Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Az EU mossa kezeit
  2010-08-16 17:16:02, hétfő
 
  2010-08-16 16:26:27, hétfő

Az EU mossa kezeit




Nem foglal állást az Európai Unió arról, hogy egy-egy tagország milyen feltételekkel és kinek adja meg saját állampolgárságát, mert ez nemzeti hatáskörbe tartozik - erősítette meg az Európai Unió végrehajtó szervének álláspontját hétfőn a testület egy szóvivője.

A bizottság szokásos napi brüsszeli sajtótájékoztatóján a szóvivő arra a kérdésre válaszolt, nem aggódik-e az EU, amiért Románia állampolgárságot ad több ezer moldovainak, akiknek hazája még nem tartozik az unióhoz. Minden egyes tagország maga jogosult dönteni az állampolgárság kérdéséről, ezt az Európai Bíróság is több ítéletében megerősítette már - emlékeztetett a szóvivő.

Azt tudjuk, hogy Brüsszelre nem lehet számítani ha a magyar érdekekről van szó. Az eddigi magyar kormányok szervilisek voltak. A jelenlegi is. Emlékezzünk Románia EU tagságának megszavazására. Akkor átverték az erdélyieket. (barikad.hu)

MTI-barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kartellbe fonódva nyerészkedik
  2010-08-16 15:56:00, hétfő
 
  Kartellbe fonódva nyerészkedik
2010-08-16 15:42:41, hétfő

Kartellbe fonódva nyerészkedik az állam a bankokkal közösen a devizahiteleseken

Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége pénzügyi szakértői csoportja szerint a magyar állam és a PSZÁF asszisztálásával a Magyar Nemzeti Bank kivitelezésében kartell formában megegyezett az összes Magyarországon működő bankkal.

"Egyezséget kötöttel egymás közt, hogy az MNB virtuálisan biztosítja a bankok részére a fedezetet a hitelek kihelyezésére, mely szerint "svájci frank" alapú változó kamatozású szerződésben foglalva az adóssal megfizettetve az árfolyam különbség, náluk csapódjon le az extra profit. A jegybanknál több ezermilliárd forint fekszik, és a bankoknak kamatozik, nem forgatják vissza a gazdaságba.

Ezek után nem csoda, hogy miközben tavaly a magyar gazdaság 6,3 százalékkal esett vissza, addig az itteni bankok több mint 300 milliárd forintos profitot értek el. Az idei első negyedévben már 120 milliárdos hasznot produkált a pénzügyi szektor. Tudni kell, hogy az összes "deviza alapú" hitel forintban került folyósításra és forint alapon is KELL, meghatározott havi törlesztő részletekben visszafizetni a mellékes költségeivel együtt (kamat, kezelési, nem látott egyéb).

Az összes többi hazugság a bankok részéről. Az előre nem kalkulált költségeket, árfolyam különbségeket, előre meg nem határozott árfolyamkockázatot nem háríthatja át az adósokra, holott ezt történt. Ebből keletkezett a bankoknak a válság ideje alatt is extra profit évi háromszázmilliárd forint összegben. TEHÁT a bankok, akik a hitelt folyósították, NEM vettek fel devizában az anyavállalatától hitelt, mint ahogy ezt az egész magyar néppel elhitették. Így Magyarországon a deviza, vagy valuta hitel, akár a forint hitel nem ugyan azt jelenti, mint a "DEVIZA ALAPÚ" hitel."

A bankok szándékosan kergették az embereket adósságba

Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége véleménye szerint az extraprofit és ingatlanok megszerzése reményében hitelt nyújtó bankok épp úgy felelősek a kialakult adósságcsapdáért, mint az adós, ki felelőtlenül feleslegesen vett fel jelzálog alapú hitelt úgy, hogy sem jövedelemigazolással, se munkahellyel, se kezesek biztosításával nem rendelkezett, hangsúlyozni kell, hogy a bankok ezt nem is kérték. Kiadtak úgy több milliós hitelt, jelzálog fedezetre, hogy az adóstól nem kértek jövedelemigazolást, vagy sima minimálbéres leellenőrizhetetlen dokumentumot is elfogadtak, akár 20 millió forint folyósításához nem kértek még adós társat sem.

A szervezet úgy látja, hogy a bankok szándékosan kergették akkora adósságba a hitelt felvevő adósokat, mert már a hitel folyósításakor nagyon jól tudták, hogy nem tudják a minimálbérből fizetni a havi törlesztő részleteket. Amit viszont nem tart a szervezet célszerűnek, hogy a fennálló hitelét, bármilyen hitelről is van szó, átdolgoztassa és másik hitellel kiváltassa az adós, akár forint alapúra is.

