Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Kohut Katalin: Álom új-világ
  2010-07-06 21:36:56, kedd
 
  Csillagfény kísérje álom-utadat,
vezessen egy új világba,
hol gondtalan az ember,
szíve tanácsa élteti,
minden élőlény szereti
és megszünik a félelem!

Csak jó éjszakád legyen,
ne háborgassanak feketék,
dögök és másvilág,
legyél derüs és boldog,
minden perc életért kiált!

Szeretnéd, ha szeretnének?
Akadály a betegség,
nyomor és a letörtség.
Akad ember a világon,
ki örül, hogy boldognak látszol?

Épül már az új világ,
kihagytak belőle régen,
Neked nem jár ház és levegő,
egészség és háztető,
nyugodj el már végre!





 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
A Cigányország kivitelezése
  2010-07-06 18:17:53, kedd
 
  Már egyszer írtam egy helyen arról, hogy Cigányországot kellene létrehozni valahol, ahol maguk termelnék meg az élelmiszereket, maguk dolgoznának üzemekben, gyárakban, maguk lennének a faőrök az erdőkben, maguk lennének a házépítők...

Mindenki azt tudja megbecsülni, amit két kezével épített, az ingyen jött ajándék nincs nagy becsben, csak az igazi embereknél, akik szeretnek adni is. Van, akinek egy képeslap hatalmas ajándéknak számít, van, aki egy házat sem néz semmibe, azt is szétberheli, értékeit kiárulja.

Az ember megdolgozik a ruhájáért, a házáért, bútoraiért, szinte mindenki részletre vásárolta össze tulajdonát, különösen a nyolcvanas években, ha becsületes életet élt, nem adta el lelkét, szívét senkinek. Ezért súlyos probléma a lopás is, hiszen évekig dolgoznak minden egyes megszerzett áruért, de még egy táska ellopása is óriási veszteség.

Olvastam egy helyen, hogy Borsod megyét jelölték ki a cigányságnak. Kevés a megye nekik, ráadásul a Hegyköz minden szépségével már így is tönkretevésre került, hiszen kivágták a fákat is a cigányok.

Ismét szembe kell nézni a nem cigány problémával, a született bűnöző fiatalokéval, akik mellett alig lehet elmenni az utcán, annyira csúnyán beszélnek is, meg rettegésben tartják környezetüket. Nekik egy régi bibliában is megtalálható Bűnözők országát kellene létrehozni, ahol a rabok dolgoznak és eltartják magukat? Nagyon régen volt ilyen, de most annyi bűnöző van, hogy kevés lenne nekik egész kelet. Amikor valamelyik országban bűnt követtek el, s a bűnözők országáig el tudott menekülni az elkövető, ott már nem lehetett megbüntetni.
A bűnözők összetétele nagyon vegyes: vannak sátánisták, véráldozással, vannak csontvázjeles füvesek, drogosok, vannak démonista egyházak közöttük, különféle szekták képviselőivel.
A gyilkosok, akik más testét árulják, szívet, lelket ölnek, mások életét kioltották szintén a bűnözők országához tartoznak, mint a véráldozó fekete miséket rendező szekták, hiszen a láthatatlan világ törvényei szerint a gyilkost démonok követik addig, míg vissza nem kapja bűnét. Ez volt a törvény addig, míg felül nem emelkedtek démonjaikon, meg nem tanultak parancsolni nekik, de már régóta felrúgják a vas-Babilon kezdete óta a láthatatlan világ és a világ törvényeit, "megváltoztajták az időt és a törvényt".



A cigányság összetétele is ilyen sokrétű, mind máshonnan ered, de a dögöket, mint sötétkapu népét dögvészes és különféle csapásaikkal külön kellene választani. Ennek központi helye is Miskolcon van dögszagú árnyékvilágbeli csapásaikkal, melyeket emberre küldenek, emberi testekre, vagy a testbe törések mentén. Az Időjelek zenész cigánysága csak fekete árnyékvilágként került létrehozásra, míg a különféle nemi törzsek képviselői már régebbiek, mint a kutya gyilkoló, láthatatlan világban kést dobáló, csuklyás csapások, ezek a nagy aranynyaklánccal járók.
Valamennyien láthatóban és láthatatlanban egyaránt vannak, semmi garancia arra, hogyha Borsodban mondjuk összeterelnék őket, nem lennének-e ott továbbra is az emberek között, mint főleg Sátán és a Halál népei.


Emlékezzünk a bibliai történetekre! Valamikor nagyon szépek voltak Káin gyermekei, akik bűből lettek és megtetszettek a hatalmas szellemvilág képviselőinek, akiktől gyerekeket szültek a zsidó asszonyok, vagyis már ők is a láthatatlanban és láthatóban is éltek egyszerre.

