Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Tizennyolcmillió eurót fordít
  2010-09-03 20:30:28, péntek
 
  2010-09-03. 18:19
Tizennyolcmillió eurót fordít elnemzetietlenítő agymosásra a "német" kormány

Tizennyolcmillió euróval finanszírozott programmal kívánja fokozni a német kormány a szélsőjobboldal elleni fellépést a keleti tartományokban - közölte pénteken a szövetségi belügyminiszter.

Berlini tájékoztatóján Thomas de Maiziere elmondta: a 2013-ig tartó program középpontjában olyan projektek anyagi és tartalmi támogatása áll, amelyeknek célja az állampolgári szerepvállalás előmozdítása és a demokrácia erősítése.
A részvétel és összefogás mottójú program révén a kormány arra akarja bátorítani az embereket, hogy egyesületekben, településeken és állampolgári önszerveződési körökben lépjenek fel a demokrácia érdekében. A miniszter rámutatott, hogy elsősorban a keleti tartományokban élő lakosságban szükséges ily módon fokozni "az éberséget a szélsőjobboldali eszmék és gondolkodásmód veszélyeivel szemben".
Az utóbbi évek statisztikai adatai azt mutatják, hogy a volt NDK területén jóval több "szélsőjobboldali" támadás ért külföldieket, bevándorlókat, vallási kisebbséghez tartozó egyéneket, mint nyugaton. Az öt keleti tartomány közül kettőnek a parlamentjében jelen vannak hazafias pártok (NPD és DVU), míg a nyugati országrészben ezek évek óta képtelenek elérni a bejutáshoz szükséges 5 százalékos szavazati arányt.

(MTI nyomán)

http://kuruc.info/r/4/65334/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az önellátás mintaországából E
  2010-09-03 20:18:17, péntek
 
  Z. Kárpát Dániel: Az önellátás mintaországából Európa szemétlerakója lettünk


2010-09-03 17:55 barikád.hu



Zsiga-Kárpát Dániel a Jobbik országgyűlési frakciójának egyik legaktívabb tagja. Vallja, hogy egy nemzet ereje nem autópálya-kilométerekben vagy GDPmutatókban mérhető, hanem egészséges gyermekeket nevelő nagycsaládokban. A Jobbik politikusa minden eszközzel azért küzd, hogy Magyarország Európa szemétlerakójából újra Európa éléskamrája legyen. Egyforintos telkekről, hangyaszövetkezetekről és a győztes nemzeti radikálisokról beszélgettünk Zsiga-Kárpát Dániellel.

- A Jobbik Népesedési Munkacsoportjának vezetőjeként parlamenti felszólalásaiban többségében az egész politikumot ostorozza a katasztrofális népesedési helyzet miatt.

- Leginkább azt hozhatjuk fel a jelenlegi rendszer torzulásaként, hogy a nemzet fejlődését GDP-ben és felépített autópálya-kilométerekben méri, ahelyett, hogy azt tekintené vívmánynak, ha minél több, egészséges, tisztességes oktatásban-nevelésben részesülő magyar gyermek születne a Kárpát-medencében. Gyakori frázis, hogy évente egy városnyival vagyunk kevesebben, de azt a tényt jótékony homály fedi, hogy a teljes magyarság éves fogyása elérheti akár a százezer főt is. Erre nem a bevándorlás és nem is a nemzeti ismérvek felhigítása a megoldás!

- Hova süllyedhetünk, ha nem sikerül gátat vetni a folyamatnak?

- Az örök negatív példaként az általam nem túlzottan kedvelt Egyesült Államokat szoktam felhozni, ugyanis ők jó 20-30 esztendővel járnak előttünk a népesedési lejtőn. Ebbe az országba évente mintegy 1 millió ember vándorolna be, a külföldön születettek közül pedig tízezrek hűek olyan rezsimekhez, akikkel az USA hadban áll. Ez egyértelmű időzített
bomba, még akkor is, ha a mi fogalmaink szerint nem azok a terroristák, akik Washington szerint... Buchanan volt alelnök tanulmánya szerint Hawaii-ban, New Yorkban, de általában a déli államokban sincs többségben a fehér ember, s a szakértők között egyre terjed az az álláspont, hogy Amerika részekre hullik, mégpedig az etnikai illesztékek mentén.