Butaság kiváltani a hitelt

"Ez a legnagyobb butaság, amit most elkövethet az adós. Ha a futó hitelszerződést az adós módosíttatja, akkor az adós részére teljes mértékben hátrányos lesz, ugyanis az új szerződés aláírásától kezdődik elölről a futamidő és a hitel minden következménye. Az előző szerződésből már letelt évek elvesznek és meghosszabbodik a futamidő. Bizonytalan lesz a havi törlesztő részlet összege is. Az új szerződéskötésnek ugyan úgy vannak járulékos költségei, amit ha el is tagad a bank, beledolgozza a havi törlesztő részletbe. Ingyen a bank nem tesz meg az ügyfélnek semmit se. Hiába hirdették annyira, hogy jövedelemigazolás és minimálbérre is 10 millió hitelt kap! Minden költséget az adósra terhel, erről nagyon sokat tudnék mesélni, mint volt banki alkalmazott."

A szervezet véleménye szerint, az összes adóst (devizahiteleset) kártalanítani kellene. A bankok is vállalkozói tevékenységet végeznek, így van lehetőségük a veszteséget is lekönyvelni. Tisztességtelen az általános szerződési feltétel, illetve a fogyasztói szerződésben egyedileg meg nem tárgyalt szerződési feltétel, ha a feleknek a szerződésből eredő jogait és kötelezettségeit a jóhiszeműség és tisztesség követelményének megsértésével egyoldalúan és indokolatlanul a szerződési feltétel támasztójával szerződést kötő fél hátrányára állapítja meg.

Most a válság miatt nem nyereségesek és kész, nem vesznek új bútort, számítógépet, nem nyitnak új fiókot, stb. Milyen alapon hárítják át a veszteségüket az adósokra egyoldalú szerződésmódosítással - kérdezi a szervezet. A Polgári Törvénykönyvnek a 209.§-ához fűzött Miniszteri indokolása szerint tisztességtelen minden olyan magatartás, amely a közfelfogással ellentétes. Ellentétes a közfelfogással a szerződéskötő felek között az egyoldalú előny kikötése vagy egyoldalú hátrány okozása, azaz minden olyan feltétel kikötése, amely a szerződő felek egyenlő jogai és kötelezettségei megsértését jelenti. A Ptk. 209.§.(1.) bekezdése a fenti magatartásokat tiltja. Vagy is az összes devizahitel szerződés ezen törvény alapján semmis. Ilyen alapon az összes vállalkozó (fodrász, cipész, vendéglátó egység, építőipar) és cég átháríthatná a nem létező nyereségét az összes szerződéses partnereire. Miért és milyen törvény alapján merték a bankok vállalkozói tevékenységükből kifolyólag pénzügyi válságot nem kalkulálva a kiesett nyereségüket, bevételeiket áthárítani az ügyfeleikre?

Tisztességtelen általános szerződési feltételek a devizaalapú hitelek kapcsán

A devizaalapú hitelek tartalmilag forinthitelek, mert:

- nem lehetséges devizában törleszteni a részleteket

- a hitel forintösszegben van elsődlegesen megjelölve, amely az árfolyam alapján visszaszámítódik és devizában is ki van fejezve

- a törlesztő részletek forintban vannak meghatározva, és forintban kell azokat törleszteni.

Nem tájékoztatja a hitelező a szerződési partner adósokat arról, hogy

- A Htp., az 1996. évi CXII. Tv. 213.§. b.) pontja alapján a hitelezőnek, a szerződés megkötése előtt meg kellett volna becsülni az esetleges árfolyamváltozás nagyságát és azt az aláírás előtt a szerződés tartalmává kellett volna tenni.

- Nem tájékoztatta a szerződéskötő adósokat arról, hogy amennyiben a fenti költségbecslés elmarad a szerződés semmis.
Tisztességtelen a kölcsöntőke összege változó árfolyamon történő nyilvántartása

A közfelfogás szerint a kölcsön összege a szerződéskötéskor fixen kerül megállapításra, amelyből fokozatos, részletekben történő törlesztéssel kerül a tőke visszafizetésre. Az alperesek a törlesztendő tőke összegét devizában úgy tartják nyilván, hogy az időközi forint/deviza árfolyamváltozás alapján a tőke összegét állandó jelleggel változtatják Ez ellentétes a közfelfogással és az adósok tekintetében további tisztességtelen hátrányt jelent.

- Tisztességtelen a tőkekihelyezés eladási árfolyamon történő kiszámítása, ugyanakkor a törlesztés vételi árfolyamon történő elszámolása. A kölcsönszerződés közfelfogás szerinti ellentéte a kamat. A kamat a szerződésekben önálló megnevezéssel megjelölésre került. Ebből kifolyóan minden továbbá bevétel az alperesek számára tisztességtelen. Továbbá az eltérő árfolyamon történő elszámolás egyoldalú anyagi hátrány az adósok tekintetében.