A Fórumosok szerint a Fidesz és az MSZP rendelkezik ilyen képességekkel, de ki tudja még hány százaléka az országnak a maffiákkal karöltve, akik főleg elektromos csapások, a Patkós kormány ördögeiről nem is beszélve, akiknek démonokkal együtt a Krisztusi egyházak parancsolnak a biblia szerint. Míg ilyen népek léteznek, addig lesz bűnözés, lesz halál, lesznek titkos betegségek, lopások, ingyenélések, maffia. Csak a médiának számtalan kísérete van a láthatatlan világban, s általában fehér külsővel rendelkeznek. Nagyon sokat ártottak azoknak, akik jobban tanultak az iskolában, vagy szépek és okosak voltak, vagyis bárkinek.

Ha a cigányokat külön tennék valamikor saját országba, a bűnözőket is szét kell szedni, akik eddig össze voltak téve - régebben börtönökben - a cigánysággal, a fehéreket kíséreteik alapján szintén, ne legyenek sikeresek segítséggel, mert nem tisztességes.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Tovább
  2010-07-06 15:01:05, kedd
 
  Vánszorgok halkan, szeliden,
Töviskoszorús a szívem,
Alattomban döfött sebek
Borítják el a testemet.

Gyengeségem tapasztalom,
S mint az ostort csattogtatom
Magamon sok önvádlásom:
Fenn, a csillagok közt járok,

Hol angyal áll égi létrán,
Dermedek előtte némán,
Súlyos, mint felemelt pallos
Tekintete - rám pillant most.

Ne kérd tőlem, jó istenem:
Hangya-nép közt tengődni lenn.
Tanítsak a boldogságra?
Rám nyilaz kufárok átka

Vissza mégis - ez a sorsom,
Rám kötött keresztjét hordom
Hegyre fel - ahol a végzet
Tündöklő krisztusi fény lesz.


33 éves koromban, 1991-ben a miskolci Szentpéteri kórház II-es Idegosztályára mentem, mert dr B. G. húgának lakásában, a Benedek utcáján Kilián telepnek a B.G. sógora dührohamait kaptam meg, nem tudtam magamon uralkodni. Valahogyan kívülről ért engem az ok nélküli idegesség. Bementem taxival dr. S.I-val történő telefon beszélgetése után G.S. szikszói lakosnak, aki saját betege volt már 18 éves kora óta zseniként elkönyvelve,de dr. K. M. vett fel, aki Cs. K. húsvéti asszonyfeszületes előző napon történő megalázásának nyomait nevette. Nem tudtam, milyen orvosok ezek, akik ember alázásokat követnek el és ezeken nevetnek. Nem kaptam odabent gyógyszert, ennek ellenére éjjel arra ébredtem, hogy egy hatalmas szellemi lénnyel bírkózom, legyőzve engem megerőszakolt. Mozgott a vaságy, amire a szobatársaim felébredtek, olyan erővel bántak el velem. Fejembe, két kezembe elektromos rontásokat kaptam - K.M- volt a Hunnia börtönbe rendezve a Bestia képviselője, akit ismerek, akinek a sorsát hozták, gyerekeit Kodály osztályba vették fel volt apáca ének tanárnőmmel együtt és osztálytársammal, akiből már ének tanárnő lett -. Másnap reggel nem jött ki hang a torkomon, gondolataim meg lettek bénítva, amire dr. S.I. azt mondta a viháncoló orvostanhallgatók között, hogy Íme a depressziós!, aki éjszaka fenn van, nappal alszik. Ezt nem értettem, nem fogtam fel, hogy egy felsőzsolcai bestia népének sorsa és G.Sz. festőművészé. Én nappal soha nem aludtam. Közölte, hogy ne erőltessem a beszédet, mert gyorsabban pörög a gondolatom, minthogy tudnám követni.

Kezeim ütemesen jártak le-fel a rengeteg csapástól, amit a cigányok helyett kaptam már, akik az elmeosztályhoz tartoztak.

Cs.K. hivogatott telefonon, de nem jött be meglátogatni, bár előtte azt írta, éppen apokrif keletes történelmet végrehajtva, hogy olyan vagyok, mint Veronika keszkenőjén Krisztus képmása. 1977 óta hajták végre a Görög költők antológiájában megjelent Ízisz-Jézus nasszénus zsidó himnusz szerinti iszonyatos életet, mely végett a keletes költők beavatták az egyetemvárost és a falvak lakosságát egyiptomi Íziszes történelembe.

Megjelent a forgószeleket végrehajtó Észak-Magyarország újságban ez a vers a fotómmal két nap múlva, melynek a végét Cs.K. javította át krisztusi végzetű sorssá. Költők királyának D. S. szerepjátékos volt berendezve, Költő az Olajfák hegyén címmel jelent meg az Északban mártírumságának sorsa, mely az övé és vele a latroké lett volna.

Cs. annyira félt az orvosoktól, hogy ijedtében még a nevét is elfelejtette. Kérdezték, miért nem jön be meglátogatni?

33 éves koromban Krisztusi végzetem lett Cs. szerint, ami itt teljesen természetes volt.




 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2010.06 2010. Július 2010.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 73 db bejegyzés
e év: 995 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 803
  • e Hét: 1952
  • e Hónap: 8193
  • e Év: 60459
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.