Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Spanyolország - Portugália 1-0
  2010-06-29 22:09:17, kedd
 
  Spanyolország - Portugália 1-0
Fokváros, Green Point Stadion

Kezdőcsapatok:
Spanyolország:
Casillas - Capdevila, Puyol, Piqué, Ramos - Iniesta, Alonso, Busquets, Xavi - Villa, Torres
Szövetségi kapitány: Vicente Del Bosque
Bejutottak a legjobb 8 közé

Portugália:
Eduardo - Coentrao, Alves, Carvalho, Costa - Pepe - Meireles, Tiago - Ronaldo, Almeida, Simao
Szövetségi kapitány: Carlos Queiroz
Nem jutottak tovább





Amikor ez a két csapat találkozik egymással, akkor felesleges a statisztikákról beszélni - főleg ha a világbajnokság nyolcaddöntőjéről van szó. Már a kezdő felállásokon látszik, hogy Spanyolország és Portugália is támadólag lép fel az ibériai rangadón.
Vicente Del Bosque legénysége némi meglepetésre vereséggel kezdett a szervezetten játszó Svájc ellen a csoportban, majd Hondurast 2-0-ra, Chilét 2-1-re legyőzve az élen zárt az armada. Ami eddig a legnagyobb gondot jelentette a spanyol csapatnak, az a helyzetkihasználás: Fernando Torres még nem talált a kapuba Dél-Afrikában és a társak is többször hibáztak már gólhelyzetben.
Portugália a csoportban a két rivális, Elefántcsontpart, majd Brazília ellen is 0-0-ás döntetlent játszott, míg a Koreai NDK-nak egy megválaszolatlan hetest hintettek Carlos Queiroz fiai, azaz a luzitánok még nem kaptak eddig gólt a vébén. A portugál védelem egyelőre megingathatatlan, azonban a támadások a dél-amerikai és az afrikai ellenfél ellen is dadogtak.
Azért egy kis kötelező statisztikát mégis ellövünk a végén, az örökmérleg nyelve a spanyolok felé billen: az eddigi 32 összecsapásból 15-t nyert a La Furia Roya, míg Európa braziljainak 12 döntetlen mellett mindössze öt siker jutott.
A meccsre a fokvárosi Green Point Stadionban kerül sor, a sípot az argentin Hector Baldassi fújja majd.

7. PERC: Ismét David Villa villant! A bal szélről cselezte be magát a tizenhatoson belülre, majd lőtt, Eduardo védte a lapos löketet.
18. PERC: Az utóbbi percek egyértelműen a spanyolokról szóltak, a portugálok egyszerűen a félpályán képtelenek átvinni a labdát.
VÉDÉS 20' Casillas, Portugália Előbb Tiago löketét fogta, majd Almeida feje fölül ütötte el a labdát.
Egy rövidpasszos játék után Tiago vállalkozott lövésre 20 méterre a kaputól, Casillas az égbe ütötte az erős löketet, Almeida támadta a háló felé hulló labdát, de a spanyol hálóőr visszért és ki tudta öklözni a Jabulanit
30. PERC: Éledezik Portugália, már átjönnek a játékosok a félpályán. 60-40 a labdabirtoklási arány a spanyoloknak.
Ápolás 41' Xabi Alonso, Spanyolország Coentrao rúgta fejbe véletlenül
45. PERC: Meireles veszített labdát saját térfelén, Iniesta Torreshez passzolt a támadó azonban nem tudott lefordulni védőjéről
47. PERC: Vége az első félidőnek, az állás 0-0!
Félidő: Spanyol nyomással kezdődött a meccs, Eduardo védéseivel azonban túlélte ezt az időszakot a portugál válogatott.
Az első 45 percben főleg Vicente Del Bosque fiai diktálták a tempót, de gólt nem sikerült szereznie a csapatnak, míg a túloldalon Iker Cassillasnak két hárítanivalója is akadt: előbb Ronaldo bivalyerős szabadrúgását, majd Tiago távoli löketét védte bravúrral.
Portugália a kontráiban bízhat, a spanyoloknak pedig nem kéne ennyire túljátszaniuk a helyzeteket.