- Tisztességtelen devizaalapú hiteleknél a garanciaként szolgáló ingatlan forgalmi értékének devizában történő kifejezése és nyilvántartása elmaradása. A garanciaként szolgáló ingatlanok értékének devizában történő nyilvántartásának elmaradása árfolyamváltozás esetén tisztességtelen hátrányt okoz az adósnak, mert forintárfolyam emelkedés esetén a devizában nyilvántartott tőketartozás illetve hitel és jár. visszafizetés drasztikusan emelkedhet, ugyanakkor a csak forintban nyilvántartott ingatlanérték-árfolyamemelkedés hiányában jelentősen csökken és így jelentős érték árolló keletkezik.

- Tisztességtelen a devizaalapú hiteleknél a garanciaként szolgáló ingatlanok esetében a kölcsön összegéhez viszonyítottan, - bankonként eltérően - másfél-kétszeres értékű ingatlanfedezet kikötése, ugyanakkor a forgalmi értékbecslés során rendszeresen alulértékelése.

Tisztességtelen általános szerződési feltételek a kamatemeléssel kapcsolatban

- Tisztességtelen az egyoldalú kamatemelés, mert tisztességtelen annak okát az utólagos pénzpiaci, stb. változásokban megjelölni. Az adós helyett az alperesek a szerződéskötés időpontjában-az akkori pénzügyi piaci feltételek alapján és figyelembevételével- teljes egészében kifizetik az adós helyett annak pénzügyi kötelezettségeit.

- Mivel az adós helyett a pénzkötelezettség adott feltételek mellett már teljes egészében kifizetésére került az utólagos feltételváltozás az alapügyletet és feltételt nem érintheti, ezért arra hivatkozni sem lehet. Az alperesek ugyanis, az adós egyösszegű pénzigényét nem hitelből, hanem a korábban begyűjtött és meglévő pénzből fizették ki. Így a betéteseknek fizetendő kamat sem változik utólag.

- Ha az alperesek a szerződéskötéskor még sem a saját betétbegyűjtésükből fizették ki teljes egészében az adós pénzigényét, hanem más banktól felvett kölcsönből, úgy nem pénzkölcsönről beszélünk és az alperesek nem hitelezők, hanem pénzközvetítő ügynökök. Ez esetben az adós valós tartozása a hitelező bank kamata az alperes bank felé + az ügynöki jutalék, amely a kamat és költségek töredéke.

Tisztességtelen általános szerződési feltételek az extraköltségek felszámítása kapcsán

Tisztességtelen az alperesek által a szerződéskötés illetve a folyósítás és törlesztés kapcsán minden kamaton felül költség felszámítása, mert: A közfelfogás szerint a kölcsönszerződések ellenszolgáltatása a kamat és csak a kamat. Ezért tisztességtelen minden olyan további költségadósra történő terhelése, amely idegen a kölcsönügyletektől.

Tisztességtelen a költségek egy részének az adósra történő hárítása, amely az alperesek, mint bankok érdekkörében merülnek fel: Pl. hitelbírálati díj, ingatlanforgalmi szakértői díj, stb. A költségek-főleg kezelési költségek-összetételének, megemelésének indokait nem közlik az adóssal a hitelezők, így az nincs abban a helyzetben, hogy annak megalapozottságát megítélje, így az meglehetősen önkényes.

Tisztességtelen általános szerződési feltételek az uzsoranyereség megengedése tekintetében: A kölcsönszerződések következtében az alpereseknél nyereségeként jelentkező kamat elnevezésű nyereség + árfolyamkockázat teljes áthárítása + az eladási és a vételi árfolyamok együtt alkalmazása + a közfelfogással ellentétes költségek felszámítása az alperesek részére uzsora mértékű nyereséget biztosít, amely tisztességtelen.

Általános tartalmú tisztességtelen általános szerződési feltételek

- Nem tájékoztatta a szerződéskötő adósokat arról, hogy a pénzintézeti törvényben - Htp. - foglalt, un. vésztartalék szabály szerint a kikölcsönzött "hitelek" csak virtuális, azaz nem valós hitelek, mert a vésztartalék szabály szerint a ténylegesen betétként begyűjtött összeg 10-szeresét "kölcsönözhetik" ki, ami fogalmi és ténybeli képtelenség. Ezért a kölcsönszerződések alapjaiban érvénytelenek, mert az adósi ellentételezéssel-tőketörlesztéssel - szemben a bankok részéről csak virtuális pénzkifizetés történik.

- Nem tájékoztatta a szerződő adósokat arról, hogy ugyan a jogszabály egyoldalú szerződésmódosítást lehetővé tesz a bankok számára, de az nem parttalan és határtalan. Ennek kapcsán nem tájékoztatta a szerződéskötő adósokat arról, hogy a mértéktelen és aránytalan egyoldalú szerződésmódosítás jogellenes és bíróság előtt megtámadható. (BH 2000.247. A szerződési szabadság korlátozása a nyilvánvalóan egyoldalú előny kikötése tekintetében tilos.)

