Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Új ország? Zuschlag volt könyv
  2010-08-26 21:44:54, csütörtök
 
  Új ország? Zuschlag volt könyvelője és a sukorói ingatlanbecslő is fideszes jelölt

Zuschlag János volt könyvelőjét és a sokat vitatott sukorói ingatlan értékbecslését végző cég társtulajdonosának fiát is indítja képviselőjelöltként a Fidesz kiskunhalasi szervezete. Az ügy hátterében a helyi Fideszen belüli személyi ellentétek húzódnak, próbálják feloldani a narancspártban kétségkívül meglévő hazafi-globalizátor ellentétet.
Zuschlag János, nem jogerősen elítélt volt MSZP-s politikus egykori könyvelőjét, Ván Barnát indítja egyéni képviselőjelöltjeként a Fidesz kiskunhalasi szervezete. Ván Barnát Zuschlag perében tanúként hallgatta ki a bíróság. Ott azt is mondta, Zuschlag barátja volt - ez a részlet szerepelt a Hír TV augusztus 18-án sugárzott riportjában. A jobboldali hírtelevízió hozta nyilvánosságra, hogy a Zuschlag egyesületeinek iratanyagát könyvelő fiatalembert fideszes képviselő-jelöltként indítják Kiskunhalason. Ván Barna azt mondta: nem vizsgálták a Zuschlag-féle civil szervezetek számláinak valóságtartalmát, ez nem is volt feladatuk. Számos cégnek és egyesületnek könyvelnek, van köztük jobboldali és baloldali egyaránt. Arra a kérdésünkre, miért mondta a tárgyaláson, hogy Zuschlag a barátja, Ván Barna azt felelte: valóban több kötötte hozzá egyszerű munkakapcsolatnál, egyik barátjának a barátjaként többször voltak együtt társaságban.
Kifogásolta a Hír TV riportja azt is, hogy az elhíresült sukorói telekcsere során az államnak a gyanú szerint 1,3 milliárd forintos kárt okozó értékbecslő cég, a Perfekting Mérnök Iroda Kft. egyik tulajdonosának, Fülöp János Róbertnek a fia, Fülöp Róbert is fideszes képviselőjelölt Kiskunhalason.
Fülöp János Róbert tavaly novemberben eladta kisebbségi tulajdonrészét a cégben, jelenleg a Kiskunhalason működő Homokhátsági Hulladékgazdálkodási Kft. egyik tulajdonosa. Kiskunhalasi nemzeti érzelműek véleménye szerint a Fidesz helyi politikusai korábban többször támadták a Hulladékgazdálkodási Kft.-t, hogy túl magas tarifát kér a lakossági szemétszállításért. A pénz pedig arra kellett, hogy a cég vagy a tulajdonosa támogatni tudja a halasi Fidesz kampányát. Cserébe egyéni körzetben indították a fiát, Fülöp Róbertet, és vejét, Zuschlag könyvelőjét, Ván Róbertet. Kérdés, hogy miért nem hirdeti meg nyilvánosan a Fidesz, hogy X millióért befutó helyeket lehet vásárolni a listáján?
A Hír TV riportjában Skribanek Zoltán, a Fidesz kiskunhalasi elnöke úgy nyilatkozott, hogy ő nem támogatta VánBarna jelölését, hanem Lukács László országgyűlési képviselő, a Fidesz kiskunhalasi polgármester-jelöltjének akarata érvényesült. Lukács László szerint a tagok szavazáson döntöttek a jelöltek mellett. Egyebet azonban nem kívánt közölni. Így nem tudjuk azt sem, igaz-e, hogy az eddigi Fidesz-frakció tagjai közül többeket büntetésből nem indítottak újra, mert személyi kérdésekben - a strand vezetője és egy iskolaigazgató meg választása ügyében - nem a frakcióval összhangban szavaztak. A sértődött fideszesek előbb följelentették Lukácsot Orbán Viktor pártelnöknél, majd amikor nem értek célt, Szövetségben egy Jobbik Halasért néven - a helyi Jobbikkal együtt - egy civil szervezet nevében indulnak a választáson - szavazatokat véve el ezzel a Fidesztől. Ha a jobbikosok előéletét nézzük, akkor bizony igaz lehet. Döntő többségünk mind a Fideszben, mind a MIÉP-ben emiatt csalódott.
Fülöp János Róbert kérdésünkre elmondta: valóban a kisebbségi tulajdonosa volt 2009. novemberig a sukorói ügyben értékbecslést végző Perfekting Mérnök Iroda Kft.-nek, de tulajdonosként nem vett részt az operatív munkában, csak évente egy-két alkalommal áttekintették a cég működését. A sukorói ingatlan körüli vitáról csak egy évvel az értékbecslés megtörténte után értesült. Hihető, nem? 1,3 milliárd forint kár az államnak, azaz ennyi nyereség a cégének. És ő alig egy évvel később értesül.
Arra a kérdésre, hogy a Homokhátsági Hulladékgazdálkodási Kft., amelynek jelenleg egyik tulajdonosa, támogatta-e a kiskunhalasi Fidesz-szervezet önkormányzati választási kampányát, Fülöp János Róbert azt felelte: sem ő, sem a cége semmilyen politikai szervezetet nem támogat. Nem hallott arról, hogy a kft.-t a magas lakossági tarifák okán támadták volna helyi politikusok - ennek szerinte nem is lett volna értelme, mivel a tarifákat 82 önkormányzat területére egységesen állapítják meg.
Az a konzorcium, amelynek az ő cége is tagja, nyílt közbeszerzési eljáráson azzal nyerte el a munkát, hogy a legalacsonyabb tarifát ajánlotta. Mivel a díjszabás nem az egyes településekre szól, értelmetlennek nevezte azt a feltételezést, hogy a majdan felálló önkormányzat kérésére kevesebb pénzt kérnének a halasi lakosságtól, ha az ő fiát és vejét képviselőnek jelölik, és megválasztják őket. Az ilyen kivételezést jogszabály is tiltja. Fülöp János Róbert hangsúlyozta: ő nem is ismeri személyesen a helyi Fidesz-szervezet tagjait, akik fiát és vejét többségi szavazással képviselőjelöltté választották. Ez is hihető, hisz a jó fideszes olyan, mint Orbán Viktor: sosem hazudik.
(Nol nyomán)

