Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Lezárás és Rendbetétel
  2010-09-19 14:06:29, vasárnap
 
 

Most úgy kell fogalmaznom, hogy “nehéz" időszakon vagyunk túl, bár nem célom ezzel semmiféle “rosszat" erősíteni senkiben. A “nehéz" alatt pusztán azt értem, hogy minél nagyobb feladatot vállaltál erre az időszakodra, a tisztulási folyamatok annál erőteljesebbek lehettek életedben - és ennek még nincs vége.

Nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy “minden rendben van" - ezt a gondolatot fogadd be az Égtől, a Teremtőtől, s ezzel erősítsd lelked minden szinten, hogy alaprezgéseddé váljon akkor, amikor azzal találkozol életedben, amivel nem biztos, hogy az ego és az elme szintjén találkozni szerettél volna. Mert ha nem tudsz valamit elfogadni, nem tudsz valamivel azonosulni a mostani időszakban, akkor az arra hívja fel a figyelmedet, igen erőteljesen, hogy tágulnod kell, befogadóvá kell válnod, és magad mögött kell hagynod valamit.

Az Úton egyedül csak az jön eléd, amit te Ültettél oda - semmi más. Ezt nagyon fontos, hogy tudatosítsd, ám azt is, hogy nem kell utána teherként cipelned magaddal az Úton összeszedett dolgokat - tanulj és lépj tovább!

Szeptember 14-én fordult a Plútó mozgása “direktbe", azaz véget ért egy időszak, amely május óta tartott, amióta a Plútó hátrálva haladt az égen. A megfordulása előtt ugye haladása lelassult majd meg is állt az égen, és ebben a mozdulatlan állapotban erősödtek fel a belső világunkban azok, amelyeknek át kellett alakulnia. Ezért is hívom fel újra és újra a figyelmet, hogy az új befogadásához ki kell tudnunk ürülni - azaz minden régit el kell engedni.

De szerintem sokan nem is sejtik, hogy itt milyen “régi" dolgokról van szó. Egyrészről, azt a módot derítsd fel életedben, hogy hogyan nyerted el másoktól az erőt, illetve hogyan feküdtél alá mások játszmáinak, hogyan szolgáltad az ego létbizonytalanságából fakadó létezni akarást. Ezek a játszmák nem csak a párkapcsolatban jelentkeznek erőteljesen, hanem az élet minden területén.

Például nézd meg, hogy hogyan viszonyulsz a barátaidhoz, a spirituális tanítókhoz, a spirituális tanokhoz, a munkahelyeden mit engedsz meg és miben veszel részt? Hol cselekszel félelemből azért, hogy a biztosnak hidd kapaszkodók megmaradjanak életedben? Itt is nagyon mélyen érdemes most belenézni a tükörbe, mert el sem tudjátok képzeni, hogy milyen kapaszkodók lehetnek az ember életében... Eléd fogja hozni az élet ezeket, ha a tudatod fényét erre a kérdéskörre irányítod...

Ugyanis most vasárnap-hétfőn (19-20) lesz erőteljes a Nap és a Neptunusz-Chiron kvninkunksz kapcsolata, mely FELDATOT hordoz magában, amelyet érdemes megoldani: azaz lenézni a lélek legmélyére és megvizsgálni az ott tárolt sebeket, hogy miért és mikor hisszük azt, hogy a világ bánt bennünket, nem szeret bennünket és ellenünk van. Ezek a félelmek most felerősödhetnek, amikor azt gondoljuk, hogy depresszív elvonulásra van szükség, a sebeket nyalogatva, hogy elbújjunk a belső félelmeink elől.

Itt van az ideje Fényt vinni a lélek mélyére, és szembenézni a saját félelmekkel, szembenézni a külvilággal, hogy miért hisszük azt, hogy minket bánt, hogy áldozatok vagyunk a világ kezében. Aki nem tudja felvállalni saját felelősségét a félelmei mögött, az egyre mélyebbre és mélyebbre kerülhet a saját lelkének bugyraiban, pedig most itt van a tisztításnak a lehetősége.

S említettem a Lilith - Merkúr szembenállást korábbi írásomban, ez a szembenállás most vasárnap-hétfő szintén egzakt lesz, tehát újból itt az ideje annak, hogy a saját negativitásunkat felismerjük és Beavassuk magunkat abba, hogy ezt uralni tudjuk.

- - -

Vasárnap (19-e) lesz aktív újra a Jupiter - Uránusz együttállás, tehát ismét itt van erőteljesen az Új befogadásának a lehetősége, de mint említettem, az Új csak a régi félelmek és régi szokások kipucolásával találhat el hozzánk!

Tanács: gyújtsunk egy gyertyát, és kérjünk a Forrásból ragyogó arany fényt, és vonjuk ezzel körbe auránkat. Majd induljunk el befelé és keressünk félelmet, sötétet, dühöt és agressziót magunkban. Amint ilyet érzünk, akkor gondolatban kérjük a Forrás arany fényét, hogy tisztítsa ki belőlünk ezt, vonja körbe, ölelje át minden alacsony rezgésünket. Mi pedig engedjük elszállni ezeket, és érezzük, hogy a helyére a magas tudatosság aranyló fénye költözik.

Érdemes ezt naponta egyszer elvégezni, és ezzel tisztítani magunk energiaterét.

- - -

A Nap további izgalmas helyzetbe fog kerüli 21-én, szembenállásba kerülve a Jupiter-Uránusszal. Ez lesz igazán egyfajta fordulópont az Őszi Napéjegyenlőség előtt, hogy meghozzuk magunkban a régi elengedését és az új befogadását! Ezért a Napéjegyenlőség előtti három napot ezzel érdemes tölteni: LEZÁRÁSSAL, rendbetétellel, és azzal, hogy kinyílunk az új felé.

Érdemes a fentebb leírt gyakorlatot 20-21-22 -én minden nap elvégezni.

Majd 23-án hajnalban leszáll a Nap az alsó égboltra, azaz belépünk az Ősz-be, az Őszi Napéjegyenlőséggel. Ezen a napon, mivel Telihold lesz, az időt pihenéssel és ráhangolódással érdemes tölteni.

Írta: Kiss Balázs Kunó
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2010.08 2010. Szeptember 2010.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 995 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 807
  • e Hét: 2694
  • e Hónap: 5053
  • e Év: 57319
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.