Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Halak (Levélben kaptam)
  2010-07-01 20:23:51, csütörtök
 
  Mi a csillagjegyed?

Ha egyszer kinyitottad ezt a levelet, onnan nincs visszaút. Alább a csillagjegyek valós leírását olvashatod. Olvasd el a sajátodat, majd továbbítsd úgy, hogy a saját csillagjegyedet írod a tárgy mezőbe. Ez valóban igaz, próbáld meg, hogy figyelmen kívül hagyod, vagy megváltoztatod és az első dolog, amit tapasztalni fogsz, hogy holnap egy borzalmas nap kezdődik számodra, és attól kezdve minden egyre inkább rosszabbodni fog.

VÍZÖNTŐ - A szerelmes
Derűlátó és becsületes. Kedves személyiség. Nagyon független. Találékony és intelligens. Barátságos és kitartó. Nem tűnhet túl lelkesnek. Kissé lázadó típus. Nagyon makacs, de eredeti és különleges Kívül-belül vonzó. Különc személyiség. (11 évnyi szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)


SZŰZ - A maximalista
Partnerkapcsolatban domináns. Konzervatív. Mindig azt akarja, hogy övé legyen az utolsó szó. Logikusan érvelő. Aggódó. Nagyon talpraesett. Nem bírja a ricsajt és a rendetlenséget. Buzgó. Dolgos. Hűséges, megértő.
Szép/gyönyörű.
Beszédes. Nehéz a kedvében járni. Szigorú. Gyakorlatias és nagyon akadékoskodó. Gyakran félénk. Borúlátó. (7 évnyi szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)

SKORPIÓ - A komoly
Nagyon energikus. Intelligens. Féltékeny és/vagy birtokolni vágyó. Dolgos. Nagyszerűen csókol. Rögeszméssé vagy titokzatossá válhat. Sokáig neheztel. Vonzó. Határozott. Tartós partnerkapcsolatot szereti. Beszédes. Romantikus. Időnként énközpontú. Szenvedélyes és lobbanékony. (4 évnyi szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)

MÉRLEG - Az egyensúlyra törekvő
Mindenkivel kedves, akivel találkozik. Nem tudja feladni az elveit. Sajátos, egyedülálló vonzereje van. Kreatív, enrgikus és nagyon társas. Utál egyedül lenni. Nyugodt, nagylelkű. Kedves és gyönyörű. Flörtölő típus. Túl könnyen beadja a derekát. Halogató. Nagyon hiszékeny. (9 évnyi szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)

KOS - A vakmerő
Energikus. Vállalkozó szellemű és természetes. Magabiztos és lelkes. Vicces. Szereti a kihívást. NAGYON türelmetlen. Néha önző. Lobbanékony (könnyű felmérgesíteni). Lendületes, szenvedélyes és éleseszű. Társaságkedvelő. Hamar elveszti az érdeklődését - könnyen unatkozik. Egoista. Bátor és rámenős. Lehet belőle tornász vagy atélta. (16 évnyi szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)

IKREK - A dumagép
Talpraesett és szellemes.
Társaságkedvelő, nagyon beszédes. Lendületes, energikus. Alkalmazkodók, de szükségük van az önkifejezésre. Vitatkozó és szókimondó. Szereti a változatosságot. Sokoldalú. Elfoglalt, néha ideges és feszült. Pletykafészek. Felszínesnek vagy logikátlannak tűnhet, de csupán változékony Testileg és szellemileg is elragadó. (5 évnyi szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)

OROSZLÁN - A főnök
Nagyon rendszerezett. Az életében szabályokra van szüksége - mintha ellenőrzés alatt lenne. Szereti a korlátokat. Hajlamos mindent magára vállalni. Főnökösködő. Szeret másokon segíteni. Társas és társaságkedvelő. Jókedélyű. Nagylelkű, melegszívű. Érzékeny. Kreatív. El van telve magával. Szerelmes típus. Az Oroszlán számára fontos, hogy mindent jól csináljon. Vonzó. (13 évnyi szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)

RÁK - Az oltalmazó
Szeszélyes, lobbanékony. Néha félénk. Nagyon szerelmes és törődő típus Csinos/jóképű. Egy életre kiváló partner. Leleményes és nagy képzelőerővel bír. Óvatos. Érzékeny típus. Szüksége van mások szeretetére. Könnyű megbántani, de együttérző. (16 évnyi szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)

