbox előnye, hogy kis helyen elfér, könnyű és összecsukható. Hátránya, hogy a kutya hamar rájön, hogy egyszerűen ki lehet szabadulni belőle, ha kirágja a bejáratot, ezért nem minden kutya szállítására és elszállásolására alkalmas. A műanyag box kényelmes utazást biztosít kutyánknak, emellett könnyen tisztítható. Hátránya, hogy általában nem csukható össze, igaz két részre szedhető, és a két fél box egymásba csúsztatható, így jóval kevesebb helyet foglal el, amikor használaton kívül van. A fém szállítóketrec strapabíró, életre szóló darab, összecsukható - ugyanakkor nehéz, és nagyobb kutya esetén még összecsukva is igen nagy helyet foglal el a kocsiban. Hogy kissé otthonosabbá tegyük kedvencünknek, lehet rá borítást vásárolni, és kiegészíthető szivacsbetéttel . A box mindig akkora legyen, hogy a kutya fel tudjon állni, meg tudjon fordulni benne, kényelmes legyen a számára.

Ha megérkeztünk, akkor pedig végre feltárulhat a box ajtaja, és elkezdhetjük egy új világ felfedezését, a kedvencünkkel együtt!

A Fressnapf 27 magyarországi üzletében nagy választékkal várjuk mindennel, amihez szüksége lehet a kutyával való utazáshoz. Nagyon kellemes nyaralást kívánunk minden gazdinak!

Forrás: risztina eypercese
 
 
0 komment , kategória:  Állaatokról  
Előzze meg a betegségeket!
  2010-06-11 08:10:49, péntek
 
 

A magyar férfiak várható élethossza 68 év, míg a hölgyeké 73 esztendő. Meg vagy elégedve ezzel az átlaggal? Esetleg szeretnéd megélni a nyolcvanadik, kilencvenedik születésnapodat is? Itt a lehetőség, hogy tegyél érte!

A különböző tanulmányok alapján, ma úgy vélik, hogy a rosszindulatú daganatos betegségek 80-90 százalékának kialakulását nem genetikai, hanem környezeti tényezők okozzák. Ez azt jelenti, hogy hatással tudunk lenni arra, hogy megbetegszünk, avagy nem!

Az elhízottak 70%-a magas vérnyomásban szenved, 50%-uk cukorbeteg és mindössze az elhízottak egytizedénél nem regisztráltak egészségkárosodást.

Statisztikák szerint már a húsz százalékot meghaladó mértékű elhízás is megnöveli a rákos megbetegedések arányát, férfiakban 16, nőkben 13 százalékkal. Negyven százalék túlsúly esetén férfiaknál a végbél-, vastagbél- és a prosztata, nőknél pedig a mell-, a méh- a petefészek- és az epehólyagrák gyakorisága kimutathatóan megnő.

Évente 33 ezren halnak meg Magyarországon daganatos betegségben, és 75 ezer új megbetegedést diagnosztizálnak. Európai viszonylatban első helyen állunk a daganatos megbetegedések miatti halálozás tekintetében.



Betegségmegelőzés még a kialakulás előtt

A Life Code diagnosztikai eljárásnak köszönhetően előre jelezhetőek azok a betegségek, amelyek kialakulása csak évek múlva várható. A szervezetben lévő folyamatok, a különféle hormonok, ásványi anyagok jelenléte, aránya előrejelzi, hogy milyen betegségekre vagyunk hajlamosak. A Life Code-dal felfedhetők ezek az elváltozások, és ennek tudatában úgy alakíthatjuk az életünket, hogy csökkentsük a betegségek kialakulásának kockázatát. Meg lehet előzni a cukorbetegség, a daganatos valamint a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását is.

Mi is az a Life Code?

Ez egy diagnosztikai eljárás, amely segítségével rövid idő alatt a teljes emberi szervezet feltérképezhető, láthatóvá válnak a múltbeli elváltozások, és megjeleníthetőek azok a gócpontok, amelyek későbbi problémák kialakulását jelezhetik előre. A speciális berendezés segítségével a szervezet egészét vizsgálja a szakember, így olyan összefüggések tárhatóak fel, hogy a szívelégtelenségek milyen más rossz folyamatokat indítanak el a különféle szervekben, vagy azt is feltérképezhető, hogy az agy vérellátásának hiányosságai milyen elváltozásokért lehetnek felelősek.

A készülék egy, a Sorbone-on, Franciaország legnevesebb egyetemén kifejlesztett diagnosztikai berendezés továbbfejlesztett változata. A vizsgált személy egy monitoron folyamatosan figyelheti, hogy az állapotfelmérés éppen melyik fázisban van, melyik szervet, testrészt ellenőrzik a berendezés segítségével. Az eredményeket egy számítógépes adatbázissal összehasonlítva látszik, hogy milyen betegségekre, elváltozásokra hajlamos az ember.

Fájdalommentes szűrés a test egészére

A LifeCode előnye, hogy gyakorlatilag rövid idő alatt - fájdalommentesen - rengeteg vizsgálat elvégezhető, és holisztikus módon nem egy-egy testrész, hanem a szervezet egészének folyamatait vizsgálják meg.

Megdöbbentő dolog a komputer kijelzőjén háromdimenziós képek segítségével szembesülni saját belső szerveinkkel! A beteg számára is érthető módon számítógépes diagramok mutatják a különféle hormonok, ásványi anyagok jelenlétének arányát.

A vizsgálatot az eredmények kiértékelése követi, ahol életmód-tanácsadással, egyszerű, betartható táplálkozási tanácsokkal látjuk el az ügyfelet, amellyel a szervezet megbomlott egyensúlya visszaállítható vagy a helyes irányba elmozdítható.
A Life Code Center Budapesten a Gellért térnél található. A módszerről a www.lifecode.hu oldalon lehet megtudni többet.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2010.05 2010. Június 2010.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 79 db bejegyzés
e év: 995 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1178
  • e Hét: 3500
  • e Hónap: 9741
  • e Év: 62007
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.