Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Tükör,fotó,viaszbábus mágia
  2010-06-07 15:22:22, hétfő
 
  1992-ben jöttek nekem mondani Kiliánba, hogy a Győri kapuban fekete mágusi szeánszokat tartanak, viaszbábukat készítenek, azokat szurkálják, fojtogatják, nyomogatják, s akinek a hasonmására elkészítik, az az ember ugyanazokat érzi, mint amiket a bábuval tesznek.

Némelyik volt kommunista utód családi házában vér folyt a csapból, vért láttak a tükörben is. Nagyon sokan foglalkoztak Miskolcon fekete mágiával, megbetegítve bárkit, akinek csak a fotóját megpillantották, tárgyait, hajszálait megkaparintották.

1995-ben a gyerek fotója alapján mondta a város jósnője, hogy primitív udvarlója van. A fotóra pillantva látják a múltat, jövőt, a környezetet, embereket, akik ártanak, vagy szeretik az illetőt.

Ugyanígy, ha a fekete mágus tükörbe pillant, vagy odaállít valakit, látja annak összes ártóját, amennyien csak bántották életében, lepereg a tükörben a múltja, jövője is.
Nagyon veszélyes nyilvánosan feltenni fotókat magunkról akár internetre is, mert sokkal többen tudnak ártani képeken keresztül, mint gondolnánk.
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Felsőzsolcán történt éjszaka
  2010-06-07 15:15:45, hétfő
 
  Az egyik emeletes ház tulajdonosa nyugodtan volt aránylag, a kertje végéig ért a víz még tegnap.
Éjjel arra ébredtek, zúdul be a víz az ablakon. Létrás autóval mentették ki a családot az ablakon ruha, élelem nélkül.
- Mindenünk odaveszett, egy élet munkája! - sírt a férfi.

Majd elszállásolták őket egy miskolci általános iskolában.

Azt beszélik, a szlovákok éjszaka átvágtak egy zsilipet, így öntött el a víz mindent meg jobban.
Ki tudja mindezt bizonyítani.

Tény, hogy az Auchan nem bánik kesztyűs kézzel a dolgozóival. Az áruház tegnapelőtt este bezárt, fél méteres víz árasztotta el. Az áramot lekapcsolták, trafóval működnek talán a mélyhűtők. Körülbelül egy hónap múlva fog tudni megnyitni, addig nem akar fizetést adni dolgozóinak, bár a biztosítási kárában a dolgozók fizetése is benne kell, hogy legyen. Egy jogász kellene, aki tanácsot ad, ilyen esetben ki fizeti a kényszerpihenő alatti fizetéseket?
Amíg gyorsan építkeztek, jéghidegben, fűtés, WC nélkül tanultak be jövendő dolgozói, mintha nem is emberek, hanem robotgépek lennének szükségletek nélkül. Nem ember centrikus beállítottságú a vezérkar, mint egyetlen multi sem az. Ki ad tanácsot a dolgozóknak, milyen jogok illetik meg őket?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki az Úr? (Csillagmag)
  2010-06-07 09:14:13, hétfő
 
 

Amivel mindenképpen szeretném kezdeni a mai írást az, hogy a Mars elérte az Oroszlán csillagkép szívét, a Regulus csillagot, illetve a hétfői napon, június 7-én már el is hagyja azt. A Mars egyébként ,,belehúzott", nagyon gyorsan halad most előre az égen, ezért is érezhetjük azt, hogy erőink ,,beindultak", tudunk haladni előre.

A Regulus a feltétel nélküli szeretet szimbóluma, amikor képesek vagyunk a rálátásunk által a másikban meglátott minőségeken felül emelkedni, és magasabb nézőpontunkból megérteni és elfogadni azt. Ezért a vasárnap és hétfő környékén még erőteljesebbé vált annak az üzenete, hogy elsősorban önmagunkat tudjuk elfogadni, szeretni - és túllépni saját magunkon. A többi emberben látott, és nem megélt szeretetet használjuk fel arra, hogy meglássunk magunkat a tükörben, és gyakorolni tudjuk az elfogadást.

A Mars egyébként a héten utoléri a Vesta kisbolygót, majd kéz a kézben fognak haladni egészen július végéig. Vesta - a görög mitológiában Hesztia - a háztűzhely őrzője, szűz istennő, aki a bennünk élő, saját belső szentélyünkben égő tüzet őrzi, azaz a spiritualizmusunk lángjának őre. A Mars pedig tűz elemű bolygó, így egészen augusztusig ez a bennünk égő belső tűz igen nagy lánggal tud lobogni, ezt kell tudnunk megőrizni.

Az egész együtt haladás pedig az Oroszlán csillagképben zajlik, tehát tudnunk kell a belső tüzünket uralni! Erre hívja fel a figyelmet a csillagkép, hogy a belső, tiszta erőkkel tudjunk Uralkodni. S az Igazi Uralkodó sosem másokon uralkodik, hanem mindig magán! Tehát, nézzük meg gyökereinket, lássuk meg belső tüzünket, belső erőinket, és azt befelé irányítva törjünk életünk igazi urává.

Erre igen nagy szükségünk lesz nyáron, hiszen az igazi átalakítások, az új dolgok akkor jöhetnek be életünkbe, ha magunkat stabilan irányítjuk, és erőink ura vagyunk!