- Tisztességtelen az-az általános szerződési feltétel, amely szerint a kölcsönszerződés azonnali hatályú felmondásához vezethet, ha az adós az adott bankcsoporthoz tartozó más banknál nyilvántartott szerződését szegi meg.

- Tisztességtelen az általános szerződési feltétel, amely a bank egyoldalú azonnali hatályú felmondása esetén lehetővé teszi, a garanciaként felajánlott ingó és ingatlan tulajdonjogának a egyoldalúan eldöntött megszerzését. (A felmondás érvénytelensége esetén valószínűsíthető, hogy nem lehet már az eredeti állapotot visszaállítani.)

- Tisztességtelen a kölcsönszerződés azonnali hatályú felmondása, ha - az Adós vagyoni helyzetében, illetve ezek várható alakulásában a szerződés aláírását követően lényeges negatív változás állt be a Bank megítélése szerint A feltétel tisztességtelen, mert nem független kívülálló dönti el az adós vagyoni megfelelőségét. Ez ellentétes a közfelfogással.

- Az Adós a Bankkal szemben vállalt kötelezettség teljesítését veszélyeztető egyéb fizetési kötelezettséget vállalt (pl. kezesség), A közfelfogás szerint semmi köze a szerződéshez.

- Az Adós bármely esedékességi időpontban nem tesz eleget a kölcsönszerződés szerinti bármely fizetési kötelezettségnek, és egy hónapot elérő fizetési késedelembe esik, A feltétel tisztességtelen, mert ellenkezik a közfelfogással az, hogy az adós önhibán kívüliségét nem veszi ki a szerződésszegésnek tekintendő okok közül, továbbá, hogy szerződésen kívül eső más ok is felmondási alapul szolgálhatnak.

A válság mindenkit érintsen - feltéve ha válság van

A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségének álláspontja, hogy ha pénzügyi világválság van, az a bankokat is érintse, ne csak a vállalkozókat, cégeket, közigazgatást. A válság ideje alatt, magyar gazdaság teljesítménye 6,3 százalékkal esett vissza, ám az itteni bankok több mint háromszázmilliárd forintos profitot értek el. Az idei első negyedévben már 120 milliárdos hasznot produkáltak. Hogy lehet becsületes, tisztességes tevékenységgel azt elérni, hogy a bankok egyedüli nyereségesek egy világra szóló pénzügyi válság hatására? Minden vállalkozásnál lehet veszteséget elszámolni, akkor a bank, - mint vállalkozó- nyelje le a veszteségét, ha már nem bírta behatárolni, hogy kinek, milyen feltételek mellett nyújtható a hitel.

Ha a hitel nyújtásakor, nagy nyereség reményében jó volt az ügyfél kockázat bírálata, akkor most, a válság kirobbanása után, - amiről egyáltalán nem tehet az adós, - legyen a bank is partner és nyelje le a veszteségét úgy, hogy elengedi az összes felmerült költséget minden adósra kiterjesztve. Kötelezzen a Magyar Állam minden bankot, aki deviza hitelt folyósított az eltelt öt évben, hogy visszamenően dolgozza át az összes hitelszerződését a mai 2010 évben hatályos jogszabályoknak megfelelően. Kössön minden ügyfelével tisztességes általános szerződési feltételek mellett új szerződést, úgy, hogy az eddig felszámolt eredeti hitel szerződésben foglalt kamat (THM) felüli adósra hárított összeget, írja jóvá az adós részére késedelmi- és büntetőkamataival együtt. Akinek az ingatlanát már pénzügyi szolgáltatóknak, ismeretlen bűnöző ingatlan maffiózóknak átjátszották, ott kártérítést kötelesek fizetni az adósaik részére a hitelszerződésbe foglalt zálogtárgy ingatlan piaci érték összegében. Amennyiben lehetséges azoknál az ingatlanoknál, melyek még nem kerültek értékesítésre, jogilag is állítsák vissza az eredeti állapot szerinti tulajdonjogot a bank költségén.

A szervezet véleménye szerint NE a Magyar Állam vállaljon további anyagi terheket a deviza hitelesek megsegítésére, hanem a pénzügyi válság ideje alatt is tisztességtelenül extraprofitot szerzett, nyereségesen működő bankok adják vissza az összes ügyfélnek, a hazugságokkal, megszerzett, az aláírás napján szerződésben foglalt, THM feletti bevételeiket. Nyugodtan visszafizethetik a bankok az adósoktól lenyúlt évi háromszázmilliárd forint extraprofitból, nem kell állami költségvetésből továbbiakban finanszírozni a bankokat, azzal, hogy helyettük vállalnak anyagi felelősséget az adósok megsegítésére. A bankok által hitelszerződések tisztességes és törvényes átdolgozásához, az adósok adómentes kártalanításának ellenőrzéséhez felügyeletet biztosítson az Állam a devizahiteleseken segítő csomag kidolgozása során. Javasolják, hogy a felálló bizottságba vonják be azon civil szakértőket, társadalmi szervezeteket, akik aktívan részt vettek a bankok visszaéléseinek felszámolásában.