49. PERC: A csapatok ott folytatják ahol abbahagyták, azaz megy a pozícióharc
52. PERC: Ekkora szerencsét! Almeida verte át az egész spanyol védelmet, középre ívelt, a labda megpattant Puyolon és majdnem a kapuban kötött ki, de a kapufa külső felénél hagyta el a játékteret
GÓÓÓL 62' Villa, Spanyolország Közelről talált be.Inietsa játszotta be a labdát a tizenhatoson belülre, majd a lesgyanús helyen álló Villához került a játékszer aki előbb Ricardo kapusba, majd a kipattanóból a hálóba lőtt. 1:0
Videó link Link
72. PERC: mendes Pepét, Liédson Simaót váltja a portugáloknál, ezzel Carlos Queiroz kihasználta mind a három cserelehetőségét.
77. PERC: David Villa szánta el magát lövésre jó 30 méterről, Eduardo csak öklözni tudta a bitang erős löketet.
87. PERC: llorente második helyzetét hagyta ki. David Villa emelt a tizenegyes pont magasságára, a csereként beálló támadó pedig ha centikkel is, de mellé csúsztatott.
PIROS LAP 89' Costa, Portugália Capdevila játszotta el a nagyhalált
90. PERC: Cristiano Ronaldo tette fel mai teljesítményére a koronát, távoli lövése az alapvonalon túlra gurult, gúnyos morajt teremtve a lelátón.
94. PERC: Továbbjutott az Európa-bajnok, Portugália mindössze egyetlen gólt kapott a dél-afrikai világbajnokságon, ám azt pont a legrosszabbkor, a vége 1-0!
Összefoglaló: Spanyolország nyomta meg inkább a meccs elejét, azonban a portugál játékosok fokozatosan rázódtak bele a játékba, előbb Ronaldo szabadrúgásánál, majd Tiago bombájánál kellett észnél lennie Casillasnak.
Fordulás után is a spanyol dominancia jellemezte a játék képét, David Villa pedig a 63. percben lesgyanús szituációból megszerezte a vezetést.
A folytatásban Carlos Queiroz fiai nem tudtak kellőképpen felpörögni, ráadásul Costát a semmire kiállította a játékvezető - Capdevila fitogtatta színészi képességeit -, így maradt az 1-0.
Portugália ezzel egyetlen kapott góllal is idő előtt búcsúzni kényszerült, míg a spanyolok tovább javítottak az örökmérlegen.
Cristiano Ronaldo mintha pályán sem lett volna, annyira eltűnt, momentumai sem voltak.

Képek az alábbi linken
Link
Telesport képek
Link

 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
A japán kapitány magát hibázta
  2010-06-29 21:55:50, kedd
 
  A japán kapitány magát hibáztatja, a búcsúra készül

Paraguay kapitánya dicséri az ellenfelet, miközben japán szövetségi kapitánya távozását pedzegette a bukás után.
Ahogyan arról élő közvetítésünkben már beszámoltunk, a labdarúgó világbajnokság utolsó előtti nyolcaddöntőjét 11-esekkel nyerte meg Paraguay válogatottja Japán ellen.
Gerardo Martino, a paraguayi válogatott szövetségi kapitánya:
"Nem igazán volt olyan a mérkőzés, amilyet a szurkolók vártak, de azért igyekeztünk tenni valamit a győzelemért, és akadtak jó periódusaink. A japánok azt játszották, amit szoktak, átengedték nekünk a kezdeményezést, és kontrákkal próbálkoztak. A tizenegyeseknél mi koncentráltunk jobban, de egyik csapatnak sincs miért szégyenkeznie, mindkettő mindent elkövetett a sikerért. Paraguay számára a negyeddöntőbe jutás történelmi jelentőségű, el tudom képzelni, ahogy otthon most ünnepelnek. Isten a mi oldalunkon állt, most már többet akarunk."
Okada Takesi, a japán válogatott szövetségi kapitánya:
"Nincs miért sajnálkoznunk. A futballisták csodálatosak voltak, Japán büszke lehet rájuk. A búcsúért én vagyok a felelős. Nem tettem meg mindent annak érdekében, hogy lehetőséget teremtsek nekik a győzelem kiharcolására. Nehéz megmagyarázni, miért estünk ki. Csapatunk nem képes sok helyzetet kialakítani, de most még azt a keveset sem tudtuk gólra váltani. Mit tehettem volna többet? Talán jobban kellett volna sulykolnom a játékosaimba, hogy győzni kell. Ami a jövőmet illeti, nincs sok mondanivalóm, ha csak az nem, hogy úgy vélem, nem sok teendőm van már ebben a pozícióban."
 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Bambicsalád
  2010-06-29 19:40:13, kedd
 