További fontos üzenet, hogy június 6-án belépett a Jupiter is a kos jegyébe - erről már érintőlegesen tettem említést, de nem árt tudatosítani azt, hogy milyen új eszmékkel, bölcsességekkel, törvényekkel találkozunk nyáron, mert az egy új kezdetet jelent nekünk, amelyben új lehetőségek rejlenek. S mivel így a Jupiter a Mars uralma alá került (a kos jegyében), ezért áttételesen megjelenik ennek is az üzenete, hogy a bennünk élő Szeretet irányítson bennünket, s a belső Törvényeink a javunkat szolgálják, és ne ellenünk dolgozzanak.

A keddi napon (8-án) lesz aktív a sokat emlegetett Jupiter-Uránusz együttállás, tehát még erőteljesebbé válik az az üzenet, hogy figyeljünk fel arra, milyen Új dolgok jelennek meg az életünkben! Főleg a kozmikus Törvények, Igazságok, esetleg vallások területén, és ezeknek ne szabjunk gátat, engedjük, hogy a régi ledőljön!

Bevallom Nektek, hogy életemben valami csodálatos módon jelenik meg a Jupiter kosba lépése, azaz Új Törvények, Igazságok kialakítása, nem is beszélve a másfél héttel ezelőtti Uránusz kosba lépéséről, ami teljesen meglepő és szokatlan dolgokat hozott. Ezért is ilyen rövidek az írások és ritkák, mert dolgozom fel az új információkat ...


- - - - - - - - -

S vegyük észre a párhuzamot az országunkban zajló árvizek és az égi események között. Hiszen mindenhol áradások vannak, hetekig esett az eső - pontosan akkor, amikor a Neptunusz irányt váltott úgymond. Amit én látok és érzek, hogy tényleg a felszínre tör most nagyon sok régi seb, nagyon sok elfojtott indulat, és TISZTUL! Nézzük meg azt, hogy például néhány éve még senki nem beszélt a politikában Trianonról, és most pedig emléknap lett! Sőt, az árvizek összehozzák az embereket, mindenki megy segíteni a másokon. Valóban egy nemzetté kovácsolódunk!

S amikor már megéljük azt, hogy a parlamentben olyan gondolatok hangzanak el, amelyeket eddig csak a magyarság tisztázását kérő előadásokon lehetett hallani, akkor látjuk, hogy itt bizony felszínre tört mindent. Ezt jelképezi egyébként a víz elem is, amely igencsak velünk volt az elmúlt hetekben.

Tehát az ,,új" itt van a szemünk előtt.

Amit fontosnak érzek még egyszer kiemelni, hogy mi, ,,hétköznapi", egyszerű emberek, mit tudunk tenni: amit a Mars tesz az Oroszlán csillagképben. Uralni erőinket, azokat befelé fordítva saját magunkon túllépni, és őrizni a belső szentélyünk tüzét! Erre hívja fel a figyelmünket a csillagos égbolt, hogy most a tűznek belül kell lobognia.

S a Jupiter is és az Uránusz is a Mars uralma alatt mutatja, hogy az Új dolgok, a Új Törvények, Rendek, Igazságok, Bölcsességek kapcsán is a lényeg a Rálátás, egy magasabb nézőpontból, s hogy hogyan tudjuk szolgálni a Népet, tehát a külvilágunkat, a többi embert: úgy, hogy magunkat irányítjuk.

- - - - - - -

S még egy nagyon fontos bejelenteni valóm maradt mára, most leemelve a tekintetünket a csillagos égről, és a csillagmag.hu oldal működésére figyelve: Hosszas és hosszas ,,vacilálás" után úgy döntöttem, hogy bezárom a hozzászólások lehetőségét. Az elmúlt másfél év tapasztalata az volt, hogy nem tudtuk megtartani azt a fajta kommunikációt, amelyet én az oldal eszmééhez közel érzek, és ezt így ebben a formában nem fogjuk tovább működtetni. Ezt lehet szeretni, nem szeretni, teljesen megértem.

Úgy érzem, hogy amikor az ember szabad teret enged mindennek, akkor ott könnyen felborul minden. Például, a gyermekek esetében is szükség van a keretekre, korlátokra, de még nekünk ,,felnőtteknek" is rengeteg korlátunk van, amelyek támogatnak bennünket - egy darabig. Aztán elhagyjuk a korlátokat - pontosan e felé törekszünk.

Ugyanakkor azt gondolom, hogy a túlzott ,,korlátlanság" nem érte el azt, amelyet én gondoltam, mert a hozzászólok egy része nem gyakorolta a szeretet, befogadás vagy a tudatosság gondolatait a hozzászólások írása közben, és erre nekem - bevallom őszintén - nincs szükségem.

Tömören ennyi. A jövőben ki fogom alakítani annak a lehetőségét, hogy akik komolyan gondolják az együtt haladást, együtt rezgést, azok megtalálják egymást - ehhez kérem a türelmeteket.

Kiss Balázs Kunó



Í
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2010.05 2010. Június 2010.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 79 db bejegyzés
e év: 995 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 286
  • e Hét: 1048
  • e Hónap: 12753
  • e Év: 51754
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.