HALAK - Az álmodozó
Nagylelkű, kedves és figyelmes. Nagyon kreatív és nagy képzelőerővel bír. Titokzatossá és bizonytalanná válhat. Érzékeny. Nem kedveli a részleteket. Álmodozó és nem a valóságban él. Együttérző és szerelmes típus. Kedves. Önzetlen. Jól csókol . Szép/gyönyörű. (8 évnyi szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)

BAK - Az akarnok
Türelmes és megfontolt. Gyakorlatias és durva. Törtető. Hajlamos arra, hogy jól nézzen ki. Humoros és vicces. Lehet egy kissé félénk és tartózkodó. Gyakran borúlátó. A bakok hajlamosak előbb cselekedni és aztán gondolkodni és ezzel egyidőben barátságtalanok is lehetnek. Sokáig neheztel. Szereti a kihívást. Megszerzi, amit akar. (20 évnyi szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)

BIKA - A kitartó
Sármos, de aggresszív. Úgy tűnhet, hogy unalmas, pedig nem. Dolgos Melegszívű. Erős, van kitartása. Szilárd, stabil jellem és biztos a dolgában. Nem keresi a legrövidebb utat. Szépségükre büszkék. Türelmes és megbízható. Nagyszerű barátok és jó tanácsokat tudnak adni. Szerető és kedves. Keményen, szenvedélyesen szeret. Érzelmileg fejezik ki magukat. Hajlamosak vad, hisztérikás természetre Határozottak. Gyakran túl sokat törődnek magukkal. Nagyon nagylelkűek. (12 évnyi szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)

NYILAS - A laza
Jó természettel megáldott, derűlátó. Nem akar felnőni (Peter Pan szindróma). Önmagával törődik. Hencegő. Szereti a luxust és a szerencsejátékot. Társas és társaságkedvelő. Nem szereti a felelősséget. Gyakran fantáziál. Türelmetlen. Mindent viccesnek talál. Nagyon sok barátja van. Flörtölő típus. Nem szereti a szabályokat. Néha képmutató. Nem szereti a bezártságot â013 szűk helyeket, vagy ruhákat. Nem szeret kétségek közt vergődni Kívül-belül gyönyörű. (14 évnyi szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod) > > > > >

6 perced van

Ez kétségtelenül a legjobb továbbküldős levél, amit eddig kaptam. Remélem neked is működni fog, meg nekem is!
6 perced van
Van valami igazán szép tanítás ezekben a szavakban akkor is, ha nem vagy babonás. Az Anthony Robbins szervezet küldte ezt Neked. Tízszer is körbejárta már a világot, mielőtt ez a magyar fordítás megszületett, kiegészülve Og Mandino, Deepak Chopra, Dr. Wayne Dyer, Steve Scot (Salamon fordításával) és több oly méltó emberek tanításaival akik az emberiség javát szolgálni készek.

Ne tartsd meg ezt az üzenetet

6 percen belül tovább kell ezt küldened, vagy kellemetlen meglepetés ér. Igaz ez akkor is, ha nem vagy babonás, vagy általában nincs vagy kevés a hited.

Egy
Adj többet, mint amennyit elvárnak tőled, és ezt örömmel tedd.

Kettő
Akármihez fogsz, szenvedéllyel csináld végig.

Három
Harapd el szavaid, ha kritizálni akarsz, de a dicséreteket a tetőről is kiáltsd.

Négy
Mikor azt mondod Szeretlek, érezd komolyan.

Öt
Mikor bocsánatot kérsz, nézz az illető szemébe.

Hat
Bízzál az emberekben, de láss keresztül a hímezett hazugságokon.

Hét
Te egyedüli lélek vagy, aki valamiben a legjobb a világon, ezért bízzál magadban és találd meg azt a valamit, ami lekötelezve az emberiség javát szolgálja.

Nyolc
Sose nevesd ki senki álmait. Akinek nincs álma, annak nincs is sok mindene. Ha te az emberekben magadat is megismered, az a te lelki biztonságodat fejleszti.

Kilenc
Szeress mélyen és szenvedélyesen. Akkor is, ha fájdalmas lehet a szakítás, ez az egyetlen módja annak, hogy teljessé tedd az életed.

Tíz
Nézeteltérésben küzdj becsületesen - gúnyolódás nélkül.

Tizenegy
Ne ítélj el senkit a rokonain keresztül vagy az első benyomásból.

Tizenkettő
Tanulj mások hibájából.

