Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
hogy gondolsz rám.
  2010-09-08 23:12:34, szerda
 
  Drága vagy hogy gondolsz rám.Nagyon örülök mindig neked.Mindig valami jó ötleteid vannak.Millió puszi érte, Marosán Mara

Köszi szépen a kedves szavaidat
 
 
0 komment , kategória:  Barátaimtól elismerés  
Melyiket válasszam?
  2010-09-08 22:15:40, szerda
 
  Melyiket válasszam?
Török Tünde

Sovány az egyes,
nem szeret enni.
Ne akarj soha
barátja lenni!

A kettes hamis,
hívogat téged.
Te rá se ügyelj,
bajt okoz néked.

A hármas sem szép.
Két görbe púpja
bizonyítványod
de elcsúfítja!

A négyes kedves,
szelíd kis jószág.
Nem csap be téged,
hűséges hozzád.

Mégis az ötöst
válasszad társnak.
Örömöt szerzel
édesanyádnak
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Mária névnapra
  2010-09-08 21:11:08, szerda
 
  Mária névnapra

Videó link Link

Dupla KáVé : Boldog névnapot !!!!
Videó link Link

Boldog névnapot
Videó link Link

 
 
0 komment , kategória:  Névnapomra kaptam  
videók a riportokról
  2010-09-08 19:30:04, szerda
 
  Benedek Tibor és Madaras Norbert az olaszokról EB, Zágráb, 2010.9.8
Videó link
Link




Bundschuh Erik nyilatkozata
Videó link
Link
...... ............



Kemény Dénes összegzése a VLV-nek
Videó link
Link
...... ........... ...........



Beck György
Videó link
Link
...... ........... .........

 
 
0 komment , kategória:  vízi sport  
Gaál G: Megsárgul a levél ....
  2010-09-08 16:26:06, szerda
 
  Fogadd szeretettel Gaál Gabriella által előadott szép őszi nótát! Zsóka

Gaál Gabriella: Megsárgul a levél
Vdeó link Link

...... ............


Megsárgul a levél szeptembernek végén.
Megfárad az ember őszi korba érvén.
De ahogy az őszben nyílhatnak virágok.
Ma boldogan én is kiskapunkba állok,
unokákra várok.

Vidáman, nevetve rohannak karomba,
Mennyire szeretnek mind egyszerre mondja.
/:Csillogó szemükben én a jövőt látom,
Drága unokáim én csak azt kívánom,
rátok öröm várjon.

 
 
0 komment , kategória:  Dal szövegek és videó  
Spanyolokkal küzdenek a lányok
  2010-09-08 16:06:35, szerda
 
  Magyarország-Spanyolország Női vízilabda EB 2010 10:7

A magyar női vízilabda-válogatott Spanyolországgal csap össze a zágrábi Európa-bajnokság ötödik helyéért. Petrovics Mátyás csapata utolsó mérkőzésén győzelemmel búcsúzna a tornától.
A két csapat a csoportmérkőzések során már találkozott egymással, akkor sok esélyünk nem volt, főleg a meccs második felében.13-10 volt oda,most ez nyugodtan megfordulhatna. Akkor sok volt a hiba, Blast centerben nem tudtuk fogni, a lövések sem voltak elég hatékonyak, a spanyolok egyszerűen jobbak voltak.
A magyar csapat hozta el a ráúszást, Valkai Ágnes révén, a két válogatott a kezdést némi idegeskedéssel, no meg egy-egy elrontott emberfórral abszolválta. A 3. percben Kasó Orsolya kellett a 0-0-s eredmény megőrzéséhez, a magyar kapus Anna Espar lövését nyomta kapufára.
A színvonal nem volt az egekben, ráadásul a játékvezetők - a kontinenstornán tapasztalt trendnek megfelelően - mindkét oldalon sok kontrát fújtak. A negyedik percben Spanyolország egymás után kétszer próbálkozhatott fórból, az emberelőny megjátszásáról mindent elmond, hogy Tarrago a kaput sem találta el...
Az 5.percben megszületett az első gól, méghozzá a jó kapuba: Espart küldték ki, Valkai üresen maradt a kapu előtt, ki is használta a ziccert - 1-0.