Budapest, 2010. július 19.

Dabasi Tamás elnök

nemzetihirhalo.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A holokauszt histórián szocial
  2010-08-16 15:28:13, hétfő
 
  A holokauszt histórián szocializálódott szerint a Szent Korona-tan egy kitalált hagyomány
2010. augusztus 15. 09:39

Hunhír.info

A cionproli ex-kormányszócső, a mi tudjuk, melyik nép szava gyorsan talált egy ismeretlen magukfajtát, aki jól pofon vágta megint a fasiszta, nacionalista magyarokat. Aztán, ha valaki azt mondja rá, hogy mocskos kirekesztő, magyargyűlölő zsidó, - akár sittre is kerülhet. Szóval, ez a kiváló úriember, kimondta, amire annyira vártak a megbízók: az alsóbbrendűek valami röhejes avítt baromságot akarnak betenni az alkotmányba. Aki meg tiltakozik, az antiszemita.

Schmitt Pál köztársasági elnöki beiktatásán elmondott beszédében azt mondta, hogy az Alkotmányból kihagyhatatlan a Szent Korona eszméje, így valószínűleg az új alaptörvény is tartalmaz majd erre való utalást. Na, több sem kellett a derék a cionistáknak. Gyorsan találtak egy ismeretlen liberális értelmiségit akiben, túlbuzog a "magyarszeretet". A biztosan 100 százalék magyar származású úriember jól odavágott a magyar birkának: a korona ilyen magas szintre való emelésével nevetségessé válhat Magyarország a nemzetközi színtéren. "Az európai országok nem képesek értelmezni azt, hogy egy ország egy tárgy vagy egy ereklye iránt táplál érzelmeket. Más országokban ez elképzelhetetlen a 21. században" - fogalmazott. Rakjuk be az Alkotmányba a holokauszt-tant, a zsidók kötelező imádatát, és a menóra kötelező tiszteletét. Aztán az ilyen mondatok miatt megy az üvöltözés, hogy fasiszták, antiszemiták, rasszisták. Olyan ez, amikor addig verik az amúgy teljesen békés kutyát, amíg besokall, és elkapja a kínzó kezet. Akkor ki lehet kiáltani gyilkos fenevadnak, és le lehet lőni azonnal. Hogy miért harapott, az már senkit sem érdekel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kóser és Halal adó
  2010-08-16 15:25:33, hétfő
 
  Kóser és Halal adó

Az elmúlt hónapokban több amerikai és kanadai napilap, folyóirat foglalkozott egy eddig alig ismert kereskedelmi jelenséggel. Történt ugyanis, egy élelmes ortodox zsidó rabbi feltalálta a pénzszerzés eddig nem ismert, de rendkívül hatásos és befektetés nélküli módját.

Ez a rendkívül bölcs rabbi felajánlotta a helybéli élelmiszergyártó üzemnek, hogy megfelelő előirások betartása után, az általuk előállított áru csomagolásán feltüntethetik a koser emblémát. Azaz, mintegy lehetővé teszik az ortodox zsidók számára, hogy olyan élelmiszert vásároljanak, amely az előírásaiknak megfelelően készült.
Ezért az "ellenőrzésért" természetesen meg kellett fizetni a rabbi idejét és szakértelmét. Hogy mennyit, az hétpecsétes titok. Ez az ötlet futótűzként terjed a világon. Ma már alig lehet levenni a világcégek üzletházai polcáról olyan árut, amely nem viseli valamelyik kóser emblémát. A cégek, az egyszerűség kedvéért, minden általuk készített áru dobozán feltüntetik ezt. Tehát mindenki, függetlenül attól, hogy neológ zsidó, keresztény, atéista, fizeti ezt az adót az ortodox rabbiknak. Ha tetszik, ha nem...
A kanadai Maclean's magazin 2008. december 15-i számában közel négy oldalas cikkben számol be erről a témáról. A Washington Post még 1987. november 2-i cikkében idézi Schulem Rubin rabbi kijelentését: "Kosernek nincs jobb íze, nem egészségesebb, a kóserben nincs kevesebb szalmonella. Ön ehet Holly Farm csirkét akciós áron 39 centért fontonként, majd megízlelheti a kóser csirkét 1,69 dolláros áron. Nem vesz észre különbséget." Sok pénz van ebben. A vallás nem alapult logikára!

