Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Mai domino jóslatom
  2010-07-24 22:52:25, szombat
 
  Jóslásod eredménye
5-5
Változást jelent ez a dominó. Boldoggá tehet esetleg egy új helyre való költözés.

0-0
A legrosszabb dominó! Negatív előjelet mutat mindenféle tevékenység tekintetében!

6-6
Gratulálunk! A legjobb dominó. Sikerre, boldogságra számíthatsz az élet minden területén.
 
 
0 komment , kategória:  Napi jóslás  
Van-e értelme a reikinek?
  2010-07-24 21:39:58, szombat
 
  Már jártam táltos szellemgyógyásznál, de nincsen szellemtestem, így nem volt értelme. Sok pénzt fizettem Bach virágterápiáért, de nem használt.

Embernek születtem, nincsen lelkem, sem atlantiszi fekete angyal kíséretem, sem a börtön bűnözőkkel harcoló Talmudisták démonjai, sem az alkémiás Vörös Oroszlán démonjai, fekete árnyékvilága nem segít és nem is akarna segíteni embereken.

Minden csakraközpontnak nevezett helyem becsinálásra került. 1986-ban strumás rontást kaptam, mely eleven valamilyen iszonyata a börtönnek, felmegy bal arcüregemen át homlokomomba, ezért van állandó migrénem és onnan az agyamat célozta meg.

1991-ben ehhez még a para és fekete angyali Kihunyó augusztus csapásai gondolat felpörgetéssel, beszédhang bénítással, karjaim megbénításával nem hiányoztak nekem a II-es Idegosztályán a Szentpéteri kórháznak, sem a Fejezetek a szexualitás történetében könyvből kezdett négerek, maya népek, bozótnégerek ...törzsek emelésének termékenységi népének tisztulása közben kapott mindenkit megmentő, engem legyőző szörnyetege, sem a kórház elmeosztályának embergyalázó iszonyata 1991-ben. Hogy melyik az, amelyik egy nap alatt a derekamat húsz centivel megnövelte 1995-ben, amikor a szabadköműves orvossal találkoztam, s másnapra nem jött rám a nadrágom, nem tudom, de táguló-szűkülő Sz. féle csuklyás világ helyett kaptam, valamint B. Gy. beduin indián kiálló hája miatt, akik a börtön Révész utcába kerültek berendezésre, szintén rendőr jött feleségül venni, anyja és leánya sorsát 1995-ben kezdték ismételni.
1997-ben dr. K. K. Mici mackós osztályán gondolataim alakilag meglassultak, újabb csapásokat kaptam, ekkortól emelték, mentették meg H. M. sátánista csapást társaival együtt. Parkinsón kóros remegéssel jártam azóta egy szörnyeteg által cipelve, mely a melleimnél fogva vezetett, ami mai napig tart a szexuális csapások megmentése közben.

Tehát a fej, torok, szívcsakra a mandulatályog idején már becsinálásra került, még ehhez kaptam 1995-ben egy misztikus szörnyet, ami a szívemnél fogva ráncigálva vezet, éjjel-nappal nem hagyva nyugton egy pillanatra sem, valamint 1995 augusztusában a mentőben kaptam a méhembe valamit, ami nő a hasamban, (besenyői S-né reikis tanítványai voltak beavatva ügyemben, valamint T. Cs. a város vállalkozási osztályának egyik ügyintézője, akinél a cserépfestéshez a válallkozói igazolványt intéztem, meredtem nézte, mit kaptam a méhembe) ahogyan Li. C.megszállottsággal be is mutatta, emelkedik bennem, olyan lettem, mint egy kilenchónapos terhes, s még emellé 1998-ben egy elektromosság bújt a gyomrom-szívem felé, mely miatt levegőt sem kapok, gyomrom tiszta seb belül, olyan, mintha tűvel szúrkálná valami.

1991-ben készültem reikit tanulni, de nem tudtam közlekedni az utcán egyáltalán, miközben a fóbiásokkal szolidaritásban kellett lennem. Sírtam az ajtóban, nem tudtam kimenni az utcára, nem tudtam elmenni K. Lászlóhoz a Győri kapuba reiki tanfolyamra.
K. nevét pár éve egy cigány vette fel, másik a Petrezselyem nevet, ezeket százalékolja le a társadalombiztosítás, a szigeti csatával egyidőben történt, ezekkel ültem együtt az orvosi bizottságon. A Petrezselyem szigeti csatározások főleg Amerika ellen történtek afrikai törzsek részéről, melyeket születésem óta a Fejezetek a szexualitás története könyve alapján, írói nevéből emelkednek most a cigányok.


Mivel ezek élő csapások, van-e értelme így reikit tanulnom, hiszen a szívemen állandóan érzem a nyomást, testemet többször összelyuggatták, összeszúrkálták nem tudni, milyen eszközökkel.

Az orosz természetgyógyász 1995-ben parancsolt a bal szememben lévő rontásnak. Hol vannak ezek az emberek, ki tudna rajtam segíteni, hiszen így nincs értelme pénzt kiadnom azért, hogy az élő csapásokkal becsinált energiaközpontokat megnyittassam?

Tanácsot kérnék, ki tudna segíteni, ki tud parancsolni ezeknek a csapásoknak? Ki fizeti meg az erkölcsi, anyagi káromat, melyeket az egészségügyi csapások okoztak?

.

Szeretném, ha segítenének, hogy pár évemet munkával, tiszta fejjel és gondolkozással, hasznosan, szép körülmények között tölthessem el, mert kihalatás alatt vagyok, meg kellett akadályozni azt is, hogy egy olyan gyereket szüljek, mint amilyen én voltam, vagy normális férjem legyen. Ezért volt szükség klimaxoltatásra is.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Kókuszos meglepetés
  2010-07-24 11:27:34, szombat
 
 


Hozzávalók:

* A tésztához:
* 1 db tojás
* 19 dkg liszt
* 2 dkg sütőmargarin
* 1,25 dl tej
* 1,5 evőkanál méz
* 19 dkg porcukor
* fél csomag sütőpor
* A sziruphoz:
* 1 evőkanál kakaópor
* 1 evőkanál cukor
* 1 dl forró víz
* A krémhez:
* 9 dkg kókusz
* 4 dl tej
* 4 evőkanál liszt
* 20 dkg porcukor
* 20 dkg habosított sütőmargarin
* A díszítéshez:
* 1 dkg kókusz
* 2 g kakaópor

Elkészítés:

A vajat, a porcukrot és a tojást habosra keverjük. A tejet a mézzel a masszába adagoljuk, végül belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet. Papírral bélelt tepsibe töltjük, elsimítjuk, és 160 fokon tűpróbáig sütjük. Sütés után a sziruppal leöntjük. A krémhez a lisztet és a tejet összeforraljuk, belekeverjük a cukrot. Teljesen kihűtjük és a margarinhoz keverjük. A tésztára kenjük, kókusszal és kakaóval meghintjük.
 
 
0 komment , kategória:  Receptek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2010.06 2010. Július 2010.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 73 db bejegyzés
e év: 995 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 350
  • e Hét: 2237
  • e Hónap: 4596
  • e Év: 56862
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.