A gól meghozta a magyar lövőkedvet, Tarrago kiállítása (Bujkát tüntette el a spanyol) után Kisteleki Dóra lőtte ki balról a hosszú sarkot, 2-0!
A 6.percben mindkét center helyzetbe került, de Bujka a lécre ejtett, Gil pedig mellé lőtt. A "sorminta" alapján ismét Bujka Barbara következett, a magyar középjátékos kapufás góllal növelte háromra az előnyt!
A spanyol csapat újból emberelőnyhöz jutott a 8. perben, a szokásos eredménnyel: Tarrago lövését sikerült blokkolni. A magyar ellentámadásból a spanyolok fordultak le, de Carmen García lövését Kasó védte - a dél-európai csapat pazarlóan bánt helyzeteivel, de mi ezt egyáltalán nem bántuk az első negyed után 3-0 volt ide.
A spanyol gólcsend kilenc percig tartott, és Gil szakította meg, aki centerből csavart a hálóba (3-1). A magyar választ Drávucz próbálta meg postázni, de lövése a blokkon lelassult, és alig vánszorgott el a kapusig. A spanyolok sajnos belelendültek, Szücs kiállítása után Meseguer a kapu bal oldalába pattintott (3-2).
Az ibériai felzárkózásnak Takács Orsolya vetett véget, Ortíz kiállítása után Kisteleki Dóra passzolt a magyar hatoshoz, aki be is húzta a kapuba a labdát (4-2). Két perc múlva Kisteleki már lőtt, illetve ejtett, de a labda a lécről jött vissza.
A 13. percben a spanyol csapat ismét jól játszotta meg az emberelőnyt, Takács kiállítása után Miranda centerből lőtt a hálóba (4-3). Egy perccel később a rendkívül jól és hasznosan játszó Bujka harcolt ki ötöst, Valkai pedig a kapu bal oldalába lőtte a büntetőt - 5-3.

A második negyedre feljavult spanyol emberelőnyös játék sem tartott szerencsére sokáig, Poszkoli kiállítása után Miranda a blokkba lőtt. Egy labdaeladás viszont ismét a spanyolokat hozta közelebb: a kék sapkások lefordultak, Blas került helyzetbe és 5-4-re szépített, így a szünetben egy gól volt a magyar előny. A jobban kezdő magyar csapat motiváltabbnak tűnt, igaz, a spanyolok a nagyon rossz első negyedük után összekapták magukat, és felpörögtek, kihasználva a mieink kihagyásait és labdaeladásait.


Szünet után a harmadik negyed magyar labdaelhozással kezdődött, helyzete először azonban a spanyoloknak volt: Keszthelyi kiállítása után Gil lőtt kapura, Kasó viszont szépen védett.
A 18. percben visszaállítottuk a kétgólos különbséget: Drávucz játszotta meg centerben Bujkát, aki a bal felső sarokba lőtt (6-4)
A magyar kapu előtt Drávucz kiállítását kellett kibekkelni (sikerült), a kényszerpihenő után visszatérő magyar csapatkapitány pedig góllal vett elégtételt, már 7-4-re vezetett Petrovics Mátyás csapata. Elmenni látszott a spanyoloknak a hajó, nem csoda, hogy Drávucz újabb kiállítása után időt is kértek - a fórarány 10:5 volt, nem ide... Az időkérés nem használt, Takács jól védekezett és labdát halászott egy pontatlan bejátszást követően.
Valkai a kapufát találta el, a 22. percben pedig Tóth Ildikót küldték ki a túlzott magyarszimpátiával nem vádolható bírók. Carmen García négy méterről a kapu bal oldalába lőtte a fórt, 7-5. Egy kontrát követően megúsztak a spanyolok, Meseguer került százszázalékos helyzetbe, be is lőtte azt (7-6).
Kontra kontrát követett, a jól sikerült "kontrázgatás" vége pedig az lett, hogy Kisteleki Dóra került a jobb szélen helyzetbe, át is ejtette a kapust, szó szerint (8-6). ezzel vége is a 3. negyednek).