  Bambicsalád

Megható jelenet tanúja volt egy fotós a Rhode Island-i vadrezervátumban: egy anyaőz és két kicsinye délutáni uzsonnáját kapta lencsevégre.



Az őz és két gidája egy erdei úton bukkantak fel. Megszokhatták az emberek közelségét, mert láthatóan nem féltek a kirándulóktól. Az egyik kicsi még gyorsan tankolt is mamája emlőjéből, mielőtt tovaszökkentek az erdő sűrűjébe. A nyakigláb, pöttyös patások előtte azért még belenéztek a kamerába: hát ez meg miféle szerzet?
További képek az alábbi linken
Link
 
 
1 komment , kategória:  Mai nap, hét képe  
Paraguay - Japán 0-0 (5:3)
  2010-06-29 18:31:44, kedd
 
  Paraguay - Japán 0-0 (5:3 11esek rugása után)
Pretoria, Loftus Versfeld Stadion, 40 000 néző

Kezdőcsapatok:
Paraguay:
Villar - Morel, Da Silva, Alcaraz - Bonet, Vera, Riveros, Ortigoza - Benitez, Santa Cruz - Luvas Barrios. Szövetségi kapitány: Gerardo Martino
5 11est érvényesített és így jutottak tovább

Japán:
Kawashima - Komano, Tulio, Nagatomo, Nakazawa - Abe, Endo, Matsui, Hasebe - Okubo - Honda. Szövetségi kapitány: Takeshi Okada
Nem jutottak tovább





Két meglepetéscsapat találkozik az utolsó előtt nyolcaddöntőben. Paraguay igen stabilan szerepelt a csoportmeccsek során, de nem kápráztatott el minket minden elsöprő szellemességgel. Anna ellenére történt ez meg, hogy Roque Santa Cruz, valamint a Borussia Dortmund két csatára, Lucas Barrios és Valdez személyében klasszis támadókkal bír a dél-amerikai csapat.
Szlovákiát 2-0-ra verték, Olaszországgal 1-1-re, Új-Zélanddal 0-0-ra végeztek, magabiztos, án kissé félgőzzel véghezvitt sorozat. Igaz, ez elég volt a 16 közé jutáshoz.
Japán Keisuke Hondában bízott a világbajnokság előtt, nem véletlenül. A CSZKA Moszkva középpályása szenzációsan játszik a nagyon gyors japán csapatban, ő lőtte a Kamerun elleni győztes gólt, de betalált Kamerun ellen is. A hollandok ellen ugyan kikaptak a japánok, a dánokat úgy győzték le 3-1-re, hogy két góljuk szabadrúgásból született.
A két csapat eddig hat alkalommal találkozott egymással, de világbajnokságon most először. Paraguay két, japán egy alkalommal tudott győzni, a három másik találkozó döntetlennel zárult, ez utóbbi most hosszabbítást, esetleg 11-eseket eredményezne.
A 35 éves Denis Caniza negyedik világbajnokságán vesz részt, az Új-Zéland elleni találkozó volt a 10. vébé-meccse, Santa Cruz és Caceres 7 fellépésnél tartanak.
A játékvezető a belga Frank De Bleckere lesz, aki jó eséllyel pályázik a világbajnoki döntőre is.