Persze Schulem Rabbi hangja pusztába kiáltott szó maradt.
1960-ban csak 225 gyár fizetet "koser adót", 1966-ban 475, 1975-ben már 800. A Chicago Jewish Sentinel 1988 július 7-én irta: "2000-ben ez már egy trillion dolláros üzlet lesz, amelyben a Föld minden nemzete fizeti a Koser adót. Nagyon kevés cég meri visszautasítani a "felajánlott" inspekciót."
Ma már ott tartunk, hogy 2-3 óriás cég mellett sok helyi ortodox rabbi is önálló "vállalkozásba" kezdett. Tehát rengeteg embléma látható a különböző csomagolásokon, üvegeken. Legtöbbön az U és K betű látható, különböző keretekben. Kanadában divatos a COR jel, ovális keretben. De nem érdemes keresni őket, mert valójában majdnem minden árun van a "koser adó".

Persze a mohamedánok sem maradhattak ki egy ilyen jó üzletből. Ők is szervezik az "áldozatokat". Persze ők egy kicsit későn kezdték, de már Amerikában is jelen vannak, nemcsak a muzlim országokban. Szerintük az USA-ban már több mohamedán él, mint zsidó, tehát ők többet is kereshetnek az üzleten. Ma már legalább 1000 "HALAL igazolt" produktum kapható az üzletekben. Ez a jel is már sok konzervdobozon látható, persze arab írással is.
Ezt a "rakettet" megállítani már nem lehet. Régi amerikai mondás szerint, ha nem tudod legyőzni őket, csatlakozz hozzájuk. Így nagyon ajánlatos volna a Jézus hitű egyházaknak is teljes erővel csatlakozni ehhez az adózási rendszerhez. Mi sokkal többen vagyunk a "fehér" államokban, mint a zsidók és mohamedánok. Tehát ha minden papunk, lelkészünk, prédikátorunk rendszeresen meglátogatná az üzemeket, gyárakat, megáldani a gépeket, szenteltvízzel meghinteni a vágásra szánt állatokat, a munkásokat, igazgatókat, az üzletek bejáratát, polcait, alkalmazottait, minden anyagi gondunk megszűnne. Ha valaki további pro és con részletekre kíváncsi, óriási irodalmat talál a Google keresőben

Rara Avis

Polgár Info

http://polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=65176&hon nan=Nemzeti_Hirhalo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meddig várhatunk a gyökeres vá
  2010-08-16 11:38:57, hétfő
 
  Meddig várhatunk a gyökeres változásra?



Magyarország nem független, szabad (szuverén) állam, bár az 1949. évi XX. törvényt még nem módosította a Helytartótanács a tényeknek megfelelően. Talán a tavaszra elkészülő[1], Alkotmánynak nevezett diktátum-irányelvekben már az igazságnak megfelelő ország-státusz megnevezés fog szerepelni.

Időnként megjelenik egy-egy írás a médiában, amely megállapítja: ,,köztudomású, hogy az ország nemzetközi szervezetekben betöltött tagsága, s az ebből folyó kötelezettségek nyomán törvényszerűen veszít szuverenitásából", annak leszögezése mellett, hogy a pártok ennek tudatában végzik érdemi munka látszatát keltve iszapbirkózásukat[2].

Nehéz dolog a kormánynak és az ellenzéknek leplezni a függőséget, és úgy tenni, mintha a választók akarata szerint alkotnának szabályokat. És nehéz dolog a választóknak tudomásul venni, hogy amiben élünk, az voltaképpen önkényuralmi rendszer (diktatúra), és ennek játékszabályait nevezik ,,demokratikus jogállamiságnak".

Megállapítják egyes, médiában megjelenő elemzések, hogy ,,egy demokratikus választás nyomán előálló helyzetet az objektivitás látszatát keltve megkérdőjelezni nem lenne szabad", szót sem szólva arról, hogy ezt a ,,demokratikus választást" annyira nem érdekli a népakarat, hogy előírásai szerint a választók egyharmadának támogatása mellett lehet kétharmados parlamenti többséget jelentő ,,előállt helyzetet" teremteni[3].



A kormány igyekszik úgy tenni, mintha nem az EU Helytartósága lenne, és rá nem vonatkozna a Lisszaboni Szerződés című önkényuralmi kinyilatkozás (diktátum).

Azokkal az intézkedésekkel, amelyeket csak szabad állam hozhat, jogsértést követ el[4], és hiába hangoztatja, hogy ,,a jogállamiság melletti elkötelezettség nem befolyásolja, hogy Magyarország iránt érdeklődők mely kontinensről vagy államból származnak"[5], Izraellel szemben ez érvényesülhet (pl. Sukoró-ügyben), de például Iránnal szemben nyilván nem, hiszen azt megakadályozza a gazda tiltása[6].

Az a mutatvány, amivel az Orbán kormány porondra lépett, életveszélyes hazardírozás, mert utolsó tétként odavetette azt a lehetőséget, amit a gazda többi gyarmata számára engedélyezett[7]. Ennek megfelelően a velünk sorsközösségben lévő államok kibicként adnak tanácsot a partvonalon kívülről, vagy úgy bámulják a viktatúrát, mintha fehér holló lenne[8], mert ,,kételkednek abban, hogy Orbán Viktor érti-e az új játékszabályokat"[9].