A záró negyed spanyol akcióval kezdődött, de magyar góllal folytatódott: Valkai hat méterről kilőtte a bal fölsőt, 9-6. A magyar kapu előtt Carmen García akart túljárni Kasó eszén, nem sikerült, a kapus védte az ejtést. Emberelőnyből nagy esély volt a négygólos előny kivívására is, de Takács lövését Laura Ester védeni tudta. A 29. percben alighanem eldőlt a meccs: Valkai lövése kijött Esterről, a kipattanót Keszthelyi szedte össze, és 10-6-ra elhúztunk góljával.
A spanyoloknak kettős fórból sem ment a góllövés (a rossz hír annyi, hogy Takács és Tóth is kipontozódott közben), viszont Ona Meseguer kicsit később hat méterről betalált (10-7).
Takácsékat Drávucz is követte a kipontozódottak listáján, de Keszthelyi és Kasó közös erővel blokkolt, mi több, még emberelőnyhöz is jutott az ellentámadás végén a magyar csapat, Petrovics kapitány időt kért.
Magyar gól azonban nem lett a fórból, a játékvezetők elvették a labdát. Ez már nem osztott, nem szorzott, a sokkal jobban kezdő, motiváltabb, és ezúttal jobb teljesítményt nyújtó Magyar női válogatott 10-7-es győzelemmel vágott vissza Spanyolországnak, így megszerezte az 5. helyet az Európa-bajnokságon.
Magyarország-Spanyolország 10-7 (3-0, 2-4, 3-2, 2-1)
a magyar góldobók: Valkai 3, Bujka, Kisteleki D. 2-2, Takács, Drávucz, Keszthelyi 1-1
Magyar női vízilabdás csapat 5. helyezett az Európa-bajnokságon.
 
 
0 komment , kategória:  vízi sport  
Vízipólós lányok most játszana
  2010-09-08 15:39:45, szerda
 
  Magyar Vízipólós lányok most játszanak az 5. helyért
Sajnos a TV nem közvetíti.

A magyar női vízilabda-válogatott nem került be a legjobb négy közé a zágrábi Eb-n, így selejtezőt kell játszania, hogy ott lehessen a következő Eb-n Eindhovenben
Magyarország női vízilabda-válogatottja azzal, hogy nem került be a legjobb négy közé a horvátországi Európa-bajnokságon, egyszerre két nagy lehetőséget is elszalasztott: egyfelől lecsúszott a zágrábi éremszerzésről, másfelől az egyenes ági kijutás helyett selejtezőt kell játszania azért, hogy ott lehessen a következő kontinensviadalon, 2012-ben, a hollandiai Eindhovenben.
Némi vigaszul legfeljebb az szolgálhat, hogy Petrovics Mátyás gárdája a mostani Eb előtt közvetlenül megrendezett új-zélandi Világkupán kiharcolta a jogot a részvételre a 2011-es sanghaji világbajnokságon.
Ugyanerre megvolt a módja a jövő esztendei Eb-t illetően is, különösen azt követően, hogy a zágrábi nyitómérkőzésen, a csoportkör első fordulójában egy góllal legyőzte az olimpiai bajnoki címvédő hollandoka
A folytatásban viszont eltékozolta a siker kínálta nagy esélyt: kikapott a spanyoloktól, ráadásul három góllal, majd a négyes zárómeccsén csak döntetlenre volt képes a németekkel, akiket pedig azelőtt mindig legyűrt a világversenyeken. Mivel a kvartettben csak a harmadik lett a magyar válogatott, keresztbe játszásos találkozóra kényszerült a másik négyes másodikjával, jelesül az orosz csapattal. Itt még mindig nyílt lehetőség az elődöntőbe jutásra, de nem tudott élni az alkalommal a magyar női együttes: bár az előző két meccsen mutatottnál jóval jobban játszott, ez is kevés volt az Eb-címvédő, tavalyi világbajnoki bronzérmes, és "alapból" erősebb riválissal szemben.
A vereség nyomán a Petrovics-alakulat nemcsak a zágrábi elődöntőből szorult ki, hanem a 2012-es Eb már biztos szereplőinek mezőnyéből is, amelyet a házigazda - a horvát fővárosban a magyar csoportban végül mégiscsak első - holland mellett a másik ágon csoportgyőztes görög, továbbá az orosz és az olasz együttes alkot.
A magyarok pedig csak az 5. helyért szállhatak vízbe a Mladost-uszodában azok ellen a spanyolok ellen, akik - a másik "keresztezős" mérkőzésen - egy góllal alulmaradtak az itáliaiakkal szemben. Drávucz Ritáék visszavághatnak a csoportkörben elszenvedett 13-10-es vereségért. Ha másért nem is, legalább ezért - az önbecsülés visszaszerzéséért, egyszersmind a vízilabdás közhangulat javításáért -
 