Mexikó népességnövekedése egyértelműen az USA-n csapódik le, aminek leginkább drámai példája a dél-texasi El Cenizo városa. Itt ugyanis a spanyolt tették hivatalos nyelvvé, elrendelték, hogy minden hivatalos iratot e nyelven kell megfogalmazni, és az ügyintézés nyelve is a spanyol lett. Az USA bevándorlási szerveivel történő együttműködést törvénysértőnek minősítették: ezzel a város lényegében kilépett az Egyesült Államokból. Mivel a helyiek nem képesek ,,teleszülni" saját földjüket, az újonnan érkezők áradata elől még a feketék is északra menekülnek. Az átrendeződés eredménye az, hogy (az USA-ban amúgy nehezen alátámasztható) a nemzeti öntudat szétesett, ugyanis nincs közös történelem, példaképek, nyelv és kultúra sem. Milliók érzik idegennek magukat saját földjükön, a régi ünnepek eltűnnek, az iskolákban pedig valami egészen idegen egyveleget adnak elő tanítás címszó alatt. Magyarországon nem engedhetjük ennyire elfajulni a dolgokat.

- Ez a probléma mennyire újkeletű?

- Olyannyira nem az, hogy már a Római Birodalom bukását is nagyrészt a demográfiai válság okozta: Hadrianus után komoly hanyatlás volt tapasztalható a nyugati népességben, a görögöknél pedig az elnéptelenedés már évszázadok óta tapasztalható volt. Csak a ,,barbárok"
és a keletiek, köztük őseink szaporodtak! Ennek egyenes következménye volt, hogy az impérium szétesett. Legalább ilyen tanulságos megvizsgálni, hogyan vesztette el Róma a népességét! Bár bűntettnek számított, dívott a csecsemőgyilkosság, a házasság kerülése vagy
késleltetése. S ahogy ma is, a legtehetségesebb férfiak nősültek legkésőbb, vállaltak a legkevesebb gyermeket, és haltak meg legkorábban!

Hazánkban sem húszéves a probléma, ahogy sok ,,szakértő" megfogalmazza, ugyanis már az 1800-as évek végén papírra vetették azokat a vészjelzéseket, melyek szerint egyes magyar vármegyékben már megindult az ,,egykézés", az egyetlen gyermek vállalása, többek között annak érdekében, hogy ne kelljen szétaprózni az örökséget. A népesedési válságot sorra mélyítette Trianon traumája, majd az 1956-ban
engedélyezett abortusz, a fogamzásgátlás és a sterilizáció széleskörű elterjedése, végül pedig a média szellemi környezetszennyezése és az a tény, hogy bár mindenki megérdemli az évtizedek alatt megszolgált nyugdíjat, túlságosan is az állami ellátórendszerre támaszkodunk. Azért merem ezt kijelenteni, mert a nyugdíjrendszer recseg-ropog: ha családonként továbbra is átlagosan 1,3 gyermeket vállalunk, nem lesz, akinek a befizetéseiből nyugdíjat hozzon a postás. Ez nem vitatéma, hanem ténykérdés, és már évtizedes távlatban valósággá válik. Nem véletlen, hogy a mind tovább kitolt nyugdíjkorhatárt a magyarok mérhető
része már meg sem éri.

A cikk folytatását elolvashatják a barikád hetilap tegnap megjelent, legfrissebb számában.

http://barikad.hu/node/61161

barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Családi tradíció
  2010-09-03 20:15:56, péntek
 
  Családi tradíció
2010-09-03 06:08:49

Jobbára mindenki tudja, érzi, látja és nap mint nap tapasztalja, hogy baj van. Komoly baj. S ezt a komoly bajt hiába próbálta cinkos módon elkendőzni a PC-ben fuldokló fősodrú média - bár ideig-óráig valóban sikeres munkát végzett -, a rózsaszín máz végül megrepedezett, a valóság pedig a maga puritán egyszerűségével és egyértelműségével a felszínre buggyant. És most itt van, a bőrünkön érezzük, az elhallgatásnak és a felelőtlen maszatolásnak köszönhetően végletesen elmérgesedett állapotában. Nekünk pedig sürgősen kezdenünk kell vele valamit. Mert a baj, nevezetesen a cigánykérdés jelenleg a huszonnegyedik órában fortyog. Ezt is pontosan tudja, érzi, látja és nap mint nap tapasztalja jobbára mindenki. És nem csak itt, nálunk, hanem szerte egész Európában.
,,A lopás, amit ma művelnek, már nem csak országos probléma, ma már nemzetközi méreteket öltött. Most már egész Európa, sőt az egész világ a cigányokról beszél. A gyerekeinknek tanulniuk kell, mert ha így folytatják, akkor a most felnövő új generációkat már senki sem fogja eltűrni. Az országunk nem fog tolerálni minket, a nyugati országok el fognak üldözni, így hát azt kérdem magamtól és tőletek roma testvéreim: Hol fogunk élni? Hol? Hol fogunk élni?"