Tizenhárom
Ha valaki kérdez tőled valamit, amire nem akarsz válaszolni, mosolyogva kérdezz vissza:
miért akarod ezt tudni?

Tizennégy
Jusson eszedbe, hogy a nagy szerelem és a nagy siker nagy rizikóval jár.

Tizenöt
Az igazságot és a kegyelmedet soha ne hagyd el, akaszd e kettőt nyakadba, hogy mindig és
mindenhol a szíved közelében legyen.

Tizenhat
Ha vesztettél, ne veszítsd el a tanulságot

Tizenhét
Jusson eszedbe a TTF. Tisztelet magad iránt, Tisztelet mások iránt, és Felelősség a saját tettedért.

Tizennyolc
Ne hagyd, hogy egy kis nézeteltérés tönkretegyen egy nagy barátságot.

Tizenkilenc
Amint rájöttél, hogy hibáztál, igyekezz azt kijavítani.

Húsz
Mosolyogj, miközben felveszed a telefont. A hívó érezni fogja a hangodból, hogy jó szándékkal gondolsz rá.


Most következik a VIDÁM rész!?

Küldd el e levelet legalább 5 személynek, és az életed meg fog változni.

NEM SZABAD VISSZAKÜLDENI ANNAK, AKI EZT NEKED KÜLDTE!!!!!!!!!!!!!
1-4 személynek: Az életed kissé javulni fog.
5-9 személynek: Az életed igen csak kedvedre javulna.
9-14 személynek:Legalább 5 meglepetésed lesz a következő 3 hét alatt...
15 vagy több személynek: az életed gyökeresen meg fog javulni és minden, amiről álmodtál, kezd megjelenni az életedbe
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A betegség sérült aurásoknál
  2010-07-01 18:17:04, csütörtök
 
  Vannak karmikus eredetű betegségek és betegek, minden bénításnak, csonkításnak előző életből megvannak a hozott betegségei, ezeket a betegeket az egészségügy kiemelten kezeli, ellátja őket, gondoskodik róluk, pedig nagy bűn nyomja a lelküket.

Minden deformáció az arcon, mint az áll hiánya, jellemtelenségre utal. Az hetven éve következett be, hogy emberek házasodtak össze teremtményekkel és külső jegyeiket örökölték, mint arcukat, testalkatukat. Szívük emberi marad-e, vagy öröklik a szívnélküliséget, nem tudni.

Egyszer írtam egy cikket a betegségekről, költőnek tanult ismerősöm átjavította sérült aurára. Még semmit sem tudtam az aurákról, csak azt vettem észre, hogy nagy vízsugárban tusol, mossa le magáról a kapott csapásokat.

A jósnő szerint végig sem lehetett menni Miskolc utcáin, villamosán utazni, mert csapásokat dobáltak egymásra a lakosok.

Születésem után a karmikus sánták helyett, melyeket Sántha nevekkel be is állítottak, megrántották a lábamat azzal, hogy szolidaritásban kell lenni az embereknek a karmikus szülöttekkel, akiket azóta is termelnek ki folyamatosan értelmiséginek elhordoztatva tetteiket, melyeket előző életükben végrehajtottak emberekkel.

Karmalátók tettek tönkre embereket, olyanok, akik minden szülött előző életét ismerik.

Baleseteim folytán megsérült a testem, s a sérülések mentén démonokat, csapásokat kaptam. Aurája csak a zsidóknak, mint teremtményeknek, reikiseknek, jógásoknak lehet, mivel ők energiával rendelkeznek, de vannak még rendek, akik szülöttei szintén aurás, vagy másféle szellemvilág védelmét élvezik.

Az orrtörésem után állandó arcüreg gyulladásom lett, kaptam egy olyan misztikus csapást a bal arcüregembe, bal szemembe, fogaimba, számba körbe fekete árnyékvilágként megrajzolva M.Zs. helyett az Időjelek rajzai szerint, melyek az állítólagos harcosok csapásai lettek volna, de az Időjelekben kiadott rajzoknak megfelelő csapásokat születésem óta kapom meg a testenyészeteket pedig megmentik, akiket a rajzok ábrázolnak, sőt kitüntetéseket kaptak.

Minden törés mentén újabb csapást kaptam. El is határoztam, hogyha egyszer nyerek a lottón, létrehozok egy intézményt, ahol ezeket a csapásokat, árnyékvilágot megpróbálják gyógyítók kiszedni az emberi testből, hiszen az embereknek nincsen fénytestük, nem tudnak védekezni ellenük. A fejembe kapott csapásokat is ki tudnák szedni, ha akarnák, de az egészségügy nem ismeri el a sérült aurás betegségeket, mivel ezek nem emberek testét jellemzik, hanem csapásokét.