6. PERC: A dél-amerikai csapatból Santa Cruz és Vera, az ázsiai együttesből Abe, Nagamoto és Endo kapott már sárgát, ők, ha megint összeszednek egyet, kihagyják a következő mérkőzést.
9. PERC: A meccs győztesének nem lesz könnyű feladata, hiszen a Spanyolország-Portugália meccs továbbjutójával játszik majd az elődöntőért
17. PERC: A statisztika alapján Paraguay eddig 61, Japán 39 százalékban birtokolja a labdát. Persze ez az a mutató, aminek az ég világon semmi jelentősége nincsen. Egy gól bármikor eshet, 90-10 százalékos arány esetén is.
22. PERC: És itt a második is, a másik oldalon! Matsui lőtt 24 méterről, csapódott lefelé a Jabulani, de a felső kapufáról kipattant az alapvonalon túlra. Gólt érdemelt volna a löket
30. PERC: Eltelt fél óra, de még nem született gól, habár Santa Cruz az előbbi szöglet után igen közel állt hozzá. A védők nem tudtak felszabadítani a szöglet után, Santa Cruz lőhetett szabadon, de 40 centivel célt tévesztett.
39. PERC: Most lendületesen indultak el a kékben játszó japánok, öten is rohantak előre, Komano beadását azonban lehúzta Villar. Egy perccel később szintén egy kontra után Honda lőtt, nem sokkal mellé
45+1. PERC: Vége is az első félidőnek!
Helyzetjelentés:
Nem volt egy izgalmas 45 perc, és akkor finoman fogalmazunk. Az óvatosság persze érthető, nem minden nap juthat az ember vébé negyeddöntőbe. Hát még egy egész csapat -márpedig itt erről van szó. Kérdés, a második félidőben kockáztatnak-e majd a csapatok, mert ha nem teszik, jöhet a kétszer tizenöt perc hosszabbítás, majd a 11-esek., "szerintem is".