,,Szükségben mutatkozik meg a barát", na meg a Lisszaboni Szerződés is előírja a sorsközösség-vállalást (szolidaritást). Tudomásul kell venni: az EU-ban nincs barát és nincs, aki sorsközösséget vállalna a másik országgal[10], csak akkor, ha az az ő közvetlen érdekét szolgálja. Minden kormány igyekszik a kimúlt liberális-kapitalista rendszer életben létét olyan látszattal igazolni, hogy saját hazájában a társadalmi feszültség ne érje el[11] az erőszakos rendszerváltoztatási kényszer szintjét, és ezért az Orbán-trükkhöz képest kisebb veszéllyel járó mutatványokkal igyekszik túljárni a gazda eszén[12], miközben az további szabadságjog-korlátozásra készül[13].



Akkor, amikor a költségvetési hiánycélként meghatározott 3,8 %-ot már elérte Magyarország az első hét hónapban[14], és ettől kezdve ez csak növekedni fog, és a tényeken alapuló előrejelzés szerint a 2011-es hiánycél sem tartható[15] - még akkor sem, ha a viszonyítási alapot igyekszik átértelmezni a NGM[16] -, a valóságnak megfelelően kell értelmezni azt a kijelentést, mi szerint az EU elnökséggel határozzuk meg az EU haladási irányát[17].



A kormány és az ellenzék egyaránt érdekelt az önkényuralom fennmaradásában, még akkor is, ha szavakban mintha-radikális, hiszen a pártvezetők és a képviselők személyes érdeke a hatalomban-maradás. Ennek megfelelően a hatalom - az ok, a diktatúra változatlanul hagyása mellett - legfeljebb változtatni akar az EU továbbhaladási irányán, de nem célja a gondolkodási mód (paradigma) váltás, aminek előfeltétele szabadságunk visszavétele.

A liberális-kapitalista rendszer erőszakos továbbéltetése gazdaságilag a kereslet céltalan növelését (export-kényszer), az eladósodás növekedését, az idegen befektetésekkel a kiszolgáltatottság teljessé válását, az elszegényedést és az idegen érdekek uralmának kizárólagos érvényesülését jelenti[18].



Annak, aki elolvassa a tényeken alapuló előrejelzéseket[19], nem lehet kétséges, hogy ennek a rendszernek a továbbéltetése ,,globális katasztrófához" vezet, amely az erkölcsi válságból indult és a gazdasági válságon keresztül törvényszerűen folytatódik ,,biológiai, vagy nukleáris támadásokkal, illetve ember okozta klímaváltozással"[20].

A klímaváltozás hatását már érezzük. A fegyveres terrorizmus nem képes tanulni: amikor Koreából és Vietnámból kénytelen volt vereséggel kitakarodni, amikor Afganisztánban és Irakban ugyanez a sors vár rá, új helyszínt keres Észak-Koreát és Irakot célkeresztbe állítva[21].



Aki ebben nem látja Izrael ön- és világpusztító szándékának megnyilvánulását, az vak, de az is, aki nem veszi észre, hogy ebbe az erkölcstelen kalandor-politikába nevünkben, de akaratunkkal és érdekeinkkel ellentétben a diktatúra-kiszolgáló hatalom belekényszerít bennünket.

_______________________________



Kimondom ismét: Vukics Ferenc a magyar közélet legveszélyesebb demagógja.

Legutóbbi tettével a félműveltek gőgjétől hajtva megakadályozta, hogy a bösztörpusztai rendezvényen azok, akik már megnyitották önmagukban a Szent Korona szálláshelyét, érzelmi és értelmi összhangjukat a Szent Korona szolgálatában kiteljesítsék azzal, hogy Továbbadókká váljanak.



Értem én, hogy nagyszerű dolog büszkének érezni magunkat azért, mert magyarok vagyunk, a magyarok sokaságában. Annak a lehetőségét vette el Vukics Ferenc több ezer embertől, hogy tegyenek azért, hogy ne csupán rezervátumi önünneplés, hanem - a szabadságban mindennapok gyakorlatává váló állandóság - legyen ez az érzés.



Azok a rendezvények, amelyek színesítik a bösztörpusztai kirakodóvásárt, bebetonozni lesznek hivatva a szolgaság ezeregyszáz éves uralmát a mintha-szentkoronaiság, a Szent Korona Tan eszméivel, akkor, amikor az erkölcsi világválság gazdasági hatása a társadalmi-gazdasági-politikai változás szükségszerűségét teszi kötelességünké, és ennek a változásnak egyetlen letéteményese az a Szent Korona Értékrend, ami többezer éve szegletkője a magyarság által közvetített emberi szabályrendszernek.