Szükség lenne démon és ördögűzésre is, mivel ezek is hetven esztendeje emberi testeket szállnak meg a keletesek sorozatai szerint, akár a fekete angyalok hada, meg a parák..

Négy esztendeje emelkednek a süket-néma karmikusok, azok, akiknek fülsérüléseik vannak, mert így ártottak előző életükben valakiknek a nyolcvanas években a fültörésem óta kerültek felemelésre, mint az énekhang miatti bénítók, hangelvevők. Mi oka volt Sz. A. népének, hogy emberi tüdőt támadjanak meg csupán azért, mert kiadták a Zizi Magazinban rajzocskáját annak, mi a valódi formája Sz.A-nak és hogy horkol? Mióta támadnak embereket? Meg sem lehet büntetni őket. Hogyan lehet a tüdőből kiszedni a csapásaikat, leszedni hullacsapásokat emberi testről? Látók kellenek hozzá.

Olyan kórházakra van szükség, ahol ezeket a betegségeket, amelyeket ezek a gonosz csapások okoznak, gyógyítani tudnák.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Karinthy Frigyes: Méné, tekel.
  2010-07-01 17:55:09, csütörtök
 
 

Hallgasd meg, aztán mondd utánam ezt:
Versben mondom, hogy jobban megjegyezd.

Szívedbevésem és füledberágom:
Rossz volt embernek lenned a világon,

E korban, melynek mérlege hamis,
S megcsal holnap, mert megcsalt tegnap is.

Délben az ember megkisértetett,
Az éjben sírtak a kisértetek.

Siratták Krisztus gyötrelmes keresztjét,
De a gyilkost megint hősnek nevezték.

A férfi vért ivott s a nő velőt,
Künt a költő bőgött a bolt előtt.

Halottra adtak selymet és brokátot,
Az élő rongyos volt és vért okádott.

Virággal hintették a síri vermet,
Az élő künt a hó alatt didergett.

Hangos szóval esküdtek a koporsón,
Az élő halkan jajgatott a borsón.

Bámult a gyermek, nagy szemét kinyitva,
Az aggok hallgatták, gyáván sunyítva,

De szembeköpte mesterét a hitvány
Piszkos rüpők, a szemtelen tanitvány.

Hajók rohantak égő tűzveszélyben,
A ringyók cifra rongya szállt a szélben,

De a legszebb és a legékesebb
Szemétdombon rohadt el, mint az eb.

Most hát kezem tördelve, sírva kérlek,
Vigyázz, figyelj: készül a tiszta mérleg.

Tedd most szívedbe és füledbe el -
Az értelmét majd megtudod, ha kell.

MÉNÉ, TEKEL - ha érted, vagy nem érted,
Jegyezd meg jól: tenéked szól s teérted.

Egykoron sötétben elmondott dalom,
Mint lángírás, világít a falon.

Jegyezd meg jól: ma szürke szók ezek,
De élni fognak, hogyha én nem élek
S lesznek, ha nem leszek.
 
 
0 komment , kategória:  Versek  
APEH és magánnyugdíj
  2010-07-01 17:53:32, csütörtök
 
  Aki törődni szeretne nyugdíjas korával előre és magánnyugdíj taggá válik, havonta kell fizetnie a tagsági díjat. De ha valami oknál fogva nem tudja tovább fizetni, s megszünteti, vagy a magánnyugdíj pénztár felmondja előtakarékossági szerződését, az APEH legkevesebb Háromszázezer forint kifizetésére kötelezi azt, akinek nincs pénze a havi tagsági díjak fizetésére sem, mégpedig azért, mert a magányugdíjpénztári tagság illetékmentes, adókedvezménnyel jár, a különbséget 10, vagy 20 évre kifizetteti azzal az áldozattal, akinek meg kellett szüntetnie tagságát. Így járt a híradó szerint egy házaspár most, akik nem tudták fizetni a havi részleteket.

Jó lenne megvizsgálni ez ügyben az APEH tevékenységét, ne döntse nyomorba még jobban az embereket.
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2010.06 2010. Július 2010.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 73 db bejegyzés
e év: 995 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 137
  • e Hét: 899
  • e Hónap: 12604
  • e Év: 51605
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.