50. PERC: Ortigoza tört be a tizenhatoson belülre, ígéretesen húzta befelé, de két védő is a leető legjobbkor avatkozott közbe. Helyzet volt.
58. PERC: Valamivel aktívabb lett a paraguayi bal oldal, Nakazawának már másodjára kellett mentenie, előbb Vera, most Benitez beadását vágta ki. Riveros az utóbbi esetben a beadást követően fejelt kapura, de a japán hálóőr menteni tudott.
67. PERC: Paraguay ívelt be egy szabadrúgást a kapu elé a térfél közepéről. Kawashima kapus furcsán jött ki, sőt, leteperte csapattársát, Tuliót. Mellbe rúgta a térdével a Drogbát letaroló japán védőt. A keze is fájt Tuliónak, miután visszatért a pályára.
Ápolás 67' Tulio, Japán A kapussal ütközött.
Ápolás 81' Endo, Japán Morel húzott be neki. Nem kapott semmit
82. PERC: Balról érkezett a japán beadás, Okubo összeütközött a levegőben Villarral, aki azért ki tudta öklözni a lasztit. Szabadrúgás kifelé.
Ápolás 82' Okubo és Villar Összeütköztek, jól vannak.
89. PERC: Érdekesen szerelt a paraguayi védő, Morel, rámászott és lekönyökölte a japán éket, Okazakit, érzésünk szerint ez 11-est ért volna, ehelyett kifelé jött a szabadrúgás
91. PERC: Az Uruguay-Franciaország, a Honduras-Svájc, az Anglia-Algéria, az Új-Zéland-Paraguay és a Portugália-Brazília meccs után a vébé hatodik gól nélküli döntetlenje jöhet
94. PERC: 5 perc szünet következik, ugyanis vége a rendes játékidőnek!
VÉDÉS 95' Kawashima Barrios középre fejelt labdáját védte.
105. PERC: Vége az hosszabbítás első félidejének. Nem kockáztatnak a csapatok.
109. PERC: Valdez fejelt kapura középről, a japán hálóőr ezúttal is biztosan fogta
116. PERC: Hatalmas lehetőség maradt ki japán oldalon, többen is elindultak a kapu elé, nem bántották őket paraguayiak, Okazaki meghúzta a bal oldalon, sarokkal középre adott, de a beadásra nem érkezett senki, Honda messze volt. Meccslabda - kimaradt
120. PERC: VÉGE A MÉRKŐZÉSNEK, JÖHETNEK A 11-ESEK!
Paraguay kezdi a rúgásokat, Barreto ment oda: BELŐTTE, 1-0!
Endo következett: BENT VAN, 1-1!
Lucas Barrios a következő: ÉPPEN, DE BERÚGTA, 2-1!
A japánok csapatkapitánya, Hasebe: BELŐTTE, 2-2!
Riveros érkezett: LAZÁN BERÚGTA, 3-2!
Komano állt oda a japánoktól: A FELSŐ LÉCRE LŐTTE, MARAD A 3-2!
Videó link
Link
Valdez érkezett a paraguayiaktól: BEVÁGTA, 4-2
Honda a mészcsík előtt: HIGGADTAN BELŐTTE, 4-3!
Cardozo állt oda: BELŐTTE, 5-3! PARAGUAY A 8 KÖZÖTT!
Összefoglaló:
Cardozo utolsó tizenegyese igen szemtelen volt, sétálva közelítette meg a labdát, kivárt, de aztán belőtte. Vállalkozhattak volna ilyen büntetőre a japánok is, de tudjuk, a büntetők már-már a szerencsejáték kategóriájába tartoznak.
Egyik csapat sem érdemelte meg a továbbjutást, mert nem vállaltak kockázatot, talán egy-egy japán támadás volt olyan, hogy veszélyt jelentett Villar kapujára, a paraguayiak részéről pedig Valdez lőtt kétszer a kapura, amikor Kawashima volt résen.
Mindenesetre Paraguay először jutott a legjobb nyolc közé világbajnokságon, Komano negatív hős lett a büntetőjével, de ezért nem hibáztathatja őt senki az ázsiai csapat részéről. Nincs tehát a legjobb 8 között ázsiai csapat.
Paraguay készülhet a spanyolok vagy a portugálok ellen

Képek az alábi linken
Link
Telesport képek
Link

 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Ellopták a vébé-trófeát!
  2010-06-29 17:30:24, kedd
 
  Ellopták a vébé-trófeát!

Ismeretlen tettesek kirabolták a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) dél-afrikai világbajnoki főhadiszállását, továbbá a rendészeti miniszterhelyettes otthonát is
VB trófea


A Johannesburg elővárosában, Sandtonban berendezett FIFA-központból a vb-trófea hét másolatát, valamint két mezt tulajdonítottak el.
A rendészeti miniszterhelyettes pretoriai rezidenciájából - amelyet a helyi média valóságos erődként írt le - hétvégén különféle elektromos készülékek tűntek el, Fikile Mbalula tárva-nyitva találta a kaput, amikor hazatért Fokvárosból.
A rendőrség szerint a vb kezdete óta 316 személyt vett őrizetbe, közülük 207 volt helyi lakos. Az esetek 90 százalékában lopás miatt zajlik nyomozás, főként laptopok és mobiltelefonok eltulajdonításának ügyében.
 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Brazília - Chile 3-0
  2010-06-29 09:04:26, kedd
 
  Brazília - Chile 3-0
Johannesburg, Ellis Park Stadion.

Kezdőcsapatok:
Brazília:
Julio Cesar - Bastos, Juan, Lúcio, Maicon - Ramires, Silva, Alves - Kaká - Robinho, Luis Fabiano
Szövetségi kapitány: Dunga
Bejutottak a legjobb 8 közé

Chile:
Bravo - Fuentes, Jara, Contreras, Isla - Beausejour, Carmona, Vidal - Gonzalez, Suazo, Sanchez
Szövetségi kapitány: Marcelo Bielsa
Nem jutottak tovább





Brazília és Chile igazi dél-amerikai hangulattal kápráztathat el minket az este folyamán. Ha csak a neveket nézzük, a selecao az egyértelmű esélyes: Dunga játékosai két győzelemmel kezdtek Dél-Afrikában a Koreai NDK, majd Elefántcsontpart ellen. Az utolsó csoportmeccsen ugyan 0-0-át játszottak Portugáliával, de szambaország lakói diktálták a tempót.