Ez az a gondolkodási mód (paradigma), amely a Világrendszerváltás mindhárom részére, az ideológiaira, a jogira és a gazdaságira rendszerbe foglalt megoldást ad.



Fél Vukics Ferenc éppúgy, mint a mintha-radikális Jobbik elnöke, Vona Gábor a szabadságot adó radikális lépések megtételétől:



- kilépés a gazdasági gyarmatbirodalomból, az EU-ból,

- kilépés a katonai terrorszervezetből, a NATO-ból,

- szabadságunk megtartásának feltételeként: a hatalmat csak a Szent Korona tagjai gyakorolhatnak.



Az így újjáteremtett Szent Korona Országa nem polgári demokratikus, nem ,,nyugati", nem trendi, nem projectekben gondolkodik, nem idegen befektetők és bankok kegyeit keresi, nem brókerek, kupecek, celebek országa, nem vállal közösséget olyan pénzrendszerrel, amelynek nincs fedezete, nem akarja a természetes igények kialakulását megtörni profit-központú termeléssel és nem akarja a teremtett emberkörnyezetet ember- és természetidegen célokért megerőszakolni.



Az így újjáteremtett Világtörténelmi korszak az állam és az ember eredendő szabadágára épül, a Szent Korona Értékrendjével a Lélek Fényét adva az anyag uralásához és formálásához, így válik az emberiség és élettere szerves egységgé.



Ennek közös átgondolását szolgálja a Továbbadó Szer, amit Vukics Ferenc önkényuralma meggátolt a Magyarok Országos Gyűlésén megrendezni.



Mivel a Teremtő utunkat kijelölte, Vukics Ferenc akadékoskodását alkalmatlan ember alkalmatlan tetteként kell értékelni.



Rossz hírem van számára: a Továbbadó Szert meg fogjuk tartani, azok részvételével, akik akarnak tenni a Magyar Küldetés teljesítéséért, mert rájönnek: nem az ember által létrehozott szervezet tagja minden magyar ember, hanem a Teremtő akaratát közvetítő Szent Koronáé.



Kelt Szegeden, 2010. Új Kenyér havának 13. napján.



A krisztusi örök értékrend szerint magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

A levél nyomtatható változata: http://szkszhu.szksz.com/ISz100813.pdf,

http://szkszhu.szksz.com/ISz100813.doc
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Húszmilliós Audi áll Sebestyén
  2010-08-16 11:33:57, hétfő
 
  Húszmilliós Audi áll Sebestyén Balázs luxusvillájának parkolójában!


Akár 25 millió is lehet - Audi Q7

Sebestyén Balázs a jelek szerint szeret és tud is magas színvonalon élni. Sokmilliós házvásárlási történetét ugyanis megfejelte egy luxusautóval. A méregdrága terepjáró alsó hangon 16 millió forintba kerül, de a full extrás kivitelért akár már 25 millió forintot is elkérhetnek a kereskedések.

Kapcsolódó cikkek
Sebestyén Balázs perkálhat: havi 700 ezer a luxusvilla!
Százmilliós luxusvillát vett Sebestyén Balázs!
Százezrekért válogatta össze ruhatárát Sebestyén Balázs?

http://stop.hu/articles/article.php?id=708466

Sebestyén Balázs igazán büszke lehet magára, hiszen alig múlt el 30 éves, gyakorlatilag lerobbanthatatlan az RTL Klub képernyőjéről. Az elmúlt évtizedben folyamatosan kapaszkodott azon a bizonyos ranglétrán, és sorra sikerrel vette az akadályokat. A siker persze együtt jár a csillogással is, és a műsorvezető nem fukarkodik, ha külsőségekről van szó. Balázs munkája gyümölcseként beköltözhetett álmai házába, amit a Blikk által megkérdezett értékbecslő 100 millió forintra taksált.

A jómódhoz persze több külsőség is hozzátartozik, így például az sem teljesen mindegy, hogy Balázs milyen járgánnyal parkol a kacsalábon forgó palota garázsában. A Napi Ász szemfüles fotósa erre is megtalálta a választ. Sikerült lencsevégre kapnia ugyanis, amint az RTL sztárja éppen munkába indul hófehér Audi Q7-es luxus terepjárójával.

"Ennek a modellnek az alapára kicsivel 16 millió forint fölött van, azonban aki ezt a típust választja, rendszerint nem elégszik meg az alap kényelmi funkciókkal. A kínált extrák tárháza szinte kimeríthetetlen, és természetesen lépésről lépésre emelkedik az ár is. A Q7-es extrázása akár 9 millió forintba is kerülhet, így végeredményként egy 25 milliós csodaautót kapunk" - árulta el az autó márkaképviseletének munkatársa.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2010.07 2010. Augusztus 2010.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 224 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1908
  • e Hét: 5010
  • e Hónap: 16121
  • e Év: 169617
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.