http://kuruc.info/r/52/64878/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Anyu, anyu!
  2010-08-26 21:35:44, csütörtök
 
  Anyu, anyu! Miért van AZ, hogy te is fehér vagy, apu is
fehér én meg fekete vagyok?
- Hú kisfiam, amilyen buli volt, örülj, hogy nem ugatsz!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Feljelentés egy bizonyos O. Vi
  2010-08-26 21:33:52, csütörtök
 
  Feljelentés egy bizonyos O. Viktor ellen
2010-08-26 15:24 barikád.hu


Tisztelt Rendvédelmi Hatóság Lopási Alosztálya!

Tudomásomra jutott, miszerint egy O. Viktor névre hallgató elkövető folyó év májusa óta előre megfontolt szándékkal, aljas indokból és folytatólagosan követi el a lopás vétségét, és ezért jómagam - állampolgári kötelezettségemnek eleget téve - az alábbiakban kívánom megosztani a Tisztelt Hatósággal mindazon tényeket és ismereteket, amiket a fent nevezett cselekmény körülményeiről, illetve az elkövető személyéről tudok.

A szóbanforgó állampolgár folyó év tavaszán eltulajdonított egy darab "Radikális változás" címet viselő programfüzetet, melynek szerzője a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A gyanúsított a szerzői jogvédelem hatálya alá eső kiadványt törvénysértően használja. A birtokába került programpontokat, fejezeteket valószínűleg egy illegálisan működtetett kémiai laborban kilúgozza, és ebben a kevésbé feltűnő formában kínálja fel a fogyasztóknak, kiterjedt hálózatot működtetve a terítés fázisában.

A gyanúsított várható felbukkanása: Országház, alcsúti futballpálya, kőbányák, szőlőskertek.

Különös ismertetőjele: többnyire öltönyt vagy futballmezt visel, testőrökkel közlekedik, és bármilyen kérdésre a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről kezd el beszélni, mániákusan és eszelősen. Fegyvert nem, de zsebében narancsokat hordhat, képes a vízen járni és sohasem hazudik. Sarokba szorítása esetén meghunyászkodó magatartást tanúsít, viselkedése kiszámíthatatlan.

Kérem a Tisztelt Hatóságot, hogy feljelentésem nyomán érdemben és hathatósan intézkedni szíveskedjék.

Üdvözlettel:

Szebb Jenő
állampolgár

(szebbjovo.hu)

http://barikad.hu/node/60472
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2010.07 2010. Augusztus 2010.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 224 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 649
  • e Hét: 4413
  • e Hónap: 8158
  • e Év: 161654
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.