Ráadásul a brazilok a selejtezők során kétszer is meccseltek Chile legjobbjaival: 2008. szeptember 7-én Luis Fabiano duplájával és Robinho góljával Santiagóban nyert a selecao, majd egy évvel később, a visszavágón is Brazília nyert, a salvadori meccsnek 4-2 lett a végeredménye, Nilmar triplázott, rajta kívül még Julio Baptista talált be - mind a négy brazil gólszerző tagja a mostani vébé-keretnek.
Chile a H csoportban és a selejtezőben is a második helyen zárt, Dél-Afrikában Honduras és Svájc ellen is 1-0-ra nyertek Marcelo Bielsa fiai, majd Spanyolország ellen 2-1-re kaptak ki az utolsó körben, így rosszabb gólkülönbségük miatt szorultak a második pozícióba - igaz Estradát teljesen feleslegesen kiállította a játékvezető már a 37. percben.
A chilei középpályáson kívül övéi közt nem lesz ott a pályán Ponce és Medel eltiltás miatt, míg a selecaót sérülések tizedelik: Felipe Melo, Elano és Baptista is partvonalon kívülről fogja szemlélni az eseményeket.
A brazil drukkerek ötgólos győzelemben bíznak, míg a chilei szimpatizánsok arra számítanak, hogy kedvenceik meglepik a világot.
A mérkőzésre a johannesburgi Ellis Park Stadionban kerül sor, a sípot az angol Howard Webb fogja fújni

5 PERC: Luis Fabiano eresztette el Brazília első kapuralövését, a labda azonban jócskán mellé ment. Eddig egyébként a chileiek diktálták a tempót, szép passzokkal adogatnak a brazil térfélen.
VÉDÉS 9' Bravo, Chile Gilberto Silva löketét tolta szögletre.
13. PERC: Suazo kapott remek indítás majd jobbal lőtt, azonban a labda eléggé gyengén hullott Julio Cesar ölébe
21. PERC: Jara lőtt rá egy lekészített labdát jó 30 méterről, de célt tévesztett
GÓÓÓL 34' Juan, Brazília Maicon szögletét fejelte a hálóba. Maicon szögletére Juan emelkedett a legmagasabbra, erősen a léc alá fejelt így Bravo nem ért oda, 1-0!
Juan fejese videón Link
GÓÓÓL 38' Luis Fabiano, Brazília Kaká passza után talált be. Egy pazar kontra végén Robinho tette le a labdát Kakának aki egyből szöktette Luis Fabianót. A támadó elhúzta a Jabulanit a kapujából kirongyoló Bravo mellett, majd az üres kapuba gurított, 2-0!
Luis Fabiano gólja: videón Link
44. PERC: Maicon tekert középre egy pofás brazil támadás végén, Luis Fabiano azonban nem tudta irányítani fejesét, a albda fölé szállt. Félelmetesen jól adogatnak a dél-amerikaiak
46. PERC: Vége az első felvonásnak, Brazília 2-0-ra vezet.
Félidő: A mindent egy lapra feltevő Chile irányított a mérkőzés elején, a pirosak szépen adogattak, de nem sikerült gólt szerezniük.
Ahogy az lenni szokott, Brazília kezdte átvenni az uralmat, majd a 35. percben góllá érett a mezönyfölény, Juan fejelte a hálóba Maicon jobboldali szögletét. Még fel sem ócsúdhattak a chilei játékosok, amikor Luis Fabiano lépett ki a leshatáron és a kapust lecselezve gurította a kapuba Kaká álompasszát, 2-0-al fordulnak a felek