 
0 komment , kategória:  vízi sport  
Ünnepi teríték
  2010-09-08 15:25:19, szerda
 
  Ünnepi teríték, várom a vendégeket.



 
 
0 komment , kategória:  blog partik  
A nappalok rövidülnek...
  2010-09-08 14:32:17, szerda
 
  Somlyó Zoltán:A nappalok rövidülnek...

A nappalok rövidülnek.
Tücskök halkan hegedülnek.
Levél kullog, fű megsárgul.
A napsugár is lomhán hull.

A szél úgy libbenti feléd
fák közül a nyári zenét,
mint valami régi, fakó
selymet, mely emlékbe való...

Az éccakák hosszabbodnak.
Az álmaink rosszabbodnak...
Konyhán több a főzés-sütés.
Mélyebb lesz az óraütés...
 
 
0 komment , kategória:  Őszi versek és képek  
Kool & The Gang - Cherish
  2010-09-08 14:19:14, szerda
 
  Kool & The Gang - Cherish

Videó link Link

Let's take a walk together near the ocean shore
Hand in hand you and I
Let's cherish every moment we have been given
The time is passing by
I often pray before I lay down by your side
If you receive your calling before I awake
Could I make it through the night

Cherish the love we have
We should cherish the life we live
Cherish the love
Cherish the life
Cherish the love
Cherish the love we have
For as long as we both shall live
Cherish the love
Cherish the life
Cherish the love

The world is always changing
Nothing stays the same
But love will stand the test of time
The next life that we live in
Remains to be seen
Will you be by my side
I often pray before I lay down by your side
If you receive your calling before I awake
Could I make it through the night

Cherish the love we have
We should cherish the life we live
Cherish the love
Cherish the life
Cherish the love
Cherish the love we have
For as long as we both shall live
Cherish the love
Cherish the life
Cherish the love

Cherish the love
Cherish the life

Cherish the love we have
We should cherish the life we live
Cherish the love
Cherish the life
Cherish the love
Cherish the love we have
For as long as we both shall live
Cherish the love
Cherish the life
Cherish the love

Cherish the love we have
We should cherish the life we live
Cherish the love
Cherish the life
Cherish the love
Cherish the love we have
For as long as we both shall live
Cherish the love
Cherish the life

 
 
0 komment , kategória:  Dal szövegek és videó  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2010.08 2010. Szeptember 2010.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 354 db bejegyzés
e év: 3087 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6977
  • e Hét: 18607
  • e Hónap: 51761
  • e Év: 285508
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.