E veretes mondatok egy, a BBC gondozásában készült dokumentumfilmben (címe: Gypsy child thieves) hangzottak el egy romániai cigány szájából, aki - csakhogy meglegyen az egésznek az egyedi, utánozhatatlan zamata - saját bevallása szerint családi tradíció keretében, egy tolvajklán vezetőjeként lopással foglalkozik. E momentumban, azt hiszem, benne foglaltatik a cigánykérdés problémakörének veleje. Ugyanis ez a romániai cigányember a világ legtermészetesebb dolgaként ecsetelte a riporternek, hogy a lopás náluk családi örökség, tradíció; az apa, a nagypapa és anno a dédnagypapa is ezzel foglalkozott. S miközben mindezeket elmondta, büszkén mutogatta az előszoba falán függő családi portrékat - demonstrálandó, hogy kik is pontosan azok a nagyszerű tolvaj ősök...

Családi tradíció.

Ez az, amit Nyugat-Európa már nem képes tolerálni. Se a családi tradíciót, se a szutykos putrikat, se rongyos sátortáborokat, se a szakadt és mosdatlan cigányokat, akik a kulturált együttélés legalapvetőbb szabályait sem hajlandóak betartani. Szakképzettségük nincs, igényük sincs rá, bár a legtöbbjüknél a munkavállalás opciója eleve szóba sem jöhet. Marad tehát az agonizálás, a nyomor, a mocsok, az állam és a többség irányába támasztott irreális követelések és persze a bűnözés.

Nemrégiben például a franciáknál szakadt el emiatt a cérna, és hiába durrogtak innen-onnan rózsapatronként a humanista alapvetések és a ,,segítsünk az elesetteken", no meg a ,,ne legyünk kirekesztőek" kezdetű megfejtések, Sarkozy elnök mindenkit mozgósított, akit csak lehetett, s a nagyrészt Romániából érkezett cigányokat annak rendje és módja szerint kitoloncolták az országból. Tegyük hozzá, hogy a jogszabályok szempontjából is teljességgel megalapozottan, hiszen három hónapnál tovább csak akkor tartózkodhat egy EU-s állampolgár egy másik EU-s országban, ha ott munkaviszonya, tanulói jogviszonya van, vagy legális jövedelmet igazolni tud. Mivel e kritériumok közül egyiknek sem feleltek meg a cigányok, indulhattak vissza a feladóhoz. Tiszta sor.

Viszont itt, Magyarországon ennél jóval bonyolultabb a helyzet. Az egyetlen megalapozott és reális lehetőségünk az, hogy nem a cigányoknak üzenünk hadat amolyan tökös francia módon - ezt meg sem tehetnénk, hiszen a saját állampolgárainkról van szó -, hanem elsősorban a családi tradíciónak. Azt kell nekünk végérvényesen eltipornunk és megsemmisítenünk. A családi tradíciót.

Ugyanis a cigánygyerekek döntő többsége jelenleg abba születik bele, abban nő fel, és mikor szülővé válik, ugyanazt az eltorzult szemléletet adja tovább a saját gyerekeinek, mint amit a szüleitől kapott.

A kör bezárul, a családi tradíció fennmarad.

Ennek kell mielőbb véget vetnünk, az ördögi kört muszáj megbontanunk, mert az a bizonyos utolsó csepp nem várat már sokat magára.

A béketűrés népe sem bírja a végtelenségig...



Vellai Tamás

ellenkultura.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2010.08 2010. Szeptember 2010.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 351 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 904
  • e Hét: 4668
  • e Hónap: 8413
  • e Év: 161909
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.