56. PERC: Érik a következő brazil gól, ugyan az uttóbi kiugratások nem sikerültek túl jól, de annyiszor próbálkozhatnak Kakáék, hogy a nagy számok törvénye alapján egyszer össze kell jönnie.
GÓÓÓL 59'Robinho, Brazília Ramires csinálta meg a helyzetet. Ramires kapott kapott labdát a chilei térfél közepén, lecselezett három védőt majd nagyszerűen tálalt Robinho elé aki kapásból a hálóba lőtt, 3-0!
Robinho gólja: videón Link
66. PERC: Valdivia pörgette fel magának a labdát majd jobbal kapura lőtt, épphogy fölé szállt a löket
VÉDÉS 74' Bravo, ChileRobinho lapos lövését tolta szögletre
VÉDÉS 75' Julio Cesar, Brazília Suazo fordult be, szögletre tolta a kapus.
LES 76' Brazília Robinho futott lesre.
84. PERC: Jó a meccs, Brazília még mindig pörög, Chile a szépítésért hajt.
93. PERC: Vége a mérkőzésnek, Brazília megérdemelten nyert 3-0-ra és készülhet a Hollandia elleni negyeddöntőre
Összefoglaló: A mérkőzés elejét Chile nyomta meg jobban, de Brazília fokozatosan vette át a meccs irányítását, a mezőnyfölényük pedig bő fél óra után érett góllá: Juan fejelte Bravo kapujába Maicon szögletét.
Nem sokkal később egy pofás akció végén Robinho készítette le a labdát Kakának, a Real csillaga a leshatárról induló Luis Fabianót szöktette, a támadó pedig miután lecselezte a kapust a hálóba gurított, 2-0-val fordultak a felek.
A második játékrészben is Brazília diktálta a tempót, Robinho egy jól helyezett lövéssel pedig beállította a 3-0-ás végeredményt. A dél-amerikai csapat a negyeddöntőben a Szlovákiát búcsúztató Hollandiával csap össze

Képek az alábbi linken
Link
Telesport képek
Link
 
 
1 komment , kategória:  Külföldi foci  
Tegnapi érdekes képek a VB-
  2010-06-29 09:03:21, kedd
 
  Tegnapi iérdekes képek a VB- ről

Holland öröm




Ez is egy Holland öröm




Erős szél eltépte a partjelző zászlóját




Végre egy csinos Holland szurkoló




Megfogtam




 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Kreatív blogger,
  2010-06-29 08:48:12, kedd
 
  Kreatív blogger
Kérlek fogadd el tőlem a Kreatív Blogger díjat! Részletekért és a díj átvételéért kérlek látogass el az oldalamra. Gratulálok munkáidhoz




A díj átvevését követő szabályokat én is betartom.
1. Meg kell köszönni. Ez természetes és hálásan megtettem.
2. A logót ki kell tenni. Örömmel megteszem, számomra megtiszteltetés.
3. Be kell linkelnem akitől kaptam. Nagyon szívesen és remélem sokan meglátogatják.
4. Írnom kell magamról hét dolgot. Ez nem is olyan egyszerű, de megpróbálkozom vele :).
5. Tovább kell adnom hét embernek. Ez szintén nem egyszerű, hisz nagyon sok szép blog és oldal van, így nehéz a döntés.. kis türelmet kérek, erre nem készültem fel..
6. Be kell linkelnem őket. Örömmel megteszem.
7. Megjegyzést kell hagyni náluk. Szintén örömmel.

Kaptam:
Inc, S.Kati, Wégnerné Zsuzsa Gné Margit, M.Ilonka, Tyka, Juhászné - Szunyogh Marika (nagyuska) Erzsébet (lisbet01), Mjaskóné Marika, Dr. Molnár Marika, Vassné Marika, Molnárné Krisztina, Gigi, Zsóka, Irmus V.ildykó , Péterné Marika, Törökné Ács Erzsébet, Júlia lublu,
Pné Veronika74,
 
 
1 komment , kategória:  Barátaimtól elismerés  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2010.05 2010. Június 2010.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 242 db bejegyzés
e év: 3087 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 415
  • e Hét: 7105
  • e Hónap: 19781
  • e Év: 253528
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.